Nizozemská Eredivisie - souhrn 23. kola

26.02.2012, 18:24
Názory a komentáře
PSV v závěru šlágru s Feyenoordem urvalo výhru a zůstává na čele tabulky. Twente těsně porazilo Utrecht a tři body získal i Ajax. V boji o záchranu si hodně polepšily Waalwijk, Venlo a De Graafschap...

AZ Alkmaar - SC Heerenveen 3:3

26.02.2012 16:30

Góly: 25. Jozy Altidore, 57. Jozy Altidore, 82. Erik Falkenburg - 54. Filip Đuričić, 76. Bas Dost, 81. Luciano Narsingh

DSB Stadion nabídl podle očekávání hodně zajímavou podívanou, která nakonec vítěze nepřinesla, Alkmaar si tak s Heerenveenem body podělí. Domácím se tím pádem komplikují další plány, PSV už má na čele dvoubodový náskok.

Utkání začalo z obou stran až v nebývale ospalém tempu, to se změnilo až po dvaceti minutách hry, kdy začalo získávat přece jen navrch domácí AZ. Falkenburg sice ještě na Vandenbusscheho recept nenašel, to už ale potom neplatilo o pár minut později. Brett Holman nacentroval do vápna, odkud míč poslal do určeného prostoru Altidore - 1:0.

Ta samá spolupráce přišla na řadu také sedm minut před odchodem do kabin, avšak tentokráte se z této akce nic převratného neurodilo. Alkmaar své úsilí jenom stupňoval: Marcellisova rána zpoza vápna se však do branky nevešla, Holmana pak pro změnu zablokoval Gouweleeuw.

Po obrátce přišla z ničeho nic ojedinělá možnost Djuričiče a hned bylo srovnáno, Esteban totiž jeho ránu nezkrotil - 1:1. Zběsilý fotbal pokračoval i nadále. Vzápětí o sobě dala vědět dvojice Altidore - Holman, přičemž prvně jmenovaný svou druhou trefou v zápase poslal svůj tým znovu do vedení - 2:1.

Pojistku mohl o několik málo minut nato zabezpečit Altidore, ale neuspěl, Falkenburg potom střílel nad branku. Další změna skóre potom dorazila v 76. minutě, Beerens poslal ke zteči Dosta a mladý střelec zakončil přesně - 2:2. SCH se nakonec dostal o kus dopředu po dorážce Narsingha, vše poté ale vrátil do zajetých kolejí osm minut před koncem Falkenburg - 3:3.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam 3:2

26.02.2012 14:30

Góly: 44. Ola Toivonen, 66. Dries Mertens, 85. Zakaria Labyad - 71. Guyon Fernandez, 79. Guyon Fernandez

PSV doma díky povedenému závěru zvládlo velké utkání s Feyenoordem a zvítězilo těsně 3:2.

Utkání začalo vyrovnaně. Oba celky se spíše oťukávaly, ale po pár minutách přišla první velká šance. V běžící 8. minutě se k míči dostal hostující El Ahmadi. Ten se dokázal uvolnit v pokutovém území, avšak jeho následnou střelu zhatila obrana domácích. Hosté mohli zaúřadovat o 12 minut později. Po dobré akci vyrazil Isaksson míč na roh, na ten si naběhl Fernandéz a ve velké šanci se musel blýsknout domácí brankář, který perfektním zákrokem podržel své mužstvo.

Hosté zlobili a z přibývajícím časem dokonce pomalu začínali mít nad svým soupeřem navrch. Ve 42. minutě se tak ve výborné šanci ocitl aktivní El Ahmadi. Jeho následná střela však jen těsně minula břevno domácí branky. O dvě minuty později však přišla velká chvíle PSV. Ve 44. minutě se za obranou Feyenoordu objevila útočná dvojice PSV, při čemž chladnokrevný střelec Toivonen neváhal a přesnou ranou poslal PSV do vedení.

První poločas skončil pro domácí tedy více než dobře a všichni čekali na poločas číslo dvě. V tom PSV začalo lehce dominovat a vše vyvrcholilo v 66. minutě, ve které se uvolnil domácí Mertens a z dvaceti metrů napřáhl ke střele. Jeho pokus nabral zajímavé parametry a hostující brankář jen marně plachtil vzduchem - 2:0.

Domácí vedli o dvě branky a zdálo se, že je hotovo. Hosté však nesložili zbraně a o 6 minut později se snesl centr Schakena z pravé strany na nabíhajícího Fernandéze, který s přehledem překonal padajícího brankáře PSV. Feyenoord byl snižující brankou posilněn a o necelých 7 minut později byl na koni ještě mnohem více. V běžící 79. minutě totiž další skvělý centr Schakena z pravé strany sice sebrali bránící hráči, avšak ani jeden nedokázal míč odkopnout do bezpečí a tak vše vyřešil hostující Fernandéz, který přiběhl a tvrdou ranou senzačně srovnal.

Zdálo se tedy, že utkání skončí remízou, ovšem domácí potřebují naplno bodovat v každém utkání, a tak se PSV vrhlo do útoku. Zbývalo pět minut do konce základní hrací doby a v pokutovém území hostů se obránci Feyenoordu nedokázali domluvit. Zasahující brankář navíc smolně vyrazil míč k nohám domácího Labyada, která před odkrytou brankou již neměl sebemenší problém upravit skóre na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

FC Twente - FC Utrecht 1:0

26.02.2012 14:30

Góly: 44. Luuk de Jong

Twente čelilo velice nebezpečnému soupeři, nicméně už potřetí za čtyř pokusů dokázalo zvítězit nejtěsnějším výsledkem 1:0. Celkově vyhrálo počtvrté v řadě a díky tomu si drží tříbodový odstup od vedoucího PSV, navíc má duel k dobru. Na druhý Alkmaar má ztrátu jen jednoho bodu a navíc přeskočilo o jeden korálek Heerenveen, který právě remizoval na půdě Alkmaaru. Utrecht zůstává v tabulce třináctý a je relativně blízko sestupu.

Na šestnácté Venlo má totiž náskok pouhých tří bodů a to rozhodně není nijak dostatečný rozdíl. O jedinou branku utkání se postaral tradiční ostrostřelec Luuk de Jong minutu před poločasovou přestávkou a osamostatnil se na druhém místě Eredivisie mezi střelci s devatenácti zásahy. Lepší už je pouze Bas Dost z Heerenveenu s dvaceti brankami. Hosté ale po celý průběh zápasu předváděli s Twente vcelku vyrovnanou partii.

V úvodní dvacetiminutovce se oba nedělní soupeři těžko dostávali ze své vlastní poloviny a teprve ve 23. minutě se zrodil pokus o ohrožení branky. Douglas ale na gólmana hostů Roberta Fernandeze nevyzrál. Fernandez si poradil i s následnou střelou Willema Janssena těsně za hranicí vápna. Utrecht zahrozil až po půl hodině hry, rána Johana Martenssona se ale mezi tři tyče nevešla. V závěru poločasu musel Fernandez zlikvidovat ránu Nacera Chadliho.

Ve 44. minutě si ale naběhl na pas Tima Cornelisse šutér De Jong a z první poslal balón přímo do dolního levého rohu. Fernandez se nenudil v celém průběhu zápasu, následně fantasticky vyrazil po přímém volném kopu Johna z velké dálky ránu Chadliho asi z pěti metrů. Hosté měli nějaké šance na vyrovnání až v poslední dvacetiminutovce, Nana Asare ale dvakrát v zakončení selhal. V nastavení mohl navýšit vedení Twente střídající Emir Bajrami, mířil ale o centimetry nad branku.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - AFC Ajax 1:4

26.02.2012 12:30

Góly: 67. Jurgen Mattheij - 22. Aras Özbiliz, 45. Siem de Jong, 86. Siem de Jong, 89. Jan Vertonghen

Vítězná jízda Ajaxu stále pokračuje. Amsterdamský celek na půdě Excelsioru nepřipustil žádné zaváhání a došel si pro přesvědčivé vítězství v poměru 4:1.

Ajax měl v úvodu zápasu výrazně navrch, i přesto ale brankář De Ruiter musel řešit jedinou vážnější situaci. Střelou z přímého kopu se jej snažil překonat Özbiliz, ovšem neuspěl. Následně se začal osmělovat také Excelsior, který mohl jít po dvaceti minutách hry dokonce do vedení. Po centru z pravé strany se dostal k zakončení Tim Vincken, jenže ve skluzu bránu Vermeera přestřelil.

Mnohem lépe si zanedlouho vedl na druhé straně hřiště Aras Özbiliz. Mladý křídelník dostal vynikající míč od van Rhijna, využil dostatku prostoru a svou střelou nedal De Ruiterovi žádnou šanci. Domácí mohli brzy vyrovnat, jenže Edwin de Graaf nedokázal proměnit pokutový kop. V nastaveném čase prvního poločasu pak naopak udeřil znovu Ajax. Eriksen zahrával rohový kop, v pokutovém území se dostal k hlavičce špatně hlídaný Siem De Jong a míč poslal nechytatelně pod břevno.

Po změně stran začali domácí fotbalisté hodně aktivně a místy dělali amsterdamským hráčů velké problémy. Snížit mohl už útočník Rangelo Janga, s jeho střelou si ale ještě dokázal Vermeer poradit. O zdramatizování průběhu utkání se tak nakonec postaral až Jurgen Mattheij, který v 67. minutě využil centru od rohového praporku a hlavou usměrnil míč do sítě.

Dvougólové vedení na stranu Ajaxu mohl znovu vrátit Aras Özbiliz, jenže na připraveného gólmana De Ruitera nevyzrál. Úspěšný byl až v 86. minutě Siem de Jong, který si zpracoval výborný centr Eriksena a bez větších problémů vsítil svůj druhý gól v zápase. Na konečných 4:1 pak v předposlední minutě upravil stoper Jan Vertonghen.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Groningen 4:0

25.02.2012 20:45

Góly: 21. Leroy George, 32. Lasse Schöne, 63. Leroy George, 77. John Goossens

Nijmegen doma perfektně zvládl své utkání a svého soka z Groningenu jednoznačně přehrál. Za vše mluví konečný výsledek 4:0.

Začátek utkání patřil domácímu celku. Ten hned od prvních minut dával najevo, že rozhodně nedá svou kůži lacino. Do první velké šance se v 5. minutě dostal hlavičkující Rens van Eijden, který si naskočil na centr Lasse Schona. Jeho pokus však skončil těsně nad břevnem hostující branky. O deset minut později se scénář prakticky opakoval. Centrující Kevin Conboy našel volného Navarone Foora. Jeho hlavička však postrádala přesnost.

Domácí dominovali a v běžící 21. minutě si vypracovali další velkou šanci. Osamocená Foor se uvolnil a přesným pasem našel volného Georga. Ten se s míčem nemazlil a okamžitě jej napálil směr hostující branka. Luciano v brance Groningenu nestihl zareagovat a domácí šli do vedení.

Po půlhodině hry se síly na hřišti srovnali, ovšem vzápětí přišla pro hosty další rána. Ve 33. minutě totiž perfektním centrem našel Bram Nuytinck nabíhajícího Schona, který s menší pomocí bránícího Ivense dokázal usměrnit míč za záda hostujícího brankáře - 2:0.

Poločas vyzněl mnohem lépe pro domácí a zdálo se, že Groningen jen marně hledal motivaci. Začátek druhé půle byl však vyrovnaný. Groningen dokonce zaznamenal první větší šanci, když se do zakončení dostal Tadič. Babos však v brance NEC nezklamal a svůj celek podržel. Poté se oba celky oťukávaly, avšak po pár minutách opět Nijmegen získal pevnou půdu pod nohama a diktoval hru.

V běžící 63. minutě přišla na řadu rychlá akce NEC. Dlouhý výkop domácího brankáře Babose prodloužil hlavičkou do běhu Georgemu omylem bránící Ivens. George tak pelášil sám na Luciana, který tváří v tvář útočníkovi nemohl nic dělat - 3:0.

Hostující padli na kolena. Nijmegen jasně diktoval hru a o vítězi již bylo rozhodnuto. Utkání se tak jen dohrávalo. Závěrečný nátlak Groningenu ani nepřicházel a tak necelých třináct minut před koncem stanovil ještě konečné skóre utkání Goossens, který překonal Luciana počtvrté.

Více informací k zápasu

Roda JC - BV De Graafschap 0:2

25.02.2012 19:45

Góly: 25. Rydell Poepon, 90. Sofiane El Hassnaoui

Velice překvapivý výsledek se zrodil na půdě Rody Kerkrade, která zatím na jaře předvádí slušné výkony a posunula se již do horní poloviny tabulky, navíc přesáhla hranici třiceti bodů. Nyní zůstává na devátém místě díky zaváhání ostatních protivníků a střed tabulky od sedmého místa se začíná hodně vyrovnávat. De Graafschap na jaře zvítězil vůbec poprvé a odváží si domů cenné tři body, díky úspěchu opustil poslední místo a je o bod před Excelsiorem.

Nicméně tento úspěch mu rozhodně nestačí, má totiž před sebou šestibodovou propast na šestnácté Venlo a patnácté místo zaručující přímou záchranu je vzdáleno na osm bodů. Hosté vsítili úvodní branku krátce po polovině prvního poločasu a poté odolávali tlaku domácího protivníka, pojišťovací gól přidali v nastaveném čase. Přitom domácí měli územní převahu a vypracovali si také více gólových příležitostí.

Domácí v úvodu určovali tempo hry a vymýšleli gólové akce. V první větší šanci se zjevil přesně v polovině úvodního dějství Sanharib Malki, avšak Yves de Winter vyrazil dobře na rohový kop. Po jeho zahrání se vytáhl i proti hlavičce Madse Junkera asi ze šesti metrů. A ihned na to přišel na druhé straně protiútok. Po levéé straně utekl všem izraelský fotbalista Gil Vermouth a poslal dlouhý pas do pokutového území.

Tam využil dobrého výběru místa Rydel Poepon a zakončil přesně k levé tyči z deseti metrů. Až do konce poločasu se hrálo spíše ve středu hřiště a po šancích ani vid, ani slechu. Po přestávce vypálil těsně za hranicí vápna Junker, ale i nyní gólman De Winter vyrazil míč konečky prstů kolem pravé tyče. Belgický gólman likvidoval jednu šanci soupeře za druhou a hosté v první nastavené minutě nakonec přidali gólovou pojistku. Po zpětné přihrávce Poepona uzavřel gólový účet utkání ranou do pravého rohu El Hassnaoui.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - Heracles Almelo 3:1

25.02.2012 19:45

Góly: 8. Uche Nwofor, 28. Yanic Wildschut, 90. Robert Cullen - 44. Lerin Duarte

Hráči Venla také dnes potvrdili zlepšení z posledních zápasů a proti Heraclesu vyválčili nesmírně důležité vítězství 3:1. Na patnáctý Haag tak ztrácejí aktuálně už jen dva body.

Vstup do utkání vyšel domácím fotbalistům nadmíru dobře. Už po osmi minutách šli totiž do vedení, když přihrávky Marcela Meeuwise využil útočník Uche Nwofor a přesně umístěnou střelou překonal bezmocného Pasveera.

Venlo i nadále hýřilo aktivitou a po necelé půlhodině hry bylo odměněno druhou brankou, kterou si tentokrát připsal na své konto Yannick Wildschut. Heracles ovšem dokázal ještě před přestávkou na nepříznivý stav odpovědět. Lerin Duarte si zpracoval dlouhý míč a následnou ranou snížil opět na rozdíl jediné branky.

V 53. minutě měl velkou příležitost domácí Wildschut, který si na hranici vápna udělal prostor k zakončení, jeho následná střela byla ale zblokována. Blízko vyrovnání se naopak zanedlouho ocitl Everton, jenže po centru ze strany hlavičkoval zhruba metr vedle tyčky. Další šance zápasu pak patřila aktivnímu Wildschutovi, jenž pláchl po levé lajně, dostal se až do šestnáctky, kde chtěl Pasveera překonat z ostrého úhlu, ten ovšem jeho střelu vyrazil.

V závěru zápasu začalo Venlo myslet především na obranu, a tak se do žádných zběsilých útoků už nehnalo. I přesto ale nakonec v poslední minutě základní hrací doby přidalo třetí branku. Wildschut svou příležitost sice využít nedokázal, hned vzápětí ale přihrál na úplně volného Roberta Cullena, který placírkou poslal míč do prázdné brány a pečetil tak vítězství svého celku.

Více informací k zápasu

NAC Breda - ADO Den Haag 4:0

25.02.2012 18:45

Góly: 6. Santi Kolk, 11. Kees Luijckx, 64. Santi Kolk, 90. Eric Botteghin

Souboj dvou celků, které ještě nevyhrály, vyzněl lépe pro domácí tým. Den Haag doposud sice získal v pěti duelech tři body, další na své konto ale nepřidá, a proto se propadl na patnácté místo tabulky. Navíc má pouze dvoubodový náskok na šestnácté barážové místo Venla, což určitě není příznivé zjištění. Breda i přes výhru na tom není o moc lépe, patří jí čtrnácté místo a má pouze o bod více, než její sobotní soupeř.

Breda ale ovládla toto utkání s naprostým přehledem a konečně alespoň lehce napravila dosavadní jediný získaný bod. Hrdinou zápasu se stal Santi Kolk, který otevřel skóre zápasu velice brzy a v polovině druhého poločasu definitivně zhasl naději protivníka. Den Haagu se nepovedl hlavně úvod zápasu, kde během 11. minut inkasoval hned dvakrát a za tohoto stavu se na cizí půdě otáčí výsledek vskutku velice obtížně.

NAC se dostalo do vedení v 6. minutě, kdy si na rohový kop z pravé strany naskočil hlavou Kolk a nedal gólmanovi Ginu Coutinhovi žádnou šanci. O pět minut později založil Kolk další akci, kdy se k balónu následně dostal Anthony Lurling. Po jeho centru z levé strany tečoval před vyběhnutým Coutinhem míč do branky Kees Luijckx - 2:0. Do konce poločasu zahrozil Den Haag jednou, necelé dvě minuty před přestávkou.

Po centru Stanleyho Elberse pálil dobře John Verhoek, jeho střelu ale z horního růžku vyškrábl brilantně konečky prstů brankář Jelle ten Rouwelaar. Po pauze pálil Verhoek po dalším z pasů Elberse těsně nad, v 64. minutě ale na druhé straně úřadoval Kolk. Po centru Jeffreyho Sarponga měl dost času zakončit, počkal si na pohyb Coutinha a s přehledem ho pokořil. V nastaveném čase pečetil výsledek 4:0 pro domácí Eric Botteghin, hosté se do žádné výrazné příležitosti už nedostali.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - SBV Vitesse 1:0

24.02.2012 20:00

Góly: 37. Krisztián Németh

Hráči Vitesse znovu potvrdili, že po zimní pauze jen marně hledají ideální formu. V duelu s Waalwijkem předvedli nevýrazný výkon a po zásluze prohráli 0:1.

Hosté ale každopádně začali velmi aktivně a během úvodních minut domácím fotbalistům, až na pár výjimek, téměř nepůjčili míč. Své převahy ovšem nedokázali nijak využít, dokonce si nevypracovali ani jednu šanci. V patnácté minutě pak naopak mohli z ničeho nic inkasovat. Schet dostal vynikající přihrávku za obranu, zbavil se bránícího Büttnera a postupoval sám na branku, se střelou ale příliš otálel, a proto vše vyřešil výborným skluzem Kalas.

Tempo hry následně výrazně opadlo a diváci sledovali nesmírně vyrovnaný souboj, který je však příliš bavit nemohl, jelikož oba týmy se v útoku opravdu trápily. I přesto ale dokázal Waalwijk v 37. minutě udeřit. Střelu Roberta Brabera sice gólman Velthuizen vyrazil, hned vzápětí se ovšem dostal k zakončení Krisztián Németh, jenž už byl úspěšný - 1:0. Vitesse mohlo ještě před přestávkou vyrovnat, jenže rána Ibarry, jejíž směr ovlivnil svým zákrokem brankář Zoet, orazítkovala pouze břevno.

Po změně stran nudná podívaná pokračovala. Oba týmy si nedokázaly vypracovat absolutně žádné příležitosti, a tak to hráči jako van der Heijden nebo Braber zkoušeli alespoň z dálky, ovšem neúspěšně. Waalwijk bránil opravdu velmi dobře, takže hosté si mohli nechat o gólu jen zdát.

V závěrečné desetiminutovce naopak mohl vedení pojistit druhou brankou Castillion, jenže z úhlu jej vychytal Velthuizen, následně pálil těsně vedle Meijers. V nastaveném čase bylo Vitesse nesmírně blízko vyrovnání, když se Havenaar obtočil okolo svého strážce a nebezpečně vypálil, branku Zoeta ale přestřelil. Waalwijk už další nepříjemnosti nedovolil a došel si pro tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven23146360:2848
2.AZ Alkmaar23144548:2446
3.FC Twente22136359:2345
4.SC Heerenveen23128352:3444
5.AFC Ajax23127459:3243
6.Feyenoord Rotterdam23125647:3141
7.SBV Vitesse2395927:2832
8.FC Groningen2395935:4232
9.Roda JC231011239:4931
10.Heracles Almelo2386938:3430
11.RKC Waalwijk23841126:3528
12.NEC Nijmegen23821325:3426
13.FC Utrecht23671035:4025
14.NAC Breda23741229:3625
15.ADO Den Haag23661127:4824
16.VVV Venlo23641328:5222
17.BV De Graafschap22441421:5016
18.SBV Excelsior23361417:5215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
Stiksxx

Výborně Waalwijk. Zoeta nula zajisté potěší. a mě takéééé

Reagovat
stas87

po kolkych rokoch je eredivisie tak vyrovnana?

Reagovat
AjaxFans

po 0 Do konce ješte daleko,tam to bude teprv zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

waalwijk fandim im od 1992 a doteraz ma to nepreslo))

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca sa mi podarilo byt na zopar ich zapasov, chodim sluzobne do NL, tak som zbehol. naposledy na twente v oktobri ked fasli styrku... no, nevadi. aj ten sal by som niekde doma nasiel. medzi salmi hjk helsinki a fylkir reykjavik)))

Reagovat
fantomas

Zajímavej výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

no ked tam zijes (hore v skandinavii) niekolko rokov, tak sa zakonite stanes ich fanusikom))))

Reagovat
fantomas

Jasnačka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ziju v Amsterdamu a rozhodne me to k Ajaxu netahne, spis naopak

Reagovat
fantomas

Reagovat
AjaxFans

Tak to ti přeji

Je těžké fandit klubu,kterému se "nedaří!.A to nemyslím nijak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem. ja to nejak neriesim)))) mne je waalwijk sympaticky aj ako klub aj ako mestecko.

Reagovat
smazaný uživatel

AZ + VVV VVV se konecne zveda, AZ musi vypraskat Heerenveen

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně NEC, zase po čase důležitá výhra.

Reagovat
AjaxFans

dobrý nášup

Reagovat
Stiksxx

Jak může Roda doma protect s poslednííííím?? Já jí měl na tiketu.

Reagovat
afc ajax

aj ja ten zápas mi odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

teď už jen čekat na ztráty konkurentů

Reagovat
afc ajax

no jo remíza by pomohla aj na PSV aj AZ

Reagovat
Stiksxx

Tak já jsem vcelku spokojen s remízkou na AZ ..i když Srdíčka šahali po třech bodech..škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza je ideální

Reagovat
Elliasson

A Liga Mistrů pro Feyenoord je už po dnešku utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si musel být asi hodně naivní

Reagovat
Elliasson

Komu se podaří porazit Ajax?

Reagovat
Stiksxx

Utrechtu?

Reagovat
Elliasson

Vím, že Ajax 4-krát prohrál (i s Utrechtem), ale Feyenoord letos hraje hodně dobře, ještě k tomu má super střelce Guidettiho, takže mně je trochu líto, že se LM nezúčastní.

Reagovat
AjaxFans

Je odehráno pár kol.Do konce je ještě daleko,vše může dopadnout jakkoliv

Reagovat
afc ajax

aj ja som zvedavý aký koniec bude mať táto sezóna ale aj vlani sme mali zlý začiatok roka tak hádam keď zabojujeme tak sa to može zase zmeniť v náš prospech .teraz sa možme sústrediť na Eredivisie . GO AJAX!!!

Reagovat
Elliasson

A ještě to nám vlastně chybělo.

Reagovat
Stiksxx

tjn..to jste na nás ztráceli tak 12 bodů a ještě jste to dokázali vyhrát..ale to byla náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem přesvědčený, že březen napoví jak to nakonec dopadne, pokud PSV zvládne svoje zápasy v březnu, budou s velkou pravděpodobností mistři

Reagovat
Stiksxx

tjn..máme tam Twente, Heerenveen, Ajax..Tak když se podaří vyhrát doma a plichtit s Ajaxem..pak ještě doma AZ..tak se to může povést..každopádně to máme ve svých rukou.

Reagovat
afc ajax

ADO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele