Můžeme uspět na všech frontách, prohlásil Matić

24.12.2014, 15:48
Aktuality
Chelsea prožívá do této chvíle skvělou sezónu, kterou stále může korunovat ziskem až čtyř cenných trofejí. Záložník Nemanja Matić pak věří, že se Blues může podařit uspět na všech frontách...

Londýnský celek se po sedmnácti kolech drží na špici anglické nejvyšší soutěže, když má na druhý Manchester City tříbodový náskok. Kromě toho CFC postoupilo mezi šestnáct nejlepších celků Ligy mistrů a ve hře zůstává rovněž na poli Capital One Cupu a také FA Cupu.

Matić, jenž se do Chelsea vrátil před rokem z lisabonské Benficy, pak věří, že jeho mužstvo dokáže uspět na všech frontách, což se do této chvíle ještě nikomu nepodařilo. "Je to možné, určitě máme šanci," řekl Matić. "Jsme dost kvalitní na to, abychom to dokázali," dodal.

Nyní na Chelsea čeká dost možná klíčové období: Blues během sedmi dnů odehrají tři ligové duely a následně se ještě představí ve 3. kole FA Cupu, kde na londýnskou družinu čeká Watford. "Zůstáváme nohama na zemi," okomentoval postavení CFC manažer José Mourinho.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (374)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele