O Cerciho je zájem, v Turíně čekají na vyjádření hráče

11.07.2014, 10:55
Aktuality
Turín přišel o svého nejlepšího střelce Cira Immobileho a co se otázky udržení klíčových hráčů týče, čeká ho ještě hodně dlouhé léto. Pozornost velkoklubů si loni vysloužil Matteo Darmian, mnohem žádanějším zbožím na trhu pak zůstává ofenzivní Alessio Cerci, jemuž běží smlouva do června 2016...

Turín loni v Serii A zaznamenal 58 branek a o nadpoloviční většinu se zasloužilo úderné duo italských reprezentantů Immobile-Cerci. Nová akvizice Borussie Dortmund rozvlnila síť soupeřů ve 22 případech, Cerci přidal dalších třináct zásahů a společně se tak velkou měrou podepsali pod nejlepší sezonu klubu za posledních 22 let. Granata skončila sedmá a jelikož Parma nedostala potřebnou licenci, zahraje si Evropskou ligu.

O Cerciho přestupu se spekuluje už několik měsíců a 26letý fotbalista má hned několik nápadníků. Velký zájem o něho má AC Milán, sledoval ho Everton a své štěstí se v tomto případě rozhodlo zkusit i Atlético Madrid.

"Není to jenom Milán, kdo o něho má zájem, jedná se i o další kluby," potvrzuje prezident Urbano Cairo.

"Stále potřebuji zjistit, jaké jsou úmysly samotného hráče. Chceme vědět, zda existuje možnost dohodnout se na nové smlouvě, nebo jestli dá přednost většímu klubu. V příští sezoně hrajeme v Evropě, Milán ne," podotýká Cairo.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (66)

Přidat komentář
danko10

Pochybujem, že by sa mu chcelo čerpať kontokorent, aby si mohol kúpiť prestup do AC.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo cekat:D no tak sme chudy no a co:D

Reagovat
smazaný uživatel

do toho milánskýho šaškoklubu snad nepůjde nechápu ani toho Rami, co bude ještě půl mega doplácet

Reagovat
smazaný uživatel

*Ramiho

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se z toho teď dojebte ježis.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ho vlastně nikdo nechce, jediná šance pro něj je Anglie, kde se nějakej Big Sam koukne na jenom statistiku

Reagovat
danko10

Hlavne aby nejak neskončil u nás ale. Keď je ten odchovanec a tak. Pri predstave krídel Gervinho - Cercinho ma oblieva studený pot.

Reagovat
smazaný uživatel

jako idea je určitě taková, že by i na druhý straně měl bejt frajer, co dostane balon a nic neřeší jenom (rychle) beží k bráně, ale Gervinho je aspoň ochotnej pracovat pro tým, tendle v půlce zápasů ani nebyl na vlastní půlce

Reagovat
danko10

V tomto smere by bol rozhodne lepší práve ten Carrasco, čo ho furt dokola omieľam. Jenak má asi ó tisíc svetelných rokov lepšiu nahrávku. Dokáže bežať z loptou bez toho, aby sa musel dívať na vlastné nohy. Nebude stáť miliardu, lebo v Monaku pre neho neni priestor a je ročník 93.

Reagovat
Maritazzi

Tak ten už je prakticky hotovej, ale další křídlo přijde i tak.

Reagovat
Pettirosso

Shaquiri by byla trefa do cernyho

Reagovat
Maritazzi

Za 20 určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

bue drahej jak prase..i přes tu smlouvu.. Doufám, že Everton nebude blbnout..

Reagovat
Hector17

Snad everton... Ale lepší by byl lukaku nebo bony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

"V příští sezoně hrajeme v Evropě, Milán ne"...nemáte někdo panthenol na tu spáleninu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se smejte AC, vsak my vam v pristi sezone ukazeme:) kazdej klub je jednou nahore a jednou dole

Reagovat
cervo

Ta slapka Cairo si s Gallianim pekne vytiera prdel

Reagovat
Yanek

To by bylo fakt super, kdyby zůstal tam, kde je.

Reagovat
Ragazzo d'oro

jsem hodně zvědavý, kdo k nám nakonec přijde. Iturbeho jsme nekoupili, protoze u nás byl Ricky, ktery kdyz odešel, tak najednou byl Iturbeho na 99% v Juve.. Ted je zas problem Robson. No uvidime

Reagovat
Inzaghi

Ono nechybí zase tolik k tomu, abychom měli tým, kterej je schopnej se rvát o TOP3. Abateho střelit do PSG a vyškemrat od nich Rabiota, podepsat Vrsaljka (Gallianiho fail, že ho nezahrnul do Matriho dealu + pokud nás přeplatí Sassuolo, svědčí to taky hodně o ambicích) + podepsat top křídlo (z variant o kterých se psalo už bych bral asi jen Griezmanna, nikdo jinej zas takovej upgrade vůči Menezovi nebude), jenže když člověk má naději a říká si, že Silvio je zase ochotnej investovat, a pak vidí tu komedii s Ramim, tak se ta naděje hodně rychle rozplyne. Už včerejší tiskovka Pippa, kde se zase hodně mluvilo o tom, jak se z hráčů musí vytáhnout maximum, jak je hlavní týmovost, jak Galliani cítí pozitivní náladu a věří v dobrý výsledky atd., atd. mi zněla jako vytváření si alibi na mercato bez reálnýho posílení.

Iturbe za ty prachy, ok, beru, do toho bych se taky nepouštěl, obzvlášť když nás bota tlačí v záloze, ale lze čekat nějaký skutečný posílení, když nejsme schopní přihodit 500k za Ramiho? Nebo Galliani fakt tak škudlí, aby měl každý éčko navíc na Pippovo vysněný hvězdný křídlo? I ty odchody řeší Juve daleko líp, tyhle naše hostovačky jsou zametání špíny pod koberec a zužování kádru jen na oko, když ještě platíme těm hráčům polovinu platu a za rok bude třeba je řešit znova. I tak to ale vypadá, že alespoň na papíře bude letos ten kádr fakt užší, což je oproti předchozím rokům překvapivej, i když při neúčasti v Evropě nezbytnej pokrok. Snad se podaří udat ještě Abateho, Zaccarda, Constanta (zkusit znovu zimní swap za Armera?), Mexese, Vilu, Essiena s Robsonem a nějakou hostovačku pro Petagnu + udělat Vrsaljka, záložníka (Rabiot, reálnější Eremenko, Obiang) a křídlo (Griezmann, reálnější Cerci).

Kádr by pak mohl vypadat nějak takhle:

Abbiati, Agazzi, Gabriel

Albertazzi, Bonera, Alex, Rami, Zapata, De Sciglio, Vrsaljko, Armero

Cristante, De Jong, Montolivo, Muntari, Poli, Saponara, Rabiot, Mastour

Balo, SES, Honda, Menez, Griezmann, Niang, Pazzini

Sice je na začátku července na fantasy line-ups ještě hrozně brzo, ale... Na ligu by to bylo Gallianiho vysněných 25 hráčů (bez Mastoura, který bude hrát primárně v Primaveře) o kterých kecá už asi 3-4 mercato po sobě, zkvalitnění oproti loňsku na všech postech a finančně dostupná varianta:

Abi - DES, Rami, Alex, Vrsaljko - Poli, NDJ, Rabiot - Griezmann, Balo, SES

...tým s potenciálem se o top3 porvat. If only.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvá sestava vypadá zajímavě, ale ani jedné z Tebou zmíněných posil nevěřím. Inzaghi se vyjádřil v tom smyslu, že Honda zvládne i zálohu (naprosto s tím souhlasím a nechápu to jeho násilné umísťování na křídlo). Tím pádem máš trojku NDJ-Monty-Honda a backup Poli-Saponara-Muntari.

V útoku bych nezatracoval Menéze, pokud bude ve formě, tak si přes něj Cerci neškrtne. O SES se bavit nemusíme, to je tutovka. No a střední útok pro tato křídla musí být Pazzini, protože Balo spolu s Menézem nejsou úplně ideální kombinace.

Nic to ale nemění na tom, že s tímto kádrem nemáme na top3 šanci ani náhodou.

Reagovat
Inzaghi

Honda nezvládal plnit defenzivní úkoly ani na křídle, on nevyhraje souboj a je totálně bez dynamiky, jestli to s ním v záloze Pippo myslel vážně, chraň nás bůh. Mně to spíš přijde, že on se absolutně nehodí do koncepce, ale potřebujeme ho ještě kvůli marketingu + si chce G ten obchod ještě obhájit, a tak když na něj padne řeč, mluví se o tom, jak se dá využít na různejch postech, přičemž on je kdekoliv jinde než na podhrotu se svými atributy nevyužitelnej. To už se mi víc líbila ta varianta s Menezem v záloze o které se taky psalo v souvislosti s příchodem dalšího křídla.

Záloha mi celkově s Montym mimo hru až do zimy dělá starosti co do defenzívy. Nigel má místo před obranou jistý, ale ať už vedle něj bude Poli, Honda, Menez, Saponara nebo nezkušenej Cristante, nevím, kdo z nich to bude směrem dozadu držet. To nás jako čeká další půlrok se Sulleyem v základu? Bože mít tak Radju....

Otázka taky bude co po uzdravení Montyho, protože s Nigelem jim to dohromady nikdy nefungovalo a oba odehráli dobrý zápasy jen před obranou, takže tak jako tak, jeden box to box záložník prostě je potřeba s tím, že bych po uzdravení nechal Montyho s Nigelem o registu bojovat podle toho, jak to bude na podzim vypadat a v jaké formě se Monty vrátí.

I přes Pippovo prohlášení, že u něj začínaj všichni od nuly a nebude tolerovat neprofesionální přístup nevěřím, že by Pazzo začal příští sezonu jako jednička. Pokud Balo zůstane, nejspíš hrát bude a kdo jinej by mu měl vysvětlit, jak hrát hroťáka, když ne Pippo?

Reagovat
CubONE

Prave Honda je co sa tyka defenzivy dobry, pocul som uz aj o variante s nim na registovi. Tu slabu dynamiku a suboje skor pripisujem nezvyku na Serie A, na MS sice nehral genialne, ale v pohybe a sile bol velky rozdiel, vidno, co robi sebavedomie.

Reagovat
Shevchenko

Galliani chce prý 23 hráčů letos na soupisce Jinak Honda určitě do zálohy, na jaře se akorát holt vezl s tou bídou, jinak je to jeho primární post.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě zůstane. Cairo naznačil, že chce sehnat obránce a útočníka (náhrada za Immobileho). S prodejem Cerciho by musel hledat další náhradu a on chce mít tým co nejdříve kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Turina ma jit Q. ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by. Otázkou je, jak rychlý bude Marotta. Cairo to chce uzavřít co nejdřív, takže počítám, že do týdne, maximálně dvou. A Cairo nabízel 2 miliony, zatímco Juve chtělo alespoň 4.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš že by Q dokazal nahradit Immobileho? podle mě ani moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane Cerci, tak ano. Nevidím problém. Navíc Q je podstatně fotbalovější. Pokud ale myslíš nahradit gólově, tak tím si jistý moc nejsem. Podle mě 20+ nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem myslel, neni to typicky hrot. Podlě mě by k sobě potřeboval Matriho nebo někoho takovyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že má Cairo připravené i další alternativy. Ale nemám zdání, koho by chtěl za takový suchý z nosu pořídit.

Reagovat
olis

Zapata by tam mohol ist hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych raději viděl jako dvojku za Gonzala.

Reagovat
olis

aj ja, ale kedze Michu pride uz na 99,99% tak pochybujem ze ostane, hlavne nech je to iba obycajne hostovanie bez opcie, nie ako u El Kaddouriho, kupili sme ho a hned sme ho znova poslali na hostovanie do Turina s opciou 4,7 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Ten El Kaddouri si myslim, že měl dostat šanci v Neapoli po lonske hodne povedene sezone. Skoda.

Reagovat
olis

aj sa pisalo ze by mohol ale nakoniec to dopadlo takto blbo :/

Reagovat
smazaný uživatel

Dělame hodně zvlaštni kroky posledni dobou co se týče kadru.

Reagovat
olis

nj, snad vedia co robia...

snad aspon ten Vargas by mohol ostat, v priprave ho chce vidiet Rafa a uvidi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj jsem taky uplně zapoměl. Kvalitnich hraču do utoku mame dost, ale když je pustime hostovat do všemožnejch prdeli, tak to pak ma nějak vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello bude zadarmo

Reagovat
Pinturicchio

2, když mají 9(?) z prodeje Immobileho? Málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem nakoupil, tak prodávám. Ty 3-4 by dát mohli.

Reagovat
Pinturicchio

Však já to taky nemyslím proti tobě , ... jo, jo, aspon ty čtyři, no.

Reagovat
Houfi

On sám jak už několikrát prohlásil chce do AS Řím, ale já doufám (a taky pevně věřím vzhledem k Sabatinimu přestupový politice), že za něj takovou pálku nezaplatí...za 10mil E bych ho bral do Říma všema deseti, ale plus 20 mil E? Zlodějna, to ať si vyprázdní peněženky nějaký jiný maniaci.

Reagovat
Houfi

A pak ještě malý dotaz...vážně si myslíte, že půjde AS do sezony s dvojicí LB A.Cole,Emanuelson? Pořád očekávam jeden větší příchod na tuhle pozici.

Reagovat
Alberto Aquilani

+ Balza

Reagovat
Houfi

Tiše doufám, že ten už bude jen leštit lavici...proto jsem ho ,,opomněl,,

Reagovat
CubONE

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

ještě přijde Abner, ale dvojice bude podle mého skromného Cole s Emanem, Balzaretti skončí podle mě, ač se o tom nikde nepíše zatim

Reagovat
Houfi

Abner je spíš pravej kraj ne? Ale nevím..brazilskou ligu nesleduji ... jinak zajímavě se zatím vyvíjí situace okolo ofenzivních posil AS už druhá nabídka za Yarmolenka tentokrát 18mil E Carrasco by měl podepsat v nejbližších dnech a pokud neklapne Yarmolenko tak dohady o Shaqiriho

Reagovat
danko10

Nope, Abner je LB s dojebaným kolenom, čiže plnohodnotná náhrada za Dodena se vším všudy. Miesto Yarma by som radšej Konoplyanku, ale zlý kauf by to asi nebol. Len nechápem, kde na neho Sabatini vezme peniaze. Teda asi tuším, ale radšej sa držím v blahej nevedomosti...

Reagovat
smazaný uživatel

větší problém s Ukrajincema je, že by to zabralo už druhý místo mimo EU, jestli má 20 na Shaqa, má i na Yarmolenka

Reagovat
danko10

Čož by znamenalo EU stopéra. Respektíve nedošiel by Baša, ani Balanta. Za mňa okej.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Lamela a Baśa

Reagovat
danko10

Eríček sa v súvislosti s Rímom snáď ani nespomínal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim

Reagovat
danko10

Ono keď si vezmeš, že v pondelok má prísť na mediche Carrasco a s Yarmom/Shaqom to vyzerá byť v pokročilej fáze vyjednávaní, tak tam asi priestor nebude, bez ohľadu na non EU limity. Čím netvrdím, že by som nebol rád, keby sa vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim , hlavně má velkej plat a těch 25, co (údajně) chce Tottenham, pod 20 nesrazíš, navíc asi nejsou úplně ideální vztahy s rodinou/manažerem, k tomu celý jaro v podstatě nehrál fotbal, byla by to hodně složitá transkakce a asi ani není moc zájem

Reagovat
rossoneri89

10 mega dame my .... dalsich 10 doplati sam hrac a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jestli se nechá Silvio unést a pošle za Cerciho 20 mega do Turína. Už stačí, že se zúčastňoval toho směšnýho honu na Iturbeho. Ani jeden z těchto hráčů za ty peníze nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho vidíš jako reálné a prospěšné posily Ty ?

Reagovat
panca

kde jsou ty doby, kdy mi prisla sms od interisty, ze k nam jde nesta

Reagovat
smazaný uživatel

Boha NESTAAA!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele