Ligue 1 - preview 14. kola

15.11.2008, 10:23, aktualizováno 16.11.2008, 10:08
Previews
Velká šance se naskytla Lyonu, Marseille totiž prohrála a pokud mistr vyhraje, bude vést tabulku o sedm bodů. Nečeká ho ale nic snadného, na Stade Gerland přijede třetí Bordeaux. Rennes doma přivítá AS Monaco, Nantes cestuje do Nice...
Le Mans UC 72 - Valenciennes FC  (sobota 19:00)
Poslední Valenciennes se v sobotním duelu potká s Le Mans, které okupuje 10. příčku.

Kouč Valenciennes Kombouare věří, že proti Le Mans jeho tým konečně zabere a získá tři body, ty si totiž naposledy připsal na konci srpna. Francouzský celek se potácí v hluboké krizi, z posledních deseti zápasů dokázal vydolovat pouze 3 body a v tabulce se o poslední místo dělí se Sochaux.

"Neříkám, že máme tým, který může hrát o poháry, rozhodně ale nemáme tým, který by měl být na dvacátém místě. Můžeme být šestnáctí, nebo sedmnáctí. Když ale vidím zápasy jako proti Le Havru, jsem rozčilený, že jsme nedokázali vyhrát. Je to jenom o výsledcích, a ty my bohužel nyní nemáme. Hra je sice dobrá, ale ve fotbale se hraje na góly," shrnul kouč Valenciennes Kombouare.

Domácí Le Mans ale po slušném vstupu do sezony ztrácí dech. V prvních zápasech to vypadalo na veliké překvapení, když se Le Mans drželo těsně za Lyonem, nyní ale ztrácí a propadlo se tak do středu tabulky. Le Mans prohrálo již čtyřikrát v řadě, naposledy podlehlo 1:2 Sochaux, které si tak připsalo vůbec první výhru v sezoně.

Domácí se v zápase budou muset obejít bez norského útočníka Stromstada, Sabera Ben Freje a Gregoryho Cerdana. Hostům bude v důležitém utkání chybět Rudy Mater, Siaka Tiene a Karba Bangoura.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.66 - 3.15 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Toulouse FC - Grenoble Foot 38  (sobota 19:00)
Další zajímavý duel se odehraje mezi Toulouse a nováčkem z Grenoblu. Domácí tým se pohybuje v klidném středu tabulky, hosté mají jen o tři body méně, lze proto očekávat zajímavý zápas.

Hráči Toulouse nechtějí soupeře podcenit: "Musíme být opatrní, protože Grenoble je jedním z nejlepších celků na soupeřových hřištích. Ze sedmi zápasů dokázali vytěžit dvanáct bodů. Dobře složený tým, který se opírá o několik zkušených hráčů, to je jejich síla. Určitě bude jejich cílem na našem stadionu zvítězit," varuje gólman Toulouse Carrasso.

Fotbalisté Grenoblu mají za sebou třízápasovou šňůru bez vítězství a klesli v tabulce na devátou příčku. Domácí i přes několik klopýtnutí stále drží krok s týmy před sebou, například na třetí Bordeaux ztrácí pouze dva body.

Domácí by měli být v plné síle, v týmu Grenoblu visí otazník nad startem Flacheze. O jeho případném zařazení do sestavy se rozhodně až těsně před utkáním.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.00 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Olympique Marseille - FC Lorient  (sobota 19:00)
Největší konkurent Lyonu v boji o ligový titul, Marseille, sice s přehledem v minulém kole zdolala Grenoble, jenže Lyon s Monakem také nezaváhal, a tak rozdíl mezi oběma týmy zůstal čtyřbodový. Proti Lorientu nesmějí domácí opět zaváhat, Lyon jim totiž může znovu hodně poodskočit.

Jenže Lyon nečeká vůbec lehký zápas. Hraje doma s Bordeaux, třetím týmem tabulky. Marseille určitě potěšil i fakt, že sok v úterý vypadl z Ligového poháru s druholigovými Métami.

Podle trenéra domácího mužstva Erika Geretse hraje jeho mužstvo aktuálně nejlepší fotbal v sezóně. I výsledky tomu hodně nasvědčují. Zvítězilo třikrát za sebou, v každém utkání navíc vstřelilo tři branky. Často kritizovaná defenzíva už dvakrát za sebou neinkasovala. Ačkoli je Gerets spokojený, před utkáním s Lorient své svěřence varuje. "Vrátili jsme se sice zpátky, stále je ale co zlepšovat," ví moc dobře. "Určitě hráči ví, že hrajeme lépe. Uvidíme, jak to bude vypadat po následujících dvou zápasech. Já za tým odpovídat nemůžu, všichni to uvidí na hřišti sami."

Lorient se po celou sezónu nachází spíše ve spodku tabulky. Naposledy hoši kouče Christiana Gourcuffa, který nemá jisto, zda nastoupí někdo ze sedmičky zraněných fotbalistů, prohráli doma s Nice 0:1 a spadli na patnáctou příčku. Hlavně absence důležitého obránce Sylvaina Marchala může Gourcuffa mrzet. Fabien Audard, Christophe Jallet, Yann Jouffre, Hamed Namouchi by se měli vrátit do tréninku příští týden, ale na utkání připravení zřejmě nebudou. K tomu je nejistý start i u Rafika Saifiho.

Marseille, jenž loni doma s Lorient remizovala 0:0, nemá k dispozici zraněné Koného a Mamadoua Samassu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Nancy-Lorraine - SM Caen  (sobota 19:00)
Napravit své zaváhání z pohárového zápasu chtějí fotbalisté Nancy. První příležitost mají už v sobotu, kdy na domácím hřišti hostí celek Caen.

Hráči Nancy vypadli z Ligového poháru, když nestačili na PSG a podlehli mu 0:2. Naopak v lize zvítězili ve dvou utkáních v řadě. O body obrali Valenciennes a také si připsali cenný skalp Bordeaux. Mužstvo Caen ztratilo čtyřzápasovou neporazitelnost, když o minulém víkendu prohrálo v Le Havre.

Útočník Caen Steve Savidan chce oslavit svou první pozvánku do reprezentace gólem do sítě Nancy. Do výběru Francie ho nominoval kouč Domenech pro přátelské utkání s Uruguayí. "Myslím si, že když se do reprezentace dostane hráč z týmu, který nehraje špici tabulky, tak to o něčem svědčí. Ukazuje se, že nemáme špatné mužstvo, protože moji spoluhráči mají velkou zásluhu na mé nominaci," řekl s radostným výrazem Savidan.

Domácím nebude k dispozici Malonga, který se zranil v pohárovém utkání. Jeho zranění ale není vážné a 21letý středopolař by měl být již příští týden k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.85 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AJ Auxerre - FC Sochaux  (sobota 19:00)
Souboj týmů, kterým se v průběhu týdne nedařilo. Tak by mohl znít nadpis u článku před sobotním utkáním mezi Auxerre a hosty ze Sochaux.

Hráči Sochaux sice v minulém kole dokázali poprvé v letošní sezóně zvítězit, ale stále zůstávají ohroženi sestupem na předposledním místě tabulky. Ve středu navíc vypadli z Ligového poháru, když v prodloužení podlehli nejmenším možným rozdílem 0:1 Racingu Lens.

Domácí výběr se nachází v druhé polovině tabulky, ze třinácti odehraných utkání vytěžil 16 bodů. Jeho čtyřzápasovou sérii bez porážky překazilo o víkendu až Bordeaux, které zvítězilo na svém hřišti 2:0. Ani Auxerre nedokázalo uspět v Ligovém poháru, jeho přemožitelem byli druholigoví fotbalisté z Vannes, kteří zvítězili 2:0.

Hosté ztratili ve středečním utkání Pichota, který se zranil a bude týmu chybět nejspíše až do zimní přestávky. Na seznamu marodů jsou také stále Daf, Faty, Duplus a El-Bounadi. Auxerre chybí klíčový středopolař Pedretti, který se "připojil" již k dříve zraněným hráčům - Querciovi, Berthodovi a Jelenovi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Le Havre AC - Paris Saint-Germain  (sobota 19:00)
Obě mužstva jsou před následujícím vzájemným střetnutím optimistická. Le Havre se totiž díky výhře nad Caen odpoutal od sestupových příček, PSG zase hodně povzbudilo jednobrankové vítězství proti Lille. Oba navíc můžou slavit postup do dalšího kola Ligového poháru.

Francouzský Ligový pohár byl na programu ve středu, domácí zdolali na svém hřišti silné Rennes, které je v současnosti na 4. místě Ligue 1, hosté na svém stadionu porazili Nancy 2:0. Trenéra klubu z hlavního města Le Guena určitě potěšilo, že dokázal ušetřit některé klíčové hráče základní jedenáctky.

Určitě však nemůže být spokojený s výroky svého svěřence Mateji Kežmana, jenž si veřejně stěžoval na to, že pod Le Guenem nehraje. "Když jsem se v létě dozvěděl o zájmu PSG, ani chvíli jsem neváhal. Bylo mým snem oblékat dres tohoto klubu, musel jsem za svůj cíl tvrdě bojovat a nakonec mě Fenerbahce uvolnilo na hostování. Je nemotivující, když trenér vidí, že se na trénincích snažíte, ale pak se opět posadíte na lavičku," prohlásil srbský útočník. Po těchto slovech si zřejmě v útoku znovu nezahraje. Navíc má problémy s kotníkem, a jeho start je tak ještě více nepravděpodobný.

Ani jeho konkurent na postu útočníka Guillaume Hoarau, autor šesti branek v letošní sezóně, se možná na hřiště nepodívá. Pro něho by bylo toto utkání hodně pikantní. Právě z Le Havre v létě do PSG přestoupil. "Rozmýšlím se, jestli na trávník mého druhého domova nastoupím," prožívá emotivně zápas. "Le Havre mi otevřelo cestu k profesionálnímu fotbalu. Dlužím mu hodně."

Hosté by nechtěli ze své osmé příčky spadnout. Oni už nesmí příliš zaváhat, pokud se chtějí přiblížit pozicím zaručující evropské poháry. Proti sedmnáctému Le Havre, se kterým se naposledy vítězně utkali v roce 2002, nemůžou kromě Kežmana počítat ani s Cearou. Fit by ale měl být stoper Sammy Traore. Domácí kouč Jean-Marc Nobilo nehlásí žádná nová zranění, takže základní jedenáctka by měla vypadat podobně jako ta z minulého kola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 2.85 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lille OSC - AS Saint-Étienne  (sobota 21:00)
Saint-Etienne se představí poprvé pod vedením nového kouče Perrina, zápas to ale určitě nebude jednoduchý, osmnácté Saint-Etienne totiž narazí na ambiciózní Lille.

Poté, co hosté prohráli pět zápasů v řadě, byl odvolán trenér Roussey, místo něho usedl na lavičku bývalý kouč Lyonu Perrin. Ten byl jmenován v úterý, měl tedy čtyři dny na přípravu před sobotním zápasem s Lille.

"Při prvním tréninku panovala dobrá nálada. Doufám, že se nám podaří vyhrát několik následujících zápasů, aby nám alespoň trochu narostlo sebevědomí, které je teď na bodu mrazu. Musíme začít od začátku, nemáme na vybranou. Důležité jsou totiž především body," sdělil před zápasem nový kouč hostů.

Perrin věří v sílu svého týmu, v sobotním zápase se ale bude muset obejít bez Sylvaina Monsoreaua, který problémy s achilovkou, a Geoffreye Dernise.

Lille má skvělou formu, v posledním kole sice podlehlo PSG 0:1, předtím ale drželo skvělou devítizápasovou sérii neporazitelnosti. Nyní je na sedmé pozici. Kvůli trestu se domácí nebudou spoléhat na Mathieue Debuchyho; Tulio De Melo, Franck Beria a Gregory Tafforeau jsou zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - AS Monaco  (neděle 17:00)
Rennes se po sobotních zápasech propadlo na šestou pozici, nyní se může vrátit zpět. Soupeřem bude AS Monaco...

Domácí jsou v posledních týdnech ve velké pohodě a vděčí za to především vynikající obraně. Ta v posledních osmi zápasech inkasovala jenom jednou a hned sedmkrát udržela čisté konto. Především díky tomu bude Rennes zřejmě opět bojovat o evropské poháry. Pomoci může paradoxně i vyřazení z Ligového poháru, kde byl nad síly tohoto týmu Le Havre.

"Musíme hodit za hlavu zklamání a otočit list," nabádá své svěřence trenér Guy Lacombe, který v týdnu šetřil řadu hráčů. Proti Monaku může nastoupit Olivier Thomert, mimo hru naopak jsou Patrice Luzi a Romain Danze.

Rovněž Monaco se v posledních zápasech dostalo do forma a dokonce začalo dávat i branky. Naposledy sice prohrálo s Lyonem, v předchozích zápasech ale vyhrálo 3:2 v Le Havru a doma si poradilo s Nancy (3:1).

"Bude to těžký zápas, Rennes je jedním z předních týmů," ví obránce Dario Šimič, jemuž bude záda krýt Flavio Roma. Italský brankář letos ještě nechytal, Stephane Ruffier si však zlomil ruku a bude několik týdnů chybět.

Ruffier není jediným zraněným hráčem AS, o zápas přijdou i Yannick Sagbo, Serge Gakpe, Djamel Bakar, Vincent Muratori a Distel Zola, otazníky se vznáší nad starty Alejandra Alonsa a Diega Pereze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - FC Nantes  (neděle 17:00)
Ve skvělé formě hrající Nice, které už 14 utkání za sebou až na prohraný zápas s vedoucím Lyonem neví, co je to porážka, přivítá Nantes, proti kterému se mu ale příliš nedaří. Doma nad ním zvítězilo naposledy v roce 2003 a 1996.

Domácí hrají s neuvěřitelnou lehkostí. V minulém kole porazili Lorient na jeho hřišti 1:0, předtím zdolali Paris SG stejným výsledkem, hned v úterý se radovali z postupu do další fáze Ligového poháru, když porazili Créteil bez problému 3:0. Nantes prostě nebude mít vůbec lehké něco v Nice uhrát.

Když navíc podrobně prostudujeme skóre hostů, vypadá hrozivě. Nejenže je ofenzíva skoro bezzubá a ze 13 utkání vstřelila pouhých devět gólů, ale i defenzíva, mnohdy pořádající den otevřených dveří, je druhá nejhorší v Ligue 1. "Je to pravda. Když dostaneme gól, těžko se nám vrací do zápasu," přiznal záložník Frederic Da Rocha.

"Takže klíč k úspěchu je neinkasovat. Pokud se tak ale stane, musíme na to umět reagovat," mapuje si. On i obrana si může oddychnout, že proti nim nenastoupí kanonýr Loic Remy, jenž si stále doléčuje poraněný kotník. "I tak je Nice doma strašně nebezpečně, nekompromisní. Je to jeden z předních klubů Francie," má ze soupeře respekt Da Rocha.

Jeden hráč tým nedělá, to je stále omýlaná věta. Domácí na tenhle fakt budou spoléhat, protože na marodce ani kvůli karetním trestům nechybí právě až na Remyho nikdo. Sestava by tak měla být podobná té z minulých kol proti Lorientu a Paris SG. Hosté nebudou moci hrozit chorvatským útočníkem Ivanem Klasničem, který je suspendovaný. Jeho místo tak s největší pravděpodobností zaujme Mamadou Bagayoko.
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Letizi - Diakité, Kanté, Apam, Rool - Echouafni - Faé, Jeunechamp, Mouloungui, Hellebuyck - Bamogo
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Alonzo - Moullec, Gravgaard, Pierre, Mareval - N'Daw - Da Rocha, Capoue, Faty, Bekamenga - Bagayoko
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.00 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Lyon - Girondins Bordeaux  (neděle 21:00)
Nejzajímavějším zápasem čtrnáctého kola je bezpochyby souboj prvního týmu se třetím - jedná se o vedoucí Lyon, který se utká Bordeaux. S trochou fantazie by se tento zápas mohl překřtít také po dvou výrazných hráčích obou týmů - Benzema versus Gourcuff!

Útočník Lyonu Karim Benzema na sebe upozornil již v minulé sezoně, když se mu v devatenácti letech podařilo v domácí soutěži nastřílet 20 gólů. V letošním roce dokazuje, že se minule nejednalo pouze o náhodu - po třinácti kolech má na svém kontě již osm gólů a vede tabulku střelců celé Ligue 1.

Zatímco v minulé sezoně byl Benzema bezkonkurenčním tématem číslo 1, letos se možná ještě častěji mluví o schopnostech Yoanna Gourcuffa. Tento dvaadvacetiletý záložník se v uplynulé sezoně nedokázal prosadit v nabitém kádru AC Milán a před sezonou zamířil na roční hostování do Bordeaux, kde se rozehrál k nečekaně dobrým výkonům. Jeho přihrávky a skvělé držení míče okouzlilo celou Francie a pomohlo Bordeaux k třetímu místu, ze kterého ztrácí šest bodů právě na vedoucí Lyon.

Za své výborné výkony si mladý playmaker dokonce vysloužil pozvánku do francouzské reprezentace - proti Rumunsku nastoupil od začátku zápasu a v 69. minutě dokonce vstřelil svůj první gól v seniorské reprezentaci, určil tak konečný výsledek na 2:2.

Lyon jeden den před zápasem rozpoutal ještě malou mediální válku o Gourcuffa. Trenér lídra Ligue 1 Claude Puel prohlásil, že se pokusí Gourcuffa získat za jakoukoliv cenu. Toto prohlášení ale patrně nemá moc velkou šanci zrealizovat, Bordeaux má na hráče předkupní právo a AC Milán by si po sezoně Gourcuffa rádo přivedlo zpět do prvního týmu. Jedná se tedy nejspíš pouze o taktickou bitvu...

Oba klíčoví hráči zůstali pro pohárový zápas pouze na lavičkách a Lyon se bez Benzemy nedokázal prosadit vícekrát a nakonec po výsledku 1:3 ostudně vypadl s druholigovými Métami. Jeho nedělní protivník si s druholigovým protivníkem z Guingampu poradit dokázal a zvítězil 4:2.

"Tato prohra nám před důležitým zápasem s Bordeaux přidělala pár vrásek na čele," přiznal ředitel Lyonu Aulas. "Skvělé týmy ale nikdy neprohrávají dvakrát v řadě, my se tak musíme připravit na nedělní zápas a jasně ho vyhrát."

Pokud chce Bordeaux stále pomýšlet na zisk titulu, musí ve šlágru kola zvítězit. V případě prohry by totiž tým Laurenta Blanca ztrácel na čelo tabulky významných devět bodů. V prakticky stejné pozici je ale i Lyon. Za ním totiž číhá na jakékoliv jeho zaváhání ambiciózní Marseille, která naposledy získala titul před šestnácti lety.

Statistiky i bookmakeři v zápase více věří domácím, kteří ovládli téměř polovinu ze všech vzájemných ligových zápasů. Hosté se ale mohou opřít o nedávné vítězství v Trophée des Champions, když si v srpnu poradili s Lyonem v poměru 1:0.

Domácí se opět nebudou moci spolehnout na služby záložníka Mathieua Bodmera, který si v polovině října poranil třísla a vynechal tak již tři ligové zápasy. Naopak čerstvě je zraněný brazilský záložník Fabio Santos, který si v průběhu týdne poranil kotník.

Hosté se v důležitém duelu budou muset obejít bez zraněného obránce Henriqueho, který má problémy s lýtkem. Otazníky se navíc vznášejí nad startem mladého útočníka Obertana, který má problémy s bolestí kolena.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lloris - Réveillére, Cris, Boumsong, Grosso - Makoun, Toulalan - Govou, Juninho, Källström - Benzema
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Valverde - Chalmé, Planus, Diawara, Jurietti - Diarra - Fernando, Gourcuff, Wendel - Gouffran, Chamakh
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon1393119:830
2.Olympique Marseille1375127:1526
3.Girondins Bordeaux1373320:1124
4.Stade Rennes1357117:922
5.OGC Nice1364317:1322
6.Toulouse FC1364311:1022
7.Lille OSC1355317:1420
8.Paris Saint-Germain1362513:1120
9.Grenoble Foot 381354411:1219
10.Le Mans UC 721353519:1718
11.SM Caen1345418:1417
12.AJ Auxerre1344512:1316
AS Monaco1344512:1316
14.AS Nancy-Lorraine1336410:1315
15.FC Lorient1334615:1713
16.FC Nantes133379:2012
17.Le Havre AC1332811:2111
18.AS Saint-Étienne133198:2010
19.FC Sochaux1316612:189
20.Valenciennes FC132388:179

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

U Grenoblu ti chybějí potrestaní hráči a to jsem ještě nedočetl všechno

Reagovat
stas87

lille dnes jasna 1 a zajtra vyhra aj rennes

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
stas87

ale no tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

to Rennes...

Reagovat
stas87

ja je mam celkom rad od doby co tam hraval kallstrom tak sa nezlob...myslis ze lille dnes da se?

Reagovat
božský John

ne dneska Lille nevyhraje..spis remiza,protoze AS fakt uz potrebuje zabrat...

Reagovat
stas87

tak at si treba porazi nekoho ineho ale lille nie at lille skonci do tretieho miesta

Reagovat
božský John

kvuli Vittekovi?

Reagovat
stas87

on tam nehrava nie len kvoli nemu ja uz im fandim dlho

Reagovat
božský John

Aha,takze dalsi fanousek tymu z Francie...Frankie_Yeah fandi Lyonu, ja Marseille,ty Lille a pak nekdo jeste fandil Toulouse ale uz si nevztpomenu...

Reagovat
stas87

no najviac fandim zenitu v kazdej lige mam neaky tim ktoremu fandim vo francuzsku lille nechcel som byt taky trapak a fandit lyonu ako vsichni(neurazam frankieho)treba v anglicku reading spanielsko-valladolid taliansko-chievo...

Reagovat
božský John

Jo jo,to je pěkné,já mam ve Španělksu Racing v Itálii ty menší kluby..asi nejvíc Regginu..u nás Jablonec(bo tu byldim) a v Anglii nikoho ani tak moc...

Reagovat
stas87

podla mna je o nicom fandit tym velkoklubom(mam rad barcu)ja fandim tym co hraju stred tabulky alebo o zostup inak neznasam cfc a real(kvoli peniazom)jo a jeste mam rad heerenveen

Reagovat
božský John

hele bezi Amadeus tak je pujud..mej se cau cau

Reagovat
stas87

no neviem co to je ten amadeus tak sa maj pekne cauko

Reagovat
božský John

amadeus je film který získal 8 Oscaru a natočil ho Miloš Forman(film o Mozartovi)

Reagovat
stas87

skvele vede lille vyhral valladolid aj heerenveen zatial vikend snov...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Lyon vyhraje 2:1..

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by vyhrat, ale bude to tezky.. viz to salodlouhy preview..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,pěkná esej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak tj dulezitej zapas, to se musi..

Reagovat
smazaný uživatel

U týmu,jako je Lyon,je podobně dlouhý článek samozřejmostí.

Reagovat
smazaný uživatel

no.. to zase nevim, ale hlavne aby vyhral..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
herbage

Klidně, ale góly musí dopadnout: (A - {Benzema}, A - {Benzema} : Cavenaghi), kde A je množina všech hráčů Lyonu

Reagovat
herbage

Jakej Chamakh? Cavenaghi do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando na to nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele