Další trenérská změna ve Španělsku, v Las Palmas končí Márquez

26.09.2017, 11:57
Aktuality
Ve španělské lize skončil v průběhu jednoho týdne hned třetí trenér. Na lavičce Las Palmas nebude pokračovat Manolo Márquez, po porážce 0:2 od Leganésu předložil vedení svou rezignaci a klub z Kanárských ostrovů přání kouče vyhověl...

"Manolo Márquez nabídl svou rezignaci. V klubu bude pokračovat v jiné funkci, dostane odpovědnost při práci s mládeží a hledání posil. Do oznámení příchodu nového kouče tým dočasně povedou Juan Carlos Valerón a Paquito Ortíz," stojí v prohlášení Las Palmas.

Márquez tak u kormidla vydržel jenom necelé tři měsíce, když před letošní sezonou nahradil Quiqueho Sétiena. Las Palmas pod jeho vedením porazilo Málagu a Athletic, vedle Leganésu naopak nestačilo na Valencii, Atlético Madrid a Sevillu.

Vedle Márqueze přišli v uplynulých dnech v LaLize o práci ještě dva trenéři. Deportivo Alavés už nevede Luis Zubeldía, ve Villarrealu zase skončil Fran Escribá.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Valerón

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele