Olomouc se odvolala proti trestu Falty, ten může hrát se Spartou

05.10.2018, 20:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
C-M@ster

Reagovat
Pablos

Nejhorší je, že určitě neuspějou a komise to vyhodnotí jako oprávněné ..resp. doufám, že né, ale vůbec bych se tomu nedivil, prostě silnější pes m*dá pak ať se ale nediví jak se rozhodčím nadává, když je vlastně všechno fajn a nic špatně se něděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Regule na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo na červenou ani náhodou. Zápas by to asi těžko ovlivnilo, když Olomouc ani v 11 za 80 minut nevystřelila na branku, ale ten trest by mu zrušit měli...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už se ale neřeší, zda faul byl nebo nebyl na červenou, ale zda si zahraje proti spartě nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, proto jsem na konci psal, že by mu stopku měli zrušit.

Reagovat
Skleepy

Ale myslím, že neuspějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě by komise měla sednout, skouknout všechnmy zápasy ligy a pak "opravit" chyby, které rozhodčí udělali. Projde spoustu faulů, které jsou dle regulí žluté i červené a stejkně tak hráči často dostanou žlutou či červenou, která se i v samotném zápase za podobný zákrok neudělila. Každá žlutá a červená znamená potrestání týmu ve hře (minimálně tím, že si hráč už dává pozor) a poté i následná stopka (po červení i po více žlutých) vede k dalšímu porestání. A když dostal dotyčný kartu neoprývněně, projeví se v neprospěch týmu chyba dvakrát. Takže proč nezkorigovat aspoň ten trest související s kumulovanýmu žlutými kartami a červeno a následnou stopkou?

Reagovat
dinss

Fotbal je fotbal a né počítačová hra. Mělo by všechno zůstat na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky stojí za to se přiblížit spravedlnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, Vacku, Škvore, a další bulvární hovádka ? Proč nepíšete, co je to v lize za absurdity? Hráč uznaný komisí sudích v čele s rudým kašparem za neoprávněně vyloučeného a přesto má stát. Jo aha, to není Baroš, takže nezájem ..... Vy kurfy zprofanované pisálkovské .... Přitom tahle redka je z těch posledních daleko nejhorší prasárna ..... Stanciu šel ven v pátek, takže marnou Olomouc pro sicher oslabíme na další kolo....ano se Spartou .... O čem se asi tak Proske a Příhoda 5 minut bavili .....

Reagovat
BaggioRoberto

Jestli neumíš číst, tak se Spartou hrát může. A oslabení to fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

V době, kdy jsem psal, odklad nebyl, takže číst umím. Jestli to je nebo není oslabení neumím extra spekulovat, pro OL v nynější formě je to všelijaké ..... jde však o princip. Princip zatímního zneužívání videa ve prospěch chráněných čelních .......

Reagovat
BaggioRoberto

Tak o videu se nemusíme bavit, buď na všechny zápasy nebo vůbec, samozřejmě. Odvolací komise měla zasednout hned třeba přes messenger, takhle je to paskvil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Disciplinárka nemůže být dalším rozhodčím," uvedl po čtvrtečním zasedání předseda disciplinární komise Richard Baček. "Pokud rozhodčí, a to navíc na základě videa, vyhodnotil situaci na vyloučení, respektujeme to," dodal.

vs.

"přestože komise rozhodčích uznala, že sudí Zbyněk Proske chyboval a měl udělit jen žlutou kartu."

jste banda vymrdancu no, co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

No on je dost nepochopitelné i protiřečení Bačka:

"My bychom mohli zasáhnout pouze tehdy, pokud by došlo k zásadnímu pochybení rozhodčího, pokud by například potrestal jiného hráče nebo pokud by se žádné závadné jednání vůbec nestalo. To není tento případ,"

Tady se závadné jednání na hřišti nestalo, leda na žlutou a sudí zásadně pochybil ..... A přesto nic nebudou dělat ?

Reagovat
Liquid

bože to jsou ubožáci v té Olomouci, komise se jasně vyjádřila, plno rozhodčích by rovněž tahalo červenou, byla to prasárna ikdyž Falta asi nikoho ranit nechtěl, ale zodpovídá za ten zákrok, za mě rozhodně červená karta souhlasí

Reagovat
anonym

Hele, dutohlave, proč se musíš vyjadřovat svojí blbosti ke všemu, čemu nerozumíš?

Reagovat
Skleepy

"O trestu se rozhodně příští týden, takže proti Spartě může hrát a připadná stopka by byla směrem k utkání proti Zlínu". Tak to je taky dobrý kočkopes ty vole.

Reagovat
dinss

Sorry ale moc nevěřím tomu, že by někdo měl potřebu vyhazovat hráče (bohužel) momentálně špatný Olomouci...

Reagovat
Blasphemer

baráky na to, že rozhodne gólem o výhře 1:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Červená=stop na jeden zápas.Nevím co pořád řeší?

Reagovat
vitecek15

Jenže oni mu tu červenou zrušili, to je ten problém

Reagovat
Liquid

Reagovat
BaggioRoberto

Takže kdyby se Sparta odvolala proti trestu Stanciua tak může taky nastoupit? Tohle je divný, po čk je automaticky stopka na jeden zápas. Neviděl jsem, že by někdo mohl další zápas hrát a stopku dostal až potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne a moudre rozhodnuti.

Reagovat
twerp

Ne, je to totálně debilní rozhodnutí. Co kdyby dal Spartě gól a pak by dostal stopku? Ideální by bylo, kdyby se borci z disciplinárky naučili používat Skype a ještě včera rozhodli, jestli ta červená platí nebo neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam, ze da Sparte hattrick a pak mu stopku zrusi.

Reagovat
twerp

Tak to pak nemá cenu pokračovat v diskuzi, dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
rufus

No tak by nam dal gol.. a pak by pripadne jeden zapas nehral. Dostal trest na jeden zapas, ne na zapas se Spartou. Necitme se ublizeni, ze proti nam muze hrat hrac, co nemel byt minule kolo vyloucen.

Samozrejme ale souhlas, ze by bylo idealni, aby o odvolani rozhodli jeste vcera nebo dnes. Ale to u nas nemuzes ocekavat..

Reagovat
twerp

Ale to není vůbec o nějakém ublížení či neublížení, Olomouc musíme dát tak i tak. Jde o princip, že takto se tato situace nemá vůbec řešit. Navíc by se prvně měla nastolit nějaká pravidla, jestli vůbec lze červenou odmazat a za co lze odmazat, jak se má postupovat. To, že Faltovi teď červenou odmazali je na první pohled super pro fotbal, ale v příštím kole dostane nesmyslnou červenou někdo ze Slávie a odvolací komise mu tuto výjimku neudělí. Pak bude oheň na střeše, že předseda odvolací komise fandí Plzni a záměrně poškozuje Slávii.... Proto měl raději Falta stát, měly se co nejrychleji vymyslet nějaké mechanizmy, přidělit pravomoci a odpovědnosti a příště už rozhodovat podle nějakého systému, ne takto ad hoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Faltovi a Olomouci přeju, že může proti Spartě nastoupit

Horší už je proč může nakonec nastoupit.. Disciplinárka podle všeho postupovala správně podle regulí (byť teda podivných).

A odvolací komise ignoruje tyto regule, který jsou platný

A ani tak nejde o Faltu, ale o vyřizování si špíny mezi Svobodou LFA a Berbrem FAČR.

Fakt žumpa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele