Nechci to komentovat, řekl Enrique k možnému odchodu Mbappého z PSG

16.02., 14:36
Aktuality
Luis Enrique (© AFP)

Luis Enrique, trenér Paris Saint-Germain, na dnešní tiskové konferenci odmítl komentovat spekulace kolem odchodu hvězdného kanonýra Kyliana Mbappého. Pětadvacetiletý útočník podle agentury AFP i dalších médií už oznámil vedení klubu, že po sezoně neprodlouží smlouvu a odejde.

"K tomuhle nemám co říct. Nechci to komentovat," řekl Enrique před sobotním ligovým utkáním v Nantes. "Zatím se nikdo veřejně nevyjádřil. Až se tak stane, pak můžu říct svůj názor," dodal španělský kouč.

Mbappé je dlouhodobě spojován s přestupem do Realu Madrid. S PSG odmítl prodloužit smlouvu už před sezonou a na měsíc byl tehdy vyřazen z kádru. Stávající kontrakt mu skončí na konci ročníku.

Mistr světa z roku 2018 je nejlepším střelcem v historii PSG, za které hraje od roku 2017 a získal s ním pět mistrovských titulů. Předtím ovládl ligu i s Monakem, v Lize mistrů ale dosud neuspěl. V dresu francouzské reprezentace patří Mbappému mezi kanonýry třetí místo se 46 góly.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Axelrose

Jestli odejde (zřejmě ano), dle mého to minulé přesvědčování Macronem a spol, nemělo význam.

LM neudělali a už asi nikdy neudělají a ligu jako takovou by zřejmě stejně vyhráli. Dalo by se říct, vyhozené peníze (myšleno to, co mu dali za to, aby zůstal).

Reagovat
misomy6

Myslim ze Macron ho nepresvedcoval aby ostal kebi mu zalezalo na sportovom uspechu PSG. Skor mu islo o zachovanie dobrych vztahov ku Qataru, predsalen nakupuju francuzske stihacky Rafale za miliardy eur

Reagovat
Pablos

Mě to taky nebaví komentovat

Reagovat
Well

Já už nevím jak to komentovat.

Reagovat
Pablos

nouuu koment

Reagovat
Seydou Doumbia

koho by to taky bavilo, však se tu kvůli tomu šašovi napsalo už tak 20 001 komentářů...nuda

Reagovat
Condrella27

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
jsemdement

vcera jsem se uz setkal a dneska jsem teprve napsal mohu doporucit tuto seznam

Reagovat
Mass

Reagovat
Axelrose

Běda mužům, kterým žena vládne.

A ještě větší běda mužům, kteří si musejí shánět holky přes seznamky

Reagovat
Mass

Lepší vrabec v hrsti, nežli návštěva internetové sexnamky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele