Nizozemská Eredivisie - souhrn 26. kola

16.03.2012, 21:54, aktualizováno 18.03.2012, 18:28
Komentáře a souhrny
Alkmaar remizoval s Bredou a vede už jen o bod před Ajaxem, který splnil roli favorita v Haagu. PSV smetlo doma Heerenveen a po několika zápasech se tak dočkalo výhry, Twente naopak podlehlo Feyenoordu a komplikuje si boj o titul. V boji o záchranu si hodně pomohl Utrecht.

AZ Alkmaar - NAC Breda 0:0

18.03.2012 16:30

Góly: -

Fotbalisté Alkmaaru nedokázali udržet tříbodové vedení na čele Eredivisie a opět se boj o titul nesmírně vyrovnává. V domácím prostředí totiž po skvělém postupu do čtvrtfinále Evropské ligy pouze remizoval s Bredou, která bojuje o záchranu. Alkmaar tak vede už pouze o bod před druhým Ajaxem a PSV ztrácí jen dva korálky, celkově ještě AZ klidně může spadnout na šesté místo. Breda se naopak lehce oddálila baráži.

V tuto chvíli disponuje na čtrnáctém místě čtyřbodovým náskokem na Venlo a i nyní ukázala, že na papírově silnější protivníky to umí. Svěřenci kouče Gertjana Verbeeka sice byli v utkání lepším celkem, ale své šance v branky přetavit nedokázali. Do té první se dostal již v sedmé minutě Jozy Altidore, jenže jeho pokus z hranice vápna kryl Jelle ten Rouwelaar. Ten asi také fantasticky poradil s únikem Rasmuse Elma, kterému se vrhl pod nohy a balón sebral.

V dalším průběhu sice dokázal Brett Holman přehodit gólmana Bredy, jenže míč šel přeci jen těsně vedle tyče. Blízko brance byl i o něco později Elm, jeho rána z přímého volného kopu ale minula tyčku o pár decimetrů. Hosté postupem času dokázali i útočit a v samém závěru dokonce měli více šancí. Vidět byl především Santi Kolk, který svedl několik soubojů s domácím gólmanem Estebanem Alvardem.

Nejprve se Kolk ocitl zcela osamocen ve vápně, ovšem brilantní zákrok nohou předvedl právě Alvardo. Dvacet minut před koncem otestoval Kolk domácího strážce podruhé, nicméně Alvardo šel včas k zemi. V samém závěru to ještě Kolk zkusil z dálky, balón však šel hodně mimo a AZ si již vytvářelo pouze náznaky šancí. V dalším zápase bude mít šanci napravit zaváhání doma s rozjetým Waalwijkem a Breda přivítá konkurenční Nijmegen.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SC Heerenveen 5:1

18.03.2012 14:30

Góly: 5. Ola Toivonen, 57. Dries Mertens, 72. Orlando Engelaar, 75. Dries Mertens, 85. Memphis Depay - 51. Erik Pieters (vl.)

Fotbalisté PSV se snad konečně dostali z krize a poté, co vypadli z Evropské ligy a utržili debakl od Twente, konečně v důležitém souboji dominovali. Konkurenční Heerenveen, který je také v boji o titul, deklasovali domácí jasně 5:1 a dostali se na třetí místo pouze o dva body za vedoucí Alkmaar a o jeden za druhý Ajax. Nicméně ani Heerenveen ještě není ze hry o titul, je šestý a společně se čtvrtým Twente a pátým Feyenoordem ztrácí na Alkmaar pět bodů.

Vedoucí branku svěřenců kouče Phillipa Cocyho dal hrdina posledních dní Ola Toivonen, další dvě branky vsítil oživlý střelec Dries Mertens, který se s osmnácti trefami posunul na páté místo tabulky střelců Eredivisie. Po příchodu nového kouče tentokráte zafungovala skvěle i obrana a domácí povolili jenkrátce po přestávce, kdy si vlastní branku vsítil Erik Pieters. Ovšem v závěrečné půl hodině si domácí vzali zpět své vedení díky čtyřem brankám.

Morálku hostů narušil hned v 5. minutě švédský kanonýr Toivonen, který fantasticky pronikl až do pokutového území a pravačkou kolem gólmana Briana Vandenbusscheho zavěsil přímo do horního rohu. Hosté se dostali zpátky do hry v 51. minutě, kdy střelu Viktora Elma sice vyrazil konečky prstů gólman Przemyslaw Tyton, avšak míč se odrazil přímo od Pieterse a padáčkem zapadl za bezmocného polského gólmana.

Nicméně domácí šli zpátky do vedení o šest minut později, kdy Mertens přešel přes dva obránce a kroucenou střelou zamířil do vzdálenějšího rohu. Necelých dvacet minut před koncem zvýšil stav Orlando Engelaar, který po fantastickém průniku famózně přehodil Vandenbusscheho. O tři minuty později definitivně rozhodl svou druhou trefou Mertens. Ten si naběhl za obranu na dlouhý pas Pieterse a střelou z voleje rozjásal Philips Stadium počtvrté.

Hosté ještě chtěli snížit, jenže v 85. minutě nadělil Heerenveenu pověstného búra střídající Memphis Depay, který si po centru z pravého křídla naběhl na vzdálenější tyč a zakončoval do prázdné branky. PSV se v příštím kole pokusí navázat na skvělý výkon na půdě konkurenčního Ajaxu a může ho v tabulce přeskočit, Heerenveen si pokusí napravit reputaci v souboji se zachraňujícím se Venlem.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - FC Groningen 3:1

18.03.2012 14:30

Góly: 42. Édouard Duplan, 84. Cedric van der Gun, 89. Alexander Gerndt - 13. Dušan Tadić

Utrecht doma zabojoval a v utkání proti přijíždějícímu Groningenu překvapil svého soupeře, když dokázal otočit utkání a celkem snadno vyhrát v poměru 3:1.

Začátek utkání patřilo jednoznačně hostujícímu celku. Ten se již od prvních minut rval do zakončení a chtěl potvrdil roli menšího favorita. To se mu podařilo v běžící 13. minutě. Po chybě v domácí obraně se k míči se štěstím dostal aktivní Tadič. Ten se se zmocnil míče a okamžitě pálil směr domácí branka. Jeho střela k levé tyči byla přesná a Groningen tak šel do brzkého vedení.

Domácí na to chtěli brzy reagovat, avšak hostující celek se výborně zatáhl a své hubené vedení bránil. Po šancích se slehla zem, a tak se na další velkou příležitost čekalo prakticky do konce poločasu. Ve 42. minutě se uvolnil Gerndt a přesným centrem našel nabíhajícího Duplana. Ten neváhal a přesnou ranou srovnal.

Po poločase se začínalo prakticky od nuly. Oba celky však čekaly spíše na chybu soupeře. Velká možnost přišla až v 78. minutě, avšak osamocený Tadič nedokázal zamířit přesně. Domácí se poté překvapivě nadechli k závěrečnému tlaku a v 84. minutě se lámal chleba. Duplan se uvolnil a jeho následný centr našel osamoceného Van Der Guna. Jeho tvrdá hlavička poslala Utrecht do vedení a stadion byl rázem na nohou.

Neuběhlo navíc mnoho a domácí mohli slavit. Běžela 89. minuta, když se k míči dostal Gerndt. Prokličkoval se skrze obranu a šikovnou střelou poslal minutu před koncem domácí do dvoubrankového vedení 3:1, které také znamenalo konečný stav.

Více informací k zápasu

FC Twente - Feyenoord Rotterdam 0:2

18.03.2012 14:30

Góly: 49. Nils Röseler (vl.), 86. Sekou Cissé

Twente doma zaváhalo, znovuzrozený Feyenoord toho dokázal bravůrně využít a celkem snadno zvítězil 2:0.

Utkání začalo velmi poklidně. Oba týmy dlouhou dobu hrály hodně defenzivně a bylo velmi znát, že dnes nechce udělat ani jeden celek chybu. První větší šanci měli hosté. Osamocený John Guidetti si to namířil přímo na branku domácích a ihned zkoušel pozornost brankáře Twente. Ten byl však připraven a svůj celek podržel.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Málo šancí a prakticky žádná, co by stála za připomenutí. Diváci tak čekali, že druhé dějství přinese nejen více akcí, ale také rozřešení, kdo získá cenné tři body. Začátek druhé půle byl rovněž opatrný. Netrvalo však dlouho a hostující Feyenoord začal vystrkovat růžky. Velmi zajímavá situace přišla ve 49. minutě. Po tlaku hostů nasměřoval do skrumáže těl centr Jerson Cabral. Ve zmatku v pokutovém území se nejhůře zorientoval domácí Roseler a nešťastně si srazil míč do vlastní branky.

Domácí zaskočeni rychlou brankou v úvodu druhého dějství jakoby přestali hrát. Hosté se zatáhli a těsné vedení si bránili, avšak Twente vůbec neútočilo. Nudný fotbal místy doprovázený pískotem hlavně domácích fanoušků rozhodně nebyl příjemný pro oko nezaujatého diváka.

Blížil se samotný závěr utkání a všichni čekali, že Twente alespoň zabojuje o remízu. Nátlak však nepřicházel, a tak se o slovo přihlásil host. Po straně se skvěle uvolnil Ruben Schaken a přesným centre našel Cissého. Ten nezaváhal a přesnou ranou poslal v 86. minutě hostující celek již do dvoubrankového vedení, které si s přehledem uhlídal.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - AFC Ajax 0:2

18.03.2012 12:30

Góly: 48. Jody Lukoki, 61. Jan Vertonghen

Vítězná série amsterdamského Ajaxu stále pokračuje. Svěřenci trenéra Franka De Boera zvládli také dnešní duel na půdě Haagu, kde vyhráli 2:0. Situaci jim značně usnadnil domácí záložník Boussaboun, jenž se nechal už v první půli vyloučit.

Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu opravdu výborně a během úvodních minut Haagu téměř nepůjčili míč. Výraznější šanci si ale vypracoval pouze Siem de Jong, který Coutinha zaměstnal nepříjemnou střelou zpoza šestnáctky.

Ajax se následně snažil hrozit ze všech nejmožnějších pozic, většina jeho střeleckých pokusů byla ovšem nepřesná. Ve 22. minutě měl Haag také velkou dávku štěstí, jelikož Eriksen poslal do šestnáctky vynikající centr, na který jen těsně nedosáhl de Jong. O tři minuty později přišel jeden z klíčových momentů utkání. Ali Boussaboun zajel tvrdě do Anity, za což okamžitě viděl červenou kartu. I přes početní nevýhodu mohl Haag zanedlouho udeřit, ovšem střela Immerse letěla jen pár centimetrů nad břevnem.

Do druhé půle vstoupili hosté skutečně na jedničku a už po třech minutách šli do vedení. Jody Lukoki dostal výborný pas od Janssena, zjevil se tváří v tvář Coutinhovi a s velkým přehledem zakončil - 0:1.

V 61. minutě pak Ajax přidal druhý gól. Jan Vertonghen si výborně narazil s Aissatim, po levé straně pronikl až do šestnáctky, kde se zbavil bránícího Omerua a jako ostřílený kanonýr poslal míč nechytatelně k tyčce - 0:2. Vicento mohl zanedlouho snížit, s jeho nevýrazným zakončením si ale Vermeer poradil.

Ajax pochopitelně toužil své střelecké konto ještě rozšířit, v závěrečných minutách toho už ale mnoho nepředvedl. Tři body si však vzít nenechal.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - NEC Nijmegen 0:2

17.03.2012 20:45

Góly: 38. Leroy George, 73. Lasse Schöne

Nijmegen opět potvrdil svou vynikající formu z posledních týdnů a na půdě Venla si dokráčel k důležitému vítězství 2:0. Na osmou příčku tak nově ztrácí už pouhý bod.

Zápas začal nevýraznou podívanou, která kromě několika faulů a nepovedených centrů nenabídla opravdu nic zajímavého. Až v sedmnácté minutě přišla první zajímavá příležitost. S tvrdou střelou Holly z přímého kopu si ale gólman Babos dokázal poradit. Hned vzápětí to z hranice šestnáctky zkoušel hostující Genero Zeefuik, jenže ani on se gólu nedočkal.

Tentýž hráč zahrozil znovu ve 24. minutě, kdy se dostal k hlavičce po výborném centru Willa, Venlo ovšem zachránil Dennis Gentenaar, který předvedl pohotový zákrok a míč bravurně vyrazil. Vytouženého gólu se nakonec Nijmegen dočkal sedm minut před přestávkou. Koolwijk poslal míč ke kopačkám Leroye George, který následně zakončoval do zcela odkryté brány.

Brzy po změně stran mohli domácí fotbalisté vyrovnat. Wildschutova přihrávka se dostala až k Robertu Cullenovi, který měl dostatek času i prostoru, jenže nakonec trefil pouze gólmana Babose. Na druhé straně hřiště naopak vyzkoušel své štěstí Navarone Foor, mířil však zhruba metr vedle tyčky.

Poté přebralo otěže zápasu pod svou kontrolu Venlo a vypracovalo si výrazný tlak. Když už se ovšem dostal některý z domácích hráčů k zakončení, většinou pálil vedle. V 73. minutě pak z ničeho nic udeřil Nijmegen. Schöne si výborně narazil s Georgem a bez problémů překonal bezmocného gólmana Gentenaara. Domácí se už na žádnou odpověď nezmohli, takže museli skousnout porážku, která pro ně znamená poměrně výraznou komplikaci v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - Roda JC 2:1

17.03.2012 19:45

Góly: 5. Rangelo Janga, 90+2. Jagoš Vuković (vl.) - 90+4. Sanharib Malki

Excelsior konečně dokázal prolomit šňůru bez vítězství a opět se dostal z poslední příčky tabulky o dva body před De Graafschap. Excelsior tak po pěti utkáních v řadě dokázal konečně zvítězit a připsal si cenné tři korálky. Domácímu celku výrazně pomohl gól už z 5. minuty, pak dobrá obrana dokázala dlouho bránit forvardy Madse Junkera a Sanhariba Malkiho. Nakonec uklidňující trefu domácí dali v nastavení.

Malki sice dokázal ve čtvrté nastavené minutě ještě snížit, to už ale bylo pozdě. Roda v tabulce klesal na deváté místo za o skóre za Waalwijk a v boji o kvalifikaci Evropské ligy tak výrazně ztratila. Excelsior ztrácí na šestnácté Venlo sedm bodů a na záchranářské místo Utrechtu dokonce korálků devět. Nicméně stále je ještě o co hrát a domácí může tato výhra nakopnout k lepším zítřkům, boj alespoň o baráž ještě však bude velice těžký.

Domácí se dostali do vedení jak jinak než po přímém volném kopu. Po akci Tima Jansena si do pokutového území naběhl Rangelo Janga a hlavou pokořil bezmocného gólmana Pavla Kieszeka. O něco později byl blízko vyrovnání Jimmy Hempte, jenže po úniku na levé straně a střele na přední tyč vyškrábl míč z čáry na poslední chvíli gólman Wesley De Ruiter. Těsně po změně stran zasahoval domácí gólman znovu.

Po centru Martijna Monteyneho hlavičkoval Donald, ale na gólmana Excelsioru nevyzrál. Domácí strážce byl v permanenci i nadále, po rohu Ramziho střílel nad De Beule a stejný hráč byl za malý moment vychytán De Ruiterem. V závěru hrozili Junker a Malki, ovšem v druhé nastavené minutě si srazil Jagoš Vukovič do vlastní sítě centr z pravé strany od Darrena Maatsena - 2:0. O dvě minuty později symbolicky snížil Malki po krásném pasu Ruuda Vormera.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - BV De Graafschap 1:0

17.03.2012 18:45

Góly: 78. Krisztián Németh

Nováček soutěže může dosáhnout na velký zázrak a vzhledem k současnému průběhu soutěže rozhodně není bez šance. Hraje skvěle v domácím prostředí a občas dokáže vyhrát i venku, díky tomu přeskočil o skóre osmou Rodu Kerkrade a má kvalifikaci Evropskéé ligy na dosah. Celkově získal již 34. bodů a bojům o záchranu se výrazně oddálil. De Graafschap je v úplně opačné situaci a každý bod je důležitý, jenže na půdě RKC na něj nakonec nedosáhl.

Dlouho to vypadalo, že se to předloňskému nováčkovi podaří, jenže dvanáct minut před koncem udělal chybu v obraně a tu domácí potrestali. De Graafschap díky výhře Excelsioru spadl na poslední místo o dva body za svého nejbližšího konkurenta a v tuto chvíli by přímo sestupoval o patro níže. Pokud se tragická jarní forma nezlepší, bude tento fakt odvracet těžko. O jedinou branku utkání se postaral Krisztián Németh.

Waalwijk tak vybojoval své třetí domácí vítězství v řadě za sebou, jenže na defenzívu hostů dlouho nedokázali vyzrát. Nicméně gólman Yves de Winter musel nejprve řešit ošemetný rohový kop a po sérii tečí chytat míč až na brankové čáře. Do konce poločasu ještě pálili nepřesně Robert Braber a Németh. Domácí měli míč na kopačkách téměŘ nepřetržitě a nakonec za svou snahu byli odměněni.

V 78. minutě se po kombinaci Furkana Alakmaka s Braberem dostal druhý jmenovaný ke střele. De Winter dokázal vyrazit pouze před volného Nemetna, který nakonec protlačil míč do sítě. Hosté se poté snažili za každou cenu udělat něco s nepříznivým výsledkem, jenže dlouhými nakopávanými centry nic nedosáhli a ani v závěrečném tlaku žádné velké příležitosti už k vidění nebyly. Waalwijk vyhrál zaslouženě a prožívá pohádkovou jarní část.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Heracles Almelo 2:0

16.03.2012 20:00

Góly: 23. Wilfried Bony, 67. Renato Ibarra

Duel proti Heraclesu zvládlo Vitesse s velkým přehledem a vybojovalo zaslouženou výhru 2:0, čímž dokonalo svůj vítězný hattrick.

Zápas začal ve vlažném tempu, takže úvodní minuty podle očekávání nenabídly téměř žádnou zajímavou příležitost. Za zmínku stojí snad jen Bonyho dělovka, která letěla přesně do náruče připraveného Pasveera. Ve 23. minutě ale dokázalo Vitesse z ničeho nic udeřit. Van Ginkelovu střelu z úhlu vyrazil Pasveer nohou pouze k Bonymu Wilfriedovi, jenž patičkou usměrnil míč do brány. Armenteros se snažil okamžitě vyrovnat, jenže zpoza vápna pálil vedle.

Následně se opět hrálo dlouhou dobu bez pořádných šancí, vše vynahradila až závěrečné pětiminutovka. Nejprve selhal v jasné tutovce Duarte, jehož rána byla zblokována, krátce na to naopak fauloval Pasveer pronikajícího Ibarru, za což viděl červenou kartu a ještě daroval Vitesse penaltu. K její exekuci se postavil Bony, ovšem nastřelil pouze tyčku.

Po změně stran začali domácí fotbalisté aktivně, avšak ve finální fázi toho moc nevymysleli, takže gólman Telgenkamp mohl zůstat v klidu. Když už se náhodou dostali ke střele, dopadlo to většinou opravdu žalostně. Až po více než hodině hry pálil z hranice vápna jen těsně vedle tyčky Alexander Büttner.

Vytoužený pojišťující gól nakonec přidalo Vitesse v 68. minutě. Renato Ibarra vyslal na bránu Heraclesu nádhernou střelu z dobrých dvaceti metrů, která k radosti domácích fanoušků skončila v síti. Následně se zjevil hned ve dvou tutovkách Marco van Ginkel, jenže prvně trefil jen břevno, vzápětí jej bravurně vychytal Telgenkamp. Závěr utkání si už Vitesse pohlídalo a na své konto si připsalo další cenné tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar26165553:2553
2.AFC Ajax26157468:3352
3.PSV Eindhoven26156568:3851
4.FC Twente25146566:3048
5.Feyenoord Rotterdam26146651:3248
6.SC Heerenveen26139457:4148
7.SBV Vitesse26125934:2941
8.RKC Waalwijk261041228:3834
9.Roda JC261111444:5634
10.NEC Nijmegen261031330:3533
11.FC Groningen26951237:4932
12.Heracles Almelo26861239:4130
13.FC Utrecht26791039:4230
14.NAC Breda26851333:3929
15.ADO Den Haag26771229:5028
16.VVV Venlo26741531:5825
17.SBV Excelsior26461621:5818
18.BV De Graafschap25441721:5516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bony je borec

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec, trafit z penalty priamo do tyce, to chce viac ako stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je přesně to, co rozhoduje o tom, je-li hráč dobrý.

Reagovat
Stamby

AZ má šanci rozhodnout o titulu....

Reagovat
AjaxFans

Ještě moc brzo.To říkám furt

Reagovat
smazaný uživatel

Europska liga ich vycerpa...teda dufam

Reagovat
Stiksxx

Taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co Kalas hraje základ tak má Arnhem suverenně nejlepší obranu nizozemské ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

to je odpověď místním haterům....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Twente podvadza v statistikach.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas nehrál od 1. kola. přišel tam až v průběhu sezony. Tehdy byl Arnhem dost špatnej v obraně. Ty slováku jeden IQ ti asi nic neříká co?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meni na tom, ze ma Vitesse suverenne najlepsiu obranu v Eredivisie, ako si sam napisal?

Reagovat
smazaný uživatel

od té doby co přišel!!!!!! k smrti nenávidím slováky a ty dokazuješ proč!!

bez kalasa 5 zápasů 9 inkasovaných golů!!

s kalasem 21 zápasů 20 inkasovaných golů!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liecba nepomaha ?

Reagovat
smazaný uživatel

jako slovák neuneseš že Češi mají mladého stopera v nizozemské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vam prajem mladych juncov v Eredivisie

Reagovat
AjaxFans

Co to tak hrotíš?Bereš Kalase jako nějakého spasitele

Reagovat
afc ajax

pletú sa sem všeliaký "odborníci"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navíc twente hrálo o 2 zápasy méně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenne o 2 zapasy menej

Reagovat
stas87

preco mas slovaku s malym s a iq s velkym?

Reagovat
smazaný uživatel

protože slováci si nezaslouží velký S

Reagovat
stas87

a sparta ano?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nevyhraje titul tak ne

Reagovat
stas87

a az slovaci vyhraju nejake ms ci me,tiez si ho zasluzi?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
stas87

a myslis ze sa toho ja alebo ty niekedy dozijeme?

Reagovat
smazaný uživatel

timhle si získáš tak max slosyho ty primitivní skurvisyne

Reagovat
smazaný uživatel

af, videl si zapas Vitesse - Twente 1:4 ? tam tiez hral Kalas ....ta suverenna najlepsia obrana akosi zlyhala

Reagovat
smazaný uživatel

to byla náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani keby sa skrížil filip, kiwi a jožko murin nevzniklo by take individum ako je pan af

Reagovat
smazaný uživatel

necuduj sa, af - agresivny fracek

Reagovat
smazaný uživatel

Af argumentoval poměrně racionálně na základě statistiky - horší je to, co tu předvádí ten troll stata, to až zavání imbeciliou. Argumentovat na cokoliv jednou situací (zahozená penalta) nebo jedním zápasem je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadavky a urazky zacal vies kto, zas ta selektivna moralka.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Wilfried... wait for it... Bony!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tu jen krmíme trolla stata.

Reagovat
smazaný uživatel

waalwijk

Reagovat
smazaný uživatel

No tak výhrou ve Venlo jsme se snad definitivně zachránili. A najednou jsme jen bodík od play off, to vypadá nadějně.

Reagovat
fantomas

Nijmegen. Sem rád, že se tam kolem toho PO motaj zrovna týmy jako Roda, Waalwijk a Nijmegen - všem bych ho přál.

Reagovat
fantomas

A Groningen samozřejmě.

Reagovat
Stiksxx

já si říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vas teraz herne taha? Tadic? Granqvist musi rozhodne chybat, ked sa akurat zacal presadzovat v Janove, muselo prist to zranenie

Reagovat
fantomas

Hele, já si na Groningen nenašel čas, jak je rok dlouhej, takže ti to moc nepovim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Konečeně trošku normální výsledky, teda až na ten Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Konečeně trošku normální výsledky, teda až na ten Ajax

Reagovat
afc ajax

nopakuj sa tolko krát aspoň to tvwnte ma poťešilo

Reagovat
smazaný uživatel

na vás dojde při vzájemném souboji

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se nesmál, myslel jsem to vážně

Reagovat
afc ajax

Reagovat
AjaxFans

Na hofno,že bude ten Theo out.Ale snad už nastoupí Kolbein

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíše budu muset zrušit svou objednávku, kterou jsem před hodinou udělal

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTAzNjQyMDc2NjE4MjQwMDqmcsw%2FyNaH4ytE59g%3D

Reagovat
Stiksxx

Vcelku podařený víkend

Reagovat
Stiksxx

Víte kdy se hraje dohrávka Twente s Grepem?

Reagovat
smazaný uživatel

teďka ve středu v 18:30

Reagovat
Stiksxx

dík.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele