Na lavičku Las Palmas usedne Pako Ayestarán

28.09.2017, 11:19
Aktuality
Vedení Las Palmas ukončilo hledání nového trenéra. Na lavičce klubu z Kanárských ostrovů v úterý z vlastní vůle skončil Manolo Márquez, jehož střídá někdejší kormidelník Valencie Pako Ayestarán...

Márquez u kormidla vydržel jenom necelé tři měsíce, když před letošní sezonou nahradil Quiqueho Sétiena. Las Palmas pod jeho vedením porazilo Málagu a Athletic, naopak nestačilo na Valencii, Atlético Madrid, Sevillu a Leganés. V tabulce je tým se šesti body na patnácté příčce.

Márquez bude v Las Palmas pokračovat v jiné funkci a tým v uplynulých dvou dnech dočasně vedli Juan Carlos Valerón a Paquito Ortíz.

Ayestarán v minulosti získával zkušenosti jako asistent Rafaela Beníteze, s Valencií společně dvakrát vyhráli španělskou ligu, jednou Pohár UEFA a po stěhování do Liverpoolu z roku 2004 následně slavili rovněž triumf v Lize mistrů.

54letý Ayesterán za sebou má angažmá v izraelském Maccabi Tel Aviv a pracoval i v Mexiku pro celky Santos Laguna a Estudiantes Tecos. V předloňské sezoně se vrátil do Valencie už jako hlavní kouč a vysloužil si důvěru vedení, tu ovšem ztratil po několika kolech minulého ligového ročníku.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší kondiční trenér v FMku

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Joe.Cole

To já hraju v FMku pouze za slabší týmy, takže si pamatuju jenom Helču Fuchsovou .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele