Mbappé o své budoucnosti stále nerozhodl, chce se soustředit na zbytek sezony

05.01., 10:34
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Hvězda francouzské reprezentace Kylian Mbappé stále neví, zda bude i v dalších sezonách nastupovat za Paris St. Germain. Uvedl to po vítězném souboji o francouzský Superpohár proti Toulouse. Pětadvacetiletému kanonýrovi končí v létě smlouva, dlouhodobě se spekuluje o zájmu Realu Madrid.

"Ne, pořád jsem se ještě nerozhodl. To je ale teď vedlejší, důležité je, že jsme se s vedením v létě dohodli a všichni se mohou soustředit na výkony na hřišti," citovala Mbappého agentura Reuters po vítězství 2:0, ke kterému přispěl úvodním gólem.

Mbappé byl před zahájením aktuální sezony na měsíc vyřazen z kádru kvůli sporům o podpisu nové smlouvy. Situace se ale nakonec uklidnila a za klub nadále nastupuje.

"Získali jsme první trofej, o další ještě budeme bojovat. Mám opravdu velkou motivaci pro zbytek sezony," přidal pařížský rodák, jehož tým vede francouzskou nejvyšší soutěž a v Lize mistrů je v osmifinále.

Mistr světa z roku 2018 je nejlepším střelcem v historii PSG. Na konci listopadu překonal Mbappé, jenž nastupoval i za Monako, hranici 300 soutěžních branek. V dresu francouzské reprezentace mu mezi kanonýry patří třetí místo, dosud vstřelil v 73 utkáních 46 gólů.

Autor: ČTK

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (286)

Přidat komentář
Janek 7

Tak co myslíte? Bouchne Pool Salaha a vezme Kylióna? Zase Pool potřebuje spíše CDM. Paulinha by byl luxusni z Fulhamu a k němu ještě nějakýho stopera nebo beka.

Reagovat
El Cid z City

Půjde do PL a 2 roky, zničí Haalanda a pak Real.

Reagovat
Janek 7

Tak bojovat s Haalandem o krale strelcu to by ho mohlo bavit treba :D

Reagovat
Vopi11

Myslím si, že je to dost nepravděpodobné.

Reagovat
pobody's nerfect

Nabízí se to jako varianta, ale myslím že ne. Salah asi půjde, ale doplní se místo něj aspoň tři hráči. Určitě stoper, možná bek, někdo do zálohy a náhrada za Salaha. Ale to bude něco jak on nebo mane. Čili hráč tak za 40M.

Reagovat
Janek 7

Za Salaha by byl velmi dobrej Bakayoko z PSV. JE vybornej, mladej a hrac do budoucna. Podobny typ, jako Doku ze City.

Reagovat
pobody's nerfect

Upřímně moc neznám. Ale je jasné, že skauti mají v merku desítky hráčů jako náhradu za něj a uvidíme, na koho padne volba. Ale už teď se odchodu salaha bojím. Momentálně není v týmu nikdo, kdy by ho střelecky nahradil.

Reagovat
Janek 7

No, toho se taky bojim. Ja to cekal od Nuneze, ale ten co neda. TO je neuveritelny. Do sanci se dostava, ale proste je zahazuje. Je mi ho az lito :D

Reagovat
pobody's nerfect

Máme na něj stejný pohled. Myslím, že i vedení si od něj slibovalo, že golove potahne tým po odchodu salaha. Ale je na něm nějaká deka a prostě zahazuje i nemožné. Ale třeba se ještě rozjede a zvládne 20+ gólů za sezónu.

Reagovat
Janek 7

Ja taky porad verim, ze se rozjede. Kazdopadne by Pool potreboval to CDM. Endo se rozehral a ted hraje celkem dobre. Na zacatku prvnich zapasu to byla katastrofa. Paulinha z Fulhamu by byl idealni volbou, pokud po nem nepujde zase Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Bral bych Olliseho z CP

Reagovat
freeSanchinho

Ten půjde snad k nám doufám

Reagovat
Melda

Jj, četl jsem to a taky o Chelsea. Škoda, bude těžší mu nepřát.

Reagovat
Janek 7

Na toho si prej brousi zuby United, co by tam ale delal? Maji tam vybornyho Antonyho :D

Reagovat
fenixLFC

bowen

Reagovat
JessePinkman

Nečekám, že Salah odejde. Teď vyšly najevo první zprávy, že je o něco blíže podpisu nový smlouvy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pořád se přikláním spíš k tomu, že Salah zůstane.

Reagovat
king23

Nějak mi Mbappe do Liverpoolu nesedí. Ne herně, ale profilem. Tady ty obrovské marketingové hvězdy většinou vždycky skončili v Realu nebo v Barce.

Reagovat
ErixMilo

Barcu si v súčasnosti môžeme aj odpísať z tohto súboja o Mbappého, keďže sú vo finančnej kríze čiže ostáva fakt len ten Real, či už finančne alebo typologicky sa najviac hodí do Realu

Reagovat
Remt

Absolutně do Liverpoolu nesedí. Je to kripl, od toho týmu by se měl držet co nejdál Ale pevně věřím, že ve vedení nejsou takoví idioti aby se vůbec pokusili o tohoto hráče

Reagovat
hematop

Je to krypl a do Liverpoolu nesedí. To mi nevychádza.

Reagovat
Remt

Tak si to přepočítej.

Reagovat
hematop

Liverpool + krypl = o dalši chcanku v kryplovském týmu více

Reagovat
Remt

Čekal jsem něco napaditejsiho, tohle není ani vtipný

Reagovat
hematop

Mám to dobře?

Reagovat
oli9

Já si ho u nás nedovedu představit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Očekávám, že Klopp do 2 let skončí a Liverpool bude hrát kolem šestého místa. Nevím, proč by tam potom Mbappé měl jít.

Reagovat
Hachim Mastour

Zmluvu má do 2026.

Reagovat
Benzema

Predĺži ju

Reagovat
Bandita_Harry

Do Manchestru United snim

Reagovat
Remt

Tam by o 6. Místo mohl bojovat sezónu co sezónu a snad i úspěšně

Reagovat
martin.b

Mbappé prý v PSG bere skoro 3x víc než Salah u nás, to myslím stačí jako odpověď

Reagovat
Benzema

Tak nikde mu nedajú to čo v psg, možno saudi

Reagovat
Front hell

Reagovat
janinho

ja si tiez nemyslim ze klopp kompletne rozoserie platovu strukturu v klube kvoli jednemu picusovi. ja dufam, ze mu real da ten deadline niekde v polke januara, curak ho missne a konecne aj perezovi dojde trpezlivost. real urcite nebude zase do leta cakat ako sa mlady pan rozhodne, kvoli tomu sme uz prisli o haalanda za par supov. bud podpise v januari alebo adios. aj ramos hral tento poker s perezom a ked si to potom rozmyslel tak ani takej klubovej legende uz perez neustupil.

Reagovat
martin.b

nemyslím si, že jste přišli o Haalanda, prostě si i z osobních důvodů vybral PL a MC, jinak ale souhlas s tou částí o platové struktuře

Reagovat
Neutron

z akych osobnych dovodov mas na mysli? Podla mna jednoznacnym lakadlom bol Pep co je proste zaruka trofeji, splnili platove poziadavky a siel do aktualne najviac sledovanej ligy, to uz su silne dovody.

Reagovat
martin.b

Samozřejmě že Pep a skvěle fungující klub byly hlavní kritéria, ale je tam i pouto přes jeho otce, kterej za City hrával a prostředí tak moc dobře znal.

Reagovat
Neutron

Podla mna skutocnost, ze Alf hraval v City je ciste PR (ak to teda niekedy spomenul) a to hned z dvoch dovodov, po prve City su totalne iny klub teraz ako v case, ked tam hral jeho otec a po druhe jeho otec tam odohral jednu sezonu, v ktorej vypadli do Champu. Nevravim, ze za rok si vztah nevies vybudovat, ale asi by som to velmi neprehanal.

Reagovat
Ladas321

Pro Haalanda dávalo největší smysl City a zbytek byl jen mokrý sen fanoušků Realu. V Realu byl Benzema jasná jednička a Erling by nikdy nešel sedět na lavičku ani do Realu ani nikam jinam. Je to taková arogance ze strany fanoušků Realu, kteří si myslí, že každý chce k nim a pak jim hráč jako Mbappe ukáže kde je realita a najednou se můžou zbláznit.

Reagovat
Neutron

Mne skor islo o to, ze ten sentiment, ze Haaland si vybral City kvoli otcovi je proste bullshit a PR kecy.

Reagovat
kbtk23

Tak ale každý chce hrát ze Real. To ti prostě povi všichni TOP hráči světa. Že je Mbappe rozmazlený idiot není chyba Madridu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Ty peníze, co má v PSG, mu dají max tak v Arábii, stejně bude muset s platem dolů, pokud odejde. Úplně bych LFC nevylučoval.

Reagovat
Neutron

Podla mna ho nedate, nerobite taketo prestupy, kylian berie obrovske prachy, pride mi, ze to je uplne proti vasej politike.

Reagovat
O.Giroud

Nedáme, s tými majiteľmi určite. A to teraz nemyslím tak, že by nezaplatili tú pálku, ale skôr kvôli tej politike. Na jednej strane dobre, že aspoň v klube nie je taký bordel ale na druhej zamrzí, že o takého hráča ani nezabojujeme ak tam je šanca. A to ešte v jeho veku môžeme očakávať, že si pár zvýšení platu vypýta.

Ono mne osobne aj tak dáva zmysel iba Bayern, Real kde má väčšiu istotu zbierania trofejí, ak má teda záujem ešte o to aby vyhral nejakú tú LM/zlatú loptu. V Anglicku to je momentálne iba ManCity, ale to tiež môže byť neznáma po odchode Guardiolu. LFC, ManUtd, Chelsea sú momentálne tímy čo jednu sezónu sú v TOP 4 a druhú kľudne bojujú o to aby tam boli.

Reagovat
Neutron

Tak prichod takeho hraca za take peniaze utiahne velmi malo klubov. Povedal by som, ze Nemci by do toho nesli takze za mna jedine Real alebo City, pochybujem, zeby siel do Newcastlu trebars

Po odchode Guardiolu by mohol prist Arteta

Reagovat
Manik...

Dobrá FIFA no

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď nie, tohto riaditeľa zemegule nech si berú in. Mám ho rád ale v LFC by dobrotu asi neurobil

Reagovat
ACSeRw!n

Real mu da max 14 dni, dyl nema smysl cekat

Reagovat
Janek 7

REal snad i psal, ze ma Mbappe na rozmysleni do 15.ledna.

Reagovat
O.Giroud

ale 2030

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Miguel19

Určitě Real se pro Mbappého poplazí kdykoliv.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Salfovic

V nejhorším mu dají část výnosů z tv práv.

Reagovat
Manik...

Přepíše se na něj stadion

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Benzema

Jasne, to mu už dáva asi piaty rok

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
zasranej malíř

Ah shit here we go again!

Reagovat
ACSeRw!n

je to super tohle musi bavit kazdeho

Reagovat
Salfovic

To určitě.

Reagovat
O.Giroud

ako vám vždy dá košom baví no

Reagovat
Maximm9

Pral bych mu, aby v tom PSG shnil do konce kariery, muze si tam kopat s brachou a treba i bratrancema

Reagovat
Nuno čomes

Tak mu to asi stačí, je víceméně doma, bere randál, hraje pohodovou ligu, celosvětová hvězda už je. S repre MS už vyhrál, což ubere drive a nemusí se za titulem MS honit. Možná Euro ještě bude chtít urvat. Jinak by do 25 nebyl ve Francii?

Jak se domluví v Realu? Bude se chtít učit jazyk?

Reagovat
Maximm9

Nah, vsechno je to jenom o tom ''randalu panez'' nic vic.

Mbappe mluvi spanelsky

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví plynule španělsky a anglicky, trochu naivní si myslet že taková mediální hvězda neumí jazyky.

Reagovat
Greaber

To je tak, že ta sága kolem něj trvá už moc dlouho a i díky ní je mezi lidma zaháčkovaný jako čím dál větší dement a zlatokop.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bohužel problém médií, pro které to je zlatý důl. Krásně to bylo vidět loni, kdy reálně nebyla žádná šance, že by přišel, ale někteří podvodníci tu hru hráli až do posledního dne přestupového okna.

Reagovat
Nuno čomes

Ok v tom případě jen dobře. Každopádně se nechce posunout na lepší úroveň. V době, kdy to drtil v Monacu, se čekalo, že už to bude třeba 2 roky drtit v Realu.

Reagovat
Xavivax1

Messi dlouho neuměl anglicky

Reagovat
JM

Neumí doteď

Reagovat
Front hell

Kane taky né

Reagovat
JM

To nerozporuji

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Talker

Tak ono se stačí kouknout na spoustu fotbalistů, kteří neumí jiný jazyk

Pravděpodobně drtivá většina anglánů, jihoameričani v tom typicky plavou (Thiago tuším neuměl téměř vůbec anglicky když přicházel k nám a to mu bylo 35?)...

Reagovat
vilp

Thiago ale umí minimálně francouzsky.

Reagovat
vilp

A italsky.

Reagovat
freeSanchinho

To je repost článku z minulých let?

Reagovat
Greny

Ve stredu se prý zase predvedl když přebíral pohár za vítězství v superpoháru

Reagovat
krisa

co udělal? pohár byl stříbrný, tak ho odmítl převzít?

Reagovat
Salfovic

Je to vlkodlak ?

Reagovat
Moshe Dajan

Co to je tvl? To je chování jak někde v Otrokovicích po osmi pivech. Takové hovado, které stresuje lidi okolo sebe i při oslavách, bych v týmu fakt nechtěl.

Reagovat
MarcoBanco

Tie jeho reakcie boli fakt na bombu

Reagovat
JM

Otrokovice

Reagovat
10adam

Otrokovice, to je dobrá díra

Reagovat
Salfovic

Škoda, že něco podobného neudělal na MS Martinez, profackovat Infantina s ručníkářem a běžet s trofejí za Messim.

Reagovat
kilobyte

O co tam šlo?

Reagovat
kissak

Tvl nejen on, ale i Jdunaruma hrozný držky.

Reagovat
imp.

Kontext: Mbappe a zbytek tymu chteli slavit s fanouskama, ale Amazon ten pohar vzal a vystavil ho za Marquinhose, ktery daval zrovna rozhovor.

Reagovat
oli9

Díky za doplnění infa

Reagovat
wyqinac

no jako ja bych rad videl to video delsi, takhle to vypada jako fakt debilne, ale pohar uz museli dostat predtim normalne na tom 'podiu' urcite a pak jim ho teda nekdo vzal a odnesl pryc? A Mbappe ho chtel zpatky, aby s nim jeste obesli stadion kolem dokola - aspon tak mi to prijde teda

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ladas321

Přesně tak, zas se děla z komára velbloud.

Reagovat
Han střelil první

Měl by jít do Anglie a ukázat Haalandovi, že on je nový fotbalový král.

Reagovat
El Cid z City

Tak to asi je i tak.

Reagovat
Han střelil první

Asi jo, ale měli by si proti sobě zahrát v nejlepší soutěži.

Reagovat
JM

Takže v LM

Reagovat
JM

* v Superlize

Reagovat
pobody's nerfect

V kapr lize

Reagovat
Rudnevs

Za Kodaň alebo Brondby?

Reagovat
Pospovič

co tě k tomu vede? Úspěchy s repre?

Reagovat
El Cid z City

Jo hlavně repre Mbappého a podrobné sledování Haalanda, fakt jsem si ho oblíbil, fandím mu, měl jsem ty dva nastejno, ale Mbappé je pro mě výš. A to je mi zatraceně nesympatickej a Erlinga celkem žeru jako správného týpka.

Reagovat
Bakary3

Mbappe je lepší..

Technicky je jinde a když se nedaří, on je schopný rozhodnout zápas sám a z ničeho

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Kiss Me Polka!

za mě má i mnohem větší přehled a kreativitu, celkově fotbalovost

Reagovat
Salfovic

Něco podobného jako srovnávat Messiho s Ronaldem.

Reagovat
Well

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kiss Me Polka!

jako jo, ale mbappe je za me podobnejsi ronaldovi nez messimu, haaland je zase jeste vetsi bestie do vapna nez kdy byl ronaldo (nebo imo bude az bude trochu starsi), ale mezihru mel ronaldo vys

Reagovat
Well

Haaland mi nejvíc připomíná Ibru.

Reagovat
Gazdo

ani prd… keby mal Haaland aspon poloviny Ibrovej techniky tak by si Mbappe ani neskrtol. S Ibrou ma spolocnu max vysku a silu

Reagovat
Well

Streleckou techniku mají velmi podobnou, Haaland dokáže dávat taky ty vysoké voleje + má taky ten dynamit v noze. Hlavní rozdíl mezi nimi je, že Ibra měl mnohem lepší mezihru a praci s míčem. Ono najít hráče jako Haaland je asi nemožné, protože z těch top hráčů nikdo neměl v průměru nějakých 27 doteků na zápas. Ale můžeš zkusit navrhnout ke komu z těch top má blíž.

Reagovat
El Cid z City

Každej má svoje, jak píše Gazdo, mají podobnou výšku a sílu, ale třeba rychlostně je Haaland absolutně jinde než Ibra, to by byl závod želvy se zajícem. A co se týče střeleckých schopností, tak ti dva se moc porovnávat nedají, Haaland Ibru strčí do kapsy a ješte mu tam zbyde spousta místa.

Reagovat
Well

Tak jasně, že každý bude mít něco, ale z těch top hráčů má k němu podle mě nejblíž. Stejně jako Mbappe má nejblíž k Ronaldovi nebo měl Hazard k Messimu.

Reagovat
Gazdo

Tak ja by som nepovedal ze Haaland je lepsi strelec ako Ibra. Skor by som aj mozno povedal ze Ibra je proste technicky aj co sa tyka striel lepsi ale Haaland ma proste v sebe taku dravost ze on sa dokaze dostat do sance uplne z nicoho a zrazu je sam dva metre pred branou kde uz to da. To nema proste ziadny z futbalistov a ani si nevybavim hraca ktory by niekedy nieco podobne predvadzal. Mozno obcas Suarez alebo Tevez ci Falcao to boli taki buldoci ale stale len slabe odvary z dravosti Haalanda

Reagovat
El Cid z City

Statistiku nemám, ale procentuální úspěšnost střel Haalanda a Ibry bude dost rozdílná, tudíž je Eling lepší střelec.Pohybem a dravostí mi připomíná spíš Vieriho než Ibru.

Reagovat
Neutron

Spravny vyber miesta a cuch na goly, ako Nistelrooy

Reagovat
Gazdo

Asi k nikomu. Haaland je proste taka zmeska. Napada mi Falcao mozno to bol tak buldog ked bol na vrchole

Reagovat
Han střelil první

souhlasím

Reagovat
Manik...

Reagovat
Well

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Ale stejně bych do týmu radši Haalanda.

Reagovat
Bakary3

o tom žádná

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Moshe Dajan

Král čeho? Ligue 1?

Reagovat
r.mrazik

nedavno jsme se zbavili Messi x Ronalda a ted tahle shitstorm bude znovu

Reagovat
Han střelil první

No to je otázka, jak moc velký tenhle beef bude. Už teď si ale dovolím tvrdit, že oba mají potenciál dosáhnout podobné nesmrtelnosti, ale budou si muset tuhle úroveň ještě minimálně deset let udržet.

Reagovat
zidane78

Uz je neskoro,pozri co dosiahol messi alebo ronaldo ked uz mali 25.

Reagovat
O.Giroud

Tak to bol boj prevažne aj Barcelona x Real, teraz je skôr reálnejšie že všetkých bude mať Real ak pripočítame aj Bellinghama

Reagovat
kilobyte

Sportovně

Ale za to jak si vodí šejky, jak malé kachňátka a dojí je jak dojnice

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ladas321

Však se vzdal asi 80 milionu v rámci bonusů pokud prodlouží, tak je dostane a pokud odejde tak je dostane od jiného klubu v rámci podpisového bonusu. Hráč jako Mbappe může dojit všechny, protože každý chce takového hráče.

Reagovat
CHONG

Já nějak nevím, fotbalově je bezkonkurenční, ale přijde mi, že je čím dál tím větší dement a nevím, jestli je v našem současném kádru někdo, kdo by to dokázal pořádně zjebat a usměrnit, jedině, že by ho Rudiger kdyžtak dokopal...

Reagovat
vacin

Tak jestli by měl být v Realu někdo Vieirovych kvalit, tak předpokládám právě Rudiger.

Reagovat
kilobyte

Není Rudiger ještě větší dement?

Reagovat
Salfovic

Rudiger je normální blázen. V prosinci se zaskvěl akcičkou, při které to vypadalo, že se považuje za býka a zezadu se snažil nabrat protihráče na rohy.

Reagovat
CHONG

Toni je zlatíčko.

Reagovat
Bakary3

Tady nebyla řeč o IQ

Reagovat
Neutron

Reagovat
vacin

Reagovat
patas92

Neumíte usměrnit ani Viniciuse Jeho odchody a neodchody jsou komedie, ale zas mi nepřijde, že by se chováním na hřišti nějak vymykal

Reagovat
MarcoBanco

Presne.. Ešte za čias Ramosa si viem predstaviť, že by ho dal trošku do laty.. Ale v aktuálnej zostave fakt neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Dát ho do latě v čem přesně? Jak píše patas, když si odmyslíš ty mediálně nafouklé přestupové ságy, v čem je jeho chování problémové?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monkej

Reagovat
CHONG

Vždyť on těch svých projevů frackovitosti měl na hřišti víc než dost... Nemusíš jít ani moc daleko do minulosti, stačí pár dní dozadu při superpoháru... Jasně, je to asi nejlepší hráč současnosti, je to mistr světa, lze asi čekat, že se bude chovat jako primadona a svým způsobem na to má i právo, ale nevím, jestli se na to chci dívat tyden, co týden, ono stačí, co předvádí Vincek...

Reagovat
Gazdo

Vincek je podla mna horsi takze pokial dokazete tolerovat jeho chovanie tak Mbappeho prezijete. Mne by skor vadilo to ako s vami vydrbava kazdy prestupak a aj tak sa idete pred nim plazit pritom patrite medzi najlepsie kluby na svete aj bez neho

Reagovat
garruklol

Reagovat
Benzema

Lenže on je najlepši hráč na svete a k dispozícii zadarmo, tak preto sa pred ním plazia už piaty rok

Reagovat
Neutron

Tak zadarmo…

Reagovat
Benzema

Tak vieš ako som to myslel

Reagovat
Neutron

Hej jasne

Reagovat
Gazdo

Perez ho chcel aj kupit nie len zadarmo. A hlavne u takeho hraca slovo zadarmo snad ani neexistuje

Reagovat
CHONG

Vincek je aspoň (zdá se) srdcař, Mbappé je akorát zlatokop...

Reagovat
Well

Reagovat
Gazdo

Tak to nepopieram ale o co vacsi je srdciar o to vacsi curak to je. Mbappe je len fracek ale po prve je lepsi ako Vinco a po druhy aj ked sa obcas chova ako curak tak nie az tak casto ako Vinicius

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to není takhle černobílé. Navíc tak jak je Vinícius srdcař u nás, tak je Mbappé srdcař v PSG, je to Pařížan. Navíc je docela zajímavé to, podle čeho usuzuješ, že je zlatokop? Vinícius si taky vyjednal lepší smlouvu a z jeho iniciativy je kratší, než by se klubu líbilo, ty situace jsou v podstatě hodně podobné s tím rozdílem, že kolem jednoho hráče se mediálně už několik let vytváří umělá předtupová sága, která vyvolává dojem, že Mbappého přestup je každé léto na spadnutí a stačí jenom jeho podpis, ale ten zloduch si radši zvolí hromadu peněz (ta varianta, že to je kvůli tomu, že chce se svým srdcovým klubem něčeho dosáhnout a zapsat se do historie, je úplně nereálná, protože je to zlatokop, ale hráči u nás jsou srdcaři ).

Reagovat
CHONG

tak je Mbappé srdcař v PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Jak definuješ srdcaře?

Reagovat
CHONG

Třeba jako někoho, kdo nepředvádí to, co Mbappé v létě

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo co? Že odmítnul věrnostní bonus, aby mohl hrát za PSG?

Reagovat
CHONG

Na to jeho vyřazení z kádru jsi už asi zapomněl... Vzdal se části bonusu, aby nehrál sezónu za béčko...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to píšu? Byl vyřazený, protože ho chtělo PSG prodat. Toho srdcaře mi nadefinuješ? Stačí ukazovat na znak a líbat ho?

Reagovat
CHONG

Byl vyřazený, protože nechtěl prodloužit

Reagovat
Manik...

Reagovat
CHONG

Nebo ještě lépe řečeno, na jednu stranu nechtěl prodloužit a na druhou stranu nechtěl odejít, aby mohl shrábnout podpisový bonus... Takže jeho představa byla vlastně taková, že mu PSG vyplatí podpisový bonus a za rok odejde zadarmo (čímž si bude moci říct o tučný podpisový bonus u nového klubu) a PSG utře nos... Prostě srdcař

Reagovat
CHONG

V případě PSG to má být věrnostní (ne podpisový) bonus...

Reagovat
Manik...

Přesně . Všechny chce jen oškubat. To je největší životní cíl.

Reagovat
Bakary3

Ale borec nahoře chce definovat srdcare, protože mbappe mu do ty škatulky asi pasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, všechno je jenom o penězích...

Reagovat
Bakary3

U všech ne, no, jen Mbappe si vždy nechá zalepit držku prachama a s velkou slávou zůstane

Reagovat
Manik...

Jojo. Srdcař. To se pozná

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
icka

Však indicií je dost.

Reagovat
ACSeRw!n

cim presne by podle tebe delal problemy ?

Reagovat
Greaber

Prachy - v zásadě pokud by si měl držet svůj standart, bral by asi 4x víc než aktuálně nejlépe placení hráči Realu a to nikdy nedělá dobrotu.

Manýry - PSG z něj udělalo monstrum, který je zvyklý si dělat co chce. Asi si všichni umíme představit, jakou dostane odpověď, až přijde za Perezem a začne mu diktovat koho má koupit apod. První co uslyší je, že NIKDO není víc než Real Madrid, ani on. Dost pochybuju, že tohle bude respektovat.

Reagovat
ACSeRw!n

hodne naivni predstava, ale neberu ti ji

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

achjo...

Reagovat
herbage

Třeba tohle když nedostane balón https://youtu.be/ar0njkDqPMY?si=c7dX-KCiWSY6P4i9

Reagovat
ACSeRw!n

tohle si myslim ze by si zkusil max jednou a Carlo by to vyresil

Reagovat
herbage

šel by hostovat do PSG

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Neutron

Reagovat
Gazdo

Reagovat
MarcoBanco

Škoda že z toho nebol gól, to by bol ešte za vačšieho chuja

Reagovat
Jordi Alba

Teď nekupovat, pustit titul Gironce a pak ať k vám jde klidně zadarmo. Win win situace.

Reagovat
Mastný Chobot

Už 25

Reagovat
Salfovic

Zrovna u něch bych spíš pocitově napsal: teprve 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok už to musí konečně vyjít...

Reagovat
Gunner14

Do Arsenalu

Reagovat
Kejza

stejně je to spratek rozmazlenej

Reagovat
mimi_united

Výmena Rash - Mbappé a doplatok 100 miliónov

Reagovat
krisa

to jako ten letošní Rashford?

Reagovat
dextroza_m

Loňského Rashe dají jako bonus...

Reagovat
Foppy

Skončí to tak, že MU zkusí prodat oba a za prachy koupit Mbappého

Reagovat
nani92

za lonského by muselo doplácat PSG

Reagovat
monkej

Reagovat
krisa

tak určitě

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Špatný i jako vtip

Reagovat
kaja900

A dost

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

Rash by vytvořil s Juniorem výborný tandem v boji proti rasismu.

Reagovat
wyqinac

rash +350, nebo 300 bez Rashe

Reagovat
Spalovač šancí

Sonduje situaci okolo Slavie

Reagovat
Neutron

Ale ta uz ma noveho majitela predsa

Reagovat
dextroza_m

Ten Real je jasný, nevím co se pořád řeší..

Reagovat
Greaber

Mně u něj teda není jasný nic, popravdě kdyby dostal nějakou absolutně nesmyslnou nabídku ze Saudský Arábie, tak bych se vůbec nedivil, že by jí přijal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dostal třeba nabídku miliardu eur za sezónu, tak by to asi přijmul, škoda že se to nestalo a nemůžeme se o tom přesvědčit.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Talker

Nemyslím si - on bude zrovna hráčem, který chce sbírat největší trofeje a bojovat o zlaté míče, což prostě v Arábii nepůjde. Ted mu navíc (konečně) zmizeli z cesty Messi s Ronaldem, kteří to dostávali nějak automaticky a jeho konkurence bude relativně "malá".

Jít do Arábie by prakticky přenechalo iniciativu v tomhle ohledu ostatním hráčům, takže by to byl pro něj nesmysl. Tohle může udělat za 5-10 let, pokud ještě ta liga pojede.

Jediné možnosti pro něj jsou Anglie nebo Real (+teoreticky Juve/Bayern?). Nebo by mohl ještě zkrachovat Barcelonu.

Reagovat
ACSeRw!n

toho si muzou dovolit tak 4 kluby.. nejaky Juve nebo Bayern to je totalni utopie

Reagovat
Gazdo

Bayern si ho dovolit moze akurat to neurobi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Ten Real byl jasný už minule.

Reagovat
CHONG

To už tu párkrát bylo

Reagovat
AlvaroLorata

Neodejde, podepíše v PSG, dá tomu ještě šanci. Však už i slabší týmy dokázali vyhrát LM, tak proč ne PSG:) navíc je tam Kylian doma, fans mo milujou, může si zahrát s bráchou atd...

Reagovat
kilobyte

Týmy se slabšími hráči, ale ne slabší týmy.

Reagovat
king23

Tým mimo TOP4 ligy vyhrál LM naposledy před 20 lety a nic nenasvědčuje tomu, že by v následujících X letech měl.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Manik...

Reagovat
AlvaroLorata

Stačí pár okolností (příznivej los play-off pavouka, favoriti se vytlučou) a rázem se můžeš i jako nefavorit dostat daleko. Příklad loňskej Inter Milan - nepoměrně slabší jedna strana pavouka, dlouho dopředu bylo jasný že jeden ze čtveřice Benfica, AC Milan, Inter a Neapol bude hrát finále. Anebo jaro 2019, favoriti se vytloukli takovym způsobem, že všema vysmívanýmu Tottenhamu najednou stačilo "jen" porazit Ajax a to finále si zahráli taky, navíc Pool dostal tuším v 5. minutě penaltu zadara a bylo po zápase. Zkrátka šance tu vždycky je a ohánět se tím, že Ligue 1 je z top5 lig ta najslabší je irelevantní...

Reagovat
fenixLFC

argumentujes tu interom ktory tu sutaz nakoniec nevyhral, takze aj stastie na zreb je docasne. v 2019 sa nevymlatili favoriti navzajom, vymlatili ich liverpool s ajaxom. a aj ten tottenham vyradil dortmund, city a ajax. najvacsiu sancu mali v covidovom roku nielen kvoli tomu ze sa dostali do finale, ale najma kvoli formatu na jeden zapas. a ked argumentujes tym ze tu sanca vzdy je tak im to znizuje sancu dalej pretoze to iste mozes povedat o kazdom jednom time. nehovoriac o tom ze mbappemu nebude stacit "sanca na LM tu vzdy je"

Reagovat
DonAndres

Mbappeho saga < Hradecký stadion

Reagovat
Salfovic

To by musel přestupovat do Realu ještě tak šedesát let.

Reagovat
diskoschlampe

Real nebo PSG je asi jasný, ale tvl kdyby přestoupil někam do PL, to by bylo strašný žrádlo.

Reagovat
Mateo16

Podpisový bonus chce 120 mega a plat 60 mega

Liverpool urcite

Reagovat
O.Giroud

Tak Liverpool sa podľa mňa spomína iba preto lebo je teda údajne jeho matka fanúšička, takže by musela trochu ubrať no

Reagovat
Manik...

Já bych ho do Realu chtěl, ale sere mě, jak mu to žerou. Fakt bych byl pro do 15.1. dead line a pak už prostě ne. Nebo za poloviční peníze.

Na druhou stranu on nemá moc sportovního ducha. V PSG je mu dobře. Je za hvězdu, kapitán, nemusí se učit řeč. Jde mu o hovno. Jen si myslím, že tímhle stylem dlouho ten fotbal hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radši nemysli, prosím tě, protože píšeš nesmysly...

Reagovat
Manik...

Objektivní kritika 13 letého fanouška Realu je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti ji neberu, můžeš kritizovat co chceš, ale měl by sis ověřit fakta a nestřílet jen tak od boku.

Reagovat
Manik...

V dnešní době fakta nezná nikdo. Žurnalistika je bulvár jako prase. Takže, pokud vycházíme z toho, že minulý rok podepsal v PSG kvůli penězům, tak v pořádku, má na to nárok. Vadí mi to tahání za nos. Kdyby řekl na rovinu co a jak, lépe se jedná. Pokud má představu, že na něj bude Real do léta čekat, tak pouze dokazuje, jak moc vysoké má ego.

Pokud je to opravdu klub, který od mala má rád, peníze mu nabízejí luxusní, tak kde je problém? V egu. Nebude si tam moct dělat, co se mu zachce.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že má zároveň citový vztah k Paříži a PSG, kde chce něčeho dosáhnout a zanechat tam stopu, což hodně lidí opomíjí a vidí jenom toho kluka, co se v dětství fotil s plakáty Cristiana.

Reagovat
Manik...

To si nemyslím. Jeho největší citový vztah jsou prachy. Kdyby měl citový vztah ke klubu, ať současnému nebo budoucímu, nechoval by se, jak se chová.(viz vlákno s CHONGem)

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš že je to tak jednoduché, tak ok, u tebe to třeba tak funguje, jenom jsem chtěl naznačit, že je potřeba si uvědomit, že v tom rozhodování hraje roli xy dalších faktorů, které nikdo z nás nezná a nikdy znát nebude, proto je jakékoliv odsuzování hodně povrchní.

Reagovat
papanegra

Určitě má ambice jít do lepší ligy a ukázat se. Kvalitu má neskutečnou, hlavu složitější, ale správný člověk s tím dokáže pracovat. Jestli už přemýšlel o odchodu ve 23ti, tak teď nemá na co čekat.. jen si musí vybrat. Asi ho bude lákat Španělsko nebo Anglie.

Do Realu je jako dělaný. Typická hvězda ala Ronaldo. A asi jako jediný tým mu dokáže dat ten požadovaný plat a bonus za podpis.. Navíc ten dres by mu fakt slušel.

City, ale tam mi moc nezapadá.. Ani nevím jestli by ho Pep chtěl. Pokud tam po sezóně vydrží, když už s nimi vše vyhrál a tuto sezónu nevyhraje nic.. ale finance na nejho mají..

Poslední varianta by mohl být LFC, kde si ho umím představit do herního systému, to by byl trojzubec se Salahem a Nunezem..

Nicméně, LFC má úplně jinou koncepci a strategii, vysloveně takovouhle hvězdu snad ani nikdy nepřivedli a těžko přivedou.. a co jsem četl poslední vyjádření Salaha, tak nemá zájem odcházet, dokud si takto vodí ligu..

Nicméně vždy by se zaplatil už jen z dresů takže proč by ho neměli zkusit..

Jiný tým pro něho asi nebude zajímavý..

Reagovat
Benzema

Reagovat
Igner Farnsworth

Jestli si někdo reálně myslí, že půjde do Liverpoolu tak prosím odevzdat občanku

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Ranoth

asi tak

Reagovat
blaugrana

Na jednej strane obrovská kvalita a futbalové schopnosti, ale na strane druhej si každý klub jeho angažovaním pustí kunu do kurníka, ktorá bude robiť dusno.

Reagovat
Ladas321

Šel bych do Anglie, v Realu je moc jihoameričanů a ti ho nemají rádi a ani on je. V PSG si s dvěma lenochy z jižní ameriky užil už svoje.

Reagovat
teenz

Urcite mas overene info, protoze jdou zvesti ze ho vetsina kabiny prave chce.

Reagovat
Ladas321

A přenechá mu Vinco místo na levé straně? Vinco a Rodrygo jsou kamarádi s Neymarem, který Mbappeho nesnáší, co si myslíš, že jim o něm řekl? A garantuji ti, že takové diskuze probíhají mezi hráči stejně jako mezi všemi lidmi. Když se podíváš na Mbappeho, tak ted je nejvíce spokojený za poslední roky když má kolem sebe hráče se kterými se cítí dobře jako jsou Dembele, Kolo Muani, Hakimi nebo jeho bratr Ethan.

Tohle Kylian musí brát v úvahu, že šatna je aktuálně pro něj v PSG lepší a to nikdo nepopře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že Vinícius i Rodrygo se s Mbappém znají a normálně se spolu potkávají i mimo hřiště (tak jako ostatně většina profesionálních fotbalistů), ale rozvíjej si klidně konspirace dál.

Reagovat
Ladas321

Potkali se jednou a dali spolu fotku, to je vše. Mbappe a Neymar se spolu na akci F1 vyfotili a o týden později už Neymar lajkoval na twitteru příspěvky namířené proti Mbappemu. Tak to mezi lidmi chodí, potkáš člověka, můžeš s nim prohodit pár slov, ale stejně si o něm myslíš své a zvlášť u celebrit/sportovců to platí dvojnásob. To pochopíš až vyrosteš a budeš se pohybovat v různých společnostech a setkávat se s různými lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Další věc je, že se na to hráčů v rozhovorech i přímo ptají, a oni otevřeně řeknou, že chtějí, aby dorazil co nejdřív. A nemusíš to převádět do osobní roviny, působí to od tebe dost insecure.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ladas321

I dítě na základní škole ví, že odpovědi v rozhovorech mají stejnou váhu jako sliby politiků před volbami.

Reagovat
imp.

No nevim, treba z lonskyho leta existuje nejaky video z treninku, kde snad Vinicius a jeste nekdo volaji z prdele Butraguenovi a ptaji se ho kdy dotahne Mbappeho. Nejedna se o zadny umely video pro novinare, ale o autentickou momentku z treninku.

Reagovat
mistr129

"otevřeně řeknou" co čekáš že by řekli kdyby ho nechtěli? "Ten Pérez se úplně posral, ať už dědek vypadne, žádnýho Mbappého tady nechci"?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba něco jako: Je to skvělý hráč, ale jsem spokojený se současnými spoluhráči etc? Prostě to nějak zaobalit? A ne říct že Mbappého potřebují a že jsou nadšení z jeho případného příchodu. To o nějaké averzi úplně nevypovídá.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r3

Ty si evidentne kamarat od detstva s Vinim, Rodrygom, Mbappem, Neymarom a Hakimim dokopy A uplny klinec je to odvodzovanie vzajomnych vztahov na zaklade lajkovania prispevkov ci postov na socialnych sietach

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ladas321

Žiješ ve 21 století? Dnes se všechno řídí na sockách. Myslíš, že proč Mbappe zrušil follow Mbappemu hned po přestupu do Saúdské Arábie? To udělal protože jsou nejlepší kamarádi? Je rok 2024 dědo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, takhle to opravdu nefunguje.

Reagovat
r3

Udajne to zrusil kvoli tomu, ze mu neschvalil pridanie do livestreamu jeho najlepsi kamarat - Mbappe. Aspon tak som to videl na Mbappeho profile, kde dal reply Mbappe na Mbappeho koment. Ale kto vie, mozno je to len Mbappeho intriga, lebo nema rad Mbappeho.

Reagovat
Well

Myslím, že jsi dokázal naplno využít potenciál jména Mbappe.

Reagovat
Front hell

Reagovat
blaugrana

V Reale je naľavo už Vincko a Rodrygovi sa ľavá strana tiež pozdáva. U Realu by väčší zmysel dával Haaland.

Reagovat
Hurrikane

Ta Želva je strašná hééérečka..

Kdybych chtěl do Španělska, tak už tam dávno je. Radši bych v RM viděl Erlinga, než tu francouzskou lopatu..

Reagovat
Neutron

Jj, ale ked do Realu naozaj prestupi, tak budete vykrikovat ako ste ho vzdy chceli a aky to je skvely clovek

Reagovat
misomy6

Ja to mam tak, ze uz si jeho prichod nezelam… ak vsak pride budem ho podporovat ako kazdeho hraca co kedy hral za Real

Reagovat
Well

Tak logicky to bude mít skori každý stejně, maximálně bude dostávat větší kritiku a budou od něj vyšší očekávání. Oblíbenec to asi nejspíš nebude, ale podpora je snad logická. Jakoby to u jiných fanoušků bylo jinak.

Reagovat
Manik...

Vyhlásí si, že celý život chtěl hrát jenom za Real a vše zážehnáno a odpuštěno.

Reagovat
Hurrikane

Jsem rád, že takový nejsem.

Reagovat
Spagetka

Osobne doufam, ze pujde do Realu, protoze

Bellingham a Mbappe to bude kombinace dvou kohoutu a rozjebe se jim totalne chemie v tymu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele