Mám zájem, říká Giggs o pozici trenéra Walesu

09.12.2017, 16:33
Aktuality
Ryan Giggs čeká na správnou pracovní nabídku ohledně trenérského angažmá a té by se mu mohlo dostat u národního týmu Walesu. Tamní asociace nyní hledá nástupce Chrise Colemana a legendární křídelník má o uvolněnou funkci zájem...

"Samozřejmě že mám zájem. S nikým jsem zatím nemluvil, ale zájem rozhodně mám. Za Wales jsem hrál a vždycky říkal, že se chci vrátit jako trenér. Jedná se o jedno z nejideálnějších angažmá," říká.

Giggs odehrál za reprezentaci Walesu 64 utkání a v nich nastřílel 12 branek. Klubovou kariéru spojil s Manchesterem United a v něm zůstal i poté, co pověsil kopačky na hřebík. V roce 2014 se stal na čtyři utkání dočasným manažerem, další dva roky pracoval jako asistent Louise van Gaala.

Colemana u národního týmu Walesu neprodloužil smlouvu a odešel do druholigového anglického Sunderlandu. Mezi kandidáty na uvolněnou funkci jsou John Hartson, Craig Bellamy či dosavadní asistent Osian Roberts, zástupci svazu by nového kormidelníka rádi vybrali do 24. ledna, kdy proběhne los nově zformované Ligy národů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Giggsy for the win!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Ten už je horší než Bobošíková.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně vlezlej přístup,podobně se vyjadřoval už u Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Vsetci sa smejete, ale preco nie... mozno pohori, mozno nie

Reagovat
tulen

Bellamy

Reagovat
Kucka

"nejideálnější"

Reagovat
Pepe1911

"jedno z nejideálnějších"

Reagovat
rel7

Hartson? Ballamy? trenovali už vůbec někde?

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele