Atlético Madrid dotáhlo návrat Fernanda Torrese

29.12.2014, 10:20
Aktuality
Fernando Torres po sedmi a půl letech znovu oblékne dres Atlética Madrid. Španělský útočník se do svého domovského celku vrací z AC Milán a vymění si působiště s italským reprezentantem Alessiem Cercim...

Torresovi se v minulosti dařilo v dresu Liverpoolu a na střelecké hody následně nedokázal navázat v Chelsea. Aktuálně za sebou má hodně hektický podzim, na jeho začátku odešel na hostování do AC Milán, které bylo před několika dny změněno v přestup. U Rossoneri se ovšem mistr Evropy a světa už nezdrží, úspěšná byla jeho jednání o výměně do Atlética za Cerciho.

Italský reprezentant v průběhu dnešního dne přicestuje do Milána, aby se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu. Zdravotní prohlídka je poslední překážkou rovněž pro Torrese.

"Dohodli jsme se s AC Milán a Fernando Torres se vrací do Atlética Madrid. Zůstane zde na hostování pro zbytek letošní a celou následující sezonu. K tomu, aby se mohl připojit k týmu, stačí už jenom projít zdravotní prohlídkou. Vše bude oficiálně uzavřeno 5. ledna, kdy se v Itálii otevírá přestupové okno," stojí v prohlášení španělského mistra.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (479)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele