Ligue 1 - souhrn 1. kola

10.08.2012, 22:45, aktualizováno 12.08.2012, 22:57
Komentáře a souhrny
PSG hned na úvod klopýtlo, když doma jen remizovalo s Lorientem. Tři body si naopak připsaly Lille, Lyon, Bordeaux, Ajaccio, Nancy, Bastia a Valenciennes. Remízou začal Montpellier cestu za obhajobou titulu, bod si z jeho hřiště odvezlo Toulouse. V neděli vyhrála Marseille.

Stade Reims - Olympique Marseille 0:1

12.08.2012 21:00

Góly: 77. Benoît Cheyrou

Hráči Marseille tentokrát vykročili do nové sezóny správnou nohou, když se Benoît Cheyrou v 77. minutě zapsal jako jediný do kolonky úspěšných střelců. Nováček z Reims tak přichystal povedenou ligovou premiéru na lavičce OM pro Élie Baupa.

Hosté nechtěli nic ponechat náhodě a od prvních minut se tlačili před branku domácích. V samotném úvodu musel Agassa nadzvedávat dalekonosnou ránu Kaborého nad břevno. A štěstí neměl v deváté minutě ani Valbuena, jehož přímý kop zpoza vápna vytěsnil brankář na roh.

Hra nenabírala žádné výrazné tempo, což prospívalo svěřencům Huberta Fourniera. Nejprve se ozval Gaetan Courtet, který zblízka Mandandu neprostřelil, a těsně před poločasem spálil stoprocentní šanci Kamel Ghalis, ke kterému přes Ayitého propadl balón do vápna, kde byl naprosto osamocen, přesto zamířil pouze do míst, kde brankář hostů stihl zakročit.

André-Pierre Gignac projevil po změně stran dostatečný důraz, když si s lehkostí odstavil Mickaëla Tacalfreda, pronikl do šestnáctky a z úhlu tvrdou ranou donutil k solidnímu zákroku Agassu. Na druhé straně hrozil po přímém kopu hlavičkou Floyd Ayité, míč ale vzdálenější tyč o necelý metr minul.

Nejlepší zákrok zápasu si pak připsal domácí brankář, když po standardní situaci z dvaadvaceti metrů hlavičkoval sám na malém vápně Ayew, ale na reflexy Agassy nestačil. A zklamání pro hosty přinesla i následná rychlá akce, díky které se zničehonic objevil Gignac v hloubi vápna a střelou k tyči nechal opět vyniknout brankáře.

Záchrana tak přišla až necelých třináct minut před koncem řádné hrací doby, kdy nenapodobitelným pasem do pokutového území vyzval k vyvedenému voleji Fanini Cheyroua, jehož rána putovala od země do sítě domácích. Hráči Reims se na odpověď už nezmohli a před výborným publikem první ligové body neuhlídali.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Olympique Lyon 0:1

11.08.2012 21:00

Góly: 16. Yoann Gourcuff

Olympique Lyon dokázal na Stade de la Route de Lorient zužitkovat více než hodinovou přesilovku a vstupuje tak do nové sezóny tím nejlepším možným způsobem - třemi body! Rennes se pokusí o reparát na hřišti Bordeaux.

Dříve nezastavitelný expres Ligue 1 z Lyonu, jenž načíná už jubilejní pátou sezónu bez mistrovského primátu, měl od první minuty více ze hry, držel kulatý nesmysl na svých kopačkách a čím dál více obklopoval soupeřovo pokutové území. Otevřít skóre mohl v sedmé minutě Gomis, který natáhl zpoza vápna, jeho ránu ovšem zpacifikoval agilní Costil.

Nicméně o osm minut později byl i on bez šance: Briand předvedl rychlou individuální akci a následně předal balón Gourcuffovi, jenž se levačkou z bezprostřední blízkosti nemýlil - 0:1. Odpovědět mohl Ekoko, proti byl ale pohotovým zákrokem náhradní brankář Les Gones Rémy Vercoutre, jenž nahradil reprezentační jedničku Huga Llorise.

Právě souboj výše jmenovaných byl poté ve 28. minutě zřejmě rozhodujícím okamžikem celého utkání, neboť konžský útočník viděl po vzájemném střetu od sudího Rainvilla bez mrknutí oka červenou kartu a musel tak předčasně ze hřiště!

Druhá půle už se odehrávala výhradně v lyonské režii. Zvýšit náskok mohl v 57. minutě po spolupráci s Lacazettem opět Yoann Gourcuff, avšak tentokráte neuspěl. Hned vzápětí našel Réveillère ve vápně Lacazetta, ovšem podobně jako o pár okamžiků později Gomis neuspěl. Rennes bylo doslova a do písmene neškodné a vyloženě čekalo na závěrečný hvizd. Do třetice to zkoušel bývalý středopolař Bordeaux, ze standardky ale mířil nepřesně.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - FC Lorient 2:2

11.08.2012 21:00

Góly: 64. Zlatan Ibrahimović, 90. Zlatan Ibrahimović (pen.) - 4. Maxwell (vl.), 45+3. Jérémie Aliadière

Neuvěřitelný výkon předvedl hned ve svém prvním soutěžním zápase za nový klub švédský útočník Zlatan Ibrahimovič, čerstvá posila z AC Milán. Lorient v Parku princů opět ukázal, jak nepříjemný může být jakýkoli soupeř z Ligue 1, Ibrahimovič ale zlomil jeho odpor dvěma brankami. Les Merlus i tak berou bod všemi deseti.

První poločas byl ze strany domácího favorita hodně překvapující. Tedy v tom negativním slova smyslu. Už po čtyřech minutách hry si vlastence na své konto připsal Maxwell a gól do šatny zařídil Aliadiere. Ibrahimovič nakonec vyrovnal a odvrátil blamáž snížením v 64. minutě a úspěšnou penaltou ze samotného závěru.

Svěřenci kouče Carla Ancelottiho chtěli asi více, ale narazili, podobně jako třeba minulý rok, na ambiciózního a nebojácného soka. Vždyť Pařížané dokázali Lorient porazit před vlastními fandy od roku 2002 pouze dvakrát! Třeba loni, rovněž v prvním kole, hosté zadupali tým s miliónovými posilami do země a díky brance Quercii slavili senzační vítězství 1:0.

Ancelotti má pochopitelně k dispozici nabitý a široký kádr, do základní sestavy bez velkých rozpaků zařadil nové a drahé posily. V útoku nesměl chybět Zlatan Ibrahimovič, debut si odbyli také Ezequiel Lavezzi a Marco Verratti. Asi nejpřekvapivějším krokem byl post brankáře, kde se objevila loňská dvojka Nicolas Douchez místo Sirigua.

Možný stejný příšerný scénář se začal psát s Lorientem i o rok později. Monnet-Paquet pronikl po levé straně, poslal přihrávku do vápna, odkud jí bek Maxwell srazil mezi nohy gólmana Doucheze do brány. Pařížané se pochopitelně snažili o brzké vyrovnání, avšak Ibrahimovičovu hlavičku lapil gólman Audard a lob Lavezziho se také neujal.

V závěru poločasu si hostující Jeremie Aliadiere udělal doslova a do písmene srandu z drahé pařížské obrany. Těžko říci, co si Alex, Maxwell či Sakho mysleli, ale aby kolem nich Aliadiere prošel jako neviditelný duch a pak si mohl v klidu zaskórovat, to nebylo vůbec hodné týmu hodlajícího bojovat o titul.

Ibrahimovič měl na kopačce snižující gól už po padesáti čtyřech odehraných minutách, jenže to zatím trefil tyčku. Pak ovšem o pár minut později prosadil v šestnáctce svoje kila a výšku, krásně zpracoval na prsa centr od Lavezziho a sám před Audardem nezaváhal. A ještě před konečným hvizdem přidal druhou trefu.

Bourillon sice tělem, ale nepřiměřenou silou srazil ve vápně otáčejícího se Matuidiho, a protože to navíc byla vyložená branková příležitost, musel být vyloučený. K exekuci pokutového kopu se postavil hrdě švédský rebel, a i když mu Audard vystihl směr střely, o kousek na ní nedosáhl.

Více informací k zápasu

OGC Nice - AC Ajaccio 0:1

11.08.2012 21:00

Góly: 11. Eduardo

Ajacciu se první zápas nové sezony povedl na výbornou, když překvapilo domácí Nice a díky brance Eduarda vyhrálo. Domácí jsou tak na sestupových pozicích, hosté po výhře čtvrtí.

Nice si vytvořilo první velkou šanci díky spolupráci domácích obránců. Krajní Luciano Monzón nahrával ve vápně spoluhráči Kolodziejczakovi, který svou ránu namířil na břevno. To vše již ve třetí minutě. Po pěti minutách zahrozili hosté. Samuel Bouhours vyskočil nejvýše ze všech na přesně kopnutý roh, ale také on mířil nad Delleovu bránu.

První gól přišel po deseti minutách. Zkušený Diarra našel přesnou přihrávkou spoluhráče Eduarda a ten již se zakončením neměl větší problémy - 0:1.

Diarra se sám mohl uvést mezi střelce dnešního zápasu, když se pět minut před poločasem postavil k přímému volnému kopu. Ze třiceti metrů ale napálil míč přímo do břevna! Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Dlouhý pobyt na hřišti po změně stran si ale neužili všichni, hned po výkopu fauloval Mostefa Bauthéaca a byl oceněn druhou žlutou kartou. Nice tak hrálo přesilovku, kterou chtělo využít alespoň ke smazání jednogólového manka. O to se záhy pokoušel střídající Alexy Bosetti, který našel volného Francka Dja Djedjeho, jehož střelu ale Ochoa vyrazil.

Yoann Poulard srazil blízko vápna aktivního Bosettiho, ale z následného kopu mířil Monzón vedle. Duel Monzóna s Ochoou se odehrál také o pár minut později, tentokrát obráncova střela orazítkovala tyč Ajaccia. Ochoa byl v tuto chvíli hrdina, protože v poslední akci zápasu zneškodnil také táhlou střelu Didiera Digarda a pomohl svým výkonem Ajacciu ke třem bodů.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - SC Bastia 2:3

11.08.2012 21:00

Góly: 13. Sloan Privat, 89. Thierry Doubaï - 59. Anthony Modeste, 74. Toifilou Maoulida, 83. Toifilou Maoulida

Nováček ligy Bastia plní předsezónní cíl o bezstarostném začátku v novém ročníku Ligue 1, ve kterém hned v úvodním kole zdolal venku Sochaux po přestřelce 3:2. Skvělým výkonem se prezentoval především Toifilou Maoulida, autor dvou branek, který se zároveň společně s Ibrahimovičem vyhoupl do čela tabulky střelců.

Jenže pro hosty se utkání nevyvíjelo úplně nejlépe, už po dvanácti minutách hry totiž prohrávali po gólu Privata. Ten se po rohovém kopu Roudeta odpoutal od dvou svých strážců a gólman Novaes si ani neškrtl. Zhruba po půlhodině hry mohlo být pro korsický celek ještě více zle, kdyby Doubai nezazdil svojí storpocentku.

Novaes si nepočínal úplně nejjistěji při likvidování centru Camary, čehož mohl využít sochauxský záložník, jenže naprosto prázdnou branku trestuhodně minul. Až ve druhé půli se Bastia trochu otrkala a hned z první vážnější šance vyrovnala. V 58. minutě se krásně nabídl u bližší tyče Modeste, odkud za brankovou čáru usměrnil centr od Palmieriho.

V 73. minutě šli hosté do překvapivého vedení. Toifilou Maoulida poprvé - hlavou u zadní tyče překonal brankáře Crose. Dvoubrankový náskok Bastii pak zařídil o deset minut později. Toifilou Maoulida podruhé - opět hlavou, tentokráte po rohovém kopu Chazriho. Domácí Doubai, také hlavičkou, minutu před koncem už pouze korigoval stav.

Více informací k zápasu

Évian Thonon Gaillard - Girondins Bordeaux 2:3

11.08.2012 21:00

Góly: 17. Daniel Wass, 90+2. Saber Khalifa - 11. Ludovic Obraniak, 14. Yoan Gouffran, 52. Henri Saivet

Loňský nováček Ligue 1 z Évianu se dokázal pohodlně udržet na deváté příčce, vstup do nové sezóny se mu ovšem nepodařil zdaleka podle představ a na domácím trávníku podlehl ambicióznímu Girondins Bordeaux.

Nedávný mistr z Bordeaux chtěl potvrdit zlepšení z konce uplynulé sezóny a na hřišti Évianu začal hodně aktivně. Netrvalo dlouho a po zásluze se ujal také vedení. Ludovic Obraniak ukázal svoji největší sílu, opřel se do balónu a ten skončil nechytatelně v šibenici - Laquait mohl dělat možné i nemožné, ale na balón by tak jako tak stejně nedosáhl - 0:1. Neuběhly ani tři minuty a domácí museli lovit míč ze sítě podruhé: Ben Khalfallah udělal kličku a následným centrem našel ve vápně hlavu Gouffrana, jenž zvýšil na 0:2.

Svěřenci Pabla Correy se ovšem zdaleka nevzdávali. To ostatně potvrdil Waas, jenž si stoupl k volnému přímému kopu a parádní střelou překonal vše, co mu stálo v cestě - 1:2! Jeho snahu ještě záhy potvrdil Laquait, který zastavil přízemní ránu Gouffrana.

Vylepšení pátého místa z minulého ročníku, tak přesně takový cíl si dalo Girondins do nové sezóny a hned po přestávce na tom začalo důkladně pracovat. Sertičovu povedenou dělovku ze standardní situace ještě stačil domácí brankář vytěsnit mimo prostor ohraničený třemi tyčemi, to se mu už však následně nepodařilo při hlavičce Saiveta - 1:3. Definitivně jasno mohlo být po ráně Gouffrana, Wass byl ale ve správný čas na správném místě.

Ovšem činit se musel i samotný Laquait, tomu pro změnu přidělal šest minut před závěrečným hvizdem vrásky na čele Sertić, nakonec si však dokázal zkušený strážce évianské branky poradit. Nicméně ani to ještě nebylo všechno. Už v nastaveném čase odcentroval do pokutového území střídající Mohammed Rabiu a do balónu se z voleje opřel Saber Khelifa - 2:3. Na více už však domácím nezbýval čas ani síly.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Valenciennes FC 0:1

11.08.2012 21:00

Góly: 34. Rincón (vl.)

Největší outsider Ligue 1 Troyes vstup do nejvyšší soutěže nezvládl, před vlastními fanoušky podlehl o jediný gól Valenciennes. Porážka je o to smutnější, že jedinou trefu hostů "obstaral" deset minut před pauzou Rincón díky svému vlastenci. VAFC si naopak lepší start do nového ročníku přát nemohl.

Domácí přitom začali nebojácně, už v 8. minutě se probil do střelecké pozice Obbadi, jenž zkoušel štěstí z hranice vápna, nicméně brankář Penneteau jeho pokus vyrazil do zámezí. O tři minuty později zase bylo rušno na druhé straně, Dosseviho kroucenou ránu ovšem také fantasticky zlikvidoval brankář Thuram-Ulien.

Onen rozhodující moment nastal ve 34. minutě. Dossevi pronikl do šestnáctky, vystřelil a míč vteřinu nato tečoval do vlastní sítě Rincón. Penneteau se ještě před přestávkou musel mezi třemi tyčemi činit, opět to na něj zkoušel Obbadi, ale neuspěl. Ani ve druhém dějství se již stav utkání nezměnil.

Troyes přesto mělo několik šancí na to, jak alespoň vyrovnat. Obbadi nacentroval na dos Santose, jehož rána z první se otřela o tyčku. Po něm mohl skórovat i Bahebeck, skvěle ho totiž vyslal do šance N'Sakala, následně však nevyzrál na Penneteaua. Poslední příležitost měl Nivet, jenže i jeho střelu z voleje lapil hostující gólman.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Lille OSC 1:2

11.08.2012 21:00

Góly: 74. Romain Hamouma - 58. Aurélien Chedjou, 90. Benoît Pedretti

Fotbalisté Lille vstoupili do nové sezóny tou správnou nohou. Loňský třetí tým tabulky i bez Edena Hazarda, jenž přestoupil v létě do Chelsea, dokázal porazit ambiciózní St. Étienne na jeho hřišti 2:1. Tři body ale zachraňoval až v poslední minutě utkání Benoit Pedretti. Všechny tři branky padly až po obrátce.

Les Verts se mohli ujmout vedení už po dvou minutách hry. Gradel ukázal, jaký že je to bourák, ve středu hřiště se probil do dobré střelecké pozice a vypálil, nicméně mezi třemi tyčemi se také tkvěl jistý gólman Landreau. Ve 32. minutě zkusil štěstí z dálky také Sako, jenže jeho halfvolej Landreaua zase nepřekvapila.

Lille mělo největší šanci prvního dějství díky Rouxovi. Payet ho vybídl krásným centrem, francouzský útočník byl poté gólu opravdu blízko, ale Ruffier dokázal na poslední chvíli zastavit jeho pokus na brankové čáře. Vedoucí gól Lille přišel dvanáct minut po přestávce a postaral se o něj bek Chedjou.

Ve vápně se dokázal nejlépe zorientovat a hlavou z blízkosti překonal bezmocného Ruffiera. V 73. minutě se domácím podařilo srovnat stav. Sako vybídl svého spoluhráče Hamoumu a ten už jen přesně zacílil. V 90. minutě Dogy strhly vítězství na svou stranu, když Payet našel svým pasem zleva Pedrettiho a ten dělovkou z první nedal Ruffierovi žádnou šanci.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Stade Brestois 1:0

11.08.2012 21:00

Góly: 90. Yohan Mollo

ASNL vstoupilo do nového ročníku Ligue 1 vítězstvím po gólu za minutu dvanáct. Přesněji řečeno už tři minuty po dvanácté, kdy vyvolal extázi v hledišti Yohan Mollo. Brest, který loni ztratil na svého protivníka v konečné tabulce čtyři body, tak nezačal sezónu pod novým lodivodem dle svých představ.

Přitom nechybělo mnoho a skóre se mohlo měnit po pěti minutách. Jen kdyby Sébastien Puygrenier využil přesného centru z přímého kopu od Molla k přesnější hlavičce. V opatrném utkání se na další výraznější šanci čekalo půlhodinku. Pas na vápno, který spadl mezi Luize a Puygreniera, přesto dokázal Benschop slušně vypálit, Assembého však nepřekonal.

Stále jasněji šlo vidět, že ke třem bodům tíhne především Les Chardons a hned pozměně stran se opět ozýval Mollo, když bez jakéhokoliv odporu vstoupil do pokutového území soupeře a technickou ranou zpoza obránců zkoušel připravenost Thébauxe.

Nejvýraznější muž zápasu ztroskotal na brankáři hostí za pár okamžiků znovu, když se přesunul na střed hřiště a přízemní ranou z třiadvaceti metrů nechal opět Thébauxe vyniknout. Následný roh odvrátila obrana hostí před vápno pouze k Manganimu, jehož pohotový pokus skončil na dalším výborném zákroku brankáře Brestu.

S trochou štěstí se v 70. minutě dostal centr od Moukandja až ke Karabouému, který pálil nadějně k vzdálenější tyči, bezmocný Thébaux však zasahovat nemusel. Následně ho důstojně zastal Bruno Grougi, který na brankové čáře hlídal při rohovém kopu u levé tyče a dokázal tak odvrátit povedenou hlavičku Saného.

Zlom tak přišel tři minuty po konci řádné hrací doby. Yohan Mollo rozehrával přímý kop sice necelé dva metry od šestnáctky, ovšem úhel dovoloval jedině centr. Aspoň to si tedy musel myslet do té doby výborný Thébaux, když nikterak divokou střelu neudržel v rukavicích a sám pak nasměroval balón do sítě.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Toulouse FC 1:1

10.08.2012 20:45

Góly: 34. Souleymane Camara - 72. Wissam Ben Yedder

Startovní zápas francouzské Ligue 1 přinesl nejenom remízu 1:1 mezi obhájcem titulu Montpellierem a Toulouse, ale také karbanické hrátky ze strany rozhodčího Gautiera. Ten měl hned třikrát důvod vytáhnout červenou kartu, a tak domácí dohrávali o deseti a hosté dokonce jen o devíti hráčích.

Paradoxem je, že žlutými kartami Gautier šetřil, celkově udělil pouze dvě. Nejprve šel do oslabení Montpellier, ve 38. minutě to s brutálností zákroku přehnal Saihi a Sirieixovi div že nepoškodil zdraví. Ovšem ono se Toulouse v disciplíně sestřelit co nejtvrději a nejošklivěji svého soupeře pochlapilo hned ve druhém poločase.

Bezhlavě se do souboje s Congrém pustil Regattin v 73. minutě a musel také předčasně pod sprchy. Půjčit si mýdlo možná i stihl jeho kolega Aurier, jenž zase nedovolenou hrou napálil Bedima, a deset minut po Regattinovi se poroučel ze hřiště také. To už se ale výsledek zastavil na konečném skóre 1:1.

Za prvních dvacet minut se toho na hřišti moc neodehrálo. Až si poté vzal domácí Cabella slovo při zahrávání přímého kopu, netrefil ovšem o kousek branku. Montpellier možná pocítil absenci loni nejlepšího střelce Oliviera Girouda, který v létě odešel do Arsenalu, a TFC ohrozil až po přestávce.

Přesto se ještě před ní HSC dočkal vedoucí branky po třiceti čtyřech minutách. Založení rychlého brejku bylo klíčem k úspěchu, Utaka následně vyslal svého spoluhráče Camaru do vyložené pozice a z ní se senegalský útočník nemýlil. Z vápna zamířil přesně k levé tyči, kam gólman Ali Ahamada zkrátka už nemohl dosáhnout

O útočných snahách hostů netřeba mluvit, ti byli směrem dopředu úplně bezzubí. Přece jenom zahrozili zhruba po hodině hry, když Aurier nacentroval míč na hlavu Riviéreho, jenž z blízkosti minul. Nakonec se svěřenci kouče Alaina Casanovy vyrovnání dočkali, Aurierův centr usměrnil do brány hlavou Ben Jeder.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux11003:23
 SC Bastia11003:23
3.Lille OSC11002:13
4.Olympique Marseille11001:03
 Olympique Lyon11001:03
 AC Ajaccio11001:03
 Valenciennes FC11001:03
 AS Nancy-Lorraine11001:03
9.Paris Saint-Germain10102:21
 FC Lorient10102:21
11.Montpellier HSC10101:11
 Toulouse FC10101:11
13.FC Sochaux10012:30
 Évian Thonon Gaillard10012:30
15.AS Saint-Étienne10011:20
16.ES Troyes10010:10
 Stade Reims10010:10
 OGC Nice10010:10
 Stade Rennes10010:10
 Stade Brestois10010:10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (167)

Přidat komentář
honziss

První zápas a hned tři červené karty, no pěkně nám to začíná. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomasso24

Tak nakoniec remiza zasluzena. Zapas priemerny, medzisestnastkovy futbal. Okrem golov, cervenych kariet a kung-fu kope Saihiho sa toho moc neudialo.

najlepsi hrac podla mna Utaka

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatujete na Duncana Fregusona?

Reagovat
Zaschrona

omlouvam se, ale musim reagovat jako jeden nejmenovany mistni uzivatel: LEGENDA ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli už si to nenechal patentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pětikilo z desetikoruny mohlo být, remízka, Dukla, Drogheda a posere mi to Montpellier

Reagovat
Godwinson

Ještě, že letos ten fotbal nebudu moci nijak výrazně sledovat, cítím, že by mě to akorát sralo :)

Každopádně už ta základní sestava je prostě smutný obrázek, když si vzpomenu na Khazriho, Knockaerta, Hamoumu, Gignaca a další :))

Reagovat
smazaný uživatel

remi gailard olééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Půjčit si mýdlo

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Zlatan Ibrahimovic has scored on his league debut for Juventus, Inter Milan, Barcelona and Paris SG. Impact.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Shevchenko

Mohl i v AC, kdyby dal penaltu.

Reagovat
One-Real

Kolik kurva chce PSG vic sanci? Za druhy polocas to melo byt minimalne 6:2 a nikdo by nemohl rict ani slovo. Jinak v nastaveni dost mozna mohla byt druha penalta. Hra v druhe puli velmi dobra, ale to zakonceni strasny. Nene a Menez jsou nejvetsi fotbalovi sobci, co jsem snad kdy videl. Proti nim je Cristiano vylozene tymovy hrac. Jdete se vycpat PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrál ticket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Ty jdi taky do prdele. Jak to s tim sakra souvisi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětluje to proč si tak nasranej.

Reagovat
One-Real

A ja se v tom prispevku nekde ptam proc jsem nasranej. I kdybych nemel vsazeno, tak v tom prispevku je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, koliks vsadil?

Reagovat
One-Real

Jenom kilo. Ale jsem nasranej. Rekapitulace dnesniho dne.

1 tiket - Zkazil Spartak tim, ze nedal penaltu. (oba gol)

2 tiket - Zkazil Lokomotiv tim, ze nedal penaltu v 90+5.

3 tiket - Tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto už nesázím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o nervy.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rarášek

Nojo,takovej nervák na Livescore dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tam nechodíme na zápasy Sparty.

Reagovat
Rarášek

Mno,když nejedu na stadion,tak to mám většinou zapnutý. Ale,že bych to sledoval to ne,to musí být hrůza. Mě stačil naposled večně znechucený Goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Pojedeš do Rotterdamu?

Reagovat
Rarášek

No rád bych Uvidíme,jak na tom budu finančně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam rád jel autem a prohlídl si město, ale to se nikomu ze známých nechce.

Reagovat
Rarášek

Autem,na kolik by to vyšlo zhruba?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec netuším, já auto nemám, ale určitě levnějc než busem.

Reagovat
Rarášek

Tak auto bych sehnal,ale jde o to,abych to utahl finančně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, kdyby se sehnalo víc lidí, tak dohromady 4 nebo 5, tak asi jo. :) Sancho by třeba asi jel troufám si tvrdit.

Reagovat
Rarášek

Zrovna Sancho taky říkal,že neví jak na tom bdue s penězma. Tak uvidíme no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale kdyby to vyšlo levně ta cesta, no kolik může stát benzín do Holandska a zpátky? Vůbec nemám představu a lístek tak 300 max počítám, tak to by se dalo. :)

Reagovat
Rarášek

No to já právě taky ne,ale když vezmem benzín v německu,tak to tak hrozný nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, každopádně o tohle prostě nechci přijít, ten stadion a město to je prostě paráda a do toho Sparta. Se ti nějak ozvu pod nějakým článkem až budou jasný podmínky ofiko od klubu a dyžtak bychom se domluvili ok?

Reagovat
Rarášek

Oukej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Hmmm co to je? Co to pocujem? Jáááj aha, to je trhanie tiketov vdaka PSG A jeden aj z obyvacky, ktorý mal otec

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipnul 2:2, bohužel jen v práci v rámci interní soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff, Lorient.

Reagovat
Godwinson

Bastia

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
hribco

Sice niesu tri body ale s predvedenou hrou v druhom polcase som spokojny, ocividne chybal Pastor na jeho spolupracu s Ibrom sa tesim. Maxwel najhorsi hrac na ihrisku v prvom polcase mu konkuroval Chantome potom sa zlepsil. Jallet je obranca svetovych kvalit co dnes potvrdil. Velmi sa mi pacilo ze aj hraci ako Ibra a Lavezzi makali a smykali to bolo velke prekvapenie Koncovka Meneze ja otrasna ale v 90 minute jasna penalta nanho a Ibra mohol dat hattrick skoda.... aj tak stale Allez PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Jallet je extratřída, Ibra a Lavezzi taky paráda, no Verratti mě zklamal..

Reagovat
hribco

Ani mna nepresvedcil, ale tak je velmi mlady a po prvom zapase nemozem povedat nic zle ako na Chantomeho ktory nahrava nezmyselne, fauluje okolo sestnastky a vyklusava cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Chantome podal takový podivný výkon, byl dost vidět, avšak, jakoby často přecenil své schopnosti, no chybí tam ještě kvalita v záloze, ta moc nefungovala.

Reagovat
hribco

Pastore bol vykartovany :)... Sissoko a Motta zraneni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore asi hodně chyběl

Reagovat
Pinturicchio

Viděl jsem jen první poločas, ale v tom bych řekl, že byl Verratti nejlepší společně právě s Ibrou a Lavezzim.

Reagovat
Pinturicchio

Viděl jsem jen první poločas, ale v tom bych řekl, že byl Verratti nejlepší společně právě s Ibrou a Lavezzim.

Reagovat
hribco

+ Matuidiho technika ma udivuje, futbalista ktory sa chce iba dotknut lopty a zrazu je na tribune a Carlo ho tam da vo chvili ked treba nieco vymysliet....

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale penaltu mu nikdo neodpáře

Reagovat
hribco

Este, ze ho faulovali gol by urcite nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky měl Bourillon výraz jako: "Že já debil se nepodíval po kom jdu"...

Reagovat
hribco

Skoda tej 90 minuty mohol pisknut :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslim si, že po těch tutovkách PSG už neměl chuť jim darovat další gól a to by mě pak i bylo líto Audarda..

Reagovat
hribco

To mas pravdu dnes tie body stratil hlavne Menez a Nene ked mohol dat do prazdnej brany Ibrovi :)... Vlastne aj Lavezzi ked miesto prazdnej brany trafil brankara ale co uz bol to prvy zapas...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi mě přišlo, že buďto a) nečekal, že se dostane do zakončení, za b) to šíleně podcenil a za c)...... se prostě ukopnul

Reagovat
hribco

Hlasujem za a) :)

Reagovat
.13

jj, suhlas a som velmi rad, ze Sakho aj Clement hrali v zaklade, aj ked som zapas nestihol

Maxwell mal snad dobre za nas asi 4zapasy co pamatam(vratane debutu), k Nenemu a Menezovi- Nene je sebec od narodenia, Menez tiez trochu, ale ovela mensi a oni teraz hraju o svoje fleky, takze preto to hraju na seba(co sa nam moze velmi vypomstit)

Ja som ani necakal, ze by to hned od zaciatku malo ist hladko, kym si to vsetko sadne a Lorient je tradicny super, s kt. mame problemy

Reagovat
smazaný uživatel

chuchuchuchuchuchachachacha

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ma iba utok a obranu, kde bola zaloha ? ancelotti uz aj nakup 2 def. zaloznikov. V 1.p lepsi Lorient, 2.p PSG. PSG zahodilo aj nemozne, v pohode mohli otocit. Ibra Lavezzi inac zapas prekrasny z oboch stran

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra L´OM povinně tři body z Reimsu, ikdyž bych radši na úvod někoho jinýho než nováčka a ještě s Baupem.. Ale snad se vše k lepšímu obrátí

Reagovat
Godwinson

Zítra má ty body povinné spíš Remeš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne... Ale nedivil bych se, nemám z toho úplně nejlepší pocit, avšak, v EL to nebylo úplně marný, tak snad se povede i v L1

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ten Španěl s tím šíleným jménem by měl v pondělí podepsat CFC ne?

Reagovat
Godwinson

Já nevim, jeho podpis je na spadnutí tak dva týdny, bůh ví, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moses má přes víkend prohlídku a v pondělí by měl podepsat a prý ještě jeden hráč. :)

Reagovat
Godwinson

Moses taky? To budu muset zvážit, jestli přeju správnému týmu.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo 9 + nějaký bonusy, proč? :) To je skvělej hráč.

Reagovat
miky10

Kolikrát si ho viděl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Strč si tuhle otázku fakt za klobouk... Hodněkrát ještě minulej rok, když se to rozvádělo před sezonou jsem psal, že to je pro mě největší talent EPL a viděl jsem ho hodněkrát párkrat ještě v Eagles a bál se, že pro něj ten skok do Wiganu bude moc velký sousto v tom věku.

Reagovat
miky10

Dobře. Já jen že Moses nemá na Chelsea ani omylem a budeš zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě z něj bude skvělý žolík na posledních 20 minut a navíc je mladej a ani není tak drahej, takže případně to nebude takový provar, pokud se to nepovede.

Reagovat
miky10

Jj, deset mega sem, deset mega tam. Logika.

Reagovat
smazaný uživatel

9 a bude to míň než takový Zhirkov o polovinu.

Reagovat
miky10

9 + bonusy, jak sám píšeš... Rovnou to srovnej třeba s Torresem, vždyť bude jen za pětinu!

Reagovat
Arbiter

kolikrát jsi ho viděl ty?

Reagovat
miky10

Hodněkrát na to, abych si moh dovolit tohle tvrdit.

Reagovat
Arbiter

co to je hodněkrát?

Reagovat
miky10

Nedělam si čárky, sorry. Prostě toho hráče znam, vím, jak nevyrovnaně hraje, jak je vyhypovanej a že na Chelsea nemá.

Reagovat
Arbiter

hlavně, že to víš

Reagovat
miky10

Jj, tim bych to ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses kvalitní je, o tom není sporu, ale na Chelsea teda fakt nemá (ale rád se budu mýlit )

Reagovat
Kovi81

S tim Mosesem to je jiste? Stejne do posledni chvile budu doufat, ze z toho prestupu sejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak...Jen netuším, jak je to s tím Kakutou, ale přestup už je prakticky hotový...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo za 8 + Kakuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl 10 + Gäel, ale to je jedno...

Reagovat
miky10

Si nedokážeš zapamatovat méno Azpilicueta, nebo třeba aspoň zkratku Azpi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím to vyslovit ani, pro mě to je César.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím to vyslovit ani, pro mě to je César.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslim, že je moře podstatně kostrbatějších jmen, ale za Césara

Reagovat
minoLFC

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dal, yoanne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Lorient

Reagovat
smazaný uživatel

A korsičani nezklamali, hlavně Bastia jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon!

Reagovat
Rarášek

100. Pro Marseille

Reagovat
Ferguson6

Len sa mi to zdá alebo naozaj nie je súhrn škótskej ligy?

Reagovat
Aldeano

Asi to připravoval fanoušek Rangers no...

Reagovat
Ferguson6

Tak aj súhrn Third Division by potešil

Reagovat
Langi

Lyon

PSG

Lille tradicne

Reagovat
smazaný uživatel

PSG zmrdi tak vám treba

Reagovat
Langi

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

L1 je L1 tam zkratka muze porazit kazdy kazdeho na to by si sejci meli zvykat ze jim ani takovy prachy nezaruci valec.

Ale vazne spis si myslim ze je to jenom otazka casu.

Reagovat
božský John

to jsem cekal, dopadlo to jako loni dneska rozjebat reims:)

Reagovat
Woods

Ibra parada... skoda, ze nepomohol PSG ku vyhre .. ale aj tak super, len pokracuje trend z Milana... ako zahra Ibra, tak hra tym ....

Reagovat
smazaný uživatel

týmy mého mládí (Bastia, Troyes, Méta, Nice, Laval, Nimmes)... kde jsou ty časy někdy kolem 97,98roku ...... Bastia koukám překvapivá výhra venku. Spíš bych čekal, že budou sbírat výhry převážně doma. . Zajímavý je, jak jsem dřív přál PSG, tak ze dne na den ani pikaču , komu přát titul? komu? Lille?

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann is back

PSG

Parádní den.

Reagovat
Tomanatura

Zlatan style, aneb kdyz tym nemuze, on te vytahne ze sracek

Reagovat
cetto

A už to serou ale ne že bych z toho neměl radost...každopádně zpočátku budou nesehraní, takže dobrá zpráva pro všechny ostatní týmy - ku*va musíte je zničit!!!

Reagovat
Manik...

PSG by měli ještě nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by to chtelo 1-2 utocniky,ze dva stopery,nejlíp jednoho golmana a 2 tvorivy zalozníky

Reagovat
nani92

nechápem prečo sa všetci PSG smejete to je normálne,že po toľkých nákupoch sa ešte musia zohrať..potom to bude válec

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nechapes proc se smejeme tak s tebou pak neco není v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
Miguel19

OMG vy toho naděláte. Proč tady plácáte, že by PSG mělo nakupovat, dyť polovina těch nákupů ani nehrála. Navíc jim chyběl nejdůležitější hráč. Zápas jste určitě neviděli.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdůležitější hráč je pro ně Ibrahimovič

Reagovat
Miguel19

Pastore bude ještě důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno. Všechna čest Pastoremu (můj hodně oblíbenej hráč, ještě z Argentinský ligy než přišel do Palerma), ale Ibrahimovič patří mezi cca 5 nejlepších hráčů v evropě, ač ho vyloženě nemám rád, tak to tak je. Spoustu zápasů rozhodně sám, to Pastore ne. Jasný, jeho přihrávky udělají ze Zlatana ještě nebezpečnějšího, ale pokud nebude hrát Zlatan, Pastore nezastane jeho práci pro tým

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Langi

Zlatan je sice pan střelec a rozhodne určitě dost zápasů, ale taky je to labilní cholerik a magor, takže bude dost záležet jak si se spoluhráčema padne do noty...

Reagovat
Pinturicchio

Viz jeho červené karty v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni predtým nevideli hrať polovicu hráčov svojho kádra...

Reagovat
smazaný uživatel

na to ti sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra bude ve Francouzké lize ještě víc vynikat.

Reagovat
honziss

PSG ukázalo své pravé ambice, budou rádi za desáté místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco nehral Pastier ?

Reagovat
smazaný uživatel

mu chybali ovce a salasnicky pes.... a honelnici sa mu ozrali))))

Reagovat
Langi

Gourcuff včera parádně...snad mu to vydrží jinak koukal sem že už sme se konečně zbavili Everest Pokeru...snad bude od Hyundaie víc peněz

Reagovat
smazaný uživatel

čital som otom článok tak s Hyundaiom by sme mali alebo uz sme podpisali 2 ročnu zmluvu, ale niekco tam bolo aj o 5 rocnom sponzoringu..tak neviem...ale vyzera to dobre, Korejčania maju dost penazí....

Reagovat
smazaný uživatel

Korzika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Remeší teda utrpení pro mě, sledovat hlavně naší ofenzívu, to je vážně radost... Nemít Benoita... Achjo, jak jsem se před zápasem bál týhle sezóny, tak jsem byl ještě optimista, s takovými výkony budeme rádi za 10. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jste vůbec neposílili. Ta lavička je tristní.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na PSG a byl to pro mě neskutečnej zážitek:) První Zlatanův zápas, ohromný očekávání a miliony šancí na obou stranách. Nádhernej fotbal, úžasná atmosféra a famózní Zlatan. Jeden z nejlepších fotbalových zážitků mýho života:)

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by takhle mohlo dál pokračovat

Reagovat
Langi

OT: Reveilleré + 2,5 mega za Biševace...ve čtvrtek by mělo bejt jasno je mi zle

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/RH187t

Nemá to být náhodou Reveillere za Biševace + mega? To by dávalo větší smysl. Ale pustit nejlepšího krajního obránce týmu konkurenci v boji o třetí místo je na grc, vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

* + 2,5 mega

Reagovat
Langi

právě že vůbec...Reveilleré s doplatkem...tuhle demenci nechápu...tim pádem nemůže ani odejít Cissokho protože Dabo bude hrát místo Tonyho...takže demence na druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi smutno.

Reagovat
Langi

to mě taky...ale pořád ve skrytu duše doufám že z tyhle debility nakonec sejde...

Reagovat
smazaný uživatel

prichod spickoveho stopera (v ramci ligy) je hrozna demence, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odchod nejlepšího beka týmu je. Přichodu Biševace by se nikdo nebránil, kdyby tam nebyl zahrnutý Tonda. Čili za nás NE.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se nejak rychle zapomnelo, ze tonda uz ma pred sebou jen tak rok - dva jakz takz slusnych vykonu dabo by ho mel v pohode nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by někdo měl nahradit Cissokha, který tím pádem asi zůstane a bůhví, jak bude hrát. Spíš jsem čekal, že Dabo bude jeho náhrada. Takhle budeme mít dva beky, na dva posty, plus snad Zéffane. To se pak v tom případě beztak bude někde shánět bek, nebo tam bude hrát Umtiti.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze by mel prijit novy bek, pocitat s dabem nalevo napevno do zakladu je hovadina, kdyz mu hrani pres nohu moc nevyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Vykoupit zpátky Kola hned od ledna, do té doby se to nějak ukope ...no možná se zase vytáhne někdo z juniorky, což by bylo možná nejlepší, nebo se bude kupovat ještě Armand a podobní.

Reagovat
Langi

ještě Malbranque

Reagovat
Langi

Anthony je momentálně náš nejlepší obránce a hraje v životní formě, a my se ho takhle nevýhodně zbavíme a ještě do konkurečního klubu?...navíc je to prostě srdcař jak hovado, nedovedu si ho představit u těch Arabů...Biševac je akorát zhejčkanej z PSG a chce plat 2,5 mega. Kvůli platu sme prodali Kima a ted jeho plat dáme tomuhle Jugošovi? Tohle je ta demence kterou nechápu...kdyby ho vyměnil za Cissokha a ještě jim doplatil tak je mi to u prdele

Reagovat
Langi

navíc další věc je že pokud k ty výměně dojde tak Cissokho těžko odejde, to by musel hrát základ Zeffane a na to Rémi nebude mit koule, takže tam furt bude cpát toho lenocha, kterej už rok chce odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

cissokho je porad kvalitnejsi hrac jak anthony, akorat si musi uvedomit, ze je potreba zacit neco delat, uvidime...

Reagovat
Langi

to měl udělat už před rokem, je to stejnej zmrd jako Bastos, s tim rozdílem že ten si to rychle uvědomil že vytrucovat si takhle přestup je blbost...Cissokho je to možná kvalitnější než Anthony, ale celou sezónu byl podstatně horší...mě prostě sere že prostě Anthonyho, kterej za nás hrál 10 let, takhle vykopnem...navíc jesi tam bude ten doplatek 2,5 mega tak to je na ránu, Léo z Cruzeira by nás stál 3 mega, je podstatně mladší a nemuseli bysme pouštět Anthonyho...Aulas ten klub poslední dobou vyloženě tuneluje...

Reagovat
smazaný uživatel

podle me anthony chce jit dobrovolne vydela si na duchod a pripadne i opet vyzkousi ligu mistru

leo za 3 mega byla podle me bublina, dneska porad rikaji, ze ho nepusti pod 15, nebo ja nevim zak olik

Reagovat
Langi

myslíš že chce?? to snad ne, že by šel po takový době u nás dobrovolně ke konkurenci, s tim že by se ve 32 letech rval o místo v sestavě ...já ti nevim...no ohledně toho Lea se psalo o těch 3 milionech, víc nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

na lavu obranu tam je alternativa nejaký mladicek z Troyes, lavy bek Fabrice N´Sakala , aspon onom sa hovori ako o náhrade za Cisokha, ze mal dobru vynikajúcu minulu sezonu v Troyes a ze je to velky talent, no tak sa uvidi ako to ten Čumak Aulas vyriesi...

Reagovat
Langi

tomu nevěřim...tahle dementní výměna prostě zabije všechny alternativy, Dabo půjde napravo, a Cissokho prostě bud zůstane a nebo tam nacpou Umtitiho...další alternativy budou Zeffane a Abenzoar...nakonec budem mit obránců 3 prdele, ale všechno bud totální průměráky nebo mladý kluky, který nemaj pomalu žádnej start za áčko...

Reagovat
smazaný uživatel

este sa nakoniec dockame Malbranqua na lavej obrane...

Reagovat
Langi

Malbranque bude řádit s Balmontem ve středu zálohy...na levo bude hrát Armand

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele