Ligue 1 - preview 12. kola

09.11.2012, 09:10, aktualizováno 11.11.2012, 09:18
Previews
Úřadující mistr proti lídrovi ligy, takové obsazení má večerní zápas Montpellieru proti Paris Saint-Germain. Stejně bodů jako PSG má i Marseille, která hostí Nice, Lyon jede do Sochaux a Lorient změří síly s Bordeaux.
Olympique Marseille - OGC Nice  (neděle 14:00)
Marseille přivítá v tradičním derby o nadvládu nad Azurovým pobřežím Nice, které zatím zůstává spíše za očekáváním a i přes chytré investice do kádru se ne a ne odlepit ode dna. Domácím to naopak jde víc než dobře, a v případě výhry se mohou vrátit alespoň na pár hodin do čela tabulky.

Les Phocéens se svým fanouškům představili naposledy ve čtvrtek, kdy v rámci Evropské ligy hostili německý Mönchengladbach, a rozhodně mají co napravovat - o výhru totiž přišli až v nastaveném čase. Publikum na Vélodrome nicméně potěšila alespoň kontroverzní letní akvizice Joey Barton, kterému se podařilo skórovat přímo z rohu. Šlo o jeho vůbec první gól v nových barvách.

Je však jisté, že dnes řízný záložník žádný další zářez nepřidá - jeho dvanáctizápasový trest pro ligovou soutěž totiž stále běží. Marseille se nicméně daří i bez něj, a to i přesto, že po raketovém začátku trochu ubralo na plynu a prohrálo ve všech soutěžích hned třikrát v řadě; poslední výhra 2:0 na půdě Ajaccia však vše trochu urovnala a první místo tak zůstává stále na dosah.

Kromě Bartona se Olympique bude muset vypořádat i s absencí André-Pierre Gignaca, což je nesrovnatelně větší ztráta; bývalá hvězda Toulouse a několikanásobný reprezentant si zlomil levou nohu a fotbal si nezahraje celých šest týdnů. Kouč Élie Baup tedy v už tak úzkém útoku přišel o svého nejlepšího dosavadního střelce.

Nice se naproti tomu nedaří prakticky vůbec. Stále čeká na první výhru z hřiště soupeřů, a ani doma to není žádná velká sláva - ačkoliv po poslední výhře 2:1 nad Nancy se Les Aiglons vzdálili sestupové zóně už na čtyři body. Žádné přesvědčivé představení to však nebylo, a vítězství nad beznadějně posledním týmem musel pojistit až v 83. minutě Éric Bauthéac.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Fanni, Diawara, N'Koulou, Morel - Cheyrou, Kaboré - Amalfitano, Valbuena, A. Ayew - Rémy
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Ospina - Genevois, Civelli, Gomis, Kolodziejczak - Digard, Abriel - Pied, Eysseric, Bauthéac - Cvitanich
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.10 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Sochaux - Olympique Lyon  (neděle 17:00)
Lyon útočí na čelo tabulky, a pokud chtějí svěřenci Rémi Gardeho udržet krok s konkurencí, musejí sbírat body. Na půdě o záchranu hrajícího Sochaux je však nečeká nic jednoduchého.

Za hosty by se v sestavě měl objevit zraněními a špatnou formou často sužovaný Yoann Gourcuff, kterému se nicméně poslední dobou velice daří a jeho aktuální pohody si všiml i trenér národního týmu Didier Deschamps. Šikovný záložník byl důležitou postavou ligové výhry 5:2 nad Bastií a gólem pomohl k výhře v Bilbau v EL. Deschamps dobře ví, jak obrovský talent se v šestadvacetiletém playmakerovi skrývá, a je pravděpodobné, že ho v přátelském utkání s Itálií vyzkouší od začátku.

Sám Gourcuff však zdůrazňuje, že je třeba nenechávat se příliš unést. "Zůstávám soustředěný na fotbal," říká. "Jsem disciplinovaný a pracuji na sobě. Lidi občas říkají věci o tom, že se neusmívám a proč to tak je, ale pravým důvodem je, že jsem plně koncentrovaný na práci. Nikdy jsem se nezměnil, ti, co mě znají, ví, že stále pracuji tvrdě," dodává.

Chybět však bude jiný ofenzivní hráč, Jimmyho Brianda vyřadilo ze hry zraněné koleno. Trenér Les Gones Rémi Garde tak zřejmě postaví na pravé křídlo Lisandra, ale momentálně to vypadá, že řeší úplně jiné problémy - v utkání s Bastií se mu totiž nelíbila defenziva, kterou je prý nutno vylepšit.

"Vepředu jsme hráli dobře a měli spoustu šancí, ale vzadu jsme se příliš snadno dostávali do problémů," přemítá kouč. "Víme o několika věcech, na kterých potřebujeme zapracovat." Gardeho protějšek Éric Hély se rovněž vyjádřil k poslednímu utkání svých svěřenců, kterým byla výhra v dohrávaném utkání nad Évianem: "Jsem opravdu spokojený, s výkonem i přístupem. Myslím, že to bylo letos poprvé, co tomu hráči dali opravdu všechno. Je to jen jeden krůček, ale aspoň na nás před Lyonem neleží takový tlak," libuje si Hély.
FC Sochaux - pravděpodobná sestava:
Pouplin - Sauget, Carlao, Kanté, Roussillon - Boudebouz, Traoré, Contout, Roudet - Privat, Camara
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Vercoutre - Réveillére, Biševac, Koné, Dabo - Malbranque, Gonalons - López, Gourcuff, Lacazette - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.30 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Lorient - Girondins Bordeaux  (neděle 17:00)
Oba týmy by se určitě nezlobily za tři body. Zatímco domácí by rádi postoupili do horní poloviny tabulky, kde se kouká na sestupové pásmo z už poměrně velké dálky, hosté se naopak hodlají přiblížit čelu tabulky. Každopádně o něco lepší formu má aktuálně Bordeaux.

Les Girondins nejenže naposledy v lize jasně přehráli Toulouse, kterému však vsítili branku až v 87. minutě díky Gouffranovi, ale v Evropské lize stejným poměrem 1:0 skolili i portugalské Marítimo. Díky tomu jsou nyní na druhém místě tabulky skupiny D, bod za Newcastlem.

Lorient naopak čeká na vítězství od půlky září. Velkým problémem aktuálně zůstává defenzivní činnost, během uplynulých tří zápasů inkasovali Les Merlus hned dvanáctkrát. Ono to vzadu nikdy moc dobře nefungovalo - za poslední sezóny to ale nebylo nikdy tak markantní.

FCGdB navíc není úplně tím nejoblíbenějším protivníkem domácího mužstva. Z posledních devíti zápasů ho dokázalo porazit jen dvakrát, šestkrát se přitom radoval z výhry soupeř. Naposledy venku nestačilo Brestu (0:2), s Ajacciem předtím v přestřelce remizovalo 4:4.

V Bordeaux se jinak mluví o možném návratu Šamacha z Arsenalu. "Poté, co odešel van Persie, jsem myslel, že budu hrát více. Je na mě, abych to dokázal, ale pokud se i tak nic nezmění, budu muset udělat rozhodnutí," uvedl. "Bordeaux? To by mohlo být řešení. Prioritou je ale zůstat v Anglii."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Montpellier HSC - Paris Saint-Germain  (neděle 21:00)
Zajímavý souboj dvou prvních celků loňského ročníku Ligue 1 zakončí 12. kolo. PSG samozřejmě stále leží v žaludku fakt, že loni prostě v tabulce skončilo za Montpellierem. A chce odplatu. Zatímco se hostům díky katarským miliónům stále daří, domácí jsou na tom o dost hůře.

Pozice pařížského celku ovšem nyní leží na základech domečku z karet. Protože naposledy nečekaně a vůbec poprvé v lize prohrál doma se St. Étienne, měla Marseille možnost dotáhnout se bodově právě na něj, což také splnila. Po sobotních zápasech je navíc čelo tabulky ještě vyrovnanější.

Pochopitelně že v Montpellieru nehodlá družstvo kouče Carla Ancelottiho něco podobného opakovat. Před duelem je navíc určitě dobře naladěno, jelikož v Lize mistrů skolilo Dinamo Záhřeb jednoznačně 4:0 a je blízko postupu do osmifinále. Čtyři asistence přitom zaznamenal Zlatan Ibrahimovič.

Ještě jedno negativum přineslo minulé střetnutí s Les Verts. Nažhavený Ibrahimovič byl totiž za svůj faul na gólmana Ruffiera odměněn červenou kartou a disciplinárka mu vyměřila trest na dvě kola - tedy nejen na Montpellier, ale i na domácí představení s Rennes.

A záložník Clément Chantome přiznává, že to je problém. "Bez takového hráče, jakým je Ibra, je tým oslabený," nemohl jásat. "Je to skvělý hráč, koncový, a samozřejmě bychom byli rádi, kdyby byl na hřišti s námi. Ale můžeme žít i bez něj, máme hráče na jeho místo," dodával.

Vepředu má Ancelotti hned dvě náhradní volby - a tím je Kévin Gameiro nebo Guillaume Hoarau, jemuž ale vedení nedávno oznámilo, že s ním pro jaro nepočítá. "Nedávno dal dva góly. Podle Ancelottiho se chová jako naprostý profesionál, i když už zde končí," pochválil ho Chantome.

HSCM je oproti loňsku v úplně jiných kolejích - nedaří se mu jak doma, tak na evropské scéně, kde si díky porážce 1:3 v Olympiakosu zabouchl vrátka. "Nehraje teď nejlépe, proti nám je ale namotivovaný dost," ví Chantome. "Budeme muset hrát jako tým, abychom nad ním vyhráli."

Domácí naposledy venku nedokázali porazit ani předposlední Troyes a jsou až na patnáctém místě tabulky. "Prohráli jsme se St. Étienne a chybí nám tři body. Ideální by je bylo získat zpátky právě teď," říkal pařížský hráč. "Musíme hrát stejně jako ve druhé půli proti Záhřebu. I přesto, že tam jsme čekali od soupeře více."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Lille OSC - Stade Brestois  (sobota 17:00)
Hrůzostrašný zápas prožili během uplynulého týdne fotbalisté Lille. V Lize mistrů podlehli venku Bayernu Mnichov 1:6, přičemž po poločase prohrávali již o pět branek. V ne tak úplně dobré pohodě tak budou nastupovat proti Brestu - celku, který letos nezískal venku ani bod.

"Obzvláště ten výsledek byl hodně mizerný," zněla první slova záložníka Ria Mavuby. "Máme ale těžké prosadit se v Lize mistrů, když každý rok přicházíme o ty nejlepší hráče. Budeme muset prostě dohnat vše proti Brestu. Vítězství by to asi dostatečně spravilo."

LOSC už prakticky nemá šanci postoupit ani ze třetího místa, na BATE Borisov ztrácí již šest bodů. Může se tak plně soustředit na domácí soutěž, ve které se mu ovšem rovněž příliš nedaří. Devátá příčka určitě není to, co by si domácí jako účastník Ligy mistrů představovali.

SB29 je letos opravdu výborný před svými fanoušky, jenže výjezdy na půdy soupeřů zatím ani jednou nedopadly dobře. Ještě mladý lodivod Landry Chauvin navíc v utkání v Lille nečeká vůbec nic lehkého - paradoxně právě proto, že se Dogám šeredně nedařilo v Mnichově,

"Je to tak, vzhledem k jeho výsledku ve středu se do Lille opravdu bojím odcestovat," říkal hostující stratég. "Čeká nás totiž raněné zvíře. Naši další dva soupeři - Bastia a Remeš - jsou zhruba na naší úrovni, mělo by to být o dost jednoduší," zakončil.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Bastia - Valenciennes FC  (sobota 20:00)
Skvělou formu nabralo za uplynulý měsíc Valenciennes, které z pátého místa vzhlíží na vedoucí duo PSG a Marseille jen se čtyřbodovou ztrátou. To ovšem spoléhá hlavně na domácí prostředí, na soupeřových hřištích letos už třikrát prohrálo. A získat body z horké korsické půdy nebude jednoduché ani nyní.

Kouč Daniel Sanchez má ale o jednu nepatrnou motivaci, proč urvat vítězství i z Bastie, navíc - bude to totiž pro něj jeho jubilejní 50. zápas na lavičce VAFC. Jenže i on ví, co bude utkání obnášet. "Bastia je dobrý tým," pochválil soupeře. "V útoku hraje nesmírně zajímavě. Jsme vlastně ve stejné situaci jako před utkáním v Lille. Doufejme, že teď to bude lepší."

Měl tím na mysli dva týdny starou porážku v derby, ve kterém Dogy uspěly 2:1. Domácí tehdy předtím paradoxně také okupovali pátou příčku. Bastia bude mít menší nevýhodu v odpočinku, protože ve středu sehrála odloženou dohrávku Coupe de la Ligue proti Auxerre - a musíme podotknout, že jí dotáhla do úspěšného konce (1:0).

V předchozím ligovém kole však podlehla vysoko 2:5 Lyonu. Velkým problémem pochopitelně zůstává defenzivní činnost - během jedenácti kol inkasovali domácí 26 gólů, suverénně nejvíce z celé Ligue 1. K utkání možná nenastoupí ani nejlepší střelec týmu Le Tallec, který má aktuálně problémy s achilovkou.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Reims - Évian Thonon Gaillard  (sobota 20:00)
Fotbalisté Remeše si jako nováček ligy zatím nevedou úplně špatně, dnes by navíc měli potvrdit proti svému soupeři zatím klidný střed tabulky. Na jejich hřiště zavítá Évian Thonon Gaillard, jenž se nachází v sestupovém pásmu a na kontě má aktuálně tři porážky v řadě.

Oba týmy se ještě předminulou sezónu potkávaly v Ligue 2, poslední vzájemný zápas se datuje na 20. května roku 2011 a tehdy o vítězství 2:1 rozhodl v 87. minutě Cambón. Situace je ovšem nyní úplně jiná, Remeš má lepší formu, Évian navíc v posledních třech zápasech podlehl Toulouse, Lille a Sochaux.

"Měli velmi dobrý start do sezóny," uvedl hostující lodivod Pascal Dupraz o soupeři. "Vypadají trochu jako my loni, i když mají dokonce víc bodů než jsme měli my po této fázi. Vrátili se do Ligue 1 se spoustou přesvědčení, které si chtějí dokázat," dodával.

Dupraz si ale moc dobře vzpomíná na poslední vzájemné střetnutí. Právě Cambonův gól tehdy poslal Évian do nejvyšší soutěže. "Pořád to mám v hlavě, jak jsme ten gól dali. Musíme zavzpomínat na staré časy. Sochaux se ukázalo minule jako silný soupeř, v Remeši ale můžeme udělat velké věci," věří Dupraz.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - AC Ajaccio  (sobota 20:00)
Fotbalisté Toulouse rozhodně hodlají zapomenout na minulé utkání v Bordeaux, kde nepředvedli vůbec dobrý výkon a nakonec prohráli 0:1. Zároveň také odmítli dotáhnout se na samotné čelo tabulky. Teď přivítají soupeře o dost přívětivějšího - Ajaccio nevyhrálo od konce záři a aktuálně je třinácté.

Jediným světlým momentem zápasu pro TFC byl výkon gólmana Aliho Ahamady, který každým zápasem ukazuje, jak velký potenciál v něm dřímá. "Byl jsem spíše zklamaný z toho, jak jsme hráli, než z konečného výsledku," říkal kouč Alain Casanova. "Sdělil jsem to už i hráčům. Už nikdy nechci vidět něco podobného."

Samozřejmě že v táboře domácího družstva musí vládnout spokojenost. Možná že nikdo nečekal, že se po jedenácti kolech bude nacházet takhle vysoko. Proti Ajacciu jen hodlá potvrdit svou čtvrtou příčku a také si spravit chuť jak po porážce s Bordeaux, tak po nedávném vypadnutí z Ligového poháru s Lille.

"Můžeme hrát lépe než minulé kolo. A nejenom že můžeme, my to uděláme. Nebudu hráče přesvědčovat o tom, že i s předvedením dobrého fotbalu se dá vyhrát. Prostě nebudu spokojený, pokud takhle nebudeme pokračovat," volil ostrá slova toulouský lodivod. "Raději bych prohrál, než vyhrál tím způsobem, že nebudeme hrát."

Korsické mužstvo naposledy nestačilo venku Marseille, se kterou prohrálo 0:2. Nyní ho tak znovu čeká soupeř z popředí, navíc na jeho půdě. "Během posledních dvou měsíců jsme se trochu uspokojili," stíní kouč Alex Dupont tenhle problém, který zřejmě způsobil menší pokles formy. "Myslím, že odpověď najdeme v Toulouse."

Domácím asi budou chybět Yago a Aurier, o dost větší problémy s vybráním sestavy však bude mít Dupont, jelikož André, Mutu a Cavalli jsou čerstvě vykartovaní. Vrátit se ale může Eduardo, který byl rovněž suspendován. Ten přitom před dvěma týdny vsítil dvě branky v přestřelce v Lorientu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.60 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - ES Troyes  (sobota 20:00)
Saint-Étienne v posledních týdnech nabralo skutečně vynikající formu a dnes rozhodně nemá v plánu z nastoleného směru odbočovat. Zvlášť když na jeho Stade Geoffroy-Guichard dorazí předposlední celek tabulky z Troyes.

Naposledy v polovině září poznalo mužstvo z východu Francie hořkost porážky, v ligové soutěži si tak nyní hýčká sérii šesti zápasů bez porážky a o své formě přesvědčilo celou fotbalovou veřejnost před týdnem, kdy dokázalo zvítězit i na půdě vedoucího Paris Saint-Germain. Vynikající rozpoložení ASSE jen dokresluje suverénní postup v ligovém poháru přes Sochaux.

"V každém zápase nasazuji jinou sestavu a tým přesto stále hraje dobře a hlavně - vyhrává. To je pro mě důležité, hráči jsou ve skvělé formě každým týdnem a já jen doufám, že se to přenese i do tohoto sobotního utkání," prohlásil spokojený kouč Christophe Galtier, jehož svěřence navíc příliš netrápí zdravotní problémy.

Zcela jiné je to na druhé straně barikády, Troyes v dosavadním průběhu sezóny dokázalo zvítězit jen jednou a v tabulce je horší už jen Nancy. To včera nestačilo na Rennes, nováček soutěže má tudíž záruku, že ani po tomto kole nepůjde na poslední místo. Na druhou stranu ESTAC v posledních třech zápasech neprohrálo a před třemi týdny si dokonce vyšláplo na Marseille, takže forma jde nahoru.

Co ale Troyes regulérně trápí, to je marodka. Na ní se momentálně nacházejí Jérémie Bréchet, Stéphane Darbion, Stéphen Drouin, Julién Faussurier, Sébastien Grax a Matthieu Saunier, zcela jistý není ani start Grégoryho Bettiola.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Nancy-Lorraine - Stade Rennes  (pátek 20:45)
Od porážky k porážce kráčí Nancy a další ránu mu bude chtít zasadit Rennes. To má naopak v posledních týdnech velmi dobrou formu a rychle se přibližuje k pohárovým příčkám.

Domácí začali sezonu výhrou nad Brestem a remízou v Lille, od té doby ovšem v devíti zápasech ukořistili jenom jeden bod. Obrovský problém mají v ofenzívě, soupeřům totiž dokázali dát jenom čtyři branky, umístění na posledním místě tabulky je tak zcela logickým vyústěním současné krize.

"Máme za sebou i takové zápasy, které bychom ještě loni neprohráli. V průběhu každého utkání vždy přijde nějaká osudová chyba, problém není v organizaci. Někdy se dostanete do smyčky a sbíráte jeden neúspěch za druhým, vše je jenom otázkou jedné výhry," říká kouč Jean Fernandez.

Rennes je na tom podstatně lépe. Vstup do sezony mu sice nevyšel podle představ, v posledních pěti zápasech ale získalo hned dvanáct bodů a posunulo se na deváté místo.

"Viděl jsem porážky soupeře v zápasech s PSG a Nice a výsledek mohl snadno hrát v jejich prospěch. Podle mého názoru hraje ligu spousta horších týmů, než je Nancy. Jsem si jistý, že se nakonec zachrání," říká na adresu domácích trenér Rennes Frederic Antonetti.

Toho může těšit forma, jakou má Mevlut Erdinc, tento útočník se trefil ve čtyřech z posledních šesti zápasů.

"Je to kompletní útočník, umí zakončit jak hlavou, tak i pravou nebo levou nohou. Má vynikající výběr místa pro zakončení, ale stále musí pracovat na celkovém přínosu pro hru. Může nám toho dát ještě více," žádá Antonetti po svém svěřenci.

Otazníkem v hostujícím dresu je především Yann M'Vila, který se včera dozvěděl, že nebude moci přes rok a půl reprezentovat Francii. Mladý záložník si se čtyřmi spoluhráči vyrazil před odvetou baráže o postup na ME hráčů do 21 let do jednoho z pařížských podniků a tamní svaz mu zakázal reprezentovat až do konce června 2014, tedy do doby, během níž se už bude konat MS v Brazílii. Mezi potrestanými je i jeho spoluhráč a obránce Chris Mavinga, ten si na mezinárodní scéně nekopne do konce příštího kalendářního roku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.10 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Paris Saint-Germain1164117:722
2.Olympique Marseille1071214:822
3.Olympique Lyon1063119:1021
4.Toulouse FC1154218:1119
5.Valenciennes FC1153323:1218
6.AS Saint-Étienne1153319:818
7.Girondins Bordeaux1146113:1018
8.Lille OSC1145215:1217
9.Stade Rennes1151513:1416
10.Stade Reims1143412:915
11.FC Lorient1136219:2115
12.SC Bastia1142517:2614
13.AC Ajaccio1134410:1513
14.Stade Brestois1141611:1713
15.Montpellier HSC1133516:1612
16.OGC Nice1126315:1712
17.FC Sochaux1131711:1810
18.Évian Thonon Gaillard1122711:198
19.ES Troyes1114611:207
20.AS Nancy-Lorraine111284:185

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Langi

Le groupe lyonnais contre Sochaux : Vercoutre, Lopes – Réveillère, Dabo, Umtiti, Bisevac, B.Koné – Fofana, Gonalons, Mvuemba, Grenier, Malbranque, Gourcuff, Ghezzal – Benzia, Lacazette, Lisandro, Gomis, Novillo.

no nic moc...na stoperu Biševac - Koné téměř jistě a Licha asi zas poputuje na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mvuemba by si mohl taky kopnout.

Reagovat
Langi

no ono je to docela těžký když se vedle Gonalonse mají nějak prostřídat Malbranque, Fofana a Mvuemba a první dva jmenovaní jsou navíc ve skvělý formě

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze aj Fofana ak nastupi ako napr v Bilbau alebo v Šimone tak podáva perfektne výkony takze je to dost tazke...ale ono pride jeho cas..pridu karty a zranenia( aj ked ich nechcem privolat)

Reagovat
Godwinson

Réveillére zase v repre, já se picnu.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzi si to ale podla mna by tam DD mohol za Debuchyho ako dvojku povolat Corchiu

Reagovat
Godwinson

Debuchy tam je, Réveillére bude doufám jen lavičkář. Ale mohl tam vzít nějakého mlaďocha spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ze tam je...ja som to myslel tak ze ked Jallet je zraneny...no a jednotkou by bol Debuchy a Corchia ako dvojka, nemyslel som ze miesto debuchyho ale za neho aby ho kril

Reagovat
Godwinson

Jo takhle, sorry, blbě jsem si to přečetl, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co mlaďocha, když je stará garda lepší ? Ještě by to chtělo Steeda a bude to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

to uz bude rovno zaloha Gonalons- Malbranque a Gourcuff

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Langi

ještě pár dobrej zápasů a Malbranque tam bude

Reagovat
Langi

a proč by tam neměl být když je pořád po Debuchym nejlepší na svém postu ...pro Corchiu a spol. čas přijde

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
Godwinson

Montpellier dnes musí, Girard musí. Měl by je alespoň na takový zápas pořádně namotivovat, jinak ho může Nicollin kopnout do prdele. Chybí sice Stambouli, v trestu je Yanga, ale PSG zase chybí jediný hráč, který dělá jejich tým nadprůměrným.

Reagovat
Godwinson

Montpellier : Jourdren - Bocaly, Congré, Hilton (ou El Kaoutari), Bédimo - Saihi, Marveaux (ou Estrada), Belhanda - Cabella, Charbonnier, S. Camara

Paris SG : Sirigu - Van der Wiel, Thiago Silva, Sakho, Maxwell - Chantôme (ou Thiago Motta), Verratti, Matuidi - Pastore - Ménez, Lavezzi

Kéž by hrál zase jednou hrál Abdel.

Reagovat
One-Real

Marseille zas pálí šanci za šancí.

Reagovat
One-Real

Kazdopadne golman Nice caruje jak blazen. Zneskodnil minimalne 4-5 tutovek + penaltu.

Reagovat
Israha

Penaltu chytil dobře a pěkně vychytal Amalfitana, zbytek byl spíš o špatné mušce střílejících...ale chytá kvalitně, z Nice jediný, kdo snese přísnější měřítka.

Reagovat
Godwinson

Marseille zase haluzí, ach jo.

Reagovat
Langi

Nice...hezky

Reagovat
Godwinson

NIIIIICEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Nice

Reagovat
Langi

jou ...ted doufám že ti naši blbci to Sochaux porazí a půjdou do čela

Reagovat
Israha

Stupidní Nice, upletli z hovna bič a kromě standardek a té chyby při gólu na 2:2 se nedostali na dostřel. Mělo to být tak 4:0 po poločase a nakonec remíza...prostě ideální způsob, jak si zkazit neděli. Ještě dneska Levante ubetonuje výhru nad Realem a bude to úplně na mašli

Reagovat
Langi

Sochaux/OL, la compo : Vercoutre, Réveillère, Bisevac, Umtiti, Dabo, Gonalons, Fofana, Malbranque, Lacazette, Ghezzal, Lisandro.

ALLEZ L'OL !

až na toho Umtitiho pěkný

Reagovat
juninho8

ten ghezzal sa mi tam paci....mladym treba dat priestor....len umtiti ho dostal uz viac nez dost a stale nic dufam ze steed a foffanic udrzia formu....mohol tam byt inac aj yoann....uvidime ako to bude....ale celkovo sa mi to paci

Reagovat
juninho8

skoda ze to zase neuvidim koli hlupej skole

Reagovat
Langi

a přitom zrovna dneska to dávají v dobrej čas

Reagovat
Langi

na Ghezzala se těšim, zajímá mě jak zahraje...z Umtitiho na stoperu mám strach, osobně bych ho ho dával jako alternativu nalevo, protože na stoperu nikdy nezahrál přesvědčivě, ale snad to dneska nepohnojí...toho Malbranqua na AMC celkem chápu, Greniér asi ještě nebude uplně OK a Rémi chce pošetřit Gourcuffa, v Bilbau byl ošetřovanej a dost lidem asi v tu chvíli zatrnulo, aby se zranil v Sochaux by bylo blbý...je to dobrá sestava, pokud přidáme i dobrej výkon tak to bude za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je skvělá, útok taky, nechci to zakřiknout, ale se současnou formou Sošo nemůže být žádný problém.

Reagovat
Langi

Reagovat
Godwinson

Výborně, po Israhovi máme dnes dalšího adepta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

A měl pravdu, ten chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo nějaký normální stream/sopcast, který by se nesekal a nepadal co deset vteřin?

Reagovat
Langi
Reagovat
smazaný uživatel

přesně tenhle mi furt padá , našel jsem s anglickým komentářem. ten je celkem ok, ale díky

Reagovat
Langi

hele to tvoje věčný padání bude asi rychlostí internetu protože mě ten první odkaz ze sportlemon vždycky funguje v pohodě a sekne se tak 2x za zápas maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

rychlost mám přes 50 Mbit/s , když to měřím. Možná to bude modemem, nebo nevím. Blbnou mi i videa na youtube někdy a podobně, už mi pomalu dochází trpělivost.

Reagovat
Langi

tak to je vubec divný, to máš rychlejší než já ...já mam 20 Mbit a v pohodě...mam vyzkoušený že když u toho stahuju tak se mi to seká víc a mam horší kvalitu obrazu...ale ted zrovna to jede jako víno

Reagovat
Israha

http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lsh9.html Měl by jít spolehlivě. A zrovna to otevřu a vidím gól Gonalonse

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.hdfoots.com/stream1.html No nic, já jsem našel tohle, je tu anglický komentář aspoň

Reagovat
Langi

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOO. Kásný centr, krásný gol, krásná standartka

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Langi

ty by si těch překvapení chtěl na jedno hrací kolo až moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, když Montpellier večer vyválčí 3 body s PSG

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, tak teď Sochaux dobře rozebralo obranu.

Reagovat
Langi

přihrávka mezi oba stopery...takhle rádi dostáváme góly

Reagovat
smazaný uživatel

No dala se písknout, Dabo má zpekla štěstí, stejně jako celá obrana, Sochaux si to tam celkem vodí.

Reagovat
Langi

docela sem se divil že nepískal...sice to bylo tělem, ale zbořil ho hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poprvé by byla sporná, tam byl tělem, ale podruhé útočníka zatáhl za ruku. Dabo je dneska jak z divokých vajec...aby to vůbec dohrál

Reagovat
Langi

poločas...tak snad trochu vychladne

Reagovat
Langi

kurňa ted mi antivir bloknul stream že tam je vir

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí, že to je stále 0:1...pokud se ta obranná fáze nezkonsoliduje, tak to může dopadnout ještě špatně.

Reagovat
Langi

kdyžtak to budem muset přestřílet jako Bastiu

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou nám to tam celkem padá. Loni jsme byli většinou rádi za výhru 1:0

Reagovat
Godwinson

Bordeaux

Reagovat
stas87

co sa to v loriente deje? bordeaux ma 5 striel na branku a 4 goly

Reagovat
Pospovič

Doufám, že to Lyon nepohnojí

Reagovat
Langi

uff...ještě že byl tak levej...ale parádně Vercoutre

Reagovat
smazaný uživatel

jako s takovouhle je otázka času, kdy Socheaux srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

do piči

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale dalo se to čekat, tahle udržovací taktika je jenom čekání na gol, takže Lisandro čiň se a dej gol

Reagovat
Langi

kurva ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

z toho už bude houby...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele