Manchester City dotáhl přestup záložníka Fernandinha

06.06.2013, 18:58
Aktuality
Manchester City stále nemá nástupce Roberta Manciniho ve funkci manažera, jeho vedení ale i tak jedná o příchodu velkých posil. Jeden přestup byl dotažen do konce dnes, ze Šachtaru Doněck přichází záložník Fernandinho...

"Jestli budou nové posily? Rozhodně. Tohle pro nás bude velmi důležitý rok," řekl minulý týden předseda anglického klubu Khaldoon Al Mubarak.

A svá slova se začal hodně rychle naplňovat. Takřka hotov je příchod španělského křídelníka Jesúse Navase ze Sevilly, na angažmá v Manchesteru se pak od dnešního dne může těšit Fernandinho. 28letý záložník se netajil přáním odejít ze Šachtaru Doněck do sledovanější ligy, aby měl větší šanci dostat se do národního týmu pro domácí světový šampionát. Přestupová suma podle internetových stránek Šachtaru činí 40 milionů eur.

Fernandinho strávil v ukrajinském klubu celkem osm let a získal s ním řadu trofejí, novému zaměstnavateli se upsal na čtyři sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (970)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele