Ajax čeká na nabídky za Madura

18.01.2008, 08:48
Aktuality
Dny Hedwigese Madura v amsterdamském Ajaxu jsou podle všeho sečteny. Nizozemský reprezentant nedávno odmítl se svým chlebodárcem prodloužit smlouvu a po sezoně měl z nizozemského klubu odejít zdarma. Skutečnost ale nakonec zřejmě bude jiná a k přestupu mladého fotbalisty by mohlo dojít ještě v lednu...

"Hedwigese bychom velice rádi udrželi. Proto jsme mu také na začátku sezony nabídli prodloužení smlouvy o další čtyři roky a s tím spojené zvýšení platu. Měl čtyři měsíce na to se rozhodnout. Ale i po této době měl stále pochybnosti, takže jsme byli nuceni jednat," prohlásil technický ředitel Ajaxu Martin van Geel.

Maduro měl čas na rozmyšlenou do 19. prosince a v současné době mu běží posledních šest měsíců jeho smlouvy. Ajax tak má na výběr - může hráče nechat odejít po sezoně zdarma, nebo za něho v průběhu následujících dní ještě získat nějaké peníze a prodat ho ihned. "Pokud se dohodneme s hráčem i klubem, přichází v úvahu i tato možnost," naznačil Van Geel možný další scénář.

Maduro své rozhodnutí neprodloužit smlouvu vysvětlil tím, že nadále už nevěří některým svým nadřízeným. Zájem o jeho služby je především v Itálii, kde ho sledují Fiorentina, Juventus a Inter Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další důkaz, že Ajax upadá. Odchází jeho nejlepší hráči, kteří navíc jako důvod uvádějí, že nevěří vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak to tak bylo vždycky. nikdy svoje nejlepší hráče neudržel..., příkladů jsou desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl Ajax schopen udržet své nejlepší hráče, tak se nemusí hrát LM, protože o jejim vítězi by bylo vždy rozhodnuto dávno dopředu...

Mně fascinuje, jak Ajax neustále vytahuje nová a nová fotbalová esa, kterými zaplavuje Evropu........

Přeju jim ať se tam zase vytvoří genarace, která vyhraje LM....a pak se bohužel zase rozprchne po Evropě....holt holandská liga logicky nemůže mít takovou kvalitu jako mají nejlepší (a nejbohatší) evropské ligy

Reagovat
Devil

jj

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, Ajax má výbornou zásobárnu talentů. Bohužel ale nikdy pro svůj klub tihle hráči nic nevyhrají, páč zdrhají a zdrhají

Reagovat
smazaný uživatel

Maduro má křivý nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž mi fotbalistu s rovnýma

Reagovat
smazaný uživatel

To, že futbalové talenty z Ajaxu odchádzajú nie je zlou politikou tímu. Je to tým, že kvalita jeho mládeže vysoko presahuje úroveň holandskej ligy a je len otázkou času kedy prestúpia do špičkovej európskej ligy. Huntelaar, Emanuelson, Heitinga sa tiež už dlho v Ajaxe neohrejú.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele