Lukaku odpověděl na kritiku dvěma góly do sítě Irska

18.06.2016, 21:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je parádní hráč , má potenciál být nejlepší hrot na světě a to fakt nepřeháním. Měl by přestoupit do PSG nebo Realu , v noze to má jako nikdo . Jen jedna věc mi přišla úsměvná , dneska sem na něho chvili koukal při zápase s Irskem , jen na něj , Irové útočí a on chodí 20-30 metrů za obráncema !! za to bych ho fakt vyliskal asi , kdyby byl brejk tak ani nedostane pass , přijde mi takový líný no , v hlavě toho asi moc mít nebude , ale Ego má obrovské a to by mu možná mohlo i pomoct . Přijde mi trošku jako Balotelli ale ne tak mo mimo jak on a přijde mi aji jako o dost lepší hráč než Balotelli ve formě . Každopádně mu to přeju , dneska první fik naprosto parádní . Tak good luck Lukaku

Reagovat
fenixLFC

v noze to má jako nikdo....yup hlavne ked nevie spracovat loptu

Reagovat
M0rb1D4S

A zrovna dneska překvapivě při obou brankách mu míč neuskočil ani nijak neutekl

Reagovat
fenixLFC

ved som sa nad tym cudoval pod preview

Reagovat
monty25

Jinými slovy: Namazal si hejtry na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

umlcel kritiku...ty jo akorat udelal to v cem je dobrej, v te sve leve noze, jinak je to utocnik, ktery sam nic neudela a potrebuje aby na nej pracoval tym.. Kdyz nehraje dobre tym, je uplne mimo a nejen golove ale i herne. Jednou se urval kdyz dal po solu gol Chelsea, jinak nic sam neudela. Prehypovanej hrac, ale on i otec vystupuji jakoby to byl nejakej uplnej klenot a ze si muze pomalu vybirat mezi United, Bayernem, Realem a ja nevim kym neprekvapilo by me kdyby nakonec zustal v Evertonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíš zajímalo, jestli dřív sledoval Belgii v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď za ňu teraz dáva už aj góly na majstrovstvách Európy, tak určite áno.

Reagovat
Murtago

to je důkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele