Ligue 1 - souhrn 7. kola

28.09.2012, 22:43, aktualizováno 30.09.2012, 23:03
Komentáře a souhrny
Marseille šokovala vlastním výbuchem ve Valenciennes, po šesti výhrách přišla prohra 1:4, podobně nečekaně Lyon doma podlehl Bordeaux. Paříž naopak potvrdila dobrou formu výhrou nad Sochaux, v pátek Rennes oslavilo druhé vítězství v sezoně poté, co doma porazilo Lille 2:0. Výhry z venku vezou Toulouse a Montpellier, v Nice a Evianu se zrodily remízy, stejně jako v neděli v St. Etienne.

Olympique Lyon - Girondins Bordeaux 0:2

30.09.2012 21:00

Góly: 65. Benoît Trémoulinas, 82. Cheick Diabaté

Mimořádně zajímavý zápas slibovalo dnešní střetnutí těchto dvou ambiciózních týmů, a konečný výsledek je rozhodně také mimořádně zajímavý: Girondins de Bordeaux totiž porazili na Stade Gerland domácí Lyon v poměru 2:0.

Šlo o utkání celků, které letos ještě neprohrály: u Bordeaux tak tato šňůra stále platí, zatímco Lyon poprvé klopýtl. Výhru hostům zařídili ve druhé půli Benoit Trémoulinas a Cheick Diabaté, mezi jejichž zásahy se vešel ještě domácí Alexandre Lacazette, kterému však branka nebyla uznána. Lyon rozhodně nebyl "na ručník", naopak, ale Cédric Carrasso v bráně Girondins předvedl velmi dobrý výkon.

Ve skutečnosti to byli právě Les Gones, kdo se jako první pustil do útočení, ale střela Clémenta Gréniera přelétla konstrukci a nezadařilo se ani Bafétimbi Gomisovi. To běžela devátá minuta a domácí právě jasně dominovali, ale obraz hry se velice brzy vyrovnal a k další akci došlo až po půlhodině: Lisandro Lopez obelstil bránícího Henriqueho, ale k pořádnému zakončení se nedostal.

Český záložník Jaroslav Plašil byl následně u dvou protichůdných situací; nejprve Grénier využil jeho laxnosti a vyzkoušel Carrassovu připravenost, ale poté zkušený středopolař skvělým pasem našel Diabatého, s jehož střelou si poradil Vercoutre. Lyon začal prostřednictvím aktivního tria Grénier - Gomis - López opět hrozit přibližně po hodině hry, ale Carrasso dělovku prvně jmenovaného zlikvidoval.

A brzy toho měli domácí litovat. 65. minuta a ukázka vynikající kopací techniky Benoita Trémoulinase, který ošálil jak Lovrena, tak Vercoutreho - 0:1. Lyon sice prostřednictvím Lacazetteho hlavičky po rohovém kopu okamžitě vyrovnal, ale rozezněla se píšťalka sudího, podle nějž míč již předtím opustil hru. Neuspěl ani mladičký Yassine Benzia, který přestřelil bránu.

"Nedáš, dostaneš" - tohle heslo si asi budou na Stade Gerland opakovat ještě dlouho. Diabaté totiž vzápětí využil nedorozumění mezi Mouhamadou Dabem a Dejanem Lovrenem v obraně domácích a v 81. minutě překonal Vercoutreho podruhé - 0:2. O zvrat se ještě pokoušel střídající Jimmy Briand, ale jeho pokus z 86. minuty se mezi tyče nevešel.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Stade Reims 0:0

30.09.2012 17:00

Góly: -

Kossi Agassa je po dnešku v Remeši za velkého hrdinu: jeho zákroky totiž udržely na uzdě střelce domácího Saint-Étienne, a nováček si tak odváží z horké půdy na Stade Geoffroy Guichard další cenný bod do své letošní sbírky.

Na tožského brankáře si nepřišel ani Max Gradel, kterého bylo dnes plné hřiště a neúnavně rozjížděl ofenzivní akce. Les Verts byli kreativnějším a lepším týmem, ale Remeš také nezůstala úplně "potichu", a ukázat svoje kvality tak musel i druhý gólman Stéphane Ruffier.

Agassa se s klíčovým zásahem vytasil už v nastaveném čase, kdy zlikvidoval akrobatickou Brandaovu střelu a výrazně tak pomáhl protáhnout šňůru bez porážky už na pátý zápas, zatímco ASSE čeká naopak už čtyři zápasy na výhru.

Domácí začali aktivně a africká osa Gradel - Aubameyang působila od začátku problémy. Už po dvou minutách se Aubameyang dostal k zakončení, ale neuspěl. Nezadařilo se ani Guilavoguimu, který sice ze staženější pozice přeloboval Agassu, ale míč z jeho kopačky přelétl i brankovou konstrukci. Ve 27. minutě tentýž hráč využil zmatků v obraně Remeše a přiťuknul Aubameyangovi ke snadné dorážce, ale zelenou radost zchladila píšťalka sudího - ofsajd.

Remeš poprvé zahrozila až pět minut před přestávkou prostřednictvím Floyda Ayitého, ale Ruffier prokázal svoji třídu. Přestávka však nějaké snahy hostů o vyrovnání obrazu hry restartovala, a tak mohli diváci sledovat další zahozené šance Aubameyanga, stejně jako akci po ose Gradel - Lemoine. Agassa však byl skálopevný.

I přes vzrůstající tlak se tak skórovat nepodařilo; Aubameyang si dnes neobul střelecké kopačky. Na druhé straně sice trochu zahřmělo po akci Grzegorze Krychowiaka a pohotovém zákroku Ruffiera, ale vše nakonec orámoval nekompromisně pálící Brandao a hrdina zápasu Agassa.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Olympique Marseille 4:1

30.09.2012 14:00

Góly: 15. Gaël Danic, 35. Anthony Le Tallec, 39. Foued Kadir, 64. Anthony Le Tallec - 90+2. Jordan Ayew

Valenciennes brutálním způsobem ukončilo vítěznou šňůru hrdé Marseille. Klub z přístavního města na severu Francie prohrál drtivě 1:4, přesto však zůstává s tříbodovým náskokem první.

Les Athéniens se už po půlhodině hry dostali do pohodlného dvoubrankového vedení zásluhou Gaëla Danice a Anthony Le Talleca, a s demolicí pokračovali i nadále, když si po delší době vybral slabší okamžik Steve Mandanda. Jeho zákrok, po němž skončil míč na kopačkách Kadira, kterému stačilo pouze doklepávat do brány, zřejmě fanoušky hostí definitivně přesvědčil, že dnes to zkrátka nepůjde.

Le Tallec následně přidal ještě druhý gól, načež Phocéens zareagovali alespoň snižujícím gólem Jordana Ayewa z nastaveného času. Dnes se na Stade du Hainault zkrátka hrálo podle domácích not, což potvrdil už po 16 minutách Danic, když střelou z přímého kopu vymetl pavučinu Mandandovy branky. Ve 34. minutě už to bylo 2:0: Danic oklamal bránícího Roda Fanniho a vtrhl do vápna, kde už stačilo pouze předložit míč Le Tallecovi k jednoduchému doklepnutí.

O pouhých pět minut později přišel Mandandův okamžik. Míč, který se k němu snášel, byl tak jednoduchý, že je každý brankář sbírá naprosto rutinně; francouzský reprezentant jej však odevzal Kadirovi, kterému nedělalo problém dorážet. Hostující gólman se trochu revanšoval po hodině hry, kdy dobrým zákrokem překazil radost Le Tallecovi.

Ale pouhé tři minuté poté už inkasoval počtvrté, když Le Tallec tentokrát po výtečném Kadirově pasu uspěl. Marseille se už zmohla pouze na kosmetickou úpravu skóre, kterou zařídil z voleje mladší z bratrů Ayewů.

Více informací k zápasu

OGC Nice - SC Bastia 2:2

29.09.2012 20:00

Góly: 32. Darío Cvitanich, 57. Renato Civelli - 42. Jérôme Rothen, 70. Anthony Modeste

Korsická Bastia si po posledním debaklu od PSG spravila chuť a úterní postup ze 3. kola Coupe de la Ligue potvrdila na hřišti Nice, se kterým se nyní rozešla smírně. Ačkoli OGC sahalo dvakrát po třech bodech, hostům se vždy podařilo stav srovnat. Oba tak v tabulce od sebe dělí stále jen jeden bod.

Do první větší šance zápasu se dostali domácí a hned z toho byla úvodní branka. Cvitanich ve 32. minutě vyzkoušel svou mušku a střelou zpoza vápna zařídil OGC vedení. O deset minut později ovšem Bastia korigovala a to díky Rothenovi, jenž se trefil parádním pokusem z přímého volného kopu.

Pro bývalého hráče Monaka či PSG to byla mimochodem první branka od roku 2009, kdy skóroval v nejvyšší francouzské soutěži naposledy. Nice se nakonec znovu podařilo vsítit branku v 57. minutě, jakmile Eyssericův centr usměrnil za záda gólmana Novaese hlavou z blízkosti obránce Civelli.

Spravedlivou remízu nakonec zařídil dvacet minut před koncem Modeste. Na již osmnáctý obdržený gól této sezóny odpověděl právě bývalý hráč Nice, který si udělal prostor v šestnáctce, naskočil si na centr z rohového kopu od autora vyrovnávací trefy Rothena a gólman Delle neměl podruhé v utkání žádnou šanci.

Více informací k zápasu

Évian Thonon Gaillard - FC Lorient 1:1

29.09.2012 20:00

Góly: 8. Saber Khalifa - 85. Gilles Sunu

Évian doma remizoval s Lorientem 1:1 a potvrdil zlepšenou formu. Daří se ale i hostům, kteří ani v sedmém letošním utkání neprohráli a i nadále se drží na dostřel čelu tabulky.



Fanoušci v Annecy si mohli téměř celý zápas užívat vedení svých oblíbenců, které zajistil už na začátku tuniský forvard Saber Khelifa, ale Gilles Sunu v závěru vyrovnal. Les Merlus tak kromě sedmé neprohry v řadě drží i sérii alespoň jedné vstřelené branky v každém utkání, což jim aktuálně stačí na čtvrté místo.



Évian však začal lépe a už v osmé minutě vedl. Spolupráce útočníků Yannicka Sagba a Khelify vyústila v přesnou střelu druhého jmenovaného - 1:0. Lorient rychle odpověděl příležitostí Monnet-Paqueta, jehož do šance vyslal šikovný Mathias Autret, ale Stephan Andersen v domácí bráně byl pozorný.



Khelifa mohl vzápětí přidat i druhou branku, když ho ke skórování vyzval veterán Cédric Barbosa, ale na hostující gólmana Fabiena Audarda si nepřišel. Celá první půle vlastně nabízela poměrně monotónní obrázky: na jedné straně Khelifa, na druhé Monnet-Paquet versus brankáři. Audard s Andersenem však spolehlivě drželi ukazatel skóre na uzdě.



Druhý poločas odemkl svojí šancí Jérémie Aliadiére, ale úspěšný nebyl, stejně jako vzápětí na druhé straně Kévin Bérigaud. Hráči Lorientu nicméně s postupujícím časem začali více kousat a Monnet-Paquet našel svojí přihrávkou Sunua, kterého v obrovské šanci vychytal Andersen.



Hosté se však nakonec přece jen dočkali. Pět minut před finálním hvizdem centroval Aliadiére na Giulyho, ale zkušený veterán přenechal míč Sunuovi, který pohotově vymetl horní roh domácí brány - 1:1.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Toulouse FC 0:2

29.09.2012 20:00

Góly: 65. Wissam Ben Yedder, 72. Emmanuel Rivière

Ani na sedmý pokus se ESTAC nepodařilo získat první ligové vítězství. Toulouse nakonec o třech bodech rozhodlo po obrátce, když ho nejprve nakopla trefa Ben Yeddera, poté pojistil výsledek také Riviére. Hosté se díky třetí výhře v sezóně procpali na sedmé místo, domácí zůstávají stále poslední.

Nováček ligy si vytvořil gólovější příležitosti v prvním poločase. Ohrozit brankáře Aliho Ahamadu, jenž v minulém kole proti Rennes vsítil překvapivou vyrovnávací branku ve čtvrté minutě nastavení, se podařilo nejprve v 17. minutě Obaddimu a pak i Marcosovi, avšak hostující muž v rukavicích se mezi třemi tyčemi nedal.

Na druhé straně se pak z dobré pozice netrefil do brány Djaló, domácí gólman Thuram-Ulien navíc dvě minuty před přestávkou musel ještě vytasit perfektní zákrok, aby skóre po prvním dějství zůstalo takové, jako po úvodním hvizdu rozhodčího. Po obrátce již bylo v utkání lepší TFC a zaslouženě se dočkalo dvou branek.

Po hodině demonstroval svou skvělou formu reprezentant Francie do jedenadvaceti let Ben Yedder, když oklamal obránce Sauniera a již popáté v Ligue 1 přesně zakončil. V 71. minutě mohl srovnat stav zase Marcos, Ali Ahamada ale držel svůj tým stále nad vodou. O minutu později přitom přidal rozhodující trefu Riviére.

Hostující forvard během pěti sezón v nejvyšší francouzské soutěži odkopaných za Toulouse a St. Étienne vsítil hned 22 gólů, avšak proti Troyes dal možná tu nejnáhodnější ze všech. Thiago Xavier odkopl míč smolně pouze k tomuto protihráči, od jehož nohy se najednou dostal za záda Thurama-Uliena.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Montpellier HSC 0:2

29.09.2012 20:00

Góly: 65. Younès Belhanda, 90. Souleymane Camara

Díky páté ligové porážce v řadě fotbalisté Nancy zůstávají stále na předposlední příčce. Proti obhájci titulu z Montpellieru nehráli vůbec špatný fotbal, zabilo je ovšem neproměňování nabídnutých šancí. Za hosty naopak ve druhé půli udeřili Belhanda s Camarou, a HSCM si tak připsal své druhé vítězství v sezóně.

ASNL přitom do zápasu vstoupil aktivněji. Nejprve se dostal do dobré příležitosti Karaboué, ve 3. minutě založil rychlou sólo-akci a postupoval směrem na gólmana Jourdrena, toho ale nakonec tváří v tvář nepřekonal. Moukandjo vyzkoušel štěstí z dálky, jenže ten ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

V 16. minutě tlak domácího celku vyvrcholil a Karaboué byl v další velké příležitosti, avšak tentokráte trefil smolně tyčku. Jediným světlejším momentem Montpellieru ve druhém dějství byla příležitost Camary, na nějž hezky nacentroval Bocaly, hostující forvard však do brány nakonec také nezamířil.

I na začátku druhé periody bylo Nancy lepším týmem, zase to byl Karaboué, kdo hned ve 46. minutě opět minul. V 66. minutě již padla první branka utkání a k překvapení všech do sítě domácích. Ait Fana založil po levé straně útok, po němž se Belhanda parádní střelou zpoza vápna trefil přesně do růžku.

O jedenáct minut později mohl srovnat stav Andre Luiz, jehož výtečným způsobem našel Grange, Jourdren na jeho hlavičku opravdu nedosáhl, na brankové čáře ale míč vyrazil do bezpečí Estrada. V 90. minutě Montpellieru pojistil tři body Camara, který si zpracoval míč na prsa a pak jen přesně zacílil.

Více informací k zápasu

AC Ajaccio - Stade Brestois 1:0

29.09.2012 20:00

Góly: 54. Mehdi Mostefa

Ajaccio si po nepovedeném zápase v Ligovém poháru na půdě Arles-Avignonu spravilo chuť a doma dokázalo získat svou třetí výhru v sezóně. Brest, dnes v základní sestavě s Mariem Ličkou, zajížděl ven již počtvrté v tomto ročníku a ani tentokráte nevydoloval ani jeden bod. O jediný střelecký zápis se postaral v 54. minutě Mehdi Mostefa.

Brest přitom vstoupil do zápasu šancí jako hrom, v 16. minutě se protlačil do dobré střelecké příležitosti Grougi, jehož hezky uvolnil Ben Basat, jenže hostující záložník napálil následně jen tyčku. Rumun Mutu byl na druhé straně blízko brance ve 32. minutě, avšak na skvělého brankáře Thébauxe nevyzrál.

Nudnější první půle nahradila přece jenom o něco zajímavější druhá. Opět to byl SB29, kdo mohl zařídit průběžné vedení, Grougiho centr z rohového kopu však hlavou mezi tři tyče neusměrnil Baysse. O dvě minuty později naopak zařídil rozhodující branku utkání Mostefa, který i s pomocí teče Baysseho přece překonal Thébauxe.

Hosté by si asi za svou snahu vyrovnání zasloužili, jenže za neproměňování šancí se nic takového jednoduše nedostává. Ve dvou solidních pozicích byl přitom střídající Ayité, jenže oba jeho pokusy byly zablokovány. V závěru navíc mohl přidat druhý zásah i Belghazouani po chybě Baysseho, toho ale vychytal zase Thébaux.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - FC Sochaux 2:0

29.09.2012 17:30

Góly: 11. Kévin Gameiro, 33. Kévin Gameiro

Útočník Kevin Gámeiro dostal od Carla Ancelottiho poprvé v sezóně velkou důvěru a nastoupil hned od začátku. Italskému stratégovi se odvděčil, jak nejlépe mohl. A zároveň mu pořádně zamotal hlavu, jelikož ukázal, jak kvalitní hráč je. Postaral se totiž o obě branky zápasu a díky nim prodloužil čekání Sochaux na vítězství v Parku princů.

To už v Paříži čeká na tříbodový výsledek 22 let a počkat si bude muset minimálně do roku 2013. Domácí si připsali již své páté vítězství v řadě a posunuli se v tabulce na druhé místo za vedoucí Marseille. Už po jedenácti minutách se Gameiro trefil poprvé, jakmile ho skvěle uvolnil Pastore, a pařížský útočník pak neměl problém prostřelit gólmana Pouplina.

FCSM sice mohlo vyrovnat o pár chvil později, s pokusem Bakambua si však poradil mezi třemi tyčemi Sirigu. Ve 33. minutě Gameiro přidal druhou trefu utkání. Ibrahimovič uvolnil na levé straně Maxwella, ten pak nacentroval na volného spoluhráče, jenž z blízkosti ani tentokráte nezaváhal v koncovce.

Ještě jednou však do přestávky zazlobilo i Sochaux. To když napřáhl zpoza vápna Contout, Sirigu byl ale v bráně i v tomto případě velkou jistotou. Ancelottiho svěřenci si ve druhém dějství pohodlný náskok hlídali. Vsítit branku mohl také Ibrahimovič, jenže po hodině hry zamířil pouze nad bránu.

Gameiro měl rovněž blízko hattricku. Dostal se do dvou gólových příležitostí, avšak nejprve Ibrahimovičův pas usměrnil těsně vedle a následnou střelu z první u bližší tyčky zlikvidoval Pouplin. Hosté se bohužel pro ně nezmohli již na jedinou vážnější možnost, z čehož měl určitě radost především brankář Sirigu, jenže nemusel řešit téměř vůbec nic.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Lille OSC 2:0

28.09.2012 20:45

Góly: 64. Julien Féret, 75. Romain Alessandrini

Výchozího postavení a vůbec veškerých předpokladů se nedbalo. V Rennes kraloval domácí tým, který přitom do páteční předehrávky s předloňským mistrem vstupoval coby jeden z aktuálně sestupujících klubů.

Od Stade de Rennes to byl nepochybně dosavadní nejlepší výkon sezony, jakkoliv před pauzou svírali taktovku v rukách spíše hosté. S tou však oni nakládali dosti neefektivně. Nolan Roux jen prověřil Costila, přičemž Payet svůj dech beroucí průnik skrze tři soupeře zakončil nepřesnou střelou. Největší šanci poločasu pak spálil opět Roux, který prolomil ofsajdovou past, jenom aby orazítkoval břevno; zdatně mu přitom chvíli před poločasovým hvizdem sekundoval znovu Payet, jenž pro změnu selhal při sólovém úniku.

Potom ať už Antonetti o přestávce zahlásil v kabině cokoliv, mělo to mimořádně pozitivní účinek. Lille už další takové šance nedostalo, naopak bylo dodatečně trestáno za ty již spálené. Po 64 minutách Feret promptně dorazil do sítě Pitroipovu střelu; po deseti minutách se překrásně prosadil Alessandrini volejem z 25 metrů.

Mezitím se za Costilem ještě jednou otřásala horní tyčka a zoufalost Les Dogues jedině podtrhlo také řádění trenéra Rudiho Garcii, jenž byl na sklonku utkání vykázán do ochozů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Marseille760110:518
2.Paris Saint-Germain743012:315
3.Olympique Lyon742112:714
4.FC Lorient734013:813
5.Girondins Bordeaux73409:513
6.Toulouse FC73319:712
7.Valenciennes FC732211:611
8.Stade Reims73228:511
9.AC Ajaccio73226:711
10.Stade Brestois73047:129
11.AS Saint-Étienne722310:68
12.OGC Nice715110:98
13.Montpellier HSC72239:98
14.Stade Rennes72149:117
15.Lille OSC71428:107
16.SC Bastia72149:187
17.FC Sochaux72057:126
18.Évian Thonon Gaillard71247:95
19.AS Nancy-Lorraine71152:104
20.ES Troyes70256:152

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (70)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasný kandidát na druhé miesto lille to nejak nezvláda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa rehoceš boli kandidat na druhe miesto mali byť hlavný super parižu a naozaj to vôbec nezvladaju

Reagovat
Langi

Reagovat
aither

"loňský mistr" ?

Reagovat
Langi

Rennes

Reagovat
onze

MERCI PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro

Reagovat
smazaný uživatel

Loňský i předloňký mistr letos docela solidně hoří, nicméně Lille určitě pude nahoru, tam si myslím je to prostě jen otázka času než se zmátoří, ale u Montpellieru si nejsem tak jist, ti by úplně v pohodě letos mohli hrát o záchranu až do konce.

Reagovat
Filipow

O záchranu ne, ale ten střed tabulky tam bude určitě.

Reagovat
Langi

hmm takže zejtra abysme vyhráli Allez OL

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým hrálo PSG rozestavění, když hrál i Ibra i Gameiro?

Mohli by to takhle hrát dál?

Reagovat
GEGE

Podle sestavy mi to pride jako 4-3-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

z jakého webu je to hodnocení ?

Reagovat
JozkokozleJ
Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá docela dobře.

Reagovat
Godwinson

Takhle hrají nejčastěji od začátku sezóny, takže ano, mohli ... do ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

Marseile zatim mile prekvapeni letosni sezony, necekal sem ze po lonske sezone budou takhle valet

Reagovat
zelda

Reagovat
Israha

Jestli s tímhle ementálem vzadu budou OM příští týden chtít ubránit Ibru, tak bude o zábavu postaráno. Strašidelný výkon a zasloužená prohra, bohužel.

Reagovat
Godwinson

S kým? S Morelem? :)

Reagovat
Israha

To bylo myšleno obecně jako defenziva plná děr Ale zrovna Morel mi oproti loňsku přijde o něco přesvědčivější...

Reagovat
Godwinson

Jo takhle Mně se ta obrana v tomhle složení docela líbí, samozřejmě až na tu levou stranu, ale když mu to jde lépe, proč ne. Navíc dle známek je to snad nejlepší stoperská dvojka ligy :) Snad je Marseille sestřelí.

Reagovat
Israha

Nadávám jenom na dnešní zápas, ten jim nevyšel (a Mandanda je v tom nenechal samotné), jinak se mi ta obranná čtyřka taky zamlouvá, konec konců doteď fungovala výborně.

Reagovat
Godwinson

A co Abdallah junior? Jak mu to jde?

Reagovat
Israha

Nevyčnívá, ale svoje si odehraje. S ohledem na jeho věk a zkušenosti ho hodnotím pozitivně.

Reagovat
fenixLFC

ako tak premyslam o tom gameirovi-je to velky palic ci ani nie?? a je to skor typ ako benzema/suarez v tom zmysle ze sa viac hodi ako SS alebo je to typicky hrot do vapna??

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím skvělé výsledky, snad to večer potvrdí i Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika... Nemastný, neslaný výkon, kde jsem nepředvedli skoro nic... Ale body se počítají...

Reagovat
božský John

Měl jsem vsazeno....

Reagovat
blaugrana

Na Marseille?

Reagovat
božský John

No samo...

Za dvacku, ještě pak Senicu a Frankfurt,no neber to

Reagovat
blaugrana

Ja som hovoril, že Marseille už nepôjde na tiket. Mal si si zobrať príklad.

Reagovat
božský John

Tak já ¨Marseille fandim a sleduju a zrovna Vannes se mi zdaj letos slaboučký, dávali málo gólů a defenziva taky nic extra..

Reagovat
blaugrana

Ale tie výhry boli doslova udolané. Už ta posledná v Eviáne bola len tak tak. Musel oto prísť a ja som to cítil.

Reagovat
božský John

Tak ony ty výhry byly veskrze upracovaný všecky...

Reagovat
blaugrana

Btw. K tej Senici ta viedlo čo?

Reagovat
božský John

Jsem si chtěl dt pěkně tři zápasy a Nitra je v prdeli ...

Reagovat
blaugrana

No. Ale dnes to bude za remíz tipujem.

Reagovat
Langi

Frankfurt mam taky...s Lyonem

Reagovat
smazaný uživatel

Sázej častěji na Marseille

Reagovat
božský John

Mlč

Nebo budu sázet na Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl pak "Bad luck božský John, bets on Lyon...Lyon wins"

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky Marseille že mi odjebali 600 € raz nanich podam aj to prehraju

Reagovat
Langi

jednou už to přijít muselo...Lyon musí večer stáhnout náskok

Reagovat
Langi

La composition probable contre Bordeaux :

Vercoutre, Reveillère, Bisevac, Lovren, Monzón, Gonalons, Malbranque, Grenier, Lisandro, Briand, Gomis.

kéž by

Reagovat
blaugrana

V Lyone sa dnes bude plichtiť.

Reagovat
Langi

já myslim že nebude

Reagovat
blaugrana

Mne zas ostalo 1.30 €, tak som na to radšej ani nedával. Nechávam to na CHL. Ale mám taký tušak, že to bude x. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

j, zrovna proti tomu Vannes jsem to i čekal, už to prostě bylo "na čase", ale dostat tam 4? počítal jsem spíš s plichtou... teď mám strach, aby na ně nepadla deka a tahle porážka neodstartovala jinou sérii - daleko smutnější, protože až OM "vykolejí", tak nevěřím, že se dostane z5 do nějaké fazóny

nicméně, zatím výsledky nad mé očekávání, LM ale letos nečekám...

Reagovat
Langi

tak stane se...lepší podle mě prohrát ve Vannes než doma s PSG stejnym výsledkem...ve čtvrtek si spravíte chuť se slabym Limassolem a o víkendu doufám oberete ropu

Reagovat
smazaný uživatel

La compo lyonnaise: Vercoutre, Réveillère, Bisevac, Dabo, Gonalons, Malbranque, Grenier, Lacazette, Lisandro, Gomis. (monzon )

ALLEZ L'OL !

Reagovat
Langi

my hrajem v deseti? předpokládám že ti někam vypad Lovren...ale aspon že Rémi prozřel a nehraje zas 4-4-2...kristofyk už to řikal, Monzón nepřišel místo Cissokha ale na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

ked som ho kopiiroval tak si asi odskocil na zachod ..ale napuču tam dosiel ked tam nehraje...

Reagovat
Langi

tak on přišel a pak se hned zranil, takže zatim mohl nastoupit tušim jen do 3-4 zápasů...snad dostane větší porci minut na LB až se rozjedou poháry...Dabo neni žádnej supr hráč, aby tam odehrál celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

ono zatial podava priemerne výkony...ale do predu je nulovy....a viem si predstavit nasu lavu stranu inak Monzon - LB a Bastos - LW

Reagovat
Langi

taky by se mi to takhle líbilo nejvíc...pravá strana: RB Reveilleré a RW Lacazette...na AMC Greniér a na hrotu Lisandro nebo Gomis

Reagovat
Langi

jinak tohle složení je asi ideál, vzhledem k tomu že Bastos nemusí bejt uplně OK...samozřejmě v případě Monzóna bych byl taky radši aby nastupoval častějc na LB

Reagovat
Godwinson

Remeš Každý bodík se počítá, sice mám pocit, že za první půli nevystřelili na bránu, ale co už ...

Reagovat
Langi

OL 0-2 Duhamel et les siens.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Bordeaux zaslouženě, pěkný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Bad and obvious troll is bad and obvious...as usual

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Langi

ne

Reagovat
Langi
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele