Nizozemská Eredivisie - preview 29. kola

10.04.2012, 08:48, aktualizováno 12.04.2012, 08:30
Previews
De Graafschap hostí Utrecht a rád by se konečně odpoutal od posledního místa, hosté si zase budou chtít definitivně zajistit záchranu. Venlo by se rádo vyhnulo baráži a jeden krok může udělat proti Vitesse, Den Haag přivítá Groningen...
BV De Graafschap - FC Utrecht  (čtvrtek 19:00)
Fotbalisté Utrechtu se díky posledním zlepšeným výkonům odpoutali ode dna tabulky a nyní mohou myslet i na kvalifikaci Evropské ligy. Na tu ztrácejí v tuto chvíli čtyři body a pokud zvládnou utkání s posledním De Graafchapem, tak se svému cíli ještě přiblíží. Pokud ale ne mohou mít opět barážové starosti a určitě by nechali soupeře opět nadechnout. Nicméně i na půdě soupeře budou mírnými favority.

Ovšem na půdě soupeřů se jim příliš nedaří, hlavně na půdě outsiderů. De Graafschap dokáže v domácím prostředí předvádět lepší výkony, ale na jaře se mu nedaří a celkově na body čeká už hodně dlouho. Celkově totiž nebodoval šestkrát v řadě ba na domácím stánku čeká na body již devět ligových kol. Což je opravdu velmi tristní bilance. Na jaře uhrál body pouze na hřištích soupeřů a nyní to chce konečně napravit.

De Graafschap naposledy prohrál na půdě Nijmegenu 0:2 a předtím v domácím prostředí podlehl Feyenoordu 0:3. Branku dokázal dát pouze Twente, ani to ale na body nestačilo. Utrecht hraje výborně před vlastními fanoušky a bodové zisky dokáže uhrát střídavě. Naposledy dokázal v domácím prostředí porazit Excelsior.

Utrecht prohrál z minulých pěti utkání pouze jednou, ovšem na cizích stáncích čeká na výhru tři ligová kola. Hosty v této sezóně táhnou cizinci, trio Jacob Mulenga - Edouard Duplan - Nana Asare, kteří dohromady vsítili už osmnáct branek. Podzimní vzájemný duel vítěze neměl a zápas skončil remízou 2:2, ve druhém kole národního poháru dokázal De Graafschap doma zdolat soupeře 2:1 po prodloužení a vítězství by potřeboval také teď.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VVV Venlo - SBV Vitesse  (čtvrtek 20:00)
Ještě před měsícem se Venlo pyšnilo vynikající formou a mílovými kroky mířilo za záchranou. V posledních čtyřech kolech ale nevybojovalo ani bod a jeho situace už začíná být poměrně kritická.

Aktuálně ztrácí na první záchranou pozici rovné čtyři body, takže ve zbývajících zápasech mu nezbývá nic jiného, než se pokusit toto manko stáhnout. Na svěřence trenéra Lokhoffa ale čeká nesmírně těžký úkol, protože los v závěru sezóny jim skutečně moc nepřeje. Dá se říct, že sedmé Vitesse patří k těm lehčím soupeřům, se kterými si to VVV ještě rozdá. Dále narazí například na Ajax, Twente nebo Alkmaar. Fotbalisté z jihu Nizozemska tak skutečně nemohou mít v posledních dnech zrovna klidné spaní.

To situace v táboře Vitesse je o poznání uvolněnější. Arnhemský celek si totiž v poklidu hlídá svou aktuální sedmou pozici a dvoubodový náskok před osmým Nijmegenem, který má však zápas navíc. Zatím tedy vše nasvědčuje tomu, že vytoužené play off o Evropskou ligu by už SBV minout nemělo.

Vitesse se navíc v současnosti pyšní vcelku solidní formou, vždyť v posledních pěti ligových duelech vyválčilo hned deset bodů. Nejvýrazněji na sebe upozornilo během předminulého víkendu, kdy dokázalo vzdorovat druhému Alkmaaru a na konto si připsalo remízu 2:2. I proto je nyní proti Venlu mírným favoritem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ADO Den Haag - FC Groningen  (čtvrtek 21:00)
Den Haag doma v rámci 29. kola přivítá Groningen. V důležitém zápase o záchranu půjde o hodně a ADO bude chtít bodovat naplno.

Domácí Den Haag po minulé sezoně neprožívá nikterak zdařilý rok. Oproti minulému ročníku totiž ADO nehraje o pohárovou Evropu nýbrž o setrvání v nejvyšší soutěži. Aktuální 15. příčka zaručuje záchranu, avšak na sestupovou pozici má Den Haag náskok pouhých čtyř bodů. Poslední utkání Den Haagu navíc také zrovna dvakrát nevyšlo. Na půdě nováčka z Waalwijku tamní RKC dokázalo zvítězit a díky těsnému výsledku 1:0 získat cenné tři body.

Soupeř z Gronigenu zažívá prakticky totožné období. Groningen sice nehraje o záchranu, avšak původní plány bojovat o špici také ztroskotaly a nyní hájí celek z Groningenu pouze 11. příčku se ztrátou hned pěti bodů na první osmičku. Groningenu brání v postupu hlavně katastrofální forma. Z posledních deseti utkáních zaznamenal hned osm porážek. Poslední duel nebyl taktéž vítězný, když na domácí půdě Gronigen prohrál 1:3 s Heerenveenem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AZ Alkmaar - FC Twente  (středa 19:00)
Šlágr vloženého 29. kola obstará duel mezi třetím a druhým celkem Eredivisie. Favorit se v tomto duelu bude hledat velice těžko, ovšem každopádně se očekává bohatá gólová nadílka. Oba středeční protivníci totiž mají ve zvyku hodně útočit a v obraně se jim v poslední době příliš nedaří.

Po úvodním vítězství nestačil Alkmaar minulý čtvrtek na Valencii v odvetě a na jeho půdě padl jasně 0:4. Nedaří se mu příliš ani v lize a právě po minulé remíze v Arnhemu klesl na druhé místo tabulky. Twente je na třetí pozici zpátky o dva body, v lize začíná hrát opět lépe. Po dvou porážkách v řadě zdolalo De Graafschap, pak sice remizovalo s Den Haagem, v minulém kole však na domácím stánku porazilo Rodu 2:0.

Oba dva soupeři se spolu utkali letos na stánku De Grolsch Veste a Twente po boji zvítězilo 2:0. Trenér Twente Steve McClaren dobře ví, že mu v sestavě bude stále chybět důležitá čtveřice Peter Wisgerhof - Nikolaj Mihajlov - Denny Landzaat - Luuk de Jong. "Tyto opory nám chybějí, nicméně musíme bojovat o titul i bez nich. Tříbodová ztráta se dá stáhnout, ale nesmíme zaváhat. Rádi bychom využili špatné formy Alkmaaru," uvedl přesvědčeně McClaren.

Na domácí straně je mimo hru Brett Holman, který si musí odpykat třízápasový distanc a bude připraven až na duel s PSV. "Twente nezměnilo herní styl a zkouší to v rozestavení 4-3-3. Pro mě je překvapivé, že Twente získalo pod vedením kouče Stevena McClerena méně bodů, než za jeho podzimního předchůdce Co-Adraanseho," řekl kouč AZ.

Následující dva duely s PSV a Twente zatím nepovažuje za životně důležité. "Myslím si, že zatím o titulu nerozhodnou. Podle mého budou klíčové poslední čtyři duely, kde bude hrát konkurence proti sobě a my musíme vyhrávat. Trénovali jsme tvrdě, připravovali se opravdu každou chvíli a chceme pochopitelně vyhrát, ale v těchto důležitých zápasech bude důležitý každý moment a nikdo nemůže přesně říci, jestli ho zvládneme," dodal závěrem Verbeek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
NAC Breda - Heracles Almelo  (středa 20:00)
Souboj dvou sousedů z tabulky mezi domácí Bredou a hostujícím Heraclesem přináší další kolo nizozemské ligy. Oběma týmům jde o záchranu prvoligové příslušnosti.

Domácí Breda tuto sezónu nezažila moc příjemné období. Původní plány hovořily o boji o Evropu, místo toho nastoupil plán zcela jiný - zachránit Eredivisii. Propad zapříčinila špatná forma a podle slov hráčů Bredy i smůla. NAC hájí momentálně nelichotivou 14. příčku a s náskokem 5 bodů odolává sestupovému pásmu. V minulém kole Breda cestovala na půdu Feyenoordu Rotterdam, ten byl v utkání menším favoritem a nakonec svou roli také potvrdil, když NAC odjíždělo domů s porážkou 1:3.

"Hlavní cíl je bezpečná záchrana. Tuto sezónu již nic jiného nemůžeme dokázat. Věřím však, že je záchrana pro hráče velká motivace, a jsem velmi rád, že při nás stále stojí naši fanoušci. Musíme hrát pro ně," prohlásil kouč NAC John Karelse.

Na druhé straně stojí momentálně hodně zklamaný Heracles. I v Almelu usilovali o Evropu, avšak čáru přes rozpočet jim udělala nepříliš lichotivá venkovní utkání, ve kterých Heracles spíše ztrácel než získával. Aktuální 13. pozice tak není pro tým z Almela nikterak lichotivý. Poslední ligový duel navíc Heracles vůbec nezvládl, když na půdě slavného Ajaxu hned šestkrát inkasoval a prohrál tak vysoko 0:6.

Aktuálně poslední zápas však Heracles odehrál v neděli v rámci KNVB Beker, ve kterém bylo na pořadu už velké finále. Do toho se Heracles probojoval přes AZ Alkmaar a hodlal překvapit i druhého finalistu PSV Eindhoven. PSV však potvrdilo roli favorita a zvedlo nad hlavu pohár pro vítěze KNVB Beker po snadném vítězství 3:0.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Roda JC - Feyenoord Rotterdam  (středa 20:00)
Fotbalisté Feyenoordu letos poztráceli spoustu cenných korálků, a proto se nyní v tabulce nacházejí až na páté pozici, o skóre před Heerenveenem a za PSV. Na čelo sice ztrácejí jen čtyři body, nebýt ale špatných sérií, tak by celou soutěž jistojistě vedli. V poslední době se jim daří a dobře vědí, že si nemohou ani šest kol před koncem dovolit ztrácet. Roda předvádí střídavé výkony a zatím je desátá, ovšem také jí čeká boj o kvalifikaci Evropské ligy.

Roda má totiž na kontě 37 bodů a je pouze o skóre za Waalwijkem a Nijmegenem, právě s těmito dvěma soupeři by měla svést souboj o osmé místo, které jako poslední zaručuje kvalifikaci. Roda naposledy podlehla na hřišti Twente 0:2 a předtím i v Excelsioru poměrem 1:2, nicméně doma se jí daří. Zdolala zde Vitesse i Venlo shodným výsledkem 3:1 a chtěla by určitě potřetí v řadě zvítězit, teď jí ale asi čeká nejtvrdší oříšek.

Feyenoord pět zápasů v řadě neprohrál a pouze jednou remizoval, navíc dvakrát po sobě neinkasoval. Minule si tuto příjemnou statistiku pokazil, když zdolal Bredu 3:1. V podzimním utkání na stánku De Kuip jasně porazil středečního protivníka 3:0. Trenér Feyenoordu Ronald Koeman ví, že při vítězství se může jeho tým dostat na třetí místo. "Určitě je to důležité utkání, pokud ale chceme mluvit o titulu, musíme vyhrát minimálně i následující dva zápasy," uvedl.

"Nyní nás čeká šest finálových utkání, jedno důležitější než druhé. Roda jako jeden z mála týmů hraje v rozestavení 4-4-2, a proto budeme muset udělat mírné změny oproti jiným utkáním. Pokud ovšem systém přečteme, tak máme velkou možnost vyhrát," řekl Koeman jasně. Ten už bude moci po pěti zápasech počítat s Guyonem Fernandezem, který si odpykal karetní trest, po lehkém zranění je k dispozici také Ruben Schaken.
Roda JC - pravděpodobná sestava:
Kieszek - Monteyne, Vukovic, Biemans, Hempte - Delorge, Vormer, De Beule, Ramzi - Junker, Malki.
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Mulder - Leerdam, De Vrij, Vlaar, Martins Indi - Clasie, Bakkal, El Ahmadi - Schaken, Guidetti, Cissé.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.60 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RKC Waalwijk - PSV Eindhoven  (středa 20:00)
PSV čeká ve 29. kola holandské Eredivisie důležité utkání. Pokud chce i nadále bojovat o titul, musí na půdě nováčka z Waalwijku bezpodmínečně vyhrát.

Domácí Waalwijk jako nováček zažívá přímo senzační sezonu. RKC aktuálně hájí 9. místo, avšak od první osmičky jej dělí pouze horší skóre. Vedení klubu již oznámilo, že je s výsledky této sezony spokojeno, avšak hráči, realizační tým i fanoušci si přejí korunovat sezonu bojem o pohárovou Evropu. Dopomoci by jim k tomu měla výborná nálada v kabině, která je po minulém utkání ještě větší, když na domácím hřišti Waalwijk porazil přijíždějící Den Haag těsně 1:0.

To hostující PSV opět chytá dech v boji o titul. Před necelým měsícem se zdálo, že je celek z Eindhovenu odepsán, avšak v posledních zápasech opět zabral. Nejprve rozstřílelo PSV na domácí půdě Heerenveen vysoko 5:1, poté sice v klíčovém zápase prohrálo proti slavnému Ajaxu venku 0:2, avšak v minulém kole opět celek bral tři body, když doma porazil tápající VVV Venlo snadno 2:0. Náladu hráčům i fanouškům pak zvedlo nedělní finále KNVB Beker, ve kterém PSV vyzvalo Heracles Almelo. Heracles ve finále takřka nic nepředvedl, a tak PSV snadno zvítězilo rozdílem třídy 3:0.

"Nic není ztraceno. Jsme na 4. pozici a ztrácíme pouze čtyři body. Zbývá ještě šest kol a myslím si, že stále můžeme pomýšlet na titul. Musíme však už jen vyhrávat. Začít s tím na půdě RKC bude těžké, ale věřím, že to zvládneme," prohlásil stručně kouč PSV Phillip Cocu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 3.80 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Heerenveen - AFC Ajax  (středa 21:00)
Po duelu mezi Twente a Alkmaarem nabídne 29. kolo ještě jeden ostře sledovaný šlágr. V něm se proti sobě postaví šestý Heerenveen a vedoucí Ajax. Oba kluby v tabulce dělí pouhé čtyři body, takže se diváci mohou těšit na pořádně vyrovnanou bitvu.

O důležitosti tohoto zápasu netřeba dlouze spekulovat. Především domácí fotbalisté se nacházejí v situaci, kdy musí za každou cenu bojovat o vítězství, jinak by jejich šance na získání mistrovského titulu klesly na úplné minimum. I přes letošní výborné výkony ale nejsou favority, mnohem více se věří Ajaxu.

To ovšem na druhou stranu není zase tak překvapivé, protože amsterdamský celek už několik týdnů vyhrává s ohromnou lehkostí. Své by o tom mohl vyprávět například Heracles, který v minulém kole schytal potupný debakl 0:6. Svou vítěznou šňůru tak prodloužil Ajax už na osm kol. Ovečky kouče De Boera ale rozhodně nehodlají usnout na vavřínech a plánují vyhrávat i nadále.

Podle nejrůznějších předpokladů by navíc měly být v závěru sezóny ještě silnější. Po vleklém zranění je definitivně zpět kanonýr Kolbeinn Sighthórsson, nastoupit by už ale mohli také Gregory van der Wiel a Derk Boerrigter. Mimo hru tak zůstávají jen Bruno Silva, Miralem Sulejmani a Nicolai Boilesen.

To Heerenveen bude opět víceméně kompletní, chybět by měl pouze Michal Švec a náhradní brankář Kenny Steppe. I z toho důvodu všichni očekávají, že fríský celek utkání Ajaxu pořádně znepříjemní a pokusí se urvat nějaký ten bod.

Jansovi svěřenci mají navíc Ajacieden co vracet, jelikož první vzájemné měření sil v letošní sezóně pro ně neskončilo zrovna příznivě. Na své konto si připsal ostudnou porážku 1:5 a znovu potvrdili, že se jim proti tomuto soupeři dlouhodobě nedaří. Vždyť na bodový výsledek z utkání s Ajaxem čekají už více než tři roky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 4.00 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Excelsior - NEC Nijmegen  (úterý 20:00)
Nijmegen se během posledních týdnů rozehrál k výborným výkonům a tabulkou vyletěl až na osmou pozici. Také tentokrát má ovšem vynikající možnost, jak rozšířit své bodové konto, jelikož narazí na předposlední Excelsior.

Fotbalistům Nijmegenu letošní sezóna dlouhou dobu nevycházela podle představ a ještě před šesti týdny to vypadalo, že budou muset svádět boj o záchranu, pak ale přišlo z ničeho nic výrazné zlepšení.

Hořkost porážky už nepoznali svěřenci trenéra Pastoora dlouhých šest kol, během kterých dosáhli na několik hodně cenných výsledků. Jejich úspěšné tažení odstartovalo vítězstvím 4:0 nad Groningenem, poté dokázali zdolat také například ambiciózní Twente nebo zastavit rozjeté Venlo. Rázem tak má Nijmegen situaci ve svých rukou a nemusí se v boji o pohárovou Evropu ohlížet na ostatní.

To v táboře Excelsioru v současnosti rozhodně nijak optimistická nálada nepanuje. Rotterdamský celek se sice srdnatě rve, jenže to je tak zhruba vše, jelikož vytoužené výsledky stále nepřicházejí. Parta trenéra Lammerse tak musí věřit, že se probojuje alespoň do baráže, jelikož na přímou záchranu už může v podstatě zapomenout. Nebude to mít však vůbec snadné, vždyť před posledním De Graafschapem si aktuálně drží pouze dvoubodový náskok.

Do duelu proti Nijmegenu ale každopádně půjde Excelsior plný odhodlání. Poslední vzájemné zápasy hrané na jeho půdě mu totiž vyšly nadmíru dobře (loni vyhrál 4:2), a proto věří, že úspěšný bude i tentokrát.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AFC Ajax28177476:3358
2.AZ Alkmaar28176556:2757
3.FC Twente28167571:3255
4.PSV Eindhoven28166670:4054
5.Feyenoord Rotterdam28166657:3354
6.SC Heerenveen28159464:4354
7.SBV Vitesse281261037:3442
8.NEC Nijmegen281141333:3637
9.RKC Waalwijk281141329:3937
10.Roda JC281211547:5937
11.FC Groningen281051339:5235
12.FC Utrecht28891143:4733
13.Heracles Almelo28961342:4833
14.NAC Breda28861435:4330
15.ADO Den Haag28781330:5229
16.VVV Venlo28741732:6425
17.SBV Excelsior28461823:6218
18.BV De Graafschap28442022:6216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
Stiksxx

Další bludišťák pro NEC.

Reagovat
smazaný uživatel

hoodně tragický dres !

Reagovat
AjaxFans

jsou horší teda

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se docela líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsem zaujatý, jelikož jde o můj oblíbený tým, ale mně ty dresy přijdou celkem hezký a v barevné kombinaci, kterou snad žádný jiný tým nemá, čili jsou dost originální.

Reagovat
smazaný uživatel

super barvy !

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavé kolo, doufám v jakoukoliv ztrátu Ajaxu a remízu alkmaaru

Reagovat
Stiksxx

Máš recht! Dobré kolo

Reagovat
smazaný uživatel

AZ 0 mám na plachtě. Na nás mám 2 snad nepřinesu smůlu . Začíná se nám uzdravovat kádr a to v pravou chvíli . D Dit is mijn club, mijn ideaal, dit is de mooiste club van allemaal!!!

Reagovat
Stiksxx

jen aby to nebylo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Stiksxx

Tak pořád se tu vytahujete jak se vám se slepeným týmem daří.

Reagovat
smazaný uživatel

toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Fotogalerie eredivisie je eurofotbale hodně žalostná! Tato je např. 4 roky stará Pořád tady točíte pár starých fotek dokola a je to škoda!

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

AZ dneska musí urvat tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden jim postačí

Reagovat
AjaxFans

mrkni na web

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zapasy, doufam ze to AZ urve...zejtra se jedu podivat na VVV - Vitesse

Reagovat
AjaxFans

Mě kámoš říkal,že Kalasův brácha má dělat nějaký zájezd na Vitesse poslední kolo,což je zrovna proti nám Budu muset pozjištovat více

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud jsou zarizeny listky tak cajk, ale jinak se v holandsku dostava na prvoligovej fotbal docela tezko

Reagovat
AjaxFans

vím vím,zkoušel jsem zjištovat na ajax.Na pohár je to v klidu,ale na ligu to není sranda

Reagovat
smazaný uživatel

no ja znam typka ktery fandi Venlu a Utrechtu, ale clovek ma v Holandsku dovoleny clenstvi jen u jednoho klubu, takze si kartu Utrechtu poridil na svoji mamu a diky tomu tam ma listky

A co je naprosta demence, na zapasy venku se dostanes JEDINE pokud cestujes s ostatnima fans busem z mesta kde klub sidli takze treba pokud bydlis v Eindhovenu a fandis Groningenu, tak musis nejdriv jet do Groningenu a odtamtud cestovat zpatky do Eindhovenu, coz si po zapase zase znova zopakujes v opacnym poradi

Reagovat
havrys99

Kolbein dá fíka

Reagovat
mesyas

kouká jako opice po banánu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
Neuro

Bony to je jiná kapitola než Kweuke

Reagovat
Stiksxx

Hlavně tady vytváří nové a nové kapitoly. Kolo co kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

čéče mají 18 týmů v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

další expert

Reagovat
smazaný uživatel

a místní IQáči chcou snížit počet týmů GL na 14

Reagovat
smazaný uživatel

velká chyba a opět naše malost, že jsme mu nenabídli repre

Reagovat
smazaný uživatel

když má repre v Pobřeží Slonoviny jo? se prober... myslím že zahrát si s Drogbou (+plno vynikajících fotbalistů) je lepší než s Barošem....

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu! se prober..

Reagovat
F.Torres

to by tak ještě chybělo... radši at sme na úrovni Lucemburska, než mít špínu v repre...

Reagovat
fantomas

Hm, Luciano je furt ten samej koumák.

Reagovat
fantomas

Wow, Smolarek za Den Haag.

Reagovat
AjaxFans

pěkný gól?

Reagovat
fantomas

To ani ne, po relativně dobře vyřešený situaci spoluhráčem jen zakončoval zblízka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele