Ligue 1 - preview 33. kola

14.04.2017, 08:48, aktualizováno 16.04.2017, 08:51
Previews
Neděle si pro nás připravila také zápasy Ligue 1. Bordeaux se představí na půdě Nantes, zatímco Bastia si to rozdá s Lyonem. Marseille následně ve večerních hodinách poměří síly se Saint-Étienne...
FC Nantes - Girondins Bordeaux  (neděle 15:00)
Jestli se chce Nantes ještě porvat o možnost postoupit do Evropské ligy, má k tomu nyní skvělou příležitost. Pokud se mu podaří skolit aktuálně páté Bordeaux, výrazně oživí své naděje na pořádně nečekaný úspěch. Co se formy týče, není na tom mužstvo kouče Sérgia Conceicaa vůbec špatně, takže nemá jediný důvod si nevěřit.

Ještě před několika měsíci měli Kanárci velké starosti se záchranou. Po příchodu portugalského trenéra se však vše obrátilo o sto procent k lepšímu. A najednou můžou prožít opravdu hodně povedenou sezónu korunovanou možným postupem do evropských pohárů. Byť cesta do nich bude v závěru ročníku značně strastiplná.

Pátá pozice je domácím v tuhle chvíli vzdálená na rozdíl sedmi bodů. I proto nutně potřebují stáhnout manko na Bordeaux právě nyní, v ten správný moment, v rámci vzájemného zápasu. "Není to tak, že bych nechtěl mluvit o Evropské lize, ale pro nás by to nebyla výhra ani prohra nebo to, co by měnilo můj způsob myšlení," říkal domácí stratég.

Nantes naposledy dokázalo uspět na půdě St. Étienne, kde uhrálo velmi cennou remízu, přitom ještě dvacet minut před koncem z toho klidně mohl být plný bodový zisk. "Zasloužili jsme si vyhrát," myslel si po závěrečném hvizdu Portugalec. "Zaměřuji se na každý trénink, abychom se zlepšovali. Jsem v tomhle ohledu perfekcionista."

Bordeaux sice padlo na půdě Monaka a Nice, které soupeří o titul, jinak si však drží poměrně konstantní výkonnost. Naposledy potvrdilo bez problémů roli favorita proti Métám. "Víme, co náš teď čeká, o co budeme hrát v posledních šesti kolech. My se musíme zaměřovat na naše soupeře. Pořád se zlepšujeme," těšilo trenéra Jocelyna Gourvenneca.

Les Canaris nemají absolutně žádné potíže s absencemi, chybět bude akorát Kolbeinn Sigthórsson, a možná že na levém kraji zálohy nastoupí Amine Harit místo Adriena Thomassona. Les Girondins se musejí nově obejít bez vykartovaného Vukašina Jovanoviče, zdravý by naopak měl být Youssouf Sabaly, jenž by měl operovat na pravém kraji obrany.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.27 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Bastia - Olympique Lyon  (neděle 17:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 3.95 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - AS Saint-Étienne  (neděle 21:00)
Přímý souboj o Evropskou ligu spolu svedou Marseille a St. Étienne, které od sebe v tabulce dělí pouhé tři body. V tuhle chvíli se dá říci, že domácí můžou a hosté musejí. Tedy lépe řečeno nesmějí Les Verts prohrát, jinak by se jim už manko na svého protivníka dohánělo hodně stěží. Poslední dva vzájemné duely mimochodem dopadly plichtou.

Poslední kola jasně ukázala, že OM na nejlepší celky Ligue 1 prostě v nynější situaci nemá, a po únorovém debaklu s PSG a vypadnutí z Coupe de France s Monakem neprohrál už pětkrát v řadě. I tak však pro něj nebyly poslední tři výsledky nijak uspokojující. Protože v Lille, s Dijonem a v Toulouse uhráli pouze remízu.

Přesto mají Les Phocéens rozehrané vše velmi dobře, reálně mohou usilovat o pátou pozici, kterou drží Bordeaux, a rozhodně není od věci porvat se ještě o čtvrtou pozici, na které se nachází Lyon. "Nikdo nemá rád remízy, pořád stojíme na místě. Uhráli jsme jen tři body z devíti a musíme ten propad zastavit," vytyčil jasný cíl obránce Patrice Evra.

Dlouholetý francouzský reprezentant a opora Manchesteru United nebo Juventusu přestoupil na jih Francie tuto zimu a je jasným důkazem toho, že nový majitel klubu Frank McCourt chce v kádru známé tváře. A i když toho zatím moc neodehrál kvůli problémům se stehenním svalem, na závěr sezóny by měl být plně k dispozici.

Evra si chválí a těší ho, že má údajně velmi pozitivní vliv na mladé hráče. "Nekřičím na ně. Jdu jim zkrátka příkladem," vysvětloval. "Viděli mě, že jsem byl hodinu před tréninkem v posilovně. A oni chtějí hned následovat tenhle příklad. Musíte mít hodně pokory. I já se snažím zlepšovat každým dnem," dodával.

Ani St. Étienne se v uplynulých kolech příliš nedařilo a stejně jako u Marseille u něj platí to samé. Sice v posledních čtyřech kolech neprohrálo, ale hned třikrát pouze remizovalo, včetně posledního duelu s Nantes. "My jsme pracovali velmi dobře. Věříme, že se do Evropské ligy dostaneme. Zkušení musí převzít zodpovědnost," vyzýval Evra.

Domácí trenér Rudi García možná udělá změnu na stoperu a místo Roda Fanniho nastoupí Grégory Sertic. Jinak by však do sestavy neměl výrazněji zasahovat. Hostům se vrací Kévin Malcuit, možná že fit bude Oussama Tannane, který už trénoval s rezervou. Zcela určitě pak bude chybět trio Florentin Pogba, Loïc Perrin a Alexander Söderlund.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.60 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - AS Nancy-Lorraine  (sobota 17:00)
Devět kol v řadě je Nice neporaženo. A hlavně právě proto se pořád drží v boji o ligový titul. Jenže na zaváhání proti zachraňujícímu se Nancy prostě není prostor ani čas. Akceptovatelné je prostě jedno jediné, a to tříbodový výsledek. Soupeř, který je rozhodně notně povzbuzený o vítězství v minulém kole, nebude mít u Azurového pobřeží co ztratit.

Vyhrát naposledy na půdě Lille nebylo pro Les Aiglons vůbec jednoduché, přitom pro udržení se s vedoucím Monakem a druhým PSG nesmírně důležité. Stále mají na kontě jen dvě porážky v sezóně, vůbec nejméně z celé Ligue 1, oproti svým konkurentům však také daleko více remíz. I proto jsou už permanentně jaksi pozadu.

V podstatě už nyní mohou bez problémů pomýšlet na Ligu mistrů, protože čtvrtý Lyon je už vzdálený na docela podstatný rozdíl. "Získali jsme 70 bodů a to je historická událost. To, co v tuhle chvíli děláme, je výjimečná záležitost," říkal po výhře v Lille záložník Jean Michaël Seri. "Když hrajete doma, fanoušci vás tlačí. Toho musíme využít."

Když se OGC radoval z výhry naposledy, psal se hodně vousatý rok 1959. Už takhle to pro domácí bude jedna z nejlepších sezón za uplynulých několik desetiletí. Poprat se o nejvyšší stupínek každopádně hodlá do posledního kola. "V téhle sezóně jsme získávali body hlavně doma. Je to rozdíl oproti minulé sezóně, kdy jsme mnohokrát sešli z cesty," dodával Seri.

Domácí lodivod Lucien Favre bude muset znovu přehodnotit, koho poslat do útoku, neboť mu bude znovu chybět útočník Mario Balotelli, jemuž se tentokráte nakumulovaly karetní tresty. "V tuhle chvíli jsme před vlastními fanoušky neporaženi a doufám, že to tak bude i na konci. Nic ale není náhoda. Když do všeho dáte úsilí, prostě se to vyplatí," zakončil Seri.

Nancy před týdnem dokázali až překvapivě snadno skolit Rennes a tuhle vzpruhu potřebovalo jako sůl. Protože z výhry se naposledy radovalo na začátku února. V tuhle chvíli se nachází jen těsně nad sestupovým pásmem. "Budeme se teď méně bát. A budeme mít velkou touhu získat další dobrý výsledek," sliboval brankář Guy N'Dy Assembé.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.55 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - FC Lorient  (sobota 20:00)
Montpellier bude chtít navázat na výhru proti Caen. Lorient je však mimořádně rozjetý a cesta za záchranou je blíž, než by se ještě v polovině března mohlo zdát.

V minulém kole to pořádně pocítil Lyon, který díky gólu Majeeda Warise, Sylvaina Marveauxe a dvěma trefám Benjamina Moukandja prohrál na vlastním stadionu 1:4. A co na to Bernard Casoni? "Věděli jsme, že se do šancí dostaneme, přestože jsme po prvním poločase prohrávali. Vyrovnávací gól Majeeda nejenže byl pěkný, ale zároveň nám dodal energii, že ten zápas klidně můžeme vyhrát, což se nakonec stalo."

Všichni střelci budou k dispozici i tentokrát. Mimo totiž jsou pouze Pape Paye, Walid Mesloub, Jérémie Aliadiére a Mathieu Peybernes, který se pomalu vrátil do tréninkového rytmu, ale fyzická kondice mu zřejmě nedovolí odehrát celých devadesát minut. Místo ve středu obrany by tedy měl zaujmout Zargo Touré.

Na druhé straně nepřibyli do kolonky zraněných žádná nová jména, čili nadále se v ní nachází jen Casimir Ninga, Jonathan Ligali a brankář Geoffrey Jourdren, jehož mezi třemi tyčemi zase nahradí Laurent Pionnier. Daniel Congré se dost možná posune z levé strany na stopera vedle Hiltona, což znamená, že Lukáš Pokorný s největší pravděpodobností začne utkání na lavičce náhradníků.

MHSC minule rovněž připisovalo tři body, nicméně k absolutní jistotě setrvání v Ligue 1 by to chtělo ještě dvakrát vyhrát. "Jsem spokojený především se hrou obrany, která nedostala gól. To se nám povedlo naposledy před dávno dobou. Je skvělé, když se vám podaří obrat o body rivala, který také bojuje o udržení," prohlásil Jean-Louis Gasset, který bude i nadále sázet na formaci 4-2-3-1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 4.05 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stade Rennes - Lille OSC  (sobota 20:00)
Je to pořád dokola - Rennes prostě v této sezoně nedokáže najít optimální balanc. Lille teď sice dvakrát prohrálo, leč mělo těžký los.

Les Rouges et Noirs se nacházejí ve středu tabulky především proto, že doposud třináctkrát remizovali. Tak vysokým číslem se v této statistice nemůže pochlubit žádný jiný celek Ligue 1. Přitom v nadpoloviční většině případů se stalo, že svěřenci Christiana Gourcuffa museli dotahovat náskok soupeře. V minulém kole se jim ovšem vůbec nevedlo.

"Začátek zápasu nám docela vyšel. Hráli jsme to, co jsme chtěli. Jenže pak jsme inkasovali, což je něco, čeho jsme se chtěli vyvarovat. Následným počínáním ze strany Nancy jsem nebyl překvapený. Spíše mě znepokojuje, že jsme na jejich hru nedokázali najít vůbec žádnou odpověď. Sám jsem zvědavý, jak bude vypadat závěr sezony," řekl Gourcuff.

Morgan Amalfitano, Yoann Gourcuff, Adama Diakhaby, Ramy Bensebaini, Ludovic Baal. Ti všichni se duelu s Lille nezúčastní. Post levého obránce tedy zastane Alfonso Figueiredo. Docela zajímavé bude sledovat, jak trenér vyřeší situaci v útoku. Giovanni Sio i Wesley Said byli minule v podstatě neškodní, takže další šanci možná dostane Aldo Kalulu.

Jak uvedeno, LOSC má za sebou dvě těsné prohry proti Monaku a Nice. "Ten výsledek mě hodně naštval. Začali jsme hrát až poté, co dali druhý gól. A to bylo pozdě. V jednoduchých situacích, kdy nás nikdo neatakoval, jsme snadno ztráceli balon. Když Enyeama vyrazil míč k nohám Balotelliho, dostal gól. Když vyrážel Cardinale, nic se nestalo," postěžoval si Franck Passi.

Rennes by mělo být jistě hratelnějším soupeřem, i když u toho nebudou Hamza Mendyl a Adama Soumaoro. Rovněž Marko Baša se po vleklejším zranění musí dostat do stavu, kdy bude zvládat celozápasové zatížení. Snad by to mělo být už za týden proti Guingampu. Tentokrát za něj ještě zaskočí Ibrahim Amadou. Na hřiště by v nějaké fázi zápasu mohl vyběhnout i mladík Martin Terrier. Naopak Rio Mavuba zřejmě poputuje na lavičku, protože proti Nice se mu hrubě nedařilo. Místo něho v záložní řadě patrně nastoupí Yves Bissouma. Kdepak, tenhle střet by klidně mohl rozhodnout jeden jediný gól.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.00 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
EA Guingamp - Toulouse FC  (sobota 20:00)
Guingamp a Toulouse. Jejich vzájemný duel slibuje fotbal s větší porcí šancí. Oba týmy zatím sesbíraly stejný počet bodů. Konkrétně 41, což mimo jiné znamená, že by měly mít jistou záchranu.

Tedy ne, že by to s nimi bylo v průběhu sezony nějak výrazněji nahnuté. To byli, jsou a budou daleko větší adepti na sestup. Zvláště na Stadium Municipal musejí mít radost, že nebude nutné honit udržení na poslední chvíli. A Guingamp? Ten patří ke stabilním klubům Ligue 1. Navíc si po třech letech může znovu zahrát finále Coupe de France.

Co se francouzské nejvyšší soutěže týče, minule z toho byla porážka 0:4. Na první pohled to možná vypadá hrozivě, ale na ten druhý je třeba dodat, že soupeřem bylo PSG. "Ten druhý gól zápas vlastně rozhodnul. Museli jsme hrát stejně aktivně, jako v prvním poločase, abychom jim způsobili problémy. Jenže jsme se dopouštěli individuálních chyb. A to se pak hraje těžko," hodnotil po utkání v Parku Princů Antoine Kombouaré.

Mezi zraněnými guingampskými hráči nacházejí se Romain Salin, Dorian Léveque, Nicolas Benezet a Mathieu Bodmer. Jonathana Pereiru nepustí do hry karetní trest a o možném startu Yannise Salibura se teprve rozhodne. Pokud nebude moci hrát, zastoupí ho buď Marcus Coco, nebo Ludovic Blas. V útoku se pak zřejmě vedle Jimmyho Brianda představí Alexandre Mendy, jelikož Kombouaré nebyl spokojený s výkonem (a přístupem) Sloana Privata.

TFC naopak minule uhrálo doma bezbrankovou remízu. Na první pohled to možná nevypadá jako velké terno, ale na ten druhý je třeba poukázat na fakt, že protivníkem byl Olympique Marseille. "V každém poločase dominoval jiný tým. Jsem zklamaný, že se nám nepodařilo vyhrát, protože šance jsme měli. Tohle byl prostě zápas brankářů. Těší mě však, kolik máme na kontě bodů, takže můžeme být klidní," nechal se slyšet Pascal Dupraz.

Z jeho družiny trávník na Stade du Roudourou neokoštuje Yrundu Musavu-King, Jean-Daniel Akpa-Akpro a patrně ani Clement Michelin s Odsonnem Edouardem. Nedá se očekávat, že by kouč dělal mnoho změn v sestavě. Na pravém kraji se tedy s velkou pravděpodobností opět ukáže mladík Kelvin Amian, jenž chytil za pačesy příležitost, kterou dostal, když Steeve Yago plnil reprezentační povinnosti.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Metz - SM Caen  (sobota 20:00)
Mety a Caen spolu sousedí v tabulce, přičemž tohle sousedství nachází se jen kousek nad sestupovými vodami. Tedy oba týmy mají o co hrát.

Zvláště, když se v poslední době úplně nedaří vyhrávat. "Neustále jsme se podřizovali hře Bordeaux, což věci značně zkomplikovalo. Dělali jsme přesně to, co jsme dělat neměli. Ztráceli jsme balony, nezachytávali jsme protiútoky, a hráli jsme až příliš opatrně. Druhý a třetí gól jsme jim po vlastních chybách darovali sami, což hodně zamrzí," prohlásil Philippe Hinschberger po prohře 0:3.

Co se absencí v kádru Met týče, mimo budou Ismaila Sarr, Mevlüt Erding a vykartovaný Benoit Assou-Ekotto, na kterého byl výsledek z Matmut Atlantique prostě moc. Nejistý je start Renauda Cohadeho, Milana Biševaće i Cheicka Diabatého, jenž byl nucen vynechat několik tréninků. Oproti tomu k týmu se znovu připojil Thibaut Vion.

Na druhé straně se Patrick Garande bude muset obejít bez Mouhamadoua Daba, Valentina Voisina, Pape Saného, Steeda Malbranqua, Hervé Bazileho, Frederika Guilberta (kvůli zraněnému ramenu si zřejmě nezahraje do konce sezony) a Alaeddine Yahiy, jehož do hry nepustí nashromážděné karty. To znamená, že do hry se dostanou Roman Genevois a Damien Da Silva.

Caen to minule nezvládlo doma proti MHSC, což by ve výsledku mohlo hodně mrzet, i když samozřejmě stále je třeba odehrát šest duelů. "Věci se prostě musí změnit. Musíme začít sbírat body, protože si myslím, že v některých případech jsme nebyli horší než soupeř. Jsem zklamaný, ale nejsem poražený! Rozhodně ještě není dobojováno," odpovídal Garande.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.27 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Monaco - Dijon FCO  (sobota 21:00)
Monako pokračuje v náročném programu a v rámci Ligue 1 přivítá outsidera z Dijonu. Knížata už vědí, že si nemohou dovolit zaváhat, na druhou stranu kouč Jardim nejspíše nechá odpočívat důležité hvězdy před odvetou s Dortmundem.

Monako vévodí francouzské lize a po prvním zápase v Dortmundu má skvěle nakročeno do semifinále prestižní Ligy mistrů. Odveta s vestfálským soupeřem je na programu už v týdnu, ale ještě před tím zavítá na stadion Luise II. předposlední Dijon.

Hosté jsou absolutně bez formy a boj o záchranu, který je stále otevřený, se jim vůbec nedaří. Naposledy prohráli i s poslední Bastií a byl to už sedmý zápas v řadě bez výhry. Monako se i tak musí mít na pozoru, protože jestli někoho Dijon dokáže potrápit, pak je to vždy velký favorit. V Lyonu například nepodal špatný výkon a prohrál po přestřelce 2:4, na půdě Marseille dokázal dokonce získat cenný bod a právě stejný výkon by rád zopakoval i na půdě vedoucího mužstva. Koneckonců Dijon nemá ztratit, může jen získat.

Domácí AS má famózní formu, zápas s Dijonem je ale tak trochu záhadou. Trenér Jardim totiž dost možná nechá největší hvězdy odpočívat a šanci tedy dostanou jiní. Je otázkou, zdali se kouč nakonec k riskantnímu kroku odhodlá, protože už včera PSG zvítězilo a bodově se na Monako dotáhlo.

Do zápasu určitě nezasáhnou Boschilia, Carrillo a Ndiffon, ti všichni jsou zranění. Viróza do zápasu nepustí ani Sidibeho. Ztráty hlásí i Dijon. Pro nasbírané karty si nekopne Abeid a Balmont, Haddadi a Rufli mají nejrůznější zranění.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Subašič - Touré, Diallo, Jemerson, Jorge - Dirar, Moutinho, N'Doram, Silva - Germain, Cardona
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Reynet - Haddadi, Loties, Varrault, Chafik - Lees-Melou, Belmonte, Amalfitano - Sammaritano, Tavares, Diony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.10 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Angers SCO - Paris Saint-Germain  (pátek 20:45)
Pařížané se alespoň dočasně mohou dostat bodově na dostřel vedoucímu Monaku, musejí však bezpodmínečně porazit Angers, které čeká už druhý těžký protivník v řadě. Domácí nebudou mít co ztratit, uspět vyloženě nemusejí, neboť se jich týká klidný střed tabulky, a určitě by rádi zopakovali výkon z minulé sezóny.

V prosinci roku 2015 bretaňský celek zaskočil favorita a uhrál s ním bezbrankovou remízu. V Parku princů následně neměl moc šancí, padl v obou případech, a to včetně listopadového měření sil. Hostující trenér Unai Emery ví, že aby se jeho mužstvu ještě podařilo dohnat manko na první příčku, zaváhat si prostě nemůže dovolit.

I přesto, že v Ligue 1 už pětkrát v řadě zvítězil, ztrácí na Monako tři body. "To, co chceme, je vyhrát titul. Monako i Nice jsou letos velmi dobří. To je důvod, proč musíme pokračovat v naší sérii," říkal Emery. "Člověk nikdy neví, jestli skutečnost, že hrajete jako první, je nějaká výhoda. Jedinou jistotu je to, že musíme vyhrát."

Ačkoli Les Scoïstes prohráli třikrát v uplynulých čtyřech kolech, nevalné výsledky byly způsobeny také poměrně složitým losem. Naposledy statečně vzdorovali Monaku, jemuž nakonec podlehli nejtěsnějším možným způsobem. "Nesmíme si myslet, že když jsme někomu zatopili jednou, že to bude proti PSG stejné," uvedl kouč Stéphane Moulin.

Hosté mají v tuhle chvíli poměrně početnou marodku, na níž se nacházejí Thiago Silva, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Grzegorz Krychowiak a Jean-Kévin Augustin, které trápí zranění, Hatem Ben Arfa je pak nemocný. Každopádně své problémy zažehnali Marquinhos s Thiagem Mottou, jež by se nakonec mohli objevit na hřišti.

Emery je za návrat italského záložníka samozřejmě velice rád. "Je to jako s Javierem Pastorem. Oba dva se potýkají se zraněními po celou sezónu. Když jsou na hřišti, jsme lepší tým," vysvětloval. "Motta měl problémy s lýtkem, ale ve středu i ve čtvrtek normálně trénoval. Když je v pořádku, je pro nás důležitým hráčem."

Jestli chce PSG dosáhnout na titul, bude pro něj důležité, jak si i nadále povede ostrostřelec Edinson Cavani. Nikdo z jeho spoluhráčů kromě něho v Ligue 1 nezaznamenal dvouciferné číslo na kontě vstřelených branek. "Potřebujeme, aby i nadále dával spoustu gólů. Ale musí i ostatní. Celý tým na tom musí pracovat," zakončil Emery.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.70 - 5.55 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AS Monaco31235388:2674
2.Paris Saint-Germain31225464:2171
3.OGC Nice322010252:2670
4.Olympique Lyon321731265:3954
5.Girondins Bordeaux321310946:3949
6.Olympique Marseille321391044:3848
7.AS Saint-Étienne311112835:2545
8.FC Nantes321191231:4642
9.Toulouse FC3210111133:3341
10.EA Guingamp321181338:4341
11.Stade Rennes329131029:3740
12.Angers SCO321161532:4139
13.Lille OSC321071531:3937
14.Montpellier HSC32991445:5536
15.FC Metz31981429:5935
16.SM Caen32951831:5432
17.AS Nancy-Lorraine32871724:4131
18.FC Lorient32941937:6231
19.Dijon FCO326111540:5029
20.SC Bastia326101626:4628

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
ZB 07

Monako, co je sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je bkazen

Reagovat
Pyroman

Dneska se stoperskou dvojicí Lacroix - KTC, sbohem, evropské poháry.

Reagovat
Israha

Současného Gomise zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

Cauko,teba som hladal, aky je podla teba realny prichod brankara Ochou do OM?

Reagovat
Israha

Reálný být klidně může, ale těch spekulací okolo nových posil je tak moc, že bych to zatím bral s rezervou. Pak je otázka, jestli by byl smysluplný...Ochoa podle mě nenabízí kromě mladšího věku nic výrazně navíc oproti nyní už rozchytanému Pelému.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom ma zaujima ako sa OM v lete posklada. Tych spekulacii je moc, mam pocit ze to chce vylozene nabit hviezdami. Lenze bojim sa ze sa tym zas obmeni uplne, cize na boj o LM to nevidim ani v buducej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne, nevím no... Jako predpokladam, že slušny prachy pujdou do stoperu, posledni vec ktera vysla najevo je ta, že v Toulouse minulej týden se byl podívat Moussa Sissoko, a prej tam s nim byl Garcia, ktery se s nim domlouval na projektu... Sissoka jsem si strasne pral v době kdy valel za Toulouse, prvni kroky v Newcastlu byly taky super, ale za minulou sezonu a ted dokazuje, ze je to psychicky hráč mimo, kterej má záblesky ale on musí chtít. A nevím, jestli chci hráče u kterého nevíš jestli se mu ten den zrovna chce, nebo to ma na párku. Jinak jsem spíš trochu skeptickej k tomu, žeby OM mělo na fakt hvězdy světového stylu v jejich prime.

Reagovat
smazaný uživatel

aku dneska ocakavas navstevu na Velodrome?Je realne aby prislo aspon 40 tisic?

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella není ve skupině, tohle vidím na remízku. S tím že první půle nás bude ASSE drtit.

Reagovat
Israha

Under dneska naprostá tutovka. 1:1 maximálně...

Reagovat
Pyroman

Gomise možná, ale jestli se Thauvin nebo Payet ukopnou z dálky, bude hotovo, moc si nedokážu představit, že by tam na druhé straně něco spadlo, pokud nebude mít Hamouma den.

Reagovat
Israha

No, nebýt obludně chybujícího Evry, tak je to komplexně vcelku slušný výkon, který je ještě umocněn mizérií ASSE (tam je z formy snad 3/4 kádru nebo co)...tohle už se snad neztratí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele