Lazio dokončilo příchod nizozemského obránce De Vrije

30.07.2014, 20:18
Aktuality
Stefan de Vrij s definitivní platností opustil mateřský Feyenoord Rotterdam a od nové sezóny bude působit v italské nejvyšší soutěži. Jeho příchod dnes dotáhlo do zdárného konce římské Lazio, které za dvaadvacetiletého obránce údajně zaplatilo devět milionů eur...

De Vrij se v italské metropoli zdržoval již několik dní, včera prošel zdravotní prohlídkou a dohodl se na čtyřleté smlouvě. Představen fanouškům bude zítra ve 12 hodin.

"Lazio oznamuje dokončení přestupu Stefana de Vrije z Feyenoordu," stojí ve stručném prohlášení na klubovém Twitteru.

De Vrij strávil v rotterdamském klubu celou dosavadní kariéru, přičemž za první tým začal nastupovat už v sezóně 2009/2010. O svých kvalitách definitivně přesvědčil na nedávném světovém šampionátu, kde v nizozemském dresu naskočil do všech utkání a nakonec si domů odvezl bronzovou medaili.

"S velkým potěšením vítáme nejlepšího obránce mistrovství světa. Je to posila mezinárodní úrovně," řekl na adresu hráče, o kterého se zajímal také Manchester United, mluvčí římského klubu Stefano De Martino.

Autor: Petr Vaněček / goal.com, football-italia.net

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele