Manchester City chce zlanařit Berbatova

01.09.2008, 16:17
Aktuality
Manchester City dnes neočekávaně podal nabídku Tottenhamu na Dimitara Berbatova. Citizens tak chtějí městskému rivalovi United ukrást jeho letní přestupový cíl před nosem...

Bulharský reprezentant byl prakticky po celé léto spojován s přesunem do mistrovského Manchesteru United, blíže k last-minute posile je ale nyní City.

Nabídka, kterou Manchester City za Berbatova nabídl, se pohybuje kolem třiceti milionů liber, což by v případě realizace přestupu byl britský rekord.

Berbatov je na odchodu z Londýna již dlouho, koučem Tottenhamu Juandem Ramosem byl dokonce vynechán v nominaci na poslední dvě utkání, protože podle španělského kouče by jeho přítomnost měla špatný vliv na tým Hotspurs.

Kouč United Alex Ferguson o víkendu prohlásil, že si není jistý, zda přestup Berbatova k Red Devils bude úspěšně dotažen, nyní se tedy do hry vložili Citizens, pro nějž je dnešek skutečně velmi dramatickým dnem. Z týmu totiž odešel Vedran Ćorluka právě do Tottenhamu, navíc klub má nového majitele, jímž je Abu Dhabi.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (445)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele