Neapol dotáhla do úspěšného konce příchod Verdiho

11.06.2018, 21:48
Aktuality
Simone Verdi bude od nadcházející sezóny oblékat dres Neapole. Pětadvacetiletý křídelník se pod Vesuv stěhuje z Bologny, která za svoji oporu dostane 25 milionů eur...

Ofenzivní univerzál je odchovancem AC Milán, ovšem na nejvyšší úrovni na sebe výrazněji upozornil až v Turíně, odkud hned dvakrát hostoval v Empoli, načež se vrátil k Rossoneri.

Obratem se však Verdi formou hostování stěhoval do Eibaru a Carpi, až před dvěma lety podruhé natrvalo opustil San Siro, když se za pouhý 1,5 milionu eur přesunul do Bologny.

Zde rodák z Broni naplno ukázal svůj potenciál a zejména během právě skončeného ročníku platil za největší oporu svého týmu, což pochopitelně neuniklo pozornosti u konkurence.

Už během zimní přestávky se na příchodu Verdiho domluvila Neapol, ale samotný hráč si transfer rozmyslel a chtěl ještě na jaře pomoci Rossoblu, kterým 10 ligovými trefami a stejným počtem asistencí výrazně pomohl na konečnou 14. pozici. Další branky ale již nepřidá.

Partenopei se opětovná snaha vyplatila a tentokráte Verdiho za 25 milionů eur získali, přičemž rovných 20 procent z přestupové částky by mělo putovat do rukou AC Milán.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (96)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc tohoto týpka neznám. Je opravdu dobrý, ve smyslu, že bude hrát základ? 25 mega je na Neapol docela slušný balík

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Mansour koupí Jorginha, asi se bude hodit.

Reagovat
aurelio

So Jorginhom nemá vôbec nič spoločné, je to skôr konkurencia pre Mertensa a Insigneho

Reagovat
olis

hlavne pre Callejona

Reagovat
smazaný uživatel

Už před měsícem jsem psal že Verdi jde do Neapole a Jorginho City a blesk redaktor to píše teprv teď

Reagovat
smazaný uživatel

Neskúsiš kto vyhrá MS?

Reagovat
olis

tazko povedat, podla mna na to potencial urcite ma ale ci mu ten prestup sadne alebo nie tazko teraz povedat. moze hrat na vsetkych poziciach v utoku takze podla mna si zahra dost a postupne si mozno vybojuje aj miesto v zaklade ak sa mu bude darit. taktiez vobec nie je iste ci Callejon ostane a ak nie, ci by bol jednotka Verdi alebo by prisiel niekto iny do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Rýchly, technicky dobre vybavený. RW je jeho primárna pozícia, zo začiatku sezóny hral striedavo na LW resp. RW. Pár zápasov hral aj ako CF, na RW sa osvedčil, tam mu to sedí. Záleží či ostane Callejón resp. kto všetko odíde a príde

Reagovat
GEGE

Podle mě se číslům Callejona ani nepřiblíží... Jako back up možná slušný ale 25 mega je docela dost...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
czech_mira

O konkurenci pro Krejčího míň

Reagovat
Venny

Pokud nepůjde pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kluivert v Římě neví někdo co se stalo ve Sportingu? Bruno Fernandes Gelson Martins, William Carvalho a teď Bas Dost zrušili smlouvu se Sportingem + Podence a Patricio vcelku slušný pokud je to pravda

Reagovat
doshcz

vedení je banda retardů + ten incident kdy fanoušci napadli hráče

So Sporting this year had probbably the best squad in the league and good chances of finally winning the Primeira Liga after 17 years.

In January we were on the fight for 1st place when we drew a game with Vitória de Setúbal and the president started sending phone messages to the players saying that he had to be assisted at the hospital because of his frustration and that it would hopefully be the last time this would have happened this season, nothing too bad, just kind of a wake up call but being aggressive already, like, can't they fail?

Keep in mind that at this point we were on Portuguese cup, Europa League, fighting for 1st place on league and had won the league cup, so it couldn't be much better.

Then, we won a game 2-0 for the league and he sent a message saying that they were posh, arrogant, cocky and too important to people who were 'below' them just because in the game photo at the beginning they did not make a heart shape with their hands, they simply forgot.

After we lost the UEL QF first leg against Atleti 2-0 with 2 incredible defensive mistakes and some very good goal opportunities failed. He decided to criticise the squad on facebook very hard. The players did not like it and posted on social media a text saying that it is normal do fail sometimes, that they are giving everything to win and that we had still very good chances of success in all competitions.

Bruno de Carvalho suspended all the players because of the post and oppened disciplinary proceedings to the ones who posted that and didn't make the heart shape with the hands! Then had a meeting in were he shouted at the manager, captain and sub-captain because they were the 'leaders' of the 'revolt' the squad was doing. After that we made a amazing game against Atleti at home but only won 1-0 so we were eliminated.

As the season came to an end we were out of the fight for 1st place but still could be 2nd on the league (we had to win or draw 0-0 with Benfica at home and then on the last matchday do the same result as Benfica) and go to UCL next season (wich was not that good but was not as bad as being 3rd and going to UEL, especially because of the money reward) and had the portuguese cup final to play against a much inferior team. We drew 0-0 against Benfica and lost the last game 2-1. The team played really bad, something that had been happening almost every game (because the players were massively tired and fed up with the president's stuff).

2 days after a group of 50 people entered the training facilities of Sporting and attacked the players, some say the president was linked to it some say he wasn't. After an outrage like that the players still decided to play the final that was 5 days after that and lost, I believe not on purpose, because they were crying and fought very hard to win, they just didn't have their heads on the game with all that happened and only made 1 training session since the other game.

So since then Patrício terminated contract after Bruno fucked his transfer to Napoli (he fucked Adrien to Leicester last season, because of 14 seconds) and he did the same with Gelson. I understand them perfectly, they want to stay but they will only stay if Bruno leaves. Sorry for any error

TLDT; Bruno sent messages and threats to the players after bad results. The players were atacked by ultras and lost the cup final and ended up 3rd on the league. They are fed up with the president and are terminating their contracts

Reagovat
doshcz

kopírováno z redditu

Reagovat
Grahf

ako môžu len tak ukončiť kontrakt? To by sa museli vyplatiť zo zmluvy, nie?

Reagovat
olis

normalne, ked nemas vytvorene vhodne pracovne podmienky a ide ti o zivot tak mozes

Reagovat
efjay

Reagovat
Ferguson6

Neskutočne im ide o život

Reagovat
olis

aj o tom nieco vies alebo len trepes dve na tri? pretoze ak by si o tom nieco vedel tak by si asi toto nenapisal

Reagovat
Ferguson6

Stalo sa to len raz a nikto nikoho nechcel zabiť. Nikomu o život nešlo.

Každopádne po tom čo robí ich prezident je dosť možné, že jemu pôjde.

Reagovat
olis

nie vobec len Dost skoncil s rozbitou hlavou v nemocnici a to ze stalo LEN RAZ tak to je teda fakt argument, toto nebolo nic bezne ako ked pridu ultras trocha postrasit ked sa nedari, oni tam nabehli a rozmlatili vsetko co uvideli + ako som spominal fyzicky napadnuty boli aj priamo hraci. Tie vyhrazky a psychicke vydieranie od ich prezidenta to je uz len ceresnicka na torte, uz len ten incident s ultras je podla mna uplne legitimny dovod na rozviazanie zmluvy. Jasne Sporting sa moze pravne branit ale pochybujem ze to vyhra.

Reagovat
Ferguson6

tak aj dufam, že sa braniť bude a vyhrá. Potom by si každý mohol rozväzovať zmluvy ako chcel. Budem brať milióny a keď sa mi zrazu neičo nepáči,s vojvoľne si rozviažem zmluvu. Navyše klub nebol zodpovedný za to, že ich tí fanúšikovia napadli. Problémom klubu je akurát, že keď už tí hráči sú také uplakané slečinky, tak ich radšej mal predať za slušné prachy, než sa s nimi teraz naťahovať.

Reagovat
Lech

"zrazu nieco nepaci" OK

Reagovat
teenz

Navyše klub nebol zodpovedný za to, že ich tí fanúšikovia napadli.

Klub je zodpovědný za to, že dovolil aby se to stalo. Nevim, co se ti na tom nelíbí.

Reagovat
Ferguson6

Klub dovolil? To akože tí 50 debili sa zastavili na klube a spýtali sa, či možu? Však tomuto by nezabranil asi žiadny klub, keďže tréningové centrá zväčša nechránia vojaci ani nejaká početná SBSka. Teda možno krem izraelských.

Reagovat
teenz

Ten klub má zodpovědnost si hlídat bezpečnost. Na stadionu, při cestě, na treninku, všude.

Reagovat
cresposuper

Kolko expertov na portugalske pravo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

hele, Bobe, když u busu Dormundu vybuchla bomba a zranila Bartru, měli všichni hráči říct, že končí a zrušit smlouvy?

Jasně, že to hráči v Portugalsku otřáslo a mnozí budou chtít změnit působiště (+ jak se tu píše ve Sportingu asi plejeři a funkcionáři nechodili společně na ryby) ale svádět něco takového jen na instituci klubu nemá hlavu a už vůbec ne patu.

Reagovat
Bandita_Harry

je az zarazajuce aky si hlupy

Reagovat
Fridgiee

Jo klub si dovolil. Doporučuju přečíst si vlastní výpověd Rui Patricia, jak vypadala situace před útokem v klubu a tréningovém centru. Sami hráči se divili že je centrum total prázdný den kdy tam přijeli, nebyl tam ani zprávce. Netrvalo pak ani půl hoďky a do šatny vtrhlo 50 magorů

Reagovat
Fridgiee

https://goo.gl/p6bLJF

Source vyjádření nahoře v postu + anglickej překlad

Reagovat
Ferguson6

No jasné, budem veriť uplakanému decku, ktoré chce silou mocou nájsť výhovorky, aby zadarmo zdrhol z klubu, ktorý ho vychoval a dal mu šancu. Ale medzi hráčmi dnes slová ako lojalita a charakter nemajú miesto. Peniaze sú oveľa podstatnejšie, aj a úkor toho, že podrazia svoj klub.

Reagovat
Fridgiee

Dostaneš na půdě klubu, od lidí kteří se nazývaj tvými fanoušky po držce a něco tomu klubu dlužíš? Okej, tak další

Reagovat
Ferguson6

Samozrejme, bez toho klubu by pravdepodobne väčšina z nich robila niekde na stavbe alebo v obchodaku. Však su to nevzdelané hovada, ktoré možu byť len radi, že ich vychoval klub akým je Sporting. inde by možno ani šancu nedostali.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
MaraCe_Napolitan

Ludia ako ty by nielenze nemali mat pravo volit, ale ani cokolvek hovorit alebo pisat

Reagovat
Ferguson6

Práveže by právo voliť mali mať len ľudia ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

chlapce ty uz radsej nic nepis...

Reagovat
Lech

Reagovat
olis

ok, uz na mna pls nereaguj, teda mininalne ja uz odteraz na teba nebudem, cau

Reagovat
Reggie

Reagovat
MaraCe_Napolitan

tak ty si ides

Reagovat
icka

ty jsi dement

Reagovat
Kucka

Reagovat
olis

este davnejsie ich pocas treningu napadli ultras, Dost skoncil s rozbitou hlavou v nemocnici a ich prezident patri na psychiatriu

Reagovat
MaraCe_Napolitan

a borec pouzije argument, ze ked beru miliony to ma na tom najviac pobavilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to pravda, tak zadarmo bych Bruna Fernandese bral do Barci hned! A o Carvalha a hlavně Gelsona by zacla tvrdá bitva.

Reagovat
Houfi

Monchi ho chce do AS, ale nejdřív se musí vyřešit odchod Strootmana nebo Radjy

Reagovat
FC Porto FC

Stalo se že jejich prezident je kokot a kopou si hrob. Zase budou ve sračkach jak 5 let zpátky

Reagovat
doshcz

doufám že tam teď Láďa Ofsajd zůstane a bude hrát, snad ho nepotáhnem zpět k nám

Reagovat
Pettirosso

Juventus have had an agreement with the agent of Golovin for the last 6 months. There's absolutely nothing Chelsea, Arsenal and Monaco can do about it. The Russian talent is one step away from joining Juve. He can be closed for about €20m.

In fact, between today & tomorrow, Juventus will contact CSKA to lower their €20m request for Golovin. Juve will propose €17m-€18m via an intermediary. The will of the player favors Juve in the negotiations.

Vůbec ho neznám, prej ruskej Nedvěd zná ho někdo?

Reagovat
10

nevypadá špatně, ale jak přišli na Nedvěda, to opravdu netuším spíš bych řekl něco mezi Hamšíkem a Pjanićem...

na druhou stranu Rus z ruský ligy, odkud do calcia naposledy přišli Doumbia s Hondou

Reagovat
Pettirosso

Toho se bojim.

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeden z mála ruských hráčů, kteří mají potenciál to dotáhnout opět daleko...dříve to byl Dzagoev ale ten se zabil v CSKA...Golovin je hráč, který má na to se stát hvězdou i v týmu jakým je Chelsea, Arsenal či Juve...na svůj věk ma skvělý přehled o hře a dokáže skvěle měnit tempo hry

Reagovat
Pettirosso

Dik, vypada zajimave.

Reagovat
Ferguson6

Dopadne rovnako ako všetci ostatní Rusi, ktorí vytrčili nos z Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Otraví ho novičokem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Talent je krásná věc, ale přijít do Juventusu z ruské ligy, no, lepší pozici než takový Pjaca mít nebude, takže de facto se podívá, jak to funguje ve velkém klubu, možná se podívá někam na hostování a tím to asi hasne. Ale třeba překvapí, i výjimky jednou za čas nastanou.

Ale další cizinec. Ať už jdou Agnelli, Marotta, Paratici i Nedvěd do prdele. Mohli poslat podobné peníze do Atalanty za Cristanteho nebo o pár víc za Pellegriniho do Říma. Ale my budeme řešit další cizinu. Radši získat domácího hráče a navrch přispět penězi do italského trhu, než to zase sypat všude možně.

Reagovat
Largo

Pamatujete na Krasiče?

Reagovat
10

jen na to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Raději jsem už zapomněl

Reagovat
Pettirosso

Nechám si soudy až na konec mercata. Teď se píše, že krom Golovina by měl přijít ještě jeden záložník (chtějí nejvíc Pellegriniho). Ale souhlas, je to celý na citrón.

Reagovat
Pettirosso

Juventus are willing to sell Cerri, Kean & Pjaca in the summer. Alberto & Moise could join Eintracht & PSV. Marko is valued at €20m by the club. (GdS)

The meeting between Juve and Genoa for Mandragora and Sturaro will take place tomorrow. Genoa want to buy Mandragora outright. [Romeo Agresti]

...tak se na ty mladý vyserme úplně, když jim nedáme šanci a jsou jen pro PR.

Reagovat
10

Cerri za 15m by byl asi dobrej deal...Kean, Mandragora a Pjaca bez možnosti zpětnýho odkupu jsou šílenost

Reagovat
Pettirosso

Myslim si, ze Cerri byl i kupovan jen na otoceni penez. U Mamdragory se pise o buy-back, u Keana bych cekal totez. Myslim si, ze Pjaca doplatil (krom zraneni) na to, ze Mandzu chce jeste rok zustat. Snad mas pravdu a bude tam moznost buy-backu.. myslim si porad, ze na to ma, jen dostat sanci.

Reagovat
DelPiero137

Snad nedopadne ako Krasic.

Reagovat
Votas

https://www.football-italia.net/122836/atalanta-buy-inter-teen

Pánbůh zaplať za Atalantu. Snad to FFP zase nějak zpachtíme mladíkama. Jako strašně rád bych nějakýho viděl v Áčku, ale když i ty údajný supertalenty jako Crisetig, Bonazzoli, Puscas, Mbaye, Caldirola, Benassi, Duncan, Dimarco, Bardi jsou na tom tak, že prakticky nikdo nemá k top úrovni ani nakročeno, tak je asi nejmoudřejší je takto zpeněžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vlastně musíme zaplatit do konce měsíce??40 mega??tak Valencie nám dá 25 za Kondogbiu...mýslím že ještě za Murilla maji platit....prodat Nagatoma,Maria,Gabigola,Edera,Dalberta plus ty mladé kluky kteří stejně u nás šanci nedostanou já myslím že nebude problem sehnat prachy....

Reagovat
Votas

Ono je to komplikovanější...řeší se hodně zůstatková neamortizovaná hodnota hráče. Proto třeba K-Dog se do plusovejch čísel zapíše třeba jenom jako 2 mega (kdyby měl zůstatkovou hodnotu 23m) oproti tomu junior, kterej má zůstatkovou hodnotu 0 představuje 7mega čistýho zisku. Právě se bude muset střelit ještě několik těch mladíků. Takovej Pinamonti je pryč podle mě na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné chápu dík za objasnění

Reagovat
Black Jagir

Za Murilla bude Vale platit až příští sezónu.

Reagovat
Kluivert9

S tímhle přístupem se ale nikdy nikam neposunete, no...

Reagovat
Votas

Potřebujeme vyřešit FFP a stabilizovat klub po 7 letech shitu. Po opuštění FFP mantinelů se dá začít uvažovat o zřízení B-týmu a pak i o výchově vlastních hráčů. Ten systém, co byl v Itálii doteď to prakticky znemožňoval.

Reagovat
Largo

benassi jo

Reagovat
Votas

Kdyby byl top, tak je v repre. Je fakt, že do něj jsem vkládal největší naděje, ale zas takový dělo holt není. Jednookej mezi slepými.

Reagovat
Largo

Neříkám, že je dělo. Ale do toho výběru zabitejch talentů nepatří. Hraje prim ve Fiorentině a pozvánku od Manciniho taky už dostal....

Reagovat
Votas

Já taky nepsal, že jsou zabití. Ale nejsou na takové úrovni, aby mohli jako talentovaní hráči nastupovat za Inter. V situaci, kdy bysme je brali zpátky ve 24, tak to už vlastně kupuješ hotovýho hráče. Však jsme to u většiny zkoušeli stylem...v 19 pryč z primavery a 1-2 roky hostovačky v menších klubech. Ale i po téhle zkušenosti jsou ti hráči v 99 % nepoužitelní (mimo jiné protože ani v těch malejch klubech nehrajou). Já ten klub chápu, že nechce hráče 3 roky řešit aby ho pak stejně musel prodat už bez té nálepky talentu za pár šušňů.

K Benassimu...měl na to, aby hrál v minulejch Interech? - nejspíš jo...to byl zmar. Bylo to tupý dávat ho zrovna za DAmbrosia? - taky jo. Má na to, aby byl hvězda/tahoun? - když se ho i jako kapitána v Toru zbavili, tak těžko říct. Jeho působení ve Fiore je zatím asi předčasný hodnotit, ale jako jejich hlavní klenot ho asi nikdo nevnímá. A konečně má na to, aby hrál v tom vsoučasnosti se rýsujícím Interu? - nejspíš ne. Ostatně i s Gagliardinim se na příští sezónu počítá spíš jako s náhradníkem, pokud dopadnou nákupy, tak jak mají.

A prostě od hvězdy z juniorky bych chtěl víc, než aby byl po 5 letech na hranici 1-2. náhradníka v záloze. Zatím teda to, že je vedení odpálí spíš ukazuje na správnost volby. Přecejenom od ztráty Bonucciho už nějaká voda utekla a nikdo nás takhle jako zbytečně ztracenej talent pálit nemusel. U Balotelliho jsme dokonce rádi, že šel pryč, ikdyž tu svou šanci využil.

Reagovat
Forza_Inter

vidim to podobne. ak ich teraz posleme prec s buybackom, je to pre nas win-win. Momentalne maju slusnu hodnotu okrem neho ale asi iba vanheusden, zaniolo a pinamonti.

Reagovat
Panděvova ofina

https://www.football-italia.net/122842/joao-mario-dont-go-italy

Plešatá nula se ozvala z hostování...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Treba takovému Bruno Fernandesovi tahle rada urcite hodně pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Maria v Interu sem nikdy nepochopil proč jsme ho vubec kupovali.... neodzkoušený předražený pruměrák ze sranda ligy... ale u nás jsou tyhle přestupy klasické...

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

To je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je picus. on vie ze ma v Interi zmluvu? Skoda ze nemam tolko penazi, ze by ho jebli do becka do konca zmluvy

Reagovat
Votas

trošku butthurt

Reagovat
Elliasson

Je stále možné, že do Neapole přestoupí di Mária nebo Vidal?

Reagovat
Ferguson6

tak Torreira vyzerá byť na ceste do Arsenalu, takže asi je ten Vidal možný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele