Maicon pochválil Balea. Nepřekvapil mě, tvrdí

03.11.2010, 17:03
Aktuality
Jeden z nich byl loňský podzim oslavován a vynášen do nebe, druhý ho proseděl na lavičce. Stačí však otočit list života o rok dopředu a tehdy nevyzrálý náhradník si dělá s kdysi nejlepším obráncem světa co si namane. Včerejší sadu zápasů ovládl příběh Maicona a Garetha Balea, po utkání Brazilec prozradil, že ho výkon mladého velšského křídla nepřekvapil. Příliš do řeči mu ale po úterním kolotoči logicky nebylo.

Chvílemi to vypadalo, jako by režisér přenosu pouštěl pořád dokola jeden a ten samý obrázek: Gareth Bale u míče, kopne si ho před sebe, oběhne "bránícího" Maicona a běží po levé straně k bráně Interu. Zaseknutá páska to však nebyla. Prakticky stejným způsobem zařídil levonohý rychlík dva góly svého týmu.

"Kdo sleduje anglický fotbal, ví, kdo je Gareth Bale," řekl po utkání Maicon. "Předvedl opravdu skvělý výkon," prohlásil na Baleovu adresu, jenž byl výraznou postavou v cestě Spurs za druhým vítězstvím ve skupině A, které klubu ze severu Londýna vyneslo průběžnou první příčku v tabulce, právě na úkor Interu Milán. "Výborně ovšem zahrál celý Tottenham a třetím gólem už jen zpečetili svoji výhru."

Brazilec si rovněž myslí, že jeho včerejšímu soupeři výrazně pomohla silná podpora diváků. Sám Bale jí po zápase nazval dvanáctým hráčem. "Dělali jsme vše pro zisk bodů, ale Tottenham byl zkrátka lepší. Navíc měli velkou výhodu domácího prostředí," myslí si Maicon. Nyní se on i Inter bude muset plně zaměřit na další utkání Champions League, klíčový duel přijde hned v dalším kole na konci listopadu, kdy na San Siro zavítá nizozemský mistr Twente Enschede. "Budeme se koncentrovat na další zápas. Musíme porazit Twente, vydáme se zebe maximum," zakončil Maicon.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"...vydáme se zebe maximum," zakončil Maicon. -ty určitě

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by nacase vydat maximum lebo doteraz hral maicon na pol plynu........lebo neverim ze za 3 mesiace sa z najlepsiho obrancu sveta stane to co maicon predvadza teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nezavítá do Nizozemska, ale Twente do Itálie .Každopádně doufám, že to bude lepší než včera..

Reagovat
smazaný uživatel

Baleho jsem měl rád vždycky, ale nikdy jsem nepochopil proč nedostával šance teprve posledním 3čtrvtě-půl rokem..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože byl věčně zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho zraněnej nebyl..

Reagovat
miky10

buď v klidu, Maicone, na Balea momentálně nemá nikdo a s Rafaelem na mě nechoďte

Reagovat
smazaný uživatel

netaaraj ze ne neho nema nikto to je blbost cvoky..........ten chlapec zaziaril v 2zapasoch zataial este nic velke nedokazal.........je zastavitelny uvidis to teraz ked si ho budu viac vsimat to sa mozem stavit..........ale priklanam sa ktomu ze to ukazal proti interu v oboch dueloch bolo uzastne

Reagovat
smazaný uživatel

Zazářil ve 2 zápasech jen ? Tak to asi nesleduješ moc PL co a zápasy kohoutů ,jinak si ten tvůj nemyslný komentář nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

nooo pozriem si sem-tam PL a jasne nehra zle ani tam ale neni to to co predviedol proti interu.......ja balea rad uvidim v interi lebo je to super hrac len som reagoval nato ze bolo napisane ze je nezastavitelny...to je blbost......za nezastavitelnych aj ked samozrejme nednesene povedane povazujem hracov ako messi,c.ronaldo,.....ktory to uz nejaku dou predvadzaju co su zas nie bale vyleti v2zapasoch ked bude takto hrat 1-2ezony stale ako spominyny hraci vtedy poviem ano je nezastavitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys radši držel hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Davide, je tvůj čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

to bylo videt ze ho neprekvapil..

Reagovat
Stiksxx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele