Ligue 1 - preview 27. kola

11.03.2011, 09:24, aktualizováno 13.03.2011, 08:22
Previews
Špička Ligue 1 je hodně vyrovnaná a můře k tomu přispět i PSG v případě, že porazí Montpellier. Odskočit naopak může Lille, to hostí Valenciennes. Bordeaux má v plánu ještě zaútočit na pohárové pozice a k tomu potřebuje vyhrát nad AS Monaco...
Lille OSC - Valenciennes FC  (neděle 17:00)
Na lídra nejvyšší francouzské soutěže se po sobotě dotáhlo Rennes, Lille však může svým pronásledovatelům utéct v neděli, kdy v derby hostí Valenciennes.

Hosté tři kola v řadě jen remizovali a patří jim čtrnáctá pozice, domácí v minulém kole v důležitém střetnutí vyhráli v Marseille.

Teď je čeká Valenciennes, které je až na čtrnácté příčce. "V téhle soutěži jsou všechny týmy impozantní. Motivaci tak máme před každým soupeřem stejnou," řekl útočník domácích Frau, který gólem z 90. minuty vystřelil Lille právě vítězství nad Marseille. "Samozřejmě je vzrušující vyhrát na stadionu Marseille v jednom z klíčových zápasů, ale namotivováni jsme na každého soupeře," dodal Frau.

Poslední měření sil z října loňského roku skončilo remízou 1:1 a hosté si na svého nedělního soupeře věří. "Víme, že Lille je velmi dobrý tým, navíc, když je v čele ligy. Také víme, že já a moji spoluhráči jsme na tento zápas stoprocentně připraveni. Víme, že v tomto zápase nebude žádný prostor pro chyby," řekl zajímavě svůj postřeh obránce Valenciennes Angoua a nakonec dodal: "Budeme muset být velmi pozorní v obraně, ale už v prvním utkání jsme ukázali, že soupeře můžeme potrápit."

Domácím možná bude chybět Sow, kterého trápí koleno. Hosté postrádají Bonga, který doléčuje zranění. Karty ze hry vyřadily Balmota.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.90 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girondins Bordeaux - AS Monaco  (neděle 17:00)
Knížecí klub, který se propadl až na osmnácté, tedy sestupové místo zajíždí v neděli na hřiště Bordeaux, proti kterému se mu vůbec nedaří.

V posledních třinácti vzájemných zápasech totiž Monako Bordeaux neporazilo. Zápasy osmkrát ovládlo Bordeaux, pět zápasů skončilo dělbou bodů. Do karet Monaka nehraje ani fakt, že za posledních 22 zápasů vyhráli na hřišti soupeře pouze jednou.

"Mám pocit, že teprve teď tým táhne za jeden provaz. Stojíme při sobě a v bitvě o záchranu chceme uspět," nechal se slyšet hostující záložník Coutadeur a pokračoval: "Musíme začít vyhrávat zápasy. I když vím, že zrovna v Bordeaux to nebude jednoduché. Musíme hrát podobně jako s Valenciennes, akorát bychom si měli vypracovat daleko víc šancí. Sice jsme předvedli solidní výkon, ale získali jsme pouze bod," dodal Coutadeur.

Bordeaux se po několika špatných výsledcích oklepalo a v posledních čtrnácti dnech naplno bodovalo. Nejprve porazilo Auxerre a minulý týden vyhrálo v Brestu. "Bude to těžký zápas proti týmu, který se pohybuje v horních patrech tabulky. Mají mnoho talentovaných hráčů. My se tam však pokusíme uspět," nechal se slyšet lodivod Monaka Banide.

Domácí kouč Tigana by měl postavit stejnou jedenáctku jako v posledním utkání proti Brestu. Hostům chybí dvojice zraněných Niculae - Muratori.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - Montpellier HSC  (neděle 21:00)
Fotbalisté PSG se musí přiblížit čelu tabulky, na které nyní kouká se čtyř až pěti bodovým odstupem. A je na to opravdu vhodná doba, protože případná ztráta se nebude stahovat vůbec snadno. Soupeřem mu ovšem bude Montpellier, který je jen o dvě příčky níže. Domácí mu však mají co vracet.

V půlce ledna se Pařížané drželi hned ve čtyřech soutěžích. Tehdy se však s jednou z nich museli rozloučit, neboť finále Ligového poháru jim znemožnil v semifinále právě Montpellier. Ten gólem Olivier Girouda ze 117. minuty utkání nakonec zvítězil ve velmi vyrovnané partii těsně 1:0.

Stoper Sammy Traoré si ve čtvrtek zahrál zápas Evropské ligy na půdě Benfice Lisabon, kam kouč Antoine Kombouaré nevzal Jalleta, Giulyho a Makeleleho. Zkušený malijský fotbalista letos nastoupil jen ke čtyřem soutěžním zápasům, ale právě díky těmto absencím se nyní vešel do sestavy. PSG nakonec odlétalo z Lisabonu poraženo 1:2.

Právě tímto krokem Kombouaré naznačil, že Evropská liga není pro klub prioritou. Jeho mužstvo má pořád šanci získat titul v lize a vyhrát v Coupe de France. Jenže náročný program pochopitelně hráče unavuje, takže zbavením jedné soutěže by se mohli soustředit právě na ligové a domácí pohárové dění.

Naposledy PSG prohrálo venku v Auxerre, byť na hřišti bylo ještě o trošičku lepším mužstvem. A tenhle špatný výsledek se musí co nejrychleji napravit. "Musíme se vrátit do starých kolejí," má jasno Traoré. "Výhra by nám zaručila náskok devíti bodů právě na HSC. Musíme udělat vše pro vítězství."

Kombouaré zřejmě bude postrádat pouze Luyindulu, autora trefy z Lisabonu. "Pořád mám na jazyku tu pachuť vyřazení z Ligového poháru," vracel se Traoré k onomu poslednímu střetnutí mezi oběma celky. "Bude to skvělá odveta. V sázce budou jenom tři body. Potřebujeme je po porážce v Auxerre."

Hosté naposledy doma podlehli Rennes 0:1. Jenže předvedeným výkonem si vítězství zasloužili spíše oni. "V tabulce je vše velice vyrovnané. PSG je před námi, takže je tohle utkání velmi důležité," uvědomuje si záložník Joris Marveaux. "Matematika je jednoduchá. Pokud prohrajeme, bude velmi těžké šesté místo dále udržet. Víme to."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - Stade Brestois  (sobota 19:00)
Souboj týmů ze středu tabulky svede St. Étienne s Brestem. Málokteré celky mají ve Francii k sobě tak blízko. Oba mají v tabulce shodný počet pětatřiceti bodů, dělí je od sebe pouze skóre, reálně však bojují o pohárové příčky. Jenže k tomu, aby se jim zase přiblížily, potřebují nutně vítězství. Na druhou stranu není sestupová hranice tak daleko.

Domácí bohužel nemají vůbec dobrou formu a rádi by konečně vybředli z výsledkové mizérie. Prohráli s Lyonem, poté s Marseille, co si však svěřenci kouče Christopheho Galtiera za rámeček určitě nedají, tak to jsou porážky od zachraňujících se Nice a Cean. "Nepanikaříme, jsme desátí v tabulce," nesmutní Blaise Matuidi.

Brest je na tom přece jenom o něco lépe, ale také by radši sbíral lepší výsledky. Vždyť během posledních čtyř kol inkasoval sedmkrát, skoro dvě branky na zápas. Venku třeba nedokázal porazit ani beznadějně poslední celek Arles-Avignon. "Jsme na zápas plně koncentrovaní," burcoval Matuidi.

"Předtím jsme předváděli dobré výkony. Chceme teď našim fanouškům ukázat tu pravou tvář a zastavit tu mizernou sérii," pokračoval domácí záložník. "Lidé si možná myslí, že nejsme dostatečně ambiciózní, ale realita je jiná. Měli jsme prostě dvě těžká období. Musíme rychle získat 42 bodů. Nejsme v nebezpečí, ale nesmíme se loudat."

Galtier má určitě radost, že v sestavě vítá zpět Marchala i Neryho, Ebondo je ovšem vykartovaný. Hosté, kteří naposledy doma podlehli Bordeaux 1:3, mají s absencemi o něco větší problémy. Lesoimier určitě nenastoupí, otazníky visí nad startem Bigneho, Ewola a Ayiteho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Sochaux - Olympique Lyon  (sobota 19:00)
O titul bojující Lyon čeká velmi nepříjemný a nevyzpytatelný soupeř. Fotbalisté Sochaux jsou na domácím hřišti pátí nejlepší a v letošní sezóně před vlastními fanoušky prohráli jen dvakrát. Přitom OL by potřebovalo nutně bodovat naplno. Vždyť na vedoucí dvojici Rennes - Lille ztrácí čtyři body.

A to navíc příští týden odlétá k osmifinálovému zápasu Ligy mistrů do Madridu, kde se s Realem bude prát o postup do další fáze. Takže vítězství je dvojnásob potřeba - jedině tak se totiž nejlépe udrží psychická pohoda mužstva. "Lyon je velký tým, jiný než před půl rokem. Jede sem vyhrát, bojuje o titul," má jasno domácí kouč Francis Gillot.

Sochaux se však může spolehnout na sérii dobrých výsledků. Z posledních tří kol posbíralo hned sedm bodů, vyhrálo jak na půdě Lens, tak naposledy v Toulouse. "Zápas proti Lyonu nebude rozhodující. Bude zbývat ještě 11 kol. Chceme získat ještě tak sedm nebo osm bodů, abychom šli ještě více nahoru," dodával Gillot.

V rozhovoru před tímto zápasem byla ale možná trochu skeptičtější. Jako by mu opravdu nedával příliš velkou váhu. "Klíčové nás čeká právě po utkání s Olympiquem," říkal. "Máme příznivější program až do konce dubna. To totiž nehrajeme s žádným soupeřem, jenž by se pohyboval v první pětce."

Hosté neprohráli už šest utkání v řadě. Naposledy neměli příliš větší problémy na domácí půdě s Arles-Avignonem, který v pohodě skolili pěti brankami. Claude Puel a se svým týmem ovšem nemá v Ligue 1 příliš dobrou pozici a někteří stále požadují, aby byl z pozice hlavního trenéra tenhle muž odvolán.

"O téhle informaci já nic nevím," odmítal spekulace Puel. "Mám s Lyonem smlouvu a teď nebudu diskutovat o své budoucnosti," smetl téma ze stolu. Do Sochaux nepřijedou zranění Cris ani Gourcuff, proti Realu Madrid by však oba měli být schopni nastoupit. Do hry zřejmě nezasáhne ani Cissokho, jenž má lehký šrám z jednoho z uplynulých tréninků.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Nancy-Lorraine - SM Caen  (sobota 19:00)
Těsně nad sestupovými vodami pohybující se Nancy přivítá v sobotu ve svém stánku fotbalisty Caen. Ti jsou na tom o něco lépe než jejich hostitelé - na svém kontě mají o tři body více.

Domácím se na Caen tradičně daří, neprohráli už posledních pět vzájemných utkání, z nichž hned ve třech zvítězili. Poslední zápas byl ale hodně tvrdý, Nancy vyhrálo v Caen 3:2, ale sudí odpískal hned 48 faulů, což je druhé nejvyšší "skóre" v sezóně.

Obránce Nancy Lemaitre tvrdí, že je nezbytné, aby jeho tým Caen porazil a vzdálil se sestupovým příčkám. Nejdůležitější zápas ale domácí čeká až příští týden. "Ano, proti Monaku to bude velmi důležité utkání. Vítězství by nás mohlo posunout v tabulce, ale hlavně zvednout naši psychiku," nechal se slyšet domácí obránce a pokračoval: "V tak vyrovnané soutěži, ve které o záchranu bojuje šest, sedm týmů, jsou nejdůležitějšími zápasy právě přímé souboje mezi ohroženými týmy."

Pro Lemaitreho však bude výjimečné už sobotní utkání, šest sezón totiž strávil v dresu Caen. Do Nancy přestoupil v roce 2009.

Nancy postrádá Haidaru a N'Diayeho, kteří se o posledním víkendu zranili a stále nejsou připraveni do hry. Důležitá změna je na postu brankáře hostů, Thébaux si zlomil prst a do branky se postaví dvaadvacetiletý Bosmel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - AJ Auxerre  (sobota 19:00)
Patnáctý a šestnáctý Ligue 1 celek spolu sehrají důležitý souboj o záchranu, kde se jeden ze soupeřů při případné výhře výrazněji oddálí sestupovým příčkám. Prozatím je rozdíl mezi oběma soupeři jeden bod a před osmnáctým sestupovým místem Monaka mají náskok tří, respektive čtyř bodů. V poslední době oba týmy překvapily a jejich forma jde nahoru, proto se dá favorit hledat velmi těžko.

Ve vyrovnaném středu tabulky rozhoduje každý bodík, proto je toto střetnutí důležité pro oba výběry. Nice po prohře s favorizovaným PSG dokázalo následně vyhrát na půdě St.Etienne 2:0, hned na to postoupilo v národním poháru po dramatické výhře 3:2 pro prodloužení a minule uhrálo bod za bezbrankovou remízu s Lens. Na sobotního soupeře se mu daří střídavě, v minulém vzájemném střetnutí na domácí půdě v lednu loňského roku však zvítězilo Auxerre 1:0.

To v této sezóně rozhodně neplní svá očekávání, na druhou stranu na šestý Montpellier ztrácí jen devět bodů a ve zbývajících kolech se může stát cokoliv. Auxerre naposledy zdolalo v domácím prostředí favorizované PSG neuvěřitelnou ranou Chafniho pět minut před závěrečným hvizdem. Kouč domácích Eric Roy nyní zažívá se svými svěřenci velmi nepříjemné starosti, kvůli krevní sraženině je totiž na dobu neurčitou vyřazen důležitý hráč Emerse Fae.

Sedmadvacetiletý hráč z Pobřeží Slonoviny zažívá tuto situaci už podruhé v kariéře a bude trvat mnoho měsíců, než se vypořádá se sraženinou ve stehenním svalu. "Musíme se s výsledky lékařských testů nějak vyrovnat, bohužel na tato zranění trpí a netěší nás, že jsme takového hráče ztratili v souboji o záchranu až do konce sezóny," netají se svými obavami Roy. Kromě Faeho postrádá Roy také dlouhodobě zraněného Davida Hellebuycka.

Auxerre drželo v poslední době jednu velmi nelichotivou sérii. Včetně pohárových zápasů totiž nedokázalo až do minulého kola zvítězit šestnáctkrát v řadě, naposledy se radovalo z výhry 14. listopadu proti Rennes! Trenér Jean Fernandez nehlásí žádná nová jména na marodce, a tak je druhá výhra v řadě proti oslabenému soupeři rozhodně reálnou možností.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RC Lens - Toulouse FC  (sobota 19:00)
Sobotní setkání mezi Lens a Toulouse jde v nadsázce pojmenovat soubojem nevyhrávajících. Domácí, kteří jsou naplno namočeni do záchranářské bitvy a momentálně jsou jedním z týmů, který v ruce drží černého Petra, vyzvou Toulouse - tedy tým, který čtyřikrát v řadě prohrál.

A podle hostujícího kouče Casanovy tým ztratil chuť hrát, protože v letošní sezóně nemá kromě lepšího umístění v tabulce už čeho dosáhnout. "Myslím, že nám chybí osobnost, která by v nerozhodných zápasech celé mužstvo strhla. Máme velmi mladý, nezkušený tým. Každopádně mužstvo je složené dobře, je jen otázkou času, kdy zase budeme vyhrávat," řekl lodivod hostů Casanova.

Lens, které je na předposledním místě tabulky sice dává hlasitě najevo, že se v posledních týdnech zlepšilo, objektivně lze však říci, že se to na výsledcích příliš neprojevuje. "K pokroku došlo v záloze, zlepšili jsme držení míče i obrannou činnost," řekl kouč Boloni. Upozornil však, že Toulouse nebude lehkým soupeřem: "Je to tým, který velmi dobře hraje ve středu hřiště. I přes nepříznivé výsledky z poslední doby zápas s nimi nebude jednoduchý."

Domácím bude chybět pouze Quedrue, hosté postrádají Vidala a potrestaného gólmana Valverdeho, který se nechal v závěru minulého zápasu v 90. minutě vyloučit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.85 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Arles-Avignon - FC Lorient  (sobota 19:00)
Dny Arles v nejvyšší francouzské soutěži už jsou sečteny. Tým po nadějných remízách v minulém kole zcela propadl na hřišti Lyonu a navíc se mu vzdálili soupeři z dolních příček tabulky.

Naděje na záchranu domácího týmu je mizivá, na první nesestupovou příčku mužstvo ztrácí už úctyhodných osmnáct bodů. Arles navíc srazil výkon z posledního týdne, když prohrálo v Lyonu vysoko 5:0. O tom, že jsou domácí jedním z nejslabších týmů v Ligue 1 posledních let svědčí i statistiky. Například ta o obdržených gólech říká, že padesát gólů za 26 zápasů obdržel nějaký klub naposledy v sezóně 2003/04. A kdo že byl tím týmem? Ano, tipujete správně - Arles. To tehdy sestupovalo se ziskem pouhých 11 bodů.

Lorient už v podstatě nemá o co hrát. Z momentální osmé pozice to má daleko na pohárovou Evropu, na zónu sestupu má zase dostatečný náskok. To si však nemyslí útočník hostů a ostrostřelec ligy Gameiro, podle kterého je Evropská liga stále na dosah. "Doma máme respekt, ale na soupeřových hřištích nám chybí sebevědomí. A to nás potom stojí body, které nám na vyšší příčky schází."

Hosté jsou druhým nejhorším týmem Ligue 1 co se týče venkovních zápasů. Získali z nich pouhých devět bodů.

Více než se Lorient zajímá o evropské poháry se o Gameira zajímají ostatní kluby nejen z Ligue 1. Kanonýra, který v sezóně zatím nastřílel 15 branek, by do svého týmu chtěli Bordeaux, Lyon a PSG, potichu o sobě dala vědět i Valencia a Juventus. "Vím, které mužstva se o mě zajímají a které ne. Každopádně teď se soustředím jen na Lorient. Pozornost jiných celků mě však motivuje," řekl Gameiro.

V domácím dresu se zřejmě neobjeví Germany a Diawara, které trápí zranění. Hosté postrádají Doukoureho, Ioaneeho a Sunua.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.30 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Rennes - Olympique Marseille  (pátek 21:00)
Netradičně v pátek začne další kolo nejvyšší francouzské soutěže, ve kterém na sebe narazí Rennes a Marseille. A utkání by nemělo postrádat kvalitu, narazí totiž na sebe druhý a čtvrtý tým tabulky.

Domácí jsou v oslnivé formě, vyhráli posledních pět utkání, ve kterých obdrželi jedinou branku. Při chuti je i útočník Montaňo, jež dal v posledních čtyřech zápasech tři góly a je nejlepším střelcem mužstva. A do třetice pochvala pro domácí tým - Rennes má totiž nejvíce (14) vítězství v celé Ligue 1.

Avšak ani hosté nemají sezónu rozehranou špatně. Marseille venku obdržela pouhých dvanáct branek, což je nejméně v soutěži. Tým vyniká i v disciplinovanosti, na hřištích soupeřů dostal pouhé čtyři žluté karty. A v posledních pěti vzájemných zápasech s Rennes neprohrál. Lze tedy očekávat více než zajímavé měření sil.

Útočník hostů Gignac se domnívá, že pokud to jeho tým myslí s útokem na trofej pro vítěze ligy vážně, měl by zvítězit. "V Rennes musíme vyhrát. Minulý týden proti Lille jsme ztratili body a teď je musíme získat zpět. Ale v Rennes to bude těžké, budeme muset dobře bránit i skvěle útočit," řekl forvard Marseille.

Zcela nefotbalové věci ale musí řešit útočník Marseille Brandao, kterého zatkla policie za údajné sexuální napadení. Brandao byl propuštěn na kauci a podle posledních zpráv údajná oběť své obvinění stáhla. Jak se tedy bude situace dál vyvíjet, ukáže až čas.

Tato událost však hostům příliš neprospěla: "Je jasné, že to narušuje atmosféru v týmu. A před těžkým zápasem v Rennes to opravdu není ideální," řekl nazlobeně kouč Deschamps a pokračoval: "Byl bych rád, kdybych takové záležitosti nemusel řešit," dodal lodivod Marseille.

Obě mužstva jsou v užším okruhu kandidátů na mistrovský titul. Kdo se k němu více přiblíží, ukáže až páteční vzájemné měření sil.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Douchez; Danze, Mangane, Kana Biyik, Theophile Catherine; Leroy, Tettey, Mandjeck, M'Vila; Boukari, Montaňo
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda; Heinze, Fanni, Diawara, M'Bia; Kabore, Cisse, Gonzalez; A. Ayew, Rémy, Brandao.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.00 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC261310345:2549
2.Stade Rennes26147531:1849
3.Olympique Lyon26129544:2545
4.Olympique Marseille26129537:2345
5.Paris Saint-Germain26128639:2644
6.Montpellier HSC26108821:2438
7.Girondins Bordeaux26910735:3137
8.FC Lorient261061032:3136
9.FC Sochaux261051140:3135
10.AS Saint-Étienne2698933:3335
11.Stade Brestois2698927:2835
12.Toulouse FC261031327:2933
13.Valenciennes FC26711830:2732
14.SM Caen26881029:3632
15.OGC Nice26791017:2730
16.AJ Auxerre26514730:3329
17.AS Nancy-Lorraine26851327:4129
18.AS Monaco26414825:2826
19.RC Lens265101124:4025
20.AC Arles-Avignon26181713:5011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (41)

Přidat komentář
Godwinson

MARSEILLE! Dnes musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

hlavně ať Rennes ztratí

Reagovat
domingo

Tady padne maximalne 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

do sítě marseille

Reagovat
božský John

čau

Reagovat
Langi

ani jeden "bohužel"

Reagovat
domingo

Co se to v tom Nantes delo?

Reagovat
smazaný uživatel

Po vstřelení golu se většina z obou tymu začla dohadovat a rozhodčí to takhle řešil ale žadnej Gattuso ani styl Petržela nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo Ty kravo, to bylo nadherny

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo úžasný , takové dělo , škoda jen, že to tam nespadlo, možný gól kola by to nejspíš byl

Reagovat
Godwinson

Údajně je blízko dohoda Marveaux - Liverpool. Ten kluk je snad blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať jde.

Reagovat
Godwinson

Já mu přeju nějakej velkej klub. Problém je, že s jeho zdravím by to mohl být fatální omyl a jeden z posledních hřebíků do rakve jeho kariéry.

Reagovat
domingo

Predpokladane sestavy na dnesek:

Arles: Planté - J.-A. Fanchone, Laurenti, Pavon, Abenzoar - Meriem, Soro, Ayasse, Rocchi - Kermorgant, D. N'Diaye.

Lorient: Audard - Baca, Bourillon, Ecuele-Manga, Morel - Amalfitano, Romao, Mvuemba, S. Diarra - Gameiro, Kitambala.

Lens: Runje - Démont, Yahia, Touré, Bédimo - Kovacevic, S. Sow - Maoulida, Roudet, Eduardo - Jemaa.

Toulouse: Ahamada (ou Vidal) - Congré, Fofana, Cetto, M'Bengué - E. Capoue - Sissoko, Sirieix, Devaux, Tabanou - Tafer.

Nice: Ospina - K. Coulibaly, Civelli (ou Mabiala), Pejcinovic, Clerc - Digard - Mouloungui, Sablé, Ben Saada, Mounier - Ljuboja.

Auxerre: Sorin - Chafni, Dudka, A. Coulibaly, Grichting, Sidibé - Ndinga - Oliech, Contout, A. Traoré - Jelen.

Nancy: Gregorini - Chrétien, Loties, Andre Luiz, Lemaitre - Féret, S. Diakité, N'Guemo, Brison - Hadji (ou Vahirua), Jeannot.

Caen: Bosmel - Inez, Sorbon, Heurtaux, Tafforeau - Marcq, Yatabaré - Mollo, Nivet, Morel - El-Arabi.

Sochaux: Richert - Josse, Perquis, Faty, Dramé - Sauget, Boudebouz, M. Martin, Carlao, Maurice-Belay - Maïga.

Lyon: Lloris - Réveillère, Diakhaté, Lovren, Kolodziejczak - Toulalan, Källström - Bastos, Pjanic, Lisandro - Gomis.

Stephanois: Janot - Ebondo, Bayal, Monsoreau, Bocanegra - Payet, Batlles, Alonso, Matuidi, Sako - Rivière.

Brestois: Elana - Daf, Baysse, Kantari, Ferradj - Ngoyi - Poyet, Licka, Grougi, Soumah - L. Touré.

Reagovat
Godwinson

Dnes jsem na vás v tom záchranářském duelu zvědavej :)

Reagovat
domingo

Ja si vsadil 1, ta sestava je priserna.

Reagovat
Langi

Gomis, Lisandro paráda

Reagovat
Godwinson

Jenda Koller

Reagovat
Godwinson

Sochaux doma zatim velká bída, co tak koukám.

Auxerre nakonec opravdu v té mizerné sestavě, navíc Équipe jim přisoudil rozestavení 5-3-2 ,), což asi nehrajou, ale tam to hraje pro Nice.

Reagovat
domingo

Allez les Merlus

Lorient, ASSE udrzet, Auxerre pridat, Caen otocit!

Reagovat
Godwinson

Až na ty Štěpány. Payet jenom sedí, že by vedení zase trucovalo?

Reagovat
domingo

Proc az na Stepany? Co by Brest delal nad nima

Reagovat
Godwinson

V dlouhodobém hledisku nic, v krátkodobém by to znamenalo to, že Štěpáni přišli o body, což by bylo pozitivní :)

Reagovat
smazaný uživatel

Miraleeem

Reagovat
Godwinson

ARLEEEES!!

Lens

Reagovat
domingo

Lorient koukam zpatky ve forme - je jedno, na kterou stranu goly padaji, hlavne ze padaji Snad to jeste urvou na 4:3. Ale i tohle je lepsi nez ty nudny bezbrankovy plichty.

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
Godwinson

Když se zohlední nevyzpytatelnost PSG a absence Spahiće, může to skončit od 4:0 až po 0:1, tipuju něco blížícího se tomu prvního výsledku, preventivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Valenciennes, Montpellier a Bordeaux

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Skoda, ze odpoledni zapasy stravim ve vlaku, ale snad se mi vecer podari nekde naladit PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Monacu dnes přeju minimálně plichtu, kdo by to byl řekl.

Reagovat
Godwinson

Monaco

Reagovat
SunFells

Sow

Reagovat
Godwinson

Kde sleduješ?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Godwinson

Koukám Lille hodně ofenzivně, a žádná sláva.

Reagovat
Godwinson

Smutný, jsem to přivolal.

Reagovat
Godwinson

Jinak koukám na sestavu Monaca Ztělesněná ofenzíva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele