Nizozemská Eredivisie - souhrn 29. kola

10.04.2012, 22:09, aktualizováno 12.04.2012, 22:54
Komentáře a souhrny
De Graafschap přehrál Utrecht a dostal se z posledního místa, Den Haag neměl problémy s Groningenem a Vitesse zvítězilo ve Venlu. Alkmaar přišel o výhru nad Twente, Feyenoord veze jenom bod z Kerkrade, PSV dokonce podlehlo ve Waalwijku. Z favoritů uspěl pouze Ajax proti Heerenveenu...

ADO Den Haag - FC Groningen 3:0

12.04.2012 21:00

Góly: 38. Charlton Vicento, 59. Kenneth Omeruo, 79. Ebi Smolarek

Den Haagu se podařilo vyhrát nad lehce favorizovaným Groningenem. Tímto výsledkem odskočil od přestupové zóny už na sedm bodů.

Krátce před poločasovou přestávkou domácí načali soupeře brankou Charltona Vicenta. Na něj navázal Kenneth Omeruo, třetí branku přidal jedenáct minut před koncem kanonýr Ebi Smolarek.

ADO začalo aktivně, hned v úvodu zápasu útočil Jens Toornstra, jeho střela ale mířila mimo bránu, pro tento zápas stráženou Lucianem. Dlouhý míč Christiana Kuma napálil mimo bránu Vicento. Stejný hráč o chvíli později poslal svůj tým do vedení. Christian Supusepa z levé strany nacentroval a Vicento hlavičkoval téměř do prázdné brány - 1:0.

Ve druhém poločase se začali probouzet hosté, kteří se pokoušeli o obrat v utkání. Jejich snaha ale nikdy nedošla zdárného konce, buď byl připraven brankář Coutinho, nebo se o neinkasování gólu postarali obránci.

Groningenu se nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku, po zásluze se tedy radovali opět domácí. Čtvrthodinu po změně stran se Cheryho centr dostal k obránci Omeruovi a ten se blízkosti nemýlil - 2:0.

Třetí branku domácí přidali deset minut před koncem. Toornstrův centr z pravé strany vracel před bránu Vicento a připravený Ebi Smolarek se dokázal prosadit. Uzavřel tím pro domácí krásný večer, po kterém mohou opět volněji dýchat.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - SBV Vitesse 1:3

12.04.2012 20:00

Góly: 52. Yanic Wildschut - 11. Alexander Büttner, 26. Wilfried Bony, 90+3. Nicky Hofs

Vitesse vybojovalo proti Venlu další důležité vítězství, díky kterému se opět výrazně přiblížilo vytoužené účasti v play off o Evropskou ligu. Před osmým Nijmegenem si i nadále udržuje pětibodový náskok.

Hosté se ujali vedení už po jedenácti minutách hry, kdy Alexander Büttner dostal vynikající přihrávku do běhu, popotáhl si míč až do pokutového území, odkud překonal Gentenaara tvrdou střelou pod břevno - 0:1. Venlo mohlo hned vzápětí vyrovnat, ovšem gólovou hlavičku Maguirea vychytal bravurním zákrokem Piet Velthuizen.

Následně začalo hrozit především Vitesse. Šance van Ginkela a Hofse sice gólem ještě neskončily, v šestadvacáté minutě ale poslal Büttner vynikající centr do šestnáctky VVV, k hlavičce se probojoval Bony Wilfried a neomylně navýšil vedení svého celku - 0:2. Ve zbytku první půle tempo hry výrazně opadlo, takže na další zajímavou příležitost diváci čekali marně.

Po změně stran začali domácí fotbalisté hodně aktivně a odměnou jim byl rychlý gól, který vsítil po krásné individuální akci Yanic Wildschut - 1:2. Vitesse se ale dokázalo okamžitě vzpamatovat a znovu začalo kontrolovat průběh hry. Během 66. minuty pak mělo velkou příležitost na vstřelení třetí branky, jenže Marco van Ginkel v zakončení selhal.

Venlo se sice snažilo s nepříznivým stavem něco udělat, ovšem proti hostujícím zadákům to mělo nesmírně složité. V závěru navíc inkasovalo ještě jednou. Mike Havenaar našel svou přihrávkou dobíhajícího Nickyho Hofse, který ve skluzu z hranice malého vápna usměrnil míč do brány - 1:3.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - FC Utrecht 3:0

12.04.2012 19:00

Góly: 22. Rydell Poepon, 62. Michael de Leeuw, 88. Michael de Leeuw

Fotbalisté De Graafschapu zvládli důležité utkání proti Utrechtu a po dlouhé době dokázali v domácím prostředí zvítězit, na jaře k tomu vůbec poprvé. A nutno podotknout, že nyní naprosto suverénně a zaslouženě. Díky zaváhání největšího konkurenta Excelsioru tak po delší době opustili poslední místo a jsou o bod sedmnáctí, tedy na místě zaručující baráž. Utrecht naopak opět zklamal se slabým soupeřem a zůstal třináctý se 33 body.

Díky tomu se mu oddálily příčky zaručující kvalifikaci Evropské ligy i horní polovina tabulky, na tyto cíle totiž pět kol před koncem ztrácí sedm bodů a to už se bude hodně těžko dohánět. Domácí se dostali do vedení v polovině úvodního dějství zásluhou tradičního střelce Rydella Poepona, po hodině hry zvýšil vedení domácích Michael de Leeuw. Ten se trefil ještě jednou dvě minuty před závěrečným hvizdem a dokonal vítězství 3:0 ve prospěch domácích.

Domácí začali překvapivě mnohem aktivněji a už v 11. minutě po centru Gila Vermoutha hlavičkoval nebezpečně Jan Paul Saeijs, jenže těsně nad. O tři minuty později vypálil tvrdě z dvaceti metrů Juri Rose, ale našel pouze náruč gólmana Utrechtu Erika Cumminse. De Graafschap se dočkal vedoucí trefy ve 22. minutě, když po centru Saeijse z levé strany chyboval gólman Cummins a Poepon neměl s dorážkou do prázdné branky žádný problém.

Utrecht zahrozil na konci úvodního dějství, kdy Edouard Duplan pálil těsně vedle, ihned po přestávce mířil ke stejné tyči, jenže i teď o několik decimetrů vedle. Domácí se mohli uklidnit po rohovém kopu Vermoutha v 62. minutě, kdy hlavou zakončoval De Leeuw. O šest minut později stejný hráč po dalším rohovém kopu Vermoutha mířil hlavou těsně mimo. Nakonec v 88. minutě skóroval podruhé po přihrávce Poepona do vzdálenějšího horního rohu - 3:0.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - AFC Ajax 0:5

11.04.2012 21:00

Góly: 6. Theo Janssen (pen.), 19. Ismaïl Aissati, 25. Siem de Jong, 45. Siem de Jong, 63. Siem de Jong

Ajax dnes znovu potvrdil, že to s útokem na titul myslí opravdu vážně. Nebezpečného konkurenta v podobě Heerenveenu rozstřílel jednoznačně 5:0 a na čele tabulky si vypracoval již tříbodový náskok.

Zápas začal pro Srdíčka opravdovou pohromou. Už ve třetí minutě totiž brankář Vandenbussche poslal k zemi nevybíravým způsobem de Jonga, za což od rozhodčího okamžitě viděl červenou kartu a ještě daroval Ajaxu penaltu. Tu proměnil zkušený Theo Janssen.

Hosté následně přebrali otěže zápasu pevně pod svou kontrolu a během devatenácté minuty své vedení zdvojnásobili. Done Schmidt nedokázal zastavit pronikajícího Ismaila Aissatiho, který tak mohl svou levačkou poslat míč nekompromisně za záda bezmocného Nordfeldta. Ajax byl při chuti, a proto už za dalších pět minut přišla třetí změna skóre. Po přiťuknutí Eriksena se krásnou dalekonosnou ranou prosadil Siem de Jong.

Svěřenci kouče De Boera hráli v prvním poločase ve velké pohodě. Těsně před přestávkou pak navíc znovu udeřili, když jednoduchou střelu de Jonga neudržel gólman Nordfeldt a míč překvapivě skončil až v bráně.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu: Ajax útočil, Heerenveen se s vypětím všech sil snažil jeho útoky odrážet. To se mu poměrně dlouhou dobu dařilo, i když několikrát měl namále. Hned dvakrát zakončoval nebezpečně Siem de Jong, naštěstí pro Srdíčka však v obou případech mířil vedle. Přesnost chyběla také dalekonosnému pokusu kapitána Jana Vertonghena.

V 64. minutě už ale dokázal Ajax udeřit. Po sérii přihrávek se míč dostal k Blindovi, ten z levé strany odcentroval do pokutového území, kde míč propadl až k de Jongovi, který s přehledem dovršil svůj hattrick. Také v závěru měli hosté výrazně navrch, dalšího gólu se ale diváci nedočkali.

Více informací k zápasu

NAC Breda - Heracles Almelo 1:2

11.04.2012 20:00

Góly: 41. Jordy Buijs - 77. Ninos Gouriye, 83. Nemanja Gudelj (vl.)

Fotbalisté Heraclesu dokázali zapomenout na snadnou porážkou ve finále národního poháru v souboji s PSV a i když stále nemají jistou účast v pohárové Evropě, tak si nyní po výhře na půdě Bredy udrželi nějakou naději. V tuto chvíli patří Almelu jedenácté místo a na osmou barážovou příčku ztrácí čtyři body, jeho největší rivalové totiž dokázali též zvítězit. Breda se naopak nedokázala oddálit sestupovým vodám a s třiceti body je stále čtrnáctá.

NAC v domácím prostředí ztratilo velice cenné tři korálky a dobře ví, že po čtvrtečních zápasech se šestnácté Venlo může přiblížit již na rozdíl dvou bodů. Navíc Bredě hrozí, že jí v tabulce přeskočí Den Haag a klidný závěr sezóny jí tak pravděpodobně nečeká. Domácí přitom díky brance v prvním poločase vedli, jenže závěrečná čtvrthodina patřila hostům, kteří skórovali dvakrát. Smolařem utkání se stal Nemanja Gudelj.

Ten si totiž vsítil za stavu 1:1 klíčovou vlastní branku a navíc byl v 89. minutě po přímé červené kartě vyloučen. Sedmnáct tisíc diváků se v úvodním poločase zajímavým fotbalem bavit nemohlo, ovšem ve 41. minutě je hned první vážnější akce zvedla ze sedadel. Po rohovém kopu Anthonyho Lurlinga se opřel do balónu Jordy Buijs a mířil přesně do pravého horního rohu - 1:0. Ihned na to mohl Buijs zvýšit, jenže zblízka volnou branku trestuhodně přestřelil.

Pak už ale začali kousat hosté a gólman NAC Jelle ten Rouwelaar se musel vytáhnout proti pokus Samuela Armenterose. Ihned na to vychytal i ránu Evertona, jenže na kroucený pokus Ninose Gouriyeho v 77. minutě z hranice vápna už neměl nárok - 1:1. Poté přišly černé okamžiky Gudelje. V 83. minutě po centru záložníka Lerina Duarteho tečoval míč do vlastní sítě a o šest minut později ve snaze vyrovnat udeřil zbytečně hlavou protihráče, sudí ho proto okamžitě vyloučil.

Více informací k zápasu

Roda JC - Feyenoord Rotterdam 0:0

11.04.2012 20:00

Góly: -

Fotbalisté Feyenoordu nedokázali na hřišti Rody vsítit jedinou branku, a i když neinkasovali, tak je pro ně zisk jednoho bodu ztrátou. Feyenoord se totiž v závěrečných pěti kolech utká hned ve dvou soubojích s týmy z nejlepší šestky a určitě si tak potřeboval vytvořit mírný náskok. V tuto chvíli sice poskočil na čtvrté místo o bod před PSV a Heerenveen, ovšem jeho ztráta na vedoucí Akax se zvýšila už na rozdíl šesti bodů.

Feyenoord ztrácí na třetí Twente pouze jeden bod a na druhý Alkmaar tři korálky, proto ještě rozhodně není nic ztraceno. Roda v tabulce klesla na desáté místo se ziskem 38 bodů a spadla za duo Waalwijk - Nijmegen, ovšem bod proti velkému favoritovi se rozhodně nedá brát za ztrátu. Domácí byli aktivnější v úvodu obou poločasů, ale postupem času začali obě dějství ovládat hosté. Jenže branku nedal ani 4. nejlepší střelec ligy John Guidetti.

Do první šance se dostala Roda, když po centru Laurenta Delorgeho mířil nad branku záložník Ruud Vormer. Následně si na druhé straně musel gólman Rody Pawel Kieszek poradit se střelou Sekou Cisseho, poté opět hrozil Vormer a i nyní branku o kousek přestřelil. Ten mohl otevřít skóre zápasu po kombinaci s Martijnem Monteynem, jenže i teď mířil hlavou nad. Po půlhodině hry likvidoval Kieszek hlavičku Otmana Bakkala.

Pět minut před přestávkou se hostům povedla skvostná kombinace, avšak po pasu Cisseho na Bakkala a prodloužení na Guidettiho opět vyřešil skvěle situaci Kieszek. Po změně stran spálil největší šanci Rody v druhém dějství Sanharib Malki, který po centru Adila Ramziho mířil nad. V 77. minutě pálil Guidetti z přímého kopu nad branku a poté obránce Ron Vlaar z velké vzdálenosti do náruče domácího gólmana, branky se tak diváci nedočkali.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - PSV Eindhoven 2:1

11.04.2012 20:00

Góly: 55. Sander Duits, 57. Mitchell Schet - 86. Jan Vennegoor of Hesselink

Fotbalisté PSV nezvládli další důležitý souboj o titul na půdě nováčka z Waalwijku a možná se nechali lehce ukolébat vítězstvím v národním poháru. Nyní ztrácejí pět kol před koncem sedm bodů na vedoucí Ajax a pokud nedokážou v příštím utkání zvítězit doma nad konkurenčním Alkmaarem, jejich sny na ligový primát zřejmě definitivně zhasnou. Eindhoven je v tuto chvíli až pátý o skóre před Heerenveenem a o bod za Feyenoordem.

Waalwijk se naopak postaral o další velké překvapení a v tuto chvíli už s jistotou nebude hrát baráž, navíc jako nováček mohutně bojuje o kvalifikaci Evropské ligy. V tuto chvíli má na kontě 40. bodů a je těsně devátý o skóre za Nijmegenem, po tomto vítězství ale určitě bude chtít svého protivníka přeskočit. Domácí skórovali během dvou minut těsně po začátku druhého dějství, v samém závěru za hosty snižoval veterán Jan Vennegoor of Hesselink.

Domácí po celé utkání výborně bránili, a i když svěřenci kouče Phillipa Cocuho měli několik protiútoků a náznaků šancí, tak vždy situaci brilantně vyřešil gólman Waalwijku Jeroen Zoet. Deset minut po začátku druhé půle se domácí dostali do vedení. V 55. minutě se ocitl ve vápně po dobré kolmici Sander Duits a zblízka překonal polského gólmana Przemyslawa Tytona, o dvě minuty později ho napodobil Mitchell Schet střelou z deseti metrů k tyči.

Hostům se celkově v útoku nedařilo a za zmínku stojí pouze pokus Jeremaina Lense z velké dálky těsně vedle, v 86. minutě ještě vykřesal naději Vennegoor of Hesselink. Ten se prodral přes dva protivníky a zakončil přesně do dolního rohu - 2:1. To ale bylo od hostů vše, kteří navíc v průběhu zápasu přišli o dva zraněné hráče Kevina Strootmana s Erikem Pietersem a pro víkendový duel s Alkmaarem to tak zrovna nejsou růžové vyhlídky.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FC Twente 2:2

11.04.2012 19:00

Góly: 3. Jozy Altidore, 70. Jozy Altidore - 31. Luuk de Jong, 90. Emir Bajrami

Fotbalisté Alkmaaru přišli o cenné dva body proti konkurentovi z Twente v samém závěru zápasu a opět se jim oddálil boj o titul. V tuto chvíli ztrácejí tři body na Ajax a v příštím kole narazí na PSV, proti kterému musí vybojovat vítězství, aby se ještě v závěru sezóny mohli poprat o vítězství v Eredivisii. Twente si díky pozdní brance Emira Bajramiho udrželo třetí místo o bod před Feyenoordem, na Ajax ztrácí pět bodů.

Domácí se dostali do vedení hned ve 3. minutě, ovšem ještě do poločasu vyrovnával svou 21. brankou v sezóně Luuk de Jong. Dvacet minut před koncem vrátil domácím vedení druhou brankou v zápase a celkově třináctou v Eredivisii Jozy Altidore a Alkmaar měl nakročeno k vítězství. Jenže v poslední možnou chvíli svěřenci kouče Steva McClarena zabrali a na konečných 2:2 vyrovnával Bajrami, který v sezóně skóroval počtvrté.

Domácí měli ostrý vstup do zápasu a už ve 3. minutě se trefil po rohovém kopu Maartena Martense americký útočník Altidore, který hlavou nedal gólmanovi Sanderu Boschkerovi žádnou šanci. Hosté mohli srovnat po dvaceti minutách hry, jenže po rohovém kopu Wesleyho Verhoeka mířil hlavou nad branku Rasmus Bengtsson. Twente se dočkalo ve 31. minutě, když po krásné kolmici do vápna mířil De Jong přímo do levého horního růžku.

Ještě do poločasu mohl otočit stav zápasu Wesley Verhoek, jenže jeho rána mířila těsně vedle branky gólmana Estebana Alvarada. Tři minuty po přestávce mohl hosty poslat do vedení Niels Roseler, jeho pokus z dvaceti metrů mířil těsně nad. Ve vyrovnaném průběhu nakonec skóroval v 71. minutě podruhé Altidore, který využil krásné narážečky Adama Mahera a lehkou tečí pokořil gólmana Boschkera.

Deset minut před koncem stálo při Alkmaaru štěstí, když se hlavička De Jonga otřela o břevno Alvaradovy branky. Definitivně rozhodnuto mohlo být v 87. minutě, to vypálil z hranice vápna střídající Charlison Benschop, jenže o pár decimetrů minul pravou tyčku. Proto v 90. minutě udeřil na druhé straně střídající Bajrami, který po centru Chadliho z levé strany uklidil balón hlavou nad gólmana Alvarada - 2:2.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - NEC Nijmegen 0:2

10.04.2012 20:00

Góly: 45. Lasse Schöne (pen.), 85. Krisztián Vadócz

Nijmegen také dnes potvrdil vynikající formu z posledních týdnů a na své konto si proti Excelsioru připsal vítězství 2:0. Svou sérii bez porážky tak prodloužil už na sedm kol.

Oba kluby začaly pěkně od podlahy, a proto se už v úvodu hrál svižný fotbal nahoru dolů. První výraznější šanci ale nabídla až jedenáctá minuta, kdy se dostal ke střele obránce Kevin Conboy, ovšem z hranice malého vápna nepochopitelně přestřelil. Zanedlouho zahrozil také Excelsior, konkrétně středopolař Roland Alberg, který Gábora Babose protáhl nebezpečnou ranou pod břevno. Maďarský gólman ale předvedl bravurní zákrok a míč vyrazil na roh.

Ve výborném světle se následně převedl taktéž jeho brankářský protějšek Wesley de Ruiter, jenž reflexivně vyrazil Schöneho střelu z přímého kopu. Další velká šance pak přišla až po více než půlhodině hry. To se povedlo domácímu Kevinu Jansenovi orazítkovat břevno. Těsně před přestávkou nakonec udeřil Nijmegen. Po faulu Scheimanna se z penalty prosadil Lasse Schöne.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostujícím fotbalistům, kteří od samého začátku nepříjemně zaměstnávali domácí obránce. Kromě několika zblokovaných střel toho ale příliš nepředvedli. Blízko navýšení vedení byli až v 63. minutě. To však nakonec Género Zeefuik trefil pouze spoluhráče Conboye. Tentýž hráč na sebe upozornil i o šest minut později, kdy z hranice vápna pálil zhruba půl metru nad.

Excelsior se sice snažil s nepříznivým stavem něco udělat, jenže proti dobře hrajícímu Nijmegenu to měl nesmírně těžké. Veškeré jeho naděje na vyrovnání se pak rozplynuly pět minut před koncem. To napřáhl z dálky Krisztián Vadócz a krásnou střelou si vychutnal bezmocného de Ruitera.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AFC Ajax29187481:3361
2.AZ Alkmaar29177558:2958
3.FC Twente29168573:3456
4.Feyenoord Rotterdam29167657:3355
5.PSV Eindhoven29166771:4254
6.SC Heerenveen29159564:4854
7.SBV Vitesse291361040:3545
8.NEC Nijmegen291241335:3640
9.RKC Waalwijk291241331:4040
10.Roda JC291221547:5938
11.Heracles Almelo291061344:4936
12.FC Groningen291051439:5535
13.FC Utrecht29891243:5033
14.ADO Den Haag29881333:5232
15.NAC Breda29861536:4530
16.VVV Venlo29741833:6725
17.BV De Graafschap29542025:6219
18.SBV Excelsior29461923:6418

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
Stiksxx

Zejtra nám fandíš doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Ty jo,po jaké době se hraje ered. během prac. týdne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je kua v tom Heerenveenu

Reagovat
Stiksxx

Hrůza děs? Co u nás? já nemám stream

Reagovat
smazaný uživatel

tečete 0:2 a mám po tiketu . co už..

Reagovat
Stiksxx

koukám na to! Takovej mančaft a stejně to na titul nestačí. Tam je chyba někde jinde.

Reagovat
AjaxFans

Jména nejsou všechno,asi bude u nás lepší parta Nebo myslíš,že je to jen o trenérovi?

Reagovat
Stiksxx

V našem případě si myslim že jo. Já doufám že parta je dobrá. Spíš mi tam chybí taková ta zodpovědnost, touha, chtíč a odhodlání. Je to někde v hlavách hráčů a to když si to hráči neuvědomují tak musí přijít na řadu trenér a hecnout to správně..Takhle to vidím já zvenku.

Reagovat
AjaxFans

Jinak jste mi udělali velkou radost,co jsem se po 5 minutách znovu podíval na vaše skoré z 0:0 na 2:0

Reagovat
Stiksxx

Se mnou už to nic nedělá. Po těch výkonech co poslední dobou předvádí titul mít nebudeme ani nemůžeme..Aspon ten pohár.Taková slabá náplast. Tak jedině příští sezonu s novým trenérem a asi bez Tojvy.

Reagovat
AjaxFans

Snad již odejde,to bych bl jen rád

Reagovat
Stiksxx

Máte z něj strach co?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nám vadí jako člověk

Reagovat
Stiksxx

No ted se ale už drží. Začínáme otáčet.

Reagovat
AjaxFans

Zatím parádní středa

Kua hrubě Waalwijk,tak se bojuje o play of

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pentle + red, teď dává krásnej gool Aissati vedeme 2:0 jooo!

Reagovat
AjaxFans

a fans si to hodně užívají

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 !!!!!! závidím jim

Reagovat
AjaxFans

Taky pěkný fík,vypadá to na debakl Snad se na hřiště dostane i Lodeiro s Bulykinem.Kdyby si Lukoki vzpoměl,že není na tréninkovém hřišti,tak to mohlo být již 4

Reagovat
Stiksxx

Hraje Kolbein?

Reagovat
AjaxFans

Měl by asi jen střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bulýček je jen na tribuně. Derk, Kolbein a podceňovaný Lodeiro na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Lukoki absolutně mentálně nevyspělej hráč!

Reagovat
AjaxFans

Chce to více klidu.Jen se divím,že tam nedá Serena a Lukokiho tam cpe furt.

Co je s Jasprem?Že je tam druhý golman 5hoven...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nevím právě.. taky jsem čučel nikde jsem nic nečetl.. ale ted uz by to snad zvládl i on

Reagovat
paver

Jak se vlastně daří Hesselinkovi? Koukám, že dneska dal gola.

Reagovat
AjaxFans

hrává jen ke konci co vím ....

Reagovat
Stiksxx

Ani ke konci nehraje. Je na lávce pořád. Nastoupil tak do třetího zápasu co je u nás. Spíš dostává přednost Depay, nebo Lens než posadil Matavže.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Pá pá 1. místo (to musela být bída v podání PSV)

Reagovat
Elliasson

Nevézt si 3 body proti Rodě je skoro poslední, co jsem si mohl přát.

Reagovat
AjaxFans

Utrecht se po odchodu Driese a Kevina asi těžce vyrovnává.Tak důle v tabulce jsem je dlouho neviděl-

Reagovat
smazaný uživatel

a Rickyho ...ten minulu sezonu strelil 15 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas hraje ve Vitesse stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky dík. Jinak ten jeho parťák z obrany ten mladej Gruzínec vypadá taky dost slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

waalwijk moj najoblubenejsi mancaft v NL od 1992 !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele