MARTINS BLÍZKO ANGAŽMÁ V NEWCASTLU

22.08.2006, 19:57
Aktuality
Newcastle United se dohodl s milánským Interem na odstupném ve výši 16 milionů eur za útočníka Obafemiho Martinse. O nigerijského reprezentanta se však nyní zajímá i Portsmouth, další klub Premier league.

Nedostatek hrotových útočníků Newcastlu je všeobecně znám, spásou by měl pro Straky být jednadvacetiletý Obafemi Martins z Interu. "Mohu potvrdit, že jsme přistoupili na částku, kterou za Martinse chtěl Inter Milán," uvedl v neděli předseda Newcastle United Freddy Shepherd. "Nyní je na hráči a jeho agentovi, zda přistoupí na podmínky smlouvy."

United mladému útočníkovi údajně nabízejí dlouholetou smlouvu s týdenním platem 45 tisíc liber. V Interu Martins svůj kontrakt nedávno prodloužil do roku 2009, ale po letních příchodech útočníků Crespa a Ibrahimoviče se nebrání odchodu.

O Martinse v posledních dnech začal intenzivně usilovat i Portsmouth. Ten má Martinsovi nabízet ještě větší plat a Pompey doufájí, že si mladý útočník za své další působiště vybere Fratton Park místo St. James' Parku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

HALA mADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

kdyz tak Obafemi ne Ogafemi...

Reagovat
HOST*Adriano

MR.Oga Oga

Reagovat
Il Principino

Měl by zamířit do Valencie.....tam by vytvořil úderné duo s Davidem Villou..

Reagovat
smazaný uživatel

Sračky z Valencie nic nepotřebují,poté co prodali Aimara jsou mi u prdele,ale ten Martins se mi za těch 16 mega zdá moc drahej.

Reagovat
Il Principino

Asi se ti to nebude líbit, ale do Valencie by se hodil Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

No já ti nevim,ve Villarrealu je nej. hvězdou a navíc já si myslím že Valencie hraje spíš běhavý fotbal on to jenom servíruje a střílí,nějak neběhá.

Reagovat
sansiro

Ve Villarrealu je poslední rok... Pak to vidím asi na Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo do Interu bych ho bral je tam spousta Argentinců,bude si s nima rozumět.

Reagovat
HOST*Luis

Mně se líbí jeho styl hraní, agresivní, rychlí je to vhodnej doplněk k nějakýmu šuterovi, proto trochu nechápu nákupy Interu tolik podobnej typů hráčů. Nevim jestli to bude klapat, podle jmen to jsou hvězdy ale moc velký individuality a budou hrát jenom na sebe! Martins by tam měl zůstat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele