Lepší je být ztrapněný teď, řekl Ancelotti po debaklu od Liverpoolu

05.08.2018, 15:04
Aktuality
Kouč Neapole Carlo Ancelotti nechtěl dělat vědu z porážky 0:5, kterou jeho tým utrpěl v přípravném utkání proti Liverpoolu.

Zatímco brankář Alisson si při debutu užil čisté konto, italksý klub se vzpamatovával z debaklu, který brankami zařídili Milner, Wijnaldum, Salah, Sturridge a Moreno.

"Samozřejmě nás to štve, ale i takové porážky mohou být potřebné. Vždycky to bolí, když prohrajete, ale věříme, že se z toho dostaneme," řekl Ancelotti.

"Chtěli jsme hrát otevřený zápas. Na začátku jsme ale měli nějaké problémy. Když jsme pak ztratili míč blízko našeho pokutového území, začali jsme dělat věci, které obvykle neděláme," dodal bývalý kouč AC Milán, Paris Saint Germain, Realu Madrid, Chelsea či Bayernu Mnichov.

"Za stavu 2:0 byl zápas poměrně vyrovnaný. Měli jsme i nějaké šance. Mohli jsme pak hrát defenzivněji, ale já jsem to tak nechtěl," pokračoval Ancelotti, který i na drtivé porážce našel pozitiva.

"Je lepší být ztrapněn teď než třeba za měsíc. Výsledek nás vrátí na zem a pomůže nám," uvedl.

"Musíme se zlepšit a víme o tom. Máme nějaké technicko-taktické problémy, které tento zápas odhalil a které musíme rychle vyřešit. Vylepšit potřebujeme hlavně rozehrávku. Musí být přesnější a rychlejší," dodal.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (405)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele