Mbappé blíže Realu Madrid? Vedení PSG už oznámil, že v létě v klubu skončí

15.02., 17:49
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Francouzský útočník Kylian Mbappé dle informací francouzského sportovního listu L'Équipe i pařížského deníku Le Parisien oficiálně oznámil vedení PSG, že v létě klub opustí. Je prý už připraven odejít do Realu Madrid, s ním se ovšem ještě na podmínkách definitivně nedohodl. Podrobnosti o odchodu mistra světa z roku 2018 zatím francouzská strana nekomentovala.

Ta "telenovela je (konečně) u konce”, uvedl L'Équipe ve své zprávě. Po dlouhých měsících spekulací je už jasné, že v další sezóně Mbappé dres pařížského velikána oblékat nebude. Ten informoval o svém rozhodnutí klubové funkcionáře už v úterý v tréninkovém centru v Poissy, slyšel ho i Nasser Al-Khelaifi, prezident klubu. Svůj postoj tak pětadvacetiletý forvard sdělil den před prvním osmifinálovém utkání Ligy mistrů proti Realu Sociedad, jak reportují francouzská média. Italský novinář Fabrizio Romano každopádně tvrdí, že katarský šéf klubu mluvil s Mbappém až ve čtvrtek.

Mbappé údajně neřekl, kam se v létě bude stěhovat, má se však za to, že jeho novým zaměstnavatelem bude Real Madrid. Některé zdroje uvádějí, že aktuální lídr Ligue 1 bude mít jen mizivou šanci na to, aby získal nějakou finanční kompenzaci, i když se dříve o určitých variantách, jak přestup zpeněžit, hovořilo. Mbappému vyprší na konci tohoto ročníku kontrakt a poté se stane volným hráčem.

Le Parisien dodává, že k formalizaci nové smlouvy u Los Blancos by mělo dojít v následujících měsících. Mbappé měl zároveň Al-Khelaifiho požádat o to, aby se ho nesnažil přeplácet novou nabídkou. Pařížský rodák je v klubu od roku 2017, z Monaca přestupoval do hlavní francouzské metropole za částku ve výši 180 miliónů eur. Dosud odehrál za PSG napříč všemi soutěžemi 290 utkání a nastřílel 243 gólů.

Vizitka Kyliana Mbappého

Francouzský útočník Kylian Mbappé, který se narodil 20. prosince 1998, patří k nejlepším současným hráčům světa. Mistr světa z roku 2018, který vyniká rychlostí, zrychlením i driblingem, je nejlepším střelcem v historii velkoklubu Paris St. Germain. V dresu francouzské reprezentace dosud vstřelil v 73 utkáních 46 gólů a je historicky na třetím místě.

Pařížský rodák pochází ze sportovní rodiny - jeho otec, původem z Kamerunu, je fotbalový trenér, matka, pocházející z Alžírska, hrála házenou. Ve francouzské lize debutoval Mbappé v dresu Monaka v 16 letech v prosinci 2015, pár dní po sedmnáctinách vstřelil první gól, týden před osmnáctými narozeninami dal první hattrick. V 18 letech zamířil z Monaka do Paris St. Germain, kde nejprve hostoval a v červenci 2018 přestoupil za 180 milionů eur (4,7 miliardy korun), což z něj udělalo druhého nejdražšího hráče historie.

V reprezentaci Mbappé debutoval v březnu 2017 v kvalifikaci s Lucemburskem a stal se druhým nejmladším Francouzem v historii. Na MS v Rusku 2018, které Francie vyhrála, dal čtyři góly a stal se po Pelém teprve druhým teenagerem, který skóroval ve finále. Loňské MS v Kataru s osmi brankami střelecky ovládl a zároveň se stal po Angličanu Geoffu Hurstovi druhým fotbalistou, který vstřelil ve finále mistrovství světa hattrick.

V loňské sezoně pomohl Paris St. Germain k zisku rekordního jedenáctého titulu a počtvrté byl vyhlášen vyhlášen nejlepším hráčem sezony. Před zahájením letošního ročníku byl z kádru na měsíc vyřazen kvůli sporům o smlouvu a spekulovalo se o jeho odchodu, v klubu nakonec zůstal.

V letošním ročníku suverénně kraluje tabulce střelců francouzské ligy a koncem listopadu překonal hranici 300 soutěžních branek. Kanonýr Paris St. Germain na tuto metu dosáhl ve věku 24 let a 333 dní, což se nepodařilo ani nejlepším hráčům tohoto tisíciletí Lionelu Messimu a Cristianu Ronaldovi.

Autor: Patrik Sandev, ČTK / lequipe.fr, leparisien.fr

Komentáře (168)

Přidat komentář
ACSeRw!n

bienvenido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FiX

Komentář připravuji.

Reagovat
Ladas321

Tikající bomba na cestě do šatny Realu Madrid, to bude show.

Reagovat
misinho7

Hele ta partia tam je naozaj jak rodina. Taku satnu aku poskladal Floro s Carlom som dlho u nas nevidel. A myslim si ze Mbappe tam ziaden problem robit nebude, neviem preco si to vsetci myslia ale nezachytil som nic o tom zeby robil problemy v satni..

Show to vsak bude na ihrisku, k aktualnemu kadru este pridat jeho

Netusim jak poskladaju ten utok.

Reagovat
Ladas321

,,ta partia tam je naozaj jak rodina”. Nejvíce hádek vzniká právě v rodinách

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Nieuwendyk

Hlavně se obávám, že s příchodem nenažrané želvy dojde k tomu, že Nico Paz už moc šancí nedostane a to je zločin

Reagovat
smazaný uživatel

Letz go, ta trojka Mbappé, Bellingham, Vinícius bude cheatcode...

Reagovat
misinho7

No ja neviem jak to posklada Carlo..myslim si ze Rodryga tiez na lavku len tak neposadia..plus este pride Endrick, k tomu je tam vyborny Brahim a talent Arda

Reagovat
Manik...

Arda asi na hostování.. Aby se trochu otrkal. Doufám, že nikdo z dvojice Rodrygo a Vinicius neodejde. Když tak Vinicius. Rodryga jsem si celkem oblíbil.

Reagovat
misinho7

jj predame nasho najnebezpecnejsieho hraca a asi najlepsie LW na svete...neblazni, on a Jude musia spolupracovat s Mbappem a to bude showka

Reagovat
Manik...

Mbappé bude chtít hrát zleva. Nemyslím si, že je Vinicius nejlepší. A vadí mi jeho dětinské chování. I když hráč je to úžasný.

Reagovat
misinho7

Tak ak neratame Mbappeho, inac je Mbappe lepsi. No a neviem, asi vedia co robia ked ho beru. Urcite vedia ako to budu skladat. Podla mna to tam nejak napchaju dufajme

Reagovat
Manik...

To je otázka jestli vědí. Známe Real. Někdy je to spíš o marketingu s tím, že to nějak poskládáme a ono to nějak dopadne. Doufám, že ty doby jsou již pryč.

Reagovat
Nodi

Mě docela zajímá jak budou fungovat dozadu, otevřeně přiznávám že nevím jak fungují teď, ale pamatuju si trojku Mbape, neymar, Messi a jak jsem se těšil a jak jsem byl následně zklamanej.

Reagovat
wyqinac

no doufam, ze to posklada nejak tak, aby byl vini, rodrygo i mbappe nejak vepredu, ale uvidime

Reagovat
misinho7

No jedine nejak ultra ofenzivne lebo inac si to neviem predstavit. Jedine nieco na styl Valverde, Tchou/Kroos-Jude-Vini,Mbappe,Rodrygo..ale to si nemyslim ze moze fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrygo asi náhradník, za předpokladu že budou ti tři zdraví. Arda by mohl jít na hostování ve stylu Brahima.

Reagovat
misinho7

Tiez si myslim ze Ardu poslu hostovat, lebo naozaj uz to tam bude mega prepchate a ten chalan potrebuje hrat. Z toho co hovoril Toni tak je to obrovsky diamant a talent, len potrebuje hrat a u nas ten cas asi nedostane.

Reagovat
Mateo16

Ardovo hostovanie nedava zmysel kedze na 100 % odchadza Modric

Reagovat
king23

a ti dva mají být stejná pozice nebo jak?

Reagovat
Mateo16

Ano , Arda hral zatial vsetko na RCM alebo RW

Reagovat
king23

Arda je ACM, doufám, že nehodnotíš jeho pozici na základě 90 minut odehraných dohromady za 4 zápasy za Real.

Reagovat
Mateo16

Ano aj Brahim je ACM a vacsinu casu hra na RW . Hraci su unverzalni a dokazu hrat viacero pozicií

Takto to v RM nefunguje ze si ACM tak hras iba ten post

Tchua hra stredneho obrancu

Valverde hra od RW az po CM

Lucas presiel od RW az po RB

Camavinga hra CM, DM, LB

Bellingham tu hra od F9, AM a LCM

Brahim - RW

Rodrygo od RW az po LW

Reagovat
king23

Ty už ses tady vícekrát předvedl jaký seš "odborník", takže tímto bych tuto nesmyslnou debatu asi ukončil. S někým kdo si myslí, že Arda a Modrič jsou hráči co si lezou do zelí s ohledem na sestavu nemá smysl dák diskutovat.

Reagovat
Ladas321

No Endrick by si měl asi začít hledat nový tým, je mi ho líto kluka, nemá šanci se prosadit. Perez ho pošle na hostovacku a pokud se chytne, tak ho prodá jak Odegaarda.

Reagovat
romeo351

Je mu 17

Reagovat
Ladas321

Mbappe 25, Vinco 23, Rodrygo 23.

Reagovat
Ladas321

Bellingham 20

Reagovat
Csaplárova past

Carlo už tam nebude po sezoně

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tak teď ještě Davies nalevo a můžou jim všichni začít dávat body automaticky

Reagovat
Well

Spousta hvězd dělá často problémy.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tak teď jim to funguje, Davies to nezkurví určitě a Mbappeho si snad srovnaj. já osobně nejsem fanoušek jeho přesunu do Realu, ale jejich fanoušci mi tu za to dali naposled bídu

Reagovat
Well

No funguje bych řekl s otazníkem, bez Kroose nebo Modrice je ta mezihra strašná.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doocetung

No, na to že to je asi nejlepší hráč současnosti tak mě ten jeho příchod nijak netáhne.. jako vadit mi nebude ale možná bych byl radši kdyby ten fracek nedošel a skončil někde v al-ahli

Reagovat
Manik...

To stoprocentně bouchne. Buď to bude bomba ve stylu, že ten tým pošlape a budou trofeje a nebo to tam bouchne a celý tým to rozesere..

Reagovat
Abbe Faria

takze 50%

Reagovat
Ladas321

Reagovat
srandamač

Tenhle koment by měl vyhrát nějakou cenu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ten tým a feeling z něj je momentálně fakt "rodinný" Připomíná mi to partu okolo Crise, Ramose (samozřejmě její součástí bylo i dost současných hráčů)..

Snad to případně Kylian nerozkurví no, ale hádám ho dají do latě To jak se to poskládá na hřišti je další věc, na to jsem zvědav.

Reagovat
misinho7

no praveze mne ten tim teraz pride ovela viac "rodinny" ako za Crisa, toto si vsetko chlapci co prisli ako talenti a vyrastli do hviezd a k tomu nad nimi mali dohlad Luka, Toni atd..a pride mi ze vsetci su si rovni a realne si to aj praju...za Crisa mi niekedy prislo ze minimalne on taky nebol Bale tak isto atd..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo, přecejen asi fakt. Teď je to z toho fakt cítit, všichni ti mladí jsou jak parta nejlepších kámošů. Akorát si myslím, že i z toho týmu okolo Crise to bylo cítit, trošká jiná aura, taková dospělejší, nebo jak to říct. Teda mě to tak přišlo.

Reagovat
misinho7

tak ta parta okolo Crisa bola aj skusenejsia, mali za sebou viac vyhier a boli starsi..tito maju 22-23 atd..este stale dost mlada parta ale hej uplne jak kamosi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

yes

Reagovat
kitas

To je perfektné tieto fanúšikovské pocity z obrazovky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole a co máš za problém? Když to pravidelně sleduješ + sociální sítě, videa, atp., tak z toho přece nějaký pocit mít můžeš nebo ne?

Reagovat
Nodi

Kolem Ronaldo žádná parta nebyla, sám to říkal v rozhovorech že nemusej bejt žádný kámoši, že jsou prifíci.

Reagovat
vceradnesazitra

Podle mě bude šokovat a půjde do Chelsea

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

za Osimhenem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych uvítal nějaké konkrétní příklady chování ze strany Mbappého, na základě kterých jste usoudili, že bude podle vás v kabině dělat problémy a měl by poničit environment v týmu.

Reagovat
Ladas321

Na sociálních sítích se nepřímo vymezoval vůči trenérovi(Galtierovi) když ho dával na hrot. Poslední rok se pohádal s Neymarem, bojovali spolu o penalty, na tiskovce před finále MS urazil Jihoamerický fotbal a z toho důvodu si pak z něj dělali srandu i hráči Argentiny při oslavách.

Určité náznaky toho, že by to mohlo skončit fiaskem tam jsou, ale uvidíme.

Reagovat
Biozdenda

No konečně u nej mi prislo, ze vylozene potrebuje hrat lepsi ligu. Z Monaka prisel chytry a sikovny borec s obrim potenciálem, ale v PSG se z nej stal behem par let vicemene sobecky sprinter daleko zaostavajici za tim, co vsechno mohl byt. Nemyslim, ze by byl problemovy, jen se to vsechno stalo hrozne rychle, kdyz mu bylo jen par roku. Snad to na nem nenechalo moc stop a jeste z nej bude ten lepsi Henry. V Realu na to bude mit prostor i podminky.

Reagovat
Luc-Luc

To pak nechapu, proc jde do Spanelska

Reagovat
Manik...

A má jít do City? Nikdo jinej ho nezaplatí... Pak můžou PL zrušit a dát titul City hned

Reagovat
Ladas321

V PL by ho dokázalo zaplatit víc klubů. Ani Real mu teď nenabídl extra velké podminky (dokonce menší než před dvěma lety) a podpisový bonus 100 mega jsou drobné. Real není jediný klub na světě, který má prachy.

Reagovat
mayday

Ty další kluby jsou které?

Reagovat
Ladas321

City, United, Chelsea, Liverpool a Arsenal. A to ti prozradím, že v PL má prachy každý tým, protože všechny týmy mají své bohaté majitele, takže i taková Aston Villa má prachy, protože má majitele z SA a třeba o Newcastelu se bavit ani nemusíme. Bavíme se tady o nejlepší lize světa.

Reagovat
herbage

A proč by chodil místo do Realu do Chelsea nebo Manchestru United?

Reagovat
Allianz_Arena

Jeden důvod by byl, a to hrát v nejlepší lize.

Reagovat
Manik...

To může i později a v lepším klubu

Reagovat
Ladas321

O tom nevedeme debatu, já tady pouze vyvracím tu sračku, že by si ho týmy z PL nemohli dovolit, nic víc.

Přesto ti ale odpovím na tvou otázku, takže třeba v takovém United by byl number one od prvního dne a tým by se přizpůsobil jemu, v Realu si bude muset svou pozici vybojovat a tým se mu přizpůsobovat nebude, možná bude muset i hrát mimo svou pozici.

Reagovat
frezi

súhlas, ale veľa tímov to má nahnuté s ffp a nie každý môže cheatovať ako City a Chelsea, takže platí, že si ho proste dovoliť nemôžu

Reagovat
Manik...

Jako mají, ale tohle nikdo z týmů Liverpool, Arsenal nedají. A Chelsea a United jsou zase zrovna ne úplně lukrativní po sportovní stránce. Takže zůstává City.

Reagovat
Ladas321

Nemůžeš vědět jestli by to dali nebo ne. Já si naopak myslím, že kdyby Mbappe rozhodil sítě, tak by ty podmínky Realu dorovnal i takový Liverpool a Arsenal, protože Mbappe je speciální hráč. Jsou hráči kvůli kterým to prasátko rozbiješ i když to moc často neděláš.

Reagovat
Phillipinho

United Chelsea nebo Arsenal ho sice zaplati, ale nevim, proc by tam mel jit chodit

Reagovat
Switchback

Tady je Real jasnej. Nic méně by mně zajímalo, kdyby Haaland nebyl v City a City mělo vážnej zájem, jak by se k tomu postavil

Reagovat
imp.

Zas jen klame..

Reagovat
Gazdo

Chces sa vsadit?

Reagovat
imp.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CHONG

Já vůbec nechápu, kde se vzal ten nesmysl, že Mbappé rozjebe kabinu. Carlo ho srovná, a kdyby náhodou ne, tak v Realu se s ním nikdo srát nebude. Když bude pičovat, tak prostě půjde, nebude první ani poslední...

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

tiez to nejak nechapem z kade to je..Real neni ziadne PSG zeby tam diktoval co chce..nemohol si to dovolit ani Cris a nie to niekto kto u nas este ani nehral

Reagovat
Mateo16

Carlo ho zrovna Nerad vam tu pripominam ale pri Garethovi ktory sa stazoval ked ho raz posadil tak strcil hlaccu do piesku a Gareth snim vytrel podlahu

Reagovat
CHONG

Podlahu někdo evidentně vytírá s tebou, ty otravný mindráčku.

Reagovat
Mateo16

Jo dik za skvely argument

Reagovat
CHONG

Na tebe je argumentů škoda...

Reagovat
teenz

Reagovat
Well

Tak budou hrát golf spolu.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Greny

A Carlo pokračuje ?? Jsem myslel že konci

Reagovat
CHONG

Prodloužil smlouvu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mateo16

Ahoj Kroos dik za vsetko

Reagovat
zasranej malíř

Tonda ještě prodlouží (musí)

Reagovat
Mateo16

Real si bude musiet vybrat bud Kroos alebo Tchua a som si isty ze si vybere Tchuu

Reagovat
zasranej malíř

Odskace to nejspíš Luka, Toni věřím že prodlouzi, navíc Toni defenzivního záložníka hrát už nemůže, to spíš Camavinga

Reagovat
misinho7

preco akoze? ci prichod Mbappeho znamena akoze vypredaj zalohy ci ako?

Odide Luka a to je vsetko..zas tu pises blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Prichod Mbappeho znamena uplny prechod na 4-3-3 / 4-2- 1 -3 a presun Bellingham hlbsie do zalohy

Reagovat
misinho7

Ti vravel Carlo ci ako? To zeby hral Jude nizsie ked tam bude tolko utocnikov je mozne, ale vobec to neznamna ze odide Kroos ci Tchou.

Reagovat
Mateo16

Este dnes bonus , Dalsi pokrok v podpise Daviesa

Real Madrid have an agreement closed with Alphonso Davies.

What remains is Bayern’s approval & a price to be set.

@relevo

Reagovat
smazaný uživatel

fake news

Reagovat
Mateo16

@relevo je v Spanielsku 2 najsilnejší zdroj

Reagovat
Ladas321

Ve Španělsku jsou všechny zdroje shit.

Reagovat
Phillipinho

Jsi uplne mimo evidentne. Znas Relevo a Mattea Moretta? Ma ze Spanelska daleko lepsi informace nez napriklad slavny Romano, ktery to od neni prebira

Reagovat
Phillipinho

Rekl bych ze uz nejsilnejsi. Vypracovali se za tak kratkou dobu brutalne

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/TheAthleticFC

Co sa tyka RM tak toto je najsilnejši zdroj , konkretne tento novinar

https://twitter.com/MarioCortegana

Ten jediny zistil Guler do RM zatial co Relevo pisalo ze ide do FCB

Reagovat
Phillipinho

Jo ale ale tak Athletic je britsky zdroj ne?

Reagovat
Phillipinho

Fake News od Releva?

Reagovat
zasranej malíř

Vždycky jsem mu věřil

Reagovat
Luc-Luc

Par stridani pred koncem a zelvak rozesere los blancos kabinu

Reagovat
Sigma Olomouc

Nemusí tu být článek o něm každý druhý den, stačí oficiální potvrzení.

Reagovat
imp.

https://x.com/AranchaMOBILE/status/1758183571221512480?s=20

To mas treba tady. Oficialni potvrzeni od PSG, ze jim rekl, ze odchazi.

Reagovat
Sigma Olomouc

Nerozumím, ale díky.

Reagovat
eder

Mbappé je píčus, měli by mu bfottbal zakázat...

Reagovat
juveforever

Neverím

Reagovat
oli9

Mazec jak se vše točí jen kolem něj a vlastně si diktuje co chce on...

Nasrat, může být sebe lepší..

Ale tohle nedělá v týmu dobrotu

Reagovat
JM

Akorát, že asi ne. Podle všech lepších zdrojů je nabídka Realu nižší, než jaká byla v roce 2022 a je položena ve stylu "ber nebo nech být".

Furt je to teda určitě nějaká raketa, ale méně než má v PSG i méně než co Real nabízel 2 roky zpět.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně se to klasicky totálně mediálně natahuje, jasně prachy v jeho případě taky budou hrát roli, ale to by hrály u každýho. Nedivil bych se, kdyby k PSG měl velkou citovou vazbu, jenom je Real prostě jeho vysněnej klub. Jenom pro fanoušky z jednoho tábora to bude vždycky krysa.

Reagovat
smazaný uživatel

to hodně lidí nechce pochopit

Reagovat
JM

Amen

Reagovat
Neutron

A co si vlastne diktuje…

Reagovat
Di Stéfano

Snáď to bude dobré.

Reagovat
Di Stéfano

Pred rokom a pól som bol nadšený , ze príde, pred touto sezónou som sa tešil , ale teraz ? Ostávam už chladný . Som rad že prišiel Jude a pritom aké mame mužstvo a formu mi už Kylian nechýba . Ale uvidíme , možno to bude stať za to

Reagovat
Spasitel

Je to kvalitný hráč a príde zadarmo ale musí mať si uvedomiť, že nie je viac ako tím v PSG ho strašne rozmaznali.

Reagovat
-R2D2-

Arsin coming…

Reagovat
Pharrell

Reagovat
-R2D2-

Kucí bez moře to solidně skládaj, to se jim musí nechat. Jestli vedle něj přivedou i Daviese, tak už snad ani nebude koho přivést – ten tým bude na všech postech komplet.

Hodně z nás by si přálo, aby želvák dojebal kabinu jak jen může, ale fakt je, že tohle přání žádnej základ nemá. Mbappé sice může působit jako rozmazlenej fracek, ale přijde mi že v oněch zásadních momentech dokáže zklidnit palici a se svejma dispozicema naložit tak, jak nejlíp umí. Co se řeší mimo hřiště na něj zjevně vlil nemá. Mentálně hodně silnej hráč. Jasně, že půjde do Realu…

Je to celý nějáký až podezřele dokonalý…

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Visca el barca

Teď v týdnu jsem byl v Lipsku. Ten střed bez Kroose je žalostně nefotbalovej. Bohužel tímhle směrem se fotbal ubírá.

Reagovat
Manik...

Souhlasím

Reagovat
Well

Tak on tam nikdo mimo Modrice a Kroose neumí moc rozehrát zády ke hře, když přebírá míč pod tlakem. Cama to občas rozehraje pěkně, ale je to většinou strašně na riziko. Toni a Luka to dělají s naprostým přehledem. Osobně moc nevím kdo tam bude dělat tu mezihru, když nebudou ti dva hrát.

Reagovat
Gazdo

Vyzera to u nich hodne dobre ale pockajme si lebo aj o Galacticos sa vravelo ze sa proti nim nebude dat nic robit a vysledok nakoniec tak dominantny nebol

Reagovat
masly008

On by byl, kdyby si udrželi Makeleleho žaludi.

Reagovat
valloire

Reagovat
masly008

Jsem zvědav jak se vypořádají až odejde Kroos a Luka. V tom středu jim zůstane na té top úrovni jen Valverde. Jude už je spíš útočník

Reagovat
Manik...

Někdo se koupí no

Reagovat
misinho7

Reagovat
LyEX

Absolútne nesúhlasím, resp. z časti súhlasím pri FR repre, kde zamaká, ale v PSG išiel po vzore ostatných hráčov v útoku, keď sa tímu nedarilo hrať to čo chceli, tak prestali hrať a len rozhadzovali rukami, zálohu a obranu nechávali úplne bez pomoci

Reagovat
-R2D2-

Upřesnil bych to na Mundial a LM, ale zase je fakt, že v posledním utkání loni proti Bayernu taky docela bída. Ligu sleduju jen okrajově, ale vlastně podobný věci, o kterejch píšeš, se od něj též dají očekávat až nastoupí třeba proti Leganes. A nakonec třeba i proti Barce a klidně i zase v tý LM.

Reagovat
LyEX

Skôr mi ide o to, že Messi, Ronaldo jeden aj druhý, Rooney a podobní veľí hráči dreli ako fretki na ihrisku, kdež to on v jeho veku sa už chová ako superstar, ale tak to je asu chyba PSG, ktoré si ho rozmaznalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Messi a Ronaldo se na hřišti mohli předřít, úplně si oba vybavuju jak se vrací do vlastního vápna , aby pomáhali obraně... Ne, takhle to u velkých hráčů nefunguje, oni jsou často osvobození z presinku a bránění, aby mohli využít síly na střílení branek.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Nikdy jsem neviděl na hřišti větší dříče pospolu jako Messi, Neymar a Mbappe.

Reagovat
valloire

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
valloire

Reagovat
-R2D2-

Rooney ano, Ronaldo zkraje, Messi nikdy.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
fsada

Ať , už konečně někam táhne a může se předvést frajer , jestli bude tak co do gólů úspěšnej i jinde ….

Reagovat
Xaver

Toho Infantila by chtěl v týmu jenom dement.

Reagovat
Csaplárova past

Jasně, další znalec, který má jako zdroj bulvární články. Kapitán Francie pod Deschampsem bude určitě takový, za jakého ho považují místní odborníci

Reagovat
LyEX

118 komentárov, čo ešte chce kto napísať k tomuto ubožiakovi po 50tich článkoch o tom, že odchádza v posledných niekoľkých rokoch?

Reagovat
smazaný uživatel

City by určitě ani nezvažoval jako záložní variantu, neboj.

Reagovat
LyEX

Who cares? v preklade - môžem jeb.ť

Reagovat
LyEX

Ale páči sa mi ako otáčajú fans Realu hneď a bránia ho vo veľkom, pritom tu po jeho predĺžení zmluvy s PSG išli obetovať bohu Rá

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho tady přeju od začátku a nikdy jsem neotočil, ani jsem mu nikdy nic nezazlíval.

Reagovat
MoonKnight

Zajímavé, že legenda klubu Ronaldo nemohl dostat přidáno.

Reagovat
valloire

No dobře, někdo jak on nám chybí k další dominanci ala CR a spol. Takže uvidíme. Takovej hráč do Realu patří, ty statistiky a hra v playoff MS pod brutálním tlakem jsou impozantní. Snad ho v PSG nenávratně nerozmazlili.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Čemu se jako gebíš? Neser.

Reagovat
2miguel1

Messi si vytieral riť s CR

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Lebo si ho nechcel ku vama vravel si nech si vyserie oko a zrazu sa k vam hodi

Reagovat
valloire

Tak co mám dělat? Asi by byl lepší Haaland, ale nikdo jinej, prověřenej tu není.

Reagovat
Gazdo

Tak Mbappe je stale lepsi futbalista ako Haaland a hlavne dokaze spravit zapas aj sam. Takze bud stastny. Zas ja by som uplne neveril tomu ze Mbappe je zmrd atd to z neho robia len media podla mna. On ma podla vsetkeho hlavu nastavenu vo vypjatych momentoch spravne akurat ma uz v jeho veku zarobene do konca zivota svojich potomkov tak teraz v idealnom veku moze ist nahanat sportove uspechy. Za mna good deal

Reagovat
valloire

Ale jo. Na MS byl skvělej, pod tlakem hraje. Tak to potvrdit u nás.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele