N'Koudou oficiálně přestoupil do Tottenhamu

31.08.2016, 20:19
Aktuality
Tottenham dotáhl do konce jednání o příchodu Georgese-Kevina N'Koudoua. 21letý ofenzivní hráč doposud oblékal dres Marseille, načež s londýnským klubem podepsal smlouvu do roku 2021...

Rodák z Versailles se na nejvyšší úrovni prosadil v Nantes, odkud se následně přesunul do Marseille, za kterou během minulého ročníku ve 28 ligových duelech nasázel pět gólů.

Další už pak nepřidá a jako hned několik dalších opor francouzský celek opouští, konkrétně N'Koudou se za blíže neupřesněných podmínek stěhuje do Tottenhamu Hotspur.

Mládežnický reprezentant Francie ve svém novém působišti uzavřel pětiletý kontrakt. "Nemůžu se dočkat, až poznám Premier League a obecně anglický fotbal," prohlásil N'Koudou. "Jsem rychlý a výbušný hráč, do Anglie tak svým stylem hry zapadnu," doufá skvěle technicky vybavený křídelník.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

https://twitter.com/gknkoudou/status/771038354330808320

#NkoudouSigns but I'm 40 years old now so Im not sure to be as quick as I used to be

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj Pau Lopez na hosťovanie z Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opce?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ nikto opciu nepotvrdil.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím si asi budem muset vystačit no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím snad se vám chytne když pouštíte "lepší"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele