Mohli jsme si zajistit finále, řekl Wenger po nevyužité přesile

27.04.2018, 10:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (180)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jste sračky bezcenný

Reagovat
mesyas

Atleti doma 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Puskas

Dobře udělali, aspoň bude odveta stále otevřená.

Reagovat
Fenri

Naopak, bude zavrena Arsenal musi dat gol a to Atletiku hraje do karet s jejich systemem.

Reagovat
Puskas

též možnost

Reagovat
kardous

Reagovat
Hachim Mastour

Bohužiaľ jedna chyba zatienila náš decentný dominantný na šance bohatý výkon. Atletico ani nebránilo tak dobre. Vôbec nedokázali vyviesť loptu do bezpečia. Už prvých 10 minút sme boli lepším tímom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, určitě. Proto je z toho po osmdesáti minutách hry doma proti deseti plichta tvl

Reagovat
PP

nicméně to se nevylučuje.. Stejně tak Bayern byl o kus lepší než Real a skončilo to 1:2 pro Real..

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Od fanouška Plzně a United bych očekával, že tohle pochopí..

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde tohle není West Ham ale Atlético, když chceš vyhrát nebo dát víc gólů musíš předvíst něco jinýho než to co vy včera, krom toho nátlaku po ztrátách jste nepředvedli ve finální fázi nic a pokud jde o gól, tak přesně na tohle oni čekaj.. napsal bych, že jste selhali ale přiznejme si to, na víc vy prostě nemáte.

Reagovat
jacobT

Povedat, ze sme vo finalnej faze nepredviedli nic po tolkych sanciach...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tolkých šnacach? 2-3 v první půli, to samý ve druhý včetně gólu, to je opravdu úspěch proti týmu kterej brání 80% času na velkým vápně s tím že hraje v deseti..

Reagovat
afc

A beres do uvahy, ze tam stala najlepsia obrana na svete?

Reagovat
Ondiis

Jedna z nejlepší, maximálně. To že betonovat umí je všem jasný a my měli mít plán na to, jak jej prolomit. A nejlépe více variant, ale na to nemáme holt kvalitu. Snad v zápase 11vs11 bude více prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ton tveho komentu je presne to, co se s Arsenalem momentalne roky tahne. Je to omyl myslet si, ze nemate kvalitu. Vy ji mate, vzdyt zrovna Lacazette, Aubameyang nebo Ozil byly v minulosti pro Atletico nedostupni hraci, ackoli se o nich vazne zajimalo. No a vy je docela s prehledem mit muzete. Takze prosim uz dost pohadky o nekvalite Arsenalu. Mimochodem vcera mel Arsenal az na brankare v kazde rade 1-2 individualne lepsi hrace - beky, Ozila, Ramseyho a Lacazetteho. Problem Arsenalu je v tom, co pro nej fotbal predstavuje. Predstavuje pro nej hru. Kdezto na tehle urovni je treba pro tyhle kluby druheho sledu, kde patri i Atletico, aby predstavoval vrchol dne, vrchol sezony, aby predstavoval valku. Aby predstavoval vsechnu cest, kterou hrac ma. Je strasne sympaticke brat fotbal jako hru, ale na tehle urovni uz to proste nejde. Tu je nejdulezitejsi vysledek. A kdyz vidim vyborne fyzicky a technicky disponovaneho Belerina, jak se po hristi prochazi a haze prihravky na paradu anebo na jistotu a na druhe strane Thomase, ktery musel jako stredni zaloznik po vylouceni na praveho beka, nevzhledne klopytat pres ctyri hrace, ale doklopytat a tu sanci preci jen Griezmannovi pripravit, tak se mi vkrada prirovnani nablyskaneho sportaku a opryskaneho tanku, ale bude to spis tank, ktery prorazi zed. Jestli se stane zazrak a Arsenal ze zapasu na Wande dokaze udelat exisrencni zapas a postoupi, hrozne rad poblahopreju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

pěkný komentář

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Fernando_Torres

přesně vystihlé

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

vždyť jsem tou kvalitou reagoval na náš herní projev. V rámci týmovosti, taktiky, možností, chuti vyhrát .. v těchto směrech prostě Arsenal kvalitu nemá. Pokud bych měl reagovat na tvé porovnání kvalit hráčů, tak nesouhlasím, že v každé řadě máme 1-2 lepší hráče. Porovnání útoku Laca x Griez, Costa, Torres .. ty možnosti máte úplně jiné a takticky může Simeone reagovat na soupeře/vývoje zápasu. V záloze je kvalitní Özil a pak možná Miky, který¨včera nehrál a Aaron, když se dobře vyspí. A naše obrana? Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Za tím co jsem napsal si ale stojím a myslím, že se to toho dotýká, i když máš pravdu jsem trochu přeskočil kontext. Za to se omlouvám, někdy nejsem v záplavě myšlenek důsledný. Jinak to srovnání jsem myslel následovně: Belerin, Monreal, Ramsey, Ozil, Lacazette / Lucas, Vrsaljko, Thomas, Correa, Gameiro (Lucas je primárně levý stoper, Vrsaljko je zatím těžce nekonzistentní a Thomas, Correa a Gameiro jsou u Simeoneho na pomezí základní sestavy a lavičky, jakkoliv minimálně Thomas by si už zasloužil být první volba do středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

??? Vždyt to úspěch je. Ten tým je favorit na zisk trofeje a za celej druhej poločas se dostal jednou za půlku hřiště. Arsenal mohl dát víc gólů, ale jinak hru v pohodě kontroloval, srazila ho chyba jednotlivce.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jako to je druhej úhel pohledu, ale prvně šlo o to, že si většina fans AFC myslí, že měli vyhrát někde 4:0, nacož prostě neměli nárok..

Reagovat
Svatej

Za ma meli na tohle skore podobny narok jako Atleti na remizu.

4:0 by znamenalo fakt absurdni kliku Arsenalu, nicmene 1:1 je podle me zas naopak az prilis kruty.

Reagovat
tunkic

Copak na to šance nebyly?? Nikdo si hlavně nemyslí, že to mělo skončit 4:0, ale i přes tak geniální výkon obrany Atletica (jak se tady většinou píše), těch gólovek bylo několik...jen kdyby jsme nebyli degeni v zakončení (já vím, je to "kdyby", ale to je jen k tomu, že jsme neměli nárok)

Reagovat
aramaki

Vysledok presne do bodky zodpoveda priebehu zapasu, aj tomu, na co momentalne oba kluby maju. Ale urcite by som to nehrotil do podoby, ze sa udial nejaky trapas, tragedia a pod. Atletico vie jednoducho perfektne branit, ma smrtiace brejky, dokaze byt neskutocne efektivne a to sa do bodky naplnilo. Arsenal v zapase nestriedal ani raz, pretoze hraca, ktory by dokazal sadnut do takehoto zapasu, kde siel do vapna jeden center za druhym, poslali do Chelsea a jeho nahradu nemohli vyuzit.

Reagovat
Atlético de Madrid

V deseti panebože, v deseti!!! Atlético hraje pohárový zápasy běžně s hodně defenzivní strategií, a to se umocnilo jen tím, že šlo do oslabení. Jakkoliv to otevřít v play-off na hřišti soubeře v oslabení může být zabijácký. Simeone zvolil nejlepší možnou strategii, díky které jdeme i přes obrovskou nevýhodu celý západ aktuálně v lepší pozici pro postup.

Reagovat
Svatej

Hrat v deseti automaticky znamena tohle ? To ma jit ruku v ruce ? Proc tuhle informaci nekdo pred lety nepredal hracum PSG v zapase proti Chelsea?!

Vzdyt jde prece najit nejakej kompromis, nemusi to bejt nutne cernobily a neni to jako vylouceni v hokeji. Ja tady prece ani nerikam, ze meli celoplosne presovat, nebo snad jo?

Reagovat
Atlético de Madrid

Znamenat tohle? Vždyť to byla úspěšná strategie Soupeře jsme ubránili a navíc Griezmann vystřelil remízu z venkovního hřiště. Tak já vůbec nerozumím, o co ti jde. Je naprosto obvyklé, že týmy v oslabení jdou do defenzivy. Navíc tady se hrálo v deseti prakticky 90 minut, což je prostě na tom hřišti šíleně poznat, zvlášť když hráči Atlética mají postavenou strategii na extrémně aktivní a agresivní poziční hře.

Reagovat
Svatej

Ta strategie byla zavisla na tom, ze souper udela typ chyby, kterou profik na takovy urovni nemůže udelat. Tohle neni nic, co by melo byt hodno nejaky chvaly, je to prachsprosty spolehani na stesti. Jasne, klidne si to nazvi uspesnou strategii, vzdyt to koneckoncu souhlasi, ale to z ni nedela nic prelomovyho ani chvalyhodnyho.

Byt to strategie, ktera by celej zapas svym systemem nepustila do jediny sance, tak uz se da mluvit o genialnim planu, ale to tady zdaleka neplatilo. Dopredu to byla nedustojna traparna a dozadu se spolehalo

Uspesna mozna, ale krom ty zoufaly neschopnosti hrat s micem a urputny odhodlany defenzivy na ni moc dalsich popisu ty strategie najit nejde, protoze to byla proste hra bez prichuti.

A jde mi o to, ze se tu z Arsenalu dela banda kasparu, pritom mnohem vehlasnejsi a kvalitnejsi tym svou hrou celej zapas nepustili do hry. Rozumim tomu, ze v 10 jsou nektery moznosti omezeny, ale tohle se ani neblizilo tem lepsim moznostem, ktery se nabizely. Druha vec je ta, ze prave ta fyzicka vybava hracu Atletica jim pri hre v oslabeni naopak pomahala se se situaci vyrovnat lepe nez u jinych tymu, ktere takhle fyzicky pripraveny nejsou a stejne dovedou predvest neco jinyho, nez hlidani poslednich 25 metru pred brankovou carou.

Reagovat
Svatej

Nah, jednu nalou cast jsem zapomnel odmaznout..

Reagovat
Svatej

Jo... ten druhej odstavec od konce.

Reagovat
dextroza_m

"A jde mi o to, ze se tu z Arsenalu dela banda kasparu, pritom mnohem vehlasnejsi a kvalitnejsi tym svou hrou celej zapas nepustili do hry. " Jenže fotbal se hraje na goly a výsledky, což je také cesta Atlétika, prostě brání.

Reagovat
Svatej

Fotbal se hraje na goly, ale ja ani vetsina z nas ho nesledujeme jen kvuli 4. minutam, ve kterych pada branka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ona by to byla hra na nahodu, kdyby opravdu Atletico nepostoupilo pres tu jednu sanci ve venkovnim zapase uz mnohokrat. Pak nezapominej, ze je to poharova taktika. V lize hraje Atletico pres vsechny dehonestujici prispevky spis vyrovnane partie, kde vetsinou rozhodne schopnost na rozdil od soupere gol. Takhle zmackle hraje jen v poharech a proti nejsilnejsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vstrelit

Reagovat
Svatej

Rozumim.... pokud jsem nejak naznacil, ze to jinak hrat neumi, tak se teda samozrejme dodatecne omlouvam.

Me se jejich vykony nelibi akorat tenhle rok a hodnotim jen jejich pusobeni v Evrope, kde jsem nekolik kejich zapasu videl.

S jejich vysledkama prirozene ani neni mozny takhle hrat 60 zapasu v sezone a byt uspesny, takze je mi vcelku jasny, ze vcera jsem nevidel nejakej standartni vykon. Jediny, co se mi proste nezdalo, byla ta prilisna chvala Atletu a vysmech Arsenalu, protoze byla dle myho nesmyslne neumerna z vyse popsanych duvodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky rozumim, akorat mam pocit, ze ve vyhrocene podobe se tu tvoje opozice nepohybuje a ze smysl sveho boje trochu pribarvujes. Jakkoliv se to da pochopit, protoze mam v podstate pravdu, je tu opravdu jeste ona mentalni uroven, na ktere Atletico vyhralo ten zapas docela jednoznacne. Neverim, ze by tam kdokoliv jina za takove konstalace nehorel mnohonasobne vic a ze by neprohral.

Reagovat
smazaný uživatel

× mas

Reagovat
Fenri

Reagovat
aramaki

Reagovat
vitasrp

Kdyby Arsenal neudělal tu vhybu, prohrálo by Atlétiko 1:0, což by po 80 minut trvajícím oslabení byl z venkovního hřiště pořád slušný výsledek.

A jasně, Paříž hrála tehdy na Chelsea v oslabení skvěle, ale tak taky je přihlédnout k okolnostem - je to výjimka, málokdo na TOp úrovni zvládl oslabení zahrát takhle, no a pak je taky potřeba přihlédnout k charakteru týmů. Paříž měla styl hry postavený daleko více na držení míče, zatímco Chelsea kontrolovala hru opravdu prachbídně, v případě Atlétika a Arsenalu je to přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Tady je mimochodem pár příkladů, že Atlético tyhle situace neskutečně umí zvládat, a asi nebude úplně náhoda, že to v tolika případech dokázalo urvat.

http://global.espn.com/football/club/atletico-madrid/1068/blog/post/3473410/atletico-madrid-battle-against-adversity-vs-arsenal-four-times-simeones-men-have-done-it

Reagovat
vladino10

Reagovat
Svatej

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Jo abych to dopověděl. Doufam, že doma je Atleti setřou alespoň 2:0 a postoupí do finále, tenhle takyvelkoklub si fakt nezaslouží už vůbec nic, krom toho aby tam z něj Arzéééén už konečně vypad.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je ale prave v tom, ze ten vykon byl decentni. Mel byt spinavy, plny vasne a touhy udelat vsechno i to co je nemozne, plny viry, ze trpet ma smysl, ze ma smysl rozrazit hlavou zed. Je to vira a vule, kde byl mezi Atleticem a Arsenalem rozdil. Wenger a z mistnich treba i Counter, ktery ma Atletico nasledovane v reportech, jsi jsou plne vedomi toho co Arsenal potkalo. Tu silu, ktera plyne z mentality viry. Opakovane jsem zaskocen, kdyz se nad Atleticem nekdo takhle divi. Chapu, ze ta kvalita, kterou ma Atletico je spouste lidem neviditelna (na tehle urovni ji uz ma jen Juventus), ale minimalne bych cekal trochu vhledu a respektu. Rict, ze Arsenal podal dominantni vykon je nevedomost toho, z ceho Atletico dostava goly. Vcera to byl pro obranu a Oblaka v podstate standardni zapas, takovym sancim celi Atletico ob zapas. Proti Simeonemu Atleticu se musi, pokud chce souper vyhrat, prokazat uplne jina uroven natlaku do sanci. Jen to nevidis a tak ti staci spokojene prohlasit cosi o decentnim a dominantnim vykone. Proti Atleticu tahle utlocitna krestanska vira v dobro a v krasu ale nikdy neobstoji. Proti Atleticu obstoji top kvalita nebo hra na hranici sebeobetovani. Neni nahoda, ze dlouhodobe dokaze napriklad v zapasech s Barcelonou rozhodovat jen Messi, popripade Suarez. Tuhle vuli jsem vcera citil a to jeste slabe ze dvou hracu Arsenalu - z Lacazetteho a ze zaverecneho Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

No musis to rozvest, jinak budes k smichu.

Reagovat
dextroza_m

Už je

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo me, jestli ti jde o to krestanstvi, tak na jeho fundamentu, ktery vychazi z postavy Jezise, se mym pochopenim opravdu strida utlocit dobra a krasna se silou nest na svych bedrech celou rodinu nebo cely svet. Zde se mi hodilo zminit utlocit, protoze ho moc dobre znam na pozadi svoji vlastni osobnosti.

Reagovat
kattos

Reagovat
vladino10

Reagovat
F.Torres

řekl bych, že to nebylo jen o té jedné chybě. Ano, je sice vždy vidět, když obránce, či brankář udělají minelu, ale to, že ofenziva je natolik impotentní je ještě více do očí bijící

Reagovat
Willy Wonka

@Atleti Madrid’s Home Form:

WWWWWWWWWWD

Goals Conceded: 0

Good luck, Arsene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
M0rb1D4S

Ale pořád není nic ztracené. I my jsme tam letos vyhráli.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pingla

Arsenal away form:

LDLWLWLLLDL

Reagovat
Svatej

Tohle nemuze skoncit jinak nez velkolepym uspechem

Reagovat
pingla

pro Atletico

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kylo ren

Trapas

Reagovat
aramaki

Jediny trapas v europskych poharoch bola vasa prehra doma so Sevillou

Reagovat
rado205

Arsenal je strasne slabulinky, to je strasne moc slaby tim hanbil by som sa takemu dacomu fandit

Reagovat
diastan

Reagovat
Mikesh

No že by inter byl posl. pár sezón zrovna na výslunní sem si nevšiml

Reagovat
Mikesh

Bug, ale bayern je taky sračka když je ani Jupp nezachrání

Reagovat
smazaný uživatel

hanbit ne, ale slabý je už nějakou dobu na poměry velkoklubu, jako který se prezentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rado205

Doma ich Atletico sfukne ako nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jako po včerejším výkonu je mi až líto Laccazeta že musí hrát v Arsenalu tak snad s novým trenerem se ukáže útočná dvojka Lacca a Auba v zakladu, sice nejsem fanda Arsenalu ale ten utocny potencial co budou mít a jestli nebudou mít LM/EL tak by mohli předvést neco jako Chelsea minulou sezonu.

Reagovat
Sandstorm

Atletico je oproti Arsenalu vyspělé mužstvo, které patří do užší evropské špičky. Rozdíl byl viditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

Co je pre teba uzsia evropska spicka?

Reagovat
Atlético de Madrid

Vítěz EL 2010 a 2012, superpoháru 2010 a 2012, finále LM 2014 a 2016, semifinále LM 2017, semifinále EL 2018. Opakovaně dokázalo z evropských pohárů vyřadit týmy jako Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus.

Reagovat
F.Torres

poslední roky to je pouze Real, Barca, Bayern, Atleti, Juve a dejme tomu PSG. Druhý sled je PL týmy, Sevilla, Dortmund, AS, Neapol a pak jsou ty další týmy

Reagovat
kattos

Výsledek byl 1:1 Arsenal byl lepší tým.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu jsem nevěřila a je vidět proč. Atleti jsou pro ně moc velké sousto, dalo se to čekat. Vím, že Wenger se chce rozloučit trofejí, ale Atleti jsou prostě lepší tým v současnosti.

Reagovat
mayday

Arsenalu bych to přál, finále Arsenal - Marseille by se mi líbilo. Atletico je banda zákeřňáků. Nicméně když se na to člověk střízlivě podívá, Arsenal mabzen tým opravdu slabý, na čemž má trenér neoddiskutovanej podíl. Obrana je děs a hrůza, dopředu tam pár slušných hráčů je, ale celkově to hrůzu moc nebudí. O kvalitě týmu vypovídá i lavička, tu včerejší nemá cenu komentovat.

Reagovat
kylo ren

Až wenger odejde tak budou bojovat o záchranu v pl

Reagovat
smazaný uživatel

s utocnou dvojcí Lacca a Auba + jestli nekdo dojde to fakt asi ne

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
king23

To určitě ne. Ano taky neřekám, že když odejde borec na kterém to všechno 22 let stálo, že začnou hrát hned druhou sezonu o titul, ale to 5-6. místo a EL je reálné, ty tými níže nemají lepší kádr ani trenéra.

Jako o titul to nebude podle mě ještě dlouho, protože City i United jsou úplně někde jinde, co se kádru týče. Ale nemyslím si, že takový Tottenham nebo Liverpool mají extra lepší kádr, se kterým by se nemohli v budoucnu rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger OUT!

Reagovat
Ondiis

Klasické xG okénko .. ty 2 jsme tam prostě měli šoupnout https://twitter.com/Caley_graphics/status/989615613717962752

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Je zajímavý, že Atleti jsou považovaní za betonáře, ale mají vyšší xG než třeba Real na Bayernu i přesto, že hráli 80 minut o deseti hráčích.

Reagovat
Ondiis

Nevíš, jak se počítá třeba ta jejich gólová situace? Ta střela mezi nohy Ospiny a potom ta dorážka do prázdné jsou dvě situace vyhodnocené jako třeba 0,1+0,7 (zjednodušeně) a nebo až 0,7 to poslední zakončení?

Reagovat
vitasrp

V rámci jedné akce, kdy dojde k více zakončením, by se měla započítat jen ta situace s největším xG

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Al Capone

No to urcite, kdyz Arsenal hral otresne, postup je bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy tu peje ody na obranu Atletica, jako by to vcera zavreli a neproklouzla ani mys, ale Arsenal si stejne vypracoval sance aspon na 4 goly. Ze to zazdil Welbeck v prvnim polocase, nebo Oblak vytahl proti hlavicce Ramseyho super save, to uz je jina

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak bolo ich menej no..nerátam že dáme gól

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mylis se v pojmech. Nikdo tu nepeje ody na obranu Atletica, ale na jejich viru, vuli nebo odhodlani - pojmy v podstate podobneho zakladu.

Reagovat
Svatej

Mezi tím je fakt hrozně tenká hranice ale, kterou je potřeba si uvědomovat...

Stačilo, aby jeden frantík v obraně odehrál míč správně a z toho věřícího odhodlanýho atletika by se zas žvanilo o pánech z Madridu, kteří nedokázali za celej zápas pořádně ohrozit bránu, mezitím co snaživý ( a zároveň relativně bezzubý ) Arsenal, tlačil zápas do vítěznýho konce a soupeře mezitím nepustil za půlku.

Přitom by šlo o stejný výkony, stejnej herní projev, ale jeden jedinej moment, kterej z potenciální nedůstojný příliš defenzivní hry udělá poctivou odhodlanou remízu velkosrdečnýnch Atletů.

Podle mě se tu Arsenalu všichni smějí jen proto, protože to bývá v posledních letech jednoduše snadný..

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

U me s timhle neuspejes. Ja bych to psal tak ci tak, protoze jsem to tam zkratka citil, az do vysledku 3:0 a i tady uz se z me strany hate na Atletico vylucuje, protoze vysledek 3:0 by znamenal, ze Arsenal musel provest veci pri standardne vysoke kvalite obranne hry Atletica, nadmiru kvalitne. A to by mi nezbylo nez uznale pochvalit Arsenal.

Reagovat
Svatej

Dobre

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

neverim ze niekto to konecne pochopil a napisal spravne

Reagovat
Counter

Myslím, že bys nám rovnou mohl začít fandit, rozumíš naší situaci perfektně už teď

Reagovat
j_mrazik

Teď jsem viděl sestřih. Koscielny si to tam kopne do držky a Mustafi tam leze po 4. Ta obrana je šílená. Jak bylo řečeno, tak Arsenalu prostě chybí odhodlání. Všechno je to takový jakoby a nevidím žádný zápal. Myslím, že Atlético si tohle nenechá ujít, ale pořád budu doufat, že se stane zázrak a my je tam přejedeme. Bylo by super, kdyby Wenger končil s trofejí.

Reagovat
Lacko_Boh

Mustafi aj Koscielny by boli super ak by hrali vedla Pera vo forme. Spolu sú na prd.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hlavne nechapal ten Mustafiho vyklus a spolihani, ze to Koscielny uhraje 1na1

Reagovat
Fenri

No ale Koscielny to mel pevne v rukach, dokud si mic nekopnul do frnaku, misto toho, aby to zahral na jistotu. Tady bych Mustafiho moc nehanil, hlavni problem udelal Koscielny a jako obrance se spolihas na to, ze tvuj partak v celkem jednoznacny situaci neudela botu - jinak bys lital z jedny strany na druhou jak hadr na holi.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, jde to hlavně na vrub Kose, ale prece jenom mel byt u neho blíž, kdyz videl, ze je pod tlakem. A Kos je jouda, ze to nezahral do prdele.

Snad tam zahrajem, jak ty dve odvety v Allianz proti Bayernu...

Reagovat
dextroza_m

Dostane odznáček za 22 let celkem slušné práce, ne zlatý, ale z mědi asi bude. Něco jako Rimmerův BDP.

Reagovat
tunkic

Ta naše obrana to je fakt průser, zápas co zápas někdo vyrobí takovejhle ultrakiks Jinak jsme chvilkama nehráli vůbec špatně a na to, že Atletico celou druhou půli jen odkopávalo(což bylo vzhledem k vyloučení pochopitelný), tak i šance byly... Jen je prostě na prd, že to pořád dokola zkoušíme jen tou prostrkávačkou přes střed a nezkusíme třeba zasypat vápno centrama a tam se poprat... Včera třeba bylo x momentů, kdy ve vápně čekalo 5 našich a my místo centru nahrajeme zpátky na stopery, a naopak zase centrujeme ve chvíli, kdy tam je Laca sám mezi 4 obráncema Posrali jsme si to sami, Atletico hrálo to, co jediný v tu chvíli hrát mohlo, a když prostě neproměníme šance a pak jim věnujeme takovej dáreček, tak se jednoduše vyhrát nedá

Reagovat
afc

No neviem, ale Bellerin ci Monreal vcera davali kopu centrov zo strany. Ved z toho aj padol gol. Neslo to stredom, tak sa to hralo po kraji+Xhaka skusal strely do 15 rady.

Reagovat
tunkic

Mě prostě přišlo, že centrovali, když to absolutně nedávalo smysl (nikdo nebyl ve vápně) a naopak nahrávali na krátko zpátky, když bylo ve vápně několik našich. A k těm střelám z dálky...aspoň to občas zkusí, ostatní chtějí hrát jenom "do kuchyně".

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Simeone genius. Nepochybuju, ze v tom byla i cast umeleckeho projevu. Strasne rychle pochopil, ze je postup v ohrozeni a ze se musi obetovat nejakou saskarnou, protoze si to moralka tymu, ktera jede mimochodem tuhle sezonu dost pres zavit a v posledni dobe uz prakticky v tom odhodlani na jake byl ten tym zvykly uz prakticky neexistuje, zada. Zase to bylo po strasne dlouhe stare dobre heroicke Atletico, kteremu se proste dalo verit, ze ten vysledek uhraje a ze sance do odvety neztrati. Atletico z postupove Allianz Areny. Vyspelost toho muzstva je strasne vysoko, problem s motivaci je obzvlast po tech neuspesich logicky a prirozeny a to co vsichni vcetne Someoneho predvedli bylo velke. Vetsi nez se na prvni pohled zda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno tohle co se muselo mentalne podstoupit je velka ucta vuci Arsenalu. Byl to tezky zapas. Arsenal ma stale vyjimecnou kvalitu.

Reagovat
Hokaido

Fakt jsem zvedav, jak si povedete, az Simeone odejde. On ten tým vybudoval a nedokázu si představit trenéra, který by s nim dokázal uhrát stejný výsledky. Tim nechci říct, ze nemáte kvalitu, protože ji určité mate, ale Simeone prostě přidává takovej zvláštní faktor, kterej úplně neumím popsat.

Reagovat
smazaný uživatel

On ten tym ale opravdu takovou kvalitu nema. Videls vcera, ze by nekdo z Atletica (pokud to na pulce nebyl zrovna levy bek Lucas) presel individualne hrace? I to spanelske jadro Koke, Saul je na pomezi zakladni sestavy reprezentace. Nejsou to nikterak vyjimecni hraci, jsou akorat vyjimecne takticky vyspeli a tu uz saha vliv Simeoneho. Simeone je zkratka duchovni otec toho tymu a to co nedokazes o nem popsat se casto objevuje jako namet ve filmech. On je proste takovy guru nejake podcenovane poulicni bandy a ta banda je si moc dobre vedoma sveho podradneho puvodu a tak za nim jdou az by se za neho obetovali. Luis i Costa se za nim vraci, Griezmann to ma tezke odejit atd. Naopak je ochoten Simeone dat vsanc balik penez za hrace, ktery se uz vraci a tyhle vazby obecne jsou tak silne, ze pripominaji nejakou chlapeckou partu. S tim, ze Cholo ma nejvetsi srdce, koule i rozum zaroven a bez jakychkoliv pripominek je prirozenym vudcem party. Ty vzorce jsou v Atleticu strasne primitivni, ale zaroven tak vyjimecne, protoze dospely svet se nikdy nechce vracet do detske nerozvaznosti. Simeone to dela. Jsou to okamziky jako kdyz se nekdy vzepres necemu silnejsimu a udelas nejakou lumparnu, ktera je ale pro ostatni kolem tebe nesmirne dulezita, protoze rika - citme hrdost z toho, ze jsme sami proti svetu nebo proti osudu. Pojdte se mnou! Clovek potrebuje obcas spinavou vzpouru a potrebuje ji i obcas vyhrat, protoze z hrdeho pocitu po ni pak muze svou skurecnost ozivit a dat ji silu, kterou uz ztracel. Bez vzpoury clovek mekne).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vcerajsi zapas tak nejako zhrnul posledne roky Wengera na lavicke Arsenalu.

Reagovat
Fernando_Torres
Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nás ještě nezatracoval. Upřímně jsem od Atletica čekal víc a ten gól jsme dostali po individuální chybě. Ono je hezký říkat, že Atletico si to pohlídalo a výsledek 1:1 mají díky zápalu a bojovnosti, ale ty statistiky ze včera mluví jasně.My jsme je viditelně přehrávali a pokud takhle budeme hrát i v Madridu, tak je všechno otevřené. Na druhou stranu nechápu, proč Wenger nestřídal. Minimálně Iwobi tam měl jít místo Welbze, aby to trošku rozhýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

V Madride to bude odlisny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ano, ale kvalitativně na Atletico máme. Řekl bych, že je vše pořád otevřené a ty šance jsou 50:50.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitativne mate, ale ja neverim, ze budete schopni ten zapas odtrpet jako jeden organismus, coz je jedina sance pres takhle nakople Atletico postoupit. Nezapomen, ze Atletico je rokama vypilovane hrat proti Messimu a Ronaldovi, pri vsi ucte jste na tom podobne jako kdyby na Wandu prijela Sevilla nebo Valencia. Atletico je na Wande sice tezkopadne, ale nepocitej s tim, ze je prehrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak to dopadne. Ty máš o Atletech určitě větší přehled. Já soudím podle toho, co jsem viděl včera. Samozřejme to bude příští týden úplně jiný zápas, ale je to hratelné a určitě nejsme před odvetou v pozici jako předešlé ročníky LM.

Reagovat
F.Torres

na začátku to bylo už 45:55 pro Atlety vzhledem k zkušenostem. Po včerejším zápase to je tak 30:70, jelikož Atletům stačí uhrát to, co umí nejlépe, takže to odbránit.

Reagovat
Kokesh

50:50?

Reagovat
dextroza_m

Atletico takto hraje skoro každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Arsenal by si takovy nebo obdobny tlak vynutil i bez vylouceni, v lize jsou hraje Atletico vyrovnanejsi partie. Nicmene je pravda, ze je to vzdy vychazejici z obrany a v utoku pomerne tezkopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jeste je dulezite striktne odlisovat mezi venkovnim zapasem nebo zapasem na Wande.

Reagovat
smazaný uživatel

nj rozhodčí tu káru neutlačil sám

Reagovat
fukoman

Taky tě Wengere mohlo napadnout, že existuje střídání. Měl si využít všechny tři. Je pravda, že si tam nikoho neměl, ale aspoň Iwobiho si tam mohl poslat, protože ta vaše ofenziva včera to byla hrůza.

Reagovat
Kincl

joio pošle tam Iwobiho a všechny zápasy co hraje tak ho tu lidi hejtují proč ho tam dává :D

Reagovat
El Fáňos

nemám rád Atletiko betonáře, teď mají alespoň výmluvu, že hráli o 10, ale jinak by hráli stejnou obranou nudu

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne povrchni cos napsal. Naopak je v tom i hodne estetiky jak se to muzstvo semklo a vytvorilo silny a odolny organismus.

Reagovat
Kincl

Nevysvětluj mu to, on to nepochopí

Reagovat
El Fáňos

hlavně že ty chápeš, co pochopím dopředu

Reagovat
El Fáňos

nic povrchního na tom není, akorát vycházím z východiska, že by fotbal měl být zábavný sport a to atletiko není. Na druhou stranu, když vidím, jak mrskáš výrazama jako estetika, organismus, tak ani to porchní od tebe nemůžu brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tedy jinak. Mne se ten vykon Atletica libil. Tak ted jsme rekli, co se nam obema libi a muzeme jit doprdele, protoze zadny prinos diskuzi v tom neni a kdybychom meli trochu hrdost, tak to tady necpem.

Reagovat
Nikikrew

Strasne vtipna diskusia, vykriky do tmy asi od skolakov na stranku Arsenalu su docela vtipne ale uz som docela odolny voci takymto prispevkom.

Kazdopadne sme vcera Atletov slusne preverili, ved aj azda sam Simeona to potvrdil na pozapasovej tlacovke. Nebyt jednej hlupej a aj nestastnej chyby Koscielneho, diskusia by bola ulne ina, ale na keby sa nehra. Kazdopadne statistiky hovoria za seba, len je skoda ze vacsina je podmienena skorou cervenou kartou.

Reagovat
Liquid

děláš si sradnu, hráli jste úplně staticky, pouze obléhání po vápno bez adekvátní koncovky, v té 2.půli to bylo ještě horší a víceméně jste si šli pro upocenou výhru 1:0, která by i tak byla pro Atlety hratelná, tým typu Chelsea, Bayernu by jim nasázel tak 3 góly a bylo by hotovo

Reagovat
Nikikrew

klasik Liquid

Reagovat
Ondiis

3x Giroud

Reagovat
tunkic

hlavne Chelsea no

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jen nečteš dostatečně důsledně. Jsou tu jak hateři hry Atlética tak Arsenalu, ale ty budeš zastávat pozici uraženého. To je tak těžké tuhle rovinu přehlédnout, když ti to způsobuje zle?

Reagovat
Nikikrew

Akeho urazaneho? Nechadzem vsetkych do jedneho kosa ale vacsina komentov voci Arsenalu su len vysmevne s tym, ze vcera Arsenal moc na vysmech nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina. Ze 156 komentů celých 10.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Ondiis

Wilshere v ideální sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu...Stejně jako Nacho. A Belle, kterej hrál výborně nic

Reagovat
Frony

Šancí bylo dost, pokud si jich vytvoříme dost i v odvetě tak to bude v klidu

Reagovat
LidoOP

Jak může být v ideální sestavě Mustafi, kterej nic nedělal místo Godína, kterej skvěle bránil a z velké části zajistil Atlétiku remízu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sestavy jsou často výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě takhle dojebou koeficient

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal v odvetě bez šance.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele