ONLINE: Premier League Deadline Day

31.08.2016, 12:00
Aktuality
Zaujalo nás
Je to tady! Za dvanáct hodin se uzavře v Anglii uzavře letní přestupové okno, a proto už většina agentů a manažerů žhaví své telefony, faxy a kdekdo sedá za volant aut či za řídící páky helikoptér. Nás proto čeká dvanáct hodin zábavy, během níž se anglická fotbalová scéna na čas promění v pouliční trh a hráči v cenné zboží. Věřme, že bude co sledovat. Vítejte u online přenosu Eurofotbalu!

Úvodem si spolu zrekapitulujeme, co se vlastně během přestupového léta v Anglii odehrálo. Tu největší transfer bombu má samozřejmě na svědomí Manchester United a jeho rekordní nákup Paula Pogby, který smetl z piedestalu všechny Baley a Ronalda a usadil se v trůnu pro nejdražšího fotbalistu historie této krásné hry. I ostatní celky však trhaly přestupová maxima. K jedenácti týmům na obrázku si navíc od včerejšího večera můžeme přidat i Hull City, který za částku mezi 10 a 13 miliony (zdroje se různí) zakoupil z Tottenhamu Ryana Masona.

Překvapivě aktivní byl v úterý i Arsenal a jeho šéf Arsene Wenger. Francouzský manažer vypálil rybník všem kritikům a během pár hodin přivedl na Emirates Stadium hned dvě posily. Lucase Péreze z Deportiva doprovodil obránce Shkodran Mustafi.

12:12 Dnes bychom se mohli dočkat odchodu Moussy Sissoka z Newcastlu do Tottenhamu či Joa Harta do Turína, zatímco Stoke City podniká námluvy s útočníkem Bonym Wilfriedem, zvažuje však také zlobivé dítě z West Bromwiche Saida Berahima. Swansea by ráda do svých služeb získala Ennera Valenciu.

12:24 Manchester City se pod Pepem Guardiolou mění k nepoznání a odnese to další hráč. Eliaquim Mangala podle zdrojů Skysports právě podstupuje zdravotní prohlídku ve Valencii. Před dvěma lety přitom do Anglie přicházel za na stopera astronomických 32 milionů liber...

12:29 Velké věci se chystají v Chelsea. Antonio Conte dlouho toužil po novém stoperovi a nyní to vypadá, že se uchýlil takřka k zoufalému kroku. Vypadá to totiž, že se na Stamford Bridge vrátí David Luiz. Ještě o něco reálněji se rýsuje příchod Marcosa Alonsa z Fiorentiny. Ten už prý také zkouší svůj zdravotní stav pod dozorem odborného personálu.

12:33 Očekávaný je také odchod Jacka Wilshera z Arsenalu. Záložník byl ještě včera údajně v hledáčku Juventusu, nyní se do hry přihlásil jiný italský klub, a to AS Řím. Největším favoritem je však podle sázkových kanceláří Bournemouth následovaný Crystal Palace.

12:43 Leicester touží po dvojici ze Sportingu Lisabon, Islam Slimani prý požádal o propustku z alžírského reprezentačního kempu, aby mohl dojednat podmínku přestupu. Druhým hráčem je Adrien Silva, v jehož případě by Foxes museli atakovat jeho výstupní klauzili ve výši 38,5 milionu liber.

12:48 Včerejší večer suverénně ovládl Hull, který do svého kádru přivedl nejen Ryana Masona, ale také brankáře Davida Marshalla a útočníka Willa Keana. Mike Phelan se ovšem nechal slyšet, že tímto Tigers na přestupovém trhu ještě neskončili a nyní se chystá dolaďovat detaily dalších přestupů.

12:53 Emmanuel Adebayor se mezitím chystá okusit další londýnské působiště - míří totiž do tréninkového centra Fulhamu.

12:59 Chelsea se podle editora magazínu Blowing Bubbles Monthly Davida Blackmora zajímá o Angela Ogbonnu. Je to lepší varianta než David Luiz?

Do konce přestupového období zbývá 11 hodin.

13:04 OFICIÁLNĚ: Joe Hart opouští Manchester City, příští sezónu stráví na hostování v Torinu. Reprezentant Albionu je vůbec prvním anglickým brankářem, který bude nastupovat v Serii A.

13:12 Záložník Cesc Fábregas pod Antoniem Contem příliš nenastupuje a není divu, že se dnes rojí spousta spekulací o jeho odchodu. Španěl měl být údajně nabídnut AC Milán na hostování - strany by se měly vyjádřit do čtvrté hodiny odpolední. Těžko však říct, co je na tom pravdy, sám hráč před pár dny prohlásil, že je v Chelsea i pod novým šéfem šťastný a je odhodlán o své místo bojovat.

13:19 Stoke City získalo k Shayi Givenovi dalšího zkušeného gólmana. Na roční hostování přichází dvojka Derby County Lee Grant.

13:25 PSG si za Davida Luize žádá 38 milionů liber. Přestup do Chelsea začíná nabírat stále reálnější obrysy.

13:28 Leicester si údajně plácl se Sportingem, částka za Islama Slimaniho by se měla pohybovat okolo 29 milionů liber.

13:35 O Bonyho se prý zajímá i Everton. Koeman však na jeho příchodu nikterak netrvá.

13:41 Sevilla je blízko zisku Samira Nasriho z Manchesteru City.

13:47 Po příchodu Idrissy Gueyeho do Evertonu dostává James McCarthy jen minimum času na hřišti. Jeho odchod je na spadnutí, spekuluje se o Crystal Palace a dvaceti milionech liber.

13:53 Pěkná koláž od Bleacher Report. Kam myslíte, že Jack Wilshere zamíří?

13:55 Stoke City chystá důležité oznámení. Že by Bony? Nebo snad Berahino?

13:58 Během čekání na "bombu" od Potters nejspíš můžeme uklidnit fanoušky Chelsea. Dle zdrojů Skysports totiž Cesc Fábregas i přes zájem AC Milán zůstává na Stamford Bridge.

14:00 OFICIÁLNĚ: Je to tady! Stoke City oficiálně oznámilo příchod Bonyho Wilfrieda. Útočník Manchesteru City bude na Bet365 Stadium rok hostovat.

Do konce přestupového období zbývá 10 hodin.

14:09 Adama Traoré nejspíš v Aston Ville nezůstane. Ze druhé ligy by ho rádo vytáhlo Middlesbrough.

14:14 Vzpomínáte na ságu okolo Williana zpřed tří let? Brazilský záložník už byl jednou nohou v Tottenhamu, když se zjevila Chelsea a Kohoutům kudrnatého šikulu prakticky ukradla. Tak teď si místo Williana pouze dosaďte Moussu Sissoka a jinak je zatím scénář stejný... Francouz míří na prohlídku na White Hart Lane, zatímco manažeři Blues telefonují hráčovu agentovi.

14:24 Bournemouth a Crystal Palace zřejmě ostrouhá, Jack Wilshere se totiž dohodl na podmínkách s AS Řím. Teď je míček na straně Arsenalu...

14:29 Mamadou Sakho se ocitl v hledáčku Crystal Palace a WBA, zájem má údajně také Porto a několik německých celků. Vypadá to však, že stoper zůstane v Liverpoolu.

14:38 Danny Ings se po vleklém zranění sice už v květnu dostal i na trávník, ale v letošní sezóně zatím v plánech Jürgena Kloppa nefiguruje. Čtyřiadvacetiletý útočník by se tak mohl dočkat hostování v Bournemouthu.

14:42 Tak už se rýsuje první jméno, které by mohl Mike Phelan dnes proměnit v transfer. Hull se poohlíží po dalším útočníkovi a tím by se měl stát Dieumerci Mbokani z Norwiche.

14:47 Leicester aktivoval výstupní klauzuli 38,5 milionu liber za Adriena Silvu! Brzy bychom se tak mohli dočkat oficiálního oznámení. Záložník by se stal suverénně nejdražší posilou v historii klubu.

14:49 Syn spolumajitele West Hamu Jack Sullivan právě na svém Twitteru oznámil, že Kladiváři dnes získají jednu posilu. Snad se tedy máme na co těšit.

14:51 Chelsea touží po stoperovi a kromě Davida Luize je neustále blíž také k tuniskému reprezentantovi Aymenu Abdennourovi. Ten by případně dorazil na Stamford Bridge coby host - na jednu sezónu.

14:57 Tato jednání však stále nejsou v dostatečně pokročilé fázi - naopak Marcos Alonso už je jednou nohou v západním Londýně. Chelsea za něj zaplatí 23 milionů liber, v cestě stojí už pouze zdravotní prohlídka.

Do konce přestupového období zbývá 9 hodin.

15:06 Jedna zpráva mimo Deadline Day. Sergio Agüero, který čelí třízápasovému trestu za úder do krku Winstona Reida, má čas do zítřejších 19 hodin, aby podal vysvětlení.

15:12 AS Řím je blízko hostování Jacka Wilshera, italský klub by však měl platit pouze 80 procent hráčova platu.

15:16 OFICIÁLNĚ: Samir Nasri stráví příští sezónu v Seville, ta ho z Manchesteru City získala právě na roční hostování.

15:19 Bastian Schweinsteiger údajně odmítl zdarma přestoupit do Sportingu. Dle svých slov touží pomoct Manchesteru k dosažení vytyčených cílů. Odchod do USA však nevyloučil.

15:24 Zdravotní prohlídka Eliaquima Mangaly ve Valencii dopadla úspěšně, brzy se tak můžeme těšit na oficiální stvrzení přestupu.

15:30 Že by Tony Pulis definitivně upustil od hry na 4 stopery? Po Brendanu Gallowayovi na levém kraji obrany se West Brom chystá angažovat ofenzivního pravého beka Watfordu Allana Nyoma.

A já se touto zprávou na čas loučím, příštích několik hodin vás bude anglickými přestupovými vodami provázet můj kolega Tomáš Daníček.

15:41 Stevenu Naismithovi se na jaře nepodařilo zachránit Norwich, když se po ostrém debutu soustředil hlavně na vytáčení fanoušků, i tak se ale podle Sky Sports ozývá další zoufalý klub Premier League - Sunderland.

15:47 Média nám už od samého rána přinášejí podrobné zprávy o průběhu zdravotní prohlídky Maria Balotelliho v Nice - od prvních vzorků krve až po poslední krok, který měl být učiněn právě teď. Pozoruhodný však je především jeden chybějící detail; a sice dohoda mezi kluby. Nice chce pochopitelně platit co nejméně, což se Liverpoolu moc nelíbí.

15:50 Vášeň nového majitele Aston Villy pro twitter je beze zbytku úžasná a ještě úžasnější se stává ve chvíli, kdy vám Tony Xia na deadline day horlivě oznámí přestup, který ještě není zkompletován. A přesně tak se nyní stalo v případě Alberta Adomaha z Middlesbrough. Vydrž, Tony, vydrž!

15:54 Je stěží uvěřitelné, že Cheick Tioté od roku 2010 trčí v Newcastlu. Nepřetržitě. A teď údajně po sestupu do druhé ligy ztroskotal i jeho přesun do Galatasaraye. Ve hře tedy mají být ještě dva španělské kluby, ale tohle už vypadá na hutnou kletbu.

15:58 Serge Gnabry už se fotí s dresem Werderu, který ho získává za pět milionů eur. Na olympiádě vypadal k nezastavení, přesto se zdá, jako by tam svou cenu spíš srazil dolů. Největším vítězem celého obchodu je potom Bayern, který údajně bude mít příští léto možnost exkluzivně Gnabryho přetáhnout za nicotných 5-6 milionů.

Do konce přestupového období zbývá 8 hodin.

16:04 Alan Pardew pro Sky potvrdil, že jeho Crystal Palace je "jedním z mnoha klubů", které se uchází o hostování Jacka Wilsherea. Následně mladého středopolaře Arsenalu označil za potenciální "třešničku na dortu"...

16:08 Cenu pro největšího tajnůstkáře vyhrává Daniel Levy z Tottenhamu, jenž prý "diskrétně oslovil" Manchester United ohledně Morgana Schneiderlina. Samozřejmě, v ideálním světě bychom o takových diskrétních jednáních vůbec neměli vědět, ale nic holt není stoprocentní.

16:14 Zástupci Chelsea byli za hrdiny, když Davida Luize střelili PSG za tolik, za kolik střelili. Teď se však zdají být odhodláni udělat tzv. "matiće" a nálepku hrdinů si vzít rozhodně zpátky. Podle Daily Mail se chystají oznámit obráncův návrat za 32 milionů liber, podle brazilských médií se dokonce Blues snaží Pařížany přesvědčit 45 miliony eur (38 milionů liber).

16:20 Clinton N'Jie již dosedl v Marseille a je připraven dotáhnout ke konci jednání o svém hostování v l'OM s veskrze povinnou opcí ve výši sedmi milionů eur. V takovém případě Tottenham bezesporu bude chtít na jeho místo přivést Georges-Kevina N'Koudoua.

16:22 Sky Sports tvrdí, že bývalý španělský reprezentant a Rafův velký kůň Álvaro Arbeloa je aktuálně na Ostrovech a jedná o spolupráci s West Hamem, kde by měl mentorovat Sama Byrama. No kdo by byl proti? Svým způsobem tak trochu přeceněný pravý bek.

Potřeba prvního kbelíku kafe je tu. Tahle Luizova kauza bude mocná. A ke všemu to vypadá, že se strhne menší rvačka o Charlieho Adama. Charlieho Adama...

16:29 Alžírská fotbalová federace potvrdila, že Islamovi Slimanimu udělila svolení odcestovat do Leicesteru a podstoupit prohlídku. Foxes mezitím svádí lítý boj se Sportingem o Adriena Silvu, který by je nakonec klidně mohl vyjít dráž než 28letý ostrostřelec.

16:33 Po Bonym ve Stoke-on-Trent přichází na řadu zeštíhlování kádru. Španělský útočník Joselu loni dorazil z Hannoveru za necelých šest milionů liber, pod Markem Hughesem si v lize nekopl ani minutu a nyní jedná o přestupu do Deportiva. Místo na soupisce potom uvolní i obránce Philipp Wollscheid, který je na cestě do Wolfsburgu.

16:35 Ohoho, 'Moussa Sissoko sága' se nám zamotává. Daily Mail (ano, je to tedy Daily Mail...) tvrdí, že se do boje o záložníka Newcastle vkládá Everton a je pro něho ochoten pustit k vodě i irského středopolaře Jamese McCarthyho.

16:37 Dobrá zpráva pro Sunderland. Yann M'Vila byl údajně vynechán ze soupisky Rubinu pro ruskou Premier Ligu a opět se tedy o chlup přiblížil k reunionu s Mackems.

16:39 Ed Aarons přináší novinky ve věci Yacinea Brahimiho do Evertonu: licitace se zasekly na způsobu skládání astronomického odstupného. Porto vcelku požaduje minimálně 40 milionů eur, což by pro mě zhruba odpovídalo signálu k tomu okamžitě vzít nohy na ramena.

16:43 OFICIÁLNĚ: Záložník Didier Ndong za 16 milionů eur přestupuje do Sunderlandu, s nímž podepsal pětiletý kontrakt. Na tohohle 22letého chlapíka se moc těším. V Lorientu byl přirovnáván k Esssienovi, v Africe se mu zase přezdívá "gabonský Pogba" - a kolem dokola jde minimálně o zajímavou akvizici doposud mlčenlivého Sunderlandu.

16:46 Obyčejně dobře informovaný novinář RMC Sport Mohamed Bouhafsi tvrdí, že konečná dohoda ohledně Davida Luize zní 40 milionů eur plus bonusy. Pokud mohu, tak... šílenství, naprosté šílenství.

16:48 Fabrizio Romano, italský novinář ve službách Sky Sports či Guardianu, informuje o víceméně zapečetěném přestupu Juana Cuadrada z Chelsea do Juventusu. Blues loni kolumbijského křídelníka podepisovali za 23,3 milionů liber...

16:51 Jedna zkompletovaná bomba z nižší soutěže: Wolverhampton si ve druhé lize hrabe na vlastním bezkonkurenčním písku a za zhruba osm milionů eur nyní z Monaka na pět let získalo křídelníka Ivana Cavaleira, jednoho z portugalských aktérů loňského Eura do 21 let v České republice.

16:56 West Bromwich vypadá jako favorit na podpis Hal Robson-Kanua. Jak je vůbec tenhle borec stále volným hráčem? Zároveň prý Baggies uspěli se čtyřmilionovou nabídkou za Allana Nyoma z Watfordu.

Do konce přestupového období zbývá 7 hodin.

Neustále se hovoří o rekordech lámaných Premier League, o letos překonané miliardě v investicích anglických klubů (v librách), ale mluvit by se tentokrát mělo rovněž o Serii A. I bez Cuadrada Italové zlomili dosavadní rekord zpřed patnácti let, kdy se celky Serie A složily na výdaje v hodnotě 677 milionů eur. Toho roku přestupovali Gigi Buffon, Gaizka Mendieta, Rui Costa a Pavel Nedvěd - všichni stále v top50 celosvětových rekordů. Legendární mercato, kór v součtu s odchodem Zidanea ke Galacticos.

17:06 OFICIÁLNĚ: Burnley hlásí druhý přestupový rekord léta - Steven Dufour byl pokořen. Jeff Hendrick, který zaujal v irském dresu na Euru, přichází za 10,5 milionů liber a stává se tudíž rovněž rekordním prodejem svého Derby County.

17:09 OFICIÁLNĚ: Nikdo už nestíhá počítat, kolik že přestupů Middlesbrough toto léto vlastně udělalo, nicméně vězte, že Adama Traoré z Aston Villy se právě stal jejich xtou posilou. Opačným směrem k úlevě Tonyho Xii co nevidět zamíří Albert Adomah.

17:11 David Ornstein z BBC: Arsenal odmítl AS Řím, Crystal Palace se obrátilo na jiné cíle, a loterii o Wilshereovy kotníky tudíž vyhrává AFC Bournemouth. Gratulujeme!

17:14 Mezeru po Didierovi Ndongovi by mohl v Lorientu zacelit Cheik Tioté. Francouzský celek ovšem stojí pouze o hostování, zatímco Rafa Benítez by se řízného středopolaře raději zbavil jednou pro vždy.

17:17 Tak to mě podržte: ředitel Schalke Christian Heidel prozradil, že za jeho útočníka Franca Di Santa - ano, tu někdejší naději Chelsea - nabízel West Bromwich. Sám Argentinec se ale rozhodl zůstat.

17:18 Velšský reprezentant Jonny Williams je definicí lidského jo-jo. Do Ipswiche z Crystal Palace nyní míří už na své čtvrté hostování. Vydával se tam postupně v únoru 2014, v září téhož roku a v březnu 2015.

17:27 Doufám, že nejsem jediný, kdo si hrozně moc přál vidět Asamoaha Gyana zpátky na Ostrovech - třeba i jen ve druhé lize. V takovém případě teď ovšem nejsem jediný zklamaný jedinec - ghanský forvard místo toho bere opět zavděk angažmá na Blízkém východě, kde bude hostovat v Al-Ahli ze Spojených arabských emirátů.

Zdá se, že Hull a Burnley zavádí v Premier League novou módu oznamování rekordních přestupů a přitom tutlání přesné částky. Zbývající postoupivší celek z Middlesbrough pro změnu dříve (omylem) ohlásil podpis hráče na "x-letý" kontrakt. Stydliví nováčci...

17:31 Pokud jsou mezi námi nějací jó velcí nadšenci, tak šup na letadlo do Londýna - David Luiz tam dle informací RMC Sport za hodinu a půl začne podstupovat zdravotní prohlídku.

17:34 Luis Alberto - jedna z těch posil Liverpoolu, které v sobě mají jistý duch Rafy Beníteze, ačkoliv ve skutečnosti nejsou jeho akvizicemi - se po třech letech paběrkování definitivně uklízí z Anfieldu. Reds za něho měli zaplatit sedm milionů liber, teď od Lazia dostanou 4,3 a případně nějaké bonusy. Liverpool má navíc nárok na 30 % z dalšího přestupu. Žádná velká ztráta tedy.

17:36 OFICIÁLNĚ: Philipp Wolscheid opustil Stoke City a namířil si to do německého Wolfsburgu. Nenápadný hráč, který ale od konce září chyběl pouze ve třech ligových utkáních Potters.

17:39 Stoke nás zároveň napíná a slibuje, že brzy představí novou posilu. Dle siluety to vypadá na Bruna Martinse Indiho.

17:41 OFICIÁLNĚ: A vskutku: Bruno Martins Indi je hráčem Stoke City. Přichází na roční hostování s opcí. (Teď slibuji, že se začnu věnovat i jiným klubům...)

17:44 Fiorentina potvrdila, že prodala bývalého beka Boltonu Marcose Alonsa do Chelsea. Teď čekáme na oficiální oznámení ze strany Blues.

17:47 Přímočarý polský křídelník Kamil Grosicki, jehož výpady po levé straně Polákům tolik prospívaly na Euru, je údajně v pokročilé fázi jednání s Burnley. Grosicki zní jako další skvělá posila pro Dycheovo 4-4-2 (stejnou formaci ostatně vyznává i Nawalka) a v tuhle chvíli se už údajně po domluvě s nováčkem Premier League nachází na Ostrovech.

17:53 Fulham podle Davida Ornsteina z BBC vycouval ze snahy o získání Emmanuela Adebayora, který tak zůstává volným hráčem. Chce to angažmá pro Tima Sherwooda, jinak to asi nepůjde...

17:56 Alžírský novinář Maher Mezahi přispívá svou troškou do mlýna ohledně Yacinea Brahimiho: Porto prý trvá na 40 milionech eur hlavně proto, že vlastní pouze 50 % ekonomických práv šikovného křídelníka a zároveň prý bude muset pět procent z přestupové částky odvést Rennes, které se významně podílelo na Brahimiho výchově.

17:59 Bookmakeři a jejich kurzy naznačují, že by Arsenal přeci jen mohl během dneška senzačně ulovit Daniela Sturridge. To by samozřejmě znamenalo obnovení reprezentační spolupráce s Welbeckem, i když nejspíš hlavně na marodce.

Do konce přestupového období zbývá 6 hodin.

18:04 OFICIÁLNĚ: Eliaquim Mangala na Etihad Stadium proslul spíše donebevolajícími botami než čímkoliv jiným, a proto si asi leckdo uleví, že se na roční hostování stěhuje do Valencie. O opci zatím nepadlo ani slovo.

18:09 OFICIÁLNĚ: Příchod 25letého levého beka Marcose Alonsa je potvrzen i Chelsea. Teď již bývalý hráč Fiorentiny je na Ostrovech zaběhlou veličinou a od svých dnů v Boltonu, kdy neustále vypadal, že se chce nechat vykartovat, musel ujít vážně velký kus cesty, aby ospravedlnil domnělou cenovku v hodnotě 27 milionů eur. Alonso podepsal na pět let.

18:12 Dobře, je to Skotsko, ale odpustit si to nemůžu. Glasgowští Rangers na rok podepsali exarsenalského stopera Phillipea Senderose. No nestálo to za to?

Pěkná statistika od WhoScored, po které se skeptičtějším fanouškům Chelsea možná trochu uleví: pouze jeden obránce v Serii A od startu minulé sezony vytvořil více palebných pozic pro spoluhráče než Marcos Alonso (43). To nezní zle, že ne? Zvlášť vzhledem k tomu, že i Luizův příchod nasvědčuje přechodu na tři stopery a vytvoření pozice křídelního beka.

18:18 Sky Italia upřesňuje znění dohody o Juanovi Cuadradovi. Juventus má nejprve zaplatit pět milionů eur za hostování a potom případně přihodit dalších 20 za trvalou spolupráci.

Odkaz Ashleyho Colea v Chelsea: Londýňané za těch 26 měsíců od jeho odchodu utratili hned 57 milionů liber na třech různých levých becích (Baba Rahman, Filipe Luís, teď Marcos Alonso). Vyjde to do třetice bez výhrad?

Dobrá tedy, to je ode mě prozatím vše. Teď opět předávám slovo mému kolegovi Marku Ustohalovi, který pro vás bude mít snad méně uštěpačných poznámek směrem k Chelsea, a já se pak zase těším u noční šichty.

18:35 A já hned začnu velkou zajímavostí z tábora West Hamu. Slaven Bilić se evidentně poohlíží po novém pravém obránci - spekulovalo se dokonce i o Stephanu Lichtsteinerovi. Teď se však situace začíná vyjasňovat, reálné obrysy nabírá volný transfer Álvara Arbeloy.

18:47 Situace okolo Moussy Sissoka významně utichla. Až nyní se ozval Everton s tím, že má taky zájem. Co na to Tottenham nebo Chelsea?

18:50 Cesta však vede i z Goodison Parku ven. Na Jamese McCarthyho se ptá Sunderland, Crystal Palace a West Bromwich.

18:59 OFICIÁLNĚ: Juan Cuadrado ani tuto sezónu v Chelsea nezůstane. Podle všeho z vlastní vůle, byť Antonio Conte o něj určitý zájem měl. Kolumbijský reprezentant ovšem o rok prodloužil hostování v Juventusu, který má navíc právo odkoupit hráče trvale. Stačit mu k tomu bude 20 milionů eur.

Do konce přestupového období zbývá 5 hodin.

19:04 OFICIÁLNĚ: Jürgen Klopp se vzdal služeb Andrého Wisdoma, tedy alespoň sezónu 2016/17. Krajní obránce bude hostovat v Red Bullu Salzburg.

19:10 Tak pozor, změna! Juan Cuadrado bude v Juventusu hostovat tři (!) roky. No, hádejte, kdy mu v Chelsea vyprší smlouva?

19:13 Islam Slimani úspěšně podstoupil zdravotní prohlídku, brzy se tak dočkáme oficiálního potvrzení jeho přestupu do Leicesteru.

19:16 Je to tady. Bomba dne. Tak co, s dresem či ve svetru? S jazykem nebo bez?

19:22 OFICIÁLNĚ: Tottenham už se chlubí novou posilou, z Marseille přišel podepsat pětiletý kontrakt Georges-Kevin N'Koudou. Jednadvacetiletý křídelník bude nosit dres s číslem 14.

19:28 David Luiz už se fotí na londýnském nádraží. Dle BBC je jasná už i přestupová částka, Chelsea má PSG zaplatit 34 milionů liber. Kluby se dohodly, nyní je na řadě diskuze s hráčem a zdravotní prohlídka.

19:33 Jack Wilshere je v Bournemouthu a chystá se na zdravotní prohlídku. Ještě jednou. Jack Wilshere je v Bournemouthu a chystá se na zdravotní prohlídku.

Čas se nyní kvůli Davidu Luizovi trošku zastavil, tak si jen připomeňme, že sága kudrnatého stopera tak trochu vrátila čas naopak dozadu. Při bláznícím přestupovém trhu je s podivem, že Luiz před dvěma lety stál 50 milionů liber a nyní o 16 milionů méně.

19:58 V honbě za ročním hostováním Ennera Valencii vede Everton. Naopak Swansea je o trochu pozadu.

Do konce přestupového období zbývá 4 hodin.

Kdo se těší na oficiální potvrzení přestupu Davida Luize, měl by si opatřit pořádný šálek kávy. Na fotku "Geezera" si prý budeme muset počkat až dlouho po půlnoci.

Brazilec si alespoň změnil profilové i úvodní fotky na Facebooku a Twitteru.

20:17 Přesun Stevena Naismithe do Sunderlandu se zasekl na podmínkách smlouvy. Skotský ofenzivní univerzál tak zřejmě zůstane v Norwichi.

20:22 Islam Slimani už je jednou nohou v Leicesteru, naopak Adrien Silva podle RMC zůstane v Portugalsku.

20:29 Bournemouth už dělá místo pro Jacka Wilshera. Střední záložník Eunan O'Kane přestoupil do Leedsu.

20:33 OFICIÁLNĚ: Hugo Lloris a Michel Vorm budou mít další konkurenci. Tottenham totiž získal Paua Lopeze na roční hostování z Espanyolu.

20:39 Liverpool opět bez Maria Balotelliho? Už je to tak. Na rok si ho má vypůjčit Nice.

Nové podrobnosti o přestupu Davida Luize: Stát by měl nakonec pouze 30 milionů liber. Na Stamford Bridge pak podepíše smlouvu na tři roky s možností prodloužení o další rok.

20:57 Watford se zbavuje dalšího hráče. Ikechi Anya se chystá přestoupit do Derby, které za něj zaplatí 4 miliony liber.

Do konce přestupového období zbývají 3 hodiny.

21:02 Skutečně se to děje! Kam se hrabe David Luiz, TOHLE je bomba!

21:09 Everton je zatraceně blízko k tomu, aby doplnil kádr o Moussu Sissoka. Trh se ale definitivně zbláznil, Newcastle má za francouzského záložníka dostat třicet milionů liber. 30. Milionů. Liber.

21:18 OFICIÁLNĚ: West Bromwich si koupil ofenzivního krajního obránce! Allan Nyom opustil Watford a podepsat na Hawthorns čtyřletý kontrakt. Částku kluby neprozradily, má se však za to, že jde o zhruba 4 miliony liber.

Pár změn: Mario Balotelli nemá jít na hostování, ale na trvalý přestup. No a David Luiz nemá podepsat na tři, ale na pět roků. Začíná se to vymykat!

21:39 OFICIÁLNĚ: A je to tady, Nice oznámilo příchod Maria Balotelliho.

Tohle pro Liverpool nebyl úplně povedený experiment. Italský 'enfant terrible' nastoupil do 16 ligových zápasů, odehrál 939 minut, ale vsítil jenom jednu branku. Není divu, že jeho cena šla razantně dolů.

21:48 OFICIÁLNĚ: Taky West Ham získal oporu na pravý kraj obrany, a to ne jen tak ledajakou! Álvaro Arbeloa podepsal s Kladiváři prozatím roční kontrakt.

21:58 Sunderland by ještě před deadlinem rád získal stopera Manchesteru City Jasona Denayera. Má jít o roční hostovačku.

Do konce přestupového období zbývají 2 hodiny. A já se s vámi tímto loučím a na noční jízdu předávám slovo Tomáši Daníčkovi.

22:08 A já můžu hnedka navázat třeba informací, že Swansea na rok přišla o Francka Tabanoua, který bude hostovat v Granadě. Pokud jste o něm v životě neslyšeli, není se moc za co stydět, levonohý univerzál se k esenciálním článkům kádru velšského celku vážně nikdy neřadil.

22:11 Prozatímní manažer Hullu Mike Phelan se vrátil na Old Trafford a vylovil si odtamtud 21letého záložníka Jamese Weira, což působí především jako zoufalá snaha dostat se v počtu zdravých členů A-týmů alespoň na patnáctku. Kapitán rezervy Man Utd každopádně musí mít aspoň nějakou kvalitu.

22:15 Leicester už v čerstvém tweetu předvádí proces výroby dresů se jmenovkou Islama Slimaniho.

22:19 OFICIÁLNĚ: Sporting také potvrdil odchod Islama Slimaniho za 30 milionů eur a dalších pět v bonusech. Alžírský útočník - zabiják do vápna s vynikající prostorovou orientací - podepsal smlouvu na pět let. Sporting takhle po třech letech Slimaniho služeb přesně zestonásobil svou původní investici.

22:23 Aiden McGeady mezitím dorazil na pomyslné dno a svůj kdysi hromadně vzývaný potenciál bude dál prodávat v druholigovém Prestonu North End. Everton ho vystrnadil.

22:26 Middlesbrough letos mohutně posilovalo, a proto se musí taky někoho sem tam zbavit. Jako další veškeré ty rozmary odnesl křídelník Adam Reach, který za hezkých pět milionů liber odchází do Sheffieldu Wednesday.

22:33 Zatímco všichni zamačkáváme slzy nad koncem reprezentační kariéry Bastiana Schweinsteigera (nebo ne?!), Kamil Grosicki se v Anglii pomalu hotoví k podpisu tříletého kontraktu s Burnley. Jeho cenovka se má pohybovat kolem sedmi milionů eur.

22:36 OFICIÁLNĚ Jihoanglické letovisko Bournemouth se bude moci po celou sezonu těšit z výpadů Jacka Wilshera. Nebo, po určitou část sezony. Alespoň pár zápasů. Zkrátka, Jack Wilshere hostuje v kádru loňského nováčka, je to definitivní. Bournemouth dohromady na Wilshereově výpomoci utratí zhruba pět milionů liber.

Uvidíte to teď všude, ale nedá mi to - v den, kdy si Wilshere roku 2008 odbyl debut v Arsenalu, Bournemouth prohrál domácí zápas čtvrté anglické ligy. Taková prvoplánovka na dobrou noc.

22:42 Pro ty, kdo ještě spát nejdou: stále čekáme na vyvrcholení ság Moussy Sissoka a Davida Luize. Minimálně.

22:44 Sky Sports tvrdí, že velšský hrdina z Eura Hal Robson-Kanu již úspěšně prošel zdravotní prohlídkou v centru WBA. Oficiální oznámení během chvíle.

Právě jsem na twitteru zahlédl fotku plačícího Bastiho Schweinsteigera. Musím si dát pauzu...

22:48 Fajn, Sky Bet nabízí první "Wilshereovy speciály": kurz 4.00 na to, že kmenový hráč Arsenalu udeří hned při svém debutu za Bournemouth; kurz 11.00 na to, že v celé sezoně vstřelí 10 a více ligových branek. Osolí to někdo?

22:50 Podle Guardianu se o Wilshereovy služby ucházelo celkem 21 - slovy jednadvacet! - nápadníků.

Jen tak mimochodem, nadcházející leden bude pro Leicester poměrně krušný. Mahrez, Slimani, Amartey i Schlupp zmizí na Africký pohár národů.

22:59 Hull City se ještě hodlá činit a jedná o příchodu Markuse Henriksena z AZ Alkmaar, který si už vybavil náhradu. Stihne se to?

Do konce přestupového období zbývá 1 hodina.

23:04 Tottenham podle BBC konečně dorovnal nabídku Evertonu za Moussu Sissoka (30 milionů liber) a rázem je favorizován, protože sám hráč preferuje Londýn. To to trvalo!

23:08 OFICIÁLNĚ: Další posilou Sunderlandu se stává Jason Denayer; belgický reprezentační obránce s jedním nevyvedeným startem na Euru bude na Stadium of Light hostovat z Manchesteru City. Naopak Steven Naismith podle všeho zůstane na místě, tedy v Norwichi.

Ať už Sissoko přestoupí kamkoliv, Newcastle ho prodá v podstatě za tu samou cenu, jakou si na začátku léta vysnil a všichni se mu vysmáli. Kouzlo deadline day v celé své kráse.

23:14 RMC Sport (věrohodnější list než L'Équipe): Moussa Sissoko na pět let podepíše Tottenhamu.

23:18 Pár střípků, které nezahrnují Moussu Sissoka: Bournemouth možná pustí Maxe Gradela na hostování do Nantes a Sunderland prý není ještě hotov s nákupy.

23:21 Arsene Wenger odmítl pustit Yayu Sanoga na hostování do Leedsu a plánuje ho využít v A-týmu. To celkem dává smysl: Emirates Cup se letos nekonal, takže v sobě Sanogo nejspíš stále nosí ten jeden památný výkon na sezonu. Kdy se s ním asi vytasí?

23:24 Crystal Palace oznámilo, že je pro dnešek hotové. Leicester si teprve teď uvědomil, že přišel o Gökhana Inlera, což tak nějak symbolizuje celé jeho působení v Anglii.

23:27 Moussa Sissoko nebere telefon Ronaldu Koemanovi.

Tak si tu přemýšlím: je vůbec pro Sissoka místo? Na pravém křídle hrává zcela odlišný Lamela a je tam i Son Heung-min. Ve středu má své místo Dele Alli, případně zdravý Mousa Dembélé. Eric Dier své místo musí mít jisté - a pokud ne, je tam Victor Wanyama. Takže třicetimilionový hráč do rotace?

23:33 Newcastle zničehonic oznámil dohodu o hostování Christiana Atsua z Chelsea. Ale nás teď zajímá hlavně Sissokův telefon.

23:35 OFICIÁLNĚ: Liverpool potvrdil, že do Sportingu na rok pouští Lazara Markoviće. Rodgersova posila zřejmě pod Jürgenem Kloppem nemá budoucnost.

23:45 Pardon za delší odmlku. Snažil jsem se dovolat Sissokovi. Ne, vážně... není moc o čem informovat, čeká se už hlavně na ty dva. Vy víte které.

23:46 OFICIÁLNĚ: Blackburn Rovers získal ze Swansea útočníka Marvina Emnese, který se proslavil hlavně tím, že z dálky vypadal úplně jako jeho kolega z útoku Gomis.

23:48 OFICIÁLNĚ: Hull City pořádně nahecoval fanoušky, aby následně oznámil jednoleté hostování Dieumerciho Mbokaniho z Norwiche. To se moc nepovedlo.

23:51 Lorient podle France Football usilovně tlačí na Newcastle, aby mu uvolnil Cheika Tiotého. Francouzský klub stále hledá náhradu za Ndonga, který odešel do Sunderlandu.

23:53 Moussa Sissoko podle francouzského tisku prošel zdravotní prohlídkou. Oznámení již zakrátko!

23:56 OFICIÁLNĚ: Skotský rychlík Ikechi Anya opouští Watford a přesouvá se do Derby County. Jedná se o čtyřletou spolupráci.

23:59 OFICIÁLNĚ: Moussa Sissoko měl vypnutý telefon, a tak Everton víceméně na jeho místo dotáhl Ennera Valenciu z West Hamu. Kráčí o roční hostování s opcí.

DING DONG! Přestupové okno se uzavírá! Jak už ale bývá zvykem, některé přestupy se oznamují až po jedenácté hodině, takže se ještě chvíli zdržím.

0:01 OFICIÁLNĚ: Moussa Sissoko potvrdil, že to on dnes hraje hlavní roli, a vlastní přestup do Tottenhamu oficiálně ohlásil dříve než klub. Za londýnský celek bude válet příštích pět let, do dvaatřiceti.

0:03 OFICIÁLNĚ: Tony Pulis se zbavuje jednoho přebytečného útočníka: veterán Rickie Lambert už v Premier League patrně přesluhoval, a tak se za neupřesněnou částku raději přesouvá o patro níž, do Cardiffu.

0:04 Přesun Yanna M'Vily do Sunderlandu dle zákulisních informací Guardianu z nějakého důvodu ztroskotal.

0:10 A další ztroskotanec: podle Tomasze Włodarczyka z polského Przeglądu Sportowego Kamil Grosicki do Burnley nezavítá. Anglický klub se nakonec s Rennes nedohodl.

0:12 Deník Mirror vzdá poctu kultovní filmové postavě Matta Damona a své zítřejší vydání s ohledem na Jacka Wilsherea uvede titulkou "Bourne Again".

0:13 OFICIÁLNĚ: Máme to tu, i druhý blockbuster pozdního večera je upečen. David Luiz se vrací zpět do Chelsea. Jde o tříletý kontrakt. Přestupová částka se dle zdrojů různí, ale půjde o 30-34 milionů liber.

0:20 OFICIÁLNĚ: Ještě nejsme hotoví. Markus Henriksen z Alkmaaru ještě završil zvláště rušný deadline day Hullu City.

Dobrá, tady už to na žádné další hitparády nevypadá. I za kolegu Marka Ustohala se s vámi tedy pro dnešek loučím, děkujeme za pozornost - speciálně vám, kdo jste s námi byli celou dobu již od oběda - a zase za půlroku na "viděnou"!

Autor: Marek Ustohal, Tomáš Daníček

Komentáře (2109)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

já tyhle články moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fajdax

Alonso, stoper(ne Luiz) a klidně i ten Brozovic a budu spokojenej

Reagovat
Baronne

primárně ale stoper

Reagovat
smazaný uživatel

The Sun přišel s tím, že jednou z možností je taky Phil Jones

No jsem zvědav co ještě dneska předvedem na trhu

Reagovat
Eric_The_King

FM přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Torres se u nás spravil, tak proč ne i Jones,

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj včera na chatu u tiskovky Sparty mě prosil nějakej zemi50 jestli mu můžete zrušit ten BAN co tu má Zná ho někdo?

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak na to seru

Reagovat
C-M@ster

Tak možná už se poučil a slíbí, že už to neudělá... nevím moc, jak tady funguje komunikace s vybanovanýma jedincema.

Reagovat
smazaný uživatel

A teoreticky kdybych mu chtěl pomoct, kde a jak se tu na koho obrátit?

Reagovat
Puskas

Na Chocholouška.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Dík ! I když asi bych to zvládnul najít taky.. Ale když od toho mám lidi

Reagovat
C-M@ster

jeden rád poslouží...

Reagovat
Manik...

Co udělal?

Reagovat
C-M@ster

Dělal takové ty čmárancové příspěvky.

Ještě před chvílí byly na tom odkazu vidět.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fabec1222

zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem koukal, že se dneska ve 12 přihlásil.. Tak už ho asi odbanovali

Reagovat
C-M@ster

Může mu jít přihlašování, ale mít ban na komentování článků. Jestli to tady takhle jde.

Reagovat
PJ

Neodbanovali. Držim se totiž hesla, že jednou debil - vždycky debil. Už xkrát se to potvrdilo a nemam úplně náladu to zkoušet znova...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Ale teda podle toho hesla by tady mělo být prázdno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Tak mně je to úplně jedno, jen sem chtěl předat zprávu.. Na tom chatu včera vypadal hodně zoufale

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdyby takhle tvrdý režim by aktivován i na ty trolly apod..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je db18

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si založí nový účet.

Reagovat
forrest

Snad zůstane Basti Fantasti a Mourinho mu dá šanci. Střed Pogba - Schweinsteiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prumerak a ten co neni jako driv... super zaloha teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nám popsal středovou dvojku Gueye, Barry, ted se prosím vyjádři k tématu.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

no kdo ví, třeba když se zraní ještě někdo krom Felly, tak by mohl být ještě potřeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

hefy

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario Kokotelli do Nice

Reagovat
Rudnevs

Chudák Favre, toto má zapotrebí ... brať si toho magora.

Reagovat
nani92

20 minut a stale neviem co sa v Anglicku zatial odohralo..

Reagovat
vrabejka
Reagovat
smazaný uživatel

Mangala vo Valencii.

Reagovat
Busby babes

vayne je to tak prekvapive, kdyz City privedlo Stonese a Valencie prisla o Mustafiho?

Reagovat
Le Gunner

Už nic velkého neočekávám, snad jen už téměř hotový odchod Gnabryho (škoda, ale dějí se i horší věci) a hostovačka Jacka (nejsem proti)

Přesto se rád nechám překvapit!

Reagovat
smazaný uživatel

Na efotbalu jsou prestupy atd tady nic

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prý na poslední chvíli koupí Messiho, Ronalda i Balea.. Chce letos vyhrát ligu i ligu mistrů..

oh wait...

my už vlastně koupili nějaký průměráky a je zas hotovo

Reagovat
Le Gunner

Jak dlouho ses takové výroky učil?

Reagovat
Azazelo RD

To je jedna z věcí, co se nedá naučit. To musí mít člověk v sobě.

Reagovat
masly008

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není deadline day pro všechny evropské soutěže ale jen pro Anglii? Chápu, že mají zdaleka nejlepší kupní sílu, ale přesto můžou dělat přestupy i ostatní týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatni sputeze jsou nezajimavy... koukat jak nekoho koupi za 200 000 € je fakt super

Reagovat
Pipo123

A to akože hráč nemôže byť super za 200 000 ? Aha chápem ty ho začneš sledovať až keď prestúpi za 60 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pravděpodobné

Reagovat
CubONE

Barzagli za 300 000

Reagovat
smazaný uživatel

Za 200 000 ecek přišel třeba do Evropy Kagawa, ty hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

mohli to spraviť iba tak, že deadline day, zas až tak veľa toho na videnie v tej PL nie je, a robiť kvoli 4 prestupom čo stoja za to takúto live vec, je zbytočné. Lepšie by bolo fakt, keby všetky prestupy v tomto jednom článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak jsem to myslel ;)

Reagovat
fenixLFC

bolo by to totalne neprehladne

Reagovat
smazaný uživatel

PL hype

Reagovat
Svatej

si udělejte vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nepotřebuju, jen reaguju na jeho prispevek

Reagovat
Svatej

hloupě

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme preto, že ostatné ligy nevzbudzujú taký záujem.

Reagovat
Manik...

Ostatní ligy jsou nuda

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

So #THFC reportedly 'put off' by #NUFC valuation of @MoussaSissoko and cooling interest. Nebudú kávu miešať s Levym.

Reagovat
Busby babes

prej krouzi okolo Schneiderlina, ale to si muzou nechat zajit chut.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dúfam

Reagovat
Robbie

Iscovi bych přál hostovačku v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aby si zacal poriadne vazit lavicku v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měl vůbec opouštět Real. vždyť je to první náhradník na celou zálohu.. zahraje si nakonec nejvíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože DARIDA COMING

Reagovat
smazaný uživatel

srry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očakáva sa ešte odchod niekoho z Tottenhamu dnes? Možno N´Jie, Carroll?

Reagovat
Zaschrona

Koho dalsiho by jste realne mohli prodat? Uz takhle je ten vas kadr nechutne uzky...

Reagovat
smazaný uživatel

Doplníme juniorkou a jedeme.

Reagovat
Zaschrona

*byste

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím, výmena N´Jie/N´Koudou, možno ešte odchod Carrolla. Potrebujeme niekoho typu Mané na krídlo. Káder nie je až tak úzky, ako by sa mohlo zdať.

GK: Lloris, Vorm

LB/RB: Walker, Rose, Trippier, Davies

CB: Alderweireld, Vertonghen, Wimmer, Carter-Vickers

DM/CM: Dier, Wanyama, Dembele, Winks

AM/LW/RW: Lamela, Eriksen, Son, Alli, N´Jie (N´Koudou), Onomah, Carroll

CF: Kane, Janssen

To je 23 hráčov. Akurát.

Reagovat
Zaschrona

A ti mladi Carter-Vickers a Winks na to maji?

Reagovat
smazaný uživatel

Obidvaja sa ukázali v dobrom svetle v príprave. Predovšetkým Winks podal vynikajúce výkony a dostal šancu, hoci len na záver, aj v zápase proti Liverpoolu. Aj kvôli nemu musel odísť Mason.

Reagovat
Zaschrona

Aha, tak to zapada docela do toho uvazovani, ze sel pryc Bentaleb, Mason a muze jit i Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Mnoho z týchto hráčov zvládne viacero pozícií, napr. Dier na CB, Vertonghen LB, Davies CB, Dembele AM/LW, Kane na AM a pod. Samozrejme nebolo by to nič svetové, ale z núdze cnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ten Sissoko a bude to tak akurát.

Reagovat
jk

Když z tama vyškrtneš neozkoušené nebo mladíky, kteří nedostali zatím ani minuty třeba v poháru tak je to dost chabé.. V obraně na beky i stopery jeden záložní hráč, po zranění nemáme nic. Záloha ve středu jak by smet, naštěstí tam může zahrát Onomah nebo Alli ale není to žádná hitparáda. Minimálně jeden univerzál musí příjít.

GK: Lloris, Vorm

LB/RB: Walker, Rose, Davies

CB: Alderweireld, Vertonghen, Wimmer

DM/CM: Dier, Wanyama, Dembele

AM/LW/RW: Lamela, Eriksen, Son, Alli,

CF: Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď práve s tými mladíkmi sa u nás počíta. CCV a Winks dostanú šancu rovnako ako ju dostal Alli, Onomah, Bentaleb alebo Mason v minulých sezónach. Nemáme dostatok financií, aby sme udržiavali káder plný legionárov. Snáď nechceme dopadnúť ako Newcastle, kde to vôbec nefungovalo.

Reagovat
jk

To určitě ne, ale prostě ti mlaďoši nemají výkonost na to hrát LM nebo bojovat o čelo PL. To je snad jasné. Pokud se někdo zraní bude to fprdeli. CCV Pocha v přípravě vůbec nepřesvědčil ale bude z něj čtvrtý stoper protože nikoho jiného nemáme (max. záskok Davies). Od Onomaha se čeká hodně, ten by prostor dostat mohl, to jo. Ale Winks, to fakt nevím. Alli byl trochu jiný případ ten prokázal výkonost už v MK.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vkladám obrovskú nádej do Winksa. Mne sa v príprave veľmi pozdával. Vraj to bol aj náš najlepší hráč počas minuloročnej U21 ligy.

Reagovat
jk

No uvidíme. Já bych ho bral, kdyby třeba minulou sezónu odehrál aspoň nějaké zápasy za A tým, ale tohle bude jeho první sezóna v áčku. Nepovažuju ten kádr za nevyvážený ale jednoho univerzála do zálohy bych prostě chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Vyklizime pozice...muzem v LM slusne vydělat, budeme hrát 4 soutěže. Na to je kadr úzký pokud chceme být konkurenceschopni. jakmile se zraní nekd z útočníků sme vyloženě v hajzlu... není kde brát

Reagovat
jk

Kane, Janssen, Njie...tam to není taká hrůza. Je ale potřeba všechny ty hráče zapracovat do áčka a na to teď aspoň bude dost příležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

N'Jiého bych za CF nepovažoval no

Reagovat
cetto

N´Jie hlavně nemá kvalitu na PL a už vůbec ne na Spurs.. s ním bych nepočítal na v podstatě žádnej post. Pokud by se povedla výměna za Nkoudoua, byl by to epic win (a že se Marseille dá poslední roky slušně ojebat, to víme všichni..)

Reagovat
jk

Nkoudou se jen zatím oficiálně nepotvrdil...

https://pbs.twimg.com/media/CrC6SHaXEAEcqvw.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze byl zranenej dlouho tak bych ho je se neodepisoval. Ale souhlas ze zas takový terno to neni

Reagovat
cetto

Tak mi ani tak nejde o to, jak hrál ve Spurs, sledoval jsem ho spíš předtím v L1. Párkrát se ukopnul + kolegové z ofensivy se zranili a rázem byl v základní sestavě. Nic víc bych za jeho "prosazením se" nehledal.

Reagovat
cetto

A když už jsme u toho Marseille, tak takový Porsan-Clemente by byl přesně ten typ hráče na rozšíření kádru, kterého bych si představoval. Otázka je, kolik by Marseille chtělo za svou vycházející hvězdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš spíš, jak Marseille poslední roky ojebává anglické kluby, ne? Třeba takovej Newcastle s nima obchodoval tak intenzivně, až skončil v Champu.

Reagovat
jk

Tak on je útočník asi jako Kane křídlo...prostě nouzovka :D

Reagovat
smazaný uživatel

No nikdo přijít je se musí. Klasickej CF a LW/AM. Ten Meyer by byl super. N`Koudou je snad jasnej. Ale nemůžu uvěřit tomu ze se nikde neobjevila ani spekulace o hrotu, se nikdy nepoucime

Reagovat
smazaný uživatel

Veď na hrote máme Kanea, najlepšieho strelca PL z minulej sezóny. Na lavičke máme zase pripraveného 27 gólového strelca z Eredivisie Janssena, ktorý stal 18 mega libier. A na svoju šancu čaká Shayon Harrison, ktorý sa ukázal v dobrom svetle počas letnej prípravy. Čo viac by sme si mali priať na hrot?

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakýho bijce abysme mohli reagovat na průběh utkání ideální. Typ bony třeba bych si představoval. Co když se při druhym zápase zrání harry na delší dobu. Janssen se nepotká s formou a my budem doma prohrávat dva nula v 60.minute se stoke treba. Jak by na tohle mohl Poch reagovat? Bohuzel se obávám ze na tohle by byl Harrison málo . Nechci bombera co da 20 za sezonu... Ale někoho kdo to ve vapne rozboura a bude to hrat na silu

Reagovat
dantetomas

Podla tvojho popisu je tu idealne riesenie - Akinfenwa

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho krestnim jmenem urcite

Reagovat
cetto

No Adebayor už bohužel podepsal ve Fulhamu xD Je těžký přivést hráče, kterej bude od začátku vědět, že je v pozici náhradníka, a pokud se nikdo nezraní, tak si za celou sezonu možná ani nekopne. Na tyto pozice mají jiné týmy většinou odchovance..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ak sa ten bijec zraní hneď pri prvom striedaní? Chápeš čo tým myslím? To sú len špekulácie. Kane odohral za 2 sezóny snáď všetky zápasy.

Tottenham do svojho systému potrebuje len také typy hráčov, od ktorých Pochettino očakáva určitý spôsob hry. Preto prišiel Janssen, ktorý to všetko spĺňa. Pozri sa na Bentekeho v Liverpoole, ktorý hrajú podobným štýlom. Vôbec mu to tam nesedelo.

+ Nie je veľa hráčov, ktorí by chceli prísť k nám pri vedomí, že budú hrať druhé husle. Pretože takto to je. Janssen prišiel s ochotou pobiť sa o svoju šancu, aj keď si je vedomý Kaneovej pozície.

Reagovat
cetto

Do takové pozice můžeš postavit vpodstatě bud vysloužilého veterána, který už má kariéru za sebou, ale přesto stále ještě dokáže něco uhrát (řekněme něco jako Heskey v posledních letech) a nebo naopak mladýho hráče. Ale žádnej takovej mě ted nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey dobrej příměr

Reagovat
smazaný uživatel

Me u nás takovej hráč prostě chybí. Chápu ze to Poch a vedení vidí jinak. Ale jsem zastáncem toho ze v případě výpadku jednoho z našich CÉ EFek nebudem schopný efektivně přepnout na 4-4-2 a to by v naší pozici týmu kterej chce bojovat o špičku potřeba. Kvůli stylu možná ne tolik v PL , ale v evropě by se to projevilo určitě

Reagovat
cetto

Podle mě musí přijít někdo hlavně na střed zálohy. Nedá se uhrát sezona s 3 hráči (4 s Winksem je taky strašně málo). Jeden hotovej hráč (Sissoko) musí přijít a ideálně ještě jeden náhradník bez velkých ambicí na rozšíření kádru. Útok dejme tomu..Kane odjel 2 sezony v kuse, zvládne snad i třetí. Křídla se taky dají, pokud už nikdo neodejde (N´Jie), ale odchod Chadliho mě bude štvát ještě dlouho. Stopera by to taky chtěli, i pokud budeme počítat s CCV, tak je jich málo..

Reagovat
smazaný uživatel

Stopéra? Toho snáď nepotrebujeme. Na lavičke čaká Wimmer, ktorý je podľa mňa lepší ako Vertonghen. 4. stopér by bol veľký luxus. V prípade núdze tam svoje odohrá Dier alebo Ben Davies. + mladí hráči Carter-Vickers alebo Anton Walkes.

Reagovat
cetto

No jako..svým způsobem je to tak. Jenže pokud tam dáš Diera, tak zase budeš muset nějak pořešit jeho primární post, takže to je z bláta do louže. Davies nevěřím, že je schopen podávat na stoperu dlouhodobě stabilně dobré výkony (a že se ti dva z té hlavní trojice zraní není až tak nepravděpodobné). Kolem a kolem se budu asi opakovat, ale nejraději bych to viděl na 3 kvalitní stopery (splněno), jednoho zkušeného náhradníka, který bude smířený se svou pozicí (takový vysloužilý hráč jako třeba Kolo Touré) a zbytek at jsou klidně mladíci nebo hráči, co hrají primárně jinde. Ale toho jednoho hráče navíc bych tam prostě rád viděl, stejně tak jako v útoku. Ale to nic nemění na tom, že bota Spurs tlačí jinde

Reagovat
uff

Je úzky.

Reagovat
jk

Carroll snad, Njie pochybuju,+

Reagovat
smazaný uživatel

Nainggolan

Reagovat
smazaný uživatel

Ruddy do Sunderlandu

Darmian do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Basti mohol ísť zadara ku Sporťáčom ale odmietol to

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

...který smetl z piedestalo všechny Baley a Ronalda

... řídící páky helikoptér

Reagovat
Zaschrona

Naismith do Sunderlandu, dobra posila

Reagovat
vodka

Moyes to už si teda mohl stokrát radši nechat toho Lense...

Reagovat
Zaschrona

Backup za Defoea, ne? Tezko by ted nasel nekoho lepsiho, kdo mu to tam odmaka za vsech okolnosti, cena v pohode.

Reagovat
vodka

prostě na to nemá, aby tým táhl, možná tak proti Chelsea. Jako backup za Defoea si měli pořídit něco kvalitnějšího a hlavně gólovějšího.

Reagovat
Zaschrona

Naismith celkem golovy je - u nas mel gol za 290 minut, takovy Defoe treba ma za 190 minut. Uroven backup utocnik to je, Moyes ho zna a je to perfektni bojovnik do kabiny. Fakt vidim vic plusu nez minusu. Stejne bude idealne hrat porad Defoe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

dobra posila na zostup snad napodobni vlanajsok

Reagovat
Godwinson

Dnes to vypadá na slušný závěr přestupáku

Reagovat
Whitemedia

Celý den číst, jak je Luiz blízko návratu do Chelsea, já bych nakonec raději tu loňskou nudu..

Reagovat
nani92

Nic horsie ako minuly preatupak nie je..cely den vidiet DDG v Reale..

Reagovat
Busby babes

ale zas pak ten konec.

Reagovat
Miguel19

Jenže u vás to dobře dopadlo.

U nás to dobře dopadnout nemůže. Buď přijde šášo Luiz nebo nikdo. V obou případech je to prohra.

Reagovat
Whitemedia

Už vidím, jak se sem přižene Arbiter s úsměvem od ucha k uchu, až dotáhneme Luize..

Reagovat
liquicitizen

S tým Luizom to musí byť nejaký vtip, neverím že by sme ho zas kupovali naspäť, to proste nie je možné

Reagovat
TopinB

Tak s Matičem se to osvědčilo aspoň na sezónu

Reagovat
CHONG

Mi povídej, naštěstí nakonec všechno dobře dopadlo

Reagovat
icka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jk

ITK

Only French winger nkoudu coming

Not sure on keeper

Sisoko going elswhere

 

Reagovat
Zaschrona

Smrdi nama.

Reagovat
smazaný uživatel

:(

Reagovat
jk

navíc

The Goat:

A source who is usually very good tells us that Isco isn't happening

Reagovat
smazaný uživatel

:(

Reagovat
smazaný uživatel

Bony uz je ve Stoke

Reagovat
Maresma

zajímavá možnost do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlil jsem se ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Věra Čáslavská, jeden z nejznámnějších československých sportovců všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

rychly jak explorer

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Isco prý půjde hostovat do Tottenhamu nebo Malágy. No moc z toho nadšený nejsem, rád bych aby zůstal v Realu. Když už tak měl jít James.

Reagovat
CHONG

Podle mě nakonec nikam hostovat nepůjde a zůstane u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám.

Reagovat
technecium

Jen ať jde. A James by mohl do Chelsea

Reagovat
jk

Isco hlavně furt tvrdí, že je příliž dobrý na to aby opustil Madrid, takže ať si tam radši zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování bez opce?

Reagovat
Mateo16

Veď to píše iba As a začínajú si pekné srat do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Státnice úspěšně zvládnuté a klidné sledování deadline day bude pěkná odměna

Reagovat
Error

Reagovat
Usty

Gratulki.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

otevři pivo

Reagovat
dantetomas

Jo a v piatok do fronty na pracaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak snad bude ten Luiz ako odmena

Reagovat
Whitemedia

nech toho..

Reagovat
Murtago

Reagovat
TopinB

gg wp

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING - Jack Wilshere has fallen out of the transfer window and will ne injured for 4 months.

DEAL OFF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

no ty vole

Reagovat
jk

epic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já byt ním tak se radši zamknu v baráku a dělam že spím než aby jsem přestoupil do bournemouthu

Reagovat
Manik...

On se zranil? Zrovna on? Ne, ne nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

som zvedavy kolko ludi to nepochopi

Reagovat
Mastný Chobot

uz tu jedneho mas

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiciN

...achjo

Reagovat
FUnk

Reagovat
Tommy the Gunner

Zdroj: Troll Football

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jsou blízko podpisu Nainggolana, Everton zase zřejmě podepíše s íránským mladíkem Azmounem.

Reagovat
jk

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Nainggolan fakt nie, ten nikam nepôjde. Sám sa vyjadril.

Reagovat
smazaný uživatel

V tolika případech se hráč vyjádřil že zůstává, a za 24 hodin byl v tahu. Jako zdroj mám italský kanál Top calcio 24, který jse sice dost kontroverzní, ale předpověděl už tolik přestupů co se skutečně udály...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ja by som nebol proti. Ideálny hráč pre nás, na pozíciu, ktorú hrá Mousa Dembele. Bola by to paráda mať ich oboch, no neverím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomui taky moc nevěřím, jen jsem zde chtěl reprodukovat co jsem viděl v italskíém zdroji zdálo se mi to jako zajímavý fakt

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti to neberiem, len som chcel vyjadriť moje prekvapenie.

Reagovat
Kostomlat

ale taky dost těch, co se neudály

Reagovat
smazaný uživatel

To je na druhou stranu taky pravda, třeba Hulk > Leicester

Reagovat
Thab
Reagovat
liquicitizen

Radju lanárila Chelsea ešte začiatkom leta a vyjadril sa že nikam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem na onom kanále viděl že Turín chce Harta, taky jsem byl dost zaskočen

Reagovat
liquicitizen

Pochybujem že Roma bude úplne na konci predavat hráča zo základu, keď to nešlo na začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se změnila situace, protože se nedostali do LM, ale taky tomu nevěřim no.

Reagovat
smazaný uživatel

To by slo

Reagovat
smazaný uživatel

Azmoun je ale frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Fabregasem?

Reagovat
masly008

zakopal se

Reagovat
B3n

Zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to nadějně.

Reagovat
fenixLFC

je to mladicky spanel

Reagovat
B3n

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedna kontroverze, Lichtsteiner > Crystal Palace vs. Inter

Reagovat
B3n

CP

Reagovat
smazaný uživatel

Ta letošní sestava by byla luxusní.

Mandanda - Souare, Delaney, Dann, Lichtsteiner - Townsend, Puncheon, Sako, Cabaye (Lee, Ward, Ledley) - Benteke, Zaha ( Remy, Zaha)

Reagovat
B3n

Rémy musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

according to @vrabejka, @TomasDanicek will sign to @deniksport, @Eurofotbal are looking for replacement #transfers

Reagovat
Jeňa

Je vrabejka seriozní zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

niečo také ako ja

Reagovat
Lifted

Hart fakt do Turýna. To byl rychlej sešup s ním teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC ma toho jinocha. Ten by ho posadil víc než Bravo

Reagovat
Pospovič

Turýn?

Reagovat
Lifted

zrovna jsem na to taky koukal a přišlo mi to nějaký divný shit happens

Reagovat
Pospovič

stane se

Reagovat
Azazelo RD

H, ch, k, r, d ,t, n je hrozně zrádný pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nuda nebude. Doufam ze dnes budou k viděni alespoň tri blockbustery!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Avengers, Batman vs Superman a Suicide Squad?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere - Luis - Rodrigez

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva co ten Darida a Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Hamroun do Sparty padol

Reagovat
Manik...

Jaké překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

uff

zoberete nam garetha a este by ste sa chceli zbavit tohto nemehla ziadne take useless kopyto nechceme

Reagovat
Lifted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Useless kopyto, co je nástupce Iniesty

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nikdy nebude siahat ani po kus hovna v podrazke kopacky

Reagovat
CHONG

Znalec

Reagovat
CHONG

Znalec

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

Ke slepicím hvězdy nechodí, ti se od nich kupují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ještě že tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Owny bude hodně zklamnej

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ofiko uctu slepic oni nechteli jeho, duvodem bylo jeho chovani. Ja ho nesleduju, ale neprisel mi, ze by byl takovy namysleny kokot jako Ronaldo nebo jo?

Reagovat
Lifted

link?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja mam v mobilu vsechny tweety klubu cele premier league a dnes rano mi tam prisla zprava, ze to vypada, ze se nedohodnou, protoze Isco nezapada do jejich filozofie o rodinnem klubu, kulatne receno, ze neslo o kvalitu, ale povahu. Tweet mi prisel dost brzy rano asi to bylo po nejakem narocnem jednani, protoze ted sem se dival na jejich ucet a uz je to pryc asi to napsal nekdo v nasrani, sem zvedav jestli ten tweet budou nekde sdilet, me se to po precteni maze, protoze mi chodi tak 50-100 tweetu denne. Kazdopadne ti doporucuji to taky pres tweety sledovat, je to super

Reagovat
kiciN

kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ti potom? Ptam se ja tebe jestli jsi kluk nebo holka?!

Reagovat
kiciN

nevim, zajima me to.. jen takovy pruzkum k zpusobu tveho vyjadrovani

Reagovat
jk

Podle ITK co jsou různě po fórech tak Isco řekl, že je příliš dobrý na to aby opustil Madrid a že by to byl přesun do klubu pod jeho úroveň. Nedivím se, že nepřišel a jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ofiko účtu Čingischána by sis měl dát voraz.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze sme ho nechceli, a dovodom bolo to ze na to nema. nepotrebujeme overhyped odpad z madridu ktory nevie absolutne nic akurat sem tam spravit efektnu klucku. to staci v cirkuse PD, plastic fans realu ho za to zboznuju ale u nas by ho po par zapasoch hnali vsetci vydlami

Reagovat
Mateo16

Sandro

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
misinho7

Reagovat
r.mrazik

hodne velky OT: ale nekdo se tu tenkrat hadal,ze kdyz trener skace u lajny (pepek,simeone a dalsi...) a dava pokyny,ze to ti hraci poberou...tenhle rozhovor s pepkem jsem nevidel,ale jasne rika,ze jedina sance je behem polocasu...

https://www.youtube.com/watch?v=d4BwZnWdfbI

Reagovat
masly008

tak každý kdo někdy hrál na jakékoliv úrovni fotbal tak ví že poskakující trenér není nic moc. a hlavně když se soustředíš na zápas tak ho stejně moc nevnímáš,možná tak v přerušení.

Reagovat
r.mrazik

jj...prave...ja jen ze tu nekdo prave vychvaloval simeoneho,pepka a dalsi,jak davaji pokyny behem zapasu....tak jen,ze jak rikal uz Skorpil,ze to je totalne k nicemu a ze nema cenu se nervovat

Reagovat
Whitemedia

Náhodou, Aina říkal, že mu poskakující a řvoucí Conte při zápase hodně pomohl..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

kontroverze není nikdy dost, Matuidi > Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PSG have asked for £38m for David Luiz.

Podle toho soudím, že se asi můžeme těšit na návrat Geezera. Nevím, jaký z toho mám mít pocit.

Reagovat
cetto

Zouma, Omeruo a Miazga na to nemají? Nepočítá se s nimi?

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma se stále zotavuje a ti dva na to podle mě nemají.

Každopádně dvojka Zouma - Luiz nezní tak špatně. Očekávám, že až se Zouma vrátí, tak půjde do základu. Loni byl náš nejlepší stoper než se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tu pomlčku to nezní opravdu tak špatně

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiciN

a co ten Miazga pls? Ja ho v NY RB bral jako hodne velky talent a dost se mi libil. Ted se docela vytratil, nema na to?

Reagovat
cetto

To je asi těžký, když jde z takhle průměrné ligy do elitního týmu. Ten skok je prostě moc velký. Ale v nějakém průměrném týmu PL by možná i šanci měl..

Reagovat
smazaný uživatel

Omeruo šel do Alanyasporu a Miazga si asi taky moc nezahraje

Reagovat
Miguel19

Omg, snad ne

Reagovat
Error

Jsem si dělal prdel s Eduardem, ale... my jako na stopera vážně nepřivedeme stopera?

Reagovat
terry

Podle mě to zatím nic neznamená.

Reagovat
Whitemedia

Přijde, jako stoper posere pár zápasů a následně se raději přesune do zálohy..

Reagovat
B3n

Taky jsem z toho na vážkách. Ale převládají spíš pozitivní pocity. Hlavně je to na místo, kde potřebujem posílit, i když bych radši bral beka. Je to velký jméno a dobrej hráč, ale taky se sklonem k blbnutí, což od stopera úplně vidět nechci... Do kabiny určitě výbornej, ligu i tým zná. Těžko říct, jestli je nějakej jinej kvalitní stoper k sehnání. Já jsem spíš pro, ale nějakej ten otazník to ve mě furt vyvolává.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Na druhou stranu si myslím, že Conte by si ho mohl srovnat do latě. Těm jeho výletům do útoku by byl prostě útrum. A rozehrávku, tu on má dobrou.

Reagovat
B3n

S rozehrávkou by určitě velmi pomohl. I tím vyvážením balonů by mohl, ale musel by si na to tým navyknout, nejspíš by ho musel zastupovat Kanté, nebo Matič, což by nemusel být takovej problém. Ale navyknout si na to

Reagovat
vitasrp

To se čekalo už pod Mourinhem, že se zklidní, ale to prostě nehrozí. Výhodou rozhodně je jeho rozehrávka, ať už na krátkou vzdálenost v podobě kolmic, tak i dlouhých diagonál, který on má fakt přesný a daj se v tomhle ohledu dobře využít. Conte je navíc trenér, který hodně dbá na jednotlivý určitý mechanismy, tudíž na hřišti hráči dělají určitý věci neustále dokola, do čehož by se mu ta rozehrávka Luize mohla hodit. V defenzivě by to každopádně zase byla prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tý defenzivy se taky bojím. Vždycky si vzpomenu na ten výklep od Německa, na kterym on neměl zrovna malej podíl.

Reagovat
TopinB

Výsledky typu 5:4 a 6:3

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Hlavně zase skvěle stmelí ty naše Brazilce

Reagovat
terry

Bek přijde tak či tak. Rozhodně to ale nestojí tak, že buď bek, nebo stoper. Stoper je nutnost. Bez beka bychom se dokázali obejít.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Pouze s Azpim, Ivanem a Ainou?

Reagovat
terry

Conte může rotovat s formací na tři obránce, tam jich tolik potřeba není. Navíc těch zápasů letos opravdu nebudeme hrát tolik, aby se to nezvládlo. Ale zcela chápu, že chce Conte i beka, to jo. Jen prostě stoper hoří víc.

Reagovat
B3n

S tou formací na 3 stopery letos určitě nepočítám. Možná až od příštího roku by to dávalo smysl, se Zoumou, Luizem a Christensenem např.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

No nevim, zatím to pokaždý měnil na 4-4-2, namísto tříobrancovýho systému

Reagovat
Miguel19

Taky na tříobráncový systém nemá stopery

Reagovat
Svatej

Tak mohl to poskládat s Ivanovičem na stoperovi a willianem napravo a využil by všechny obránce uplně stejně jako při hře na 4 beky, ale neudělal to

podle mě to s tímhle zas tak často zkoušet nebude

Reagovat
B3n

Já to vidím spíš právě naopak. Beky máme 3 na dvě místa, kdy jeden z nich je z akademie. Stopery máme 2 + Zouma na 2 místa sice, ale Ivanovič je podle mě lepší záskok na stopera, než kdokoliv na beka. No, ideálně posílit obé.

Reagovat
B3n

+ je fér říct, že jsem ho v PSG, krom LM, vůbec nesledoval

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Zajímavý by bylo se na něj podívat v tříčlenné obraně. Tam Conte vždycky využíval jednoho rozehrávače, většinou to hrál Bonucci. Vlastně bychom to mohli mít podobně poskládané jako Juventus, akorát by byl každý z těch našich o třídu až dvě horší...

Reagovat
B3n

Do těch tří by mi tam taky seděl, takhle od oka. Bylo by to zajímavý a beztak k tomu pomalu směřujem, od dalších let.

Reagovat
blade115

To je rozdíl 6 mega no. Nicméně bychom pak byli hrozně směšní, prodat ho za 37 mega a potom ho jako téměř třicátníka koupit za 38... Alonso a dost, prosím.

Reagovat
B3n

Luiz left Chelsea for Paris Saint-Germain in 2014 for £50m and the Blues may need to pay close to £40m to seal the return of their former defender. The Brazilian is unsettled in the French capital and has his heart set on a return to London and Stamford Bridge.

-source: Mail

Reagovat
blade115

Jj, vím. Přečti si ale tohle, druhá část článku. Rozhodně bych tomu věřil víc než Mailu, tenhle člověk rozhodně ví, o čem mluví, pokud jde o finanční stránku.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/1/12/7527747/chelsea-financial-accounts-ffp

Reagovat
B3n

Četl jsem, WAGNH si hodně cením a čtu už léta nejčastěji

Ale celý mi to příjde takový nejasný. Samý probably apod

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Jak debilně draze go koupilo PSG tak ještě debilněji ho koupí Chelsea zpět, když už jsou ochotni vyhodit takovy ranec za takové klauna tak nechapu proč už loni nebo alespon letos nekoupily Stonese.....

Reagovat
B3n

Reagovat
spider_8

Taky nevím, jestli ho chtít. Ty prachy by člověk asi nějak zkousl, vzhledem k přínosu, jaký by ro naši obranu potenciálně mohl mít. Ale zase je tu velké riziko, že kupujeme nepoučitelného zmatkaře, kterému už táhne na třicítku. Možná bude lepší vzít Alonsa a už to zabalit. Aspoň bychom mohli ostatním vyčítat, že kurví trh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, ze Arsen koupi bud Lewu nebo Grieze bude prece jenom kachna

Reagovat
Manau

Tak sám prohlásil, že Lucas a Mustafi jsou poslední posily a nikdo jiný už nepřijde

Reagovat
afc

Uz sa cely budget minul,takze uz necakaj nikoho. Az o rok.

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Králem tohoto přestupáku je José a Manchester united

Reagovat
r.mrazik

zatim jo...Edo

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuji, že je někdo ještě během par hodin překoná takové 4 špičkové hotové (možna jen baily neni hotový, ale je skvělí) hráče nikdo přivést nestihne

Reagovat
r.mrazik

co se tyce kvality,tak asi bez sance...co se tyce kvalita/cena,tak tam to muze byt dost jine

zalezi jak se na toho krale clovek kouka

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ceny byly až na Pogbu přiměřené (nepočítaje Zlatana zadarmo) Pogba byl určitě přeplacený, ale vzhledem k jeho věku a světové popularitě a skvělým výkonům si myslím, že to až takový průser neni. Myslím že se jim jeho angažmá bohatě vrátí..pokud se nezraní dloudobě a jeho výkony nepůjdou dolů.

Reagovat
r.mrazik

treba Miky mel rok do konce smlouvy,ten mi prisel drahy...bailly vzhledem k dnesnim cenam obrancu docela drahy,ale treba Umtiti sel za docela mene...ale zas stones za mraky penez...

Pogba je pogba...ten je mimo uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

V preplaceni hracu urcite.

Reagovat
Busby babes

nemuzem si dovolit kupovat levne hrace.

Holt takova byla situace na trhu. a vsechny prichody kvalitu kadru podle me podstatne vylepsily.

Reagovat
Zaschrona

Na druhou stranu je to pravda, ze kadr mate podstatene lepsi nez vloni. Ciste z hlediska byznysu si ale myslim, ze nejlepsi praci letos v lete zatim udelala Chelsea. Uvidime, co po dnesku.

Reagovat
Busby babes

tak ti zrovna taky nezaplatili uplne malo za Kanteho a Michyho. ale kazdopadne taky pekne posily.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

zrovna chelsea by se smat nemela...prestupak jeste neskoncil...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
blade115

I ostatní celky však trhaly přestupová maxima. K devíti týmům na obrázku si navíc od včerejšího večera můžeme přidat i Hull City, který za částku mezi 10 a 13 miliony (zdroje se různí) zakoupil z Tottenhamu Ryana Masona.

K jedenácti.

Reagovat
Usty

dík.

Reagovat
Mihi

Do konce přestupového období zbývá 9 hodin.

V skutocnosti je to 11

Reagovat
Usty

Tak teď konečně

Reagovat
Whitemedia

Chelsea have entered into negotiations to sign Moussa Sissoko from Newcastle United. #CFC (L'Équipe)

tak tomuhle ale nevěřím

Reagovat
terry

To už radši Matuidiho no.

Reagovat
Murtago

dva excelentní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Chelsea chce prej Abdennoura. Hostovani s opci se poseru jestli se tohle stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Whitemedia

My chceme dnes všechny

Reagovat
smazaný uživatel

pokebalééééé lééééét

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má hodně chaotický závěr jak kdyby se probudily na konci přestupáku co se týče posily do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Islam Slimani do Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses probudil z Hibernace??

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe ještě nikdo nezabil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na nas najizdel nejaky kokotek v oktavce, ale ridic nasi dodavky ma pres dva metry a 150kg, ma sice pupek, ale vypada jako hovado, takze ta hubena 90kg fetka z oktavky zase zalezla zpatky a jela pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim, je to sice hovado, ale za zabiti jit do basy bych mu nepral. ale ridi dobre kdyz nas vozi

Reagovat
smazaný uživatel

hubena fetka 90 kg?

Reagovat
TopinB

Asi měřil dva a půl metru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no mel na sobe tetovani a pokud to nemaji fotbalisti, tak pak je vetsinou maji fetky aspon co ja jsem zatim videl

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz si toho musel videt

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to pak je feťáků opravdu hodně

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by nekdo mohl

Reagovat
smazaný uživatel

A tobe by uz konecne mohl nekdo rict, ze fandis klubu, ktery je nejmin oblibeny na svete a nebavim se o Lipsku, ale o cirkusu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zabiják, dobrá alternativa za Vardyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom aby..... útočníků máme dost....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Luiz vrátí do CFC tak to bude fakt vtipný Jak si dřív všichni mlaskali, jak se ho krásně zbavili a ještě za něj dostali hrozný peníze

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s tím Jonesem a Rojem? Odejdou?

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo by neměl Jones je dost možny furt

Reagovat
icka

A nakonec do Chelsea prijde Brabec

Reagovat
Bender

Dneska zatím velká nuda, snad se to rozjede...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si u Jacka dáme aspoň možnost stáhnout ho z hostování. Každopádně pro Jacka je to u nás dost možná konečná. Další větší šanci na základ dostane až po odchodu Santiho. Do té doby se mu musí vyhýbat 6+ měsíční zranění a taky je možné, že za dva roky mu místo zabere Crowley

Reagovat
jk

Reagovat
Rarášek

Pořád se má od Wengeleho co učit

Reagovat
FUnk

is she a striker?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty pičo. Luiz, Abdennour...zastřelte někdo ty lidi ve vedení.

Reagovat
B3n

Koho bys bral Ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jim střelil Jonesa. Je to anglán a hned by se zranil= Chelsea spokojená United spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Těžký, když hlavní priority jsou pasé. Chtěl jsem Koulibalyho. Teďka už radši nikoho než takové sráče jak Luiz nebo Abdennour..

Reagovat
B3n

Fakt ? Radši nikoho, než Luize ? Toho Abdennoura nemám vůbec nasledovanýho, tam vůbec nevím.

Reagovat
Miguel19

Však potřebujeme stopera. Jak nám pomůže Luiz, když neumí bránit?

Reagovat
Whitemedia

Rozhodně raději nikoho, než Luize..

Reagovat
B3n

Já jsem teda rozhodně raději pro Luize, než pro nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odbornici

Reagovat
Whitemedia

ten Abdennour byl ve Španělsku tak marný? Já jen, že před odchodem z Francie tu okolo něj byl docela velký hype

Reagovat
Deywid

jediný sráč si tu ty...

Reagovat
Whitemedia

no ale Luiz taky..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začni sledovat jiném sport, fotbalu evidentně nerozumíš a navíc tu furt bulis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze stránky FC Chelsea CZ/SK (aktuální informace) na FB:

AKTUÁLNĚ: Chelsea jedná s Valencií o zisku Aymena Abdennoura na hostování (Telegraph)

Chelsea vstoupila do boje o podpis Moussy Sissoka, hráč i jeho agent jsou v Londýně, zájem má také Tottenham. (L´Equipe)

Eh ...

Reagovat
liquicitizen

dneska to budú také panic nákupy omg

Reagovat
Busby babes

Chelsea a hijack... uz jsem se bal, ze to letos neprijde.

Reagovat
Whitemedia

Však my ho stejně chceme jenom proto, že se o něj zajímá Tottenham..

Reagovat
Busby babes

jim ho pak obratem poslete na hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos chybí už jen Hulk asi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Odkladiště smetí?

Reagovat
spider_8

Ta hostovačka by možná byla nejlepší řešení. Úplně bez rizika a mohli bychom rok počkat, než by se nabídlo lepší řešení. Jen nevím, proč by na to Valencia měla přistupovat.

Reagovat
Miguel19

Protože se toho tragéda aspoň na rok zbaví.

Reagovat
Deywid

ty si tak neznesiteľný uplakaný človek...neskutočné

Reagovat
Miguel19

Si mě dej do ignoru a máš klid. Sorry že do týmu nechci průměráky.

Reagovat
salami

tak ono když řešíte post stopera, na kterej máte Cahilla, důchodce Terryho a Zoumu s velkym otazníkem, jak je na tom po zranění, nchvíli před deadlinem, tak se nemůžeš divit, že skončíte s průměrákem, navíc lepší průměrák na hostovačku, než třeba sezona s podprůměrnákem

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jich tam par mas, tak se zklidni uz.

Reagovat
Miguel19

Jojo, tak budeme brát další

Reagovat
fajdax

dřív to byl whitemedia, ted po něm převzal štafetu tady tenhle saso

Reagovat
Whitemedia

Jůůů, od tebe to potěší

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ti zní moc hezky

Já si teda Abdennoura z Monaka pamatuju jako kvalitního stopera. Současná Valencia je bordel, tam s ním mohli udělat ledacos. Věřím, že pod Contem by se vzpamatoval, ale byl by to samozřejmě zoufalý krok.

Reagovat
Phillipinho

Jako mozna mu to v PL pujde lip, ale v PD teda naprosto vyhorel. Neobratnej, spatne pozicne, pomalej a jeho prace s balonem to je des, pri kazdym doteku s micem maji fanousci Vale infarkt.

Reagovat
Phillipinho

Protoze se ho snazi zoufale zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony do Stoke

Reagovat
spider_8

Reagovat
Zaschrona

CSKA, Lokomotiv and Spartak wanted to sign Everton's Oumar Niasse on loan, but his wife rejected a comeback to Russia.

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Nesnáším podpantofláky.

Reagovat
jk

Chytrá holka

Reagovat
vodka

kdo by se taky sral od ruska, když už si to zkusil v anglii...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

stacilo skoncit pri ciarke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre pro nej, jesteze ji ma

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bony jen hostovačka....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli přijde ten Abdennour, tak se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge to Arsenal is gathering a lot of momentum.

AFCAMDEN Pablo

Told Arsenal are considering a move for a Premier League player. Interest very recent (not #madness). Cant disclose name yet #afc

Reagovat
smazaný uživatel

tak to měl radši zůstat Rosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je konečně doma.

Reagovat
Le Gunner

Už jen kvůli těm blitkám!

V tom případě Sanogo navždy pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to přesně 12 let co je Rooney v United

Reagovat
Tuxedo

Jedno je isté Wilsher zamieri na marodku. Len ešte zistuje kde maju lepšie nosítka :D

Reagovat
norton
Reagovat
niflheim

Micah Richards do WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Micah Richards do Chelsea tedy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sissoko is on his way to London to complete a move to Spurs, but #Chelsea have contacted his agent about meeting them. [L’Équipe]

Neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To zase za něj Levi nabízel dvě pastelky a mlíko, ne?

Reagovat
jk

vtip a chyba

Reagovat
jk

yes please

Reagovat
Deywid

náhrada za Brožoviča....

Reagovat
Lifted

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: David Luiz is 'edging closer' to a return to Chelsea - expect it to happen today. [@LeeClayton_] #cfc

Panic buy here we goooooooooo

Reagovat
Deywid

a ja som rád

Reagovat
Miguel19

* Stupid buy

Reagovat
Le Gunner

Teď čtu Garaye a Luiz prej nic. He?

Reagovat
smazaný uživatel

za 38 milionov takeho smatlaka je kktina kupovat on je dobry akurat na L1 kde PSG nema silnych superov inak dokopy hovno ukazal vzdy ked o nieco islo. V repre pomohol ku historickemu trapasu a v LM ho znicil Suarez.

Reagovat
kvasha16

"expect it to happen today" - akokeby to v nejaky dalsi den bolo mozne

Reagovat
Logzor
Reagovat
Logzor
Reagovat
smazaný uživatel

A co Zaha? Spurs, United, AC?

Reagovat
jk

United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prodej byl chyba jako kráva. Něco jako Arsenal s Gnabrym.

Reagovat
Free_player

hlavně né Spurs pls ...

Reagovat
Gunner14

Zaha fandi/fandil Arsenalu by si rozumeli s Kanem

Reagovat
smazaný uživatel

Ezequiel Garay místo Luize do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Garay jde do Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

tam ide Mangala

Reagovat
Phillipinho

Mangala za Abdennoura, Garay je nahrada za Mustafiho.

Reagovat
Pospovič

toho bych bral

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/SportINTERIA/status/770960399906836480

Kamil Grosicki pry leti podepsat do zatim neznameho anglickeho klubu smlouvu na 3 roky.

Reagovat
Zaschrona

tak pry za 6 mega euro do Burnley

Reagovat
Swarley

to pro ně může být naprosto skvělá posila

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiciN

super, doufam ze mu to sedne

Reagovat
Rssa

Dalsi Polak na ostrovech, to budou mit Anglicani radost

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej hráč

Reagovat
kiciN

Ohledne toho Jacka mam docela smiseny pocity... bojim se ze ho v prubehu sezony budeme potrebovat az az...ale kdyz uz nekam tak snad to AS

Reagovat
Gunner14

Verminator,Wojta a Jack v AS . Bych zacal sledovat AS

Reagovat
Le Gunner

Jo i ne... Marodka může být (a bude), ale na jeho post alternativy jsou, pokud nepočítáš s tím, že by měl alternovat za Granita a Coqa.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude

Reagovat
smazaný uživatel

je to divny krok od Wengera. On mal byt vas talisman a lider a pri plnom zdravy je vyborny hrac, takze hned ho posielat prec akurat ked je po rokoch na chvilku pouzitelny je odveci a este ma zmluvu uz iba na 2 roky, takze mozno pride z hostovania, ked nebude pevna sucast muzstva mozno uz nebude mat zaujem pokracovat v AFC a klub z neho nezarobi ani hovno ked bude mat uz len rok do konca zmluvy a to jeden cas City ponukalo okolo 40milionov£...Wenger na tom moze dost stratit

Reagovat
Le Gunner

Nemyslím si, že nebude chtít pokračovat v klubu. Budu znít strašně a gunneři mě ukamenují, ale mě si Jack nikdy vyloženě nezískal, přestože mu kvality upřít nemůžu.

Sečteno podtrženo, rok hostovačka v CP může prospět všem třem stranám. Za rok se vrátí a kdo ví, jaké budou rotace ve středu zálohy, dost možná i s novým tréňou...

Reagovat
smazaný uživatel

on by mohol kludne hrat tu Santiho ulohu rozohravaca vedla Ozila a v tom pripade Santi ma uz 31 rokov, Jack 24...ja by som osobne uprednostnil Jacka ked je zdravy. Ptm Ramsey je dost nekonzistentny respektive v minulej sezone bol konzistentne strasny a zase sa ukazal akurat na eure. El Neny na Jacka nema kvalitou a ptm tam su Xhaka a Coq, ale oni hraju len tu DM poziciu, takze ja si myslim ze miesto v zostave by sa mu tam naslo, ale asi na ukor Cazorlu, takze je to takze rozhodovanie ci odstavit sympataka a top CM v pokrocilom veku Cazorlu, alebo stale nadejneho kripla s obrovskym talentom Jacka. Ja by som asi dal dole Santiho alebo podrzal vsetkych ved ajtak pridu zranenia

Reagovat
Le Gunner

Já bych vyměnil Jacka za Santiho za předpokladu, že letos na hostovačce Jack zahraje skvěle... A pak základ Wilshere (Santi/Ramsey/Elneny), Xhaka (Coq), Özil (POSILA/Santi) by byla dostačující...

Momentálně pro mě prostě Santi > Jack a byla by škoda nechat ho hnít na lávce, když se může rozehrát a za Santiho může zaskakovat dvojice Ramsey/Elneny.

Reagovat
afc

Nikoho Wenger neposiela prec. Je to Wilsherovo rozhodnutie. Aj preto je to iba hostovacka bez opcie. Po sezone sa normalne vrati do klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vies ze je to Wilsherovo rozhodnutie? On sa ku tomu este oficialne nevyjadril...preco by nemal chciet bojovat o miesto v AFC ked na fo jednoznacne ma, ale pojde hrat o zachranu do CP?

Reagovat
afc

Nedostal pozvanie do repre a hned na druhy den vsade bolo,ze chce ist na hostovacku. Wenger nema dovod ho posielat na hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ostane v klube maju vela zapasov pred sebou a ako aj ostatne rokz urcite budu zranenia cize zahra si podla mna Jack v pohode a hlavne teraz ked je Ramsey zraneny....

Reagovat
afc

A Wilshere chce pravidelne hravat,co by mu v Arsenale pri tej konkurencie nebolo umoznene,takze mozno aj preto zoberie mensi klub.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa chce len rozohrat tak to berem nerad by som aby odisiel .....

Reagovat
RicardoCOYS

14:29 Mamadou Sakho se ocitl v hledáčku Crystal Palace a WBA, zájem má údajně také Porto a několik německých celků. Vypadá to však, že stoper zůstane v Liverpoolu.

15:32 Pepíček šel kolem stánku s cigaretami, tak si usmyslel že si jedny zakoupí. Paní Mráčková mu ale žádné neprodala.

Reagovat
Swarley

Paní Mráčková je rozumná, což se o Liverpoolu říct rozhodně ale nedá

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Throwback to when Leeds kept their fans up on #DeadlineDay  to announce two players leaving. https://t.co/RQboHQq5ER

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

proč Chelsea nešáhla po tom Mangalovi? pořád lepší než Luiz

Reagovat
Usty

Mangala je jeden z mála, kdo právě lepší než Luiz není

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
johan14

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
guzman

z louže do bláta

Reagovat
TopinB

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat leváka boba ? Alonso, kterej se ani neprosadil v Sunderlandu ? Garay nebo náš Jones ? Chelsea začíná pěkně panikařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1994 - If David Luiz moves to Chelsea it'll be his greatest comeback since he became Mayor of Springfield in 1994. Sideshow.

Reagovat
Lifted

Mně by jenom zajímalo kolik lidí schopnejch jednat za klub při takovymhle deadline mají. Pokud řeší třeba 10 hráčů a navíc třeba několik hráčů na stejnej post. Jak to mají zkoordinované a předpřipravené. To musí bejt slušnej chaos

Reagovat
smazaný uživatel

adrien silva do Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

A MU prý má Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Wilshera?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nošení vody dělníkům na stadionu, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by sa hneď zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vesta a helmy ?

Reagovat
kiciN

na co? mate dost siroky kadr....

Reagovat
Mateo16

Spolu s Chelsea kráľi deadlinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marcos Alonso....

Reagovat
Pipo123

Od Chelsea ohromná panika. Údajne ich odmietlo AC (Romagnoli), Neapol (Koulibaly), Lazio (De Vrij) a teraz nestihli ani Garaya ten je na ceste už do Valencie a zoberú Alonsa za 30 mega e ? To ho poriadne preplatili, doslova panic buy v podaní Chelsea

Reagovat
Miguel19

No on ten Alonso asi s těmi stopery nesouvisí.

Reagovat
r.mrazik

chelsea je jak Babica... kdyz nemas cesnek,tak tam dej cibuli...a kdyz nemas cibuli,tak aspon mrkev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě tohle praktikujeme s Marečkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

aneb jak udělat z hovna jídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
B3n

"Omelettes, eggs. No eggs, no omelettes. And it depends on the quality of the eggs in the supermarket. They are class one, two or three and some are more expensive than others and some give you better omelettes. When the class one eggs are not available you have a problem."

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Když nemáte ethanol, tak tam dejte methanol...

Reagovat
Deywid

na a čo...prachy sú

Reagovat
Pyroman

Kam se hrabe Ben Arfa s Meunierem, jestli PSG prodá šášu Luize za ty prachy, tak to bude pro ně nejlepší deal léta.

Reagovat
Le Gunner

Mezi deal a léta bych přidal ,,za poslední".

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
vlastik

To bude nejvetsi deal od prichodu Dinha, kez by a kdyby prisla zminovana nahrada, tak snad nejlepsi prestupak vubec

Reagovat
fenixLFC

mbokani do hullu, to je taky vystihujuci prestup pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shanea Longa mohli radšej

Reagovat
smazaný uživatel

jak moc dobrej je ten Adrian Silva? Umí tvořit?

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Agüero, který čelí třízápasovému trestu za úder do krku Winstona Reida, má čas do zítřejších 19 hodin, aby podal vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

"Sergio Agüero se dostaví do ředitelny...."

Reagovat
smazaný uživatel

Ale školní rok začíná zítra

Reagovat
spider_8

To by mě zajímalo, co od něj chtějí slyšet. Výmluvy typu "upadl mi na loket" nebo "zaslouží víc"?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo: Posedl mě Ďábel!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta Chelsea s tim bezpáteřním imbecilem klapne..

Reagovat
B3n

To je kterej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko:(

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtsteiner nakonec do Westhamu

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

supr posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub Brabec zo Sparty do Genku

Reagovat
smazaný uživatel

a za 2 roky snad Bundesliga nebo PL

Reagovat
smazaný uživatel

radsej anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

ne to by bolo zopar krokov v kariere vzad

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky návrat do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak hadam nie ze to bude uz len lepsie

Reagovat
Hokaido

Do PL by seděl.

Reagovat
niflheim

Co ten Rojo dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zůstane ale Jones asi odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovořilo se o Stoke

Reagovat
vodka

to už nejspíš opadlo a do Stoke by mohl přijít Martins Indi...

Reagovat
vodka

podle mě nepůjde ani jeden, ale Jones do Stoke bych bral hned z fleku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Rojuv agent rekl, ze o nej byl zajem, ale ze jsme to vsechno zazdili a rekli, ze s nim pocitame pro sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Samir Nasri na hostování do Seville čekal jsem že se ho zbaví na dobro

Reagovat
VasAFC

Ten jeho plat si asi malo kdo muze dovolit, neverim tomu ze tahle bezpaterni krysa by sla s platem dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Nigel de Jong na hostovanie do Galatasarayu

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian Schweinsteiger údajně odmítl zdarma přestoupit do Sportingu. Dle svých slov touží pomoct Manchesteru k dosažení vytyčených cílů. Odchod do USA však nevyloučil.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, asi 158. deadline v řadě, kdy můžou být fandové LFC v klidu. Jako by po tom Carrollovi FSG nechtělo nic kupovat takhle na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING! Chelsea contact Sunderland to open talks regarding re-signing Club legend Papy Djilobodji. Offer thought to be around £4 million.

Reagovat
smazaný uživatel

to si už podla mna vymyšlaju media, aby z nich robili uplnych debilov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se ani nejde smat, protoze je to picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je troll Tweet, ale me fakt pobavil.

Reagovat
CubONE

Anoooo, Luiz do Chelsea prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz sice neumi branit, ale do kabiny je to snad nejlepsi hrac, ktereho si muzeme prat, tak si tady brecte jak chcete, ale nahodou by to nebyl uplne nejhorsi deal vzhledem k tomu, jak to u nas vypada.

Reagovat
Mönchengladbach

Jak to u vás vypadá???

Reagovat
Whitemedia

V obraně špatně, ale v kabině bude sranda a tak to má být.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
nani92

Reagovat
FUnk

Reagovat
bayern987

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ritchie

Reagovat
guzman

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Whitemedia

Jo já zapomněl, že my vlastně nepotřebujeme dobře bránícího obránce, ale šašouna do kabiny.. pak je to samozřejmě skvělý přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je pro tebe Luiz jenom sasoun do kabiny, tak se nemame o cem bavit.

Reagovat
Whitemedia

no to očividně nemáme, když sám napíšeš, že neumí bránit, ale stojí ti za těch 40 mega, protože bude v kabině sranda..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nenapsal. Nejlepsi clovek do kabiny neznamena sasula. Myslim napriklad clovek, ktery dokaze ostatni vyhecovat, nabudit, naladit viteznou naladu a tak. A ikdyz jsem napsal, ze neumi branit, tak bych ho porad v zakladu mel radsi nez Cahilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti nemcom nepomohlo ani že bol snad nejlepsi hrac, stejne to skončilo 7-1

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
Hokaido

Z PSG bych bral úplně každýho obránce. Kromě Luize.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marquinhos by nas stal tak 70 mega a to jestli.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ja bych chtel taky, jenom nemam takovy problem s tim, kdyby se Luiz vratil.

Reagovat
B3n

Reagovat
Hokaido

Jako já s tím taky nemám takovej problém, jako člověka ho mám strašně rád.

Jako fotbalistu už moc né, no.

Reagovat
Error

Zas Daníček?

Reagovat
fantomas

Poprvý asi po dvou letech, ty "zas"

Reagovat
Error

Nekecej, tu jsi furt.

Reagovat
Hokaido

Letos žádná Afrika?

Reagovat
fantomas

Až na jaře... asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Blockbuster je BLÍZKO. Cítím to!

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala, Wilshere, Zaha, Arda

Reagovat
smazaný uživatel

to nie su blockbustre, tym by bol napr. taký James

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je takovej skoro blockbuster

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
nani92

Danicek uz ofiko? Kedy prebehla zdravotna prehlidka? Na twitteri nic nevidim..

Reagovat
fenixLFC

posledna je asi v 18, nie?

Reagovat
nani92

Takze 2 hodky tu bude nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Trošku se to zdrželo na jaterních testech a zkouškách rovnováhy. Teď už je to ofiko hostovačka na tři hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdržel se na IQ testech. Pořád se snaží procpat krychli kruhovým otvorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

On to zvládne.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Že by místo nadprůměrné inteligence prokázal nadprůměrnou sílu?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vyborne, Gabbiadini nekolikaty z rady hracu, kteremu jsme tuhle sezonu vyslouzili prodlouzeni smlouvy ve svem klubu nebo nakonec hijack do jineho klubu. A utocnik porad nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

búď rád, Gabbiadini je tragéd, rovnako ako ja

Reagovat
Busby babes

letos jste tuhle funkci prebrali vy?

Reagovat
nani92

Zoberte z lutosti Machedu pls

Reagovat
smazaný uživatel

kupte niekoho pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri hostovacka v Seville

Reagovat
Hokaido

Dneska se od rána těším na deadline day a když přijdu domů, tak se dočtu o Luizovi, Abdenourovi a Sissokovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zpravy o Luizovi jsou uz tretim dnem, tak to mas stesti, ze ses poradne nedival.

Reagovat
Whitemedia

Začaly včera večer, tak nevím, o jakých třech dnech to mluvíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhym dnem, uz mi to splyva.

Reagovat
Whitemedia

No, začaly včera večer, takže to vlastně není ještě ani jeden den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Mozes pochvalit vase vedenie, ze to dokazalo dotiahnut za jeden den

Reagovat
Whitemedia

Tebe očividně baví sledovat utrpení jiných..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nediv, kdyz to na sobe davas tak znat. Ja bych se tim taky bavil byt na jeho miste.

Reagovat
Svatej

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
spider_8

Já nechápu, jak si se na to mohl těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna porad doufal v Jamese.

Reagovat
nani92

Ako Naismith vytacal fanusikov? Vykonmi alebo aj niecim inym co som nezachytil?

Reagovat
fantomas

Výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebola to náhodou tá jemná "plešinka"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 5m euro, to zaplatili jen výchovné, ne? Když vidím kolik dostává Liverpool nebo Spurs za svoje průměrné odchovance Škoda, že nechtěl Gnabryho někdo na ostrovech, to by šel tak za 10m liber minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som to šiel napísať, že Gnabry len za 5. to je výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on moc v PL dokonáno nemá ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Za nás dostal v 18 pár šancí a dal i gól, pak byl asi rok zraněný a vyhořel na hostování ve WBA, ale teď na OH a v přípravě vypadal rozhodně jako hráč za víc než 5m. Cenu mu sráží hlavně asi to, že mu bude končit smlouva a asi nechtěl prodloužit, ale stejně nic moc z naší strany..

Reagovat
smazaný uživatel

V žádném WBA nevyhořel. Doplatil na to, že Pulis má radši staré kopáče než takové mladé techniky.

Reagovat
B3n

Vyhořel není úplně správný slovo, ale tak trošku přišel o rok, tím špatným výběrem hostování. Ale zase i to mu mohlo něco dát, ne, že ne.

Reagovat
mr.Silver

Hrac, ktery dva roky poradne nehral, 5 mega uplne adekvatni.

Reagovat
B3n

Spíš by mě zajímalo, jak se k tomu namotal ten Bayern.

Reagovat
fantomas

Prej to ted za Werder v podstatě zatáh celý původně to mělo bejt tak, že ho získá Bayern a Werder si ho pučí na rok na hostovačku - tohle je v podstatě totéž, jen jinak řečený.

Reagovat
Busby babes

a duvod tohodle?

Reagovat
fantomas

Jako z pohledu Arsenalu? Jak rád bych podal přesvědčivou odpověď...

Reagovat
Busby babes

ne, z pohledu Bayernu nebo Werderu?

Reagovat
B3n

Tak kdyby něco, tak Gnabryho pak kupovat nemusí, ne ?

Reagovat
B3n

Reagovat
VasAFC

Neco mi uteklo? On teda jde nekam na trvalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to proste trapas vydra 2x drazsi

Reagovat
smazaný uživatel

Takového očekávání od nás tady a my přitom už leda potvrdíme toho N'koudoua

http://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2016/8/31/12718434/tottenham-hotspur-squad-2016-17-depth/in/12474945

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý článok. Sleduješ aj ty Cartilge?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, obcas tam kouknu. Vicemene jen tam a thefightingcock.

Reagovat
LAM

Zůstane někdo v tom Sportingu? Ti budou rádi letos za poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Dřív jsem si vždycly uvařil kávu, pustil Sky a sledoval deadline. A dneska? Musím na noční Tak snad se uděje ještě nějaká velká bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze dnes podpisu Brahimi a Gabbiadini a v Goodisone zazijete peklo !

Reagovat
smazaný uživatel

Bild write Max Meyer will remain at Schalke after they rejected a €45M from Tottenham Hotspur. #THFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bild

Reagovat
smazaný uživatel

:(((((((

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prodají Clintona N'Jie a koupí dalšího černocha (George-Kevin N'Koudou)

Reagovat
smazaný uživatel

(kokot)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz. Jak je možné, že Arsenal pouští takového hráče jako je Wilshere? Je to kvůli zdraví nebo kvůli něčemu jinému?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol dlho mimo a za ten čas sa chytili iní hráči, na ktorých je spoľahnutie.

Reagovat
Thab

Potřebuje se rozehrát, což by se mu v Arsenalu v takový konkurenci nejspíš nepovedlo. Za rok se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

AWVCD

Reagovat
smazaný uživatel

Isco odmítl Tottenham a zůstává v Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odešel Gnabry?

Reagovat
Thab

rok do konce smlouvy a patrně si postavil hlavu, že chce pryč

Reagovat
vrabejka

jaký div když v lize skoro nic neodehrál že?!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea close to announcing deal for David Luiz [Lee Clayton]

Reagovat
smazaný uživatel

Álvaro Arbeloa je aktuálně na Ostrovech a jedná o spolupráci s West Hamem West Ham jede politiku

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohli zase tu EL uhrát v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám začínám ten tým mít rád

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak moskva predava obanu uz traja hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen stále čekám na tu zprávu jak Special One vítá Balea

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo uz moc

Reagovat
smazaný uživatel

To už asi ano ale Mourek neprohrává :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude obrana s Alonsom tak akurát? Mne tam nákup ďalšieho stopéra nesedí...Zouma Cahill Terry Ivanovic - Alonso Azpilicueta Ivanovic Aina + je Baba Rahman na hosťovaní.

Reagovat
vitasrp

Vůbec si nemyslím, budeme mít 3 krajní beky + mladýho Ainu a 4 stopery, za mě ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

+Hypoteticky Luiz

Reagovat
Whitemedia

Jo, taky mi najednou přijde, že další posilu do obrany už nepotřebujeme.

Reagovat
blade115

Luiz je navíc no. Zvlášť když nehrajeme Evropu, na to tady spousta modraku ráda zapomíná.

Reagovat
B3n

Ani ne. 7 hráčů na 4 posty není zas tak moc. Z toho jeden po těžkým zranění ještě ani naplno netrénuje a druhej nemá žádný zkušenosti.

Reagovat
blade115

V titulove sezóně odehráli Ivan a Azpi skoro všechny zápasy. Mi to přijde jako zbytečnost, zvlášť když Alonso hraje solidně i stopera. Tohle je akorát odpraveni Ainy, nic víc.

Reagovat
B3n

Vím, ale taky rok na to byl Ivan nedostatečnej. Letos to s ním vypadá zatím celkem ok, ale to očekávání asi je takový, že do té formy z titulové sezony se už možná nedostane, resp. ji neudrží celou sezonu. Se Zoumou zatím nemůžem vůbec počítat, těžko říct na kolik se počítá s Ainou. Ale už bych nechtěl, aby to byl náš jedinej obránce na lavičce. U Alonsa zatím vůbec nevíme, jak se chytne... Radši budu mít víc možností, než míň.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

je mozne ze to je aj photoshop nevidim ziadne spravy o tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musi byt sranda aj no :D

Reagovat
Pospovič

vypadá to reálně

Reagovat
smazaný uživatel

Le Parisien: David Luiz has left for London; new bid worth £35m + bonuses

Reagovat
Error

Cena Mustafiho. To už mohli raději fakt brát jeho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Luiz...na stopera umí málo bránit, na záložníka málo umí s míčem. Hráč na tuhle úroveň strašně k ničemu, nemá žádnou koncentraci, nepřemýšlí takticky, nemá stabilní výkonnost. Z toho bych se ve svym týmu zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

jojo srdíčko má na svym místě, to je jedinej důvod, proč ho maj všude rádi <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Kang & Kodos

Ani ne, Costa ve Spartě je ještě větší střelec, a je to docela prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jsou ty jeho sáňky ve vápně.

Reagovat
Kang & Kodos

U mě s přehledem vede tohle: https://youtu.be/3WHL_kjqHM8?t=18s

Reagovat
smazaný uživatel

Král prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
db18

Reagovat
oddy

Reagovat
fantomas

Jako v systému se třema obráncema asi může bejt fajn, ale ta cena je zas směšná.

Reagovat
Atlético de Madrid

To mě napadlo taky, ale zase si právě říkám, že ten způsob Luizovy rozehrávky (tj. dlouhý kolmice po zemi) mi vlastně strašně leze na nervy Vždycky mi v nich chyběla pořádná myšlenka. Až příliš často jsem si říkal, že místo dlouhé kolmice mohl přihrávat vzduchem, místo dlouhé přihrávky mohl dávat krátkou... jak píše Víťa výš, on dělá pořád to samé dokola. Ale nepřijde mi, že by u toho kdovíjak přemýšlel (v krásným kontrastu např. s Bonuccim, Tobym, Ramosem nebo jinými stopery se supr rozehrávkou).

Reagovat
fantomas

Jj, to je velkej fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

A kto povedal ze pojde do zakladu? Xco ak ho chce Conte len na striedacku kvoli jeho dobrej nalade a vtipom? Vsak tam Conte moze zachvilu dostat infarkt..Luiz sa na to hkdi idealne a cena pre Abramovica nie je dolezita..mozno bude Luiz aj jeho klaun

Reagovat
Atlético de Madrid

No ja bych se tomu asi ani moc nedivil, vsak ty hrace do zakladu maji celkem ok a Luiz muze byt nahradnik, ktery nabizi neco trosku jineho..

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes nechápu, jak on a Bosingwa dokázali porazit ve finále LM Bayern.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ten porazil Kalou svym ucesem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Didier Ibrahim Ndog z Lorient do Sunderland za 16 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juana Cuadrado do Juventusu

Reagovat
fenixLFC

pls brahimi za 40 a sissokho a everton bude najsmiesnejsim klubom

Reagovat
slavex

Snad se s PSG nedohodneme na částce. Luize zpátky nechci, za ty peníze to prostě nestojí. To už radši tu hostovačku Abdennoura. Třeba naváže na výkony s Monaca a pokud ne, tak se prostě někdo koupí ještě v zimě. Ale hlavně to vyjednat v klidu a ne takový bezhlavý nákup k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Bouhafsi says Luiz is done for €40m. (Guy who broke Kanté deal).

No jeste 24 hodin zpet by me Luiz vubec nenapadl, bude sranda.

Reagovat
MySch017

Nechapem, preco by malo PSG predavat Luiza za 40mil€, ked sami ho kupovali za viac. Potrebuju oni tie prachy, ci je Luiz nadbytocny?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že PSG nemá chudé majitele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

To ale nie je odpoved na moju otazku. Ten obchod mi nedava zmysel. O tom, ze P$G ma prachy vieme vsetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že ho už nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Nadbytečný mi nepřipadá , hraje v základní sestavě ... podle mě jde pouze o pokus Chelsea zastihnout PSG v velkorysé náladě

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nehraje v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně má odehráno 240/270 minut , a řekl bych že když je Silva mimo hru je pro ně Luiz docela důležitá součást týmu

Reagovat
vlastik

Praveze bez Silvy je srandovnejsi nez obvykle. Nehral by uz pod Blancem, ale Silva si ho vymrcel, Emery na nejake kamaratsofty dlabe. Bud se vedle Silvy budou stridat Marquinhos, Kitembe a Aurier, nebo nekdo prijde, debatuje se o Rodrigu Caiovi

Reagovat
smazaný uživatel

Což to nám dosvědčil poslední zápas který Davidovi nevyšel asi tak jako všechny poslední dobou ( Ligue 1 nesleduji tak omluvte pokud se mu nějaký zápas podařil ) . Jinak myslím si že rozpoložení | Aurier - Silva - Kurzawa - Kimpembe ( Meunier ) je zcela dostačující pro tuto ligu

Reagovat
Wat

Ten Sunderland, ti ještě přivedou tak 4 hráče, tam furt někdo leze...

Reagovat
smazaný uživatel

co ten brahimi, fantomasi? nevýhodná investice?

Reagovat
fantomas

Jo, ještě asi dvakrát tak horší než Bolasie imo hrozně náladovej člověk.

Reagovat
Wat

No jo, ale v náladě je dvakrát lepší než Bolasie. Tak třeba se mu bude v Británii líbit...

Reagovat
fantomas

Ani to bych teda neřek

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem hodne ovlivneny pratelakem, ktery hral proti nam a jeho vykony na MS14. Pokud by byl tohle schopny predvadet u nas, tak bych ho bral hned... Da se pripodobnit k nejakemu hraci, ktery uz v Anglii hraje?

Reagovat
papanegra

Tak Sakho odmítl všechny nabídky na hostování a prohlásil, že je v LFC šťastný a chce bojovat o místo.. Jeho přístup se mi líbí

Snad ho Klopp využije.

Reagovat
fenixLFC

jedine ked nebude mat inu moznost...

Reagovat
smazaný uživatel

ked ostane tak ho bude muset vyuzit lebo moc stoperov dobrych na vyber nema

Reagovat
tomasinho

Jsem rád, Klopp hobude mít na očích. Už jen to, že ho Klopp chtěl poslat pryč, mu musí otevřít oči a musí začít makat a snažit se získat zpátky jeho důvěru. Já jsem nebyl proti odchodu, ale ne bez náhrady, takže jsem rád.

Reagovat
vrabejka

Robson Kanu do WBA

Reagovat
fenixLFC

V Lorientu byl přirovnáván k Esssienovi, v Africe se mu zase přezdívá "gabonský Pogba"-takze pogba je vlastne francuzsky Essien?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Essien byl lepší než Pogba akorát ty zranění no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ess byl dokonalej hráč škoda, že ve špatném týmu

Reagovat
Kluivert9

Když si stáhnu film na Jamajce, znamená to, že jsem pirát za Karibiku?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Robson Kanu hrál na euru sice parádně, ale co se týče fanoušků Readingu nebo lidí, co pravidelně sledují champ, tak na něj jde jen samá kritika.

Reagovat
fantomas

Samá kritika jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No jako co jsem četl oficiální stránku Readingu na fb, tak na néj každý strašně útočil.

Reagovat
Zaschrona

40 milionu euro za Brahimiho je fakt hrozne moc, na druhou stranu by nas vyznamne posilil, kvalitu nesporne ma. Asi bych do toho ale sel, nalakat hrace s velkym jmenem na tomhle trhu je ohromne obtizne a jinak nez takhle to proste asi nepujde...

Reagovat
smazaný uživatel

porto nepredava lacno hracov....ale je to moc za neho

Reagovat
Pipo123

Nejakých 20 by bolo tak akurát, Porto nie je v situácii kedy si môže vyskakovať, majú hráča čo za nich nechce hrať a Brahimi nie je ani v nominácii na zápasy. Tak zatlačiť by mal práve Everton na Porto a nie opačne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Porto ale pravdepodobne nema o penize uplnou nouzi, zatimco oni vedi, ze my mame tolik penez, ze nevime za koho to utratit - protoze ta nejvetsi kvalita k nam nechce nebo to muzem pak dat za hrace jako Brahimi, kteri nas sice posili, ale stoji strasne penize. A mame ted dve moznosti - bud si ty penize dal susnit a provahat takhle i celou zimu a dalsi leto nebo proste zacit investovat. Jinak nez takhle se vyznamneji proste jen tezko posunem.

Reagovat
Mateo16

V dnesnom svete je 40 mega za Brahimiho adekvatnych .

Reagovat
Miguel19

David Luiz is already in London, and he is ready to rejoin Chelsea (via @DavidAmoyal / @DiMarzio) #CFC #PSG

Tak bohužel asi hotovo.

Reagovat
papanegra

Myslel, jsem si, že Conte ví...

Reagovat
slavex

Kdo ví jak to vůbec je. Hráče, které Conte do obrany chtěl, vedení nebylo schopné koupit. Teď už to jsou podle mě jen takové záplaty na slabé posty v kádru ze strany vedení a Conte se prostě musí přizpůsobit.

Reagovat
Whitemedia

Contemu už nic jiného nezbylo, když mu vedení nepřivedlo asi pět stoperů, které si vybral..

Reagovat
slavex

No a podle některých zpráv je, i přes příchod Luize, možná ta hostovačka Abdennoura

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole neeeeee

Reagovat
Whitemedia

Mně už je všechno jedno, klidně ať ti zoufalci dotáhnou zpět i Ben Haima..

Reagovat
B3n

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého názoru by Conte měl hlavně zproduktivnit útok a zbytečně se nestarat o obranu která začala fungovat , když nastane trest nebo zranění tak obranu jistí skvělý Zouma který měl loni skvělý rok

Reagovat
B3n

No, momentálně jsou v kádru 2 stopeři a 4 beci. S tím, že Ivan může hrát na stoperu, tak 3 a 3. To není úplně tak, že by se neměl Conte starat o obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Onedlho sa vráti Zouma a budú 3+1 stopéri a 3+1 beci.

Reagovat
B3n

Což je úplnej ideál

Reagovat
smazaný uživatel

To se liší podle názoru , ale Luiz no nevím , nevím od té doby co odešel pryč směr PSG už to není jeden z těch TOP stoperů

Reagovat
B3n

O tom nemluvím. Co jsem chěl říct je to, že 6 obránců na 4 posty je málo. S Alonsem je to 7 na 4, což je pro mě dost na hraně. Ideálně mít prostě každej post kvalitně zdvojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda .. Jen mě štve že kupují další a další obránce zatímco hráči jako Aké a Baba jsou na hostování

Reagovat
B3n

To mě ani ne. Jako jeden z nich mohl zůstat, radši bych byl za Akého. Ale nevidím to tak černě

Reagovat
LAM

Chelsea bude mít zas šmrnc

https://www.youtube.com/watch?v=I6Y7ukP6CoM

Reagovat
Ritchie

ach jo... čirá zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Ok, teď už s Whitemedia můžete na přestupy trochu nadávat...

Reagovat
Azazelo RD

Ještě byste mohli koupit zpátky Torrese.

Reagovat
Pospovič

a zrovna tomu jsem věřil nejméně

Reagovat
fantomas

Hendrick v PL

Reagovat
Usty

Unbelievable, Jeff!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kovalsky

GK: Čech, Ospina, Macey

RB: Bellerin, Jenkinson

LW: Monreal, Gibbs

CB: Koscielny, Mustafi, Gabriel, Holding

C/D/AM: Xhaka, Coq, Wilshere, Ramsey, Elneny, Cazorla, Ozil

RW: Alexis, Oxlade

LW: REUS, Welbeck(Lucas)

ST: Giroud, Lucas (Welbeck), Akpom

OUT:

Debuchy 5mil

Mertesacker 3mil

Walcot 25 mil

Gnabry 5mil

IN:

Reus 60mil

A titul je doma...

Reagovat
LAM

To je strašná síla.Titul je určitě Arsenálu

Reagovat
smazaný uživatel

Reus tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

+OUT

WENGER (FREE)

Reagovat
Azza

Reagovat
Free_player

= tuhý boj o 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

"Nečesaný dostal 13 let za pokus o vraždu kadeřnice"

Reagovat
smazaný uživatel

Nečesaný

Reagovat
LAM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CHONG

Odsoudit někoho na 13 let s těmi důkazy, které byly k dispozici, to je celkem peklo

Reagovat
LAM

To bys nedokázal co?

Reagovat
smazaný uživatel

To by neměl dokázat nikdo ... v normálně fungujícím právním systému

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Busby babes

presne. docela strasidelny...

Reagovat
Azazelo RD

Znáš obsah spisu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

hlavne kdo o tom aspon neco trochu cetl, tak si jen muze rikat, ze je neskutecne s jakyma dukazama dostal 13 let.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Pokud by nešel na policii jako svědek, že v tom kadeřnictví byl, tak ho snad ani nenajdou,ne ? Když ho odsouděj na základě pachové stopy a svědectví dalšího vězně. Ale jako syn milionáře jít vykrást nějaký kadeřnictví a ještě mít v kabele schovaný poleno,to je geniální.

Reagovat
Busby babes

Tak pachova stopa. Pokud se psem jde psovod, je uspesnost 99 procent. Pokud jde bez psovoda, je uspesnost cca50 procent.

Reagovat
Azazelo RD

Jenž chlapec měl také údajně problémy s drogama a dokonce snad žil někde u prarodičů, jelikož doma dělal problémy. Ale těžko říct, neboť bez znalosti si spisu si z médií komplexní obraz o dané věci neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

mna inak učesala učiteľka ... a dostal som len poznámku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus has completed the deal for Cuadrado- more details shortly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde je ten BLOCKBUSTER? Reus, Luis, Wilshere, Rooney ?!

Reagovat
smazaný uživatel

chci ještě jeden 50+ přestup!!!

Reagovat
smazaný uživatel

U nás zatiaľ celkom ticho. Dnes asi už nikto nepríde.

Reagovat
Free_player

není potřeba tým máme dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Sissoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne nič z toho, vysoká cena. No počkáme si ešte radšej.

Reagovat
Wat

Levy půjde proti proudu, když ostatní utrácejí, tak bude sedět na penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on mal peniaze stále veľmi rád. A asi aj šetrí na štadión.

Reagovat
FUnk

nekdo se zrani a sezona je v hajzlu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Jak Wheelchaira nikdo nehce

Reagovat
nani92

Ako by povedal kiwwi.vsetci ho chcu, ale nikto ho nechce platit..

Reagovat
Free_player

Reagovat
Rssa

Pokud by sel Sakho, tak obratem musi dojit stoper. Opravdu schopnych jich moc neni, pokud by tam nezkusil Klopp Milnera...

Reagovat
tomasinho

Lucas to jistí

Reagovat
Rssa

Ten pujde se Sakhem

Reagovat
smazaný uživatel

Čerstvá zpráva CR7 se vrací do Manchesteru kde odstartoval hvězdnou karieru

Reagovat
smazaný uživatel

A sebou si bere Garetha

Reagovat
Free_player

ale jen na ostrovy a vyhodí ho zpátky v severním Londýně

Reagovat
justcall

Podle Sky stál Gnabry 8m liber

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bring back Ustyho!

Reagovat
fantomas

Dobrá ingliš

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Kadlec Deutsch Stajl.

Reagovat
blade115

Třeba s tím Cuadradem je výsměch na místě jen trochu. Už loni jsme dostali od Juve něco za hostovačku, dnes znovu 5 mega a ještě to bude 20, pokud nakonec přestoupí. To by nakonec mohla být relativně malá ztráta, na takovou poznámku.

Reagovat
fantomas

Poznámku? Stejnou, neutrální "poznámku" o minulý Cuadradově cenovce jen tak mimochodem udělali i na Guardianu.

Reagovat
Azazelo RD

To máš tedy dobrý "vzor".

Reagovat
blade115

Ok, tak jsem si ji asi vyložil špatně. Ono ne, že by se tomu přestupu nedalo smát, ale finančně jsme vážně moc neztratili.

Reagovat
fantomas

Však jo. Já sem třeba spíš zklamanej, páč sem doufal, že ho Conte zkusí, když ho do Juve tak chtěl kdysi. Jinak se Chelsea směju jenom za Luize - ale to dělá skoro každej soudnej člověk, co znám.

Reagovat
blade115

Conte chtěl, Cuadrado ne. Za Luize se smějeme všichni, však o něm taky nemluvim.

A jinak si to nějak ode mě neber jak od jiných, schytavas tu dost nemistnou kritiku, tohle je spíš jen taková poznámka...

Reagovat
Whitemedia

Pinturicchio

Za Cuadrada 5+20, opce bude povinná, pokud odehraje určitý počet zápasu. Loni 1,5, takže za hráče, který absolutně propadl, dáme Chelsea v součtu 26,5 milionu, ne-li víc.

To ujde no, nakonec to takový provar není..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Teď jsi mi připomněl vrabejkovo „Shaqiriho agent“.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
db18

až je ho pro Mourinha škoda

Reagovat
Busby babes

a tak vybral si jine no. respektive asi mu rekl, ze pro nej bude nejaka 5. volba na 2 pozice a ze teda muze jit. Basti chce zabojovat. To se mi libi. Snad Zozemu jeste ukaze, i kdyz tomu moc neverim.

Reagovat
db18

Doufám, že ukáže... mrzí mne, že je před ním i Fellaini... (jinak prý mohl odejít za 2 mil. liber )

Reagovat
Busby babes

stydlivi novacci jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso ofiko potvrzen.

Reagovat
Error

Link?

Reagovat
Whitemedia

Zatím jen Fiorentinou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

za 27 mil eur

Reagovat
Rssa

Luis Alberto za slusne prachy pryc. Ted jeste se zbavit Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho čo tu čítam tak mam pocit, že toto nie je deadline PL ale nákupné maniačky lvl panic buy ...

Reagovat
tomasinho

Ten Sturridge

Reagovat
Rssa

Snad ne

Reagovat
tomasinho

Určitě, tohle je hrozná pičovina vymyšlená jen proto, že hodil ksicht po střídání. Příští zápas bude v základu bych tipoval, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Basty

to co dneska čtu , to je strašné , zbytečně hodně vyhozených peněz , nejvíce mě pomrdala tahle hláška 17:06 OFICIÁLNĚ: Burnley hlásí druhý přestupový rekord léta - Steven Dufour byl pokořen. Jeff Hendrick, který zaujal v irském dresu na Euru, přichází za 10,5 milionů liber a stává se tudíž rovněž rekordním prodejem svého Derby County.

Jakože really ???? 10,5 milionu liber ??? to snad nemužou myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to skromný prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Hendrick je výborný. Byla jen otázka času, než po něm sáhne někdo z PL.

Když mohl dřevák Vydra stát 10 mega, tak u tohohle je to ještě málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniela Sturridge do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ze Arsenal a Sturridge to by bola bomba veru

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge pojď k nám ty kluku ušatá.

Reagovat
schuby

27 milionu za Alonsa se v Chelsea definitivně zbláznily

Reagovat
Whitemedia

Definitivně se zblázní tak za dvě-tři hodiny..

Reagovat
schuby

pravda Romanovi už hrabe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Alonso oficiální. Tak teda vítej, snad neupadnes do průměru mezi Bosingwy.

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/08/alonso-signs.html

Reagovat
smazaný uživatel

borec, který se neprosadil ani v Sunderlandu jde do Chelsea, wow

Mám dojem že to je HG takže aspon něco

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se na statistiky, ktere v Sunderlandu mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa byl top tvrdej bek

Reagovat
Whitemedia

Jediná top věc na něm bylo jeho obočí..

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Byl top ve cpaní dopředu na všechny fotky na kterých neměl co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

tak nezbývá než doufat a popřát hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jako říct o Bosingwovi, že je průměr, je urážka průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
spider_8

Super, aspoň něco. Jako homegrown hráče ho asi neukecáme, ne?

Reagovat
blade115

Rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mangala do Valencie....

Reagovat
schuby

konečne je pryč nekop

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na hostování

Reagovat
schuby

ten už se nevrátí do valencie zapadne ta dostava dost golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso na mě působí jako fajn bargain, snad ukáže svůj potenciál.

Pár čísel o něm tady:

http://www.squawka.com/news/moneyball-xi-the-best-value-signings-of-the-2016-summer-market-in-every-position/729056

Reagovat
fantomas

Bargain za 27m... right

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k letošním cenám a za kolik podepisuješ normálně kvalitní beky to podle mě je bargain. Stejně jako třeba Kanté!

Reagovat
db18

nebo mohl zůstat Baba že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro, nevím proč jsme ho odstřelili.

Reagovat
db18

Reagovat
Whitemedia

Jak můžeš o někom, kdo stojí 27 mega, napsat, že je to bargain?

Reagovat
oddy

Tak získat za tu sumu třeba Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kante pls. Uz to neprehanej s tim brecenim tady.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

A kde na tomhle vidíš brečení? Je teď snad v módě všechno nazvat brečením?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, tak uz to neprehanej s tim stezovanim si na vsechno.

Reagovat
icka

Jediny kdo brecel si byl ty ohledne Luize.

Reagovat
vrabejka

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

on ma ako vytlacit Azpilicuetu ? ale tak konkurencia aspon

Reagovat
Whitemedia

Spíš vytlačí Ivana a Azpi se vrátí na svou pozici.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ten tottenham nic sak maju najuzsi kader aj s WBA

Reagovat
smazaný uživatel

este niekto urcite pride, ale aj tak je to velka bieda no... tuto sezonu asi chceme hrat o to 5-6 miesto a setrit kvoli stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho lebo je tam super zaklad len aby to stacilo na vsetkych frontoch a este ked dojdu zranenia tak neviem...ale tiez si myslim ze aspon nejaka hostovacka dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Je málo cenovo dostupných a zároveň kvalitných hráčov na trhu. Čo narobíš keď za ľahko nadpriemerného Sissoka chce druholigový! Newcastle 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

chcu vyuzit ze sa ukazal na eure

Reagovat
Majk91

Ta PL je strasne komicka tymi prestupmi. To je ako ked ma male dieta prachy a chce ich za kazdych okolnosti minut, aj ked na totalnu sprostost

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Cobra

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Danku, pojď synu!

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Ustyho s Fantíkem za coverage.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten svetr

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom dobrý.

Reagovat
B3n

Reagovat
Pospovič

PSG mu asi prospělo když vypadá mladší než odcházel

Reagovat
spider_8

Se musí potit jako prase

Reagovat
spider_8

Nemyslím, že příchod Luize bude znamenat přechod na 3 stopery. V přípravě jsme to vůbec netrénovali a Conte to okamžitě vyloučil. Navíc na to pořád nemáme kádr, zvlášť když odešel i Rémy. Spíš myslím, že budeme víc zkoušet 4-2-4, protože s rychlostně vybaveným stoperem trochu odpadne nutnost 3 středových záložníků. Ale uvidíme.

3-5-2 bych viděl spíš až na příští sezonu, kdy budeme hrát poháry a tím pádem budeme mít i širší kádr. Ale pořád nevím, kam bychom v tomhle rozestavení umístili Hazarda.

Reagovat
Miguel19

Navíc když to zatím klape skvěle.

Reagovat
blade115

Taky bych to viděl na příští rok. A Hazard jedině do útoku jako SS nebo na hrot zálohy proti slabším soupeřům. Anebo do Realu za 100 mega.

Reagovat
Miguel19

Kurva neeee Snad dostanou ban, aby byl ještě rok klid.

Reagovat
spider_8

A Bale místo něj na levýho wingbacka.

Reagovat
spider_8

A Bale místo něj na levýho wingbacka.

Reagovat
smazaný uživatel

za to SS ban, všetci viem načo si narážal

Reagovat
B3n

Na 3 obránce letos fakt ne. Btw. Hazard na second strikera.

Reagovat
fantomas

Vzhledem ke Conteho slavný flexibilitě mě fakt zaráží to množství kategoricky odmítavých názorů tady. Ale jak myslíte, já se rád nechám překvapit...

Reagovat
spider_8

Tak on hned na začátku léta prohlásil, že přechod na 3 stopery by byl příliš velký šok a že to nemá v plánu. Navíc i s Luizem budeme mít jen 3 funkční stopery, takže bych to letos opravdu moc neviděl.

Reagovat
fantomas

Tak na začátku léta jaksi neměl podepsanýho Luize ani Alonsa. Situace se vyvíjí...

Reagovat
spider_8

Pořád ale nedává smysl zkoušet v rozjetý sezoně systém, který většina hráčů v kádrů nikdy nehrála, který v Anglii nikdy nebyl moc úspěšný a kde by mnoho hráčů muselo hrát mimo svojí přirozenou pozici. Conte je určitě flexibilní, ale spíše v tom smyslu, že se přizpůsobí hráčům a nenutí je hrát něco, na co nejsou zvyklý.

Ale pro jistotu si nechám otevřený zadní vrátka

Reagovat
fantomas

No přizpůsobit hráčum, to jo, ale však taky Alonso i Luiz typologicky odpovídají. A právě třeba v Juve na tři stopery taky poprvý přetáčel v průběhu rozjetý sezony, kvůli zranění Marchisia. Možná předtim vysloveně neprohlásil, že to hrát nebude, jako to udělal teď, ale dost možná to taky dopředu neplánoval - a hle, vyšlo to.

Reagovat
spider_8

No Luiz možná typologicky odpovídá, ale 3-5-2 taky nikdy nehrál. A že by zrovna on byl nějak takticky tvárnej...

A vůbec, neměl bys být v práci a ne se tu vykecávat na diskuzích?

Reagovat
fantomas

V jaký práci? Tohle je moje práce

Reagovat
spider_8

Vyhledávat nový informace a zprávy, ale koukám že už jsi to zase předal.

Reagovat
fantomas

Jojo, se mnou zas až od 22

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík ven!

Reagovat
kvasha16

Luiz, Terry, Cahill, Zouma, pripadne Brano (+Miazga )

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis zarazi, proc si nekdo mysli, ze bychom meli hrat na 3 stopery. O Contem je zname, ze hraje tak, jak to nejvic vyhovuje tymu a snazi se najit nejlepsi reseni pro hrace, ktere v tymu ma, ne ze vsude cpe 3 stopery, pokud ma moznost. Nic ani trochu nenaznacuje tomu, ze by chtel hrat v Chelsea na 3 stopery. To, ze dokoupil stopera s tim nema nic spolecneho.

Reagovat
Wat

French newspaper L'Equipe reporting Jack Wilshere has fallen out of the transfer window and will be out for 6 months

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

L'Equipe je hrozna sračka

Reagovat
fantomas

A je ti jasný, že to ve skutečnosti nebyl L'Équipe?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale reaguju celkove na ty noviny, ne konkretne na tu blbost s Jackem. Ani nevím, o co poradne jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Odkaz Ashleyho Colea v Chelsea: Londýňané za těch 26 měsíců od jeho odchodu utratili hned 57 milionů liber na třech různých levých becích (Baba Rahman, Filipe Luís, teď Marcos Alonso). Vyjde to do třetice bez výhrad?

S Luisem to Mourinho skvěle projel no..

Reagovat
B3n

Projel ? Jako tím, že mu dal odehrát přes 2K minut, když na jeho pozici hraje famózní Azpi a mu to nebylo dost a chtěl se vrátit ?

Reagovat
Whitemedia

Ivan od poloviny sezony nehrál nic extra, takže místo něj měl hrát Azpi a Luis nalevo a ještě teď bychom měli kraje obrany skvěle vyřešené.. takhle jsme museli vyvalit prachy za Bábu a teď za Alonsa, snad alespoň on se prosadí.

Reagovat
B3n

Nic extra, ale furt byl důležitej. Prostě nikdo asi nečekal, že když odehraje Luis téměř půlku herního času, že mu to bude v první sezoně (navíc titulové) málo. To mi příjde jako větší problém ten Baba např. No a samozřejmě Bertrand, resp žádnej buyback u něj, nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis bol skvelý, akurát stačilo posunúť Azpilicuetu napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Baba Rahman by sa podľa mňa bol uchytil, keby dostal poriadnu šancu...

Reagovat
Whitemedia

Noo, on je fakt v bránění nehorázně tragický, u něj si nejsem jistej..

Reagovat
vitasrp

Ty krááso, ty fakt strašně lehce zapomínáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horel v časoch, keď horel celý tím...pod Contem by to mohol byť kľudne iný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi Conte v nom nic nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Ideš na to dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciálne v tom 352, ak to teda bude Conte používať.

Reagovat
Usty

Reagovat
spider_8

A s Bertrandem Ten by nám na tuhle roli úplně stačil

Jako na ostatních postech nám Jose vylepšil kádr nebo minimálně nezhoršil, ale na levým beku to dojebal slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrandův odchod mě sere doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
B3n

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro poprvé, co čtu alespoň část článku Jinak článek fakt super , dnešní transfery překvapivé (např. David Luiz zpátky do Chelsea WTF ), i očekávané (Hart, Mangala, Bony a Nasri pryč ze City, Grosicki, Robson-Kanu do lepšího...). Nevím, jestli jsou všechny, co jsem zmínil, už oficiální nebo některé stále jen spekulace, zas tak důkladně jsem to nesledoval, takže předem sorry

Reagovat
smazaný uživatel

On 2 May 2011, Alonso was arrested following his involvement in a car accident in Madrid. He was the driver of a car that collided with a wall, killing one of the passengers, a 20-year-old woman. He is alleged to have been over the legal alcohol limit for driving.

Reagovat
smazaný uživatel

historia ale toto som teda fakt nevedel

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1382767/Marcos-Alonso-wheel-Madrid-car-crash-killed-woman-passenger.html

na to ze je to colvek co sadol za volant pod vplyvom a zabil niekoho to dotiahol pekne daleko

Reagovat
Zaschrona

paul joyce ‏@pjoyceexpress

Odense keen on Aiden McGeady loan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Dominic King ‏@DominicKing_DM

Could be a few departures from @Everton before window closes. No surprise if Tom Cleverley, Darron Gibson & Aidan McGeady all leave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ale né, fakt ten Alonso? Já se těšil na Davida.

Reagovat
Whitemedia

Však ten taky dorazí..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
slavex

Však on bude i David.

Reagovat
vrabejka

David Ornstein ‏@TheGunnersWay 6 min.před 6 minutami Zobrazit překlad

#AFC interested in resigning Cesc Fabregas. No bid' yet #CFC keen to sell. Arsenal are also in talks to sign Daniel Sturridge.

je to fake?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám pustit Wilshere hostovat přivést Fabregase to snad ne..no a ten Sturridge

Reagovat
wesleyborland

Je

Reagovat
Hokaido

Luiz a Fabre zpět. Návrat legend!

Reagovat
smazaný uživatel

Welbecka s Danielom ste zabili

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: nevím jestli to někoho zajímá, ale v Brazílii senát definitivně odvolal prezidentku.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

A Mino Raiola jim na to místo prý nabídl Balotelliho....

Reagovat
fantomas

A Paska Bobošíkovou

Reagovat
smazaný uživatel

Paska dokázal z navrátilce Kadlece udělat nejdražšího hráče historie české ligy. Ten by prodal snad i Diabyho na vozíčku.

Reagovat
Pinturicchio

Chelsea asi nejen na mě posledních pár přestupáků působila jako jeden z nejlíp vedených klubů, málokdo to uměl líp (pohled ne-fanouška PL). Luiz? Da fak? Jestli z něj má někdo poprvé v kariéře udělat obránce, tak Conte, ale i tak, 29 let, 38 milionů liber, prodal se za 51? a za o něco menší částku ho koupí o dva roky staršího, k tomu Alonso za 27.

Tyhle dva přestupy by se měly napsat do výkladového slovníku k výrazu panic buy.

Reagovat
Whitemedia

Pedro, Cuadrado, Džumanži, Hector, Luiz, Baba.. no já ti nevím..

Reagovat
Pinturicchio

Dojem asi napravovaly hlavně prodeje, vlastně i teď za Xi-Xaa dostanete pomalu to, co jste za něj dali, což je po průběhu jeho angažmá v CFC dost neuvěřitelné.

Reagovat
slavex

No minimálně poslední rok už to tak úplně neplatí, vzhledem k neschopnosti vedení posílit kádr po výhře v PL a opětovné neschopnosti sehnat kvalitní posilu do obrany.

Jinak na Alonsa máš jaký názor? Bude to provar, nebo má na to se prosadit?

Reagovat
Pinturicchio

Alonso je dobrý, styl PL mu sedne, ale ta částka je prostě moc. Pozitivní je, že je pořád mladý a Conte z něj vymáčkne ještě víc. Ve Viole teď nebyla úplně nejlepší nálada v kabině (už od ledna, vlastně).

Reagovat
slavex

Díky. Tak snad nenaváže na předchozí působení v Anglii.

Částka je sice vysoká, ale to teď vůbec neřeším. Do PL už se prostě za levno chodit nebude vzhledem k finanční síle všech klubů. Navíc cenu ještě určitě vyšponovalo to, že to řeší těsně před konce přestupáku až jako bůh ví kolikátou možnost na ten post. To si pak Viola logicky může dupnout.

Reagovat
Pinturicchio

Ty letošní částky (nejen, ale hlavně) v PL jsou šílené .

Reagovat
spider_8

Určitě to jsou panic buys, to máš pravdu, ale na druhou stranu jsou to hráči na posty, které zoufale potřebujeme posílit a mohou být rozdílem mezi bojem o titul nebo bojem o LM. V tomhle smyslu potom smysl dávají. Představ si to podobně jako Higuaina - hráč, který určitě nemá takovou cenu, ale herně týmu hodně pomůže.

Co se týče peněz, tak ty moc řešit nemusíme, navíc i při příchodu Luize bychom pořád utratili méně, než oba Manchestery.

Reagovat
Pinturicchio

Higuain vyznívá ještě vtipněji. Zas tak nutně jsem ho nepotřebovali a kdyby Zaza nebyl magor, v každém zápase nedostával pravidelně 3 žluté karty a měl jistý základ, tak by se gólově mohl Pipitovi přiblížit. V mezihře je Higuain ale mnohem lepší a je fajn mít takového zabijáka v týmu.

Chápu, mně pobavila hlavně ta Luizova cesta.

Reagovat
blade115

Pořád jsme jeden z nejlépe vedených týmů, lidi akorát pro to špatné na dobré zapomínají. Však jsme poměrně rychle přivedli Michyho a Kantého, což jsou absolutní top nákupy. A ani při nich netrháme rekordy. Obránce je problém, ale zas je tenhle Alonso Conteho nákup. Kdykoliv během léta se mohl přivést Mustafi. A Luiz je fakt úlet no, to ani nejde obhájit. Snad je bych podotknul, že motáš částky - bude nás prý stát 34 mega liber, prodal se buď za 38 nebo 50, podle toho čemu člověk věří. A Alonso jde za 27 mega euro.

O prodejích netřeba mluvit, však se podívej, jak jste nám téměř uhradili/uhradíte přestup Cuadrada...

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado za 15 mil hostovanie to uz bude asi aj uz ciastkova uhrada prestupu

Reagovat
blade115

Tak kolik nás stál? Nějakých 30 mega? Něco Juve platilo loni za hostovačku, letos 5 mega, opce 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie ide za 5 milionov teraz som to nasiel

Reagovat
Pinturicchio

Jj, tohle jsem teď psal kamarádovi, který CFC přeje, na všechno dobré se teď díky Alonsovi a Luizovi zapomene.

Prodeje máte super, tam by se třeba Juve mohlo učit.

Reagovat
Hokaido

Já třeba s Alonsem nemám problém. Bylo jasný, že beka přeplatíme a není prostě moc kde brát.

Luiz je totální úlet.

Reagovat
B3n

Reagovat
Pinturicchio

Jo, je to možný, těch 38 jsem viděl na Guardianu nebo kde, neověřoval jsem si to.

Reagovat
Hokaido

Už třetí přestupák jsme k smíchu.

Reagovat
blade115

No třeba tyhle řeči jsou hrozný.

Reagovat
Hokaido

*co se týče nákupů

Loni v létě totální tragédie, v zimě jsme na pčříchody úplně rezignovali.

Teď to začlo skvěle Mikym a Kantém, ale ten závěr je proste úplně k smíchu...

(ale třeba ten letošní ještě přehodnotím, teď jsem akorát nasranej )

Reagovat
blade115

Loňské léto beru, ale v zimě se nedalo čekat překopání kádru, však tu byl dočasný trenér, klub ani nevěděl, kdo tu v létě bude. Nebylo to sice vyřešené nejlíp, ale chápu to. A letos? Michy a Kanté jsou absolutní pecka, jen to tady z nepochopitelných důvodů lidi přehlíží. Alonso přichází za větší částku, než by normálně měl, ale to je prostě příplatek za deadline a vůbec trochu zvrácený trh PL. Ale nakonec to může být skvělý příchod. Nebo ne, těžko říct. V tuhle chvíli to prostě nejde hodnotit takhle negativně.

Jen s Luizem se shodneme. Ale jeden příchod přece nedělá přestupák...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
B3n

Reagovat
B3n

Ale prosim Tebe. Zas tak hrozný to není.

Btw. už věříš, že příjde obránce ? Nebo bylo potřeba panikařit a vedení to celou dobu nevidělo ?

Reagovat
Hokaido

Lol, a ty jsi jako spokojenej? Když jsi před měsícem psal, že je všechno ok, tak jsi měl na mysli, že přijde přeplacenej bek z Fiore a nesmyslnej Luiz?

Jedinej, kdo zpanikařil, je vedení, ne já.

Reagovat
B3n

Ne úplně, ale víceméně jsem. Přišel fantastickej Kanté a zatím velmi dobře vypadající Batshuayi. Alonsa neznám, ale co jsem se dočetl, tak to snad bude ok. Z Luize, jak už jsem psal, nejsem odvařenej, ale nevidím to tak černě. Dají se na tom přestupu najít i pozitiva. Hlavní je, že jsme posílili místa, kde to bylo potřeba. Peníze úplně neřeším, kvůli pár hráčům určitě nezkrachujem. Navíc ani tak to není tak hrozný přeplácení ve konečným součtu.

Jo a když jsem před měsícem psal, že je všechno ok, tak jsem tím neměl na mysli, že příjde přeplacenej bek z Fiore a nesmyslnej Luiz, ale to, že je čas na to, aby přišli potřebný posily do obrany, ale nevěřím, že Ti to tehdy nebylo jasný.

Jedinej jsi nebyl, ale to panikaření už teda máš snad za sebou

Reagovat
Svatej

snad

Reagovat
Zaschrona

O Jogo reporting that the Brahimi deal has fallen through.

No slava, pry chteli 50 mega euro... to uz by byl fakt neuveritelny nesmysl...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

lepší pro vás

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Ta částka za Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bargain

Reagovat
niflheim

Tak vypadá teď částka za Baillyho, které se lidi smáli

Reagovat
Pospovič

bude lepší jak dražší Shaw

Reagovat
Godwinson

Možná bude lepší než zraněný Shaw, s tím souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

isto

Reagovat
tulen

Ako je na tom Arbeola ? Ide ku nám, aby tam aspoň niekto bol alebo?

Ď

Reagovat
vrabejka

50/50

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně..už jsem se těšil na Lichtsteinera

Reagovat
miky10

David Luiz?!

Reagovat
j_mrazik

Co ti na něm vadí? Kvalita, věk, cena, oslava proti Chelsea?

Já myslel, že tady byl hodně populární. Až mě to překvapovalo.

Reagovat
miky10

Všechno uplně, dycky sem ho nesnášel.

Reagovat
j_mrazik

Tak tys byl vždycky rozumnej kluk.

Reagovat
Whitemedia

mně to chvilku trvalo, jsem mu ze začátku ty jeho ksichty, vyplazený jazyk a neschopnost v angličtině docela žral, navíc dal parádní branku MU.. ale to pak tak nějak přešlo, když se člověk začal soustředit na jeho bránění..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kovi81

Reagovat
papanegra

Tak Čelzí a Arsenal se nám postarali o zábavu v deadline day

Reagovat
papanegra

Wilfried Bony:

13:15: Announced as a Stoke City player.

13:45: Playing for Stoke City U23s. Worlds quickest debut.

https://www.facebook.com/GiveMeSport/photos/a.608037745910107.1073741828.566760030037879/1163573533689856/?type=3&theater

Reagovat
off-olda

Proč je to focený pračkou?

Reagovat
B3n

wtf to jako fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej, kdo je tak nadsenej z Hendricka? Na Euru byl famozni.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Adrien Silva se nakonec bude pakovat spolu se Slimanim a zamíří do Leicesteru, a Sporting se proti takovému kroku už dopředu obrnil. Brazilské Corinthians právě potvrdilo, že v Lisabonu podstupuje zdravotní prohlídku jeho záložník Elias. Ale tak lepší než nic

Reagovat
Greny

OT : Konig letos na Vuelte zatím velmi dobře, to má rozjetý do TOP 5 možná i TOP 3

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že skoro celou sezonu byl zraněný, a závodil až na olympiádě, tak jede fakt super+ ještě bude mít dobrou časovku, tak může porazit hodně dobré jména, ikdyž mají někteří WT za sebou.

Contador se ale nemá na co vymlouvat, měl pauzu, ovšem celou sezonu se připravoval jen na GT

Reagovat
Greny

Chávese dá v časovce, Contadora má na vteřinku už teď a Valverde podle me ztrati pokud ne tak smekám odjet Giro, Tour i Vueltu plus OH

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je zatim skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham buduje strasne nesympaticky tým, k tomu fakt nejde mit žádné sympatie. Ale k úrovni te jejich čtvrti to vlastně sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatie jsou subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Error

Tříleté hostování Kváka Snad ten počet zápasů nutných pro odkoupení není někde na hranici 150.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zajímavý. Na zahraničních webech všichni Luizův návrat opěvují a na Eurofotbalu se všichni smějí a chytají se za hlavu.

Reagovat
Whitemedia

Na zahraničních webech tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, protoze kdyz se shoduje vetsina lidi na x nasobne vetsim foru nez je tady, tak tomu nerozumi.

Reagovat
Whitemedia

No očividně ano, když opěvují Luizův návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

ef je zivot.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

neospravedlnuj a nevylepšuj si to ... a ked máš stále také tendencie tak si pusti Nemecko - Brazilia 2014 ....

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele, tak v zapase Nemecko-Brazilie vypadali uplne vsichni hraci Brazilie jako tragicky nekopove.. To fakt neni meritko

Reagovat
BílíAndelDrcKo

on extremne ked odkopol loptu a začal za nou šprintovat cez cele ihrisko?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ze je to anglicky neznamena, ze je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

A to same plati naopak.

Reagovat
CubONE

Teda ja som aj v zahranici zachytil podobnu naladu ako na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom hostovanie do Salzburgu

Reagovat
blade115

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 9 sek.před 9 sekundami

More news to come...

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Whitemedia

Ta Cuadradova tříletá hostovačka je hodně vtipná

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že jsme na něm ještě vydělali. To je fakt neskutečný.

Reagovat
Whitemedia

Nevydělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stál?

Reagovat
Whitemedia

33,000,000 €

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jake Cohen ‏@JakeFCohen 5 min.před 5 minutami

Three-year Cuadrado loan smart from Chelsea. CFC reduces his annual cost from ~£10.4m to just £920k plus potential to get another £12m.

Reagovat
B3n

Reagovat
Pospovič

Budou aspoň platit?

Reagovat
Bayern +

Za 30+ mega € mohli skúšať Hectora s prehľadom a určite by to bola lepšia voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba dne mi nejde otevřít

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Usty

Jj, Twitter Chelsea měnil smajlíka a kvůli tomu předchozí tweet a udělal novej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

*smazal

Reagovat
Whitemedia

http://www.bbc.co.uk/sport/football/37218241 Tak když už to říká i BBC

Reagovat
Miguel19

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

to je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tomuhle chybí už jenom prodej Matiće

Reagovat
blade115

A i ten nebyl daleko...

Reagovat
miky10

Se mi ten tým tak líbil teď a už zas bleju.

Reagovat
spider_8

34 milionů liber už vypadá líp. Sice to o moc lepší není, ale aspoň vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

N´Koudou

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dobrej snad, ale nevidím nikde ofiko že odchází ten n'jie

Reagovat
smazaný uživatel

odisiel do OM hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Odíde, N´Koudou dostla jeho číslo 14.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic agrees Sporting loan after late U-turn.

Reagovat
papanegra

Reagovat
Zaschrona

Enner Valencia??? no aspon ze jen hostovani, ze hostovani s opci a aspon ze teda v tehle situaci prijde utocnik... lepsi nez zadny utocnik

Reagovat
Counter

Bournemouth bych teda zrovna nečekal, ale slušná volba. Tak Jackie, hlavně aspoň něco odehraj

Reagovat
smazaný uživatel

AKTUALIZACE: Chelsea prostřednictvím ChelseaTV oznámila, že se s Davidem Luizem dohodla na podmínkách přestupu.

Reagovat
Hokaido

https://youtu.be/IcrbM1l_BoI?t=149

Co se to dneska kurva děje?

Reagovat
Whitemedia

pi** mně je z toho blbě..

Reagovat
Whitemedia

nepamatuji si, kdy naposledy mi bylo z nějakého přestupu do Chelsea tak blbě..

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej si, az sestreli Joseho United.

Reagovat
blade115

A pak sestřelí Chelsea v zápasech s Bournemouthem, Arsenalem a Sunderlandem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Reagovat
Godwinson

Mě by zajímalo, kdo je za tohle zodpovědný

Reagovat
blade115

Mourinho, jednoznačně.

Reagovat
Whitemedia

To je tak, když se do fotbalu cpe ženská..

Reagovat
Whitemedia

a Emanelo samozřejmě

Reagovat
B3n

ten nesměl chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
Godwinson

Jaká ženská? V Chelsea se stará o přestupy ženská? To by leccos vysvětlovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to treba vysvetlovalo?

Reagovat
Godwinson

Třeba některý zkurvený přestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty povedeny?

Reagovat
Godwinson

Ty jsou v menšině a na nich se holt radila s nějakým chlapem, to je snad jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
blade115

Tady to podle některých vyjádření vypadá, že jsme poslední povedený nákup udělali v minulém století...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne...

Reagovat
B3n

Tohle je fakt neskutečný, co tu vyvádí

Reagovat
Whitemedia

No, ona by měla dojednávat přestupy, ale určitě ty hráče nevybírá, takže to byla společná práce asi s Emanelem a dalšími.. kolektivní vina prostě.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, takže budeme mít díky Luize nejlepší bargain a zároveň i nejsměšnější přestup dekády...

Reagovat
liquicitizen

dúfam že sa ešte pokazí fax vrtuľník alebo dačo

Reagovat
Nikikrew

nechapem fakt ale ok

Reagovat
Arbiter

Jo!!!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Juventus Football Club can today confirm that an agreement has been reached with Chelsea for the loan of Juan Guillermo Cuadrado Bello until 30 June 2019, for an annual consideration of €5 million.

Juventus has the right to acquire the player on a permanent basis, or will be obliged to upon the achievement of agreed team results during the loan period, for a fee of €25 million, payable in three financial years, minus the loan fees already paid.

Should Juventus achieve certain sporting results during the player’s contract of employment, the club will owe Chelsea an additional €4 million in contingent payments.

No tohle je celkem změna... Pokud tam nenastavili výhru v LM, tak dost pravděpodobně budou muset platit.

Reagovat
Hokaido

Na nádraží, bože.

Nemá někdo kontakt na nějakýho hackera přes faxy?

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Robot.

Reagovat
Busby babes

Leto navratu.

Reagovat
smazaný uživatel

19:33 Jack Wilshere je v Bournemouthu a chystá se na zdravotní prohlídku. Ještě jednou. Jack Wilshere je v Bournemouthu a chystá se na zdravotní prohlídku. usty

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries jsem si vážně oblíbil. Ale co, v jeho případě by to zdravotní prohlídka ještě mohla zastavit.

Reagovat
Willy Wonka

Nikdy bych nevěřil, že zrovna Leváka Boba uvidím opět v PL a ještě k tomu v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

a za 40 mega

Reagovat
Pospovič

30

Reagovat
Mastný Chobot

Ako to vyzerá s tým Jackom? Poobede to vyzeralo, že pôjde do Bournemouthu za Afobem. Môže byť, aj keď aj to AS by vyzeralo zaujímavo. Party dvojka Szcz & Wilshere by dobyla Rím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Wilshere is in Bournemouth ahead of his loan move from Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Práve ho čaká najkritickejšia časť prestupu.

Reagovat
Mastný Chobot

prehliadka nemocnice?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

No Isco, no disco.

C'mon Levy, překvap nás!

Reagovat
Mateo16

Zaha za 30

Reagovat
Cobra

Reagovat
tuny

Levy zapíná telefon až za hodinu, času dost :D

Reagovat
nani92

Smiali sme sa Chelsea ked kupila naspať MAtiča, potom sa oni smiali nám ked sme kupovali naspať Pogbu, teraz sa smejeme my, ked kupujú naspať Luiza, takže kto sa vráti o rok? Ronaldo, Di Maria alebo Bebe?

Reagovat
Hokaido

Moyes.

Reagovat
hitZor

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

my se vám nesmáli

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no, ja jim zavidel.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
stiflerovamama

mozno nejake tie moralne zasady, ale to je asi moc

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Nani

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Keď kúpia PSG Draxlera, tak kľudne aj ten DiMaria.

Reagovat
spider_8

Počkej příští rok u Lukakua, to bude na zrušení účtu

Reagovat
kiwwi

ja som im teda Matica zavidel

Reagovat
Infernoqt

Přijde mi to jako včera, kdy se tu fans Chelsea smáli, jak s PSG parádně vydrbali prodejem Davida Luize.

Reagovat
Usty

Aspoň jsme na tom vydělali 12, 16 nebo 20 mega, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Nejspíš 3 no

Reagovat
r.mrazik

Tady se spis hodi chelsea na tom vydelala prachy,ale za voly jsou neskutecne

Reagovat
blade115

A tak jsme tenkrát měli brečet?

Reagovat
Infernoqt

však ne, vydrbali jste s nima hned 2x... poprvé, když jste jim za 50m € prodali jednoho z nejhorších obránců a podruhé, když jste za něco nižší sumu koupili jednoho z nejlepších obránců zpět

Reagovat
blade115

A to tady někdo tvrdí snad? Že je jeden z nejlepších obránců? To je úžasný, co se tady člověk nedozví.

Reagovat
madridcan

Wow...taky zaujem o odchovancov Realu Marcos, Alvaro, Fabinho

Hlavne, ze my mame Danila a Coentraa...

Reagovat
smazaný uživatel

no Coentrao veru nepresvedcil za tie penaze ale veru vooobec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nasi dopředu pěkně zatím

Reagovat
Nikikrew

Sturridge offered to Arsenal on loan akoze moc tomu neverim ale kebyze sa to udeje, to by bola pecka!

Reagovat
Mastný Chobot

to by bolo to najliverpoolskejšie, čo by sa mohlo stať, lebo je to najväčšia pičovina, čo by sa mohla stať poď mi!

Reagovat
Nikikrew

Ako mam to z goal.com ale preco by chcel posilnovat rivala? Sanca je tak 2 percenta, to musi byt nejaky bullshit fakt

Reagovat
Maresma

Nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

udajne jeho zástupcovia kontaktovali arsenal, lvierpool ale nema zaujem ho uvolnit

Reagovat
smazaný uživatel

ten ak by bol zdravy tak tam najebe tolko co Henry

Reagovat
J0EL

Tak sme si zaprehanali zase...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Arbiter

Luiiiiz!!!! Kéž by to klaplo

Reagovat
Usty

vždyť už je to jasný tak půl dne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne uz to je ofiko

Reagovat
Arbiter

nic není ofiko, smlouva se ještě nepodepsala...

Reagovat
Usty

bože ty seš tak otravnej

Reagovat
Arbiter

a to tu drtivou většinu čas ani nepřispívám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
PBLead

Reagovat
icemike

Reagovat
B3n

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

do Chelsea sa vracia aj Frank Lampard, Juan Mata, Fernando Torres, Florent Malouda a Salomon Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard Mata a Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack zvažuje návrat na trávnik, aktuálne už je v Londýne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack bol pán hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

keby mali najlepsie formy tak pekne dakujem

Reagovat
Steven666

http://www.nooooooooooooooo.com/

k návratu Luiza ma nič iné nenapadá....

Reagovat
Steven666

http://www.nooooooooooooooo.com/

k návratu Luiza ma nič iné nenapadá....

Reagovat
smazaný uživatel

luxusna stranka

Reagovat
fenixLFC

nechapem to stoke, vymenit Wolscheida za indiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ani ja, Hughes nezvláda tu krízu.

Reagovat
Infernoqt

Miky se zranil? Ty repre pauzy jsou fakt smrtící. Nikdy jsem nepochopil, proč se to neodehraje vše v jednom termínu.

Reagovat
C-M@ster

V nejhorším si těch posledních 15 minut zahraje někdo jinej.

Reagovat
Infernoqt

Proti city by měl základ.

Reagovat
miky10

Nezranil, jen mě to tu už nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Mkhitaryan's substitution was because of a knock to the ribs and is not serious, most likely a precautionary sub [@arturpetrosyan]

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Atlético de Madrid

Co je vlastne tak vtipnyho na navratu tech hracu? Vtipny je, ze nekdo vubec chce Luize kupovat, ze se vraci, to bych asi nejak moc neresil A uz vubec bych to neresil s tim Pogbou nebo Maticem, driv v nich nevideli perspektivu, pak se vyrazne zlepsili a nasledne se koupili nazpet jako hvezdy...

Reagovat
fenixLFC

matic bol vtipny a pogba bol doslova zart roka kedze ho dostali naspat za 100 nasobo ci kolko u luiza prave naopak, maju trageda a 10-20 mega vo vrecku

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, ale kdyz si odmyslime ty penize? Podle me jsou ty penize fakt irelevantni, pokud zrovna nejsme ucetni tech klubu. Oni to tam maj jiste velice dobre spocitany...

Reagovat
B3n

To s těma penězma

Reagovat
Godwinson

Třeba že s ním už mají zkušenosti?

Reagovat
Arbiter

jojo, zkušeností s vítězstvím v Lize mistrů třeba nebo EL, co?

Reagovat
Godwinson

Tak to je škoda, že Chelsea nehraje LM, když by to byl s jeho příchodem instawin

Reagovat
Arbiter

hrála by, kdyby u nás Luiz byl už loni

Reagovat
Godwinson

Dobrej

Reagovat
Arbiter

zbytečně se z něho dělá větší tragéd než je...

Reagovat
Godwinson

S tím souhlas, já se ho dlouho zastával vzhledem k tomu, že měl v Paříži období, kdy byl lepší než Silva a zatímco Silva je nejlepčejší stoper všech dob, on má pověst opačnou Ale obecně je to prostě směšnej obránce a Chelsea je absolutně vtipná, protože to již zažila na vlastní kůži a přesto do toho jde

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Tak Pogbovi a Matičovi se smáli jen blbci. Luize jsme prodali za neuvěřitelnou částku a po 2 letech ho zase za raketu kupujeme, to už prostě směšný je...

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo ale ja resim tu herni stranku veci :) Penize fakt ne. Tady jde o to, ze tym proste potrebuje nejakyho hrace a zrovna se jim do koncepce hodi ten, ktereho pred par lety prodali. Vtipny by bylo, kdyby ho kupoval nazpet ten stejny trener, ktery ho prodal. Ale kdyz Conte treba ma pozadavek, ze chce stopera s rozehravkou a na trhu neni k mani nikdo jiny nez Luiz...to mu ho nemaji koupit jen proto, ze uz u nich jednou hral? Do jednoho systemu nesedel, do druheho treba sedne lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Ale nevím, v jakém světě je Luiz vhodná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nejmenší tušení co si od toho slibujeme. Tohle je totální panic buy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to je samozrejme druha vec, ja jen resim ten vysmech za to, ze se kupuje zpet hrac, ktery byl uz jednou prodan

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys chtel jako radsi? Nejakeho hnupa jako papy nebo borce, ktery muze hned nastoupit, nepotrebuje se aklimatizovat a vubec neni takovy traged, jakeho z neho delate?

Reagovat
Arbiter

co se dívám na zahraniční fan stránky, tak drtivá většina z toho má radost.

Reagovat
fenixLFC

na fan strankach by si ludia radi nechavali ja balotelliho, to fakt nie je meritko

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Arbiter

většina fandů by si ráda ponechala Balotelliho?

Reagovat
fenixLFC

ze si to ty- neviem neratal som to

Reagovat
r.mrazik

Tak po ty letni komedii se stoperem se clovek ani nedivi...jen zvenci to prijde jak radost z nouze

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako s Luizem je objektivni problem v tom, ze nikdy nevis, kdy bude neprostupny jako skala a kdy si necha dat v zapase dvoje jesle pri golove akci

Reagovat
smazaný uživatel

no u Luize nevím :D spíše za něho nabídli nabídku, která se nedala odmítnout a následně nebyla jiná možnost

Reagovat
r.mrazik

Jj,hlavne v pogbovi odborniku

Reagovat
Whitemedia

Chelsea Youth ‏@chelseayouth 3 min.před 3 minutami

Woah, Loanees 34 and 35 are Charlie Colkett and Jake Clarke-Salter to Bristol Rovers for the season. #CFC #LoanArmy

Maniaci tvle..

Reagovat
smazaný uživatel

Celej svět je na hostování z Chelsea.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Error

Třetí liga je pro ty dva máááálo

Reagovat
Whitemedia

Jo, on je to ten druhý Bristol.. já myslel, že jdou za Abrahamem..

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere's loan to Bournemouth is close

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj v clanku to je sice

Reagovat
Maresma

Jako ManUtd ten Pogba aspoň fakt posunul, ale koupit zpátky sotva průměrnýho stopera za 35 mega, to je fakt umění

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva prumernyho stopera? Vy mate fakt dost lidi.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Infernoqt

to je fakt, ze skromnosti mu ještě přidal na kvalitě

Reagovat
Maresma

Však je to tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
madridcan

A co takto kon do utoku za podobnu ciastku?

Reagovat
Usty

Na míči je pořád jeden z nejlepších stoperů na světě

Reagovat
smazaný uživatel

A to je nejdulezitejsi, protoze stejne budeme vyhravat utokem a ne obranou

Reagovat
Usty

Všichni zapomínaj, že ho měli rádi. On není hroznej, jen prostě občas udělá pičovinu. Musíme jen doufát, že super výkony budou převažovat

Reagovat
smazaný uživatel

No uz jsem se povazoval za blazna, ze jsem snad jediny jeho obhajce tady.

Reagovat
Usty

Jako já to pořád moc nechápu a dopoledne mě to dost nasralo

Ale pokud si mám vybrat mezi nikým, Abdennourem a Luizem, tak jsem kurva spokojenej. A je to aspoň super kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyz vidim, ze se vedeni snazilo podepsat fakt top stopery a proste to nevyslo, tak s Luizem jsem fakt spokojeny... Fakt stokrat lepsi, nez skoncit s nejakym Evansem nebo tak.

Reagovat
Whitemedia

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt.

Reagovat
B3n

Tak mě to smysl celkem dává, potřebujem stopera. Nejspíš jsme chtěli stopera s rozehrávkou, protože takovýho nemáme a navíc to vypadá, že Fabregas hrát každej zápas taky nebude. Borec je zvyklej na ligu, na klub, na město, na všechno, krom trenéra, což by stejně těžko někdo byl. To, že má Chelsea rád asi netřeba zdůrazňovat. Když pominu peníze (který stejně nejsou problém, a i tak nám za něj předtím PSG poslalo víc, než my jim teď...), a to, že je to až dnes, tak mi to příjde celkem ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Já nezapomínám, jak jsem ho rád neměl..

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jak s Vachou

Reagovat
Maresma

To je hezký no, ale od stopera bych primárně chtěl, aby uměl bránit.

Reagovat
Usty

Proč? Vždyť máme Kantého.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to sis zrovna moc dobre klub nevybral hele.

Reagovat
Maresma

Já ale nezačal fandit až po příchodu Lovrena..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
mojmira

Možná když na něm na tréninku balancuje

Reagovat
Atlético de Madrid

Když u toho nemyslí, tak k čemu ti to je?

Reagovat
Usty

Já ti nevím, v Chelsea zahrál špatně v dost nízkým množství zápasů, myslím. Jo, je to trouba, ale snažím se myslet pozitivně

Reagovat
r.mrazik

Ale no tak

Reagovat
Usty

A není? Vždyť je šikovnej :D

Reagovat
r.mrazik

kopyto to neni...ale jeden z nejlepsich na svete? ono to je stejne asi jedno...

Reagovat
Usty

no na míči bych řek, že jo... technicky, přesným nákopem. a pořád doufám, že s Kantém ty jeho excesy budou minimalizovaný. omg, vždyť ten borec udělal skvělýho stopera i z Morgana

Reagovat
Hachim Mastour

34

Reagovat
Grahf

Luiz tu brazilskú enlavu zase poriadne stmelí

Reagovat
jacobT

Dutch club @mvvmaastricht have signed Arsenal youngster Kelechi Nwakali on a season-long loan.

Aby tých hosťovaní nebolo málo.

Reagovat
FUnk

takze tohle je od nas vsechno dneska? prodame chadliho a privedeme njie 2?

Reagovat
smazaný uživatel

no chcelo by to este posilnenie

Reagovat
FUnk

jako tresnicka na dortu mlady golman ktery, bude delat trojku na hostovani? Co z toho budeme mi a hlavne on?

Reagovat
FUnk

mit*

Reagovat
smazaný uživatel

nic odchyta jeden zapas v pohari a povie si ze hral v anglicku

Reagovat
vrabejka

Je nějaké ticho před bouří, oznamte už toho Balotelliho!!!

Reagovat
jacobT

Ok.

According to RMC, Mario Balotelli will join OGC Nice on a free transfer from Liverpool on a permanent deal.

Reagovat
vrabejka

jak může přestoupit zadarmo když je pod smlouvou?

Reagovat
smazaný uživatel

fm.

Reagovat
jacobT

Lebo za neho nikto nič nechce zaplatiť?

Reagovat
B3n

normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

#Balotelli agrees a new long-term deal with Liverpool, announcement imminent.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Takže story na večer bude Sissoko? Jak moc reálné je, že by zůstal v Newcastlu? Prý jsme zvýšili nabídku na 22 mega. K tomu Everton, možná i ta Chelsea.

Ještě nějaký zajímavý příběh, kde se nečeká akorát na oficiální prohlášení?

Reagovat
Gareth Bale 11

Jasně, zrovna gólmana jsme potřebovali no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavne je to snad nejhorsi golman LaLigy

Reagovat
Gareth Bale 11

Díky, to jsem chtěl slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký relevantní report, nebo jenom kvůli tomu, že pošlapal Messiho?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ty jeho prasárny (nejenom ta na Messiho) jsou možná jedním z důvodů, jelikož když se na něj pak člověk zaměří, tak je to opravdový zoufalec. Jinak upřesním, že jsem ho považoval za nejhorší jedničku loňskýho ročníku Primery. Ale letos už by stejně nechytal a jestli bude dělat dvojku v Espanyolu nebo trojku ve Spurs, to už vyjde tak nějak nastejno.

Reagovat
Rssa

Myslim, ze jemu to jedno neni a u Spurs si vydela vetsi penize za tutez namahu, sterdo

Reagovat
smazaný uživatel

No tak výborné, to se může hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dajme mu šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si Arsenal nevyjednal u Gnabryho nějakou doložku a možném zpětném odkupu do 2 let za nějakou rozumnou cenu, tak to smrdí provarem...

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Counter

Z čeho tak usuzuješ? Serge nehrál ligový fotbal asi dva roky v kuse, olympiáda-neolympiáda je to velká neznámá. Za rok mu končí smlouva, neviděl možnost, že by si po těch dvou letech zahrál, tak chtěl jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč toho Maria Liverpool neprodá?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má velký plat, který si nemůže spoustu klubů dovolit. Na hostování bude Liverpool z části platit jeho velký plat. Tuším, že 110 tis. liber týdně

Reagovat
smazaný uživatel

V Číně na jeho plat maj

Reagovat
smazaný uživatel

To zase nechce on hrát v Číně. Chce být na očích evropské scény

Reagovat
fenixLFC

skor zanho chceme prachy....

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, radši bych Balotelliho v tom Palermu než v Nice Ale zase v Nice si zahraje Evropskou Ligu.. ( Schalke, Nice, Krasnodar a Salcburk)

Reagovat
smazaný uživatel

Blíž do do kasina i do kina. Navíc si myslím ze by ho možná Zamparini nechal zmizet a byl by zmizelej

Reagovat
Hokaido

OT:

Kterej noťas se mi víc vyplatí? V podstatě nic nehraju, takže jen filmy a internet. Ale počítám s ním na několik let, takže nechci úplnou jebku.

http://www.lenovoshop.cz/lenovo-ideapad-100-15ibd-i5-5200u-2-70ghz-6gb-1tb-15-6-hd-geforce-2gb-dvd-rw-win10-cerna-80qq010wck_d583502.html

za 13 tisíc.

https://www.euronics.cz/notebook-lenovo-ideapad-g50-45-cerny-lnv80e301uwck/p404736/

Nebo tenhle za 11?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nehraješ? Tak se vyser na noťasy s dedikovanou grafickou kartou a radši pohledej něco s lepší konstrukcí nebo SSD diskem.

Reagovat
Hokaido

Ďěkuju za reakci. Ještě jsem zapomněl zmínit, že elektronice vůbec nerozumím, takže vůbec nevím, o čem píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to rychlejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Noťasy se v současnosti dělaj buď jenom s grafickou kartou, která je součástí čipsetu procesoru, nebo je tam k tomu ještě samostatná grafická karta, která je výkonnější a využiješ ji hlavně ke hrám. Ty bys za ni zaplatil, ačkoliv bys ji vůbec nevyužil.

Když Lenovo, tak koukni třeba na řadu ThinkPad E550. Co ušetříš na kartě, dostaneš nazpátek na lepší konstrukci, takže ti to spíš chvíli vydrží.

Reagovat
Hokaido

Díky.

Reagovat
Hokaido

A ty se asi vyznáš, tak ještě dvě otázky. Jsou Lenova obecně spolehlivý? Já mám Asus k50in už 7 let ( ) a jsem úplně spokojenej. Maká pořád skoro jako novej.

A Windows 10 jsou jaký? Od začátku mám Windows 7 Home Premium a taky maximální spokojenost.

Reagovat
TopinB

Windows 10 je horší než Windows 7, ale lepší než Windows 8.

Co se týče Lenova, tak já mám jedno rok a jde do kopru, wifina nefunguje pořádně, disk se pojebal, procesor nic moc, všechny drivery musí byt odsouhlasené lenovem, takže nejnovější driver na procesor je 2 roky starý ...

Reagovat
smazaný uživatel

O nějaké spolehlivosti nic nevím, v servisu nedělám. Ale na značce, kterou máš na víku u drtivé většiny součástek nezáleží, pač pak stejně kupuješ displej z Foxconnu, procesor od Intelu, grafiku od nVidie a disk od Samsungu... jsou to puzzle.

Sám teď řeším, že se mi rozpadla plastová Toshiba po 3 letech, předtím Samsung udělal 2,5 roku, tak teď sháním něco malého a odolného

Desítky jsou věcí názoru a taky jak kterému noťasu sednou ovladače, co jsem tak z okolí pochytil. Já si je oblíbil. Proti sedmičkám nic moc nového nepřinášejí, ale jsou hezčí. Designově jsou sedmičky už přece jenom středověk.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blade115

Když už se to tu téma znovu otevřelo, tak toho využiju...

http://notebooky.heureka.cz/lenovo-ideapad-yoga-80n600f8ck/

Co tohle? Parametry mi přijdou dobrý až na těch 128 GB na disku, ale protože toho moc o SSD nevím, tak netuším, jestli to není u toho normální...

Reagovat
smazaný uživatel

U toho si popravdě nedokážu představit, jak to využívat. Yoga a SSD napovídají nějakému cestovnímu notebooku, ale je veliké, těžké a plastové

128 GB je v pohodě. Jenom si na tom neuděláš sbírku filmů, které jsi jednou viděl a na 90% z nich se nikdy podruhé nepodíváš...

Reagovat
r.mrazik

Filmy muzes mit na externim disku

Reagovat
blade115

Na surfování po netu, koukání na filmy, školní věci. Žádný hry. A aspoň 5 let bych ho nechtěl měnit, pokud je to dnes vůbec možné. Co myslíš? Já se v tomhle fakt vůbec neorientuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsem psal výše, já jsem teď ukrutně neobjektivní vůči těm plastovým noťasům bez zvýšené odolnosti

Platíš za grafickou kartu, kterou nevyužiješ. Platíš za ten otočnej displej, kterej je fajn u kompaktních noťasů, ale u 15 palcového displeje zřejmě zjistíš, že to není tak fajn, jak to vypadá na papíře.

A konstrukce vypadá na obyčejný plast. Moje zkušenosti s takovou konstrukcí a každodenním taháním do školy jsou 3 roky max.

Tolik můj ukrutně neobjektivní názor. Jestli od něj chceš 5 let, za tu cenu koukni na nějaké ThinkPady od Lenova (obecně robustnější konstrukce), případně bys už mohl sehnat i nějaké hliníkové kousky od Dellu nebo HP. Robustnosti konstrukce taky dost pomůže, když v tom není DVD mechanika, tak zavzpomínej, kdy naposledy jsi do noťasu potřeboval nějaký disk strčit.

Reagovat
blade115

Ok, díky za tipy.

Reagovat
Rssa

Oboje 1366 x 768 HD, pokud to chces primarne na filmy, tak to neni dobra volba. Ber neco s FullHD

Reagovat
Hokaido

Tak já to stejně píchnu přes HDMI do TV. Teď mám stejný rozslišení a docela mi to stačí.

Jsem nenáročnej.

Reagovat
Rssa

V posteli nebo na cestach ale budes trpet.

Reagovat
patas92

wtf...na 15 palců úplně dostačující

Reagovat
I am Mancunian

wtf

Reagovat
patas92

Pokud mluvíme o filmech, tak jo. Většina lidí stejně stahuje ripy, které mají do full HD daleko

Reagovat
I am Mancunian

v roku 2016 je to na notebook za 12k proste slabe

Reagovat
patas92

To je. Já reagoval na to, že to je málo na filmy na 15,6"....Pokud si teda někdo nestahuje regulérní full HD filmy(aspoň 10gb). To je pak ale píčovina dívat se na ntb

Reagovat
Rssa

Na notebook o velikosti 15 palcu je FullHD teda rozhodne poznat. A protoze nahore se zminil, ze se diva hlavne na filmy tak pochybuji, ze stahuje slabe ripy.

Reagovat
patas92

Záleží, co si představuješ pod pojmem slabé ripy

Reagovat
Rssa

1366 x 768 nerozeznas rozdil mezi 480 a 1080, na FullHD ano...Kazdopadne pokud to ma hlavne na filmy a chce si uzit kvalitni obraz i kdyz je mimo domov a televize, tak FullHD je lepsi volba.

Reagovat
patas92

Na tos první si přišel jak?...Ono jde ale hlavně o to, jaký ripy stahuješ. Když si stáhneš 1080p třeba od YIFY, tak rozdíl nepoznáš, protože to full HD nevidělo ani z rychlíku

Reagovat
Hokaido

Stahuju vždycky ty nejstahovanější torrenty, často právě YIFY, EVO, ETRG.

Reagovat
patas92

Filmy se neřiď. Tam ten nepoznáš a ani neoceníš

Reagovat
blade115

Hired Jose

Sacked Jose

Signed Matic

Sold Matic

Signed Luiz

Hired Jose

Signed Matic

Sold Luiz

Sacked Jose

Signed Luiz

The Chelsea way.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Kdyby si rok počkal, tak si to mohl mít i s Lukakuem

Reagovat
blade115

Už tak tam může být i Drogba, plus málem znova prodaný Matič.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
uff

Reagovat
fff

Mario Balotelli has completed his move from #LFC to Nice on a free transfer. Permanent deal, not a loan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pospovič

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Danicek je to hal robson-kanu, ne Robson Hal-Kanu

Reagovat
I am Mancunian

Evetron dalsie a finalne vytriezvenie pre jarina

Reagovat
Maresma

Koulibaly a Witsel už jsou na cestě.

Reagovat
Zaschrona

Jednoho nebyla schopna koupit ani Chelsea a druhy jde do Juve...

Reagovat
Maresma

No a o tom to je, byly to nereálný cíle hned od začátku..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Jo, Zenit prijal nasi nabidku a s Witselem bylo vse dojednano... pak si to rozmyslel, kdyz se ozvalo Juve... A Koulibaly k nam mel zajem jit, jen Neapol za nej neprijala jakoukoliv sebevic silenejsi nabidku. Nemyslim si, ze to byly nerealne cile...

Reagovat
Maresma

Tak si to nemysli no. A pak obhajuj Sissoka s Bolasiem za 60m.

Reagovat
I am Mancunian

co ma chudak teraz uz robit

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Mam se smat vam, ze jste chteli hromadne Dahouda, Gotzeho a podobne? Pritom ti hraci byli pro vas jeste nerealnejsi cile, nez ve skutecnosti pro nas byl Witsel nebo Koulibaly...

Reagovat
Maresma

No to určitě

Reagovat
Zaschrona

Meli jste s temi hraci dohodu nebo tak? Leda kulovy...

Reagovat
Maresma

Ne, ale fakt to nebylo míň reálný jak Witsel nebo Koulibaly, kteří by si takhle pohoršili..

Reagovat
Zaschrona

A k vam si taky Matip s Manem pohorsil, ne?

Reagovat
Maresma

Ne.

Reagovat
Zaschrona

Takze pokrytec, klasika. Ti hraci taky zahodili ucast v Evrope, aby sli do klubu, ktery tam nehraje... a mezitim dostali vic penez.

Reagovat
fenixLFC

kks vazne chces porovnavat presun zo zenitu/Neapolu do evertonu s tymi zo schalke/sotonu do Liverpoolu?

Reagovat
Zaschrona

Ne, srovnavam presun ze Zenitu/Neapole vs Gladbachu/Dortmundu. Vy jste je nenalakali, my taky ne. Akorat my byli minimalne u Witsela velmi blizko...

Reagovat
Maresma

Si neuvědomuješ, že LM je trošku větší lákadlo, než EL a hlavně to, že LFC > Everton..

Reagovat
Zaschrona

Podle hracu, ktere jste nalakali, to ani moc nevypada.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Zaaaaasch .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nejake Evertonske skutecnosti mozna.

Reagovat
Zaschrona

tak ani Witsel do toho Juve nakonec nejde... to jsou ale v Chelsea a Juve blbci, ze jdou po tak neralnych hracich

Reagovat
Maresma

Ty seš fakt šašek

Reagovat
Zaschrona

Gotze a Dahoud uz jsou na ceste.

Reagovat
fenixLFC

zlate ako sa snazis robit z vas nejake vyznamny klub

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Jen vic takovych prestupu jako Sissoko, nadhera videt vas prskat.

Reagovat
r.mrazik

Tak koupit hrace z druhe ligy za 30 mega liber je dobrej pocin...jeste o pet micu vic jak jiny experti jeho spoluhrace

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ty fakt nejsi normalni clovek.

Reagovat
I am Mancunian

ze sa ti tie tvoje sracky teraz vracaju ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CrNaojJXEAMeFc8.jpg Proč nešel za sluníčkem do Říma ?

Reagovat
Hokaido

Ve fantě už u Cherries za 5,9M.

Reagovat
jacobT

Pravdepodobne kvôli tomu, že nechceli hradiť celý jeho plat.

Reagovat
Pospovič

a co by z toho slunka měl když na lůžko stejně nedosvítí. Aspoň se nebude muset učit italsky fa male

Reagovat
spider_8

Hezký, jak od tý doby, co se Fantomas a Usty prohodili, tak cena Luize klesla z 38 na 30 milionů liber

Reagovat
fenixLFC

38 bolo v eurách nie?

Reagovat
spider_8

Nn, tam se psalo o 38 v librách. Já asi nejvíc věřím BBC, která píše 34, i když bych chtěl věřit těm 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere PROŠEL zdravotní prohlídku? teď uz věřím i v toho Isca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Tak a Atsu na hostování v Newcastlu.. takže už 36 hostování.. dáme 40?

Reagovat
Zaschrona

Jestli bude Koeman schopny dostat ze Sissoka maximum, tak za tech 30 mega stoji, zvlast pokud to fakt je na ty roztazeny splatky do 5 let - a pokud McCarthy je na ceste ven za nejakou nabidku v te relaci blizko 20 milionum liber, co jsme za nej zadali. Tak jako tak pekny upgrade a zase ani ne za tolik penez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak moc ho dovede Koeman skopat, aby si pak nezačal moc vyskakovat. První sezónu bude určitě hrát Sissoko dobře a může být i rozdílovým hráčem, ale pokud mu začne pak klesat motivace, tak se z něj stane neskutečně líný tragéd a budete se radovat stejně jako my, až vypadne

Reagovat
Zaschrona

Pokud ho Koeman dokaze dostat do toho, aby makal podobne jako Mirallase, tak uz ted se na Sissoka tesim, potencial ma veliky. Kdyz uvazuju, ze ve stredu zalohy krome Barryho a Gueyeho jsme ted meli jen Cleverleyho, McCarthyho a Gibsona, krome zraneneho Besice, tak je to velka posila.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mateo16

Brahimi padol ??

Reagovat
Zaschrona

zrejme ano

Reagovat
biznizmen

Babica udělá z hovna pomazánku a ty ze Sissoka za 30M £ dobrý přestup

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Whatever you think of David Luiz the player, and I have my reservations, he is a leader and a talisman + that is something #cfc have lacked

After Drogba left, the dressing room seemed quiet and a bit sullen - Luiz will be a big character who will lift the place #cfc

Na tom asi něco bude no.

Reagovat
Hokaido

To zase jo. A Conte z něj určitě dostane na hřišti maximum.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

brazilci sa uz tesia ze sa budu vediet znova adaptovat

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
PBLead

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pyroman

Jo, takže až Luiz svýma kiksama bude potápět Chelsea, nikomu to nebude vadit, protože v kabině bude super atmosféra.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

a hlavne sa im rozpadlo to brazilske jadro jak to tam drzal pohromade co?

Reagovat
Arbiter

neviděls výkony Oscara po jeho odchodu? Jako na houpačce, teď to bude jen a jen lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Začínám být zklamanej z toho WBA. Ofenzivní bek ? Dělají si prdel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to asi iba na trening, aby vedeli, ako tomu celit

Reagovat
B3n

Ještě mě pak napadlo, že na křídlo by to bylo ok

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle get almost £60 million for a midfield that got them relegated. #Wijnaldum #Sissoko

Unbelievable

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

za Sissoka tolik určitě nedostaneme

Reagovat
Usty

Reagovat
Pipo123

Morrison vraj do Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Newcastlu to zametlo hned pod stůl, když se začaly o tom šířit zprávy.

Reagovat
Pipo123

To je dobre

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Victor Anichebe ✔ @VictorAnichebe

On my way to the Emirates

what?

Reagovat
jacobT

madness

Reagovat
Dray
Reagovat
kvasha16

inak som zvedavy ako Luizov prichod ovplyvni Zoumovu poziciu v time, nie ze by som Cahilla nemal rad, ale snad sa posunie do pozicie 4. stopera a zvysna trojka si to pekne podeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wilsha.. muzem ho treba nejak stahnout, když nebude zraneny a vsichni ostatni jo ?

Reagovat
VasAFC

a teď si řekneme tu o sněhurce a sedmi trpaslicích

Reagovat
smazaný uživatel

PSG still owe Chelsea some money for David Luiz, so that has been written off. Their accounts may suggest this deal cost just £10m #CFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
Matić

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

marioooooo neveril som zee sa za jeden prestupak dokazeme zbavit jedneho zuffaleho utocnika, my sme sa zbavili oboch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sissokooooooo tu mas ten real madrid (nic proti evertonu, len cakal na ponuku z realu ktory ho chcel) a za 30 mega, lahoodaaaaa, evertonaci zblaznili ste sa

Reagovat
smazaný uživatel

Hre Evertonu môže výrazne pomôcť.

Reagovat
I am Mancunian

no podľa jara je to dobry prestup

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, bude sa snazit a mozno mu to pojde, ale davam mu max par mesiacov.verte mi na euru mozno nebol zly, ale iba lreto ze sa chcel predat..,

Reagovat
czech_mira

Jak to vypadá aktuálně s Adrienem Silvou a Slimanim prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte sa to rieši

Reagovat
LAM

psalo se že Slimani přestoupí ale Silva zůstane ve Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

Slimani je tam za 30 milionov eur

Reagovat
Usty

Adrien nepřijde, Slimani se snad co nevidět oficiálně oznámí.

Reagovat
czech_mira

proč nepřijde? vždyť Leicester měl údajně aktivovat výkupku

Reagovat
noustres

To už ani nestihnou ne? Byl bych rád kdyby Silva zůstal.

Reagovat
nani92

OT: ide vám FUT na FIFA 16 PC?

Reagovat
fenixLFC

takze mario dal v lige jediny gol? ale zato nim ponizil sliepky, to sa rata

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ot : Pepa Dostal zpiva u Krause Armstronga

Reagovat
CHONG

Snad se bude Leonidasovi u Kladivářů dařit

Reagovat
Zaschrona

Alespon je Niasse mensi fail nez Balotelli

Reagovat
kissak

to snad není možný on ten Moussa opravdu vyjde a 30m je neskutečnejch

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli zadamo do Nice

Reagovat
fff

Carra

Balotelli on a free is still paying over the odds by Nice.

Reagovat
Pyroman

Přestupová politika Chelsea a Sparty má evidentně společného víc, než by se mohlo zdát.

Reagovat
Svatej

S Luizem jsem nakonec dost spokojenej. Věřil jsem, že by ho mohl naučit Mourinho bránit, ale ten s ínm neměl trpělivost, tak to snad na druhej pokus vyjde. I ten Cahill hraje pod Contem úplně jinak než předtím.

https://www.youtube.com/watch?v=EdXTvYtNS1U Navíc se tu z něj dělá šílenej tragéd, což vůbec není pravda. Se správným parťákem může bejt nakonec super nápad ho přivést zpátky, ještě minimálně 4 roky na dobrý úrovni odehraje s přehledem, pokud si neurve koleno.

Reagovat
Svatej

Ale na druhou stranu musim přiznat, že ho mám prostě hrozně rád odjakživa a je pro mě snažší si ho trochu zidealizovat

Reagovat
Svatej

A druhá věc - Ten kluk vždycky na hřišti strašně bejčil a bojoval, jako jeden z mála ve mě vzbuzoval pocit, že je posedlej výhrou tak, jako my fanoušci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Basti Fantasti

Reagovat
ACSMan

Co je s ním?

Reagovat
Hokaido

Dnes měl rozlučku v repre.

Reagovat
madridcan

Basti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lopez je co zač? To je univerzál do zálohy, který umí zaskočit i v bráně, nebo proč se uskutečnilo tohle nesmyslný hostování?

C'mon Levy, předveď se!

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych moc nedoufal. Podle me uz šel na kuťe

Reagovat
FUnk

tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

No... asi sme se spletli

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Adrien Silva? Slimani hotovka

Reagovat
smazaný uživatel

Za 25M taky odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už čtu že to padlo sry

Reagovat
noustres

Asi zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten A. Silva?

Reagovat
vrabejka

padlo to

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? Kde to máš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsem teda fakt štastnej že to padlo. Zase to vypadá pro Sporting o něco veseleji

Reagovat
smazaný uživatel

18:12 Dobře, je to Skotsko, ale odpustit si to nemůžu. Glasgowští Rangers na rok podepsali exarsenalského stopera Phillipea Senderose. No nestálo to za to?

Fantik

Reagovat
Noustress

pre mňa po MU jednoznačne Boro druhé najlepšie čo sa letných prestupov týka, nepamätám sa, že by sa nováčik tak kvalitne posilnil na všetkých postoch

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ako to hodnotíš len podla príchodzej kvality alebo aj komplexne čo sa týka efektívne minutých prostriedkov?

Reagovat
MySch017

Basti

Reagovat
eliskafan

Naštěstí Isco má rozum, co by dělal v takovém kurníku

Reagovat
smazaný uživatel

isco na tottenham hlavne nema...

Reagovat
Cobra

Reagovat
CHONG

Vy si fakt žijete ve vlastním světě, taková anglická bublina, která každý rok splaskne po tom, co si s vámi v Evropě všichni vytřou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
Pospovič

mít většina los jak Real minulou sezonu tak jsou ve finale všichni kromě City

Reagovat
CHONG

To je jejich problém, že si neumí nahřát míčky

Reagovat
misinho7

nj urcite...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

isco ma tak max na malagu už sa konečne zobudte v tom cirkuse

Reagovat
uff

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
misinho7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jojo, nemá čas na zahazování se s dřevákama. Kdyby viděl Janssena, asi by utekl pěšky zpátky do Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco bohužel ukazuje, že nemá žádné ambice.

Reagovat
Hokaido

Vy jste ho nakonec dotáhli?

Reagovat
Mateo16

ist do Tottenhamu by bol koniec jeho ambiciam

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, ukázal by, že nějaké má

Reagovat
Mateo16

Ako zeby 7 najvytazenjsi hrac RM aj pri jeho najslabsej sezone siel o 2 leveli nizsie ? Uricte

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče jeho zápasové praxe a jeho vývoje, tak by si i polepšil

Reagovat
Mateo16

1 Sezona 3100 m , 2 3600 m 3 2600 . Co by za to dal Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Jackie v Bournemouthu, ok, kdo by to čekal pár let dozadu, že to takhle dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

už jen asi ofika Grosicki,Sissoko, Luiz a to je vše

Reagovat
mickey mouse

Ten Arbeloa dobrá posila pro WHU

Reagovat
smazaný uživatel

The Sun are reporting that Arsene Wenger rebuffed an #lufc loan move for striker Yaya Sanogo. Wants to keep him at the Emirates #lufclive

Reagovat
r.mrazik

chelsea a everton....

Reagovat
r.mrazik

Kazdopadne letosni prestupak je ve stylu nakupy cokolady retardovanych deti s penezma...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona

MU nejvic retardovane

Reagovat
MySch017

Všetky tohtoročné prestupy MU sú OK.

Reagovat
r.mrazik

zas pomalejsi...

Reagovat
I am Mancunian

hlavne ten everton, to je ukazkova tragedia

Reagovat
Maresma

Hodně nezvládnutej přestupák z jejich strany, no.

Reagovat
Whitemedia

No co, alespoň Kanté a Michy a u Alonsa se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte co ten Sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
FUnk

arsenal DNA

Reagovat
Manau

je to fail

Reagovat
Pipo123

Zápas dohral

Reagovat
db18

Škoda, že je Jogi ještě nepotrollil střídáním

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takže ležel tam ?

Reagovat
db18

Jo, je to z dnešního zápasu, nějaký Fin mu přejel kotník a Tah se hned šel rozcvičovat - ale nakonec střídal Süleho a Mustafi to rozchodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten zápas normálně dohrál.

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk
Reagovat
Manau

Může Wilshere nastoupit proti Arsenalu?

Reagovat
MySch017

pochybujem....hráč na hosťovaní v rovnakej lige väčšinou proti svojmu kmeňovému tímu nehrá

Reagovat
Mastný Chobot

v lige nie

Reagovat
MySch017

Podle Guardianu se o Wilshereovy služby ucházelo celkem 21 - slovy jednadvacet! - nápadníků.

- a on ide do Bou

Reagovat
Mastný Chobot

- nechcel ísť k silnému tímu, aby tým neohrozil pozíciu Arsenalu

- chcel ostať v Anglicku

- Howe je sympaťák, výborný mladý manažér (ktorý možno nahradí Wengera btw), s ktorým sa mu určite bude dobre pracovať

- Bournemouth hrá vhodný futbal, žiadne nakopávanie bez zálohy (aspoň mám taký dojem)

Netvrdím, že to je úplne úžasné hosťovanie, ale tak môže byť, hlavne nech ostane zdravý a hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ten prvý dôvod

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

sorry, ale do ktorého silného tímu mohol ísť? maximálne do Liverpoolu, inde majú plno..teoreticky Everton ak ho tam zarátame

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester? Everton? WHU? Všetko sú to silné tímy, ktoré by s Jackom boli ešte silnejšie.

Reagovat
nani92

ok, ty si tam rátal aj nadpriemerné tímy..myslel som, že si narážal len na špičku PL, ktorá bude fakt o LM bojovať..tak potom beriem svoj komentár s mierom späť

Reagovat
Mastný Chobot

ja si myslím, že aj tieto 3 tímy môžu reálne o LM bojovať

Reagovat
nani92

hm, v tejto sezone si to už nemyslím, WHU je bez PAyeta vyslovene trápny a neverím, že ich spasí ako min.rok, Leicester už tak vysoko nebude, hlavne ked bude APN som na nich zvedavý, aj ked sa zaujimavo posilnili a šance EVertonu zhodnotil sám Sissoko tento rok to vidím na klasickú PL

Reagovat
Zaschrona

Sissoko sel do Spurs predevsim kvuli LM, tipuju.

Reagovat
Azazelo RD

Takhle je právě ohrozí v boji o záchranu.

Reagovat
fenixLFC

to vyrovnava pocet doktorov co sa mu venuju

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Fajn, Sky Bet nabízí první "Wilshereovy speciály": kurz 4.00 na to, že kmenový hráč Arsenalu udeří hned při svém debutu za Bournemouth; kurz 11.00 na to, že v celé sezoně vstřelí 10 a více ligových branek. Osolí to někdo?

Kolik bude kurz na to, ze odehraje <20 zapasu?

Reagovat
MySch017

5000? Asi ako na Leicester pred rokom....ja by som to aj riskol.

Reagovat
FUnk

spise tak 5 ne?

Reagovat
MySch017

Ja som to znamienko "prečítal" opačne...moja chyba. Jasné, určite odohrá menej ako 20 zápasov

Reagovat
FUnk

jdu vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik je kurz na odnešení na nosítkách v prvních třech zápasech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kurva, kde jsou ty posily?

Reagovat
MySch017

nezvládaš?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

v Reale a Evertone

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

zeptej se Lacoba

Reagovat
smazaný uživatel

Koment jenom proto, abych tě musel zase opravovat? Na začátku toho nicku je velké "i".

... proč by se kurva měl ptát mě?

Reagovat
Azazelo RD

Ty jsi Lmbecil!

Reagovat
smazaný uživatel

Lm

Reagovat
smazaný uživatel

t-takže ty nie si Lacob? celý môj život bol klamstvo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

pritom Jákob je židovskejšie, to nás mohlo napadnúť

Reagovat
B3n

Jákop

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Protože mi zde ze všech připadáš nejrozumnější a dovedeš vše dobře vysvětlit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Siscoko na cestě.

Reagovat
Mastný Chobot

čo ten Sturridge, ziscovatel?

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

nemá ambice?

Reagovat
Mastný Chobot

Did say it wasn't a done deal for Sissoko to Everton - Spurs now matched their £30m offer for the Newcastle United midfield man.

nech je sranda

Reagovat
FUnk

tohle bude panic buy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyberie zrejme Spurs kvôli LM. Lamelu môže vpoho vytlačiť zo zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak tím si teda nejsem vůbec jistej. Lamela je teď boží.

Reagovat
Hokaido

Už si jistej jsem, Lamelu prostě nevytlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zase vrať do západního Londýna a hraj si na písečku, když o Lamelově formě víš hovno.

Reagovat
Hokaido

Přitom zrovna záložníků je ve světě tři prdele. Tenhle hype okolo Sissoka vůbec nechápu.

Ale Spurs bych ho přál, přebrali by on nás nálepku největší panic buy léta.

Reagovat
FUnk

tak luize netrumfne nic, neboj....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Čekám celý den jak kokot u monitoru, už poslední hodina přestupáku a my snad to LB a DM nepřivedem

Reagovat
smazaný uživatel

tiez to nechapem, Milner ako LB to ma tahat??

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp nemá rád deadline day přestupy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Jsi něco čekal jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz oficiál

Reagovat
Lynx

ach jo, co se to s tim klukem stalo, takovej talent s jasně nalajnovanou budocností končí v nějakym bournemouthu na hostovačce

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej nasej marodke je podla mna chyba ho tam posielat, mohol rotovat so Santim napriklad

Reagovat
I am Mancunian

everton sliepky

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakonec podepíše Chelsea.

Reagovat
kissak

Ať už Spurs a nebo Toffees králem budou druholigový Magpies

Reagovat
kissak

Rafa je bůh

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Tottenham hierarchy optimistic they could pip Everton to signing of Newcastle's Moussa Sissoko before deadline

to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. na Williana.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Piazon joins the army of Chelsea players out on loan.

Kolik těch hráčů máme, ty vole?

Reagovat
fenixLFC

37 myslim

Reagovat
B3n

S Piazonem by to mělo být jenom 36

Reagovat
fenixLFC

videl som 36, co ja viem pri ktorom hracovi to bolo

Reagovat
B3n

Však v klidu, za chvilu půjde Miazga

Reagovat
fenixLFC

uz je tam Atsu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Vlastně jsi měl pravdu, 37 Není to sranda to všechno spočítat

Reagovat
Whitemedia

Ne, ještě Atsu, takže 37

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nezostúpime. Tých Francúzov je už nejak veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

International Goals:

Keane: 68

Zlatan: 62

Ronaldo: 61

Villa: 59

Messi: 55

Rooney: 53

Henry: 51

End of an era.

Reagovat
Darren Fletcher

hm?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ceny jsou fakt vtipný, ale když porovnám hráče co šli za podobné a vyšší peníze, tak to není zas tak hrozný.... Pogba to celý zabíjí

Reagovat
stas87

Grosickimu jebe? To po nom mohol siahnut niekto z L1 ci BL. Bude v tom Burnley aspon pravidelne hravat ci prichadza na lavicku?

Reagovat
Zaschrona

Fakt uzasny zase nechavat vsechno na posledni chvili, skvely vysledek... tak snad prijde alespon ten Valencia, byl by megaprusvih, kdyby vubec nikdo do utoku neprisel - na jinych pozicich to alespon mame slusne zdvojene a rozhodne jsme silnejsi nez vloni.

Kazdopadne Moshiri ma jeste spoustu prace pred sebou - konecne by mel presunout Kenwrighta do role maskota a Elstona vyhodit z klubu. Jak tihle dva komedianti mohou necemu sefovat, nechapu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Moussa Sissoko reps have told Everton he doesn't want to sign for them. Ronald Koeman hasn't been able to get hold of Sissoko on the phone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Told Everton are raging about Sissoko saga. They had private jet landed and ready to take him to Liverpool but he didn't turn up.

Slušné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Je potřeba mít vrtulník, aby mu mohli přistát před domem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

toto je sága, na ktorú budeme ešte dlho spomínať

Reagovat
MySch017

Reagovat
I am Mancunian

dalsia pecka toto

Reagovat
Zaschrona

Tak jesteze to dopadlo takhle, ukazkovy neprofesional, fakt takove nepotrebujem...

Ted by bylo vtipne, kdyby to Spurs nestihli do deadline...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Stejně jste ho nechtěli.

Reagovat
Zaschrona

Chteli, ale kdyz on radsi jinam... Ale spis zklamani, ze ani neumi rict na rovinu, ze radsi jinam... Vypovida to hlavne o nem, uz tahkle je sasek za ty jeho drivejsi vyjadreni, ze fandi Arsenalu, fandove Spurs z nej taky jsou "nadseni."

Reagovat
kissak

už víš proč jsme se ho tolik chtěli zbavit?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Heisenberg

Ještě vám zbyl čas na Witsela.

Reagovat
Zaschrona

Muzem mu poslat aktualizovany seznam hracu, kteri nas tohle leto pouzili jako cestu k lepsi smlouve nebo do jineho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vážně zjistil ať teď, že je to žoldácká piča?

Reagovat
Zaschrona

Pokud by u nas makal jako profik, tak mi je jeho minulost uplne jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Free_player

typická reakce zklamanýho fandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports report Everton had a medical room ready for Moussa Sissoko but he turned his phone off. #DeadlineDay

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

Samir Nasri, Wilfried Bony and Eliaquim Mangala cost Manchester City £92m. They have now left on loan.

tak to je slusne

Reagovat
Mastný Chobot

jak jeden Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

To je pojeb jak svin a ani jeden nema opci a jeste jim beztak platime tak pulku platu opravdu nechapu

Reagovat
lucius6

Tohle je právě dobře, Guardiola by je hrát nenechal a takhle budou hrát a jejich cena půjde zase nahoru a za rok odejdou za větší sumu, než by šli teď, jen nechápu, co bude s Tourem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když budou hrat dobře....Bony a Mangala prostě měli odejit hned na přestup a Yaya snad pujde v zimě.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

ale nakonec Everton dopadl dobře

Reagovat
tomasinho

@LFC confirm that Lazar Markovic has joined Sporting Lisbon on a season-long loan deal.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude prdel, až Chelsea nestihne podepsat Luize včas.

Reagovat
MySch017

Potrebujete fakt "stopéra" až tak nutne? Panic buy ako vyšitý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
LAM

On je už asi podepsanej.Jen se to potvrdí až po půlnoci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsou kluby dohodnuté, tak se smlouva může podepsat později, pokud vím dobře

Reagovat
Counter

Told Everton are raging about Sissoko saga. They had private jet landed and ready to take him to Liverpool but he didn't turn up.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Na jeho místě bych tam už dávno čekal.

... vždycky jsem chtěl letět soukromým tryskáčem...

Reagovat
Counter

Ono je klidně možné, že už v Londýně fakt je a je to jen hoax.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Londýně už by měl pěknou chvilku být, však francouzskou repre opouštěl už někdy poránu.

Reagovat
Swarley

teď už tomu jen chybí Chelsea, která do toho vlítne a přeplatí Spurs

Reagovat
Whitemedia

ticho ty jeden....

Reagovat
off-olda

Takový mám nejradši...

Reagovat
tomasinho

Private Jet ✅ Fee Agreed ✅ Medical Room Booked ✅ Player Turning Up ❌ Evertons #DeadlineDay

Reagovat
tomasinho

Shit, tu se to neukáže

Reagovat
bbbauch

Na telefonu to vidim (samozrejme sejenom chvalim, ze jsem si pujcil telefon)

Reagovat
TopinB

Já to tu vidím

Reagovat
Hokaido

West Ham United and D. Poyet have agreed to terminate the midfielder's contract by mutual consent.

Reagovat
Counter

£30m to sign Moussa Sissoko. This is the second time in a few months that Newcastle have utterly embarrassed Spurs.

Rafa

Reagovat
tomasinho

A ještě u toho Rafa ztrapnil i Everton. Magician, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

čaroděj druhé kategorie (ligy)

Reagovat
Swarley

jako tady není jiný vítěz než Newcastle...Everton po takovém průběhu sice můžou vypadat jako blázni, ale ještě větší blázni jsou ve Spurs, že ho nakonec doopravdy za takovou cenu koupí...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Zase posila to pro ne bude, jen ta castka je proste tak o 5-10 milionu liber vyssi, nez by odpovidala...

Reagovat
nani92

čo s tým má Rafa? on maximálne povie, že ho môžu predať a ostatné vybavuje vedenie nie? čiže Ashley

Reagovat
Mastný Chobot

za mňa skôr Sissokovi agenti za to, že z neho dokážu robiť 40 miliónového hráča

Reagovat
nani92
Reagovat
Counter

Newcastle je teďka v podstatě one-man-club

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako zase vy tu moc nevyskakujte s tymi vašimi no name crap prestupmi za cca rovnaké prachy

Reagovat
Mastný Chobot

ajéjé, je to tu, druhý nezvládajko

Reagovat
smazaný uživatel

Cunter to nedáva už dlho no... Ty aspoň bavis svojou hlúposťou, ale od neho je to už čisté zufalstvo

Reagovat
Mastný Chobot

tak ja bavím svojou hlúposťou

Reagovat
Hokaido

Ty vypadáš rozumně, ale ten popis sedí spíš na takový dva místní kokoty, sandra a hurrikana...

Reagovat
TopinB

sandro pls

Reagovat
Counter

17 a 30, v podstatě to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

No... Ano

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

moze mi niekto vysvetlit jak je mozne, ze sa biju kluby o Sissoka? A este sa spominaju take peniaze? A on si este dovoli odmietnut nejaky klub z PL?

uplne mimo mojho chapania, taky smatlak ovladne deadline day

Reagovat
nani92

EURO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mateo16

Stale caka na RM . Neviem ci pozeral tu tlacovku Florentina ale Real uz ma davno hotovo . Povecte mu to niekto

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
smazaný uživatel

... Tak teda vítej.

Twitter necenzuruje slova jako shit

Reagovat
Azazelo RD

Samostatně ano, ale ve spojení s "holly" ani twitter nemůže.

Reagovat
Infernoqt

of to Everton

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PP

Faxy nažhaveny?

Reagovat
fenixLFC

EFC promised major signings of 100M plus team investment. Sold Stones £50M. Different owner, same old problems.

Reagovat
Hokaido

A stejně skončí před váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

ze sa to teda casto stava

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Zaschrona

*slibila to jen media, Moshiri slibil reseni stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

"When I was young, Arsenal was my favourite club... my idol Patrick Vieira. I've always loved this club, I still love them." Sissoko 2014.

“Everyone knows, I have often said when I was young, my heart was Arsenal, because there were a lot of French players there." Sissoko 2016.

“The beautiful Arsenal. We’ll see. I can't tell you that I will go to Arsenal. For now, I’m focused on France and the Euros." Sissoko 2016

Oops

Reagovat
Mastný Chobot

agent Moussa

Reagovat
smazaný uživatel

nehorazna guma no co uz

Reagovat
justcall

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

v zápase proti Arsenalu si tam jebne dva vlastňáky

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych čekal, že ho bude motivovat hrát proti svému oblíbenému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože môj len nedávno sme sa zbavili prizivnika adeho a teraz kupujeme snad ešte väčšiu gumu

Snad to ešte cele vyvrcholí tým že sa dojebe fax a nestihneme to alebo také niečo.

Ako asi stále lepšie on ako Isco min. co sa tyka kvality určite ale aj tak je to meh, také gaunerske

Reagovat
Mastný Chobot

stále lepšie on ako Isco srando bavič

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitatívne určite. Isco nevie absolútne nič a za celú kariéru ešte nič poriadne neukázal. Total useless hrac pre klub hrajúci na úrovni LM

Reagovat
kubys

Reagovat
lofin9

chudák Sheva sa musí v hrobe obracať

Reagovat
tomasinho

Srandro, zabal to prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Trapny_ARSEnal pls

Reagovat
castelL

HULL City | Ok, so who wants another #DeadlineDay signing?

.. som zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

Tommy Carroll

Reagovat
castelL

Mbokani na hosťovačku :D :D :D

Reagovat
B3n

Miazga na hostování

Reagovat
Counter

Garay ve Valencii. O čem teď budou média v souvislosti s MU psát?

Reagovat
Mateo16

Fakt som sa bal ze to nestihnu

Reagovat
tomasinho

https://pbs.twimg.com/media/CrOBVmCW8AE26Ho.jpg:large

Nechápu prostě. Jestli to je tím stadionem nebo čím. Ale je to mazec jako skončit v plusu ještě.

Reagovat
fenixLFC

akoze kvôli stadionu majitelia nedaju ani svojich klasických 30 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z toho smutno. Zajímalo by mě, jestli je to proto, že do LFC nikdo nechce, nebo je trenér neschopa a nevidí, že na určitých postech prostě není dost kvality, nebo jsou lakomí majitelé, kteří nechtějí uvolnit peníze na vyspravení nejvetších děr v sestavě.

Reagovat
fenixLFC

majitelia, skoro urcite

Reagovat
Zaschrona

Merseyside

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Witsel mel jit za 17 do juve, proc ho Spurs nezkusili..

Reagovat
castelL

Zenit ho nechce pustiť lebo nemajú náhradu

Reagovat
BílíAndelDrcKo

mal im navrhnut Sissoka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia have signed Ezequiel Garay from Zenit on a four-year deal, for an undisclosed fee.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček dnes jede bomby

Reagovat
castelL

Everton DEAL DONE: @EnnerValencia14 arrives from @WestHamUtd on a season-long loan. #WelcomeEnner

Reagovat
Zaschrona

Za hostovacku skoro nic nedame - a lepsi nez aby byl dvojka Kone, kdyz uz vsichni ostatni padli... Vitej.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, pekne, Everton

Reagovat
kiwwi

WHU reject, fanusikovia nanho picuju ze na to nema a Everton sa z neho tesi

Reagovat
Zaschrona

Na to, ze jsme ho hijackli Swansea az ted vecer, tak je to jeste docela slusna hrac... mohl taky prijit nikdo a jediny backup za Romela byt Kone...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že máte nového majiteľa ktorý je vraj veľmi ambiciózny a vraj do toho chcel nasypať peniaze, predali ste Stonesa za 50 mega a mali k vám prísť hráči ako Mata, Koulibaly alebo Witsel, je to dosť trapas.

Reagovat
Zaschrona

Jedna vec je chtit investovat, druha vec je investovat rozumne. Dneska jsme meli moznost za 50 milionu euro koupit Brahimiho, odmitli jsme. Snazili jsme se za 30 milionu liber koupit Sissoka, nepovedlo se. Podobne za 30 milionu euro Gabbiadiniho. Neni to tak lehke, bez evropskych poharu a nechteni silene preplacet. Je to beh na delsi trat, kazdopadne to nejdulezitejsi se Moshirimu povedlo, myslim, docela dobre. Vymena Martineze za Koemana s Walshem se jevi docela dobre... ale taky stala nejakych 25 milionu liber.

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspoň máte teda toho Walsha z Lestru a k tomu dobrého manažéra, na začiatok to nie je zlé. A to, že vám nevyšiel Sissoko za 30 je podľa mňa výhra v lotérii. Aj keď, vo vašej situácii ťažko povedať. On pod dobrým manažérom nemusí byť zlý hráč, ale je to proste dement. Zaobídete sa aj bez neho...

Reagovat
Zaschrona

Koeman a Walsh je do budoucna zaklad - sam Koeman par dni zpat rikal, ze kadr, ktery by si predstavoval, bude mit tak za 2 roky. Mame velmi solidni zakladni sestavu, k tomu par solidnich nahradniku a talentovanych mladiku za nimi - tuhle sezonu muzeme udelat vyznamny pokrok v tabulce. Pak bude lakat lepsi hrace o dost lehci, penize k tomu problem nejsou, jinak by do toho Koeman ani Walsh nesli...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ten káder má určite na viac a je v ňom veľa potenciálu, ak nemáte kúpiť hráča, ktorý vás niekam posunie, je to zbytočné. Ako som tak pozeral vaše zápasy v tejto sezóne, je tam vidno nejaké zlepšenie, Koeman dosť nakopol Mirallasa, Barkleyho a páči sa mi aj ako hrá Gueye, takže teraz už len čakať ako táto sezóna pre vás dopadne a s Walshom a povedzme EL by už budúce leto mohlo vyzerať tak, ako malo vyzerať toto leto. No myslím si, že sa zhodneme na tom, že niektoré veci sa dali spraviť lepšie už teraz.

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, nebudu kecat, ze tohle leto z hlediska prestupu je velke zklamani - a urcite to tak je nejen pro me, ale i pro Koemana s Walshem. Porad ale plati, ze dobre trenovany soucasny tym muze vypadat uplne jinak - nez to vypadalo vloni pod Martinezem. Gueye zatim hraje jak posila za 30 milionu, Mirallas nejlepsi fotbal v jeho kariere u nas, Barry stale drzi uroven nejlepsiho hrace lonskeho tymu - k tomu Barkley ukazuje znamky pretvareni se v skutecneho klicoveho hrace tymu, na ktereho se lze spolehnout. K tomu dal dohromady Koeman obranu, ktera zatim funguje v cele s novym lidrem Williamsem a Stekelenburgem, ktery je zatim oporou. Pokud budeme dal pokracovat, jak jsme zacali, muzeme myslet vysoko. Pak to bude s pripadnym dalsim posilovanim lehci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/MoussaSissoko/status/771104537453232128

Tak vitaj. Ale nadšený z teba nie som.

Reagovat
kissak

on nebude špatnej minimálně první rok a dokud bude mít motivaci

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo were close to Dani Osvaldo, but he retired to concentrate on his music...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

kral deadline

Reagovat
raduinho

Reagovat
B3n

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking | OGC Nice have completed the signing of Younes Belhanda, according to RMC & Nice Matin http://bit.ly/DeadlineDay2016

WOW

Reagovat
castelL

10 mill. € opcia na kúpu

Reagovat
Counter

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je na tom také smiešne?

Reagovat
Counter

Z mého pohledu spousta věcí (kádr není širší, ani mi nepřijde kvalitnější a hlavně jste utratili 30 mega liber za Sissoka). Z tvého zase ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zo Sissoka nie som nadšený, ale odviedli sme kvalitnú robotu v prestupovom období. Okrem Chadliho a Masona odišli nepotrební hráči a nahradili sme ich Janssenom, Wanyamom a Sissokom. Myslím, že káder je kvalitnejší a rozhodne sa nie je čomu smiať. Ale jak myslíš.

Reagovat
Counter

Sissoko je vtipný až až, ukázkový panic buy. Celkově slabé přestupové okno.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakali sme asi o nieco viac ale stále o triedu lepšie ako vy no. Preto ten výsmech zrovna od gaunera vyzerá extrémne debilne

Reagovat
Counter

Je pěkné, že ještě máš chuť reagovat, ale šance, že si to přečtu, je nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

zase

Táto tvoja trápna pretvárka vždy pobaví. (tento si už ale určite nerozkliknes viem)

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je panicky přeplacený na deadline (... když do toho nebudu tahat charakterové vlastnosti), ale s ním máme každou pozici akurátně obsazenou a předem avizovaný úzký kádr vypadá tak, jak by vypadat měl. Akorát Tommy C přebývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde ti kvalitnější? Běž už radši spát, nebo tu dneska v plácání sraček ještě doženeš sandra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já nemám vysoké mínění ani o Sissokovi, ani o Wanyamovi, ani o tom novém mladém Francouzovi. Jediná výjimka je Janssen.

Reagovat
smazaný uživatel

A toho vašeho Lucase máš za dobrou posilu. To jen ukazuje, jak moc mimo jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Gauners boli vždy najviac deluded a sasula cunter je ich kráľom. Vôbec ma to neprekvapuje

Reagovat
Counter

Já někde psal, že je to dobrá posila? Je to risk, který může a nemusí vyjít, ale nemám ho nasledovaného a nemíním ho předčasně odsuzovat. Zato Sissoka jsem už viděl dostatečně, takže na něj nějaký názor mám. A s cenovkou 30 mega liber a pětiletou smlouvou se ten názor fakt neshoduje.

Reagovat
Le Gunner

Celou dobu držíš klapačku a potom vytáhneš Lucase, asi ti dost leží v žaludku, že našich přepálených 20 mega jste trumfli o 10 mega na eurohype.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já taky nemám vysoké mínění o vašich hráčích, když už jsme u toho. Když ale porovnám příchody a odchody, tak s přicházejícíma fotbalově snesou srovnání akorát Chadli a Bentaleb. A Bentaleb si minulý rok prakticky nezahrál. Ještě to teda beru tak, že N'Koudou je kus za kus s N'Jiem s tím, že by v něm mělo být trochu víc, než jen rychlost jako v případě N'Jie.

Reagovat
Counter

Mi to všecko přijde zhruba kus za kus + Janssen. Přičemž když vás čeká pohárový upgrade z EL na LM, tak se mi to zdá prostě málo. Jestli jste udělali nějaký kvalitativní krok vpřed, tak konkurence jako MU/ManCity a dle mého i Arsenal s Chelsea a Liverpoolem udělali aspoň dva. (čímž neříkám, že ti všichni skončí před Spurs)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím že minimálně Manchestery udělaly větší krok dopředu se nedá nesouhlasit. Však na trhu nechaly přes 150 mega. My 30. Naše naděje je to samé, co minulý rok - že je ten kádr o rok starší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wheelchair prestupy ARSEnalu aj by som napísal konkrétne ale o takých smatlavych no nameoch som nikdy nepočul

Reagovat
fantomas

To ti někdo zabanoval Trapny Shitcastle nebo co?

Reagovat
Mastný Chobot

aj ostatné 4 nicky asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o tých nickoch tuším vieš celkom dosť. Striedate sa s masopustom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

OMG prečo mi podsuvate Gaunerske nicky? Jednak píšem úplne rozličným stupňom retardovanosti a potom hlavne, prečo by som sa kua tváril ze fandím ARSEnalu?

A nejaký úbohý klub z champu je mi fakt voľný

Reagovat
fantomas

Co? To neni žádnej gaunerskej nick, to je spíš právě čistě retardovanej nick, krásně pasující na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo se Mastný Chobot snaží udělat, aby to tak vypadalo...

Reagovat
Mastný Chobot

to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Ok podľa mňa mal v obľúbených ARSEnal, ale vy tieto fakes asi sledujete viac no

Reagovat
fantomas

Bohužel takový "fakes" sou taky tradičně nejvlezlejší, podobnym stylem jako seš ty odnepaměti, takže se moc ignorovat nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

Cunter a jeho slávny ignore list za 3,2,1...

Fakt sa nenudim až tak aby som si zakladal 30 nickov tváril sa ze fandím klubu ktorý z duše nenávidím a písal tu sracky ku každému článku. Dnes som som tu iba preto lebo deadline potom budete mat zase pokoj (chobotove/masopustove pokusy o kopirku bohužiaľ neovplyvnim)

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak ešte 4 minúty a čaves

Reagovat
smazaný uživatel

Times up. Pokračuj v dobrej robote len to skus robiť menej priehladne. Zajtra idem do mekacu a do kina tak snad sa vidime.

Ahoj

Reagovat
Mada

píšeš úplně stejně, ale zkoušej to na Masopusta dál...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Busby babes

reknu ti, ze zrovna u vas jsem hodne zvedavej jak se hraci, ktere jste koupili, prosadi. Utratili jste taky hodne penez, ale prijde mi, ze spis za prumerne hrace. Tak uvidime.

Reagovat
Counter

Já teda Xhaku i Mustafiho považuju za nadprůměrné hráče, akorát Pérez je velká neznámá.

Reagovat
Busby babes

uvidime. Az sezona ukaze, klidne mohou byt skveli vsichni tri.

Reagovat
castelL

Luiz a Sissoko sága konečne dokončená..

Reagovat
Counter

Newcastle have got £68m for the three attacking midfielders (Sissoko, Wijnaldum, Townsend) from a *relegated* side. Incredible stuff.

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

ale postup si za to nekoupíš

Reagovat
kissak

on si ho vybojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Im ten zostup nakoniec veľmi prospel

Reagovat
kissak

Rafa přišel moc pozdě

Reagovat
Whitemedia

Co ten Miazga?

Reagovat
B3n

Už je ve Vitesse

Reagovat
Hokaido

Až teď jsem si vzpomněl na Berahina. Ten prosedí rok na lavičce, to by mohl být docela odstrašující případ pro všechny podobný hvězdičky.

Reagovat
Hokaido

Vlastně i pro kluby.

Kdyby ho prodali před rokem, tak na tom vydělají k 25M.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, také hovädko ako Sissoko by som v tíme fakt nechcel mať. Neskutočné ako si vyplakával prestup a teraz ešte tento cirkus, že nedvíhal telefón( ) a Everton už mal pripravené súkromné lietadlo. To bude Adebayor vol. 2 #lifeisgreat

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne

Reagovat
Free_player

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hej no je to zoldacka mrdka a ešte k tomu neskutocne vytreta. Ale ak bude hrať ako na EURE tak ho budeme tolerovať.

Stále nechápem prečo sa tolki tomu prestupu smejú. Keď sa pozrem na prestupak takého ARSEnalu, to je ešte len komédia. Absolútne žiadna kvalita a vysoká cena. Ešte k tomu ten wheelchair

Reagovat
smazaný uživatel

Proste zase raz najsmieanejsi wanker a ARSEnal, ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

To práve pochybujem, že bude hrať ako na EURE. Však teraz sa ukázal ako čistý zlatokop, chvíľu makal, aby sa predviedol a niekto po ňom siahol a keď už má 5 rokov istý príjem, tak pochybujem, že by sa mu nejak chcelo makať. No možno ho Poche dá do laty, uvidíme. Je to aspoň dobrý univerzál.

ARSEnal toto leto podľa mňa posilnil nakoniec celkom dobre, konečne majú poriadne CDM čo vie prihrať aj na viac ako na 5 metrov, kúpili aj dobrého stopéra a keby nebol Arsene kokotko a kúpil ešte top hrot, mohli byť DOSŤ nebezpeční. Ale tak išiel na to po Wengerovski, možno ten Lucas prekvapí, ale stále to podľa mňa bude málo, neverím, že nejaký Lucas im zrazu vystrieľa titul a Girwood je proste strašný pálič

Reagovat
kissak

není jedinej takových žoldáků je spousta akorát, že on si vše krásně vychutnal v deadline day a stal se jeho hvězdou

Reagovat
tunkic

O tý kvalitě si ještě povíme, ty šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham dobre posily, to 5 místo je Vaše

Chudák Zasch , jak si na začátku léta lajnoval, že konecne začnou chodit zajimave jména a přijde to, co přišlo...

Reagovat
Zaschrona

Tak porad mame lepsi kadr nez na zacatku leta, i par zajimavych jmen prislo... Mohlo to byt o moc horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zajímavý je jen Gueye a s primourenym okem Bolasie, zbytek je průměr.

Pro me je to slusne zklamání od vás

Reagovat
Zaschrona

I kdyby jen prumer, tak porad lepsi nez tezky podprumer jako Howard a Niasse. Nejvetsi posila ale je trener.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
j_mrazik

To je u vás vždycky.

Reagovat
Maresma

Ale tak snad Monchi ví, co dělá.

Reagovat
castelL

Sky Sports have said that Bournemouth's transfers are done for the day, meaning that Nantes have missed their opportunity to sign Max Gradel at this point in time.

Reagovat
justcall

Soussa Missoko se k nim bude skvěle hodit

Reagovat
fantomas

Vtipný je, že Spurs furt Sissoka neoznámili. Se asi bojí reakcí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejaké papierovanie na FA.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sme to nestihli

Reagovat
smazaný uživatel

SIGNED! We are delighted to announce the signing of Moussa Sissoko from Newcastle United on a contract until 2021. He will wear the number 17 shirt. #SissokoSigns

Reagovat
smazaný uživatel

Ah whatever. Tak vitaj

Reagovat
lofin9

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

2000. proti kurveniu trhu v buducnosti a pre zavedenie nejakych pravidiel na vysku odstupneho

Reagovat
Thab

Reagovat
smazaný uživatel

Pouštět Balotelliho zadarmo je kurvení trhu.

Reagovat
Manik...

Vždycky brečej jen ti, kteří na to nemají

Reagovat
smazaný uživatel

2000. Pre Spurs

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Levy se nechá zatáhnout do bidding war, Wilshere projde zdravotní prohlídkou...bláznivej deadline. PL

Reagovat
Kokesh

Isco spojovan se Slepicemi, vic blaznivejsi uz to byt nemuze.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kissak

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Pogba zpatky v United.comGotze zpatky v BVB,Hummels zpatky v Bayernu,Morata zpatky v Realu a Wilshere zpatky v realite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Briggus

Million dolar question:

How did Jack Wheelchaier pass his medical at Bournemouth?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový dotaz. V čem podle vás tkví kouzlo Ancelottiho?

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý, až otcovský přístup k hráčům, ač Ital, tak vyznává útočný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Fakticky? Nějak se mi nechce věřit tomu, že to lze takový přístup mít na takové úrovni

Reagovat
Counter

Je to sympaťák, všichni ho mají rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to možné?

Reagovat
Counter

Je uvolněný, vtipný, nelpí na nějakých přísných pravidlech jak jiní kouči a dokáže tak s hráči perfektně vycházet.

Nejspíš kvůli tomu přístupu ztrácí v ligových soutěžích, protože není schopný je až tak vyhecovat v zápasech se slabšími, zato v pohárových soutěžích jako LM taková motivace není třeba, a tak Carlo naopak dokáže krotit vášně a perfektně hráče připravit (subjektivně a zjednodušeně řečeno).

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, díky moc

Reagovat
placa
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele