Ligue 1 - preview 24. kolo

02.02.2018, 09:50, aktualizováno 04.02.2018, 08:42
Previews
Na večerní šlágr se těší fanoušci francouzského fotbalu, od devíti hodin se proti sobě postaví AS Monaco a Olympique Lyon. Odpoledne budou měřit síly Rennes s Guingampem, dnes se hraje také duel Caen - Nantes...
Stade Rennes - EA Guingamp  (neděle 15:00)
Ve 24. kole nejvyšší francouzské ligy změří síly domácí Rennes, nacházející se na devátém místě s desátým Guingamp. Oba celky od sebe děli pouhé dva body.

Rennes se představilo v posledním kole do půdě Dijonu, kde tým těsně prohrál 1:2. V případě výhry mohou domácí pomýšlet na posun v tabulce až na sedmé místo.

Guingamp si v posledních třech zápasech nepřipsal ani jeden bod. Minulý týden nestačil na domácím hřišti na tým z Nantes a prohrál 0:3. Před patnáctým St. Etienne mají hosté pouze dvoubodový náskok.

V posledním vzájemném duelu zvítězil Guingamp 2:0, a to i díky vyloučení Khazriho, který během minuty obdržel dvě žluté karty.

"Tyto tři body budou stejně důležité jako v jiném derby s Nantes. V každém domácím utkání můžeme vidět obrovské úsilí, které ze sebe vydávají fanoušci. Musíme je uspokojit a předvést dobrý výkon. V derby se musí hrát na vítězství," říká domácí trenér Sabri Lamouchi.

Domácímu týmu v neděli odpoledne nepomohu Diallo a Sakho. Hosté přijedou bez Camary, Petriće a k dispozici není ani Angoua, hrát naopak může čerstvá posila z Lyonu Clément Grénier.

Nejlepším střelcem hostů je Jimmy Briand, který si doposud připsal šest přesných zásahů. Na druhé straně je nejlepším střelcem svého týmu se stejným počtem gólů Wahbi Khazri.

Rennes doma s Guingampem v Ligue 1 neprohrálo téměř čtyři roky, svému konkurentovi al má co vracet, na podzim na jeho půdě padlo 0:2.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.46 - 4.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SM Caen - FC Nantes  (neděle 17:00)
Předposlední zápas 24. kola se bude hrát na stadionu Caen, které přivítá Nantes. Domácí jsou na třináctém místě, Nantes je na tom podstatně lépe a aktuálně mu patří pátá příčka.

Domácí vyhráli z posledních devíti zápasů pouze jedinkrát a pomalu se propadají tabulkou. S patnácti vstřelenými góly se tým řadí k nejméně produktivním mužstvům. Caen musí nutně začít bodovat, pokud se nechce dostat do sestupového pásma.

Na marodce Caen se nacházejí zranění Armougom a Mbengue, karetní trest si musí odpykat Guilbert.

Ani Nantes nezdobí velká střelecká forma. Ve dvaceti třech zápasech vstřelilo dvacet dva gólů. V posledním kole zvítězilo na půdě Guingampu 3:0. Tým ztrácí na čtvrtou pozici, zaručující postup do Evropské ligy, deset bodů.

Nantes k bodům z Caen nepomůže distancovaný obránce Lucas Lima, mimo hru je nemocný Préjuce Nakoulma a se stehenním svalem laboruje Chidozie Awazien.

Z posledních pěti vzájemných duelů vyhráli čtyřikrát Nantes. V tom posledním rozhodl o třech bodech v 73. minutě Andrei Girotto.

V domácím týmu je nejlepším střelcem Ivan Santini, jenž si připsal sedm přesných zásahů. Na druhé nejvíce gólů vsítil Emiliano Sala, a to osm.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.03 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Monaco - Olympique Lyon  (neděle 21:00)
Důležitý souboj o druhou příčku spolu svedou Lyon a Monaco, celky, které se zatím marně snaží držet s vedoucí Paříží. Především hosté potřebují napravit poslední porážku na půdě Bordeaux, oba dva přitom chtějí zareagovat na páteční vítězství Marseille nad Métami. V letošních dvou vzájemných zápasech uspěli Les Gones.

Lyonský stratég Bruno Génésio nebyl po posledním výkonu svého týmu vůbec spokojený. Prohra u Atlantiku přitom přišla na řadu v docela nečekanou chvíli, konkrétně po celkově šesti výhrách a jedné remíze napříč všemi soutěžemi. "Musíme to utkání brát jako ponaučení před těmi dalšími, které nás čekají," vzkazoval své kabině.

Aktuální soupeř přitom představuje pro OL papírově ještě silnějšího protivníka, byť Monaco nedávno skolil na jeho hřišti v rámci Coupe de France. "Nepotřebujeme vždy roztrhnout všechno na kusy, ale měli bychom mít takový přístup v hlavách. Abychom získávali výsledky, musíme respektovat základní zásady," dodával Génésio.

Hostům se letos na venkovních půdách nesmírně dobře daří, hned šestadvacet bodů získali právě na nich. Z dvanácti případů si odváželi všechny body hned osmkrát a pouze dvakrát odjížděli s prázdnou. Chybět by jim měl pouze vykartovaný Lucas Tousart, takže je dost pravděpodobné, že Nabil Fekir bude hrát více ze středu pole.

Knížecí klub před týdnem uhrál v Marseille cennou remízu, následně pak potvrdil slušnou formu proti Montpellieru v Coupe de la Ligue a postoupil až do finále. Domácí trenér Leonardo Jardim má přece jenom o poznání větší starosti s absencemi. Jorge, Diego Benaglio a Adama Diakhaby by neměli nastoupit, otazník visí nad Thomasem Lemarem.

Právě o posledně jmenovaného usilovali jiní zaměstnavatelé z anglické Premier League, vypadá to ale, že Francouz pro jaro zůstane věrný Monacu. "Nic nového vám o Lemarovi neřeknu. On vždycky věděl, co jsme po něm požadovali a chtěli. Kdybych měl u týmu zůstat deset let, chtěl bych i na těch deset let právě jeho," říkal portugalský stratég.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.56 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Lille OSC - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
PSG si bude chtít proti Lille udržet jedenáctibodový náskok na nejbližší pronásledovatele. Nicméně LOSC pod vedením Christopha Galtiera nebude chtít dát nic zadarmo.

Pařížský celek už bere tento duel také jako přípravdu na Real Madrid, který na něj v polovině února čeká v osmifinále Ligy mistrů. Do té doby se ještě Emeryho tým utká se Sochaux v Coupe de France a v Ligue 1 s Toulouse. Miliardářský klub má však dostatečně široký kádr na to, aby španělský kouč síly v náročné zápasové zátěži rovnoměrně rozvrhnul.

"Všechno to jsou důležitá utkání. Hráči na Real ještě nemyslí, i když je fakt, že postoupit v Lize mistrů je pro nás velice podstatným cílem. Nejlepší způsob, jak se na takový duel připravit, je vyhrát všechny ty, které mu předcházejí. V Lille to bude hodně specifický zápas. Mají krásný stadion, nového kouče, se kterým se změnila taktika. A také potřebují bodovat," prohlásil Unai Emery.

Zároveň se v týdnu zastával Neymara. Největší hvězda týmu se hodně naštvala, když byl její velký kamarád Lucas Moura v lednu prodán do Tottenhamu. "Je to naprosto normální. Oba jsou kamarádi, oba jsou Brazilci a hráli spolu i za národní tým. Lucasovi přeju to nejlepší. Je to výborný hráč, který má na to být lídrem. A proto si myslím, že mu ten přestup prospěje. Rozhodně má velkou šanci v Tottenhamu ještě fotbalově vyrůst. Neymar je inteligentní hráč, který ví, jak motivovat spoluhráče a co je nutné udělat pro úspěch mužstva. A že ve čtvrtek netrénoval? To bylo proto, že se na předchozím tréninku lehce zranil," odhalil šestačtyřicetiletý trenér.

Na toto střetnutí by ovšem měl být připravený. Stejně jako Edinson Cavani, nově nejlepší střelec v historii PSG. Famózní útočné trio však nebude kompletní. Kylian Mbappé totiž nesmí nastoupit kvůli trestu za karty. Jeho místo zaujme Ángel Di María. Do hry se vrací Dani Alves a ve středu záložní řady by mohl Thiaga Mottu nahradit Lassana Diarra.

Lille má za sebou dva mače proti Strasbourgu. Ten v rámci Coupe de France se nevydařil, na rozdíl od toho ligového, kde Galtierův tým dokázal vyhrát. "Jsem šťastný a zároveň musím dodat, že je to docela úleva. Na to vítězství jsme se docela nadřeli a nejinak tomu bude až do konce sezony. Na hráčích bylo vidět, že chtějí o body bojovat, což je důležité i vzhledem k dalším kolům. Necítíme se být pod tlakem," prohlásil odhodlaně bývalý lodivod ASSE.

Z jeho svěřenců se patrně ani na lavičce náhradníků neobjeví trojice Kévin Malcuit, Thiago Maia a Adama Soumaoro. Rominigue Kouame je zraněný, Yassine Benzia vykartovaný. Minulé střetnutí výtečně vyšlo Anwaru El Ghazimu, takže se s největší pravděpodobností ukáže v základní sestavě. Galtier totiž i proti takto silnému soupeři hodlá vyrukovat s rozestavením 4-3-3.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 23.00 - 8.93 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Amiens SC - AS Saint-Étienne  (sobota 20:00)
Ani náhodou nemohlo být St. Étienne spokojeno s podzimní částí sezóny, a tak se vedení klubu rozhodlo pro přivedení hned několika posil. Pokud by navíc dokázalo chytit šňůru slušných výsledků, mohlo by ještě teoreticky zabojovat o evropské poháry. V tuhle chvíli však bojuje o záchranu a jedním z jeho soupeřů je také Amiens.

Yann M'Vila, Paul-Georges N'Tep, Neven Subotič a ostřílený obránce Mathieu Debuchy rozšířili řady Les Verts během zimního přestupového období. Do toho se z hostování vrátil Oussama Tannane i Robert Berič. Na druhou stranu se klub rozloučil s Florentinem Pogbou, Alexanderem Söderlundem, Loïsem Dionym, Bryanem Dabem a Léem Lacroixem.

Jestli byl v Ligue 1 na trhu s hráči někdo opravdu hodně aktivní, byl to zkrátka hostující celek, jemuž na začátku sezóny nevyšla sázka na Óscara Garcíu, jenž nahradil dlouholetou modlu Christopheho Galtiera, a pod velením Jeana-Louise Gasseta se chce za každou vymanit z krize. Ani zdaleka nehodlá okupovat jen příčky v dolní polovině tabulky.

Po dvou ligových porážkách v Métách a Nice a následném vypadnutí z Coupe de France na půdě Troyes zabral ASSE alespoň před týdnem a porazil Caen. "Byla to úleva, obzvláště když se podíváte na výsledky ostatních týmů pod námi. Ještě před měsícem jsme byli ztraceni. Potřebovali jsme být trpěliví, protože náš protivník zalezl dozadu," říkal Gasset.

Postupně by měl st. étiennský stratég zapojit nové tváře, takže v obraně zřejmě nastoupí Subotič i Debuchy, v záloze pak znovu M'Vila a vepředu také N'Tep, jehož start je ale přece jenom kvůli zdravotním problémům v ohrožení. "Hodně jsme s nimi pracovali. Měli jsme teď týden, abychom svou práci ještě zintenzivněli," ujišťoval Gasset.

Amiens je na tom jen o bod hůře než jeho nynější sok, v uplynulých třech kolech získal čtyři body a stále se mu daří držet se od sestupových pozic. Od osmnáctého Troyes ho ovšem dělí jen nepatrný rozdíl, ostatně jako St. Étienne. Před týdnem svěřenci trenéra Christopheho Pélissiera padli svým nejobvyklejším způsobem. Tedy o branku.

Bongani Zungu a Danilo Avelar, to jsou jediné dvě možné absence na straně domácích. Jinak si Pélissier v podstatě nemůže stěžovat na nějakou širokou marodku. "V útoku jsme nebyli vůbec dobří. S takovou hrou nemůžeme venku zvítězit," zlobil se po minulém kole v Angers. "Prohrát, aniž byste pro to něco udělali, je nejvíc frustrující pocit."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.14 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Montpellier HSC - Angers SCO  (sobota 20:00)
Dříve téměř neprostupná obrana MHSC inkasovala v posledních pěti utkáních hned jedenáct branek. Zápas s Angers by ale vzhledem k útočné produktivitě obou celků klidně mohl rozhodnout jeden jediný gól.

"Hráli jsme venku proti obrovsky silnému týmu. Není pochyb, že těch branek z posledních dvou duelů bylo až příliš. A když už jsme se dostali do dobrých příležitostí, chyběla nám přesnost. Pak jsme nechávali otevřená zadní vrátka, čehož tak kvalitní fotbalisté dokážou využít. Neymar je velice chytrý hráč, protože dokáže protihráče vyprovokovat a natáhnout na sebe, čímž uvolňuje prostor pro ostatní. Je to vynikající talent," nechal se slyšet Michel Der Zakarian.

Prakticky to samé, tedy jistou zbrklost v ofenzivě, vytýkal arménský kouč svému týmu i po semifinále Coupe de la Ligue proti Monaku. Je tedy jasné, že finále této soutěže si zahraje knížecí klub proti PSG. La Paillade mají šanci akorát v Coupe de France, kde je čeká osmifinále s Lyonem. V Ligue 1 to zatím stále stačí na výbornou sedmou příčku.

Trenérovi jsou navíc k dispozici kompletně všichni svěřenci. Jeho protějšek Stéphane Moulin bude patrně postrádat akorát Ludovica Butelleho, který začal s týmem trénovat teprve během týdne, a Romaina Thomase. Z Arsenalu přišel hostovat talentovaný Jeff Reine-Adélaïde, od čehož si na severozápadě Francie hodně slibují, avšak dvacetiletý záložník si na svůj start bude muset ještě počkat.

SCO nefiguruje už ani v jednom z pohárů, takže se může soustředit na ligu, kde se zatím prezentuje velice rozpačitými výkony. Naposledy se ale podařilo udolat Amiens, což kouč Moulin okomentoval následovně: "Takticky jsme ten zápas sehráli na výbornou. Prakticky po celou dobu jsme ho kontrolovali a soupeři jsme nedali skoro žádný prostor. Rozhodně jsem spokojený." Bude moci něco podobného prohlásit i po střetnutí s Montpellierem?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.17 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - Toulouse FC  (sobota 20:00)
Nice hodlá odčinit zaváhání s Metami. Podruhé během měsíce bude soupeřem Toulouse, kterému má tým Luciena Favreho co oplácet.

TFC mu totiž připravilo brzké vypadnutí z Coupe de France. Nutno dodat, že samo se v této soutěži příliš neohřálo, protože hned v následujícím kole vypadlo s druholigovým Bourg-en-Bresse Péronnas. Chuť si sice mírně spravilo proti Troyes, avšak soupeř hrál skoro celých devadesát minut o deseti. Na výstup ze sestupové zóny to stejně nestačilo.

"Je to obrovská úleva. Tohle vítězství jsme si zasloužili. Tenhle kádr má rozhodně bojovného ducha. Yaya Sanogo v poslední době nepodával optimální výkony, ale je to skvělý fotbalista a jsem rád, že se mu daří, zvlášť vezmu-li v potaz fakt, z jakých poměrů pochází. Ten tlak cítíme, nicméně snažíme se zůstat v klidu. Jsem rád, že jsem první zápas mohl odehrát na vlastním stadionu. Podporu našich příznivců jsem celou dobu cítil," prohlásil nový kouč Mickaël Devébe.

Z jeho nových podřízených nenastoupí akorát vykartovaní Issiaga Sylla a Issa Diop. Dojde tedy na další změny v obranné linii. Mimo jiné by mohl začít v základní sestavě Francois Moubandjé, což je něco, co se nestalo od listopadu. Do hry se vrací Christopher Jullien a Max Gradel, což jsou zkušení hráči. Ale otázka zní, jestli to bude stačit na Nice.

"To utkání jsme začali relativně dobře a mohli jsme skórovat. Co se stalo potom, bylo hodně překvapivé. Nemyslím si, že bylo nutné udělit červenou kartu. Pak jsme rychle podruhé inkasovali. Chyběl nám pohyb. Mario Balotelli sice dal gól, ale rozhodně dovede podávat ještě lepší výkony. V posledních týdnech vinou zranění moc netrénoval a ani on neumí dělat zázraky," hodnotil Lucien Favre.

Bývalý italský reprezentant však minule stihnul kromě branky také žlutou kartu, což znamená, že proti Toulouse bude stát. To samé platí i pro Pierra Lees-Meloua. Do hry by se tedy při jeho absenci měl dostat Jean-Victor Makengo. Christophe Jallet už s týmem trénuje, ale na oba poločasy to zřejmě ještě nebude. Dále nebudou k dispozici Le Bihan, Lusamba, Souquet, Cyprien a Le Marchand. V útoku by se tedy měla představit nová akvizice Ihsan Sacko, přičemž Alassane Pléa si asi stoupne až na hrot.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.57 - 4.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - Girondins Bordeaux  (sobota 20:00)
Ještě před třemi týdny se Bordeaux nacházelo v hluboké výsledkové krizi. A ačkoli někteří hráči z rozhádané kabiny nesouhlasili s odvoláním trenéra Jocelyna Gourvenneca, paradoxně se po jeho odchodu začalo hostům opravdu dařit. Svou dobrou formu by zcela určitě chtěli potvrdit ve Štrasburku, jemuž mají z prosince rozhodně co oplácet.

Les Girondins vyhráli hned třikrát z uplynulých čtyř kol a z ničeho nic se vyhoupli do horní poloviny tabulky. A to přitom skolili venku Nantes, bojující letos o evropské poháry, a také Lyon, jemuž naposledy nasázeli tři branky. "Pro naši budoucnost je velmi důležité, že jsme hráli tak, jak jsme hráli," mnul si ruce trenér Gus Poyet.

Ten se po svém příchodu do klubu s týmem teprve ještě seznamuje, možná že ale právě jeho myšlenky jsou přesně to pravé ořechové. "První poločas byl lepší, než jsem i sám já doufal," hodnotil Poyet. "Když jsme dali první gól, atmosféra byla elektrizující. Na konci zápasu jsem hráčům řekl, že spolu někam vyrazíme a půjdeme se najíst. Platil jsem já."

FCGdB je evidentně v dobrém rozpoložení, a to je určitě nemilá zpráva pro Štrasburk, který právě na podzim využil tehdejší bídné morálky celku od Atlantiku a překvapivě hladce ho porazil o tři góly. Teď ho tak zřejmě čeká daleko těžší zkouška, přitom po čtyřech porážkách v uplynulých pěti ligových kol by určitě potřeboval zabrat.

Zatím mužstvo trenéra Thierryho Laureyho drží odstup od sestupového pásma, kdyby však pokračovalo v nastoleném trendu, asi by do něj brzy zabředlo. "Lille před týdnem nebylo lepším mužstvem než my," vracel se k poslednímu utkání domácí stratég. "Byli jsme v některých momentech hodně nekoncentrovaní. A to mi opravdu leží v žaludku."

Le Racing nebude mít k dispozici vykartovaného Anthonyho Goncalvese ani Dimitrie Liénarda, chybět navíc možná bude kvůli zdravotním problémům stále Bakary Koné. Bordeaux získalo do svých řad novou posilu v podobě Martina Braithwaita, ten se ale v základu asi ještě neobjeví, jinak je nově suspendovaný Otávio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.22 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Marseille - FC Metz  (pátek 20:45)
Marseille stačí uhrát v páteční předehrávce čtyřiadvacátého kola Ligue 1 alespoň bod, aby se minimálně do nedělního večera prokousala na druhé místo, proti posledním Métám jí ale pochopitelně velí vyhrát. Jejich soupeř, který byl ještě na začátku prosince odepisován k jasnému sestupu, však nevykazuje v posledních týdnech úplně špatnou formu.

Pouze jednou jedinkrát OM padl během uplynulých osmnácti kol, z toho hned dvanáctkrát zvítězil, a tak v tomhle souboji bude jednoznačným favoritem. Před týdnem sehrál velký šlágr proti Monacu a uhrál konečnou remízu. "Potřebujeme být schopni vyhrát, abychom vyvinuli tlak na ostatní, co se otázky druhé pozice týče," uvědomoval si kouč Rudi García.

Na podzim dopadl duel v Métách jednoznačným vítězstvím o tři branky ve prospěch Garcíova mužstva, přesto domácí lodivod nyní neočekává jednoduché střetnutí, byť všechny indicie směřují k jeho dalšímu triumfu. "Je to potencionální zápas blbec. Potřebujeme ukázat, že tabulka nelže. Musíme do toho dát vše, a když to uděláme, budeme v pohodě," říkal.

Ještě po šestnáctém kole měli hosté na kontě pouhé čtyři body, od té doby ale zabrali a jasně všem naznačili, že se o záchranu ještě poperou. V tuhle chvíli ztrácejí na sedmnácté Lille sedm bodů. "Pořád se jim může podařit udržet se," myslí si García. "Prohráli jen dvakrát v posledních osmi utkáních, mají dobrou formu, ale to také my."

Před týdnem se podařilo Métám porazit i vždy nepříjemné Nice, navíc pokračují také v Coupe de France. Ani náhodou tak nepatří aktuálně k tomu nejhoršímu, co by měla francouzská liga nabídnout. "Byl to dobrý výsledek. Ale někdy musíme bodovat také venku. Tohle střetnutí musí sloužit k tomu, abychom náš progres potvrdili," uvedl trenér Frédéric Hantz.

Georges Mandjeck, Danijel Miličevič a Farid Boulaya, to jsou dosavadní tři hostující posily. Hantze však trošku zamrzelo, že se ještě nepodařilo přivést Lamineho Saného ani Aliho Ahamadu. "Rád bych podepsal více hráčů. Tým, který mám k dispozici, se s tím musí vypořádat a poprat se, aby se Méty udržely," zakončoval.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.24 - 11.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain23192272:1759
2.Olympique Lyon23146352:2548
3.Olympique Marseille23146347:2448
4.AS Monaco23145453:2447
5.FC Nantes23114822:2137
6.OGC Nice23104929:3334
7.Montpellier HSC23710620:1931
8.Stade Rennes23941028:3231
9.Girondins Bordeaux23851027:3229
10.EA Guingamp23851024:3229
11.Dijon FCO23841133:4628
12.Racing Strasbourg23761028:3927
13.SM Caen23831215:2627
14.AS Saint-Étienne23751122:3826
15.Amiens SC23741220:2525
16.Angers SCO23510826:3225
17.Lille OSC23741221:3425
18.ES Troyes23731322:3224
19.Toulouse FC23651221:3223
20.FC Metz23531520:3918
Zbývající zápasy
20.02. 18:30ES Troyes - Dijon FCO

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (31)

Přidat komentář
Gedofrey

Gustavo nechybí, tak snad tři body. A v neděli Monaco - Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám nějaký zvlastni pocit že to 3 body nebudou. Metz posílili a nabírají formu.

Reagovat
ManUnited

musej mám v tom peníze

Reagovat
Ferguson6

Tak Metz by mohol prekvapiť a potvrdiť rastúcu formu... Záchrana sa priblížila, ale zároveň je už málo zápasov na to sa k nej vyhrabať.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, proc takovy zapas je dneska v tv? To jako nemohli dat na predehravku Caen nebo Stras? Cim je jako tento zapas zajimavejsi? Vzdyt bude hotovo po 35. minutach

Reagovat
Seydou Doumbia

Uvidíme. Já zase nechápu, proč dávají v pátek jako předehrávku zápas týmů mezi kterými je tak brutální rozdíl v kilometrech. Totálně na prd. Lille-PSG nebo Rennes-Guingamp jsou blízko. Zbytek jak jsem koukal je mezi 450-850 km. Tohle by taky mohli domyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prispevek musi vypadat divne po takovem vysledku

Reagovat
Ferguson6

Ten komentátor na Sport1 by sa mohol naučiť ako sa vyslovuje Marseille... Nedá sa to pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

To komentuje Rom, ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

jak to čte?

Reagovat
Ferguson6

Už si to presne nepamätám, ale myslím, že to čítal "Marsejl" alebo možno trochu inak ale to L na konci ma strašne iritovalo a raz to povedal asi 5x v priebehu 30 sekund, to som musel vypnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny napinavy zapas, presne podle prepokladu Jeste, ze dneska vysila ES de Dortmund

Reagovat
Stannis Baratheon

Thauvin, Thauvin, vytáhl Marseille z hauvin.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tolik golu nepadne v patek uz nikdy

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
pepinho2

Keita tyhle červený po 2 žlutých, kdy 1 je úplně zbytečná, miluju. Hloupej hráč

Reagovat
Seydou Doumbia

1 zákrok sem přehlédl ale za ten druhý zasloužil. Jinak Vida by ti řekl sve. Po žluté hraje jako by ji neměl. Ale ten alespoň není ofenzivní hráč no.

Reagovat
pepinho2

zakopnutí míče

Reagovat
Seydou Doumbia

Tohle vzdy nesnáším jak do toho 3 sekundy po odpiskani musí kopnout nebo vezmou míč do ruky a házejí je co nejvíce do vzduchu. Za to bych zabíjel.

Reagovat
pepinho2

přesně tak Tohle a sundání dresu je asi největší kravina, za co může hráč dostat žlutou, za to bych dával pokuty

Reagovat
Seydou Doumbia

Prachu mají dost proč jim trochu za kraviny nevzit má řeč. Jinak škoda jak šel Keita s dresen v ruce že ho alespoň nějakému prodavači míčů nedal ale to bych chtěl asi moc.

Reagovat
pepinho2

Taky jsem si říkal

Reagovat
Seydou Doumbia

Za toho prodavace bych se opravil ale mobil tentokrat pobavil :D

Reagovat
pepinho2

jsem si ani nevšiml, pochopil jsem to tak, jak jsem chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Sel jak vitez, no

Reagovat
Langi

Boze debilni Lyon...tohle je temer umeni

Reagovat
Seydou Doumbia

prosrat vedení 2-0 a tuším za stavu 2-2 nesebrat na hodinu hozenou rukavici v podobě přesilovky...tak z druhého místa padáme na 4 a bude to ještě boj abychom uhráli LM...nevím jak těžký máme my a ostatní los ale bude to fuška teda...

Reagovat
Langi

Dnes uplne zbytecna ztrata a darovani bodu nejvetsimu konkurentovi...co z toho ze porazime PSG

Reagovat
Seydou Doumbia

Teď by ta výhra s ASM bodla více než s PSG...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele