Ligue 1 - preview 14. kola

25.11.2016, 09:00, aktualizováno 27.11.2016, 09:14
Previews
Na velkou večerní bitvu se dnes těší ve Francii: Lyon doma proti PSG strojí odplatu za srpnový národní superpohár. O něco dříve se povadlá ofenzíva Nice bude pokoušet probudit proti Bastii a Saint-Étienne čeká zajížďka do Angers...
Angers SCO - AS Saint-Étienne  (neděle 15:00)
Pouhý jeden gól nabídla tři poslední měření sil celků St. Étienne a Angers, to nejzaprášenější však pochází z roku 2004, takže se tyto mančafty skutečně nepotkávají příliš často ani mimo Ligue 1. Letos na jaře se v Angers hrálo bez branek, vyrovnaný průběh můžeme očekávat také nyní. Domácí výběr je totiž na desátém místě s osmnácti body, jeho nedělní protivník je na tom lépe pouze o skóre a patří mu devátá příčka.

Angers v posledních šesti zápasech prohrálo jednou a to v 11. kole na půdě Guingampu po výsledku 0:1. Jinak si na konto připsalo skalp Lille ve stejném poměru, naposledy se rozešlo smírně 1:1 na půdě Stade Rennes. Hosté jsou na tom velice podobně, avšak na rozdíl od svého soupeře musí ještě zvládat zápasy v Evropské lize. Naposledy se rozešli smírně bez branek s německým Mainzem a s devíti body si zajistili účast v jarní fázi.

Na závěr budou bojovat o první pozici v Bruselu a pokud se chtějí dostat do čela, tak musí proti Anderlechtu zvítězit. Hostující trenér Christophe Galtier se bude muset obejít bez pětice hráčů. Kvůli problémům se stehenním svalem nemohou nastoupit Berier a Pierre-Gabriel, Lemone ještě nedoléčil zraněné lýtko, po potížích s kyčlí se stále zotavuje Monnet-Paquet a Søderlund má poraněná třísla. St. Etienne naposledy v Ligue 1 prohrálo doma s Nice 0:1.

Hostující výběr má v poslední době problémy s ofenzívou, nedokázal totiž skórovat hned třikrát v řadě, na druhou stranu ve stejném počtu utkání pouze jednou inkasoval. "Pochopitelně se v této činnosti musíme zlepšit, na druhou stranu nás může těšit zodpovědný výkon v obraně. Na půdě Angers očekávám vyrovnaný průběh s malým počtem gólů, o vítězí může rozhodnout jediný moment," uvedl kouč AS Galtier.

SCO se též musí vyrovnat s početnou marodkou, na které se momentálně nacházejí lehce zranění Nwakaeme s Petričem, po operaci kolenních vazů se zotavují Letellier a Ketkeophomphone. V duelu s Rennes navíc byli vyloučeni Thomas s N'Doyem a oba budou tedy odpykávat karetní trest. "Musíme si dát pozor na standardní situace soupeře, po nich je Angers velmi nebezpečné," doplnil závěrem padesátiletý stratég St. Étienne.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 2.80 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
OGC Nice - SC Bastia  (neděle 17:00)
Nice bylo do začátku tohoto kola lídrem tabulky, z Monaka, které v sobotu uspělo snadno nad Marseille, však jde čím dál větší strach. A OGC bude konkrétně toto utkání jistě považovat za dobrou příležitost vytasit se s přesvědčivým vítězstvím. Jeho ofenzíva poslední dobou tápe, Bastia se ovšem řadí k nejslabším eskadrám v okolí.

V Evropské lize už klub z Azruvého pobřeží nemůže mít vysoké ambice. Ve čtvrtek totiž prohrál i na půdě Schalke a v posledním utkání s Krasnodarem bude bojovat pouze o to, aby neskončil ve skupině poslední. Jenže na smutek jednoduše není čas. V Ligue 1 se totiž zezadu dotírají monačtí a pařížští nájezdníci.

I bod by sice svěřence Luciena Favreho vrátil do čela, ten by byl ovšem proti Bastii zajisté hodně ztrátovým. "Ukazuje se, že i nadále musíme pracovat tvrději. Pokud polevíme a nebudeme dodržovat to, co chceme, naši soupeři s námi nebudou mít slitování. Právě nyní na nás čekají," vyzýval záložník Valentin Eysseric.

Naposledy Nice zvládlo důležitý mač na půdě St. Étienne, kde vyhrálo nejtěsnějším možným způsobem. Napravilo tak nezdar před reprezentační pauzou. Tehdy nečekaně padlo v Caen. "Přestávka přišla v pravou chvíli," myslí si záložník Alassane Pléa. "V Caen jsme nehráli svou hru. Zato v St. Étienne jsme předvedli kontrolovaný výkon."

O Nice se mluví, že by mohlo být ve Francii takovým druhým Leicesterem, který loni senzačně ovládl anglickou Premier League. "Je zbytečné přemýšlet o naší pozici," uvedl obránce Dante. "Je normální, že s námi o tom média mluví, my se tím ale nesmíme nechat unést. Cesta je ještě velmi, velmi dlouhá."

Bastia to má na půdu soupeře pouze přes moře, že by však hosté cestovali do nedaleké Allianz Riviery v optimálním rozpoložení, to se říci nedá. Z posledních šesti ligových zápasů získala jen dva body, v říjnu vypadla i z Coupe de la Ligue. S dvanácti body na kontě dokonce už zabředla do sestupového pásma.

Naposledy Korsičané před vlastními fanoušky remizovali s Montpellierem. "Měli jsme dobrý první poločas a průměrný druhý. Když zápas sami nerozhodnete, jste potrestáni," hodnotil nespokojený trenér Francois Ciccolini. "Naší příznivci mají právo na to být zklamaní. Mým problémem je nyní postavit optimální sestavu."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - Paris Saint-Germain  (neděle 20:45)
Šlágr na slovo vzatý si na úplný konec víkendového programu schovala francouzská Ligue 1. Lyon se v posledních třech soutěžních zápasech drží na vítězné vlně, a tak PSG čelí možná v ten pravý čas. Obhájci titulu ovšem za minulých šest kol ztratili všehovšudy dva body...

Více podrobností později...
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Monaco - Olympique Marseille  (sobota 17:10)
Monako má aktuálně výtečnou formu a je obávaným protivníkem nejen na poli francouzském, ale i na tom evropském. Vždyť v Lize mistrů si dokázalo kolo před koncem zajistit první místo ve skupině! Po náročném souboji s Tottenhamem ho čeká další slovutný soupeř. Marseille letos jako by však pořád hledala především sama sebe.

Už je tomu sedmnáct let, co knížecí klub naposledy získal ligový titul. Tehdy to byly časy Davida Trezegueta a Marca Simoneho, kteří dohromady za sezónu nastřádali 43 branek. Fanoušci nyní opravdu věří, že existuje reálná šance, že by PSG ztratil svou dominanci. Výkony i výsledky ASM jsou v posledních týdnech opravdu vynikající.

Pořád platí, že domácí jsou, alespoň co se statistik týče, nejofenzivnějším mužstvem ze všech elitních lig Evropy. V minulém kole přidali na půdě Lorientu další tři góly do své sbírky a rozšířili své konto už na číslo třicet devět. V Ligue 1 si mimochodem drží pouhý tříbodový odstup od prvního Nice a nachází se na stejné úrovni jako pařížský velkoklub.

Trenér Leonardo Jardim v současné chvíli nemá jediný důvod své svěřence kárat. "Jsem velmi spokojený s postupem do osmifinále Ligy mistrů, s prvním místem i z celkového projevu mého mužstva," pěl slova chvály. "Během uplynulých čtyř měsíců mí hráči ukázali svou kvalitu. A za tenhle úspěch jim musím pogratulovat."

Jedním ze dvou střelců proti anglickému celku byl i Djibril Sidibé, pro něhož to byla teprve druhá branka v sezóně. "Věděli jsme dobře už před zápasem, že náš týmový duch je nesmírně silný," vyjmenovával důvody vítězství. "Nejdůležitější je, že jsme postoupili. Chceme i nadále předvádět hlavně útočný fotbal."

OM se aktuálně nachází jen ve středu tabulky, k pohárovým pozicím ovšem nemá daleko. Venku se mu letos vůbec nedaří, z šesti utkání vydoloval pouhé dva body, v Monaku navíc naposledy zvítězil v roce 2010. V minulém kole dokázal urvat nejtěsnější možné vítězství nad Cean, ale to až gólem Rolanda devět minut před koncem.

Les Phocéens vlastně čekají, jaké nové pořádky zavede jejich nový americký majitel. Miliardář Franck McCourt se v klubu teprve rozkoukává. Určitě však byl s posledním výsledkem spokojený stejně jako kouč Rudi García. "I kdybychom nevyhráli, byl bych potěšený s tím, jak jsme hráli," hodnotil hostující šéf lavičky.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Subašič - Sidibé, Glik, Jemerson, Mendy - Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar - Germain, Falcao
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pelé - Sakai, Fanni, Rolando, Rekik - Lopez, Diarra, Machach - Thauvin, Gomis, Alessandrini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girondins Bordeaux - Dijon FCO  (sobota 20:00)
Bordeaux potřebuje porazit Dijon, aby si udrželo na dohled pohárové příčky. Na první pohled se to zdá jako jasná záležitost, ale kouzlo Ligue 1 spočívá v její nepředvídatelnosti, kdy každý (nebo téměř každý) může porazit každého.

Třeba Les Girondins vyzráli na Lorient, ale pak jenom remizovali s Guingampem. "Závěr toho zápasu byl velmi frustrující. Byli jsme efektivní a všechno měli pod kontrolou. Až na ten vyrovnávací gól. Měli jsme jedinečnou příležitost k tomu, abychom zvýšili vedení na 2:0, ale neproměnili jsme ji, což nás paradoxně přibrzdilo. Ale tak se to ve fotbale někdy stává. Náš problém byl ten, že jsme prostě jenom čekali na to, co předvede soupeř," komentoval Jocelyn Gourvennec s narážkou na obdrženou branku v poslední minutě nastaveného času.

Proti Dijonu budou stále chybět Nicolas Maurice-Belay, Thomas Touré a Cédric Carrasso, který se na tréninku opětovně zranil. Mezi tři tyče se tedy na úkor Paula Bernardoniho zase postaví Jérome Prior. Do středu obrany se vrátí Nicolas Pallois a vedle něj se zřejmě objeví Igor Lewczuk. Připraven by měl být i Malcolm a na nějakou porci minut také Adam Ounas.

Na druhé straně Dijon vydoloval z posledních třech utkání dva body. Ale pořád si vede lépe, než třeba Nantes, Lille nebo Lorient. "Nejsem vůbec spokojený s tím, jak se můj tým dnes prezentoval. Byl to strašně průměrný výkon. Vadila mi především technická nevyzrálost a fakt, že hráči neplnili to, co jsme si řekli. Chtěli jsme hrát jednoduše, ale místo toho si hru zbytečně komplikovali. V naší situaci potřebujeme odehrávat zápasy na sto procent," řekl trenér Olivier Dall’oglio po duelu s Nancy.

Jemu budou chybět pouze Florent Balmont a Marvin Martin. Ten si zahrál proti Nancy jen 30 minut, a pak by střídán kvůli dalšímu svalovému problému. To může být pro skromný celek fatální ztráta. K dispozici ale už budou Fouad Chafik a Anthony Belmonte. To znamená, že Vincent Rüfli se možná posune na levý kraj obranné linie.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - AS Nancy-Lorraine  (sobota 20:00)
Hra Montpellieru v posledních zápasech už nebyla tak rozhraná, jako v úvodu sezony, kdy tým z jihu Francie přebýval v sestupové zóně. Tentokrát bude protivníkem celek z Nancy, jenž má před vzájemným střetnutím ztrátu pouhé dva body.

"V prvním poločase jsme měli velké problémy. Vlastně celý zápas jsme odehráli tak na devadesát procent. S výsledkem jsme ale nakonec spokojení, protože v Bastii se nikdy nehraje dobře. Sice si myslím, že jsme přeci jen mohli odjíždět s výhrou, ale nezvládli jsme to. Věřím, že jak Bastia, tak Montpellier půjdou tabulkou vzhůru," řekl Frédéric Hantz.

Padesátiletý lodivod se nechal slyšet, že minimálně do Vánoc hodlá v brance střídat Laurenta Pionniera a Geoffreyho Jourdrena, přičemž proti Nancy by měl nastoupit první jmenovaný. Připraven do hry je i Daniel Congré, nicméně během jeho absence se výborně uvedl mladíček Nicolas Saint-Ruf, takže by to rodák z Toulouse mohl mít ještě složité. Při výpadku Rodrigue Ningy a Yacouby Sylly se bude hodně očekávat předvším od Kévina Bérigauda.

Na druhé straně hřiště chybí vyloženě tahoun a klíčový hráč. Pablo Correa navíc nechá některé obvyklé svěřence ze základní sestavy odpočívat, neboť v rámci vloženého kola čekají jeho tým Mety. Zvláště Alou Diarra a Benoit Pedretti asi nebudou v takové kondici, aby odehráli během jediného týdne 270 minut.

"Je to důležité vítězství, o kterém rozhodly opravdu ty nejmenší detaily. Pro nás je to důležité i z toho důvodu, že chceme dokázat, že do Ligue 1 patříme. Pokud nepočítám ten zápas s Monakem (prohra 0:6), můžu říct, že se neustále zlepšujeme. Na tabulku teď příliš nekoukám, protože to bude podstatné až v závěru sezony," zamyslel se Correa po výhře nad Dijonem. Uvidíme, co řekne po utkání s MHSC.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Nantes - Lille OSC  (sobota 20:00)
Jasně, máme odehraných sice teprve třináct mačů, ale zápas mezi FC Nantes a Lille OSC možná přeci jen o něčem hodně napoví. Oba celky se totiž krčí u dna tabulky a oba budou chtít vyhrát.

No jo, jenže tři body na jejich kontě tento měsíc nepřistály. Přeci jen se utkaly s obtížnými soupeři navíc se jeden víkend nehrálo kvůli reprezentační pauze. Statistiky ale favorizují Lille, jelikož od roku 2004 vyhráli Les Canaris jenom jeden jediný zápas. Konkrétně před rokem, kdy se o jediný gól postaral Jules Iloki.

V sobotu hrála Girardova skvadra v Paříži a prohrála jenom 0:2. "S tím výsledkem nemůžeme být zcela spokojení. Byl to dobrý zápas a nadělali jsme PSG problémy. Bohužel jsme inkasovali v tom nejhorším možném čase. Mrzí mě to, ale když jsem viděl, jak se hráči snažili, dává mi to naději před těmi dalšími dvěma nesnadnými zápasy, jaké nás ještě v listopadu čekají. Věřím, že budeme efektivní a získáme sebevědomí," nechal se slyšet René Girard, který v roce 2012 senzačně slavil titul s Montpellierem a který až do minulého roku působil právě v Lille.

Vybírat sestavu může z kompletního kádru s výjimkou Valentina Rongiera, který bude kvůli svalovým problémům mimo hru až do konce měsíce. Trenér bude hodně spoléhat na Emiliana Salu, který si udržuje ze všech hráčů patrně nejlepší formu a možná kvůli němu dojde i na změnu rozestavení. Argentinský útočník nemohl proti PSG kvůli kartám nastoupit, takže se o to více bude chtít předvést.

Lille v minulém kole prohrálo s Lyonem, což se stalo osudným Frédériku Antonettimu. "Moc mě mrzí, že musím odejít. Přesto chci poděkovat svému realizačnímu týmu, hráčům a ostatním zaměstnancům klubu, také jeho fanouškům. Doufám, že si vzpomenou na to, že jsme v minulé sezoně obsadili skvělé páté místo," řekl trenér na rozloučenou.

Prozatimním koučem se stane Patrick Collot. Pro prezidenta Michela Seydouxe bude možná složitější najít vhodného nástupce, vzhledem k tomu, že se na severu Francie silně spekuluje o změně vlastníka. Na Stade du Roudourou se neobjeví Éric Bauthéac, Rio Mavuba a Younousse Sankharé. Bylo by tedy záhodno, aby se Mounir Obbadi a Naim Sliti stihli dát dohromady. Renato Civelli údajně vyjádřil přání vrátit se po podzimní části do Argentiny, takže bude začínat na lavičce náhradníků.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SM Caen - EA Guingamp  (sobota 20:00)
V posledních dvou kolech jeden z velkých objevů letošního ročníku Ligue 1 polevil. Guingamp po čtyřech výhrách v řadě pouze dvakrát remizoval, i tak se však drží v kontaktu s pohárovými pozicemi, což je pro něj zcela luxusní záležitost. Caen je na tom podstatně hůře, od sestupového pásma ho totiž dělí pouhý jeden bod.

Domácí v průběhu letošního ročníku utrpěli už osm porážek. V tomhle ohledu jsou na tom hůře už jen předposlední Lille s posledním Lorientem. Bezbodovému úspěchu se nevyhnuli ani v minulém kole, v němž nestačili venku Marseille. Alespoň o nerozhodný výsledek ovšem přišli až devět minut před koncem.

Málem tak mužstvo kouče Patriceho Garandeho navázalo na nečekaný skalp nad Nice těsně před reprezentační pauzou. Nakonec ale z toho byla jen čtvrtá prohra z posledních pěti utkání. "Byl jsem frustrovaný," přiznával caenský stratég. "Jedna část plánu byla, že budeme hrát dobře vzadu. Ale se silnou defenzívou na druhou stranu nejde vyhrávat."

Guingamp měl naposledy velké štěstí, že nepřišel o svou pětizápasovou sérii neporazitelnosti. Bordeaux si z Bretaně málem odvezlo všechny body, nakonec však domácí ve třetí minutě nastavení vyrovnali na konečných 1:1. "Myslím si, že jsme si remízu zasloužili. Mí hráči se snažili a svou odměnu dostali," hodnotil trenér Antoine Kombouaré.

SMC nehlásí žádné nové tváře na své marodce, na ní se nacházejí jen dlouhodobě zranění Jeff Louis a Mouhamadou Dabo. Kromě nich bude jinak chybět ještě vykartovaný Emmanuel Imorou. Hostům budou scházet Reynald Lemaitre a Dorian Léveque, fit ještě není Nicolas Benezet a otazník visí nad Mustaphou Diallem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Metz - FC Lorient  (sobota 20:00)
Deset porážek z uplynulých třinácti kol, druhá nejhorší obrana ligy, jen sedm získaných bodů. To je základní výčet statistických údajů Lorientu, který je zaslouženě posazený na samotném dně tabulky. Nováček ligy z Mét se nachází v klidném středu tabulky a proti trápícímu se soupeři by se rád ještě více odpoutal od sestupového pásma.

Jen chvilku je u kormidla hostující kouč Bernard Casoni, jehož mužstvo naposledy jednoznačně nestačilo doma Monaku a podlehlo mu o tři branky. Les Merlus prožívají jeden z nejhorších ročníků za poslední léta a pořád nenacházejí východisko. Od začátku října získali z šesti ligových utkání pouhý jeden bod.

Casoni však situaci tak černě nevidí, byť byl z posledního výsledku pochopitelně zklamaný. "Šance si vytváříme, jen je neproměňujeme. Myslím si, že třeba v první půli jsme hráli velmi dobře," hodnotil canneský rodák. "Z hlediska vkládaného úsilí jsme se zlepšili, hráči dělají to, co se po nich žádá. To nám dává naději do budoucna."

Hostům se k jejich smůle nevyprazdňuje marodka, Casoni ve svých řadách kromě Lindsaye Roseho nepřivítá žádného dalšího navrátilce. Nejistý je start u Zarga Tourého, vykartovaný je pak Walid Mesloub. I nadále je zraněná brankářská jednička Benjamin Lecomte, kterého by stejně jako před týdnem měl zastoupit Paul Delecroix.

Domácí by mohli mít menší trable se sestavením záložní řady. I když se vrací po suspendaci Renaud Cohade, start Yanna Jouffreho a Florenta Molleta je nejistý. Absentovat bude pořád i zraněný útočník Mevlüt Erdinc, jeho místo by pak měl zaujmout Habib Diallo. Zdravotně v pořádku jinak nejsou stále Matthieu Udol ani Vincent Thill.

Méty naposledy možná překvapily samy sebe a na půdě Toulouse braly všechny body. Po mizerném měsíci říjnu, ve kterém nevydolovaly jediný bod, ještě v listopadu neprohrály. "Konečně jsme zastavili šňůru bez vítězství. Teď v tom musíme pokračovat," vyzýval své svěřence trenér Philippe Hinschberger.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Rennes - Toulouse FC  (pátek 20:45)
Toulouse tuto sezonu načalo výborně a v září, respektive říjnu, si dokonce připsalo na konto i velecenné skalpy Paris Saint-Germain a Monaka. Pak ovšem přišla čtyři kola bez vítězství a fialovobílí se propadli až na osmou příčku. Pozvednout se nyní budou chtít na půdě Rennes, které před vlastními fanoušky ještě neprohrálo.

Oba celky se v tuhle chvíli nacházejí těsně pod pohárovými příčkami, případně vítězství by tedy notně posilnilo jejich evropské choutky. Minulý týden si oba nevedly podle svých představ. Zatímco Rennes v malém bretaňském derby remizovalo s Angers, Toulouse dokonce doma podlehlo nováčkovi ligy z Mét.

Domácí lodivod Christian Gourcuff své svěřence logicky nepochválil. "Samozřejmě že jsem zklamaný," odsekl novinářům. "Nesouhlasím však s tvrzeními, že jsme měli pod kontrolou jenom první poločas a druhý ne. Kdybychom proměnili šance a vedli do přestávky o dvě branky, bylo by to úplně jiné utkání."

Brataňanům se pomalu a jistě uzdravuje marodka, k dispozici již budou Sanjin Prcič, Paul-Georges N'Tep i Rami Bensebaini, Mexer s Wesleym Saïdem se pak rovněž dávají do kupy. "To, že je někdo zpátky v tréninku, neznamená, že je připravený na zápas," dodával Gourcuff. "Máme náročný program, takže je lepší, když můžeme počítat s každým hráčem."

TFC letos venku ze sedmi utkání prohrál jen dvakrát, také však urval pouhé jedno hubené vítězství. "Soupeř bude hrát hodně fyzicky," očekává renneský stratég. "Než začal ztrácet, získával opravdu dobré výsledky. Jeho tým má kvalitu na to, aby nás trápil. Musíme se soustředit na základy, vzpomenout si na dřívější chyby a neopakovat je."

Hosté ve svých řadách letos našli talentovaného Odsonneho Eduarda, který je v klubu na hostování z PSG. Osmnáctiletý mladík naposledy zaznamenal svůj první profesionální gól, ten ale nakonec k úspěchu nevedl. "Zaostávali jsme, protože jsme si nedávali pozor," přiznával podcenění trenér Pascal Dupraz.

Své spoluhráče nově motivuje také kapitán Martin Braithwaite, který se rozhodl za každou vstřelenou branku svého celku darovat tisíc euro na charitu. "Vynakládáme hodně energie na to, abychom získali míč zpátky. To znamená, že nám pak v průběhu zápasů chybí. Jsme méně pohybliví, a nenacházíme si tudíž správný prostor," pojmenoval problémy Dupraz.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Costil - Danzé, Pedro Mendes, Gnagnon, Baal - Hunou, Fernandes, André, N'Tep - Gourcuff, Sio
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Lafont - Ninkov, Yago, Jullien, Moubandje - Blin, Bodiger - Sylla, Toivonen, Durmaz - Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.OGC Nice13102125:932
2.AS Monaco1392239:1529
3.Paris Saint-Germain1392226:729
4.Olympique Lyon1371521:1622
5.EA Guingamp1364318:1322
6.Stade Rennes1363414:1721
7.Girondins Bordeaux1355316:1420
8.Toulouse FC1354417:1219
9.AS Saint-Étienne1346314:1118
10.Angers SCO1353512:1218
11.Olympique Marseille1345413:1317
12.FC Metz1352613:2217
13.Montpellier HSC1336420:2715
14.Dijon FCO1335516:1814
15.SM Caen1341810:2213
16.SC Bastia1333710:1312
17.FC Nantes133379:1812
18.AS Nancy-Lorraine133378:1912
19.Lille OSC1331910:1910
20.FC Lorient1321109:237

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

..."Toulouse ještě uprostřed října vypadalo na žolíka v boji o titul"... nepreháňa EF tak trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

my jedem v nedeli do lyonu? zas takovou streku boze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná x

Reagovat
Israha

Hm, Rudi vůbec neví

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska OL musí minimálne bod!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to mohlo klapnúť Tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Paríž si viac ako bod neodvezie

Reagovat
smazaný uživatel

V takýchto zápasoch nie je nič isté

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Bude do parádny zápas, veľmi sa na to teším. Ale hráte v domácom prostredí, tak bude aj atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mala by byť

Reagovat
.13

Dnes to musime urvat, Allez Paris!

Reagovat
smazaný uživatel

Hra na protiútoky nám dnes teda vôbec nejde... Naopak si myslím že sme schopní držať loptu ovela častejšie a vytvoriť si tak tlak. Boli tam nejaké pasáže kedy sme držali loptu ale vždy sa to skončilo nejakou nepresnou nahrávkou čo sa niekedy dosť čudujem aké lahké nahrávky dokážeme pokaziť Nevadí stále to môžeme otočiť ale budeme musieť hrať ovela odvážnejšie a nie len odkopávať kde sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Langi

No podivejme...a zrovna Valbuenka se probudil

Reagovat
.13

Edii

Reagovat
Langi

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no... hrali sme moc otvorene za stavu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ale skvelý zápas, moc k bodíku nechýbalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele