Liverpool po sezoně získá Dannyho Ingse z Burnley

08.06.2015, 11:58
Aktuality
Co se už nějakou dobu zdálo být veřejným tajemstvím, se dnes stalo definitivně skutečností. Liverpoolské FC na svém twitterovém účtu oficiálně potvrdilo, že se dohodlo na spolupráci s útočníkem Burnley Dannym Ingsem. Toho ještě stále čeká zdravotní prohlídka...

Ačkoliv byl Liverpool dlouhodobě považován za favorita na zisk 11gólového střelce Burnley, o služby anglického reprezentanta do 21 let údajně usiloval také Real Sociedad a Manchester United. Sám David Moyes se nechal slyšet, že by se mu Ings ve Španělsku líbil.

Místo změny krajiny se však nakonec 22letý forvard stěhuje pouze v rámci Premier League. Do Liverpoolu se přitom přesune coby volný hráč, ačkoliv Burnley dle oficiálního oznámení klubu dál usiluje alespoň o nějaké odstupné.

Rodák z Winchesteru, jenž se zítra připojí k výpravě anglické jednadvactíky před mistrovství Evropy v České republice, se stal už druhou letošní liverpoolskou posilou. Ingse s Milnerem by přitom dle ESPN brzy mohl na Anfield následovat také brankář Boltonu Adam Bogdán.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (409)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele