Modeste zpět do vlasti? Kanonýr si nechává dveře otevřené

07.03.2017, 22:03
Aktuality
Anthony Modeste prožívá životní sezónu, svými brankami táhne 1. FC Köln směrem k evropským pohárům a zároveň na sebe stále upozorňuje možné zájemce. Jen co se uzavřelo přestupové okénko v Číně, začíná se spekulovat o jeho návratu do vlasti, přičemž sám robustní útočník nic nevylučuje...

Osmadvacetiletý střelec kroutí svoji čtvrtou sezónu v Německu a druhou v dresu 1. FC Köln, který ho mohl během zimy prodat do čínské ligy a vyinkasovat údajně až padesát milionů eur. Vedení porýnského klubu odmítlo, v létě se ale musí připravit na další nabídky a ty by mohly přicházet i z jihu Francie.

O Modesta, který má s Kozly podepsanou smlouvu až do roku 2021, údajně jeví zájem jeho mateřský klub Nice a především Olympique Marseille, kde chce americký podnikatel Frank McCourt investovat do kádru až 200 milionů eur.

"Člověk by si v určitých klubech neměl zavírat dveře. Investice v Nice a Marseille ukazují, proč tam přicházejí i velcí hráči jako Mario Balotelli. Je pěkné to sledovat, nezavírám žádné dveře," prohlásil autor letošních sedmnácti bundesligových branek.

Ať už jako hráč 1. FC Köln nebo jiného klubu, Modeste by se na každý pád chtěl probojovat do francouzské reprezentace, jelikož za výběr své země dosud nastupoval pouze v mládežnických kategoriích. "Samozřejmě mám tuto ambici. Ale moc dobře vím, že konkurence je velmi silná," uvedl rodák z Cannes.

Autor: Petr Vaněček / express.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

marseil nove man city a psg

Reagovat
bloodonor

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne na nom dobre zarobime, pokial by neostal (bol by som najradsej keby ze ostane, velmi dlho sme nemali borca co nas takto tiahol). Je fajn, ze nechce ist do Ciny a zahrat si este par sezon v Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil jsem mu, ale je skvělý. Doufám že to nebude trvat jen letos a udrží si formu a vy jeho. Jestli se prodá, tak žádná suma za něj nebude dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Schmadtke odmietol ponuku s Ciny za 50 mega. Co je riadna suma. Ale vedenie si uvedomuje ze je tento hrac dolezity. On prisiel pred minulou sezonou a plan bol taky ze ma nahradit Ujaha, ktory za nas palil v druhej lige aj v sezone po postupe. (mimochodom ten je uz v Cine a cakal som ze za neho Werder dostane viac ako 13mega ). Uz vlani bol nad ocakavania (dal 15 golov, pripominam ze celkovo sme skorovali len 38 krat), teraz ich ma este viac a do konca ostava dost kol.Uvidime no, mame ponuky zjavne s celej Europy, OM urcite dobre zaplati. Pokial spravime eu.pohare tak si myslim ze ostane.

Reagovat
Rudnevs

Náhodou 13 miliónov € je za Ujaha dosť. Zvlášť keď náhrada je Kruse a za polovicu. Vynikajúci prestupák od Baumanna a to si taký Eilers ešte ani nekopol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale pozri si ze za ake sumy kupuju cinske kluby hracov z Europy. A nie vzdy je to uplne hviezda ale lahky nadpriemer.Niekedy az nehorazne. Ako, urcite som necakal ze Ujaha preda Werder za 35 milionov, ale cakal som ze minimalne 20mega im Liaoning zaplati... samozrejme Kruse o dost lepsia nahrada a za dobre peniaze, to musim uznat ze sa Baumannovi podarilo. Ten tim je kvalitny inak, vyzera to ze pokial bude Kruse zdravy tak to nebude do poslednych kol o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud není na prachy,tak palec hore,když posílí NIce místo čínské lavičky,když tam mají kvóty na cizince

Reagovat
smazaný uživatel

ten by asi seděl málokde v číně

Reagovat
Murtago

Jestli je tam nějaká lavičková krize, tak může sedit když tak i na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

CO som pocul tak Tony je dost skromny chalan. Pokial by odisiel, tak len do Europy. V ziadnom pripade do CIny,max. dohrat karieru. Ale aj to dost pochybujem, skor by volil US asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho pouze jednou, tak mám problém si o něm udělat představu. K jakýmu útočníkovi by jste ho typově přirovnali?

Reagovat
Murtago

Napadaj mě samí černoši. Jsem nechutný rasista

Reagovat
smazaný uživatel

operace : lidský štít

Reagovat
smazaný uživatel

Má docela dobrou rozhravku, umí si naběhnout do vápna a vybrat si i místo. Není to zrovna sprinter, ale je docela velký a nedá se jednoduše odstavit od balonu. Nevím úplně ke komu ho přirovnat. Možná Deeney, Kweuke v nejlepší formě v ACS (s velkou trochou fantazie)

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
LeonardoUžoa

Do Martiniku? Tak to je borec teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral v nakym Péčku?

Reagovat
smazaný uživatel

S tvojim fotrom.

Reagovat
LeonardoUžoa

dirty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele