Maduro přestoupil do Valencie

18.01.2008, 21:06
Aktuality
Valencia dotáhla do úspěšného konce přestup Hedwigese Madura. Nyní již bývalý fotbalista amsterdamského Ajaxu se španělskému klubu upsal na čtyři a půl roku a nizozemský tým za něho vyinkasoval sumu pohybující se mezi dvěma a třemi miliony eur...

"Koemana znám dobře, je to skvělý kouč. Valencii jsem si vybral, protože je to velký klub schopný hrát skvělý fotbal a jsem rovněž nadšen možností zahrát si ve Španělsku," prozradil Maduro hlavní důvody svého rozhodnutí přestoupit právě do Valencie.

22letému fotbalistovi končila v Ajaxu smlouva a vedení klubu mu před začátkem sezony nabídlo její prodloužení. To Maduro odmítl s odůvodněním, že již nadále nevěří některým svým nadřízeným.

Maduro má na svém kontě dvanáct utkání za nizozemský národní tým a 107x se na hřišti objevil v dresu Ajaxu. Součástí prvního týmu byl od roku 2005 a debutoval právě pod Ronaldem Koemanem, když nastoupil k duelu Poháru UEFA proti Auxerre. Na Mestalle se s ním počítá jako s náhradou za bývalého kapitána Davida Albeldu, jehož Koeman společně se Santiagem Canizaresem a Miguelem Angulem na konci roku 2007 vyřadil z týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
plechi

teda rychlovka

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dalsii defenzivnii zaalozniik po Banegovi,sem zvedavy jak to teda bude Koeman stavet

Reagovat
P8P

Já bych si tipnul, že Banegu víc vysune možná....

Reagovat
smazaný uživatel

a madura víc zasune

Reagovat
smazaný uživatel

Maduro je univerzální, může hrát na více postech...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už začal Koeman loviť Holanďanov mohol by vyloviť aj Vaarta. Amunt Valencia a Vaart do nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nic nepredvedl, ale jeste ho neodepisuji...snazi se to prekopat a neni to jednoduche, ale doufam ze se mu to povede, protoze uz to fakt chtelo obmenit...chce to cas na sehrani a vytvoreni nove Valencie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele