Torres definitivně opustí Chelsea, přes Milán zamíří do Madridu

27.12.2014, 20:03
Aktuality
Španělský útočník Fernando Torres se v nejbližší době vrátí do Atlética Madrid, v jehož dresu začínal s velkým fotbalem. 30letý fotbalista byl v létě zapůjčen z Chelsea do AC Milán a toto hostování nyní bude změněno v přestup, okamžitě poté si pak vymění působiště s Alessiem Cercim...

"Útočník odešel na San Siro v srpnu na dvouleté hostování a 5. ledna bude hotov trvalý přestup do italského klubu. Chelsea Fernandovi děkuje za jeho služby a přeje mu vše nejlepší do budoucnosti," oznámili dnes Blues v oficiálním prohlášení.

Chelsea za Torrese před čtyřmi lety zaplatila Liverpoolu padesát milionů liber a španělský fotbalista se v průběhu angažmá na Stamford Bridge trápil po střelecké stránce, když dal jenom dvacet ligových branek. Lepší to nebylo ani v Miláně, v průběhu podzimu si na své konto připsal pouze jednu trefu.

Nejlepší měsíce za sebou nemá ani Cerci. Jedna z klíčových postav Turína z loňské sezony v létě přestoupila do Atlética a stala se náhradníkem.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (421)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele