Od první chvíle se zde cítím jako doma, říká Becker po přestupu do Baskicka

18.01., 15:13
Aktuality
Sheraldo Becker (© AFP)

Real Sociedad v zimě opustil Mohamed-Ali Cho a jeho místo v kabině zaujme Sheraldo Becker. Baskický klub dnes potvrdil příchod útočníka z Unionu Berlín, transakce vyšla na tři miliony eur.

Becker se během včerejšího dne podrobil zdravotní prohlídce a dnes podepsal smlouvu do června 2026, součástí kontraktu je opce na dalších dvanáct měsíců.

"Mám velkou radost, že zde mohu být. Dostalo se mi vřelého přijetí a od první chvíle se zde cítím jako doma," hlásí Becker.

"Už se nemohu dočkat, až se setkám s novými spoluhráči a poprvé si s nimi zatrénuji. Považuji se za rychlého fotbalistu a výbornou mentalitou, který vždy hraje na výhru. Rád pomáhám v defenzívě i ofenzívě," dodal.

28letý reprezentant Surinamu v mládí okusil prostředí akademie Ajaxu a v Nizozemsku nastupoval za Zwolle a ADO Den Haag. Unionu patřil od července 2019 a loni mu jedenácti zásahy pomohl k historickému postupu do Ligy mistrů, smlouvu měl jen do konce sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Rudnevs

Za 3 milióny sa to Realu hádam nemôže nevyplatiť. Union z neho mohol vyťažiť viac, kým sa dalo, rok alebo pol roka dozadu, ale na druhú stranu tá koncepcia bola stanovená tak, že to nechcú rozpredávať, dá sa to pochopiť.

Reagovat
Seydou Doumbia

Úpřímně do Socek se mi moc nehodí, čekal jsem že půjde někam do PL nebo Ligue 1 a ne za 3 mega ale za 10-15, škoda ho. Pro něj však dobrá adresa i tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele