Coleman si chce odpočinout, budoucnost začne řešit až poté

10.10.2017, 11:15
Aktuality
S velkým zklamáním se aktuálně vyrovnávají ve Walesu. Ostrovní země loni dokráčela až do semifinále evropského šampionátu, v kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Ruska ovšem neuspěla a vrchol čtyřletého cyklu budou její fanoušci sledovat jenom u televizních obrazovek. Jednou z otázek je, zda u týmu bude pokračovat trenér Chris Coleman...

Wales přitom měl na dosah účast v baráži a ve včerejším souboji s Irskem mu stačila remíza. V utkání na domácí půdě sice byl aktivnější, gól ovšem nedal a na to, kdo nakonec obsadí druhé místo tabulky, dal v 57. minutě odpověď James McClean.

"Jediným obrázkem, který mám v tuto chvíli v hlavě, jsou obličeje hráčů v kabině a zklamání. Jsou zdrcení. Vím, proč se tak cítí, ale měli by být velice hrdí na to, co dokázali. Budete se mě ptát na mou situaci, já si ovšem chci vzít nějaký čas a počkám, až se usadí prach. Až poté si sedneme a vše probereme," řekl Coleman na tiskové konferenci.

47letý trenér se kormidla Walesu ujal v lednu 2012, smlouva mu bude končit v létě příštího roku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Veľká škoda, že Wales nepostúpil

Reagovat
smazaný uživatel

Írsko

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Ingimir

"Wales přitom měl na dosah účast v baráži a ve včerejším souboji s Irskem mu stačila remíza."

no nestačila...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele