základní část, 29. kolo
11.04.2012 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

NAC Breda - Heracles Almelo 1:2

Fotbalisté Heraclesu dokázali zapomenout na snadnou porážkou ve finále národního poháru v souboji s PSV a i když stále nemají jistou účast v pohárové Evropě, tak si nyní po výhře na půdě Bredy udrželi nějakou naději. V tuto chvíli patří Almelu jedenácté místo a na osmou barážovou příčku ztrácí čtyři body, jeho největší rivalové totiž dokázali též zvítězit. Breda se naopak nedokázala oddálit sestupovým vodám a s třiceti body je stále čtrnáctá.

NAC v domácím prostředí ztratilo velice cenné tři korálky a dobře ví, že po čtvrtečních zápasech se šestnácté Venlo může přiblížit již na rozdíl dvou bodů. Navíc Bredě hrozí, že jí v tabulce přeskočí Den Haag a klidný závěr sezóny jí tak pravděpodobně nečeká. Domácí přitom díky brance v prvním poločase vedli, jenže závěrečná čtvrthodina patřila hostům, kteří skórovali dvakrát. Smolařem utkání se stal Nemanja Gudelj.

Ten si totiž vsítil za stavu 1:1 klíčovou vlastní branku a navíc byl v 89. minutě po přímé červené kartě vyloučen. Sedmnáct tisíc diváků se v úvodním poločase zajímavým fotbalem bavit nemohlo, ovšem ve 41. minutě je hned první vážnější akce zvedla ze sedadel. Po rohovém kopu Anthonyho Lurlinga se opřel do balónu Jordy Buijs a mířil přesně do pravého horního rohu - 1:0. Ihned na to mohl Buijs zvýšit, jenže zblízka volnou branku trestuhodně přestřelil.

Pak už ale začali kousat hosté a gólman NAC Jelle ten Rouwelaar se musel vytáhnout proti pokus Samuela Armenterose. Ihned na to vychytal i ránu Evertona, jenže na kroucený pokus Ninose Gouriyeho v 77. minutě z hranice vápna už neměl nárok - 1:1. Poté přišly černé okamžiky Gudelje. V 83. minutě po centru záložníka Lerina Duarteho tečoval míč do vlastní sítě a o šest minut později ve snaze vyrovnat udeřil zbytečně hlavou protihráče, sudí ho proto okamžitě vyloučil.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Sotuen

X

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 ...Heraclesu bude chybat playmaker Willy Overtoom 27 yapasov/ 7golov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele