Ligue 1 - preview 9 kola

05.10.2018, 08:44, aktualizováno 07.10.2018, 09:23
Previews
PSG osmi výhrami v úvodu sezony vyrovnalo historický rekord Ligue 1 a dnes si ho může přisvojit, snadné to ale mít nebude, do hlavního města přijede Lyon. AS Monaco je v krizi a z té mu může pomoci souboj s Rennes, Marseille hostí Caen, Bordeaux zase přivítá Nantes...
Girondins Bordeaux - FC Nantes  (neděle 15:00)
Girodins Bordeaux se po domácí porážce s Kodaní může znovu koncentrovat na Ligue 1, kde se mezitím rozehrálo do dobré formy. Les Girodins neprohráli čtyři utkání v řadě a prodloužit tuto sérii hodlají i proti Nantes. To minulé kolo překvapilo a z Lyonu si přivezlo cenný bod.

Soupeř Slavie v základní skupině Evropské ligy zatím podává napříč soutěžemi nevyrovnané výkony. Zatímco v Evropské lize je po dvou zápasech bez bodu, v Ligue 1 se díky dobrým výkonům postupně zvedá. Výhry v Gunigampu a doma s Lille podpořilo remízou na hřišti Remeše a v tabulce se vyhouplo na desáté místo. To pochopitelně stále ještě není cílovou stanicí, Bordeaux by totiž rádo zpátky do pohárů.

Na stadion Mamut Atlantiqué v Bordeaux zavítá nevyzpytatelné FC Nantes. Kanárkům zatím výrazně chybí výsledková kontinuita, která aktuálně předposlední tým soutěže velmi sráží. Nantes je schopno doma vyhrát i prohrát s kýmkoliv a to vlastně platí i o zápasech venku. V minulém kole Kanárci příjemně překvapili, když obrali o body v té době rozjetý Olympique Lyon a to na jeho půdě.

Nantes nemá s Bordeaux úplně dobrou vzájemnou bilanci. Z posledních pěti utkání vyhrálo jen jednou. V lize pak na jeho stadionu triumfovalo naposledy v roce 2013, tedy před pěti lety. Ani tentokrát nebudou hosté v pozici favorita, na druhé straně s Bordeaux se dá určitě hrát a pokud Nantes předvede stejný výkon jako proti Lyonu, má velkou šanci uspět.

Domácímu Bordeaux bude chybět jen Alexandre Mendy, jinak je tým kompletní, stejně jako na druhé straně, kde schází zraněný Joris Kayembe.
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Poundjé, Koundé, Lewczuk, Sabaly - Sankharé, Plašil, Tchouameni - Préville, Cornelius, Youssouf
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Fabio, Miazga, Carlos, Lima - Krhin - Boschilia, Touré, Rongier, Evangelista - Sala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - SM Caen  (neděle 17:00)
Fotbalisté Olympique Marseille se chtějí vrátit zpět na pohárové příčky a aby k něčemu takovému došlo, potřebují na Stade Vélodrome zvítězit nad Caen. Hosté z Normandie jsou dvanáctí a na Azurové pobřeží zajíždění povzbuzení výhrou nad Amiens.

Trenér OM Rudi García zatím nemůže být s výkony a výsledky svých svěřenců spokojen. Marseille až příliš ztrácí a ze šestého místa má na vedoucí PSG už jedenáctibodové manko. Domácí se po porážce ve šlágru s Lyonem zmátořili a porazili Štrasburk, ovšem před týdnem zase prohráli, když nestačili na Garcíův bývalý tým LOSC Lille.

Dobrá není situace ani na evropské scéně a finalista Evropské ligy bude mít co dělat, aby vůbec prošel skupinovou fází. Marseille totiž po první domácí porážce s Frankfurtem ztratila body i na Kypru a s Apollonem Limassol pouze remizovala. Nemasné a neslané výkony, zhruba v takovém rozpoložení teď Marseille přivítá Caen.

I přes tyto výsledky však bude favoritem. Caen nijak skvostnou fazónu nemá. V tabulce je na dvanáctém místě. Normandský celek je v letošní sezoně velmi obtížné porazit. Povedlo se to jen PSG a Saint-Étienne, na druhou stranu rovnou polovinu všech zápasu Caen zremizovalo.

Marseille se bude muset obejít bez potrestaného Jordana Amaviho, otázkou je pak start Rolanda či dalších opor jako jsou N'Jie, Rami, Thauvin nebo Sanson. Ztráty hlásí i Rennes, do hry určitě nezasáhnou Genevois s Graditem a Sankohem. Start Diomandeho je minimálně nejistý.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Kamara, Gustavo, Sertić, Sakai - Lopez, Strootman - Ocampos, Payet, Sarr - Mitroglou
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Samba - Guilbert, Baysse, Djiku, Armougom - Bammou, Oniangué, Fajr, Ninga - Beauvue, Tchokounte
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.02 - 8.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Stade Rennes  (neděle 17:00)
Nad Monakem se v nové sezoně pořádně zatáhlo a knížecí klub se na rozdíl od minulých sezon velmi trápí. Z herní a výsledkové krize se domácí tým pokusí vybřednout proti Rennes, které také nemá zrovna optimální formu. Oba celky také mají za sebou neúspěšný pohárový týden.

Zatímco Monako v Lize mistrů nestačilo na vedoucí tým Bundesligy Dortmund a po dvou porážkách je poslední, Rennes tak trochu nečekaně padlo v Astaně. Loni pátý tým Ligue 1 má však postupové karty stále ve svých rukou díky výhře nad Jabloncem.

Nyní se oba celky potřebují soustředit na své výkony v domácí lize. Monako totiž, ať to zní jakkoliv neuvěřitelně, v tuto chvíli bojuje o záchranu. Knížata vyhrála jen zahajovací zápas s Nantes a od té doby na tři body čeká. Jardimovi svěřence dokonce dělí od posledního místa pouhý bod, takže pokud nezvládnou zápas s Rennes, mohou se po tomto kole ocitnout na úplném dně. Leandro Jardim i přes ostrou kritiku stále věří, že jeho tým se odrazí k lepším výkonů, potřebuje však velmi nutně vyhrát. V minulém kole se to zase nepovedlo, když Monako vyšlo střelecky naprázdno v Saint-Étienne a samo dvakrát inkasovalo.

U Rennes je to vlastně všechno podobné. Hostujícímu celku patří jen o jednu příčku vyšší místo. Rennes v lize zvítězilo dvakrát a na počátku září to bylo naposledy. V minulém kole pak pouze remizovalo 1:1 s Toulouse.

Trenéru Jardimovi neulehčuje situaci ani marodka, na které stále zůstávají Ronael Pierre Gabriel, Rony Lopes, Pietro Pellegrini i Stevan Jovetić. Rennes zase nepomůže potrestaný Jeremy Gelin a zraněná dvojice Adrien Hunou, Ludovic Baal. Podle všeho by se měl mezi tyče vrátit Tomáš Koubek, který poslední ligové a pohárové utkání v Astaně nechytal.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Subašič - Barreca, Glik, N'Doram, Touré - Aholou, Bennasser, Tielemans - Golovin - Falcao, Sylla
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Koubek - Traoré, Silva, Mexer, Bensebaini - Bourigeaud, André, Grenier - Sarr, Arfa, Castillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.63 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - Olympique Lyon  (neděle 21:00)
To nejlepší z devátého kola si francouzská Ligue 1 schovala na nedělní večer. Ve velkém šlágru totiž suverénní Paris Saint-Germain přivítá Olympique Lyon. Hosté se pokusí ukrojit z velkého náskoku Pařížanů a zároveň chtějí odčinit předchozí domácí zaváhání s Nantes. Každopádně Lyon to bude mít v Parku princů těžké, vyhrát tam ligové utkání se mu naposledy podařilo v roce 2007.

V Parku princů se utkají nejen dva skvělé týmy, ale zároveň nejúspěšnější celky od dob nového milénia. Lyon od roku 2002 získal sedm mistrovských titulů, Paříž od stejné doby pět.

Celá Francie se ptá, kdo dokáže jako první obrat PSG o body. Zatím to nikdo nezvládl, Paříž má z osmi kol osm vítězství a její náskok na prvním místě činí už pět bodů. Domácí ho mohou zvýšit na osm, pokud doma porazí Lyon.

Oba celky reprezentovaly v týdnu svojí zemi v Lize mistrů a zatímco PSG nemělo problémy a Crvenou Zvezdu Bělehrad rozstřílelo hladce 6:1, Lyon měl vůbec co dělat, aby zachránil se Šachtarem Doněck alespoň remízu. Les Gones totiž s ukrajinským týmem prohrávali už 0:2, ale nevzdali se a nakonec srovnali na konečných 2:2. I přes tuto ztrátu má Lyon skupinu fantasticky rozehranou, jenom připomeňme, že v prvním zápase dokázal zvítězit na hřišti Manchesteru City.

Lyon prožil mimořádně povedenou druhou polovinu září, kdy nejenže porazil Citizens, ale v domácí soutěži postupně zvládl šlágr s Marseille i utkání v Dijonu. Před týdnem ale zklamal, když před vlastními diváky pouze remizoval s Nantes 1:1. Tak jako tak jsou Génésiovi svěřenci už šest soutěžních zápasů neporažení a když dokázali uspět na Manchesteru City, proč by to nedokázali v Parku princů?

Je pravdou, že historicky se jim tam nedaří. V loňské sezoně tam Les Gones prohráli 0:2, ale doma pro změnu dokázali PSG porazit 2:1. Bude Lyon prvním týmem, kterému se podaří vedoucí tým konečně obrat o body?

Co se týče absencí, tak na straně Pařížanů bude chybět zkušený krajní obránce Dani Alves, z defenzivní linie je mimo i Kurzawa, kterého doplňují záložníci Lass Diarra a Adrien Rabiot. Posledně jmenovaný je v karetním trestu. Lyon se zase bude muset ve francouzské metropoli obejít bez Amineho Gouiriho, Martina Terriera a s velkou pravděpodobností i Rafaela.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Buffon - Bernat, Kimpembe, Silva, Meunier - Marquinhos, Verratti . Di María, Neymar, Mbappé - Cavani
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy - Tousart, Ndombélé - Cornet, Fékir, Depay - Dembele
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 6.38 - 8.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lille OSC - AS Saint-Étienne  (sobota 17:00)
Druhé Lille se minulý týden vrátilo na vítěznou vlnu a v tomto kole hostí Saint-Étienne. Les Verts mají formu jako hrom, v lize třikrát v řadě zvítězili a šplhají tabulkou. Na Stade Pierre-Mauroy se tedy utkají dva celky s aktuálně výbornou formou a ve hře je průběžné druhé místo.

Lille se podruhé v řadě představí doma, kde je zatím stoprocentní. V minulé sezoně se severofrancouzský celek zachraňoval, ale letos válí a pomýšlí na evropské poháry. Lille spoléhá na týmové pojetí hry a ze svého stadionu Pierra-Mauroye doslova učinilo nedobytnou pevnost. Své by o tom koneckonců mohla vyprávět Marseille, která v Lille padla 0:3.

Jenže Lille se teď postaví Saint-Étienne, které má výbornou formu. Les Verts zvítězili třikrát v řadě, když porazili Caen, Toulouse i Monako. Trenér Jean-Louis Gasset může být s výkony svých svěřenců naprosto spokojen, navíc připomeňme, že Saint-Étienne dosud prohrálo jen jednou a to v Paříží s obávaným PSG.

Už bylo zmíněno, že Lille loni prožívalo zcela jinou sezonu, než je ta současná. Přesto ve vzájemném souboji se Saint-Étienne doma dokázalo zvítězit 3:1. O poznání horší už to bylo na půdě Les Verts. Saint-Étienne vyhrálo 5:0, když se hattrickem blýskl Romain Hamouma.

Lille by mělo být do zápasu s Les Verts kompletní. Otazník visí jen nad startem Jérémyho Pieda. Na druhé straně hostům určitě nepomůže Mathieu Debuchy a zdravotní komplikace měli i Rémy Cabella, Wahbi Khazri a Gabriel Silva.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Ballo-Touré, Soumaoro, Fonte, Celik - Xeka, Mendes - Araujo, Ikone, Pepe - Rémy
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Panos, Perrin, Subotić, Kolodziejczak - M'Vila, Selnaes - Salibur, Hamouma, Diony - Berić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.59 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Amiens SC - Dijon FCO  (sobota 20:00)
Během uplynulých pěti kol získal Dijon pouhý jeden bod, přitom v úvodních třech urval svých zbylých devět. Burgundský celek není aktuálně v optimální pohodě, a jestli nechce zabřednout v blízké době do sestupových starostí, měl by konečně zabrat. Amiens je na sedmnáctém místě a dosud z osmi utkání prohrál hned pětkrát.

Měl by to být vyrovnaný souboj dvou klubů, jejichž zásadním cílem je ligová záchrana, a aktuálně v něm těžko odhadovat výrazného favorita. Třeba v loňské sezóně domácí tým svého soupeře na podzim porazil o branku, následně na jaře uhrál na jeho půdě plichtu. A podobně vypjatý duel, jako v těchto minulých případech, se rozhodně dá očekávat i nyní.

Amiens sice před týdnem padlo na půdě Caen, každopádně kouč Christophe Pélissier věděl, že jeho mužstvo nebylo v úplně nejlepším rozpoložení. "Díky zraněním a karetním trestům jsem měl k dispozici zúžený kádr," uvedl. "Měli jsme problémy, že to byl náš třetí zápas v týdnu. Asi jsme zaplatili za to úsilí, které jsme vynaložili předtím proti Rennes."

Poté, co Dijon v prvních třech ligových kláních vsítil hned osm branek, se mu začalo směrem dopředu výrazně nedařit. A neskóroval už třikrát v řadě. Přitom výkony defenzívy šly strmě dolů, proti Lyonu a Štrasburku inkasoval dohromady šestkrát. "V naší hře je velká naivita. Ale snažíme se posunout vpřed," hodnotil trenér Olivier Dall'Oglio.

Domácím bude jistojistě chybět Eddy Gnahoré, jenž byl naposledy proti Caen vyloučen, do základu by se tak měl protlačit Mathieu Bodmer. Dále nebudou k dispozici Bongani Zungu ani Alexis Blin, stále asi nenastoupí ani John Mendoza. Hosté již mohou počítat s Enzem Loiodicem, naopak Frédéric Sammaritano a Kwon Čchang-hun zůstávají na marodce.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.37 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Angers SCO - Racing Strasbourg  (sobota 20:00)
Po mizerném vstupu do nového ročníku se Angers přece jenom odpíchlo k lepším zítřkům, neprohrálo následně čtyřikrát v řadě, nicméně o minulém víkendu se mu vůbec nezadařilo podle vlastních představ. Napravit neúspěch proti Guingampu bude chtít jednoznačně proti Štrasburku, který doposud získal jen o bod víc než jeho soupeř.

Před týdnem byli Les Scoïstes proti Guingampu v malém bretaňském derby favority, neboť jejich lokální rival se nacházel na samotném dně tabulky. A to přitom předtím skolili Monaco. Jenže jako by nabrané sebevědomí jednoduše k lepšímu výsledku nepomohlo. Svěřenci trenéra Stéphaneho Moulina se svým protivníkem prohráli nejtěsnějším možným způsobem.

I tak se však Angers udrželo na pozicích blízko středu tabulky, kde by se vlastně chtělo pohybovat po celou sezónu. Další porážka by ovšem jeho situaci určitě zkomplikovala. "V prvním poločase jsme kontrolovali hru. Za takovéto situace prostě musíte proměnit své šance," hodnotil předchozí kolo proti Guingampu domácí stratég.

Štrasburk se v Ligue 1 nacházel po osmi kolech na osmém místě, kam postoupil především díky posledním dvěma domácím vítězstvím nad Amiens a Dijonem. Určitě si nemůže stěžovat hlavně na útočnou produkci, dosud vsítil solidních čtrnáct gólů, přičemž ani jednou se mu nepodařilo skórovat pouze na konci srpna na půdě favorizovaného Lyonu.

Hostující trenér Thierry Laurey si nemohl po minulé výhře v podstatě na nic stěžovat. "Důležité bylo, že jsme neobdrželi gól," říkal. "Sice jsme nebodovali proti Marseille, ale celkově to byl dobrý týden. Vyhráli jsme nad týmy, kterými bychom se měli rovnat. Poslední vítězství nám může pomoci získat větší důvěru v naše vlastní schopnosti."

Po poslední prohře by se do základní sestavy Angers měl vrátit Pierrick Capelle i Thomas Mangani, pořád by mu jinak měl chybět zraněný Mateo Pavlovič. Le Racing udělá oproti minulému utkání možná jen pár kosmetických úprav v úvodní jedenáctce, stále jinak zřejmě nebude mít k dispozici Ludovica Ajorqueho, jehož zdravotní stav není ideální.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.27 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
EA Guingamp - Montpellier HSC  (sobota 20:00)
V Guingampu doufají, že po výhře nad Angers se konečně začne blýskat na lepší časy. Poslední tým tabulky dvakrát v řadě bodoval a jelikož s jídlem roste chuť, bude chtít před domácím publikem i třetí bodový úspěch. Na Stade du Roudourou přicestuje ve výtečné formě hrající Montpellier. HSC před tímto zápasem patří třetí místo.

EAG se minulý týden konečně dočkalo a na hřišti Angers získalo teprve svou první výhru v sezoně. Rozhodla o tom trefa Nicolase Benezeta. Guingamp tedy vydoloval z posledních dvou zápasů čtyři body, ale ačkoliv je stále poslední, přeci jenom je jeho situace daleko optimističtější. Už i proto, že Koumbouarého svěřenci ztrácejí na záchranu jen tři body.

Kouč Antoine Kombouaré v posledních týdnech zapracoval na defenzívě, což byl do té doby největší problém. Jak proti Nimes, tak Angers udržela defenzíva EAG čisté konto, předtím se to za šest kol ani jednou nepodařilo.

Jak moc je defenzíva Guingampu pevná, teď prověří Montpellier, který zažívá výborný začátek sezony. Nejlepší od bájné sezony, kdy převzal francouzský titul. Připomeňme, že HSC prohrálo jen v zahajovacím kole s Dijonem a od té doby si pokaždé připsalo body. Minulý týden Montpellier bez problému porazil Nimes 3:0 a s celkovým ziskem patnácti bodů poskočil už na třetí místo za PSG a Lille.

Guingamp bude bez zraněného Rouxe a otazník visí i nad startem Rodelina. Dvě absence řeší i Montpellier, jmenovitě je zraněný Keagan Dolly, zatímco Hilton je suspendovaný.
EA Guingamp - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Eboa, Sorbon, Kerbrat - Rebocho, Didot, Deaux, Ikoko - Benezet, Thuram, Coco
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Congré, Mendes, Cozza - Aguilar, Skhiri, Tallec, Oyongo - Mollet - Laborde, Delort
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.08 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Nîmes Olympique - Stade Reims  (sobota 20:00)
Ještě loni bojovalo Nimes s Remeší ve druhé francouzské lize a letos je čeká společný zápas nováčků v Ligue 1. A oba celky jsou na tom podobně, domácímu Nimes patří čtrnáctá příčka a Remeš je jen o skóre patnáctá.

Je to skoro až neuvěřitelné, ale oba nováčci nejvyšší soutěže si vedou jako přes kopírák. Olympique Nimes mělo výtečný začátek, stejně jako Remeš, ale od třetího kola ani jeden z nich nezvítězil. Šesti zápasová série může pro ten či onen tým skončit, avšak na Stade des Costiéres se očekává velmi vyrovnaná bitva.

Nimes Olympique před týdnem prohrál a doma nestačil na výborně hrající Montpellier, což bude chtít v souboji s Remeší napravit. Ta naopak dokázala získat bod s Bordeaux a od poloviny září našla jen jednoho přemožitele, nijak překvapivého - PSG.

Loňská sezona byla pro oba týmy přelomová a letos se společně poprvé utkají v Ligue 1. V minulé sezoně vyšla z dvojzápasu lépe Remeš, která na Stade des Costiéres zvítězila jedinou brankou Axela Disasiho, v Remeši se pak zrodila remíza 2:2. V celkové historické vzájemné bilanci vyhrála Remeš třikrát, Nimes dvakrát a zbytek vyplnily nerozhodné výsledky.

A jak je to s absencemi? Na domácí straně scházejí Fethi Harek, Pierrick Valdivia a potrestané duo Téji Savanier, Moustapha Diallo. Na té druhé bude s jistotou chybět pouze Moussa Doumbia, který je v trestu.
Nîmes Olympique - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Maouassa, Lybohy, Briancon, Alakouch - Bouanga, Valls, Bobichon, Thioub - Ripart, Guillaume
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Mendy - Foker, Engels, Abdelhamid, Konan - Chavalerin, Romao - Oudin, Cafaro, Ojo - Hyun-Jun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.24 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Toulouse FC - OGC Nice  (pátek 20:45)
Toulouse už čtyři zápasy v řadě nevyhrálo a teď s tím chce konečně něco udělat. V pátek večer se v rámci předehrávky 9. kola Ligue 1 postaví proti Nice. To má za sebou ještě mnohem horší výsledky.

Toulouse zažilo velmi dobrý přelom srpna a září, během kterého si připsali tři výhry a tabulkou velmi rychle stoupalo. Okcitánský celek však vysoké tempo nevydržel moc dlouho a poslední výhru si připsal začátkem září. Ani minulé kolo se svěřencům zkušeného trenéra Alaina Casanovy moc nepovedlo a Toulouse si připsalo jen remízu. K jeho cti však slouží fakt, že proti Rennes hrálo celý druhý poločas v početním oslabení a přesto dokázalo skórovat.

Mužem, který oslabil svůj tým a nechal se vyloučit, byl Aaron Leya Iseka. Ten tak samozřejmě do dnešního utkání nenastoupí. A není to jediná absence, která Toulouse trápí. Mimo hru jsou rovněž zranění Yaya Sanogo a Steeve Yago, přičemž za karty pyká také Kelvin Amian. Do plného tréninku se naopak zapojil Jimmy Durmaz.

Proti Nice sice Toulouse dokázalo vyhrát poslední dva duely, ale že by se mu proti Nice dařilo často, to se říct nedá. Nice naopak poměrně pravidelně umí vyloupit Stadium Minucipal a o to samé se pokusí také tentokrát. Musí to však zvládnout bez Wylana Cypriena, který nemůže nastoupit kvůli kartám. Zdravotní potíže nedovolí startovat ani záložníkovi Danilovi.

Nice v současné chvíli neprožívá úplně ideální momenty a jeho forma je jako na houpačce. Zatím si Nice připsalo tři výhry, čtyři porážky a jednu remízu. Velký problém má především se střelbou branek, kterých zatím dokázalo dát jen šest. V minulém kole nedalo ani jednu a od PSG naopak ještě tři dostalo.

Mladý bek Racine Coly před utkáním zmínil: "Proti Toulouse nás nečeká nic snadného, je to velmi dobrý tým. Má formu a to je něco, po čem taky toužíme. Nedaří se nám opakovat dobré výsledky a jdeme z extrému do extrému. Podle mě je ale všechno v našich silách, stačí jen dobře chápat pokyny od trenéra," přemýšlí mladík.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.46 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain880027:624
2.Lille OSC851214:616
3.Montpellier HSC843111:615
4.AS Saint-Étienne843110:915
5.Olympique Lyon842214:714
6.Olympique Marseille841319:1613
7.Toulouse FC83329:1112
8.Racing Strasbourg832314:1111
9.Girondins Bordeaux832310:1111
10.SM Caen824210:1110
11.Angers SCO83149:1010
12.Dijon FCO83149:1210
13.OGC Nice83146:1210
14.Nîmes Olympique823313:169
15.Stade Reims82334:99
16.Stade Rennes822410:138
17.Amiens SC821510:137
18.AS Monaco81348:116
19.FC Nantes81348:136
20.EA Guingamp81165:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, ze je tu jen jeden příspěvek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele