Nice se od nové sezóny ujme trenér Vieira

11.06.2018, 14:48
Aktuality
Patrick Vieira byl podle očekávání jmenován novým trenérem Nice. Bývalý francouzský reprezentant se do vlasti přesouvá z New Yorku City, ve funkci nahradí zkušeného Luciena Favreho...

Bývalý středopolař se po skončení aktivní hráčské kariéry vydal na trenérskou dráhu, kterou plynule odstartoval u rezervy Man City, za něhož odehrál poslední soutěžní zápas.

Na začátku roku 2016 se Vieira přesunul do dceřiného New Yorku City, kde si dobrými výsledky řekl o pozornost celé řady evropských klubů, dokonce byl spojován s Arsenalem.

Vieira se však nakonec vrátí do Francie, kde se dohodl na tříleté spolupráci s Nice, na jehož lavičce nahradí Luciena Favreho, který pro změnu kývl na nabídku Dortmundu.

"Opustit New York pro mě a moji rodinu bylo velmi obtížné," prohlásil po podpisu smlouvy Vieira. Nový manažer se bude moci soustředit na ligové boje, neboť Nice právě skončený ročník uzavřelo až na 8. pozici a na další postup do pohárové Evropy si musí počkat.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
A Seleção

Tak hezky naber ještě par zkušeností a za 2-3 roky domu do Londýna!

Reagovat
Frantszek

Toho bych vám přál. Velkej sympaťák. To byl Arsenal dle mého gusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický tým, sympatický kouč. Uvidíme jeho schopnosti ale zároveň musí přijít nové posily,

Odejde Balotelli, Plea, Seri minimálně.

Doufám že pozitivně překvapí avšak fakt je to reálně do neznáma a a Favre byl fakt top trener.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak i v průměrných týmech L1 je dost kvalitních hráčů...ted jde jen o to zda dokáže kádr vhodně doplnit, aby Nice bojovali znova o poháry...pokud jím odejdou hned dvě útočné zbraně najednou tak první rok bude asi těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Nice pôjde pod jeho vedením ešte vyššie. Sympatický tím ako aj mesto. Mal som možnosť ísť aj okolo ich štadióna. Magické miesto

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rudnevs

Ja som tadiaľ tiež išiel... Každopádne vždy si v súvislosti s tým spomeniem na bizarnú udalosť z benzínky Total, kde mali tankovaciu pištol bez tej hadice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

tak na toto som fakt zvedavy....

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad Vam kazim radost, ale u nej je v planu nahradit pote Guardiolu v Man CIty a ne jit do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mimo článek, Cillesenovi bych na jednu stranu přál o ten LFC, jak moc je reálný, že půjdeme po Pavlenkovi a hlavně, jestli by chtěl dělat dvojku, o když zase pro Čecha je Barcelona něco neuvěřitelného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj barcelona urcite koupi pavlenku

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

Do Barcelony fakt ne Má na to být jednička v nějakém lepším týmu ale v Barceloně kunkurence Ter Stegena, kterému je navíc jen 26, to je zmařená kariéra. Kdyby šel třeba do Bayernu, kde Neuerovi je už 33, tak to se dá počkat

Reagovat
Josifek

Le Long aneb nejlepší fotbalová story ever

Reagovat
Arsenalista

vždy když vidím Vieiru, taky si na to vzpomenu - Anelka dostal co zasloužil

Reagovat
Josifek

Anelka je borec, mě prostě bavi/bavil

Reagovat
REPLIKATOR

Ten měl jít trénovat Arsenal

Reagovat
Arsenalista

Jít někam po Favrem je hrozně těžké. Snad prokáže kvality i v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Viera- neskutečná ikona a můj velký oblíbenec, pojmenoval jsem po něm i syna Přeci jen Thierry se u nás moc nenosí.. a jméno Emmanuel (Petit) se mi moc nelíbí, vždy si vybavím toho motýla Byl bych rád, kdyby jednoho dne Patrick zakotvil u AFC - jako osobnost ho vnímám o trochu výše, než TH14

Reagovat
Langi

OT: Nabil Fekir nepřestoupí z Lyonu do Liverpoolu. Ten měl o francouzského útočníka eminentní zájem, ovšem Lyon dnes večer vydal prohlášení, ve kterém uvedl, že jednání s anglickým celkem byla ukončena.

mě by docela zajímalo o co tam šlo...vypadalo to jako hotová věc a že to ztroskotalo mi přijde jako ohromný fail pro všechny strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda s co Geubbles do Monaca za 20 ME?

Reagovat
Langi

no prej nám Monaco fakt musí zaplatit 20ME + procenta z budoucího prodeje tak to se jim fakt vyplatí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele