MANCINI S NOVOU SMLOUVOU NESPĚCHÁ

16.01.2007, 21:00
Aktuality
Trenér Interu Milán Roberto Mancini se vyjádřil k údajným problémům s podepsáním nové smlouvy. Ta stávající mu totiž vyprší již v červnu, a tak se již začalo spekulovat o tom, že má mladý kouč namířeno do Anglie. Tyto dohady ovšem Mancini rázně popřel. Podle jeho názoru musí být nová dohoda akorát pořádně projednána.

"Nový kontrakt se nemůže brát jako pouhá formalita. Není to něco, co podepíšete po dvousekundovém jednání," vysvětlil bývalý italský reprezentant, který se poté pokusil své priority upřesnit: "Novou smlouvu je potřeba pořádně projednat. Musíte vědět, jaké má klub priority a jak prezident na svého kouče nahlíží."

Lodivod vedoucího celku italské ligy odmítl, že by mezi ním a prezidentem panovaly finanční neshody. "O penězích jsme se vůbec nebavili, ohledně financí zde opravdu není žádný problém." Bývalý kanonýr Sampdorie Janov svou situaci v klubu nepovažuje za nijak neobvyklou a věří, že na jednání o novém kontraktu je ještě dost času. "Můžeme se sejít třeba po skončení ligy 28. května. Pokud jde oběma stranám o totéž, není kam spěchat," dodal Mancini.

Nerazzurri letos pod svým trenérem šlapou perfektně, ligu vedou s obrovským náskokem a nedávno stanovili nový rekord v počtu vyhraných ligových zápasů v řadě. I přesto se ve městě módy mluví o posilách, ve hře je i jméno Juana Riquelmeho: "Nerad mluvím o přestupových spekulacích. Dokázali jsme zde vybudovat kvalitní tým a není třeba vše znovu převracet naruby. Potřebujeme posílit dvěma až třemi hráči, ale tyto záležitosti se musí ještě pořádně projednat. Každopádně uznávám, že je Riquelme skvělý hráč," odpověděl diplomaticky Mancini.

Na Inter ve středu čeká druhý zápas čtvrtfinále italského poháru proti Empoli a na Mancinim nyní je, aby rozhodl o tom, koho nechá odpočívat a komu dá naopak šanci v základní sestavě. Z prvního utkání si jeho mužstvo veze solidní náskok 2:0, a tak se očekává, že se do základu dostanou spíše náhradníci. Tuto domněnku potvrdil i samotný kouč: "Skoro určitě nenastoupí Adriano, který má z posledního zápasu problémy s kotníkem. Hrát budou nejspíše ti, kteří doteď tolik příležitostí neměli, ale rozhodneme až zítra," nechává si Mancini lehce pootevřená zadní vrátka.

Zcela jistě nebude hrát Francesco Coco, který je na testech v Manchesteru City.

Autor: Petr Kilian / channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Už se teším na LM Mancini

Reagovat
Shevchenko

fůůůj připomíná mi naší učitelku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky trénovala Inter?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jí šukal Materazzi?

Reagovat
HOST*klasik

ste hodne k smichu...kazdej si to preberte...

Reagovat
sansiro

Ta Reggina chce asi fakt sestoupit, že prodala svého nejlepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

N*S*A*I MĚ, ŽEBRÁCI!!!

Reagovat
HOST*sansiro

Mě taky. Přeji jim tu záchranu, hrajou dobře na své možnosti. Teď to budou mít ještě těžší.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mancini je slabej trenér jak sviŇa

Reagovat
HOST*klasik

se podivej na vysledky proboha... ty kecy, ze ma tym plnej skvelejch hvezd atd.. si strc nekam, dat je do kupy a hrat jako opravdovej tym jednotne, to je podle me nejhorsi. Svete div se, Mancini to dokazal. italie uz je pro inter vo nicem, sem zvedavej na ligu mistru...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele