Ligue 1 - preview 3. kola

26.08.2016, 09:44, aktualizováno 28.08.2016, 08:41
Previews
Bordeaux na startu nedělního programu přivítá Nantes. Saint-Étienne poměří síly s Toulouse, šlágr třetího kola pak uvidí Monaco, kam zavítá úřadující mistr Paris Saint-Germain...
Girondins Bordeaux - FC Nantes  (neděle 15:00)
Tenhle duel bude zajisté pikantní pro Reného Girarda. Lodivod Nantes byl totiž v osmdesátých letech minulého století úzce spjatý právě s Bordeaux jako hráč, ale teď potřebuje dokázat fanouškům, z nichž většina před sezónou nebyla úplně nadšená z jeho příchodu do klubu, že se nebude párat ani se svou srdeční záležitostí.

Dost se už v průběhu loňského ročníku mluvilo o tom, kam vlastně Girard, jenž v Ligue 1 naposledy vedl Lille, vlastně zamíří. A spekulovalo se i o tom, že by mohl usednout na lavičku Bordeaux. Nakonec skončil na stadionu Stade de la Beaujoire, kde nahradil úspěšného a poměrně oblíbeného Michela Der Zakariana.

Girard všem svým odpůrcům sliboval, že loajalita k Nantes je z jeho strany v tuhle chvíli na nejvyšším stupni. "Jsem teď na 200 procent oddaný tomuto klubu. Jestli to mám dokázat, budeme muset na hřišti dělat to, co máme," větřil v nejbližší době ve skvělé výsledky. Zatím má jeho mužstvo na kontě tři body.

Zranitelní jsou Kanárci hlavně v útoku. Nepřispívají tomu jak zranění ofenzivních hráčů, tak možná ani stále ne úplně vyřešená koncepce hry. Nově se na marodku dostal Jules Iloki, chybět bude i Kolbeinn Sigthórsson a Mariusz Stepiňski, letní posila z Chorzówa. Klub mimochodem v průběhu týdne opustil obránce Lorik Cana.

Paradoxně též domácí trenér Jocelyn Gourvennec, jehož mužstvo hodlá napravit poslední pořádně nepovedené garonnské derby v Toulouse, kde prohrálo vysoko 1:4, má dost společného se svým soupeřem. Za Nantes totiž čtyřiačtyřicetiletý Francouz kopával v průběhu devadesátých let minulého tisíciletí.

V Toulouse si odbyli premiéru v základu dvě posily Jérémy Ménez a Jérémy Toulalan, každopádně představu o výsledku měli určitě jinou. "Nesmíme zapomenout, co se nám stalo. Potřebujeme co nejrychleji zmobilizovat síly," uvědomuje si druhý jmenovaný. "Uděláme vše proto, abychom doma byli k neporažení."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.10 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - Toulouse FC  (neděle 17:00)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Paris Saint-Germain  (neděle 20:45)
Obhájce titulu PSG čeká možná nejtužší výzva dosavadního průběhu sezóny. Zavítá totiž na půdu Monaka, a pokud se mu podaří udržet stoprocentní bilanci, vyhoupne se do samotného čela tabulky. Domácí v posledních letech se svým soupeřem často neprohrávají. A dokonce ho v březnu v rámci loňského ročníku porazili.

Mužstvo kouče Leonarda Jardima tehdy dokázalo v Parku princů zvítězit 2:0 a postaralo se vůbec o jediné ze dvou bezbodových zaváhání pařížského celku během všech 38 kol. "My jsme loni oba dva zápasy, ať už doma, nebo venku, nezvládli nejlépe," vzpomínal obránce Layvin Kurzawa, bývalý hráč Monaka, jenž se do hlavního města přestěhoval v roce 2015.

Teď má Kurzawa motivaci nepříliš lichotivou bilanci se svým dřívějším zaměstnavatelem změnit. První místo je velké lákadlo. "Doufám, že proti svému bývalému trenérovi a kamarádům nastoupím," těší se na pro něj pikantní střetnutí. "Monako bylo pro PSG vždy velkým rivalem. Doufám, že se mu letos zadaří. Samozřejmě že musí skončit až za námi."

Hosté dokázali na úvod nejtěsnějším možným způsobem skolit Bastii a před týdnem si díky třem brankám bez problémů poradili s Méty. "Byl jsem velmi spokojený," hlásal do světa kouč Unai Emery. "Máme vážně dobrý začátek. Pro tým a pro mě speciálně je to důležité," dodával Kurzawa, jenž zatím v každém zápase skóroval.

Stejně jako PSG i knížecí klub v průběhu tohoto týdne netrpělivě čekal na los základních skupin Ligy mistrů, kam se probojoval přes španělský Villareal. Přitom mistrný taktický tah Jardima o minulém víkendu na půdě Nantes možná rozhodl o jeho postupu. Domácí dokázali soupeře na jeho hřišti porazit i přesto, že se v sestavě objevilo hned osm nových jmen.

Bylo to poměrně překvapivé rozhodnutí. Pochopitelně že předkolo Ligy mistrů mělo v danou chvíli přednost, takže nechat odpočívat některé opory nebylo od věci, ale nechat relaxovat hned tři čtvrtiny hráčů? "Úkolem kouče je riskovat. Tou obrovskou změnou jsem vzal riziko na sebe. Vždycky jsem riskoval, to je má cesta," pyšnil se monacký stratég.

Každopádně ASM ukázal, že má široký kádr a může uspět i s na papíře slabší základní jedenáctkou. "Máme 22 až 24 kvalitních hráčů. Prostě jsem se rozhodl pro změnu. V Nantes jsme hráli dobře, a to dokonce i ti, kteří nastoupili vůbec poprvé. Chcete-li se prát ve čtyřech soutěžích, musíte najít řešení," zakončil Jardim.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.80 - 3.70 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dijon FCO - Olympique Lyon  (sobota 17:00)
Nováček ligy z Dijonu čeká nejen na své první body ve své historicky druhé sezóně v nejvyšší soutěži, ale zároveň i na první vstřelený gól. Proti Lyonu, za nějž zatím všech pět gólů vsítil v tuhle chvíli nezastavitelný bourák jménem Alexandre Lacazette, se mu pochopitelně bude prosazovat velmi těžce. Hosté navíc ještě ani jednou neinkasovali.

Les Gones v prvních dvou kolech ukázali, že už dávno zapomněli na těžký neúspěch v Trophée des Champions s konkurenčním PSG. V Ligue 1 mu vyšly zápasy v Nancy i proti Caen opravu velmi dobře a usadili se dokonce na samotném čele tabulky. Každopádně je nutno podotknout, že opravdu ostřejší zkoušku zatím nepodstoupili.

Mnohdy nesourodá hra lyonských defenzivních řad aktuálně nemá výrazné vady. Možná je to i zásluha bývalého kapitána klubu Cláudia Cacapy, jenž od ledna roku 2016 začal s obránci individuálně pracovat. A také je to třeba zásluha trenéra brankářů Joëla Batse, pod jehož vedením se teď gólman Anthony Lopes cítí dobře.

Prezident klubu Jean-Michel Aulas zkrátka může být se vstupem do sezóny spokojený. "Bylo by skvělé držet se s PSG až do 14. kola, kdy ho přivítáme. Pokusíme se ho trápit tak dlouho, jak jen to bude možné," slíbil. "I když se v Lize mistrů chceme dostat minimálně do osmifinále, už nechceme, aby na konci byl PSG o 31 bodů před námi tak jako loni."

Klíčovým prvkem nejen pro utkání s Dijonem, ale vlastně pro celý tento ročník bude zajisté Lacazetteho forma. "Pět gólů je super když si představím, že během zimní přestávky jsem měl jen šest," zářil radostí nejlepší šutér Ligue 1. "Jsem tam kde jsem díky našim lékařům. Před sezónou mě dali do kupy. Musím jim poděkovat, protože se o nich často nemluví."

Dijon se s Lyonem utkal dvakrát a ani v jednom případě neuspěl. Domácí neukázali proti Nantes ani proti Lille vyloženě špatné výkony, smolně v obou případech prohráli nejtěsnějším možným rozdílem. "Bude záležet, jestli předvedeme to nejlepší, co v nás je, abychom získali pozitivní výsledek. Body už potřebujeme," uvedl brankář Baptiste Reynet.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Nancy-Lorraine - EA Guingamp  (sobota 20:00)
Dvě porážky, žádný vstřelený gól, to je resumé fotbalistů Nancy během vstupu do nového ročníku. Od vítěze Ligue 2 z loňské sezóny se toho čekalo asi trochu více, byť úvodní los pro něj nebyl vyloženě přívětivý. Tentokráte před vlastními fanoušky přivítá Guingamp, který je psychicky posílený o minulé vítězství nad Marseille.

Domácí kouč Pablo Correa není a ani nemůže být spokojený s výkony svých svěřenců. Nejen výsledkově, ale ani herně zatím ASNL nijak nezáří. "Jestli nebudeme efektivní, nemůžeme věřit v žádný v úspěch. Musíme hrát mnohem méně naivně. Potřebujeme najít jiné řešení," zlobil se minulý víkend po zápase v Rennes.

Nancy se nově bude muset obejít bez zraněného Anthonyho Koury, což už je pro tak neproduktivní ofenzívu další rána do jejích zad, a na marodce se objevil i obránce Modou Diagne. S achilovkou jinak i nadále marodí jiný bek Michaël Chrétien. Naposledy se ASNL střetl se svým soupeřem v roce 2005. Tehdy doma vyhrál 2:1.

Guingamp zvládl nepříjemný začátek s velkou bravurou. Už v Monaku sahal dokonce po třech bodech, ty ovšem nakonec získal až před týdnem. I proto kouč Antoine Kombouaré nešetří slovy chvály. "Jsem více než spokojený. Dokonce musím říct že až pyšný. I když jsme měli tak těžký start, získali jsme čtyři body," mnul si ruce.

Vrásky mu každopádně dělá poměrně početná marodka. Obránci Jonathan Martins Pereira, Reynald Lemaitre a Baissama Sankoh, záložníci Dorian Léveque, Nicolas Benezet a Étienne Didot a nově také útočník Jimmy Briand, který laboruje s poraněným stehnem, ti všichni se na trávníku na Stade Marcel Picot neobjeví.

Přesto si Kombouarého družina může na půdě nováčka soutěže rozhodně věřit, vždyť i v dost okleštěné sestavě naposledy skolila ambiciózní OM. "V těžkých časech jsem viděl odvahu, soudržnost, jednotu," těšilo hostujícího stratéga. "Máme však za sebou jen dva zápasy, nic to neznamená. Nesmíme sejít z cesty."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - Stade Rennes  (sobota 20:00)
Jak Rennes, tak MHSC v nové sezoně jednou prohrály a jednou vyhrály, takže mají na kontě stejný počet bodů. To se ale může záhy změnit.

V minulém kole proti ASSE sice Steve Mounié otevřel skóre, ale nakonec to la Paillade nebylo vůbec nic platné, jelikož po přestávce třikrát inkasovalo. Statisticky může teď být v klidu, neboť proti Rennes v domácím prostředí prohrálo z posledních deseti případů jen jednou. Frédéric Hantz má navíc před vzájemným střetnutím k dispozici všechny hráče.

A v týdnu dorazil ještě jeden. Právě z Rennes přišel na hostování Yacouba Sylla, ale rozhodně se neočekává, že by zasáhl do utkání proti svému mateřskému klubu. Les Rouges et Noirs budou postrádat hned čtyři zraněné hráče: Paul-Georgese Ntepa, Clémenta Chantôma, Mouhamadou Habiba Habiboua a Kamila Grosickiho, který má za sebou vydařené EURO, ale teď ho zlobí podkolení šlacha. Všichni by se ale snad měli vrátit po reprezentační pauze.

Christian Gourcuff stále řeší nejasnosti ohledně obsazení postu pravého obránce. Podle všeho to vypadá, že bude patřit Stevenu Moreirovi, zatímco Romain Danzé se přesune před něj do zálohy. Kvalitativně na tom jsou týmy podobně, tudíž je pravděpodobná remíza s nízkým počtem vstřelených gólů.

V minulém kole zvládlo Stade Rennes vsítit dva, přičemž protivníkem byl ligový novic z Nancy. Dobrý výsledek proti Montpellieru by týmu dodal potřebné sebevědomí před následujícími zápasy. A kdo ví, třeba by se pak mohl znovu na delší čas vyšvihnout mezi přední kluby tabulky. Trenér Rolland Courbis opět půjde proti svému bývalému klubu. Minule z toho byla ovšem porážka 0:2.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - Lille OSC  (sobota 20:00)
Pouze tři týmy si po dvou kolech nového ročníku Ligue 1 připsaly na konto šest bodů. Jedním z nich je OGC Nice. Lille se však může v případě výhry na soupeře dotáhnout.

Bez Hatema Ben Arfy zatím Orli nejsou střelecky tak produktivní. V obou předchozích případech rozhodla o jejich výhře jedna jediná branka. Proti Rennes se o ni postaral Malang Sarr, Angers porazil Alassane Plea. Lucien Favre přitom v Borussii Mönchengladbach vytvořil spolehlivý gólostroj, takže uvidíme, jestli se jeho svěřenci náhodou neodvážou už teď v duelu s Lille.

Vincent Enyeama bude určitě proti, i když v první kole, když hrálo LOSC s Metami, inkasoval hned třikrát. V zápase s Dijonem už ale udržel čisté konto, takže toto utkání slibuje zajímavou podívanou, jíž se ovšem nezúčastní poměrně velký počet zraněných hráčů. A to na obou stranách. Za Nice by však měl nastoupit brazilský stoper Dante, který pod švýcarským koučem už nastupoval v Gladbachu.

Z jeho nových spoluhráčů budou chybět Maxime Le Marchant, Mickael Le Bihan, Walter Benítez a Gautier Lloris. Pokud vám jméno posledního jmenovaného připadá povědomé, tak vězte, že to není náhoda. Skutečně se jedná o Hugova mladšího bratra. Je taky pravděpodobné, že v základní sestavě začne proti svému bývalému klubu Mathieu Bodmer.

Kouč Frédéric Antonetti zase nemůže nasadit Sofiana Boufala, Juniora Talla, Mounira Obadiho, Marka Bašu, Ronyho Lopese a Ria Mavubu, přičemž první jmenovaný se zřejmě v nejbližších hodinách přesune na ostrovy, neboť o jeho služby se intenzivně zajímá Southampton. Nicolas De Préville také podle trenéra není připraven odehrát celých devadesát minut, což znamená, že do hry by se mohl dostat jak Ryan Mendes, tak Éric Bauthéac. Očekává se vyrovnaný zápas, ačkoliv o malinko více se přeci jen věří domácím.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 2.90 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SM Caen - SC Bastia  (sobota 20:00)
Se stejnou bilancí jednoho vítězství a jedné prohry z úvodních dvou kol vstoupí do svého vzájemného střetnutí Caen a Bastia. V minulosti byla většina těchto duelů poměrně vyrovnaná a něco podobného lze čekat i nyní. Domácí by rádi napravili poslední neúspěch na půdě Lyonu, svého soka však naposledy skolili v roce 2010.

Ne že by se od Caen minulý víkend na Parc Olympique Lyonnais čekaly zázraky, nicméně neodehrálo tam vůbec špatný zápas. "Myslím si, že jsme nedostali odměnu za druhý poločas. Měli jsme být smělejší, to ano, avšak zklamání hráčů jasně naznačuje, že i oni se cítí být trošku podvedení výsledkem," nevyčítal nic svému mužstvu kouč Patrice Garande.

Bastia sice nikdy nebyla přeborníkem v získávání bodů na venkovních hřištích, dlouhodobě se spoléhá na své horké korsické prostředí, jenže v Caen se mu v minulých dvou sezónách podařilo urvat alespoň remízu. "Budeme se postupně zlepšovat a získávat sebedůvěru. Ve srovnání s loňskem je vidět progres," broukal si spokojeně Garande.

Na marodku SMC přibyli dva zranění, paradoxně nejsou fit oba beninští obránci Emmanuel Imorou a Jordan Adéoti. Zdravotně do pořádku se nedali Valentin Voisin ani Jeff Louis, v nominaci na utkání pořád není útočník Andy Delort, naopak do sestavy by se měl vrátit Hervé Bazile, jenž v Lyonu nehrál kvůli rodinným důvodům.

Hosté si naposledy až nečekaně snadno poradili s Lorientem, byť mu do karet hodně zahrála velká nedisciplinovanost jejich soupeře. "Museli jsme změnit rozestavení, vstřelili branku a pak už se dostali na koně," vracel se k utkání trenér Francois Ciccolini. "Po porážce s Paříži jsme tři body potřebovali. Je to i skvělá zpráva před zápasem s Caen."

Sotva se obránce Abdelhamid El Kaoutari, patřící italskému Palermu, rozkoukal v novém prostředí, už si poranil stehenní sval a na svou premiéru v dresu Bastie si ještě minimálně týden počká. Nezahraje si ani dlouhodobě zraněný útočník Florian Raspentino, jenž má stejný zdravotní problém jako jeho marocký spoluhráč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Metz - Angers SCO  (sobota 20:00)
Mety vstoupily do sezony výhrou 3:2, a pak nepřekvapivě padly s PSG, i když si dokázaly vytvořit dobré příležitosti. Angers naopak potřebuje po dvou nejtěsnějších prohrách zabrat.

Možná si vzpomenete, jak se svěřenci Stéphana Moulina poměrně dlouhou dobu pohybovali na druhém třetím místě. Jenže totálně zpackaný závěr je odsunul až na devátou příčku. Soupeři si teď už jistě dají větší pozor, takže se příliš nepočítá ani s umístěním v horní polovině tabulky. Tím spíše, že do Wolverhamptonu má údajně namířeno Romain Saïss, který s Thomasem Manganim odehrál velice vydařenou sezonu.

O jím uvolněné místo svedou boj Baptiste Santamaria a Grégory Bourillon. Trenér musí hned z kraje nového ročníku řešit krizi mezi třemi tyčemi. Denis Petrić totiž v týdnu vynechal několik tréninků, takže do branky si patrně stoupne ke svému debutu čtyřiadvacetiletý Mathieu Michel. Přeci jen na drahé nákupy v klubu s nejmenším rozpočtem v Ligue 1 nemají.

Ano, i Mety jsou na tom finančně o něco lépe. Proto mohou mít v kádru hráče jako Mevlüt Erding, Milan Biševac, Franck Signorino nebo Benoît Assou-Ekotto. Poslední tři uvedení jsou ale nyní zranění a spolu s Kévinem Lejeunem a Matthieu Udolem se vrátí do tréninkového procesu až po reprezentační pauze.

V Ligue 2 sehrály tyto týmy povětšinou velmi vyrovnaná utkání. To prozatím poslední vzájemné se datuje do března 2014 a skončilo 2:2. Do hry by měl poprvé zasáhnout Thomas Mangani, jehož levačka dokáže zajímavé kousky, nicméně Metám nechybí sebevědomí a rozhodně nehodlají francouzskou elitu opustit po jedné jediné sezoně, jako tomu bylo před rokem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.00 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Marseille - FC Lorient  (pátek 20:45)
Lorient prožívá katastrofální start do sezony a ambiciózní Marseille na tom není o moc lépe. Jejich vzájemný souboj na Vélodrome tak bude mít velký náboj, přestože pro oba týmy půjde teprve o třetí zápas. Ani jeden si totiž nemůže dovolit prohrát..

Nedá se říct, že by v zápasech Lorientu panovala nuda - ovšem kouč Sylvain Ripoll si úvod sezony představoval určitě jinak. "Byla to hotová noční můra, hráli jsme strašně. Byli jsme neuvěřitelně laxní. Při standardkách jsme stáli a koukali," kritizoval mladý stratég svůj tým po domácím debaklu 0:3 s Bastií. Týden předtím Les Merlus alespoň bojovali, i tak ale prohráli 2:3 v Caen, což znamená, že na kontě zatím nemají ani bod. Co hůře, inkasovali ve dvou utkáních šest branek - a připsali si dokonce tři červené karty. V prvním kole se nechal vyloučit Zargo Touré (ve 26. minutě), naposledy nedohráli Didier Ndong (30') a Benjamin Jeannot (77').

Pokud chtějí bretaňští na Riviéře pomýšlet na úspěch, musí tedy zapracovat především na obranné hře a disciplíně. Na druhou stranu by Marseille mohlo být hratelným soupeřem. Už proto, že Lorient neporazilo od února 2014; od té doby se zrodily tři vzájemné remízy, proložené památnou lorientskou venkovní výhrou 5:3 loni v dubnu (právě v tomto zápase Marcelo Bielsa definitivně ztratil šanci na titul).

Nyní už Bielsa v Marseille není; nahradil jej Míchel, pod jehož vedením loni tradiční klub prolomil negativní rekord pro počet domácích zápasů bez výhry, a když byl neúspěšný Španěl konečně propuštěn, ujal se kormidla současný lodivod Franck Passi. První letošní domácí duel s Toulouse skončil chabou bezbrankovou remízou, načež následovala prohra 1:2 na Guingampu.

"Hráči bojovali, ukázali charakter, snažili se vyrovnat až do závěru utkání," podotkl Passi. "Občas jsme dělali chyby, ale nechali jsme na hřišti vše. Bohužel nás srazil špatný start do zápasu. Chtěli jsme hrát svoji hru, nacházet na hřišti volné prostory, ale nedařilo se nám to. Stále je teprve začátek sezony. Nepanikaříme, jsme trpěliví. Chceme postavit tým, který bude fungovat. Potenciál a kvalitu na to máme," uzavřel optimisticky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon22005:06
2.Paris Saint-Germain22004:06
3.OGC Nice22002:06
4.Toulouse FC21104:14
5.EA Guingamp21104:34
6.AS Monaco21103:24
7.SC Bastia21013:13
8.AS Saint-Étienne21015:43
9.Stade Rennes21012:13
10.Lille OSC21013:33
11.FC Nantes21011:13
12.SM Caen21013:43
13.Montpellier HSC21012:33
14.Girondins Bordeaux21014:63
15.FC Metz21013:53
16.Olympique Marseille20111:21
17.Angers SCO20020:20
 Dijon FCO20020:20
19.FC Lorient20022:60
20.AS Nancy-Lorraine20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cirkus Marseille, mě je z toho Passiho nějak nevolno, ať už to konečně ta megera prodá a snad je pravda, že by si López přivedl Bielsu!

Reagovat
Gedofrey

Přesně Jen Doria se na to musí tvářit zcela odlišně

Reagovat
smazaný uživatel

hoší..vidíme to úplne rovnako...škoda každej hodiny....

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon velmi překvapil že je první a zatím to je teda velké zklamání od PSG a hlavně od Ibrahimoviče, nedal gól a dokazuje to že bez jeho formy to na první místo není, ale je pravda že ligu PSG vyhrálo hodněkrát a za sebou a do nekonečna to nejde.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Godwinson

Souhlas, Pauleta už se po hřišti taky jen tak plouží, sráč jeden

Reagovat
vlastik

Reagovat
vlastik

Nevim proc tam Koumbare misto neho neda nekoho mladeho, treba Loko ceka na svou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych tam Ronaldinha

Reagovat
Jordi Alba

Někomu to trollení jde a někomu ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle poslednich zprav Balotelli do Nice (je to pry uz skoro hotovy)

Reagovat
Pyroman

V Palermu by asi nesouhlasili

Reagovat
Langi

Jezisi kriste...jako dostat 4 goly od Dijonu je samozrejme na samostatne zamysleni, ale tohle je zas ty vole produktivita...ted jeste aby Laca chybel ctvrt roku a ty goly nebude davat absolutne nikdo

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Pyroman

Lyon zpátky do reality

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele