Nizozemská Eredivisie - souhrn 15. kola

27.11.2009, 22:45, aktualizováno 29.11.2009, 16:37
Komentáře a souhrny
V Nizozemsku nic nového, týmy z horní části tabulky nezaváhaly. Včera braly po třech bodech Twente, Eindhoven i Alkmaar, v neděli je napodobily Ajax výhrou na hřišti Vitesse i Feyenoord, který uspěl v Haagu. Utrecht porazil Bredu, Groningen remizoval s Nijmegenem.

Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven 2:3

27.11.2009 20:45

Góly: 28. Rydell Poepon, 54. Rydell Poepon - 13. Danko Lazović, 69. Jonathan Reis, 72. Balázs Dzsudzsák

PSV Eindhoven se tentokrát na svou další výhru pořádně nadřel. Proti Spartě Rotterdam dokonce nějakou dobu prohrával, nakonec se mu ale nepříznivý stav během tří minut povedlo otočit a udržel si tak svou neporazitelnost.

Zápas se pro hosty vyvíjel ze začátku poměrně dobře. Brzy se ujali vedení a málokdo z fanoušků si připouštěl, že by z tohoto duelu mohlo být ještě velké drama. Rydell Poepon ale dokázal dvěma góly dát klání nový náboj a PSV se muselo ještě hodně snažit, aby vydolovalo nějaké body.

Již třináctá minuta nám nabídla úvodní branku. Danko Lazovič se dostal k zajímavé střele, gólman Aleksander Šeliga jej však vychytal a míč vyrazil na roh. Z něho však tentýž hráč udeřil podruhé, když nikým nehlídán mířil přesně hlavou.

Sparta v minulém kole obdržela debakl od Venla, a tak se hráči zcela jistě báli, aby i tento zápas nedopadl obdobně. Poměrně brzy však dokázali odpovědět. Darko Bodul našel kanonýra Rydella Poepona, který z hranice pokutového území poslal míč do sítě. Ani PSV ale nezůstalo pozadu. Nebezpečně pálil Dzsuzsdák, jenže jeho pokus dokázali obránci vykopnou z brankové čáry.

Po změně stran svěřenci trenéra Ruttena nezačali zrovna nejlépe. V 54. minutě opět zafungovala spolupráce dvojice Bodul-Poepon a byla z toho druhá branka. Podobně jako v prvním případě, i tentokrát zakončoval druhý jmenovaný.

PSV tento inkasovaný gól ale rozhodně nezlomil, jelikož brzy odpovědělo. Na 2:2 vyrovnal tvrdou ranou Jonathan Reis. A za pár okamžiků zcela otočil stav utkání Dzsudzsák, kterého vyslal do dobré příležitosti Engelaar. V závěrečných minutách už žádná branka nepadla, a proto se povedlo prodloužit Eindhovenu svou sérii výher na šest zápasů.

Minimálně do sobotního večera se navíc posunul do čela ligy. Pokud se Twente nepodaří zvítězit, tak na něm vydrží až do příštího kola.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - VVV Venlo 2:0

28.11.2009 18:45

Góly: 21. Jeremain Lens, 47. Brett Holman

Obhájce titulu z Alkmaaru se stále snaží stáhnout náskok vedoucí trojice na čele a v 15. kole holandské Eredivisie přivítal na domácí půdě Venlo, které po devadesát minut nekladlo odpor, a tak se domácí AZ mohlo radovat z vítězství 2:0.

Začátek utkání patřil jednoznačně domácímu favoritovi. Ten se také mohl dostat do brzkého vedení a to zásluhou útočícího Wernblooma. Ten se dostal do dobré pozice, avšak díky značné nepřesnosti nedokázal hostujícího brankáře překonat.

Domácí ovšem nepřestávali útočit a v 21. minutě přišla první ohromná šance. Lens se chopil míče před pokutovým územím a drzým průnikem se dostal až před brankáře hostujícího celku. V souboji tváří v tvář zachoval Lens chladnou hlavu a nekompromisní střelou poslal domácí AZ do vedení.

Neuběhlo mnoho a hostující Venlo se dostalo do slibné šance vyrovnat. Sandro Calabro si pohrál s bránícími hráči Alkmaaru a střelou z otočky kvalitně prověřil brankáře Romera. Ten ovšem neváhal ukázat své dovednosti a parádním zákrokem podržel svůj celek a udržel tak vedení svého týmu.

První poločas tedy skončil jasnou dominancí domácích. Do druhé půle nastupovalo AZ s jasným cílem přidat další branku a zápas s přehledem dotáhnout do vítězného konce.

To začali domácí plnit již v samém začátku druhého dějství. Běžela 47. minuta a přišel parádní centr z pravé strany. Na ten si nejvýše naskočil Holman a přesnou hlavičkou do horního rohu splnil požadavky domácího trenéra.

Hosté potom přitlačili na pilu, ovšem zmohli se pouze ke střeleckým pokusům ze střední vzdálenosti. Bohužel pro Venlo se domácí obrana, respektive domácí brankář, dokázala střely zneškodnit. Utkání se tak uchýlilo se svému konci a Alkmaar se mohl radovat z celkem snadného vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - RKC Waalwijk 3:1

28.11.2009 19:45

Góly: 39. Viktor Elm, 54. Viktor Elm, 90. Roy Beerens - 79. Fred Benson

Dvojitý zásah Viktora Elma ještě více přirazil Waalwijk ke dnu ligové tabulky. RKC tímto zaznamenalo už dvanáctou porážku v sezoně a pokračuje ve spanilé cestě o patro níže. Švecův Heerenveen se naopak zase o něco přiblížil pohárovým příčkám.

Domácí mužstvo naprosto ovládlo první poločas, přesto se prozatím spokojovalo s pouhým málem polovičních šancí. Až šest minut před přestávkou se Heerenveen konečně dostal k pořádnému ohrožení Levitovy branky a hned z toho byl první gól zápasu. Zprava centroval Mielsen, na osu pokutového území si naběhl Elm a pravačkou neomylně nasměroval balon do sítě. Domácí své vedení zdvojnásobili hned na začátku druhého dějství, v němž ještě přitlačili na pilu. V 54. minutě tedy stejná ústřední dvojice zařídila, že SV nemuselo být ve zbývajících minutách příliš nervózní. Po další Mielsenově přihrávce tentokrát Elm přesně zakončoval levou nohou.

Hrdina večera se mohl brzy radovat z hattricku, když se po faulu Muldera na Assaidiho postavil k exekuci pokutového kopu. Ten však neproměnil, vypálil přímo do připraveného brankáře. A Heerenveen mohl klidně litovat. Jedenáct minut před koncem se totiž soupeř zmátožil, když prostřednictvím Bensonovy šikovné teče dosáhl na svůj teprve pátý venkovní zásah v letošní sezoně. Hosté byli rázem při chuti a v závěru ještě favorita pořádně zmáčkli. Vandenbussche dokonce musel v nastavení zasahovat proti nepříjemnému pokusu Benschopa. Beerensovo úchvatné sólo však hned vzápětí naočkovalo domácím příznivcům opět klid do žil.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Roda JC 3:2

28.11.2009 19:45

Góly: 23. Everton, 52. Bas Dost, 74. Willie Overtoom - 82. Mads Junker, 88. Pa-Modou Kah

Patnácté kolo holandské Eredivisie proti sobě poslalo průměrný Heracles a zachraňující se Rodu. Domácí byli jasným favoritem a vedli dokonce o tři branky, avšak s méně kvalitním soupeřem se ještě hodně potrápili, když v samotném závěru dvakrát inkasoval. Přesto si však dokázali po devadesáti minutách na konto připsat zisk tří bodů a zvítězit těsně 3:2.

Domácí vlétli do utkání jako hurikán, když od samého začátku dotírali na obranu Rody. Ta ovšem byla na tento nápor připravena a dlouhou dobu nedovolila Heraclesu žádnou šanci. Ta první přišla po úniku po levé straně hřiště a následném centru do pokutového území. Na ten si nejvýše naskočil Fledderus a hlavičkou vyděsil brankáře Kerkrade, když jeho pokus mířil těsně nad.

Poté ovšem přišla 21. minuta a přímá kolmice na rozeběhnutého Evertona. Ten si pohrál s bránícími hráči a běžel sám na brankáře Castra. Domácí útočník se obvykle v takovýchto situacích nemýlí a ani tento případ nebyl výjimkou, když nekompromisní střelou poslal Heracles do vytouženého vedení.

V samotném závěru první půle se do velké šance dostali také hostující hráči, a to zásluhou dotírajícího Bodora. Ten měl velkou chuť vstřelit branku a hodně to na něm bylo znát. Bohužel pro něj ale nebyl na svůj střelecký pokus dostatečně koncentrován, a tak s jeho střenou neměl brankář Telgenkamp žádné větší problémy.

Přišla na řadu teda druhá půle a s ní další nátlak domácích. Ti nechtěli dopustit, aby hosté náhodou srovnali, a tak okamžitě začali usilovat o brankovou pojistku. Ta přišla v 52. minutě, když se po pravé straně uvolnil Douglas a přesným pasem vybídl ke skórování Dosta. Ten byl na tento úkol připraven a tvrdou ranou zvýšil vedení svého celku na 2:0.

Domácí stále do svého soupeře bušili a další branka byla na řadě. Běžela 74. minuta a drzý průnik Overtooma. Ten se s ničím nepáral a jednoduše prošel přes obranu Rody a technickým pokusem překonal Castra v brance hostů.

Poté ovšem přišel zkrat v domácích řadách, hráči Heraclesu totiž usnuli na vavřínech a dali hostujícímu celku možnost zápas ještě zdramatizovat. Nejprve v 82. minutě, kdy Skoubo našel volného Junkera a ten přesnou ranou snížil na 3:1, a poté dvě minuty před konce řádné hrací doby, kdy se dokázal uvolnit Kah a přesnou trefou změnil stav na 3:2. Hosté už ale více nestihli, a tak se Heracles mohl radovat z vítězství 3:2.

Více informací k zápasu

Willem II - FC Twente 1:3

28.11.2009 20:45

Góly: 15. Christophe Grégoire - 8. Wout Brama, 35. Miroslav Stoch, 69. Bryan Ruiz

Twente zajíždělo v rámci 15. kola holandské Eredivisie na půdu Willemu II, kde chtělo, jak jinak než, zvítězit a vrátit se do čela tabulky. To se hostujícímu celku také podařilo a celkem snadně si poradil se svým soupeřem, když dokázal s přehledem zvítězit 3:1.

Začátek utkání patřil favoritovi. Twente se do svého soupeře zakouslo jako do sladkého pamlsku a s jeho ukusováním rozhodně nechtělo přestat. Přišla 8. minuta a s ní i první branková šance. V dobré vzdálenosti se totiž uvolnil hostující Brama a místo centru zvolil přímou střelu. To nečekal nikdo z přítomných a domácí brankář už vůbec, a tak byl celkem snadno překonán.

Twente se tedy mohlo radovat s brzké branky, avšak radost mu vydržela pouhých sedm minut. Gregorie si potáhl míč podél pokutového území a dravým průnikem do něj vnikl. Stopku mu ovšem vystavil jeden z bránících hráčů. Jeho zákrok rozhodčí posoudil jako nedovolený, a tak dostali domácí výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil sám Gregorie a s přehledem vyrovnal skóre.

Hosté ovšem okamžitě začali bojovat a usilovat o vedení. To se jim vyplatilo a ve 35. minutě vstřelili druhou branku. Podle domácích ovšem neprávem. Po rohovém kopu totiž byl faulován domácí brankář Mäenpää, avšak píšťalka rozhodčího zůstala v klidu. Toho využil Miroslav Stoch, který se dostal k odraženému míči a neměl žádný problém jej poslat do sítě.

Branka uznána byla a protesty domácích nebyly nic platné. Do druhé půle se tedy šlo za stavu 1:2 a domácí věřili, že dokáží znovu srovnat. O to se mohl krátce po začátku druhého dějství postarat Bart Biemans, avšak jeho nepřesný pokus skončil vysoko nad hostující brankou.

Hra se poté ovšem výrazně zhoršila a oba celky spíše vyčkávaly na chybu soupeře. Z tohoto polospánku ovšem všechny probudila 69. minuta, ve které chyboval domácí Swinkels a duchapřítomný Ruiz jeho chyby dokázal využít a tvrdou ranou zvýšil na 1:3. Domácí poté nekladli žádný odpor a Twente si svůj náskok už pohlídalo a mohlo se tak díky zisků tří bodů vrátit zpět na čelo tabulky.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam 0:2

29.11.2009 12:30

Góly: 23. Ron Vlaar, 90+4. Andwelé Slory

Feyenoord zaznamenal vůbec první výhru v listopadu až teprve v tomto kole, kdy dokázal zdolat Den Haag a udržel si tak prozatímní čtvrté místo. Na nejlepší protivníky sice stále něco ztrácí, ovšem alespoň udržel konstantní náskok od dalších vlčáků.

Den Haag naproti tomu klesl na barážové místo, plašit ale rozhodně nemusí, chvost tabulky je hodně vyrovnaný. O výhře hostů rozhodl ještě v první půli Ron Vlaar.

Den Haag tak prodloužil svou sérii bez vítězství na devět zápasů a zřejmě se modlí, aby nepovedený podzim konečně skončil. Avšak do té doby musí začít sbírat nějaké korálky. Proti favoritovi nepředvedl žádný strašný výkon, avšak nebyl dostatečně produktivní a v závěru obdržel druhou branku, která už byla jen vyvrcholením zmaru. Od úvodních minut vytvořil Den Haag na soupeře tlak, jenže v polovině úvodního dějství ho zmrazila gólová trefa.

Domácí se do první akce probojovali hned ve 2. minutě, kdy pálil zblízka do gólmana Darleye Yuri Cornelisse, ke gólové dorážce chyběl Charltonu Vincentovi pouze krok. Hned poté musel Brazilec mezi třemi tyčemi vytasit další zákrok, po přímém volném kopu Pascala Bosschaarta a prodloužení hlavou od Csaba Horvatha neuspěl Timothy Derijck. Následně ukradl Darley balón společně s obráncem Bart Schenkeveldem odvrátili nebezpečný centr od Verhoeka.

Jenže Feyenoord odpověděl nejlépe, jak mohl. Nejprve sice po volném přímém kopu Luigi Bruinse veterán Roy Maakay nechal vyniknout brankáře Barryho Ditewiga, jenž míč vytěsnil konečky prstů do zázemí. Z rohového kopu pak ale nacentroval Bruins přímo na hlavu Vlaara a ten se nemýlil. Den Haag pokračoval v tlaku i po změně stran, jenže ne a ne vsítit branku. Proti hlavičce Verhoeka zbránil fantasticky vyrovnání opět hrdina Darley.

Na druhé straně v téměř identické situaci uspěl také gólman Ditewig proti Maakayovi. Po přímém kopu Verhoeka mohl vyrovnat ještě Bosschaart, jenže na zadní tyči ho stačil ozbrojit Leroy Fer. Do konce zápasu to zkusil aktivní Bosschaart znovu, jenže síť nerozvlnil a proto na druhé straně unikl otevřené obraně Slory a pasem podél těla Ditewiga uzavřel gólový účet utkání.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - AFC Ajax 1:5

29.11.2009 12:30

Góly: 4. Dalibor Stevanovič - 15. Marko Pantelić, 19. Marko Pantelić, 50. Marko Pantelić, 69. Kennedy Bakircioglü, 73. Ismaïl Aissati

Ajaxu je zřejmě skutečně jedno, zda hraje doma, nebo venku. Svou vynikající formu potvrdil také na Vitesse, kde bez problémů dokráčel k výhře 5:1. Hattrickem se blýsknul kanonýr Marko Pantelič.

Po výhrách PSV i Twente si nemohl dovolit Ajax nějaké bodové zaváhání. Z Arnhemu bez vítězství nechtěl odjíždět, jenže jeho plán dostal velmi rychle vážné trhliny. Domácí fotbalisté totiž do zápasu vstoupili velmi dobře a brzy se ujali vedení. Ve 4. minutě se dostal k centru Kaya, našel Stevanoviče, jenž pravačkou vyslal na bránu Stekelenburga nechytatelnou pozemní ránu.

Amsterdamský celek se ovšem nenechal zlomit, vrhl se do útoku a výsledkem byl poměrně rychlý gól. Pantelič převzal Suárezovu přihrávku, otočil se a dokázal propálit Rooma, jenž minutu předtím střídal jedničku Velthuizena. Ani vyrovnaný stav ale Ajaxu nevyhovoval, a tak dělal vše pro to, aby vstřelil druhou branku. Na ní čekal pouhé čtyři minuty. Poté opět zaúřadoval hvězdný Pantelič. Ten se tentokrát dostal k centru Anity a přesně mířenou hlavičkou nedal domácímu gólmanovi šanci.

Vzápětí mohl vedení ještě pojistit Luis Suárez. Uruguayský reprezentant se ocitl zcela osamocen před bránou, jeho střela mu ale nesedla a postrádala přesnost. Jak se později však ukázalo, mrzet jej to příliš nemuselo. Stav se do přestávky už nezměnil.

Po změně stran potvrdil Ajax svou suverenitu. Velmi brzy dokonal svůj hattrick Marko Pantelič, který byl dnes k neudržení. V 50. minutě dostal míč od stopera Alderweirelda, udělal si pozici ke střele a z velké míry rozhodl toto střetnutí. Vitesse na nepříznivý stav už nijak zareagovat nedokázalo a navíc ještě dvakrát inkasovalo.

Čtvrtý gól za zády gólmana Rooma přišel v 69. minutě. Kennedy byl sice na hřišti jen pár sekund, i to mu však stačilo k tomu, aby se zapsal mezi střelce. Podle domácích však branka platit neměla, jelikož údajně padla z ofsajdu. To však ještě nebyl konec. Definitivní podobu dal výsledku Aissati, který dorážel míč do prázdné brány po vyražené střele Suáreze.

Více informací k zápasu

FC Groningen - NEC Nijmegen 2:2

29.11.2009 14:30

Góly: 7. Tim Matavž, 88. Nicklas Pedersen - 33. Björn Vleminckx, 66. Youssef El Akchaoui (pen.)

Patnácté kolo holandské Eredivisie proti sobě poslalo dva rozdílné celky. Jako domácí ce představil ambiciózní Groningen a proti němu trápící se Nijmegen. Utkání nakonec skončilo smírně 2:2.

Domácí nastoupili do utkání s jasným cílem zvítězit a svůj plán začali plnit již od samého úvodu. Díky raketovému startu se Groningen již v 7. minutě dostal do brzkého vedení. K míči se dostal domácí Goran Lovre a ten si s míčem rozumí. Pohrál si tak s obránci a přesnou přihrávkou našel volného Matavze, který si se zakončením poradil a domácí rychle vedli.

Poté otěže zápasu ovšem připadly do rukou hostujícího celku. Ten s okamžitě snažil o srovnání kroku s Groningenem, avšak odpor mu kladla dobře zformovaná obrana. Přišla tedy 33. minuta a s ní dobrá individuální práce El-Akchaouiho, který si svým dravým průnikem vybojoval dostatek času na přesnou přihrávku. Tu nasměroval přesně do míst, kde stál Vleminckr, který ranou z první překonal domácího brankáře a srovnal stav na 1:1.

První poločas skončil tedy nerozhodným stavem a rozuzlení mělo přinést druhé dějství. Do toho naskočili aktivněji hosté a také se dočkali zasloužené odměny. Hostující Goossens převzal míč na vlastní půlce a rychlým sólem se ocitl sám před domácím brankářem, kterému nezbývalo nic jiného než zkusit vyběhnout. To také udělal, avšak v pádu zasáhl i útočícího hráče, který neváhal a padl na zem. Rozhodčí tak nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil El-Akchaoui a tvrdou ranou poslal hostující tým do vedení.

Domácí ovšem neváhali a okamžitě své síly vrhli do útoku. Hosté ovšem věděli, co riskují a prakticky v mžiku zareagovali kvalitní obranou. Ta po celou dobu odolávala nakopávaným balonům a snahám o střelu ze střední vzdálenosti. Ovšem přišla 89. minuta a s ní i parádní přihrávka Garcii na rozeběhnutého Pedersena, který krátce před konce překonal brankáře hostů a stanovil tak konečné skóre na 2:2.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - NAC Breda 3:1

29.11.2009 14:30

Góly: 55. Kevin Vandenbergh, 59. Gianluca Nijholt, 90. Jacob Mulenga - 61. Matthew Amoah

Utkáním mezi domácím Utrechtem a hostující Bredou pokračovalo 15. kolo holandské Eredivisie. Utkání nabídlo překvapivě fotbalovou nudu, avšak i přesto přineslo čtyři branky a konečné vítězství domácích 3:1.

Utrechtu patřil úvod utkání a do první velké šance se dostal již ve 2. minutě a to zásluhou útočícího Asareho, ten ovšem v zakončení nezachoval chladnou hlavu a jeho střela skončilo vysoko nad brankou hostů. Hosté na tuto skutečnost odpovídali šancí Leonarda, avšak ani ta se neujala, a tak se stav neměnil.

První poločas se poté proměnil v sérii nevydařených pokusů o vstřelení branky. Do poločasové přestávky se tedy šlo za bezbrankového stavu a na řadu přišel poločas druhý a s ním i první branky.

První přišla v 55. minutě, a to z kopačky domácího Vandenbergha, který se dokázal v pokutovém území hostujícího celku zorientovat nejlépe a tvrdou ranou poslal domácí celek do vedení. Neuběhlo mnoho a domácí se znovu mohli radovat z branky. O čtyři minuty později se totiž k míči dostal Nijholt a technickým pokusem poslal svůj celek již do dvoubrankového vedení.

O dvě minuty později ovšem přišel kontaktní gól z hostující strany. Míče se zmocnil hostující Gorter a naservíroval ho volnému Amoahovi, který v klíčové situaci zachoval chladnou hlavu a vykřesal pro Bredu naději.

Blížil se ovšem samotný konec utkání a s ním měl přijít nápor hostujícího celku, ovšem ten nepřicházel, a tak přišla 90. minuta a s ní rozhodující okamžik, ve které se uvolnil Mulenga a tvrdou ranou stanovil konečný stav utkání na 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente15132031:1141
2.PSV Eindhoven15123040:1339
3.AFC Ajax15112250:1335
4.Feyenoord Rotterdam1584323:1428
5.FC Utrecht1575319:1426
6.AZ Alkmaar1581628:1825
7.Heracles Almelo1572618:2223
8.NAC Breda1563621:2321
9.SC Heerenveen1552816:2517
10.Sparta Rotterdam1552814:2517
11.VVV Venlo1528520:2414
12.FC Groningen1535715:2314
13.Willem II1542918:2814
14.SBV Vitesse1542916:2714
15.NEC Nijmegen1527616:2413
16.ADO Den Haag1534816:2713
17.Roda JC1534819:3113
18.RKC Waalwijk15301212:309

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mirda Stoch jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že ho stiahnete späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyonu nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie....ja že Lampard

Reagovat
Xavi8

na to aby som zase pocuval, ze na to v Anglicku nema?

Reagovat
jtbs

frája

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

P*čku ti je*em.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Markooo Pantelić!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se pořádně rozjel... a nějak mi chybí Suaréz (pen.)

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba, chýba, čo...

Reagovat
Arne

Enormě.

Reagovat
Tsigi

člověk si říká, že když AC dá 15 za Huntera a Pantelič jde zadarmo, tak je někde chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ aj v prestupovej politike má zväčša stále prednosť meno hráča...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch škoda toho brvna

Reagovat
smazaný uživatel

Velthuizen podle statistik střídal ve 14. min. takže mu nemohl dát Pantelič 3 góly....

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax si opět zahrál fotbálek. Ale už by mohlo Twente začít ztrácet.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

To jo, jak elévové s náma onehdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten propadák radši nepřipomínej. Jinak teďka v pátek jsem si dal fotbálek zas, byl jsem trochu pod parou a jak tam se mnou kámoška cvičila, to jsem nežral.

Reagovat
fantomas

Ale né, Frankieee...úpadek formy! Musíme zamakat, at mužem na to vysněný mistrovství za pár let. Škoda, že v Lisboa neni fotbálek, navrhuju se pak přesunout někam vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo předtim zajít do nějaký hospy, ožrat všechny kolem nás, fotbálek ukrást a máme o zábavu postaráno.

Reagovat
fantomas

Navrhuju malou vložku - mezi to ožrání a krádež bych ještě přidal zporážení všech těch ožralů okolo. Pak bysme se aspoň cejtili.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo a já bych si konečně vyléčil ten mindrák ze srazu.

Reagovat
fantomas

Ze srazu? Tams taky dostával čouda?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vrátil jako jedinej s monoklem.

Reagovat
fantomas

Jo todle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, památnej zážitek.

Reagovat
afc ajax

ajax paraada viteese nemal šancu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele