Lukaku má své plány, chce vyhrávat trofeje

27.05.2016, 13:01
Aktuality
V Evertonu toho za uplynulou sezonu mnoho nefungovalo a jedním ze spolehlivějších dílků skládačky byl Romelu Lukaku. Jméno belgického útočníka je již delší dobu spojováno s odchodem do většího celku a sám hráč nyní tyto spekulace přiživil svým prohlášením...

"Jsem ve fázi, kdy musím učinit správné rozhodnutí pro svou další kariéru. V Evertonu máme nového investora a ze zdvořilosti si poslechnu to, co musí říct. Ale v hlavě mám své vlastní myšlenky - chci vyhrávat trofeje," nechal se slyšet Lukaku.

23letý útočník na sebe v minulosti výrazně upozornil v dresu Anderlechtu a vysloužil si přestup do Chelsea. Na Stamford Bridge mu ovšem pšenka příliš nekvetla a po hostování ve West Bromwichi Albion odešel začátkem září 2013 do Evertonu. Nejprve se jednalo o roční hostování, které bylo následně změněno v přestup za 35 milionů eur.

V Goodison Parku zažívá stále ještě mladý útočník úspěšné časy a během tří let zde nastřílel 43 ligových branek, osmnáctkrát se přitom trefil v nedávno skončené sezoně. Také proto se znovu mluví o možném odchodu, zájem mají mít PSG nebo Chelsea.

"Mám za sebou velmi dobrou sezonu, ale je čas zapsat se do historie. Proto také hrajeme fotbal. Tento způsob uvažování jsem si přinesl z Chelsea. Lidé v Belgii mě nevidí, když hraji za Everton, ale jsem respektován fanoušky, manažery a experty jako Jamie Carragher, Graeme Souness a Thierry Henry," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (352)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele