O De Vrijovi až po šampionátu, Feyenoord nevylučuje prodej

19.06.2014, 23:51
Aktuality
Trenér nizozemské reprezentace Louis van Gaal v nominaci na letošní světový šampionát hodně sázel na mládí a několik talentovaných fotbalistů v Brazílii hraje i o lukrativní angažmá. Jedním z nich je obránce Feyenoordu Rotterdam Stefan de Vrij.

De Vrij v únoru oslavil své teprve 22. narozeniny, přesto patří už čtyři roky do základní sestavy rotterdamského celku a své kvality potvrdil rovněž při premiéře na mistrovství světa, k výhře 5:1 nad Španělskem přispěl spolehlivým výkonem a dokonce i jednou brankou.

De Vrijovo jméno je spojováno především v souvislosti se zájmem Lazia. Římský celek už nepochodil s jednou nabídkou na transfer, do Rotterdamu následně podle médií poslal druhou.

"V minulosti jsme jednu oficiální nabídku z Lazia odmítli, v současné chvíli je pak toto téma uzavřeno," informoval technický ředitel Feyenoordu Martin van Geel. "Je zde každopádně šance, že se něco stane po mistrovství světa," připustil odchod mladého hráče.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, už od 18ti v základu Feyenoordu

Reagovat
REPLIKATOR

V Nizozemí normální věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas taky, jak tam hostoval, hral zaklad :)

Reagovat
papanegra

i capitán

Reagovat
kezba1

Jakej je ve Fife? Premyslim ze si ho koupim do Vitesse

Reagovat
kezba1

Teda do Swansea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kezba1

díky moc to se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by proboha někdo chodil dobrovolně do Lazia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Frederik Sörensen nyní patří pouze Juventusu, Stará dáma totiž koupila od Boloni polovinu práv dánského obránce. Tuto půlku jí Juventus prodal před dvěma a půl roky. (transfermarketweb.com)

tak toto som zrovna nečakal...akú mal sezónu v Bologni?

Reagovat
Pinturicchio

Moc ho nestavěli, ale ta sezona mu nevyšla podobně, jako celé Bologni. Každopádně doufám, že dostane šanci v přípravě.

Reagovat
brenk

tak potom očakávam, že ho zahrnú do nejakého obchodu...

Reagovat
Pinturicchio

To je dost možné, podle mě by to ale byla škoda, v té první sezoně v Bologni byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry hracik

Reagovat
Elliasson

Indi out, Pellé out, De Vrij out. Hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za OT:

Kamarádi, chtěl bych se zeptat, musím dohánět maturitní četbu, a zjišťuji, že krátké knížky někdy můžou být peklo(Starče a moře, koukám na tebe) a čtou se hůř a déle než některé 300+ stránkové, tak bych se chtěl zeptat, jestli byste z následujícího seznamu nemohli něco doporučit(pokud možno nějak zhodnotit podle délky/"lehkosti čtení"). Určitě jste některé četli. :

Albee, Edward: Kdo se bojí Virginie Woolfové? /D/,Apollinaire, Guillaume: Pásmo /B/,Brecht, Bertolt: Matka Kuráž a její děti /D/,Bulgakov, Michail: Mistr a Markétka /P/,Cunningham, Michael: Domov na konci světa /P/,Dürrenmatt, Friedrich: Návštěva staré dámy /D/,Eco, Umberto: Jméno růže /P/,Ferlinghetti, Lawrence: Čtu báseň, která nekončí (výbor poezie) /B/,Feuchtwanger, Lion: Žid Süss /P/,Heller, Joseph: Hlava XXII /P/,Hemingway, Ernest: Sbohem, armádo /P/,Jeffers, Robinson: Mara /B/,Jelinek, Elfriede: Pianistka /P/,Kesey, Ken: Vyhoďme ho z kola ven /P/,Lawrence, David Herbert: Milenec lady Chatterleyové /P/.Mann, Thomas: Smrt v Benátkách /P/,Miller, Arthur: Smrt obchodního cestujícího /D/,Moravia, Alberto: Horalka /P/,Morgenstern, Christian: Šibeniční písně /B/,O´Neill, Eugene: Smutek sluší Elektře /D/,Prévert, Jacques: Slova /B/,Remarque, Erich Maria: Na západní frontě klid /P/,Rolland, Romain: Petr a Lucie /P/,Gogol, Nikolaj Vasiljevič: Revizor /D/,Havlíček Borovský, Karel: Tyrolské elegie, /B/ Hlaváček,Karel: Pozdě k ránu /B/,Ibsen, Henrik: Nora /D/

Shaw, George Bernard: Pygmalion /D/,Solženicyn, Alexandr: Jeden den Ivana Děnisoviče /P/,Steinbeck, John: O myších a lidech /P/,Styron, William: Sophiina volba /P/,Vonnegut, Kurt: Jatka č. 5 /P/,Williams, Tennessee: Kočka na rozpálené plechové střeše /D/Havel, Václav: Audience /D/,Hrabal, Bohumil: Obsluhoval jsem anglického krále /P/,Hrabal, Bohumil: Ostře sledované vlaky /P/,Hrabě, Václav: Blues pro bláznivou holku /B/,Jirous, Ivan Martin: Magorovy labutí písně /B/,Kohout, Pavel: Katyně /P/,Krchovský, J. H.: Leda s labutí /B/,Kryl, Karel: Kníška Karla Kryla /B/,Kundera, Milan: Nesnesitelná lehkost bytí /P/,Mikulášek, Oldřich: Ortely a milosti /B/,Nezval,Vítězslav: Básně noci /B/,Olbracht, Ivan: Nikola Šuhaj loupežník /P/,Orten, Jiří: Elegie /B/,Seifert, Jaroslav: Býti básníkem /B/,Seifert, Jaroslav: Všecky krásy světa /P/,Soukupová, Petra: K moři /P/,Správcová, Božena: Guláš z modrý krávy /B/,Škvorecký, Josef: Zbabělci /P/,Topol, Josef: Konec masopustu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele