Ligue 1 - 28. kolo. Tipy a analýzy

15.03.2009, 09:41
Tipy a analýzy
Zaujalo nás
Po představení francouzských klubů proběhne další kolo Ligue 1. Jasným šlágrem kola bude nedělní souboj mezi PSG a Marseille, ale ani sobotní zápasy nebudou nezajímavé. Potvrdí Toulouse čtvrté místo v Monaku nebo dostane se Sochaux konečně ze sestupových míst? Zkuste si s námi zatipovat.

CAEN - LILLE (sobota 19 hodin)

V Caen mají problém, z posledních pěti zápasů uhráli pouze dva body, což je katapultovalo na první sestupové místo se ztrátou tří bodů. Prohra v Grenoblu nebo doma s Marseille byla vždy sice jen o gól, ale to body do tabulky nepřidává. Pokud Caen nechce mít ještě větší starosti, musí v tomto zápase získat minimálně bod. Podzimní vzájemný zápas skončil 2:2. Hráči budou chybět pouze dva, zranění obránce Jeremy Sorbon chybí již týden, nově nebude k dispozici záložník Gregory Leca.

Lille se v posledním zápase podařilo doma porazit Lyon, ale předtím prohráli ve Valenciennes shodným skóre 0:2. Ale řekněme si na rovinu, tento klub je silný především na domácích hřištích, venku většinou remizuje nebo častěji prohraje. V obraně jim v tomto zápase budou chybět Gregory Tafforeau a Franck Beria, v útoku již od listopadu Tulio de Melo a nově Pierre-Alain Frau.

Pro riskéry doporučím vsadit jedničku v kurzu 3,0 u Sportingbet, kdo chce mít téměř jistotu, ať vsadí neprohru domácích v kurzu 1,53 tamtéž, kterou já budu hrát s maximální důvěrou.

LE MANS - RENNES (sobota 19 hodin)

Le Mans nemá žádné vysoké ambice a když mu začalo téci do bot, dostal se i rychle ze sestupových vod. Remizoval 2:2 v Nancy a předtím porazil 2:0 Le Havre. I tento loňský vzájemný zápas skončil 2:2.

V sobotu mu budou chybět pouze dva obránci, Cyriaque Louvion a Ibrahima Camara, což může zase svádět k tomu, že klub dostane nějaký ten gól.

Rennes je aktuálně na šestém místě a jelikož hraje ještě čtvrtfinále Francouzského poháru, nemusí pro něj cesta do Evropy vést pouze přes čtvrté místo v lize. To není nereálné, protože klub porazil Auxerre doma 2:0 a předtím remizoval v Lyonu 1:1, byť gólem v poslední minutě.

Jediným, kdo k zápasu nenastoupí, bude útočník Gyan Asamoah, protože záložník Jerome Leroy by již měl být k dispozici. Z tipů lze poradit, že hosté dají gól, pravděpodobně vyhrají a rozhodně neprohrají, což v kurzu 1,4 u Sportingbet budu také hrát na mainu.

MONACO - TOULOUSE (sobota 19 hodin)

Domácí jsou jen stínem bývalého klubu, který ještě docela nedávno byl postrachem Evropy. Aktuálně jsou ve středu ligy s velmi nevyrovnanými výsledky. V posledním zápase ale přivezli cenný bod za bezgólovou remízu v Nice, když dva předtím ztratili doma za remízu 2:2 se St. Etienne. Podzimní zápas mezi oběma dnešními soupeři skončil 0:0.

K sobotnímu zápasu však nenastoupí potrestaní obránci Cedric Mongongu a Thomas Mangani, ani jejich zraněný kolega Adriano. Dále bude chybět zraněný záložník Camel Meriem a stejně postižení útočníci Juan Pablo Pino a především sedmigólový Alexandre Licata.

Toulouse na čtvrtém místě touží po Lize mistrů, od evropských pohárů odpočívalo. V posledním zápase deklasovalo doma Bordeaux 3:0 a bod přivezlo z Auxerre za remízu 1:1.

Bez útočníka Fode Mansareho hrálo již minulý zápas a jeho kolega Soren Larsen, věřím, nebude chybět vůbec.

V tomto zápase zkusím být úplně odvážný a vzhledem k velkému oslabení domácích si zahraji čistou dvojku v kurzu 2,75 u Sportingbet. Neprohra hostů v kurzu 1,45 se mi jeví jako velká jistota.

NANTES - LORIENT (sobota 19 hodin)

Domácí se před třemi týdny dostali relativně z dosahu sestupu, ale díky posledním dvěma zápasům jsou zase v ohrožení. Poslední prohra v St. Etienne 1:2 a především domácí remíza s Grenoblem je dostala na rozdíl třech bodů od sestupu. Loňský vzájemný zápas skončil 0:3.

Nantes do sobotního duelu nastoupí oslabeno o útočníka Thomase Dosseviho, přičmž jeho kolegové Christian Bekamenga, záložník Aurelien Capote a obránce Remy Mareval by již měli být k dispozici. Lorient je velmi nevyzpytatelný klub, který již několik let hraje klidný střed tabulky a i dnes je na desátém místě. Poslední dva zápasy prohrál shodně 0:1, doma s PSG, předtím v Bordeaux.

Lorient bude oslaben o obránce Bakary Sora a Michaela Cianiho, záložníka Ulricha Le Pena a útočníka Andre Ayewa.

V tomto zápase je velmi reálný tip, že oba kluby dají gól, v kurzu 1,95 se střední důvěrou.

SOCHAUX - NANCY (sobota 19 hodin)

Hráči Sochaux se už nadechovali k vyklizení sestupových pozic, jenomže poslední zápas si doslova zvrtali sami, když ztratili vedení v Le Havru a prohráli 1:2. Předtím doma dokázali porazit Nice 1:0 a v podzimním zápase remizovali v Nancy 1:1. Tento výsledek by se jim v sobotu však příliš nehodil.

Nově bude chybět potrestaný záložník Nicolas Maurice-Belay, již dříve chyběli obránce Rabiu Afolabi a útočník Sloan Privat. Nancy začíná mít problém, z posledních pěti zápasů vybojovalo jen dvě remízy, naposledy doma s Le Mans. Předtím prohrálo s PSG 1:4 a ta prohra byla ještě dost milosrdná.

Klub hraje již delší dobu ve stejném složení, protože obránce Michael Chretien a útočník Issiar Dia chybějí již měsíc. Velmi rád budu věřit jednogólovému vítězství Sochaux v kurzu 2,2 za vyšší střed.

VALENCIENNES - LE HAVRE (sobota 19 hodin)

Tohle je mainový zápas celé soboty. Domácí se v posledních zápasech vzchopili a ze sestupových míst se rázem dostali na náskok třech bodů, který dnes navýší. V posledním zápase jsem očekával bezgólovou remízu v Marseille, ale že předtím hladce porazí Lille jsem tolik nečekal. Podzimní vzájemný zápas skončil 1:2.

Klub bude téměř kompletní, po zranění se vrací útočník Johan Audel a obránce Mody Traore se záložníkem Djamel Belmadi chybějí již od února.

Le Havre je beznadějně posledním klubem Ligue 1 s jedenáctibodovou ztrátou a ani zázrak ho nezachrání od sestupu, tím jsem si po letitých zkušenostech v Ligue 1 naprosto jist. V posledním kole sice náhodně porazili Sochaux, předtím však prohráli v Le Mans.

Na soupisce zraněných mají pouze tři obránce: Nicolas Gillet, Loic Nestor a Peter Franquart, kteří však různě alternují s dalšími osmi, takže nelze zodpovědně říci, nakolik klubu výrazně chybějí.

Jednička v kurzu 1,65 u Sportingbet za maximální důvěru.

BORDEAUX - NICE (sobota 21 hodin)

Bordeaux aktuálně drží pátou příčku, která neznamená vůbec nic, ale je ve finále Ligového poháru s druholigovým Vannes, takže má reálnou šanci na Pohár UEFA i bez Ligue 1. V posledním zápase to také předvedlo, když dostalo v Toulouse 3:0 a domácí výhra 1:0 nad Lorientem také nebyla až tak přesvědčivá. Podzimní vzájemný zápas skončil 2:2.

Určitě nenastoupí potrestaný záložník Fernando Menegazzo ani zraněný útočník Fernando Cavenaghi, takže večer v televizi asi nebudeme sledovat žádnou přestřelku.

Nice mělo ambice podstatně vyšší, ale některé jejich výpadky je dostaly až na osmé místo. Poslední bezgólová remíza doma s Monakem nebo prohra 0:1 v Sochaux jim neudělaly pěknou vizitku.

Do zálohy by se měl vrátit po zranění Chaouki Ben Saada, takže jediným chybějícím bude jeho kolega Drissa Sialite. V sobotu večer to nebude o gólech, očekávám bezgólovou remízu. Na větší jistotu si však vsadím under 2,5 gólu v kurzu 1,57 u Sportingbet a budu se dívat, jak mužstvo bez útočníka nebude moci dát gól jednomu z nejvíce bránících klubů.

GRENOBLE - ST. ETIENNE (neděle 17 hodin)

Domácí na devátém místě nemají sestupové starosti (na nějaké vyšší ambice samozřejmě nemohou ani pomyslet), takže podle toho vypadá jejich fotbal. Naposledy vyhráli překvapivě v Caen, kdy v nastavení strhli výhru 2:1 na svou stranu, předtím remizovali v Nantes 1:1.

Na podzim nad svým současným soupeřem vyhráli 2:0.

Do kádru Grenoble se již zřejmě vrátí David Jemmali a Albert Baning, takže jedinými chybějícími budou obránce Walid Regragui a záložník Sofiane Feghouli.

Hosté absolvovali v týdnu pohár UEFA v Bremách, kde prohráli 0:1. Zápas jsem viděl celý, kdyby hosté vyhráli 4:1, nemohl by se nikdo vůbec divit. St. Etienne bylo daleko lepším mužstvem, problém byl trefit branku třeba i z malého vápna. Také díky tomu se nacházejí těsně nad sestupovou příčkou s pouhými devíti vstřelenými góly venku. (Ostatně Grenoble s domácím skóre 6:9 působí také tragicky). St. Etienne doma porazili Nantes 2:1, předtím remizovali v Monaku 2:2, takže góly dávat umějí.

St. Etienne bude chybět potrestaný obránce Moustapha Bayal Sall, dále zranění záložníci Loic Perrin, Geoffrey Dernis a Blaise Matuidi. Navíc ještě útočník Emmanuel Riviere, který však není až tak vytěžovaný.

Myslím, že záloha hostů je dost oslabená na to, aby bez problémů dosáhla na vítězství a Grenoble také nejsou žádní lumeni, takže mi k sázce vychází naprosto čistá remíza. V kurzu 2,9 u Sportingbet si ji zahraju za střední vklad.

LYON - AUXERRE (neděle 17 hodin)

Lyon v Lize mistrů neměl moc šancí na Barceloně, rozhodnuto bylo za pár minut prvního poločasu, takže jsem přesvědčen, že to na hráčích žádné stopy ani nezanechalo. V posledním zápase sice Lyon prohrál v Lille 0:2 a předtím remizoval doma s Rennes 1:1, ale nyní na jejich hřiště přijíždí klub druhé výkonnostní třídy. Podzimní výsledek 0:0.

V dresu domácích nenastoupí Kader Keita, kterému začal běžet dvouzápasový trest. Zranění jsou stále útočník Sidney Govou, obránce Anthony Reveillere a jeho kolega John Mensah.

Hosté se vyhrabali ze sestupových míst, aktuálně jsou na dvanáctém místě také díky domácí remíze s Toulouse. Následný zápas v Rennes již 0:2 prohráli.

Auxerre chybějí zranění útočníci Julien Quercia a Dennis Oliech, obránce Jean-Pascal Mignot a potrestaný záložník Moussa Narry. Vzhledem k aktuálnímu malému bodovému rozdílu v čele tabulky i rozdílu v kvalitě kádru obou týmů, nasadím za nejvyšší možný vklad jedničku i v malém kurzu 1,35.

PSG - MARSEILLE (neděle 21 hodin)

Přímý souboj o druhé místo, hosté v případě výhry se na něj posunou. PSG doma v týdnu nezvládlo souboj s portugalskou Bragou v poháru UEFA a v odvetě to budou mít hodně těžké, protože na stadionu Bragy se moc nevyhrává. V Ligue 1 jim to ale pořád šlape, výhra v Lorientu 1:0 nebo deklasování Nancy na vlastním hřišti z nich dělá spolufavorita na titul. V loňském zápase vyhrálo PSG nad Marseille 4:2.

Domácím bude chybět potrestaný záložník Stephane Sessegnon, což je velká ztráta. Jinak budou v základu kompletní. Také hráči Marseille hráli v týdnu pohár UEFA, vyhráli nad Ajaxem 2:1. V lize však v posledním zápase jen doma remizovali s Valenciennes, ale předtím vyhráli v Caen 1:0.

Hosté nemohou postavit zraněného útočníka Mamadou Samassa, také obránce Laurent Bonnart, který bude mimo minimálně dva měsíce. V záloze bude chybět potrestaný Karim Ziani a nad startem jeho kolegy Charles Kabore ještě visí otazník. Určitě nečekám, že by PSG mohli doma prohrát a pro odvážné zkusím poradit i výhru. Kurz 2,2 u Sportingbet za vyšší střed je určitě hratelný.

Autor: Ugljan / EuroFotbal.cz

Komentáře (74)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bordeaux vyhraje !

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně může, Nice má v poslední době ne úplně dobrou formu, v porovnání s podzimem a absence Cavenaghi je sice dost citelné oslabení, ale jsou tam hráči, kteří ho můžou slušně nahradit. Já Bordeaux docela i věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne, i přes bídnou formu Nice v Bordeaux byl Cavenagi poslední, kdo uměl dát góla, teď už tam není nikdo. Jistější je podle mne under!

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh a Bellion nejsou sice útočníci formátu Cavenaghiho, ale že by neuměli dát gól? Navíc mají Wendela, Gourcuffa, Gouffrana, to všechno jsou hodně góloví záložníci.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, však je znám. Ale podívej se pár zápasů zpátky, s Galatasaray 0:0, v Toulouse 0:3... snad se utrhnou, ale Nice musí bránit...Uvidíme, přeju ti to

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych to přál spíš Nice, které mám mnohem radši, jen jim prostě na body nevěřím, Rémy se docela zasekl a ani zbytku týmu se tolik nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

no večer se kouknem v bedně, sám jsem zvědav...Já Bordeaux taky moc nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím...Remy nic moc no....musí to spaist někdo jiný...Jedem OGC!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

když věříš výhře Sochaux o gol můžeš to dát jako plichtu na handicap

Reagovat
smazaný uživatel

však to taky na jednom z tiketů hraju

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych na mensi risk dal Valenciennes-Le Havre s handicapem a na zkousku presny vysledek 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

to je reálný!

Reagovat
smazaný uživatel

caen-lille NB

le mans-rennes 0

monaco-toulouse 0

nantes-lorient 0

sochaux-nancy 1

vale-le havre 1

bordeaux-nice vyhnu se obrovským obloukem

Reagovat
smazaný uživatel

Nemocné Girondins paradoxně může pomoct právě absence obou Fernandů.. Pokud by nastoupili v záloze a útoku takto: Jussie, Traoré(Diarra), Wendell, před nimi Gourcuff a v útoku Chamakh s Gouffranem. Akorát na křídlech oba leváci

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem viděl Wendella v poslední době několikrát a ten je teda letos levej celej

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu byl skoro hlavním strůjcem úspěchu.. Já bych ho zase nějak neodepisoval. Na pravo by mohl hrát Obertam místo něj, ale to je spíš jenom zbožný přání.

Reagovat
smazaný uživatel

To dost těžko, bo hostuje v Lorientu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Není, protože si alespoň pořádně zahraje, sezení na lavici mu moc nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tenhle zápas je ho škoda.. Jinak v v globálu je to pro něj dobře. Takhle sem to myslel.

Reagovat
fantomas

Neni to Wendel náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

I Ty hnidopichu

Reagovat
fantomas

Já jen že pak to po tobě blbě opsal i Ugljan. Mystifikuješ tu okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se omlouvám..

Reagovat
fantomas

No proto...

Reagovat
smazaný uživatel

já se taky omlouvám za přepsání, opravdu jsem to jen opsal bez přemýšlení, ačkoliv mladého Brazilce samozřejmě znám.

Jinak dnes už to snad půjde bez překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už fantík načal to slovíčkaření, tak zas tak mladý není, v dubnu mu už bude 27.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to bral ze svého hlediska, pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

To pak se omlouvám spíš já.

Reagovat
smazaný uživatel

není důvod, měl jsem to vztahovat na hráče! Ale řekl bych, že ve 27 letech ještě pořád může být mladej, já beru starší od třicítky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru tenhle věk jako mladý třeba u stoperů nebo gólmanů, kteří často zrajou kolem třicítky nebo i po, ale jasně, ani Wendel ještě nepatří do starého železa a má toho ještě dost před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dávam dnes tri 2, Saint Ettiene, AS Roma a Villarreal CF v celkovým kurzom 30, snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

počkej si ještě na Chorvatsko...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja do toho neč miešat nechcem,, ale dalši tiket može byť iba Chorvátsko, uvidíme, čí sa mi tvoje tipy budú pozdávať, ale vacsinou sa mi pozdávajú...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti děkuji! Už teď můžeš hrát bez obav Dinamo, Rijeka, Zadar 1,Cibalia 2 a Sesvete 2, informace se průběžně doplňují, protože v chorvatsku to píšou těsně před polednem!

Reagovat
smazaný uživatel

ok, vybereim si z toho tak 3 zápasy so zaujímavými kurzmi....., díki

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli dneska Lyon nevyhraje, tak už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Bordo mám rozehranou už druhou sezonu ve FM, tudiz se uz trochu zacinam orientovat :D Hodně tam střílejí goly Gignac a Frau, bohužel jsem se to dočetl pouze o 2. jmenovaném :\

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac zatím nejlepší střelec Ligue1.. Takový silový typ, chce ho Tottenham..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já když si ho ve 2 sezone koupil, tak zatim 5 zapasu 6 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak mě se ho ani koupit nepodařilo Už podruhý nejlepší střelec Ligue1

Reagovat
smazaný uživatel

Já zaněj dal 7000000 € a Daiwaru či jak se ten stoper jmenuje :D, Pak ho pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě už vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se bál, dokonce o tom i media diskutovala. Já byl po polovině první, a pak jako kdyby nám došel dech, vyklepli mě Le Mans 4:0 a když jsem byl 9. tak jsem požádal o delší čas na posilnění sestavy, vedení souhlasilo a nabídlo mi smlouvu na 2 roky. Teď jsem posílil a jsem 4, jelikož mi odešel Gourcuff (muj nejlepsi strelec za minulou sezonu)

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se mi libil, ten Gouffran, hral docela dobře. To je francouz? koli mu je let? Ma naději nějakou aby se dostal někam výš?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, podle mě je podobně talentovanej jako Gourcuff akorát Gourcuff měl výhodu, že je známější a pro trenéra to není takový risk.. Je mu 22 a přišel z Caen jako jedna z jejich největších hvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

díky martymu za moderování diskuze, má přehled!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj já díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mno s tim Gourcuffem bych to zase nepřeháněl..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?? On Gourcuff je výborný, ale já bych klidně Gouffrana postavil do řady talentů s Ben Arfou, Menézem, Gourcuffem nad nimi akorát ční Nasri, kterého ale celkem v pohodě nahradil v Marseille Ben Arfa... Jenom ještě není tak vyhraný a nedostává tolik příležitostí což se v příštím roce asi hodně změní... Ale tak možná, že sem opravdu velký snílek Bordeaux mám rád, tak si to asi spíš přeju, ale hodnotim podle toho co vidim...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bordo patří taky k mím nejoblíbenějším klubům vůbec hned po ACM. Možná proto jsem tak reagoval na Gourcuffa, jelikož to je můj 2. nejoblíbenější hráč vůbec. Pokud Yoann dostává dostatek příležitostí a má důvěru trenéra, dokáže velké věci. Gouffranovi se zatím povedla druhá sezóna ale mezi talenty rozhodně patří. Ale Ben Arfa je přeci jen ještě někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně je vyhranější a dostává více prostoru a taky hraje trochu jiný post, ale do téhle řady francouzských talentů bych ho asi postavil, uvidíme jak to bude za nějaký čas, ale já Gouffranovi opravdu moc věřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby Yoann hrával často i až odejde z Bordo. Jinak s tím postem máš samozřejmě pravdu, nemůžeme porovnávat typově jiné hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

jakýho Yoana máš teď na mysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff se píše se dvěma "N", což Gouffran pouze s jedním

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš Gourcuffa... No on je dobrý, ale nechá se dost strhnout výkonem týmu, neviděl sem, že by tým nějak pozvedl svým výkonem.. Úplně něco jinýho než Cavenaghi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chce čas. Je mladý a hlavní problém je, že se nechá soupeřem otrávit. Tak tahat do těchto srovnání ještě Fernanda? Letos mu to náramě střílí..

Reagovat
smazaný uživatel

To právě letos dá se říct vůbec, má hroznou smůlu samí tyčky, břevna, nebo jde sám na branku a gól přesto nedá, ale svým výkonem dokáže strhnout ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nenapsal jsem kam střílí Hlavní je, že se do těch šancí dostává neustále, že ho tyto zkažené balony neodradí, jako např. včera Bendtnera. Dá se o něm říct, že je to Pan fotbalista. Jen kdyby takých bylo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj Francouz, je mu 22 let zda se nepletu. MYslím, že má v sobě velký potencionál se dostat do top klubu, trefil bych mu Anglickou ligu, kde o něho pr dříve stál Arsenal. Je to reprezentant do 21 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě přemýšlám, esi by nebyl špatna volba místo Nedvěda...

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne.. Nedvěd umí líp hrát dozadu, Gouffran je spíš na křídlo, nebo do útoku. Já bych ho v Bordeaux zatím ponechal, protože pokud tam zůstane Gourcuff, Obertan a Diarra, tak ten tým bude mít dopředu hodně velký potenciál, když se ještě zapojí Saivet, Jussie, Wendel, tak jediný co by měl Blanc posílit je určitě obrana, hlavně beci a na to on je doufám specialista.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo hodně odvážné, takovej levej halv zatím v Evropě neběhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příde spíše jako hroťák či křídlo, ale typický záložník jako je Grande Paolo určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl základním hnacím motorem Caen, hlavně díky němu byli tam, kde byli. (po první půlce na pohárových příčkách, pak odpadli). Jen tak mimochodem na podzim Caen na svém hřišti porazilo Lyon a zrovna Gouffran dal jediný gól zápasu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele