Nelituji svého odchodu do Manchesteru City, opakuje Sagna

24.04.2015, 10:59
Aktuality
Bacary Sagna před začátkem letošní sezóny vyměnil Arsenal za Manchester City, zde však francouzskému obránci pověstná pšenka nekvete. 32letý zadák ale svého přestupu k Citizens nelituje...

Sagna přišel do Arsenalu před necelými osmi lety z Auxerre a postupem času se zařadil do základní sestavy Wengerova mužstva, se kterým však nedosáhl na žádný výraznější úspěch.

I proto tak zkušený bek po konci smlouvy u Gunners neváhal a zamířil do ambiciózního Manchesteru City, kde se měl porvat o příčky nejvyšší. Za Citizens však Sagna do této chvíle odehrál jen 16 soutěžních utkání. "Svého odchodu z Arsenalu nelituji. Pokud bych měl znovu tu možnost, rozhodl bych se stejně," prohlásil Sagna, který má na Etihad Stadium smlouvu do roku 2017.

Jméno zkušeného obránce už se však začíná objevovat ve spojitosti s odchodem. Je tak možné, že se bude Sagna po pouhém roce znovu stěhovat. "Za Arsenal jsem byl zvyklý hrát každý zápas, ale už když jsem přicházel, tak jsem věděl, že tady bude mnohem větší rotace, takže nejsem překvapený," ujišťuje Sagna.

Autor: Jiří Vojík / espnfc.com

Komentáře (512)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele